a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αποσπάσματα από το τελευταίο άρθρο του Τραϊανού, για το οποίο όσο και λογικό να φαίνεται έχω να αντιπαραθέσω " Όσο δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιος για το πόσο θα "επιτύχει ο Συριζα", άλλο τόσο αυτός ο κάποιος δεν μπορεί να ξέρει και στο κατά πόσον θα "αποτύχει" ........   Ν.

........ "Σιδερόφραχτοι" προστάτες, που να φοβούνται τους προστατευόμενούς τους, δεν υπάρχουν. Σαν τους μαφιόζους κυκλοφορούν όλοι τους ...Με μπράβους και πιστολάδες. Πουθενά μόνοι τους οι "σωτήρες" και πουθενά χωρίς πιστολάδες να τους προστατεύουν. Δουλικά των τοκογλύφων είναι και έχουν ανάγκη την προστασία τους από τους λαούς που λεηλατούν. Μόνον στις καλά προστατευμένες "γιάφκες" των Βρυξελών αισθάνονται ασφαλείς που συνυπάρχουν μεταξύ τους ...Μιλάμε για συμμορία, που θα έκανε τον Αλ Καπόνε να φαίνεται ψιλικατζής μπροστά τους.

Αυτοί δυστυχώς κυβερνάνε την Ευρώπη και αυτοί την οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Αυτοί πρόδωσαν τους λαούς και παρέδωσαν τα πάντα στους τοκογλύφους ...Στους "καλούς" Ρότσιλντ και στο σινάφι τους ...Στους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι με τις επιλογές τους έχουν κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια νεκρών τον τελευταίο αιώνα στην Ευρώπη. Δικό τους "σχέδιο" ήταν οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι και η σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση δεν είναι τίποτε άλλο από μια "μοντέρνα" εκδοχή των Παγκοσμίων Πολέμων ...Μια εκδοχή όμως, που έχει θύματα πραγματικών πολέμων, αν σκεφτεί κάποιος όχι μόνον τις εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκτονίες Ευρωπαίων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά και τα εκατομμύρια των θανάτων Ευρωπαίων, οι οποίοι προκύπτουν από την υποβάθμιση των λεηλατημένων συστημάτων υγείας και την υποχώρηση του προσδόκιμου ορίου ζωής. Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν, για να υποχωρήσει το προσδόκιμο όριο ζωής κατά λίγα χρόνια....
....... Ακόμα και η απουσία του Ομπάμα από την εκδήλωση δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε αποτέλεσμα παράβλεψης του Λευκού Οίκου. Ο Ομπάμα δεν πήγε στο Παρίσι, γιατί δεν εξυπηρετούσε τα αφεντικά του να πάει στο Παρίσι. Η παρουσία του εκεί θα έδινε έναν παγκόσμιο συμβολισμό στην εκδήλωση και αυτό ήταν ανεπιθύμητο. Στο Παρίσι έπρεπε να φαίνεται ότι η εκδήλωση ήταν κυρίως Πανευρωπαϊκή και Εβραϊκή. Στο Παρίσι στήθηκε μια "παράσταση", για να δείξει στον κόσμο ότι οι ηγέτες της Ευρώπης και βέβαια του Εβραϊσμού είναι έτοιμοι κυρίως να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς της Ευρώπης. Η Ευρώπη έφτιαξε με τον τρόπο αυτόν τη δική της 11η Σεπτεμβρίου. "Δανείστηκε" δηλαδή το παγκόσμιο "φόβητρο" του Ισλάμ, για να δημιουργήσει τη δική της αντιτρομοκρατική "ηγεσία", που στο άμεσο μέλλον θα δούμε ποιον θα έχει ως αντίπαλο "απέναντί" της. Στο Παρίσι δηλαδή εμφανίστηκαν οι "εκλεκτοί" και οι ρόλοι τους, αλλά όχι ο εχθρός, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην "παράσταση". 


........... Σε αυτήν την "παράσταση", που αφορά την ελευθερία κινήσεων των

ηγετών τής Ελλάδας, συμμετέχει και ο Τσίπρας και άρα ο λόγος του είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το "σενάριο" που επιβάλουν οι "παραγωγοί" της. Ως εκ τούτου η σημερινή "επίθεση" στις "αγορές" είναι σίγουρο ότι όχι μόνον δεν αιφνιδίασε κανέναν, αλλά προετοιμάστηκε από εκείνους, οι οποίοι θίγονται και θα έπρεπε δήθεν να "αιφνιδιαστούν" ...Μία "επίθεση", η οποία ήταν "γραμμένη" μέσα στον "ρόλο" του. Δεν είναι θέμα Τσίπρα ...Είναι θέμα Ελλάδας. Δεν είναι θέμα αδυναμίας Τσίπρα, αλλά θέμα αδυναμίας της Ελλάδας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της "ανεξαρτησίας" τής Ελλάδας αυτή η κατάσταση είναι δεδομένη. Η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν ανεξάρτητη και αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.
Πολύ πριν απελευθερωθεί ως κράτος, είχε υποθηκεύσει την ελευθερία της. Πάντα η ανεξαρτησίας της ήταν μια μυστική συμφωνία διπλοκλειδωμένη σε κάποιο συρτάρι κάποιου δανειστή. Από τα πρώτα δάνεια της Επανάστασης μέχρι τα τελευταία δάνεια του Μνημονίου, πάντα οι δανειστές ήταν οι ίδιοι και πάντα ζητούσαν τα ίδια πράγματα. Μόνοι τους "κατασκεύαζαν" τους ηγέτες μας και εμείς απλά τους ψηφίζαμε. Από τον Κωλέττη μέχρι τον σημερινό Γιωργάκη όλοι τους ήταν "ηθοποιοί" της εξουσίας και όχι ηγέτες. Οι αδερφοί Ricardo ήταν brokers των Ρότσιλντ, οι οποίοι διαχειρίζονταν δικά τους κεφάλαια. Η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία καθορίζει την εθνική οικονομική και νομισματική της πολιτική, ιδιοκτησίας Ρότσιλντ είναι ...Απλά πράγματα ...Με χρήματα των Ρότσιλντ ίδρυσε ο μεθύστακας το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Υόρκη ...Με χρήματα των Ρότσιλντ μάθαινε στο Παρίσι γκολφ ο κουφός ιδρυτής της ΝΔ ...Με χρήματα των Ρότσιλντ ταΐζονται ακόμα και σήμερα οι "μη κυβερνητικές οργανώσεις", οι οποίες συντηρούν τις "συνιστώσες" του ΣΥΡΙΖΑ ...... Με χρήματα των Ρότσιλντ ίδρυσε ο Εβραίος Μπεναρόγια το ΚΚΕ. Ό,τι και να ψηφίσεις, το έχουν "ψηφίσει" πρώτα αυτοί.
"Φιγούρες" τής ίδιας σημαδεμένης "τράπουλας" είναι. Άλλοι αποφασίζουν αν στο πολιτικό παιχνίδι θα παραστήσουν τον απείθαρχο "Βαλέ" ή τον συντηρητικό "Παπά". Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα "μάτια" μας για τα όσα περίεργα συμβαίνουν "γύρω" από τους πρωταγωνιστές τής πολιτικής σκηνής.
...... Αυτό, το οποίο ξέρουμε, είναι ότι δεν μπορείς να φτάσεις σε σημείο να διεκδικήσεις τη διακυβέρνηση της χώρας, χωρίς να πάρεις ένα αντίστοιχο "χρίσμα" και αυτά τα "χρίσματα" τα δίνουν συγκεκριμένα παράκεντρα εξουσίας. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις κανένα "χρίσμα", αν κάποιοι δεν εξασφαλίσουν τα "κλειδιά" από την προσωπική σου "ντουλάπα", όπου κρύβεις τους προσωπικούς σου "σκελετούς". Δεν έχει τόσο σημασία το είδος των "σκελετών", όσο η ανάγκη να υπάρχουν "σκελετοί" στις "ντουλάπες" των υποψηφίων ηγετών.
...... Δικό τους το "μαχαίρι" ...και δικό τους και το "καρπούζι" ...Δικό τους και το πολιτικό προσωπικό που κυβερνά τη δική τους χώρα ...Δικός τους λοιπόν και ο Alexis. ...Δεν μπορεί να εξηγηθεί, για παράδειγμα, η τόση "αδυναμία" που εκδήλωσε προς το πρόσωπό του η διαβόητη Αγγελοπούλου των Ολυμπιακών Αγώνων, της ελβετικής τοκογλυφίας και του Χάρβαρντ τής διαφθοράς. Γιατί τόση ξαφνική "αγάπη" των σαλονιών τού Ψυχικού για τον πρώην Κνίτη "επαναστάτη" των "Αγορών".
..... Πώς ένα αδύναμο οικονομικά κράτος, το οποίο έχει ανάγκη τη χρηματοδότησή τους, θα μπορέσει να "χορέψει" τις "Αγορές"; Είναι τόσο "γενναίος" ο πρώην σταλινικός Κνίτης, που παριστάνει τον αριστερό δημοκράτη; Είναι τόσο "καθαρός" ο γόνος μιας παραδοσιακής χουντικής οικογένειας ;;;
...... Χάρη στις "μνημονιακές" δυνάμεις τής Βουλής, οι οποίες ψήφισαν υπέρ της ασυλίας του, ο διεφθαρμένος Σταθάκης κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος ...Ο Σταθάκης, ο οποίος, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, έχει τις επενδύσεις του στην Black Rock και στην JP Morgan. Δίπλα στον διαβόητο Σταθάκη βλέπουμε άλλον έναν γνήσιο "εκφραστή" της "Αριστεράς" στην Ελλάδα ...Της γνήσιας "Αριστεράς" του Παλαιού Ψυχικού και της Εκάλης ...Της "Αριστεράς", όπως την αντιλαμβάνεται και η Αγγελοπούλου, η οποία ονειρεύεται τον γιο της - μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών - να γίνεται στέλεχός της ...Η πρώτη - σύμφωνα με τον Τσίπρα - "αριστερή" κυβέρνηση στην Ελλάδα, επέλεξε ως οικονομικό της "εγκέφαλο" τον Κολεγιόπαιδα Μηλιό ;;; Σε μια Ελλάδα, δηλαδή, που, αν πετάξεις μια πέτρα, θα χτυπήσεις οικονομολόγο, επέλεξαν οι "αριστεροί" στην πρώτη "αριστερή" κυβέρνηση ως οικονομικούς της "εγκεφάλους" έναν διεφθαρμένο οικονομολόγο, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος ελέω Τρόικας και έναν συμμαθητή όλων των εγκληματιών τού Μνημονίου ...Τον συμμαθητή τού Σαμαρά, του Παπανδρέου, του Δούκα, του Νανόπουλου, αλλά και του "σταλινομνημονιακού" Κύρτσου ...Μιλάμε για "σατανικές" συμπτώσεις ...Όλοι όσοι μας "έβαλαν" στο Μνημόνιο και όλοι όσοι θέλουν να μας "βγάλουν" απ’ αυτό, χωρούν σε μια απλή ετήσια σχολική φωτογραφία ...Όλες οι υπογραφές δηλαδή των "μνημονιακών", αλλά και των "αντιμνημονιακών" δυνάμεων, υπάρχουν στο βιβλίο τής αποφοίτησης μίας και μόνον χρονιάς τού Κολεγίου Αθηνών...

...... Μαζί τους –και για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για την "αγνότητα" των
προθέσεών τους και το γνήσιο "αντιστασιακό" τους φρόνημα - είναι και ο Βαρουφάκης ...Ο γνωστός "διανοούμενος" της οικονομίας και εκφραστής του "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω" ...Άλλος μέγας οικονομικός "εγκέφαλος" και φανατικός εχθρός των "Αγορών" υπό τη χρηματοδότηση του Σόρος και άρα του Ρότσιλντ. Κι αυτός συμμετέχει στις αντιστασιακές "γιάφκες" του Παλαιού Ψυχικού τής Γιάννας, εφόσον ο πατέρας του είναι κορυφαίο στέλεχος των επιχειρήσεων των Αγγελοπουλαίων. Κουμπάρος τού Νίκου Παπανδρέου και άρα "άξιος" εχθρός αυτών που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο. Μιλάμε για ένα casting του οικονομικού "επιτελείου" τού ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θα τολμούσε να το κάνει ούτε ο ίδιος ο Ρότσιλντ. Αυτοί επιτίθονται σήμερα στις "Αγορές" και άρα στον Ρότσιλντ.
...... Γιατί να μην γελάμε εμείς με την "αριστεροσύνη" τού Τσίπρα, όταν έχει γίνει αιτία γέλιου για τον Μπέμπε Γκρίλο; Δεν έχει δίκιο ο Ιταλός, όταν λέει ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η "Αριστερά" στην Ελλάδα, αυτή δεν έχει ανάγκη τη "Δεξιά"; Όλοι είναι όμοιοι μεταξύ τους. Προφανώς στην Ελλάδα δεν έχει μόνον το κράτος "συνέχεια", αλλά και το παρακράτος. .... Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τις φωτογραφίες των κατορθωμάτων της κόρης Μηλιού στη "φτωχομάνα" Ελβετία. Γιατί να μην υποθέσουμε ότι στην Ελβετία "τρώει" τα νόμιμα χρήματα που έβγαλε ο πατέρας της από την πληρωμή των ελληνικών ομολόγων στο ακέραιο;

...... Κάποιοι δεν μας προτρέπουν σε επανάσταση εναντίον των τοκογλύφων, αλλά μας παρασέρνουν σε μια σύγκρουση με τους λαούς της Ευρώπης. Δεν μας στρέφουν εναντίον των οικονομικών τύραννων μας, αλλά μας στρέφουν σε μια σκληρή σύγκρουση με τους ομοίους μας ...Μια σύγκρουση όμως επικίνδυνη ...Πολύ επικίνδυνη, η οποία απειλεί ακόμα και την εθνική μας επιβίωση. Σε μια εποχή που η Ελλάδα βάλλεται από παντού και η Τουρκία - προφανώς, εκτελώντας εντολές άνωθεν - έχει "στρατοπεδεύσει" μέσα στην ΑΟΖ τής Κύπρου, ποιος θα είναι ο σύμμαχός σου, εάν επιχειρήσεις να καταστρέψεις τους λαούς τής Ευρώπης; Από ποιον θα ζητήσεις βοήθεια και αλληλεγγύη, για να αντιμετωπίσεις μια απειλή, όταν θα σε μισούν οι πάντες στην Ευρώπη;
...... Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι ο Τσίπρας, για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες, έχει αναλάβει πολύ ύποπτες "υποχρεώσεις". Είμαστε περίπου σίγουροι ότι έχει αναλάβει να συνεχίσει το ίδιο "συμβόλαιο" θανάτου, το οποίο έχει ξεκινήσει από τον Καραμανλή και, μέσω όλων των άλλων, - με τελευταίο τον Σαμαρά - θα ολοκληρωθεί στις μέρες του. Όταν ακόμα και ο δωσίλογος Σαμαράς εκλέχθηκε με την υπόσχεση για εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο. Ακόμα και ο ψεύτης Σαμαράς μίλησε για προμελετημένο έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού. Ακόμα και ο ψυχοπαθής Σαμαράς μίλησε για τιμωρίες των υπευθύνων. Ο Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται να μάθει πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο και αν υπήρχε "έγκλημα"; Δεν ενδιαφέρεται να τιμωρηθούν κάποιοι ένοχοι;
...... Αυτό είναι το ζητούμενο τώρα: Να "φορτωθούν" οι Έλληνες το μεγάλο έγκλημα, το οποίο από καιρό έχουν αποφασίσει να κάνουν οι τοκογλύφοι εις βάρος των Ευρωπαίων. Υπάρχει έγκλημα στο κοινό ποινικό δίκαιο, όταν εν γνώση σου εξαναγκάζεις κάποιον να δανείσει χρήματα σε κάποιον χρεοκοπημένο και άρα όταν εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι τον ωθείς να χάσει τα χρήματά του. Όταν αυτό το έγκλημα γίνεται εις βάρος ολόκληρων λαών και κρατών, αυτό το έγκλημα παύει να περιορίζεται στη σφαίρα του κοινού ποινικού δικαίου και αναβαθμίζεται σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν παίρνεις τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων των λαών, για να δανείσεις χρήματα σε χρεοκοπημένα κράτη, προκειμένου να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι που τους δάνεισαν. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν στερείς από τους λαούς τούς πόρους για να ζήσουν. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν ωθείς λαούς στην εξαθλίωση, προκειμένου να κερδίσουν οι τοκογλύφοι.
Οι εγκληματίες Σιωνιστές τοκογλύφοι και η Γερμανία, ως κράτος, που εξανάγκασε τους Ευρωπαίους να δανείσουν στην Ελλάδα, για να ξεπληρώσει παράνομα δάνεια, θέλουν να βγουν από το "κάδρο" των ευθυνών ........Θέλει να "χορέψει" τους άλλους στο "ταψί", αλλά για τις δικές μας ευθύνες στην κατάσταση δεν ακούμε κουβέντα.
..... Με ποιο ηθικό δικαίωμα μπορείς να ζητήσεις από κάποιους να σου διαγράψουν μέρος των χρεών σου, όταν δεν έχεις να τους επιδείξεις κάποιους ενόχους και άρα ένα στοιχειώδες ίχνος μεταμέλειας; Θα ζητήσεις από τους λαούς της Ευρώπης να δεχθούν την τεράστια ζημιά των ταμείων τους και την ίδια ώρα οι "διαπλεκόμενοι" στην Ελλάδα θα τρώνε απερίσπαστοι τη λεία τους. Θα ζούνε σαν μεγιστάνες αυτοί, οι οποίοι πήραν τα "πέτσινα" δάνεια και τις παράνομες προμήθειες, που δημιούργησαν τα τεράστια χρέη; Είναι δυνατόν να μην μας μισήσει ολόκληρο το σύμπαν, αν δεν τιμωρήσουμε τους ενόχους και ζητήσουμε από άσχετους να φορτωθούν τα εγκλήματα και βέβαια τα "φέσια" των ντόπιων ενόχων; Ο Εσθονός ή ο Πολωνός εργάτης θα πληρώνει αυξημένα ασφάλιστρα, γιατί θα του "φορτώσουν" τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και τα "βαράκια" του Γιωργάκη; Ο Ούγγρος άνεργος θα ζει με ψίχουλα, γιατί θα "φορτωθεί" τις καμεράτες τού Μεγάρου; Ο Ιταλός συνταξιούχος δεν θα παίρνει τα φάρμακά του, για να στέλνει "φιλάκια" η κόρη του Μηλιού από την Ελβετία;

......... Όμως, αυτή η "σούπα", η οποία "βράζει" μέσα στην κλειστή "χύτρα" τής Νέας Τάξης, είναι θέμα χρόνου να "σκάσει" αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Οι λαοί μπορούν να ανεχθούν τα πάντα, αλλά, όταν κινδυνεύει η ίδια η επιβίωσή τους, είναι θέμα χρόνου η αντίδρασή τους. Μπορεί η κουλτούρα και ο πολιτισμός των Ευρωπαίων να πήγαν εύκολα "περίπατο" για ένα iPhone, για ένα συμβόλαιο με το Χόλυγουντ ή για μια καλή "μεταγραφή" σε κάποια "Μπαρτσελόνα", αλλά η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους είναι αιτία πολέμου για τους Ευρωπαίους πολίτες. Ο κώλος της Λόπεζ, το κουστούμι του Κλούνεϊ ή οι τρίπλες του Μέσι μπορούν να αποσπούν την προσοχή των Ευρωπαίων, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνον για όσο διάστημα δεν πεινάνε ή δεν πονάνε. Η λεηλασία των ευρωπαϊκών ταμείων δεν θα συνεχιστεί χωρίς αντίδραση, εφόσον είναι θέμα χρόνου να μπει ως πρόβλημα μέσα στο κάθε ευρωπαϊκό σπίτι.

....... Το ίδιο βολική είναι και η γεωγραφία, που εκδηλώθηκε αυτό το "χτύπημα". Η επιλογή να «χτυπηθεί» η ξοφλημένη Γαλλία τού ξοφλημένου Ολάντ ήταν ιδανική. Από τη στιγμή που το τρομοκρατικό «χτύπημα» θα έδινε σ’ αυτόν που θα το υπέμενε το μπόνους τής παγκόσμιας συμπάθειας, φυσικό ήταν να επηρεάσει τους σχεδιαστές στην επιλογή εκείνου, ο οποίος θα καλούταν να το υποστεί. Η παντοδύναμη Γερμανία δεν είχε ανάγκη αυτό το «μπόνους» και ως εκ τούτου δεν το διεκδίκησε. Το μπόνους τού «θύματος» και την παγκόσμια συμπάθεια την έδωσαν στη Γαλλία, η οποία είναι ο κολαούζος του Βερολίνου ...Ο μονίμως «ριγμένος» του γαλλογερμανικού συνεταιρισμού τής συμμορίας ...Ο θεωρητικά "μεγάλος" της Ευρώπης, που πρακτικά είναι ένα από τα θύματα της νέας ναζιστικής θηριωδίας.

"Δαγκωτό" ΣΥΡΙΖΑ ...............................

 ........ Γι’ αυτόν τον λόγο προτείνουμε στον ελληνικό λαό να ανέβει στο εκτελεστικό "ικρίωμα" των δανειστών, γιατί είναι βέβαιον πως είναι τόσο ψεύτικο, όσο καραγκιόζηδες είναι και οι Εβραίοι δημιουργοί του ...Είναι ψεύτικο το "ικρίωμα" και είναι ψεύτικο και το "σκοινί" του.  Ο ελληνισμός είναι πολύ σκληρός, για να πεθάνει από χέρια γύφτων. Προτείνουμε, λοιπόν, να ψηφίσει ο κόσμος το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί, μεταξύ της "Σκύλλας" και της "Χάρυβδης", μάς συμφέρει να χτυπήσουμε εκεί όπου υπάρχουν οι μικρότερες αντοχές για το σύστημα. Από την πανίσχυρη "Σκύλλα" λοιπόν του προδοτικού δικομματισμού τής Μεταπολίτευσης, που σήμερα κυβερνάει και η οποία, εκμεταλλευόμενη το τεράστιο κομματικό παρακράτος, μας σκοτώνει αργά αλλά σταθερά, μας συμφέρει να πάμε στην ασθενική "Χάρυβδη", που, θα επιχειρήσει το τελειωτικό "χτύπημα", χωρίς να γνωρίζει κανένας αν μπορεί να το επιτύχει. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιον πως δεν θα μπορέσει να κάνει ΤΙΠΟΤΕ απ’ αυτά, τα οποία υπόσχεται στον λαό και θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ απ’ όσα έχει υποσχεθεί στα αφεντικά και χορηγούς των συνιστωσών του.

......... Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθοριστική και για το μέλλον της ίδιας της Ελλάδας. Με τον Τσίπρα στην πραγματικότητα "τελειώνουν" τα "χαρτιά" που έχει στη διάθεσή του το σύστημα των τοκογλύφων, για να ελέγχει την ελληνική ηγεσία ...Τελειώνει το πολιτικό του προσωπικό ...Τελειώνουν οι επιλογές του σ’ ό,τι αφορά τα πρόσωπα. Μιλάμε πάντα για πολιτικά πρόσωπα και όχι για τα πολιτικά "γκαρσόνια" τού Μπόμπολα, σαν τον Θεοδωράκη. Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος που μπορεί να δοκιμάσει να "δουλέψει" τον λαό με υποσχέσεις σωτηρίας ...Ο τελευταίος που θα επιχειρήσει να τεντώσει το "τόξο", που θα λύσει τα προβλήματα του λαού. Μετά απ’ αυτόν δεν υπάρχει κανένας νόμιμος "μνηστήρας" να επιχειρήσει να κάνει το ίδιο. Μετά απ’ αυτόν κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Μετά μπορεί να εμφανιστεί κάποιος, που θα δώσει στους προδότες το "τόξο" να το "φάνε" ...Τον Τράγο οι Σιωνιστές θα τον δούνε, αλλά δεν θα είναι καθόλου όπως τον φαντάζονται.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/je-suis-rothschild.html
Je suis Rothschild

Αποσπάσματα από το τελευταίο άρθρο του Τραϊανού, για το οποίο όσο και λογικό να φαίνεται έχω να αντιπαραθέσω " Όσο δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιος για το πόσο θα "επιτύχει ο Συριζα", άλλο τόσο αυτός ο κάποιος δεν μπορεί να ξέρει και στο κατά πόσον θα "αποτύχει" ........   Ν.

........ "Σιδερόφραχτοι" προστάτες, που να φοβούνται τους προστατευόμενούς τους, δεν υπάρχουν. Σαν τους μαφιόζους κυκλοφορούν όλοι τους ...Με μπράβους και πιστολάδες. Πουθενά μόνοι τους οι "σωτήρες" και πουθενά χωρίς πιστολάδες να τους προστατεύουν. Δουλικά των τοκογλύφων είναι και έχουν ανάγκη την προστασία τους από τους λαούς που λεηλατούν. Μόνον στις καλά προστατευμένες "γιάφκες" των Βρυξελών αισθάνονται ασφαλείς που συνυπάρχουν μεταξύ τους ...Μιλάμε για συμμορία, που θα έκανε τον Αλ Καπόνε να φαίνεται ψιλικατζής μπροστά τους.

Αυτοί δυστυχώς κυβερνάνε την Ευρώπη και αυτοί την οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Αυτοί πρόδωσαν τους λαούς και παρέδωσαν τα πάντα στους τοκογλύφους ...Στους "καλούς" Ρότσιλντ και στο σινάφι τους ...Στους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι με τις επιλογές τους έχουν κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια νεκρών τον τελευταίο αιώνα στην Ευρώπη. Δικό τους "σχέδιο" ήταν οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι και η σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση δεν είναι τίποτε άλλο από μια "μοντέρνα" εκδοχή των Παγκοσμίων Πολέμων ...Μια εκδοχή όμως, που έχει θύματα πραγματικών πολέμων, αν σκεφτεί κάποιος όχι μόνον τις εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκτονίες Ευρωπαίων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά και τα εκατομμύρια των θανάτων Ευρωπαίων, οι οποίοι προκύπτουν από την υποβάθμιση των λεηλατημένων συστημάτων υγείας και την υποχώρηση του προσδόκιμου ορίου ζωής. Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν, για να υποχωρήσει το προσδόκιμο όριο ζωής κατά λίγα χρόνια....
....... Ακόμα και η απουσία του Ομπάμα από την εκδήλωση δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε αποτέλεσμα παράβλεψης του Λευκού Οίκου. Ο Ομπάμα δεν πήγε στο Παρίσι, γιατί δεν εξυπηρετούσε τα αφεντικά του να πάει στο Παρίσι. Η παρουσία του εκεί θα έδινε έναν παγκόσμιο συμβολισμό στην εκδήλωση και αυτό ήταν ανεπιθύμητο. Στο Παρίσι έπρεπε να φαίνεται ότι η εκδήλωση ήταν κυρίως Πανευρωπαϊκή και Εβραϊκή. Στο Παρίσι στήθηκε μια "παράσταση", για να δείξει στον κόσμο ότι οι ηγέτες της Ευρώπης και βέβαια του Εβραϊσμού είναι έτοιμοι κυρίως να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς της Ευρώπης. Η Ευρώπη έφτιαξε με τον τρόπο αυτόν τη δική της 11η Σεπτεμβρίου. "Δανείστηκε" δηλαδή το παγκόσμιο "φόβητρο" του Ισλάμ, για να δημιουργήσει τη δική της αντιτρομοκρατική "ηγεσία", που στο άμεσο μέλλον θα δούμε ποιον θα έχει ως αντίπαλο "απέναντί" της. Στο Παρίσι δηλαδή εμφανίστηκαν οι "εκλεκτοί" και οι ρόλοι τους, αλλά όχι ο εχθρός, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην "παράσταση". 


........... Σε αυτήν την "παράσταση", που αφορά την ελευθερία κινήσεων των

ηγετών τής Ελλάδας, συμμετέχει και ο Τσίπρας και άρα ο λόγος του είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το "σενάριο" που επιβάλουν οι "παραγωγοί" της. Ως εκ τούτου η σημερινή "επίθεση" στις "αγορές" είναι σίγουρο ότι όχι μόνον δεν αιφνιδίασε κανέναν, αλλά προετοιμάστηκε από εκείνους, οι οποίοι θίγονται και θα έπρεπε δήθεν να "αιφνιδιαστούν" ...Μία "επίθεση", η οποία ήταν "γραμμένη" μέσα στον "ρόλο" του. Δεν είναι θέμα Τσίπρα ...Είναι θέμα Ελλάδας. Δεν είναι θέμα αδυναμίας Τσίπρα, αλλά θέμα αδυναμίας της Ελλάδας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της "ανεξαρτησίας" τής Ελλάδας αυτή η κατάσταση είναι δεδομένη. Η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν ανεξάρτητη και αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.
Πολύ πριν απελευθερωθεί ως κράτος, είχε υποθηκεύσει την ελευθερία της. Πάντα η ανεξαρτησίας της ήταν μια μυστική συμφωνία διπλοκλειδωμένη σε κάποιο συρτάρι κάποιου δανειστή. Από τα πρώτα δάνεια της Επανάστασης μέχρι τα τελευταία δάνεια του Μνημονίου, πάντα οι δανειστές ήταν οι ίδιοι και πάντα ζητούσαν τα ίδια πράγματα. Μόνοι τους "κατασκεύαζαν" τους ηγέτες μας και εμείς απλά τους ψηφίζαμε. Από τον Κωλέττη μέχρι τον σημερινό Γιωργάκη όλοι τους ήταν "ηθοποιοί" της εξουσίας και όχι ηγέτες. Οι αδερφοί Ricardo ήταν brokers των Ρότσιλντ, οι οποίοι διαχειρίζονταν δικά τους κεφάλαια. Η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία καθορίζει την εθνική οικονομική και νομισματική της πολιτική, ιδιοκτησίας Ρότσιλντ είναι ...Απλά πράγματα ...Με χρήματα των Ρότσιλντ ίδρυσε ο μεθύστακας το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Υόρκη ...Με χρήματα των Ρότσιλντ μάθαινε στο Παρίσι γκολφ ο κουφός ιδρυτής της ΝΔ ...Με χρήματα των Ρότσιλντ ταΐζονται ακόμα και σήμερα οι "μη κυβερνητικές οργανώσεις", οι οποίες συντηρούν τις "συνιστώσες" του ΣΥΡΙΖΑ ...... Με χρήματα των Ρότσιλντ ίδρυσε ο Εβραίος Μπεναρόγια το ΚΚΕ. Ό,τι και να ψηφίσεις, το έχουν "ψηφίσει" πρώτα αυτοί.
"Φιγούρες" τής ίδιας σημαδεμένης "τράπουλας" είναι. Άλλοι αποφασίζουν αν στο πολιτικό παιχνίδι θα παραστήσουν τον απείθαρχο "Βαλέ" ή τον συντηρητικό "Παπά". Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα "μάτια" μας για τα όσα περίεργα συμβαίνουν "γύρω" από τους πρωταγωνιστές τής πολιτικής σκηνής.
...... Αυτό, το οποίο ξέρουμε, είναι ότι δεν μπορείς να φτάσεις σε σημείο να διεκδικήσεις τη διακυβέρνηση της χώρας, χωρίς να πάρεις ένα αντίστοιχο "χρίσμα" και αυτά τα "χρίσματα" τα δίνουν συγκεκριμένα παράκεντρα εξουσίας. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις κανένα "χρίσμα", αν κάποιοι δεν εξασφαλίσουν τα "κλειδιά" από την προσωπική σου "ντουλάπα", όπου κρύβεις τους προσωπικούς σου "σκελετούς". Δεν έχει τόσο σημασία το είδος των "σκελετών", όσο η ανάγκη να υπάρχουν "σκελετοί" στις "ντουλάπες" των υποψηφίων ηγετών.
...... Δικό τους το "μαχαίρι" ...και δικό τους και το "καρπούζι" ...Δικό τους και το πολιτικό προσωπικό που κυβερνά τη δική τους χώρα ...Δικός τους λοιπόν και ο Alexis. ...Δεν μπορεί να εξηγηθεί, για παράδειγμα, η τόση "αδυναμία" που εκδήλωσε προς το πρόσωπό του η διαβόητη Αγγελοπούλου των Ολυμπιακών Αγώνων, της ελβετικής τοκογλυφίας και του Χάρβαρντ τής διαφθοράς. Γιατί τόση ξαφνική "αγάπη" των σαλονιών τού Ψυχικού για τον πρώην Κνίτη "επαναστάτη" των "Αγορών".
..... Πώς ένα αδύναμο οικονομικά κράτος, το οποίο έχει ανάγκη τη χρηματοδότησή τους, θα μπορέσει να "χορέψει" τις "Αγορές"; Είναι τόσο "γενναίος" ο πρώην σταλινικός Κνίτης, που παριστάνει τον αριστερό δημοκράτη; Είναι τόσο "καθαρός" ο γόνος μιας παραδοσιακής χουντικής οικογένειας ;;;
...... Χάρη στις "μνημονιακές" δυνάμεις τής Βουλής, οι οποίες ψήφισαν υπέρ της ασυλίας του, ο διεφθαρμένος Σταθάκης κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος ...Ο Σταθάκης, ο οποίος, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, έχει τις επενδύσεις του στην Black Rock και στην JP Morgan. Δίπλα στον διαβόητο Σταθάκη βλέπουμε άλλον έναν γνήσιο "εκφραστή" της "Αριστεράς" στην Ελλάδα ...Της γνήσιας "Αριστεράς" του Παλαιού Ψυχικού και της Εκάλης ...Της "Αριστεράς", όπως την αντιλαμβάνεται και η Αγγελοπούλου, η οποία ονειρεύεται τον γιο της - μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών - να γίνεται στέλεχός της ...Η πρώτη - σύμφωνα με τον Τσίπρα - "αριστερή" κυβέρνηση στην Ελλάδα, επέλεξε ως οικονομικό της "εγκέφαλο" τον Κολεγιόπαιδα Μηλιό ;;; Σε μια Ελλάδα, δηλαδή, που, αν πετάξεις μια πέτρα, θα χτυπήσεις οικονομολόγο, επέλεξαν οι "αριστεροί" στην πρώτη "αριστερή" κυβέρνηση ως οικονομικούς της "εγκεφάλους" έναν διεφθαρμένο οικονομολόγο, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος ελέω Τρόικας και έναν συμμαθητή όλων των εγκληματιών τού Μνημονίου ...Τον συμμαθητή τού Σαμαρά, του Παπανδρέου, του Δούκα, του Νανόπουλου, αλλά και του "σταλινομνημονιακού" Κύρτσου ...Μιλάμε για "σατανικές" συμπτώσεις ...Όλοι όσοι μας "έβαλαν" στο Μνημόνιο και όλοι όσοι θέλουν να μας "βγάλουν" απ’ αυτό, χωρούν σε μια απλή ετήσια σχολική φωτογραφία ...Όλες οι υπογραφές δηλαδή των "μνημονιακών", αλλά και των "αντιμνημονιακών" δυνάμεων, υπάρχουν στο βιβλίο τής αποφοίτησης μίας και μόνον χρονιάς τού Κολεγίου Αθηνών...

...... Μαζί τους –και για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για την "αγνότητα" των
προθέσεών τους και το γνήσιο "αντιστασιακό" τους φρόνημα - είναι και ο Βαρουφάκης ...Ο γνωστός "διανοούμενος" της οικονομίας και εκφραστής του "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω" ...Άλλος μέγας οικονομικός "εγκέφαλος" και φανατικός εχθρός των "Αγορών" υπό τη χρηματοδότηση του Σόρος και άρα του Ρότσιλντ. Κι αυτός συμμετέχει στις αντιστασιακές "γιάφκες" του Παλαιού Ψυχικού τής Γιάννας, εφόσον ο πατέρας του είναι κορυφαίο στέλεχος των επιχειρήσεων των Αγγελοπουλαίων. Κουμπάρος τού Νίκου Παπανδρέου και άρα "άξιος" εχθρός αυτών που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο. Μιλάμε για ένα casting του οικονομικού "επιτελείου" τού ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θα τολμούσε να το κάνει ούτε ο ίδιος ο Ρότσιλντ. Αυτοί επιτίθονται σήμερα στις "Αγορές" και άρα στον Ρότσιλντ.
...... Γιατί να μην γελάμε εμείς με την "αριστεροσύνη" τού Τσίπρα, όταν έχει γίνει αιτία γέλιου για τον Μπέμπε Γκρίλο; Δεν έχει δίκιο ο Ιταλός, όταν λέει ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η "Αριστερά" στην Ελλάδα, αυτή δεν έχει ανάγκη τη "Δεξιά"; Όλοι είναι όμοιοι μεταξύ τους. Προφανώς στην Ελλάδα δεν έχει μόνον το κράτος "συνέχεια", αλλά και το παρακράτος. .... Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τις φωτογραφίες των κατορθωμάτων της κόρης Μηλιού στη "φτωχομάνα" Ελβετία. Γιατί να μην υποθέσουμε ότι στην Ελβετία "τρώει" τα νόμιμα χρήματα που έβγαλε ο πατέρας της από την πληρωμή των ελληνικών ομολόγων στο ακέραιο;

...... Κάποιοι δεν μας προτρέπουν σε επανάσταση εναντίον των τοκογλύφων, αλλά μας παρασέρνουν σε μια σύγκρουση με τους λαούς της Ευρώπης. Δεν μας στρέφουν εναντίον των οικονομικών τύραννων μας, αλλά μας στρέφουν σε μια σκληρή σύγκρουση με τους ομοίους μας ...Μια σύγκρουση όμως επικίνδυνη ...Πολύ επικίνδυνη, η οποία απειλεί ακόμα και την εθνική μας επιβίωση. Σε μια εποχή που η Ελλάδα βάλλεται από παντού και η Τουρκία - προφανώς, εκτελώντας εντολές άνωθεν - έχει "στρατοπεδεύσει" μέσα στην ΑΟΖ τής Κύπρου, ποιος θα είναι ο σύμμαχός σου, εάν επιχειρήσεις να καταστρέψεις τους λαούς τής Ευρώπης; Από ποιον θα ζητήσεις βοήθεια και αλληλεγγύη, για να αντιμετωπίσεις μια απειλή, όταν θα σε μισούν οι πάντες στην Ευρώπη;
...... Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι ο Τσίπρας, για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες, έχει αναλάβει πολύ ύποπτες "υποχρεώσεις". Είμαστε περίπου σίγουροι ότι έχει αναλάβει να συνεχίσει το ίδιο "συμβόλαιο" θανάτου, το οποίο έχει ξεκινήσει από τον Καραμανλή και, μέσω όλων των άλλων, - με τελευταίο τον Σαμαρά - θα ολοκληρωθεί στις μέρες του. Όταν ακόμα και ο δωσίλογος Σαμαράς εκλέχθηκε με την υπόσχεση για εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο. Ακόμα και ο ψεύτης Σαμαράς μίλησε για προμελετημένο έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού. Ακόμα και ο ψυχοπαθής Σαμαράς μίλησε για τιμωρίες των υπευθύνων. Ο Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται να μάθει πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο και αν υπήρχε "έγκλημα"; Δεν ενδιαφέρεται να τιμωρηθούν κάποιοι ένοχοι;
...... Αυτό είναι το ζητούμενο τώρα: Να "φορτωθούν" οι Έλληνες το μεγάλο έγκλημα, το οποίο από καιρό έχουν αποφασίσει να κάνουν οι τοκογλύφοι εις βάρος των Ευρωπαίων. Υπάρχει έγκλημα στο κοινό ποινικό δίκαιο, όταν εν γνώση σου εξαναγκάζεις κάποιον να δανείσει χρήματα σε κάποιον χρεοκοπημένο και άρα όταν εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι τον ωθείς να χάσει τα χρήματά του. Όταν αυτό το έγκλημα γίνεται εις βάρος ολόκληρων λαών και κρατών, αυτό το έγκλημα παύει να περιορίζεται στη σφαίρα του κοινού ποινικού δικαίου και αναβαθμίζεται σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν παίρνεις τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων των λαών, για να δανείσεις χρήματα σε χρεοκοπημένα κράτη, προκειμένου να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι που τους δάνεισαν. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν στερείς από τους λαούς τούς πόρους για να ζήσουν. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν ωθείς λαούς στην εξαθλίωση, προκειμένου να κερδίσουν οι τοκογλύφοι.
Οι εγκληματίες Σιωνιστές τοκογλύφοι και η Γερμανία, ως κράτος, που εξανάγκασε τους Ευρωπαίους να δανείσουν στην Ελλάδα, για να ξεπληρώσει παράνομα δάνεια, θέλουν να βγουν από το "κάδρο" των ευθυνών ........Θέλει να "χορέψει" τους άλλους στο "ταψί", αλλά για τις δικές μας ευθύνες στην κατάσταση δεν ακούμε κουβέντα.
..... Με ποιο ηθικό δικαίωμα μπορείς να ζητήσεις από κάποιους να σου διαγράψουν μέρος των χρεών σου, όταν δεν έχεις να τους επιδείξεις κάποιους ενόχους και άρα ένα στοιχειώδες ίχνος μεταμέλειας; Θα ζητήσεις από τους λαούς της Ευρώπης να δεχθούν την τεράστια ζημιά των ταμείων τους και την ίδια ώρα οι "διαπλεκόμενοι" στην Ελλάδα θα τρώνε απερίσπαστοι τη λεία τους. Θα ζούνε σαν μεγιστάνες αυτοί, οι οποίοι πήραν τα "πέτσινα" δάνεια και τις παράνομες προμήθειες, που δημιούργησαν τα τεράστια χρέη; Είναι δυνατόν να μην μας μισήσει ολόκληρο το σύμπαν, αν δεν τιμωρήσουμε τους ενόχους και ζητήσουμε από άσχετους να φορτωθούν τα εγκλήματα και βέβαια τα "φέσια" των ντόπιων ενόχων; Ο Εσθονός ή ο Πολωνός εργάτης θα πληρώνει αυξημένα ασφάλιστρα, γιατί θα του "φορτώσουν" τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και τα "βαράκια" του Γιωργάκη; Ο Ούγγρος άνεργος θα ζει με ψίχουλα, γιατί θα "φορτωθεί" τις καμεράτες τού Μεγάρου; Ο Ιταλός συνταξιούχος δεν θα παίρνει τα φάρμακά του, για να στέλνει "φιλάκια" η κόρη του Μηλιού από την Ελβετία;

......... Όμως, αυτή η "σούπα", η οποία "βράζει" μέσα στην κλειστή "χύτρα" τής Νέας Τάξης, είναι θέμα χρόνου να "σκάσει" αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Οι λαοί μπορούν να ανεχθούν τα πάντα, αλλά, όταν κινδυνεύει η ίδια η επιβίωσή τους, είναι θέμα χρόνου η αντίδρασή τους. Μπορεί η κουλτούρα και ο πολιτισμός των Ευρωπαίων να πήγαν εύκολα "περίπατο" για ένα iPhone, για ένα συμβόλαιο με το Χόλυγουντ ή για μια καλή "μεταγραφή" σε κάποια "Μπαρτσελόνα", αλλά η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους είναι αιτία πολέμου για τους Ευρωπαίους πολίτες. Ο κώλος της Λόπεζ, το κουστούμι του Κλούνεϊ ή οι τρίπλες του Μέσι μπορούν να αποσπούν την προσοχή των Ευρωπαίων, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνον για όσο διάστημα δεν πεινάνε ή δεν πονάνε. Η λεηλασία των ευρωπαϊκών ταμείων δεν θα συνεχιστεί χωρίς αντίδραση, εφόσον είναι θέμα χρόνου να μπει ως πρόβλημα μέσα στο κάθε ευρωπαϊκό σπίτι.

....... Το ίδιο βολική είναι και η γεωγραφία, που εκδηλώθηκε αυτό το "χτύπημα". Η επιλογή να «χτυπηθεί» η ξοφλημένη Γαλλία τού ξοφλημένου Ολάντ ήταν ιδανική. Από τη στιγμή που το τρομοκρατικό «χτύπημα» θα έδινε σ’ αυτόν που θα το υπέμενε το μπόνους τής παγκόσμιας συμπάθειας, φυσικό ήταν να επηρεάσει τους σχεδιαστές στην επιλογή εκείνου, ο οποίος θα καλούταν να το υποστεί. Η παντοδύναμη Γερμανία δεν είχε ανάγκη αυτό το «μπόνους» και ως εκ τούτου δεν το διεκδίκησε. Το μπόνους τού «θύματος» και την παγκόσμια συμπάθεια την έδωσαν στη Γαλλία, η οποία είναι ο κολαούζος του Βερολίνου ...Ο μονίμως «ριγμένος» του γαλλογερμανικού συνεταιρισμού τής συμμορίας ...Ο θεωρητικά "μεγάλος" της Ευρώπης, που πρακτικά είναι ένα από τα θύματα της νέας ναζιστικής θηριωδίας.

"Δαγκωτό" ΣΥΡΙΖΑ ...............................

 ........ Γι’ αυτόν τον λόγο προτείνουμε στον ελληνικό λαό να ανέβει στο εκτελεστικό "ικρίωμα" των δανειστών, γιατί είναι βέβαιον πως είναι τόσο ψεύτικο, όσο καραγκιόζηδες είναι και οι Εβραίοι δημιουργοί του ...Είναι ψεύτικο το "ικρίωμα" και είναι ψεύτικο και το "σκοινί" του.  Ο ελληνισμός είναι πολύ σκληρός, για να πεθάνει από χέρια γύφτων. Προτείνουμε, λοιπόν, να ψηφίσει ο κόσμος το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί, μεταξύ της "Σκύλλας" και της "Χάρυβδης", μάς συμφέρει να χτυπήσουμε εκεί όπου υπάρχουν οι μικρότερες αντοχές για το σύστημα. Από την πανίσχυρη "Σκύλλα" λοιπόν του προδοτικού δικομματισμού τής Μεταπολίτευσης, που σήμερα κυβερνάει και η οποία, εκμεταλλευόμενη το τεράστιο κομματικό παρακράτος, μας σκοτώνει αργά αλλά σταθερά, μας συμφέρει να πάμε στην ασθενική "Χάρυβδη", που, θα επιχειρήσει το τελειωτικό "χτύπημα", χωρίς να γνωρίζει κανένας αν μπορεί να το επιτύχει. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιον πως δεν θα μπορέσει να κάνει ΤΙΠΟΤΕ απ’ αυτά, τα οποία υπόσχεται στον λαό και θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ απ’ όσα έχει υποσχεθεί στα αφεντικά και χορηγούς των συνιστωσών του.

......... Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθοριστική και για το μέλλον της ίδιας της Ελλάδας. Με τον Τσίπρα στην πραγματικότητα "τελειώνουν" τα "χαρτιά" που έχει στη διάθεσή του το σύστημα των τοκογλύφων, για να ελέγχει την ελληνική ηγεσία ...Τελειώνει το πολιτικό του προσωπικό ...Τελειώνουν οι επιλογές του σ’ ό,τι αφορά τα πρόσωπα. Μιλάμε πάντα για πολιτικά πρόσωπα και όχι για τα πολιτικά "γκαρσόνια" τού Μπόμπολα, σαν τον Θεοδωράκη. Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος που μπορεί να δοκιμάσει να "δουλέψει" τον λαό με υποσχέσεις σωτηρίας ...Ο τελευταίος που θα επιχειρήσει να τεντώσει το "τόξο", που θα λύσει τα προβλήματα του λαού. Μετά απ’ αυτόν δεν υπάρχει κανένας νόμιμος "μνηστήρας" να επιχειρήσει να κάνει το ίδιο. Μετά απ’ αυτόν κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Μετά μπορεί να εμφανιστεί κάποιος, που θα δώσει στους προδότες το "τόξο" να το "φάνε" ...Τον Τράγο οι Σιωνιστές θα τον δούνε, αλλά δεν θα είναι καθόλου όπως τον φαντάζονται.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/je-suis-rothschild.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου