a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Το παρακάτω κείμενο παραδίδεται με κάθε σεβασμό, προς τα μέλη του σχεδίου Αχιλλέας.
Ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα πολύ αργότερα, αλλά οι συμπτώσεις μερικές φορές αλλάζουν τη ροή της ιστορίας. Μερικές φορές όμως οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες αλλά μοιραίες. Ανταποκρινόμενος λοιπόν στην πρόκληση, αποφασίζω να ανοίξω το θέμα τώρα.
Σε μερικούς είναι γνωστό. Ξεκίνησε από μια πληροφορία μέσα από το επιλεκτικά μοιρασμένο σε λίγους βιβλίο «ο δρόμος του τρελού», η οποία μετά το 2007 διαχύθηκε στο διαδίκτυο ότι πριν από κάμποσα χρόνια –και πριν ξεσπάσουν τα σημερινά γνωστά παγκόσμια γεγονότα της κρίσης- παρουσιάστηκε ένας άγνωστος τύπος με το όνομα Αχιλλέας και παρουσίασε σε διαλέξεις του –σαν είδος προφητείας- αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Οι ομιλίες του και το γενικό νόημα είναι παρόμοιο με το γνωστό κίνημα Zeitgeist και το παράγωγό του Venus Project.
Παρουσιάζει δηλαδή και εξηγεί αιτίες και αφορμές που ενστερνίστηκε το «σύστημα», που όμως (ανεξάρτητα από τη σκοπιμότητα ή όχι) αυτές οδήγησαν τον πλανήτη στο σημερινό σημείο. Η γενική του ανάλυση στηρίζεται σε τρεις πυλώνες, την κυβερνητική, τις μονοθεϊστικές θρησκείες (και μάλιστα το χριστιανισμό) και το σύγχρονο τραπεζικό σύστημα.
Η όλη ιδέα, είναι πράγματι πολύ αληθινή και σε καμία περίπτωση δεν σου δίνει κάποιο λόγο να το πολεμήσεις (εκτός αν είσαι φανατικός).
Κάποιοι καλόπιστοι και ρομαντικοί Έλληνες, αμέσως βρέθηκαν εύκολα, ενστερνίστηκαν το άτομο του Αχιλλέα και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα ανθρώπων και να της δώσουν το όνομα Σχέδιο Αχιλλέας (περίπου όπως και το Zeitgeist και Venus Project αλλά στην Ελληνική του έκδοση). Μέχρι εδώ όλα καλά μια και πρεσβεύουν είναι η ήπια αντίδραση σε ένα σύστημα που σκόπιμα ή όχι κατέληξε να τυραννά και να καταδυναστεύει τους πολίτες του.
Η επαλήθευση των όσων έγραφε το βιβλίο και (είπε) ο Αχιλλέας αυτός, από τα γεγονότα που ζούμε σήμερα έδωσε μια σημαντική ώθηση ακόμη περισσότερων νέων να συμμετάσχουν στο «σχέδιο Αχιλλέας» το οποίο συνεχώς επεκτείνεται.
Όμως με την πάροδο του χρόνου και παρά την αρχική ήπια πρακτική και διάθεση που είχε με την έναρξή του, πολλά από τα μέλη του άρχισαν να παρουσιάζουν μια μεγαλύτερη εστίαση αντίδρασης στο θρησκευτικό κομμάτι του θέματος. Την ιστορική προέλευση του Χριστού, την μη αποδεδειγμένη ύπαρξη του και την άνευ αιτίας (για αυτούς) καταπίεση που έχει υποστεί ο Ελληνισμός από την Χριστιανική θρησκεία. Και εδώ τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πιο σοβαρά ώστε να μας αναγκάσουν να μιλήσουμε.
Ο λόγος δηλαδή που μας κάνει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους πια είναι παντελώς ανεξάρτητος από την διάθεση και επιλογή μερικών Ελλήνων να διαφοροποιηθούν θρησκευτικά από τους υπόλοιπους. Είναι η προδιαγεγραμμένη πορεία που δείχνουν να παίρνουν τα πράγματα. Μια πορεία που είναι άριστα μελετημένη και οργανωμένη εδώ και καιρό. Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το περίεργο αυτό βιβλίο «Ο δρόμος του τρελού» και η ιστορία με τον Αχιλλέα.
Κι αυτό επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν υπήρχε κανένας προφήτης Αχιλλέας. Κανένας ανεξάρτητος άνθρωπος αγνός και αμόλυντος με το όνομα Αχιλλέας δεν υπήρξε ποτέ. Ανεξάρτητοι και αμόλυντοι ήταν αρχικά όλοι αυτοί που το πίστεψαν. Και φυσικά το να το πιστέψουν ήταν μονόδρομος μιας και εκείνοι που το δρομολόγησαν ήταν οι ίδιοι που οδηγούσαν το σύστημα σε αυτό ακριβώς το σημείο της ιστορίας. Αφελείς και πατριώτες που τσίμπησαν και έπεσαν στην άριστα οργανωμένη παγίδα. Μια παγίδα που μαζί με όλες τις άλλες δρομολογεί τις εξελίξεις στον πλανήτη, γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και πιστεύουν αυτό που βλέπουν και όχι αυτό που δεν φαίνεται.
Ποιο ήταν (και είναι) λοιπόν πραγματικά το σχέδιο Αχιλλέας; Είναι ένα στρατηγικό σχέδιο (αν θέλετε του συστήματος, αλλά η αλήθεια είναι των αδελφοτήτων) που φέρει την κωδική ονομασία Αχιλλέας και λέει αυτό που είναι. Η Ελλάδα σαν έθνος και σαν κρατική οντότητα είναι ο Αχιλλέας. Μια κρατική οντότητα την οποία προσπαθούν να γκρεμίσουν ή να υποτάξουν. Αποτελεί το σχέδιο «Β» σε περίπτωση που δεν κατάφερναν να πετύχουν τους σκοπούς τους με την σύγχυση μέσα από το γενικότερο σχέδιο της εναλλακτικής προσέγγισης «αγάπη και φως». Ένα σχέδιο που με την παράλληλη ενίσχυση μηνυμάτων και οντοτήτων από εξωγήινους προσπαθεί ακόμη να ολοκλήρωση τη θρησκευτική υπονόμευση των μαζών με ήπια μέτρα.
Γιατί σχέδιο «Β»; Διότι οι Έλληνες δεν είναι κάτι εύκολο. Με την έναρξη του αρχικού σχεδίου της ανάπτυξης της υπόθεσης των εξωγήινων, για κακή τους τύχη βρέθηκε μπροστά τους ο συχωρεμένος ο Γιάννης Φουράκης και κάποιοι άλλοι, ο οποίος είχε συγκείμενη άποψη και γνώσεις επί του θέματος και οδήγησε τα πράγματα λίγο πιο πέρα από εκεί που ήθελαν οι αδελφότητες.
Θα κάνω μια παρένθεση εδώ η οποία δεν είναι πολύ σχετική επί του θέματος αλλά απαραίτητη για να αντιληφθεί ο αναγνώστης την πορεία των πραγμάτων. [Ο σκοπός των αδελφοτήτων δεν ήταν να αναβιώσουν παλιές μνήμες δόξας στους λαούς αλλά να δικαιολογήσουν την προέλευση καθοδηγούμενων μηνυμάτων στην επιτηδευμένα καθησυχασμένη μάζα. Σκοπός του ήταν να επαναφέρουν ένα «Κρόνιο» σύστημα απόλυτου ελέγχου των μαζών μέσα από την επιβολή βούλησης ευθύνης και υποταγής. Έτσι ιεράρχησαν τον Κρύων (ο Κρόνος στη σημερινή χρονική γραμμή) με τα αγγελικά τάγματα και τους λοιπούς εξωγήινους που μεσολαβούσαν με «αγάπη και το φως» ώστε να δώσουν στην ανθρωπότητα ευκαιρίες ανέλιξης (θα πούμε εκτενώς περί αυτής της μεθόδου). Κλείνουμε την παρένθεση και επανερχόμαστε στην υπόθεση με τον Φουράκη και μερικών άλλων.]
Οι Έλληνες όμως, σε ένα πραγματικά σημαντικό τους τμήμα, δεν αποδέχθηκαν την Κρόνιο παγίδα και στράφηκαν προς τον Δία και τον Απόλλωνα δημιουργώντας μια εντελώς διαφορετική τροπή στα πράγματα τα οποία έδειχναν να μην μπορούν να ελεγχθούν μιας και ήταν αδύνατον να υπάρξει έλεγχος με μια πολυθεϊστική εκδοχή μέσα στο σύστημα των αδελφοτήτων που ετοίμαζαν την λύση του «Ενός». Οι Έλληνες, βρέθηκαν πάλι εκτός κάδρου και ελέγχου, κάνοντας πάλι τα δικά τους με τους Ελ και τους λοιπούς θεούς τους κάτι που ήταν για τις αδελφότητες εντελώς μη αναμενόμενο. Γνωρίζοντας όμως τους Έλληνες, είχαν ετοιμάσει το σχέδιο «Β».
Έτσι λίγο μετά το 2005, ενεργοποίησαν το Σχέδιο Αχιλλέας παράλληλα με την Χρυσή Αυγή (Κρόνια εσωτεριστική οργάνωση μέχρι εκείνη τη στιγμή) την οποία μεταλλάσσουν σε πολιτικό φορέα που τον ρίχνουν στην πολιτική δράση.
Και το ονόμασαν «Σχέδιο Αχιλλέας» διότι υπήρχε Αχίλλειος πτέρνα. Ποια; Μα φυσικά η καταπιεσμένη συνείδηση των Ελλήνων κάτω από την Χριστιανική φιλοσοφία, πειθαρχία και ηθική. Διότι η Αχίλλειος πτέρνα των Ελλήνων είναι η παρούσα εσωτερική τους θρησκευτικότητα η οποία στη δεδομένη περίπτωση ήταν καταπιεσμένη μιας και οι Έλληνες στη μεγάλη τους μερίδα είχαν σχεδόν εξαναγκαστεί να γίνουν Χριστιανοί με έναν σχεδόν άκομψο τρόπο ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα σχετικές αγριότητες και καταστροφές οι οποίες μέρα με την ημέρα έρχονταν στο φως της ημέρα μέσα από τα λεηλατημένα μνημεία τους που απελευθέρωναν άσχημες μνήμες.
Το σχέδιο Β ήταν απλό. Αφού δεν μπορούσαν να τους υποτάξουν ώστε να τους ετοιμάσουν να δεχθούν αδιαμαρτύρητα μια μεταστροφή της θρησκείας τους σε Πανθρησκεία, θα τους έβγαζαν από την αντίδραση σε αυτή με άλλο τρόπο. Απενεργοποιώντας από όλα τα δυναμικά μέλη του Ελληνικού έθνους κάθε συνειδησιακή πληροφορία αντίδρασης για την αλλαγή της Χριστιανικής πίστης που ετοίμαζαν. Αφού δεν μπορούσαν να τους κάνουν φίλους τους δεν θα τους είχαν απλά εχθρούς τους. Το σχέδιο Β δηλαδή, βγάζει εκτός μάχης όλο το Ελληνικό θρησκευτικό δυναμικό. Ακόμη περισσότερο. Το προγραμματίζει έτσι, ώστε οι υπόλοιποι που μένουν να είναι οι αδύναμοι. Αυτοί που δεν θα μπορούν να αρθρώσουν λέξη στην όποια αλλαγή θρησκείας. Οι υποταγμένοι και φοβισμένοι, ελεγχόμενοι μάλιστα αυτόματα από τους ίδιους τους Έλληνες.
Το Σχέδιο Αχιλλέας δηλαδή, προετοιμάζει (εν αγνεία των μελών του) μια εσωτερική δυναμική αστυνομική μονάδα ψυχολογικού εξαναγκασμού για τους πιστούς Έλληνες Χριστιανούς. Έναν ακήρυχτο εμφύλιο όπου οι δυνατοί θα είναι μη Χριστιανοί. Ένα εσωτερικό δίκτυο προπαγάνδας και ελέγχου που στη δεδομένη στιγμή θα μετατραπεί σε «γερμανοτσολιάδες» της θρησκείας και πίστης των Ελλήνων. Θα μεταλλαχθεί σε εκείνους που θα τραβήξουν τη πρίζα από τη συνείδηση της μάζας αφήνοντάς την ενεργειακά νεκρή.
Κι εδώ η μεταφυσική άγνοια είναι κρίσιμη. Διότι σε κάθε χρονική γραμμή, υπάρχει μια ενεργός θρησκεία, η οποία άσχετα με ποιο τρόπο έχει εγκαθιδρυθεί όσο είναι ζωντανή στη συνείδηση των ανθρώπων παραμένει και ενεργή ιερουργικά. Αυτό στη γλώσσα της μεταφυσικής σημαίνει ότι κάθε ενεργός ιερουργικά πίστη, κρατά ανοικτό και ενεργό το «κανάλι» σύνδεσης της ψυχής με την πηγή. Κάτι το οποίο δεν θα συνέβαινε ας πούμε αν για παράδειγμα υπήρχε μια άλλη ενεργά ιερουργική θρησκεία (Ολύμπιοι για πρόχειρο παράδειγμα) η οποία να ιερουργούσε οργανωμένα και τελετουργικά κάτω από επίσημο κώδικα ιερουργίας.
Αν σε μερικούς από εσάς αυτά φαντάζουν ψιλά γράμματα επιστημονικής φαντασίας σας πληροφορώ με λύπη μου ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Κάτι το οποίο η Χρυσή Αυγή γνωρίζει αλλά όχι τα μέλη του Σχεδίου Αχιλλέας.
Αυτή είναι και η ευθύνη όσων γνωρίζουν αυτό που συμβαίνει πίσω από αυτό που φαίνεται. Διότι είπαμε. Οι άνθρωποι αποδέχονται πρώτα αυτό που βλέπουν και όχι αυτό που κρύβεται από πίσω του. Οι αναγνώστες όμως αυτού του άρθρου γνωρίζουν πια. Ότι είναι ελεύθεροι να έχουν όποια πίστη θέλουν χωρίς να γίνονται κριτές και δυνάστες οι ίδιοι. Να σέβονται την ενεργή ιερουργική πίστη της κάθε χρονικής γραμμής και αν θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο τους, το δικό τους ας δημιουργήσουν με σεβασμό το δικό τους νέο ενεργό κέντρο χωρίς να επιτίθενται σε συνειδήσεις. Διαφορετικά όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα που οδηγεί σε καταστροφή.
http://codepetalouda.blogspot.gr/2013/04/blog-post_28.html

Υσ : σχετικά με τον Χριστιανισμό, τουλάχιστον ο stranger στην συνέντευξή του στην ΕΟΕ περίπου είχε πει "μην κουφαθείς με αυτό που θα σου πω, αλλά πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί στην εκκλησία, η οποία είναι η μόνη που θα αντισταθεί".  Αυτό είναι γεγονός ότι το είπε. Τώρα είναι αλήθεια πως πολλά ερωτηματικά υπάρχουν....... αλλά ο καθένας ας αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με ωριμότητα.  Ένα βασικό κριτήριο είναι να ακολουθούν τα λεγόμενα τις πράξεις.
Σχέδιο Αχιλλέας: Η αλήθεια

Το παρακάτω κείμενο παραδίδεται με κάθε σεβασμό, προς τα μέλη του σχεδίου Αχιλλέας.
Ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα πολύ αργότερα, αλλά οι συμπτώσεις μερικές φορές αλλάζουν τη ροή της ιστορίας. Μερικές φορές όμως οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες αλλά μοιραίες. Ανταποκρινόμενος λοιπόν στην πρόκληση, αποφασίζω να ανοίξω το θέμα τώρα.
Σε μερικούς είναι γνωστό. Ξεκίνησε από μια πληροφορία μέσα από το επιλεκτικά μοιρασμένο σε λίγους βιβλίο «ο δρόμος του τρελού», η οποία μετά το 2007 διαχύθηκε στο διαδίκτυο ότι πριν από κάμποσα χρόνια –και πριν ξεσπάσουν τα σημερινά γνωστά παγκόσμια γεγονότα της κρίσης- παρουσιάστηκε ένας άγνωστος τύπος με το όνομα Αχιλλέας και παρουσίασε σε διαλέξεις του –σαν είδος προφητείας- αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Οι ομιλίες του και το γενικό νόημα είναι παρόμοιο με το γνωστό κίνημα Zeitgeist και το παράγωγό του Venus Project.
Παρουσιάζει δηλαδή και εξηγεί αιτίες και αφορμές που ενστερνίστηκε το «σύστημα», που όμως (ανεξάρτητα από τη σκοπιμότητα ή όχι) αυτές οδήγησαν τον πλανήτη στο σημερινό σημείο. Η γενική του ανάλυση στηρίζεται σε τρεις πυλώνες, την κυβερνητική, τις μονοθεϊστικές θρησκείες (και μάλιστα το χριστιανισμό) και το σύγχρονο τραπεζικό σύστημα.
Η όλη ιδέα, είναι πράγματι πολύ αληθινή και σε καμία περίπτωση δεν σου δίνει κάποιο λόγο να το πολεμήσεις (εκτός αν είσαι φανατικός).
Κάποιοι καλόπιστοι και ρομαντικοί Έλληνες, αμέσως βρέθηκαν εύκολα, ενστερνίστηκαν το άτομο του Αχιλλέα και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα ανθρώπων και να της δώσουν το όνομα Σχέδιο Αχιλλέας (περίπου όπως και το Zeitgeist και Venus Project αλλά στην Ελληνική του έκδοση). Μέχρι εδώ όλα καλά μια και πρεσβεύουν είναι η ήπια αντίδραση σε ένα σύστημα που σκόπιμα ή όχι κατέληξε να τυραννά και να καταδυναστεύει τους πολίτες του.
Η επαλήθευση των όσων έγραφε το βιβλίο και (είπε) ο Αχιλλέας αυτός, από τα γεγονότα που ζούμε σήμερα έδωσε μια σημαντική ώθηση ακόμη περισσότερων νέων να συμμετάσχουν στο «σχέδιο Αχιλλέας» το οποίο συνεχώς επεκτείνεται.
Όμως με την πάροδο του χρόνου και παρά την αρχική ήπια πρακτική και διάθεση που είχε με την έναρξή του, πολλά από τα μέλη του άρχισαν να παρουσιάζουν μια μεγαλύτερη εστίαση αντίδρασης στο θρησκευτικό κομμάτι του θέματος. Την ιστορική προέλευση του Χριστού, την μη αποδεδειγμένη ύπαρξη του και την άνευ αιτίας (για αυτούς) καταπίεση που έχει υποστεί ο Ελληνισμός από την Χριστιανική θρησκεία. Και εδώ τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πιο σοβαρά ώστε να μας αναγκάσουν να μιλήσουμε.
Ο λόγος δηλαδή που μας κάνει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους πια είναι παντελώς ανεξάρτητος από την διάθεση και επιλογή μερικών Ελλήνων να διαφοροποιηθούν θρησκευτικά από τους υπόλοιπους. Είναι η προδιαγεγραμμένη πορεία που δείχνουν να παίρνουν τα πράγματα. Μια πορεία που είναι άριστα μελετημένη και οργανωμένη εδώ και καιρό. Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το περίεργο αυτό βιβλίο «Ο δρόμος του τρελού» και η ιστορία με τον Αχιλλέα.
Κι αυτό επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν υπήρχε κανένας προφήτης Αχιλλέας. Κανένας ανεξάρτητος άνθρωπος αγνός και αμόλυντος με το όνομα Αχιλλέας δεν υπήρξε ποτέ. Ανεξάρτητοι και αμόλυντοι ήταν αρχικά όλοι αυτοί που το πίστεψαν. Και φυσικά το να το πιστέψουν ήταν μονόδρομος μιας και εκείνοι που το δρομολόγησαν ήταν οι ίδιοι που οδηγούσαν το σύστημα σε αυτό ακριβώς το σημείο της ιστορίας. Αφελείς και πατριώτες που τσίμπησαν και έπεσαν στην άριστα οργανωμένη παγίδα. Μια παγίδα που μαζί με όλες τις άλλες δρομολογεί τις εξελίξεις στον πλανήτη, γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και πιστεύουν αυτό που βλέπουν και όχι αυτό που δεν φαίνεται.
Ποιο ήταν (και είναι) λοιπόν πραγματικά το σχέδιο Αχιλλέας; Είναι ένα στρατηγικό σχέδιο (αν θέλετε του συστήματος, αλλά η αλήθεια είναι των αδελφοτήτων) που φέρει την κωδική ονομασία Αχιλλέας και λέει αυτό που είναι. Η Ελλάδα σαν έθνος και σαν κρατική οντότητα είναι ο Αχιλλέας. Μια κρατική οντότητα την οποία προσπαθούν να γκρεμίσουν ή να υποτάξουν. Αποτελεί το σχέδιο «Β» σε περίπτωση που δεν κατάφερναν να πετύχουν τους σκοπούς τους με την σύγχυση μέσα από το γενικότερο σχέδιο της εναλλακτικής προσέγγισης «αγάπη και φως». Ένα σχέδιο που με την παράλληλη ενίσχυση μηνυμάτων και οντοτήτων από εξωγήινους προσπαθεί ακόμη να ολοκλήρωση τη θρησκευτική υπονόμευση των μαζών με ήπια μέτρα.
Γιατί σχέδιο «Β»; Διότι οι Έλληνες δεν είναι κάτι εύκολο. Με την έναρξη του αρχικού σχεδίου της ανάπτυξης της υπόθεσης των εξωγήινων, για κακή τους τύχη βρέθηκε μπροστά τους ο συχωρεμένος ο Γιάννης Φουράκης και κάποιοι άλλοι, ο οποίος είχε συγκείμενη άποψη και γνώσεις επί του θέματος και οδήγησε τα πράγματα λίγο πιο πέρα από εκεί που ήθελαν οι αδελφότητες.
Θα κάνω μια παρένθεση εδώ η οποία δεν είναι πολύ σχετική επί του θέματος αλλά απαραίτητη για να αντιληφθεί ο αναγνώστης την πορεία των πραγμάτων. [Ο σκοπός των αδελφοτήτων δεν ήταν να αναβιώσουν παλιές μνήμες δόξας στους λαούς αλλά να δικαιολογήσουν την προέλευση καθοδηγούμενων μηνυμάτων στην επιτηδευμένα καθησυχασμένη μάζα. Σκοπός του ήταν να επαναφέρουν ένα «Κρόνιο» σύστημα απόλυτου ελέγχου των μαζών μέσα από την επιβολή βούλησης ευθύνης και υποταγής. Έτσι ιεράρχησαν τον Κρύων (ο Κρόνος στη σημερινή χρονική γραμμή) με τα αγγελικά τάγματα και τους λοιπούς εξωγήινους που μεσολαβούσαν με «αγάπη και το φως» ώστε να δώσουν στην ανθρωπότητα ευκαιρίες ανέλιξης (θα πούμε εκτενώς περί αυτής της μεθόδου). Κλείνουμε την παρένθεση και επανερχόμαστε στην υπόθεση με τον Φουράκη και μερικών άλλων.]
Οι Έλληνες όμως, σε ένα πραγματικά σημαντικό τους τμήμα, δεν αποδέχθηκαν την Κρόνιο παγίδα και στράφηκαν προς τον Δία και τον Απόλλωνα δημιουργώντας μια εντελώς διαφορετική τροπή στα πράγματα τα οποία έδειχναν να μην μπορούν να ελεγχθούν μιας και ήταν αδύνατον να υπάρξει έλεγχος με μια πολυθεϊστική εκδοχή μέσα στο σύστημα των αδελφοτήτων που ετοίμαζαν την λύση του «Ενός». Οι Έλληνες, βρέθηκαν πάλι εκτός κάδρου και ελέγχου, κάνοντας πάλι τα δικά τους με τους Ελ και τους λοιπούς θεούς τους κάτι που ήταν για τις αδελφότητες εντελώς μη αναμενόμενο. Γνωρίζοντας όμως τους Έλληνες, είχαν ετοιμάσει το σχέδιο «Β».
Έτσι λίγο μετά το 2005, ενεργοποίησαν το Σχέδιο Αχιλλέας παράλληλα με την Χρυσή Αυγή (Κρόνια εσωτεριστική οργάνωση μέχρι εκείνη τη στιγμή) την οποία μεταλλάσσουν σε πολιτικό φορέα που τον ρίχνουν στην πολιτική δράση.
Και το ονόμασαν «Σχέδιο Αχιλλέας» διότι υπήρχε Αχίλλειος πτέρνα. Ποια; Μα φυσικά η καταπιεσμένη συνείδηση των Ελλήνων κάτω από την Χριστιανική φιλοσοφία, πειθαρχία και ηθική. Διότι η Αχίλλειος πτέρνα των Ελλήνων είναι η παρούσα εσωτερική τους θρησκευτικότητα η οποία στη δεδομένη περίπτωση ήταν καταπιεσμένη μιας και οι Έλληνες στη μεγάλη τους μερίδα είχαν σχεδόν εξαναγκαστεί να γίνουν Χριστιανοί με έναν σχεδόν άκομψο τρόπο ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα σχετικές αγριότητες και καταστροφές οι οποίες μέρα με την ημέρα έρχονταν στο φως της ημέρα μέσα από τα λεηλατημένα μνημεία τους που απελευθέρωναν άσχημες μνήμες.
Το σχέδιο Β ήταν απλό. Αφού δεν μπορούσαν να τους υποτάξουν ώστε να τους ετοιμάσουν να δεχθούν αδιαμαρτύρητα μια μεταστροφή της θρησκείας τους σε Πανθρησκεία, θα τους έβγαζαν από την αντίδραση σε αυτή με άλλο τρόπο. Απενεργοποιώντας από όλα τα δυναμικά μέλη του Ελληνικού έθνους κάθε συνειδησιακή πληροφορία αντίδρασης για την αλλαγή της Χριστιανικής πίστης που ετοίμαζαν. Αφού δεν μπορούσαν να τους κάνουν φίλους τους δεν θα τους είχαν απλά εχθρούς τους. Το σχέδιο Β δηλαδή, βγάζει εκτός μάχης όλο το Ελληνικό θρησκευτικό δυναμικό. Ακόμη περισσότερο. Το προγραμματίζει έτσι, ώστε οι υπόλοιποι που μένουν να είναι οι αδύναμοι. Αυτοί που δεν θα μπορούν να αρθρώσουν λέξη στην όποια αλλαγή θρησκείας. Οι υποταγμένοι και φοβισμένοι, ελεγχόμενοι μάλιστα αυτόματα από τους ίδιους τους Έλληνες.
Το Σχέδιο Αχιλλέας δηλαδή, προετοιμάζει (εν αγνεία των μελών του) μια εσωτερική δυναμική αστυνομική μονάδα ψυχολογικού εξαναγκασμού για τους πιστούς Έλληνες Χριστιανούς. Έναν ακήρυχτο εμφύλιο όπου οι δυνατοί θα είναι μη Χριστιανοί. Ένα εσωτερικό δίκτυο προπαγάνδας και ελέγχου που στη δεδομένη στιγμή θα μετατραπεί σε «γερμανοτσολιάδες» της θρησκείας και πίστης των Ελλήνων. Θα μεταλλαχθεί σε εκείνους που θα τραβήξουν τη πρίζα από τη συνείδηση της μάζας αφήνοντάς την ενεργειακά νεκρή.
Κι εδώ η μεταφυσική άγνοια είναι κρίσιμη. Διότι σε κάθε χρονική γραμμή, υπάρχει μια ενεργός θρησκεία, η οποία άσχετα με ποιο τρόπο έχει εγκαθιδρυθεί όσο είναι ζωντανή στη συνείδηση των ανθρώπων παραμένει και ενεργή ιερουργικά. Αυτό στη γλώσσα της μεταφυσικής σημαίνει ότι κάθε ενεργός ιερουργικά πίστη, κρατά ανοικτό και ενεργό το «κανάλι» σύνδεσης της ψυχής με την πηγή. Κάτι το οποίο δεν θα συνέβαινε ας πούμε αν για παράδειγμα υπήρχε μια άλλη ενεργά ιερουργική θρησκεία (Ολύμπιοι για πρόχειρο παράδειγμα) η οποία να ιερουργούσε οργανωμένα και τελετουργικά κάτω από επίσημο κώδικα ιερουργίας.
Αν σε μερικούς από εσάς αυτά φαντάζουν ψιλά γράμματα επιστημονικής φαντασίας σας πληροφορώ με λύπη μου ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Κάτι το οποίο η Χρυσή Αυγή γνωρίζει αλλά όχι τα μέλη του Σχεδίου Αχιλλέας.
Αυτή είναι και η ευθύνη όσων γνωρίζουν αυτό που συμβαίνει πίσω από αυτό που φαίνεται. Διότι είπαμε. Οι άνθρωποι αποδέχονται πρώτα αυτό που βλέπουν και όχι αυτό που κρύβεται από πίσω του. Οι αναγνώστες όμως αυτού του άρθρου γνωρίζουν πια. Ότι είναι ελεύθεροι να έχουν όποια πίστη θέλουν χωρίς να γίνονται κριτές και δυνάστες οι ίδιοι. Να σέβονται την ενεργή ιερουργική πίστη της κάθε χρονικής γραμμής και αν θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο τους, το δικό τους ας δημιουργήσουν με σεβασμό το δικό τους νέο ενεργό κέντρο χωρίς να επιτίθενται σε συνειδήσεις. Διαφορετικά όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα που οδηγεί σε καταστροφή.
http://codepetalouda.blogspot.gr/2013/04/blog-post_28.html

Υσ : σχετικά με τον Χριστιανισμό, τουλάχιστον ο stranger στην συνέντευξή του στην ΕΟΕ περίπου είχε πει "μην κουφαθείς με αυτό που θα σου πω, αλλά πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί στην εκκλησία, η οποία είναι η μόνη που θα αντισταθεί".  Αυτό είναι γεγονός ότι το είπε. Τώρα είναι αλήθεια πως πολλά ερωτηματικά υπάρχουν....... αλλά ο καθένας ας αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με ωριμότητα.  Ένα βασικό κριτήριο είναι να ακολουθούν τα λεγόμενα τις πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου