a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μην χάσετε να ακούσετε την εκπομπή, οπωσδήποτε την πρώτη ώρα του βίντεο τουλάχιστον. Λέγονται πολύ σημαντικά πράγματα από τον κ. Κάτσιο (ελπίζω να γράφω σωστά το όνομά του), σχετικά με την Μικρά Ασία, την Κριμαία και την παρουσία του Ελληνισμού από το 700 πχ. και άλλα σημεία που θα δώσετε εσείς την προσοχή σας.  Το 1998 πολτοποίησαν  τα αρχεία των καταστροφών που προξένησαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα, εμείς όμως δεν το γνωρίζαμε, εφ όσον η ενημέρωση ήταν για το άρτος, θέαμα και παραπλάνηση ηθών. 
Ακολουθεί ο κ. Μιχελογιαννάκης, ιατρός στο επάγγελμα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδόξως.

Όταν η Μέρκελ επισκέφθηκε την Ρωσία και είδε εκθέματα Γερμανικής προέλευσης, απαίτησε να επιστραφούν αμέσως πίσω.  Από πλευράς μας βέβαια, απλώς κάνουμε αναφορές για το πόσα κερδίζουν με τον δικό μας κλεμμένο πολιτισμό και πολλές φορές μάλιστα τα διαφημίζουμε σχεδόν περιχαρείς. Κατήγγειλε για Εθνική Προδοσία τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν στον υψηλό επισκέπτη το θέμα του κατοχικού δανείου, καθ ην στιγμήν πρόκειται για ήδη μία  δε-δι-κα-σμένη υπόθεση την οποία έχουν πάρει άλλοι στα χέρια τους. Πιο έξυπνες ήταν δηλαδή οι άλλες χώρες και το Ισραήλ, με τον τρόπο που το χειρίστηκαν και το διεκδίκησαν ;;  Τόνισε ότι δεν υπάρχει ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ πολιτικής βούλησης μέσω της Νομικής οδού στο θέμα αυτό.  Όσο για τις επανορθώσεις – αποζημιώσεις και την επιστροφή των αρχαίων, βρίσκεται σε εμβρυακή κατάσταση προς το παρόν αυτή η περίπτωση.

Η πολιτική στάση της ηγεσίας ήταν καθαρά εθιμοτυπική για λόγους Ευρωεκλογών.   Κανονικά έπρεπε λοιπόν να τεθούν άλλα μείζονος σημασίας ζητήματα, από την στιγμή που διεκδικούμε μία άλλη οδό για την Ε.Ε. Όπως ότι από τα 210 δις που μας έδωσαν ως δάνειο, να καταλάβουν πάση θυσία,  ότι τα 198 δις που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, αφορούν ΜΟΝΟΝ τοκοχρεολύσια. ΠΡΕΠΕΙ Να το καταλάβουν !!! Δηλαδή τα σημαντικά οφέλη που έχει η Γερμανία (!!!)          Ο Γερμανικός λαός άραγε τι γνωρίζει από όλα αυτά ;;;; ...                                                          
Τα θέματα που έπρεπε να τεθούν ήταν : α) Να του μιλήσει για τον θεσμό του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και την ανασύνταξή του. β) Για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα που θέλουν να κάνουν εν όψει της ενωποίησης, τραπεζικής (ήδη υπάρχει) και πολιτικής. { Γιατί νέο θα ετοιμάσουν ;; Και οι λαοί ;;;  Εδώ κάποιοι μιλούν για δημοψηφίσματα σε άσχετα θέματα, πράγμα που σημαίνει χειραγώγηση ψήφου (!!!)  Να σας θυμίσω πως σε χώρες που το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, επαναλάμβαναν και επαναλάμβαναν τα δημοψηφίσματα μέχρι να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μετά την πλύση εγκεφάλου και το χρήμα που φυσικά έρεε για την περίπτωση. Φαντάζομαι πόσο θα ρέει τώρα. Τέλος πάντων. Όσο για εμάς, άσε που και αν συνέβαινε τίποτα δεν θα ξέραμε. Μας βρήκαν του χεριού τους και μας παρέκαμψαν, …… κάνοντας περικοπές «εξόδων» τυχόν επαναλήψεων.  Ο λαός δεν θα μπορούσε να σκεφθεί κάτι διαφορετικό – γιατί δεν μιλάμε για κοινωνία που προσπαθεί να επικοινωνήσει μεταξύ της χωρίς μεσάζοντες και διότι υπήρχε ανύπαρκτη εμπεριστατωμένη ενημέρωση – εφ όσον τον έψησαν για το …….. «ιδεώδες» που είχαν όμως αυτοί τελικά στο μυαλό τους ……).   γ) Θα έπρεπε να θέσει το τραπεζικό ζήτημα με την ΕΚΤ, τα ομόλογα και τα παιγνίδια που παίζουν με τους προϋπολογισμούς των κρατών με αυτά. 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.   \
Το ίδιο είχε συμβεί και στο παρελθόν κατά την επίσκεψη της Μέρκελ. Πιστεύει μετά από όλα αυτά πως «δεν θέλουν», τα έχουν κάνει πλακάκια. Δεν θέλουν και  δεν προτίθενται να ικανοποιηθεί η Εθνική συνείδηση του Έλληνα.

Η επίσκεψη είχε σχέση με το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (!!!) ξεκάθαρα.   
Ήτοι : στο 3,9% η εργοδοτική εισφορά. Τα οικογενειακά επιδόματα κόπηκαν. 
Δεύτερον, ήθελαν να περάσουν τις ομαδικές απολύσεις, δηλαδή τον μεγαλύτερο εργασιακό Μεσαίωνα.                                                         Τρίτον και σημαντικότατο το ζήτημα των προϊόντων. Δηλαδή τα μείγματα τροφών. ( Συζητώντας με μία αξιόλογη δικηγόρο και καθηγήτρια του Παν/μίου, γνώστης του Γερμανικού κατεστημένου επειδή επισκέπτεται τακτικά την Γερμανία, μου έλεγε πως τα τρόφιμα στην χώρα αυτή είναι τελευταίας διαλογής. Αναμειγνύουν παράδειγμα σπορέλαια με ελάχιστο ελαιόλαδο και το πουλούν για λάδι. Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις τροφές. Εμ βέβαια πώς να μην λάτρευαν τον τόπο που επισκέπτονταν ως τουρίστες, γευόμενοι την ασύγκριτη Ελληνική κουζίνα, θαυμάζοντας ταυτόχρονα τις Θεϊκές εικόνες των τοπίων !!!  Η ουσία είναι πως ακολούθησαν αυτήν την τακτική, επειδή ήθελαν να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές των προϊόντων, ενδιαφερόμενοι να κρατήσουν χαμηλά ενίοτε και τις αμοιβές αντίστοιχα.  Δηλαδή από την μία το να λέμε «να κατέβουν οι τιμές» και μάλιστα να ασκούν δημοσιογράφοι και πολιτικοί …..πολιτική πάνω σε αυτό το θέμα, από την άλλη κανείς τους δεν τολμά φυσικά να εξηγήσει τι ακριβώς υπονοούν εφ όσον δεν το επεξηγούν (!!!) 
Από την μία θα κραυγάζουν ότι πέτυχαν μείωση τιμών (οι οποίες εξαρτώνται καθαρά από το χρηματιστήριο ως πρώτες ύλες), από την άλλη ο καταναλωτής θα τρώει σαβούρα και ανθυγιεινά, προσπαθώντας να επιβιώσει με τον πενιχρό μισθό της κλοπής του πλούτου του – της ενέργειάς του πάνω από ΟΟΟΟΟΟΛΑ, μέσω της εργασίας του.  Αν αυτό δεν είναι μία ακόμα παράπλευρη πρακτική και τακτική μείωσης πληθυσμού (ων) και αύξησης θνησιμότητας , τι είναι ;;;; }  

Συνεχίζει ο ομιλητής πως επιθυμούν να το εφαρμόσουν μαζί με την Ιταλία και την νέα κυβέρνησή τους. Ξέρουν πολύ καλά τι έχουν διαλέξει. Διάλεξαν το φάρμακο, διάλεξαν την διατροφή, διάλεξαν το γάλα (!!!)  Για ποιό λόγο ;;;  Για το γάλα που έχει πρώτη θέση στην ζήτηση, το παιγνίδι παίζεται με τα Ολλανδικά καρτέλ. Όσο υπάρχει η διάρκεια του φρέσκου 3 ημερών γάλατος, με την κατάργηση αυτού του περιορισμού, τελικώς θα επικρατήσουν των 30 ημερών εισαγόμενα γάλατα, σκοτώνοντας την εγχώρια παραγωγή και εισάγοντας από οπουδήποτε στον κόσμο μέχρι και από τους  Εσκιμώους.   
Καταγγέλλει τις δύο Εβραϊκών συμφερόντων εταιρείες σχετικές με το φάρμακο που θα κατακλύσουν την αγορά με γενόσημα –νεκρώσιμα. Οι δύο αυτές εταιρείες βρήκαν μία νέα πατέντα βάσει της οποίας τα εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας Ελληνικά γενόσημα γίνονται πλέον ακριβά, συνεπώς θα αναγκαστεί να κλείσει και η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία. Εμπλέκονται υπουργοί στην υπόθεση (είμαι σίγουρη πως μπορούμε να φανταστούμε  ποιους αφορά, αρχής γενομένης από τον «και δεν πεθαίνουν» έως τον «ήξερα το καταστροφικό μνημόνιο»). 
Ένα ακόμα που θέλουν να κάνουν είναι η επιβολή καρτέλ στο βιβλίο, βάζοντας ως όρο το κόστος να είναι το ίδιο γενικώς. Αυτό δεν μπορεί να μην χαρακτηριστεί εντελώς παράλογο, ούτε να μην σκεφθεί κανείς πως αφορά την φίμωση της έκφρασης.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ……

Με αυτήν την πολιτική εξαρτούν την χώρα από τα καρτέλ, χωρίς καμία παραγωγή στους πιο υψηλούς δείκτες της οικονομίας, κτυπώντας το ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών δηλ. εισαγωγών - εξαγωγών, στο φάρμακο και στο τρόφιμο, έτσι ώστε να είναι πάντοτε ελλειμματική η κατάσταση και εξαρτώμενη.  (άλλως, τους πιο νευραλγικούς τομείς μιας Εθνικής οικονομίας, την οποία αποδόμησαν τεχνηέντως και σταδιακά όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια. Εργοστάσια Ζαχάρεως – κλωστοϋφαντουργίας – ΒΙΑΜΑΞ – ΕΛΒΟ πρόσφατα – ΑΙΓΑΙΟ - γεωργική κατάρρευση μέσω επιδοτήσεων και χωματερών κλπ. Εθνικά εγκλήματα δηλαδή). ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ……..

Την μεσαία τάξη την έβαλαν στον γύψο, η ολιγαρχία έχει μεταφέρει τις βιομηχανίες της στο εξωτερικό άρα δεν δίνουν θέσεις εργασίας και γι αυτό προσανατολίζονται στην δημιουργία νέων light κομμάτων προς τις δύο κατευθύνσεις. (σαν να λέμε του Σταύρου river mix grill και της olive oil….  Πήρε 10% ο river χαχαχαχα πότε πρόλαβε ;;;;;)  Με την δε ΧΑ που διαχειρίζονται το ιδεολογικό κομμάτι της οι δικηγόροι, είναι σαν να επανέρχονται τα ξερονήσια.
Όσο για τα τόσα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές, ουδέποτε έδωσαν βήμα να ακουστούν (!!!)
Ισότητα και Δημοκρατία ……. Να σου πετύχει ………

Από πλευράς του φυσικά υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ όντας βουλευτής του  και τονίζει πως έχει αναδείξει το θέμα, η πραγματικότητα όμως είναι πως οι κρατούντες προχωρούν στον αργό και σταθερό θάνατο της χώρας και του λαού της, χωρίς πραγματικά να ενεργούν πέραν κάποιων ίσως εξαγγελιών. Για τους 300 της Υπατίας πάντως ήξεραν να ενεργήσουν άμεσα, όταν όλοι έμειναν με ανοικτό το στόμα, από πού ξεφύτρωσαν αυτοί οι άνθρωποι και δεν τους πήρε χαμπάρι κανένας όταν ταξίδευαν.  Μιλάει μεν ότι για να αντιμετωπιστεί ένα «ποτάμι», χρειάζεται «(λαό)Θάλασσα», αλλά δεν μας εξήγησε : ούτε γιατί δεν παρότρυναν τον κόσμο, ούτε γιατί πήραν τις αρχικές τους εξαγγελίες πίσω, ούτε ούτε ούτε …… Το να μου λέει ο οποιοσδήποτε σήμερα όπως τύπου Τράγκας «εσύ που με βλέπεις μην νομίζεις το τάδε, περίμενε και θα δείς» πουλώντας φιλολαϊκή στάση του @ωλου, δεν εμπνέει κανέναν σκεπτόμενο άνθρωπο, πόσο μάλλον όσους έχουν μέσα στην καρδιά τους την φιλοπρατρία και το Εθνικό παράγοντα, με τρανταχτά τους μειονεκτήματα την Θράκη και την σχέση τους με τους εκεί έποικους Μουσουλμάνους.   Με κουβέντες ασκεί ο οποιοσδήποτε σχετικός και άσχετος, πολιτική.

Όσο για τους αγανακτισμένους έπεσαν με νύχια και με δόντια για να καταστρέψουν το αυθόρμητο κίνημα, μέχρι και τα κόμματα, με πρωτεργάτιδα την Παπαρήγα «ποιοι είναι αυτοί οι ακομμάτιστοι ;;; γρήγορα στα μαντριά».  Προκάλεσαν και το τραγικό περιστατικό με την Marfin με τα αδικοχαμένα θύματα, έτσι έδεσε το γλυκό.  Εν τούτοις ο κ. Μιχελογιαννάκης στην συνέχεια κάνει μνεία για το τι προέκυψε την επόμενη ημέρα μετά το κίνημα των αγανακτισμένων ! (οφείλω να πω ένα μπράβο για την μεστή ανάλυση του φαινομένου με ελάχιστα λόγια, εν αντιθέσει με τον Στρατούλη που είχα παρακολουθήσει σε κάποια συγκέντρωση, ο οποίος «έφαγε» μία ώρα να εξηγήσει την «επιτυχία» αυτού του κινήματος επειδή έριξε υποτίθεται τον ΓΑΠ, για να έλθει ο τραπεζίτης δοτός Παπαδήμος (!!!)  Τρομερή επιτυχία και δεν του πέταξε κανένας λεμονόκουπες. Θα μου πείτε «κόσμια».  Χμ Χμ όπως «κόσμια» σφάζουν τον κοσμάκη σήμερα μηδενός εξαιρουμένου. Εν πάσει περιπτώσει)                                                                                         Έφερε λοιπόν συνεχίζει ο βουλευτής, 3 πολύ επικίνδυνα πράγματα στο προσκήνιο εξ αιτίας αυτού του κινήματος που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το εξαφανίσουν και το κατάφεραν : α) μεγάλωσε τις νεοναζιστικές ιδεολογίες β) μεγάλωσε τα κεντροαριστερά μορφώματα που κατέληξαν σε δύο και γ) έσπασε την διάθεση του Έλληνα για ριζοσπαστική ανατροπή.  Με λίγα λόγια (όντως) δημιούργησαν την θεωρία των δύο άκρων. Έτσι με όση ευκολία μιλούν για το βιβλίο του Κουφοντίνα, με άλλη τόση ευκολία μιλούν και για την άρση ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ.  (είδες τι σου είναι σήμερα να γράφεις ένα βιβλίο ;; Κάνεις δημόσιες σχέσεις. Θα το σκεφθώ ……) Όμως ο βουλευτής αισθάνεται απογοητευμένος.  Έπρεπε ο συμμετέχων κόσμος, να βάλει το μυαλό του να δουλέψει. Αν έχει μία φορά παράπονο ο κ. Μιχελογιαννάκης, έχω πολλές φορές παράπονο γι αυτό και πολλά άλλα από τον ευκολόπιστο κόσμο. 

Ο κ Κάτσιος συνεχίζει αναφερόμενος στο ιστορικό μίσος των Γερμανών απέναντί μας ( το οποίο βέβαια κάποιοι άλλοι υπέθαλψαν με χρονικό στρατηγικό προγραμματισμό και το συμπέρασμα πηγάζει από το ότι έχουν υπάρξει ήδη θύματα δύο φορές, χρησιμοποιούμενοι), όταν οργάνωσαν από το 1862 το Τουρκικό κράτος και τους εκπαίδευσαν στις εξολοθρεύσεις (Αρμένιοι, Έλληνες Μικράς Ασίας κλπ.) Ακόμα και στα χρόνια της σκλαβιάς η Ελληνική εμπορική ναυτιλία συνεργαζόταν με την Αγγλική.  (Την ίδια πολιτική ακολούθησε η χώρα και στους 2 παγκόσμιους πολέμους, εξ αιτίας των φερέφωνων πολιτικών που ουδέποτε σκέπτονταν Εθνικά, αλλά απολύτως μικροσυμφεροντολογικά. Όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα, έχοντας εξαπολύσει τα τσιράκια τους, τους δημοσιογράφους τους κλπ κλπ. Αυτή είναι η αλήθεια και αν η Γερμανία πικράθηκε, λίγο με απασχολεί. Η χώρα δεν υπήρξε ποτέ ανεξάρτητη και αυτό θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει. Φαίνεται όμως πως δεν ενδιαφέρει όλους το ίδιο, ούτε με τον ίδιο τρόπο).  Το μίσος το έδειξαν κυρίως στην Ελλάδα καίτοι ισχυρίζονταν πως θαύμαζαν και παραδειγματίζονταν από τον Ελληνικό πολιτισμό.  Στην Ελλάδα έκαναν τα φοβερότερα εγκλήματα, ενώ σε άλλες χώρες που πέρασαν δεν παρουσίασαν ανάλογο φαινόμενο. ( Ήμαστε η χώρα που όχι μόνον δεν κυνήγησε τους εγκληματίες πολέμου και τους δωσιλόγους, αλλά αντίθετα ουδέποτε άνοιξε τον φάκελο, τον οποίο παρέδωσε, όπως έχουν πει, στα χέρια των Γερμανών) . Ούτε φρόντισαν να δικαιωθούμε ιστορικά ως Έθνος (!!!!)) ένας λαός που πέρασε τα πάνδεινα και εξοντώθηκε (Χμ με ένα δεύτερο πόλεμο που μας κήρυξε η Αγγλία μεταπολεμικά στο εσωτερικό μας, για να μην χάσει τον θρόνο – την αποικία κλπ, όπου τελικά μας παρέδωσαν στους Αμερικανούς…., δεν μπορώ να φανταστώ πως και από ποιους θα είχαμε δικαιωθεί).             

Έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει ότι βρέθηκε τότε η Ελλάδα για δεύτερη φορά εντελώς ρημαγμένη, συνέπειες που φτάνουν μέχρι σήμερα εξ αιτίας των συνεχών δανεισμών.  Ορθά επαναλαμβάνει για τα ομόλογα των πάνω από 60 δις Ελληνικών ομολόγων που κρατά η Γερμανία. Όσο για τις πολεμικές επανορθώσεις ( τονίζει πως το Κατοχικό δάνειο είναι άλλη ιστορία) μπορούν κάλλιστα να συμψηφίσουν στον προϋπολογισμό αυτά τα ομόλογα ως μέρος αυτών των οφειλών, των οποίων τις έχει υπολογίσει το ΓΛΚ σε 635 δις., χωρίς να έχουν πραγματικά αναλυθεί όλες οι παράμετροι, από την στιγμή που άφησαν καμένη γη πίσω τους, την οποία οι πολιτικοί συνέχισαν να χρησιμοποιούν ως έκφραση κατά την παράδοση του θώκου τους,  κατηγορώντας ο ένας στον άλλον. Γιατί μια καμένη γη κάποια στιγμή σου αποδίδει πολλά περισσότερα, αν την σεβαστείτε, κύριοι.  Ο κ Κάτσιος υποστηρίζει πως δεν θα αρνηθούν και από πλευράς μας θα πρέπει να τολμήσουμε. Παράλληλα να ζητήσουμε την Διεθνή υποστήριξη κάτω από αυτήν την διεθνή συγκυρία, για να μην είμαστε μόνοι μας. Το Διεθνές δίκαιο φυσικά είναι με το μέρος μας. Από την αρχή ήταν με το μέρος μας. Σκέπτομαι όμως μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού τους κάνουν όρεξη να ανατρέψουν τα πάντα, όπως έκαναν με την Κοινωνία των Εθνών, μετέπειτα ΟΗΕ και ΝΑΤΟ.  (με την ευκαιρία να σας πω, πως η Ουκρανική αν και παράνομη εν τούτοις μεταβατική κυβέρνηση, ζήτησε υποστήριξη από την Ρουμανία, ως μέλος του ΝΑΤΟ, για να βάλει το ΝΑΤΟ από την πίσω πόρτα, σε αυτά που έρχονται).

Σοβαροί αναλυτές ανά τον κόσμο παρατηρούν τι ακριβώς συμβαίνει, όχι για την ανάδυση κάποιου του νεοναζισμού, αλλά για τον καθαρόαιμο ναζισμό και ανησυχούν για την πορεία της Ευρώπης και υποθέτω ολόκληρης της ανθρωπότητας.   

Καλεί ο κ. Κάτσιος τον κ. Μιχελογιαννάκη, να συζητήσει τα θέματα αυτά στο κόμμα του και τον αρχηγό του, με σκοπό να τα αναλάβουν ειδική ομάδα νομικών. Ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος ενός άλλου όρου που λέγεται «αποδυνάμωση δικαιώματος»  έστω και αν δεν παραγράφονται τα εγκλήματα πολέμου.  Ο βουλευτής υποσχέθηκε πως θα αξιοποιήσει αυτά τα στοιχεία…………..…………………………………………….

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΧΡΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.           
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΜΕΤΑΞΎ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;  ( Η ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β’ΠΠ (!!!)  ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.  Η ΙΔΙΑ ΔΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΘΕΪΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ο ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ. Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.   Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ.

Αν υποθέσουμε πως έχουν δίκιο όσον αναφορά την τελευταία παράγραφο, καμία θρησκεία στον κόσμο δεν επιθυμεί κάτι διαφορετικό (!!!) παρά να βρίσκονται όλοι κάτω από την καθοδήγηση της. Όρα Καθολικισμός κλπ κλπ
Όσον αφορά την Τουρκία, όσο και αν οι Τούρκοι με δυσκολία έγιναν υπό τον Κεμάλ ένα κοσμικό κράτος, ο νεαρός σύγχρονος κόσμος της χώρας δεν επιθυμεί ανελευθερία, όσο και αν οι ομιλητές το ισχυρίζονται. Απεδείχθη με τα επεισόδια και την αντιμετώπιση του όλου θέματος, όσο και αν οι σκληροπυρηνικοί προσπάθησαν και εκεί να το καπηλεύσουν.   Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση.  Σίγουρα το αχανές κράτος της Τουρκίας δεν αποτυπώνεται στο κέντρο των επιχειρήσεων, ούτε στα Μικρασιατικά παράλια. Αλλά στην περίπτωση μιας τριχοτόμησης τα δεδομένα αλλάζουν.


Καλή ακρόαση 

) Costas Wills 2014 03 08 ΜΗΝ ΤΗΝΧΑΣΕΤΕ. ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΎ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Μην χάσετε να ακούσετε την εκπομπή, οπωσδήποτε την πρώτη ώρα του βίντεο τουλάχιστον. Λέγονται πολύ σημαντικά πράγματα από τον κ. Κάτσιο (ελπίζω να γράφω σωστά το όνομά του), σχετικά με την Μικρά Ασία, την Κριμαία και την παρουσία του Ελληνισμού από το 700 πχ. και άλλα σημεία που θα δώσετε εσείς την προσοχή σας.  Το 1998 πολτοποίησαν  τα αρχεία των καταστροφών που προξένησαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα, εμείς όμως δεν το γνωρίζαμε, εφ όσον η ενημέρωση ήταν για το άρτος, θέαμα και παραπλάνηση ηθών. 
Ακολουθεί ο κ. Μιχελογιαννάκης, ιατρός στο επάγγελμα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδόξως.

Όταν η Μέρκελ επισκέφθηκε την Ρωσία και είδε εκθέματα Γερμανικής προέλευσης, απαίτησε να επιστραφούν αμέσως πίσω.  Από πλευράς μας βέβαια, απλώς κάνουμε αναφορές για το πόσα κερδίζουν με τον δικό μας κλεμμένο πολιτισμό και πολλές φορές μάλιστα τα διαφημίζουμε σχεδόν περιχαρείς. Κατήγγειλε για Εθνική Προδοσία τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν στον υψηλό επισκέπτη το θέμα του κατοχικού δανείου, καθ ην στιγμήν πρόκειται για ήδη μία  δε-δι-κα-σμένη υπόθεση την οποία έχουν πάρει άλλοι στα χέρια τους. Πιο έξυπνες ήταν δηλαδή οι άλλες χώρες και το Ισραήλ, με τον τρόπο που το χειρίστηκαν και το διεκδίκησαν ;;  Τόνισε ότι δεν υπάρχει ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ πολιτικής βούλησης μέσω της Νομικής οδού στο θέμα αυτό.  Όσο για τις επανορθώσεις – αποζημιώσεις και την επιστροφή των αρχαίων, βρίσκεται σε εμβρυακή κατάσταση προς το παρόν αυτή η περίπτωση.

Η πολιτική στάση της ηγεσίας ήταν καθαρά εθιμοτυπική για λόγους Ευρωεκλογών.   Κανονικά έπρεπε λοιπόν να τεθούν άλλα μείζονος σημασίας ζητήματα, από την στιγμή που διεκδικούμε μία άλλη οδό για την Ε.Ε. Όπως ότι από τα 210 δις που μας έδωσαν ως δάνειο, να καταλάβουν πάση θυσία,  ότι τα 198 δις που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, αφορούν ΜΟΝΟΝ τοκοχρεολύσια. ΠΡΕΠΕΙ Να το καταλάβουν !!! Δηλαδή τα σημαντικά οφέλη που έχει η Γερμανία (!!!)          Ο Γερμανικός λαός άραγε τι γνωρίζει από όλα αυτά ;;;; ...                                                          
Τα θέματα που έπρεπε να τεθούν ήταν : α) Να του μιλήσει για τον θεσμό του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και την ανασύνταξή του. β) Για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα που θέλουν να κάνουν εν όψει της ενωποίησης, τραπεζικής (ήδη υπάρχει) και πολιτικής. { Γιατί νέο θα ετοιμάσουν ;; Και οι λαοί ;;;  Εδώ κάποιοι μιλούν για δημοψηφίσματα σε άσχετα θέματα, πράγμα που σημαίνει χειραγώγηση ψήφου (!!!)  Να σας θυμίσω πως σε χώρες που το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, επαναλάμβαναν και επαναλάμβαναν τα δημοψηφίσματα μέχρι να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μετά την πλύση εγκεφάλου και το χρήμα που φυσικά έρεε για την περίπτωση. Φαντάζομαι πόσο θα ρέει τώρα. Τέλος πάντων. Όσο για εμάς, άσε που και αν συνέβαινε τίποτα δεν θα ξέραμε. Μας βρήκαν του χεριού τους και μας παρέκαμψαν, …… κάνοντας περικοπές «εξόδων» τυχόν επαναλήψεων.  Ο λαός δεν θα μπορούσε να σκεφθεί κάτι διαφορετικό – γιατί δεν μιλάμε για κοινωνία που προσπαθεί να επικοινωνήσει μεταξύ της χωρίς μεσάζοντες και διότι υπήρχε ανύπαρκτη εμπεριστατωμένη ενημέρωση – εφ όσον τον έψησαν για το …….. «ιδεώδες» που είχαν όμως αυτοί τελικά στο μυαλό τους ……).   γ) Θα έπρεπε να θέσει το τραπεζικό ζήτημα με την ΕΚΤ, τα ομόλογα και τα παιγνίδια που παίζουν με τους προϋπολογισμούς των κρατών με αυτά. 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.   \
Το ίδιο είχε συμβεί και στο παρελθόν κατά την επίσκεψη της Μέρκελ. Πιστεύει μετά από όλα αυτά πως «δεν θέλουν», τα έχουν κάνει πλακάκια. Δεν θέλουν και  δεν προτίθενται να ικανοποιηθεί η Εθνική συνείδηση του Έλληνα.

Η επίσκεψη είχε σχέση με το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (!!!) ξεκάθαρα.   
Ήτοι : στο 3,9% η εργοδοτική εισφορά. Τα οικογενειακά επιδόματα κόπηκαν. 
Δεύτερον, ήθελαν να περάσουν τις ομαδικές απολύσεις, δηλαδή τον μεγαλύτερο εργασιακό Μεσαίωνα.                                                         Τρίτον και σημαντικότατο το ζήτημα των προϊόντων. Δηλαδή τα μείγματα τροφών. ( Συζητώντας με μία αξιόλογη δικηγόρο και καθηγήτρια του Παν/μίου, γνώστης του Γερμανικού κατεστημένου επειδή επισκέπτεται τακτικά την Γερμανία, μου έλεγε πως τα τρόφιμα στην χώρα αυτή είναι τελευταίας διαλογής. Αναμειγνύουν παράδειγμα σπορέλαια με ελάχιστο ελαιόλαδο και το πουλούν για λάδι. Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις τροφές. Εμ βέβαια πώς να μην λάτρευαν τον τόπο που επισκέπτονταν ως τουρίστες, γευόμενοι την ασύγκριτη Ελληνική κουζίνα, θαυμάζοντας ταυτόχρονα τις Θεϊκές εικόνες των τοπίων !!!  Η ουσία είναι πως ακολούθησαν αυτήν την τακτική, επειδή ήθελαν να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές των προϊόντων, ενδιαφερόμενοι να κρατήσουν χαμηλά ενίοτε και τις αμοιβές αντίστοιχα.  Δηλαδή από την μία το να λέμε «να κατέβουν οι τιμές» και μάλιστα να ασκούν δημοσιογράφοι και πολιτικοί …..πολιτική πάνω σε αυτό το θέμα, από την άλλη κανείς τους δεν τολμά φυσικά να εξηγήσει τι ακριβώς υπονοούν εφ όσον δεν το επεξηγούν (!!!) 
Από την μία θα κραυγάζουν ότι πέτυχαν μείωση τιμών (οι οποίες εξαρτώνται καθαρά από το χρηματιστήριο ως πρώτες ύλες), από την άλλη ο καταναλωτής θα τρώει σαβούρα και ανθυγιεινά, προσπαθώντας να επιβιώσει με τον πενιχρό μισθό της κλοπής του πλούτου του – της ενέργειάς του πάνω από ΟΟΟΟΟΟΛΑ, μέσω της εργασίας του.  Αν αυτό δεν είναι μία ακόμα παράπλευρη πρακτική και τακτική μείωσης πληθυσμού (ων) και αύξησης θνησιμότητας , τι είναι ;;;; }  

Συνεχίζει ο ομιλητής πως επιθυμούν να το εφαρμόσουν μαζί με την Ιταλία και την νέα κυβέρνησή τους. Ξέρουν πολύ καλά τι έχουν διαλέξει. Διάλεξαν το φάρμακο, διάλεξαν την διατροφή, διάλεξαν το γάλα (!!!)  Για ποιό λόγο ;;;  Για το γάλα που έχει πρώτη θέση στην ζήτηση, το παιγνίδι παίζεται με τα Ολλανδικά καρτέλ. Όσο υπάρχει η διάρκεια του φρέσκου 3 ημερών γάλατος, με την κατάργηση αυτού του περιορισμού, τελικώς θα επικρατήσουν των 30 ημερών εισαγόμενα γάλατα, σκοτώνοντας την εγχώρια παραγωγή και εισάγοντας από οπουδήποτε στον κόσμο μέχρι και από τους  Εσκιμώους.   
Καταγγέλλει τις δύο Εβραϊκών συμφερόντων εταιρείες σχετικές με το φάρμακο που θα κατακλύσουν την αγορά με γενόσημα –νεκρώσιμα. Οι δύο αυτές εταιρείες βρήκαν μία νέα πατέντα βάσει της οποίας τα εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας Ελληνικά γενόσημα γίνονται πλέον ακριβά, συνεπώς θα αναγκαστεί να κλείσει και η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία. Εμπλέκονται υπουργοί στην υπόθεση (είμαι σίγουρη πως μπορούμε να φανταστούμε  ποιους αφορά, αρχής γενομένης από τον «και δεν πεθαίνουν» έως τον «ήξερα το καταστροφικό μνημόνιο»). 
Ένα ακόμα που θέλουν να κάνουν είναι η επιβολή καρτέλ στο βιβλίο, βάζοντας ως όρο το κόστος να είναι το ίδιο γενικώς. Αυτό δεν μπορεί να μην χαρακτηριστεί εντελώς παράλογο, ούτε να μην σκεφθεί κανείς πως αφορά την φίμωση της έκφρασης.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ……

Με αυτήν την πολιτική εξαρτούν την χώρα από τα καρτέλ, χωρίς καμία παραγωγή στους πιο υψηλούς δείκτες της οικονομίας, κτυπώντας το ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών δηλ. εισαγωγών - εξαγωγών, στο φάρμακο και στο τρόφιμο, έτσι ώστε να είναι πάντοτε ελλειμματική η κατάσταση και εξαρτώμενη.  (άλλως, τους πιο νευραλγικούς τομείς μιας Εθνικής οικονομίας, την οποία αποδόμησαν τεχνηέντως και σταδιακά όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια. Εργοστάσια Ζαχάρεως – κλωστοϋφαντουργίας – ΒΙΑΜΑΞ – ΕΛΒΟ πρόσφατα – ΑΙΓΑΙΟ - γεωργική κατάρρευση μέσω επιδοτήσεων και χωματερών κλπ. Εθνικά εγκλήματα δηλαδή). ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ……..

Την μεσαία τάξη την έβαλαν στον γύψο, η ολιγαρχία έχει μεταφέρει τις βιομηχανίες της στο εξωτερικό άρα δεν δίνουν θέσεις εργασίας και γι αυτό προσανατολίζονται στην δημιουργία νέων light κομμάτων προς τις δύο κατευθύνσεις. (σαν να λέμε του Σταύρου river mix grill και της olive oil….  Πήρε 10% ο river χαχαχαχα πότε πρόλαβε ;;;;;)  Με την δε ΧΑ που διαχειρίζονται το ιδεολογικό κομμάτι της οι δικηγόροι, είναι σαν να επανέρχονται τα ξερονήσια.
Όσο για τα τόσα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές, ουδέποτε έδωσαν βήμα να ακουστούν (!!!)
Ισότητα και Δημοκρατία ……. Να σου πετύχει ………

Από πλευράς του φυσικά υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ όντας βουλευτής του  και τονίζει πως έχει αναδείξει το θέμα, η πραγματικότητα όμως είναι πως οι κρατούντες προχωρούν στον αργό και σταθερό θάνατο της χώρας και του λαού της, χωρίς πραγματικά να ενεργούν πέραν κάποιων ίσως εξαγγελιών. Για τους 300 της Υπατίας πάντως ήξεραν να ενεργήσουν άμεσα, όταν όλοι έμειναν με ανοικτό το στόμα, από πού ξεφύτρωσαν αυτοί οι άνθρωποι και δεν τους πήρε χαμπάρι κανένας όταν ταξίδευαν.  Μιλάει μεν ότι για να αντιμετωπιστεί ένα «ποτάμι», χρειάζεται «(λαό)Θάλασσα», αλλά δεν μας εξήγησε : ούτε γιατί δεν παρότρυναν τον κόσμο, ούτε γιατί πήραν τις αρχικές τους εξαγγελίες πίσω, ούτε ούτε ούτε …… Το να μου λέει ο οποιοσδήποτε σήμερα όπως τύπου Τράγκας «εσύ που με βλέπεις μην νομίζεις το τάδε, περίμενε και θα δείς» πουλώντας φιλολαϊκή στάση του @ωλου, δεν εμπνέει κανέναν σκεπτόμενο άνθρωπο, πόσο μάλλον όσους έχουν μέσα στην καρδιά τους την φιλοπρατρία και το Εθνικό παράγοντα, με τρανταχτά τους μειονεκτήματα την Θράκη και την σχέση τους με τους εκεί έποικους Μουσουλμάνους.   Με κουβέντες ασκεί ο οποιοσδήποτε σχετικός και άσχετος, πολιτική.

Όσο για τους αγανακτισμένους έπεσαν με νύχια και με δόντια για να καταστρέψουν το αυθόρμητο κίνημα, μέχρι και τα κόμματα, με πρωτεργάτιδα την Παπαρήγα «ποιοι είναι αυτοί οι ακομμάτιστοι ;;; γρήγορα στα μαντριά».  Προκάλεσαν και το τραγικό περιστατικό με την Marfin με τα αδικοχαμένα θύματα, έτσι έδεσε το γλυκό.  Εν τούτοις ο κ. Μιχελογιαννάκης στην συνέχεια κάνει μνεία για το τι προέκυψε την επόμενη ημέρα μετά το κίνημα των αγανακτισμένων ! (οφείλω να πω ένα μπράβο για την μεστή ανάλυση του φαινομένου με ελάχιστα λόγια, εν αντιθέσει με τον Στρατούλη που είχα παρακολουθήσει σε κάποια συγκέντρωση, ο οποίος «έφαγε» μία ώρα να εξηγήσει την «επιτυχία» αυτού του κινήματος επειδή έριξε υποτίθεται τον ΓΑΠ, για να έλθει ο τραπεζίτης δοτός Παπαδήμος (!!!)  Τρομερή επιτυχία και δεν του πέταξε κανένας λεμονόκουπες. Θα μου πείτε «κόσμια».  Χμ Χμ όπως «κόσμια» σφάζουν τον κοσμάκη σήμερα μηδενός εξαιρουμένου. Εν πάσει περιπτώσει)                                                                                         Έφερε λοιπόν συνεχίζει ο βουλευτής, 3 πολύ επικίνδυνα πράγματα στο προσκήνιο εξ αιτίας αυτού του κινήματος που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το εξαφανίσουν και το κατάφεραν : α) μεγάλωσε τις νεοναζιστικές ιδεολογίες β) μεγάλωσε τα κεντροαριστερά μορφώματα που κατέληξαν σε δύο και γ) έσπασε την διάθεση του Έλληνα για ριζοσπαστική ανατροπή.  Με λίγα λόγια (όντως) δημιούργησαν την θεωρία των δύο άκρων. Έτσι με όση ευκολία μιλούν για το βιβλίο του Κουφοντίνα, με άλλη τόση ευκολία μιλούν και για την άρση ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ.  (είδες τι σου είναι σήμερα να γράφεις ένα βιβλίο ;; Κάνεις δημόσιες σχέσεις. Θα το σκεφθώ ……) Όμως ο βουλευτής αισθάνεται απογοητευμένος.  Έπρεπε ο συμμετέχων κόσμος, να βάλει το μυαλό του να δουλέψει. Αν έχει μία φορά παράπονο ο κ. Μιχελογιαννάκης, έχω πολλές φορές παράπονο γι αυτό και πολλά άλλα από τον ευκολόπιστο κόσμο. 

Ο κ Κάτσιος συνεχίζει αναφερόμενος στο ιστορικό μίσος των Γερμανών απέναντί μας ( το οποίο βέβαια κάποιοι άλλοι υπέθαλψαν με χρονικό στρατηγικό προγραμματισμό και το συμπέρασμα πηγάζει από το ότι έχουν υπάρξει ήδη θύματα δύο φορές, χρησιμοποιούμενοι), όταν οργάνωσαν από το 1862 το Τουρκικό κράτος και τους εκπαίδευσαν στις εξολοθρεύσεις (Αρμένιοι, Έλληνες Μικράς Ασίας κλπ.) Ακόμα και στα χρόνια της σκλαβιάς η Ελληνική εμπορική ναυτιλία συνεργαζόταν με την Αγγλική.  (Την ίδια πολιτική ακολούθησε η χώρα και στους 2 παγκόσμιους πολέμους, εξ αιτίας των φερέφωνων πολιτικών που ουδέποτε σκέπτονταν Εθνικά, αλλά απολύτως μικροσυμφεροντολογικά. Όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα, έχοντας εξαπολύσει τα τσιράκια τους, τους δημοσιογράφους τους κλπ κλπ. Αυτή είναι η αλήθεια και αν η Γερμανία πικράθηκε, λίγο με απασχολεί. Η χώρα δεν υπήρξε ποτέ ανεξάρτητη και αυτό θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει. Φαίνεται όμως πως δεν ενδιαφέρει όλους το ίδιο, ούτε με τον ίδιο τρόπο).  Το μίσος το έδειξαν κυρίως στην Ελλάδα καίτοι ισχυρίζονταν πως θαύμαζαν και παραδειγματίζονταν από τον Ελληνικό πολιτισμό.  Στην Ελλάδα έκαναν τα φοβερότερα εγκλήματα, ενώ σε άλλες χώρες που πέρασαν δεν παρουσίασαν ανάλογο φαινόμενο. ( Ήμαστε η χώρα που όχι μόνον δεν κυνήγησε τους εγκληματίες πολέμου και τους δωσιλόγους, αλλά αντίθετα ουδέποτε άνοιξε τον φάκελο, τον οποίο παρέδωσε, όπως έχουν πει, στα χέρια των Γερμανών) . Ούτε φρόντισαν να δικαιωθούμε ιστορικά ως Έθνος (!!!!)) ένας λαός που πέρασε τα πάνδεινα και εξοντώθηκε (Χμ με ένα δεύτερο πόλεμο που μας κήρυξε η Αγγλία μεταπολεμικά στο εσωτερικό μας, για να μην χάσει τον θρόνο – την αποικία κλπ, όπου τελικά μας παρέδωσαν στους Αμερικανούς…., δεν μπορώ να φανταστώ πως και από ποιους θα είχαμε δικαιωθεί).             

Έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει ότι βρέθηκε τότε η Ελλάδα για δεύτερη φορά εντελώς ρημαγμένη, συνέπειες που φτάνουν μέχρι σήμερα εξ αιτίας των συνεχών δανεισμών.  Ορθά επαναλαμβάνει για τα ομόλογα των πάνω από 60 δις Ελληνικών ομολόγων που κρατά η Γερμανία. Όσο για τις πολεμικές επανορθώσεις ( τονίζει πως το Κατοχικό δάνειο είναι άλλη ιστορία) μπορούν κάλλιστα να συμψηφίσουν στον προϋπολογισμό αυτά τα ομόλογα ως μέρος αυτών των οφειλών, των οποίων τις έχει υπολογίσει το ΓΛΚ σε 635 δις., χωρίς να έχουν πραγματικά αναλυθεί όλες οι παράμετροι, από την στιγμή που άφησαν καμένη γη πίσω τους, την οποία οι πολιτικοί συνέχισαν να χρησιμοποιούν ως έκφραση κατά την παράδοση του θώκου τους,  κατηγορώντας ο ένας στον άλλον. Γιατί μια καμένη γη κάποια στιγμή σου αποδίδει πολλά περισσότερα, αν την σεβαστείτε, κύριοι.  Ο κ Κάτσιος υποστηρίζει πως δεν θα αρνηθούν και από πλευράς μας θα πρέπει να τολμήσουμε. Παράλληλα να ζητήσουμε την Διεθνή υποστήριξη κάτω από αυτήν την διεθνή συγκυρία, για να μην είμαστε μόνοι μας. Το Διεθνές δίκαιο φυσικά είναι με το μέρος μας. Από την αρχή ήταν με το μέρος μας. Σκέπτομαι όμως μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού τους κάνουν όρεξη να ανατρέψουν τα πάντα, όπως έκαναν με την Κοινωνία των Εθνών, μετέπειτα ΟΗΕ και ΝΑΤΟ.  (με την ευκαιρία να σας πω, πως η Ουκρανική αν και παράνομη εν τούτοις μεταβατική κυβέρνηση, ζήτησε υποστήριξη από την Ρουμανία, ως μέλος του ΝΑΤΟ, για να βάλει το ΝΑΤΟ από την πίσω πόρτα, σε αυτά που έρχονται).

Σοβαροί αναλυτές ανά τον κόσμο παρατηρούν τι ακριβώς συμβαίνει, όχι για την ανάδυση κάποιου του νεοναζισμού, αλλά για τον καθαρόαιμο ναζισμό και ανησυχούν για την πορεία της Ευρώπης και υποθέτω ολόκληρης της ανθρωπότητας.   

Καλεί ο κ. Κάτσιος τον κ. Μιχελογιαννάκη, να συζητήσει τα θέματα αυτά στο κόμμα του και τον αρχηγό του, με σκοπό να τα αναλάβουν ειδική ομάδα νομικών. Ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος ενός άλλου όρου που λέγεται «αποδυνάμωση δικαιώματος»  έστω και αν δεν παραγράφονται τα εγκλήματα πολέμου.  Ο βουλευτής υποσχέθηκε πως θα αξιοποιήσει αυτά τα στοιχεία…………..…………………………………………….

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΧΡΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.           
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΜΕΤΑΞΎ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;  ( Η ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β’ΠΠ (!!!)  ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.  Η ΙΔΙΑ ΔΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΘΕΪΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ο ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ. Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.   Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ.

Αν υποθέσουμε πως έχουν δίκιο όσον αναφορά την τελευταία παράγραφο, καμία θρησκεία στον κόσμο δεν επιθυμεί κάτι διαφορετικό (!!!) παρά να βρίσκονται όλοι κάτω από την καθοδήγηση της. Όρα Καθολικισμός κλπ κλπ
Όσον αφορά την Τουρκία, όσο και αν οι Τούρκοι με δυσκολία έγιναν υπό τον Κεμάλ ένα κοσμικό κράτος, ο νεαρός σύγχρονος κόσμος της χώρας δεν επιθυμεί ανελευθερία, όσο και αν οι ομιλητές το ισχυρίζονται. Απεδείχθη με τα επεισόδια και την αντιμετώπιση του όλου θέματος, όσο και αν οι σκληροπυρηνικοί προσπάθησαν και εκεί να το καπηλεύσουν.   Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση.  Σίγουρα το αχανές κράτος της Τουρκίας δεν αποτυπώνεται στο κέντρο των επιχειρήσεων, ούτε στα Μικρασιατικά παράλια. Αλλά στην περίπτωση μιας τριχοτόμησης τα δεδομένα αλλάζουν.


Καλή ακρόαση 

)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου