a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Το Πεκίνο ξιφουλκεί κατά της ετήσιας αμερικανικής έκθεσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Κίνα κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι κατασκοπεύει τους ίδιους της τους πολίτες, ότι κάνει διακρίσεις στις γυναίκες και τις εθνικές μειονότητες και πως επιτρέπει στην ένοπλη εγκληματικότητα να βρίσκεται εκτός ελέγχου, δίνοντας τη δική της απάντηση στις επικρίσεις που διετύπωσε εναντίον της η Ουάσιγκτον μέσα από την ετήσια έκθεσή της για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο.
Στην έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης, που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, υπογραμμίζεται πως η καταπίεση και ο εξαναγκασμός στην Κίνα αποτελούν τακτικό φαινόμενο, που στρέφεται ιδίως κατά των προασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του λαού του Θιβέτ και της μουσουλμανικής πλειοψηφίας στην επαρχία Σιντζιάνγκ.


Σε μακρά ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, το Πεκίνο διατείνεται πως οι ΗΠΑ καλά θα έκαναν να ασχολούνται με τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα αντί να καυτηριάζουν άλλους, διότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να προβάλλουν ως «παγκόσμιοι δικαστές».

«Ακριβώς όπως και τα παρελθόντα χρόνια, η έκθεση είναι γεμάτη μομφές και ανεύθυνες παρατηρήσεις για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε πάνω από 190 χώρες και περιοχές, μεταξύ αυτών και στην Κίνα», υποστηρίζει το Πεκίνο.

«Μολαταύτα, οι ΗΠΑ κλείνουν τα μάτια στις δικές τους αξιοθρήνητες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν λένε το παραμικρό γι’ αυτές», προσθέτει.

Χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας η ανακοίνωση παραδέχεται τον εκτεταμένο μηχανισμό ασφαλείας και πληροφοριών του κινεζικού καθεστώτος, για να το αντιπαραβάλλει με την πρακτική των ΗΠΑ για την κατασκόπευση των ίδιων της των πολιτών, αναφέροντας κυρίως το νομοσχέδιο του 2012 που «επιτρέπει την παγίδευση τηλεφώνων χωρίς έκδοση εντάλματος».

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών παρακολουθούν όλο και περισσότερο τις τηλεπικοινωνίες, τονίζεται στην ανακοίνωση που επικαλείται στοιχεία της Αμερικανικής Ένωσης Κοινωνικών Ελευθεριών. Η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) παρακολουθεί τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, προσθέτει.

Επιπλέον, η αστυνομία «συχνά καταχράται της εξουσίας της» και όλο και περισσότερες γυναίκες έπεσαν θύματα οικογενειακής βίας και σεξουαλικών επιθέσεων μέσα στο 2012, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Οι ζωές και η προσωπική ασφάλειας των Αμερικανών πολιτών, που καταδυναστεύονται από σοβαρά βίαια εγκλήματα, δεν προστατεύεται επαρκώς», υπογραμμίζεται στην κινεζική έκθεση.

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται η αδυναμία της Αμερικανικής κυβέρνησης να περάσει από το Κοινοβούλιο νομοσχέδιο για τον έλεγχο της οπλοκατοχής, ακόμη και μετά δύο πολύνεκρα ένοπλα επεισόδια, εκθέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών της.

Οι γυναίκες κι οι εθνικές μειονότητες υφίστανται επίσης διακρίσεις στις ΗΠΑ, διατείνεται η ανακοίνωση: «οι θρησκευτικές διακρίσεις σημειώνουν ταχεία άνοδο, με μία αύξηση στις προσβολές και τις επιθέσεις κατά μουσουλμάνων», επισημαίνει.

Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αποτελούν επί μακρόν ένα πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες παγκόσμιες οικονομίες, ιδίως μετά το 1989 οπότε οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις κατά της Κίνας για την καταστολή των διαδηλώσεων υπέρ της δημοκρατίας στην πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ
Ν : Δυό γαϊδούρια μαλώνανε στου βλίτου την καμπούρα. Πως αλλιώς θα το λέγατε εσείς όταν η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ;    
Παρ’ όλα αυτά από τα καλοβαλμένα λόγια αμφοτέρων των πλευρών, με μπόλικες αλήθειες τονισμένες να πεισθεί ο ακροατής ή αναγνώστης, περνιούνται αυτά που ονειρεύονται 

Η παγκοσμιοποιημένη ανθρωπότητα  που μας βγαίνει από την στροφή του δρόμου, με διαφορετικά δόντια. Έχω την αίσθηση πως δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να καταλάβουμε πως για τις ταχύτητα παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες, οι δημιουργοί τους ονειρεύονται ότι καθιερώθηκαν στις συνειδήσεις των ανθρώπων.  Έκαναν λάθος όμως. 
Τα πρώτα αποτελέσματα του πειράματος του σχεδιασμού ήδη φαίνονται και οι κοινωνικές αντιδράσεις εντείνονται . Βέβαια οι κοινωνίες θα έπρεπε να γνωρίζουν ήδη πως θα το αντιμετωπίσουν, χωρίς να ανοίξει μύτη.   
«Εκείνοι» πάντως αισθάνονται σίγουροι πως τέτοια μαμούθ συνένωση, δύσκολα θα γίνει. 
Το μεταναστευτικό ήταν η μεγαλύτερη παγίδα ολόκληρης της ανθρωπότητας. Πως αλλιώς θα την εμπόδιζαν, για την εφαρμογή του τελικού σταδίου ;">Τώρα όμως έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα , καθ’ όσον χρειάζονται τουλάχιστον 15-20 χρόνια για την εξαγωγή συμπερασμάτων,  συνυπολογίζοντας και το άνοιγμα του Νου σε ανώτερους αιθέρες.  Βιάζονται να νομοθετήσουν για να καλυφθούν (!) Άραγε από ποιόν ; Σε ποιόν άλλον θα λογοδοτήσουν εξόν των λαών ;Δεν είναι λοιπόν ότι κυβερνά μόνον η παράνοια, κυβερνά και η μωρία. Σάματι δεν είναι ήδη πεπτωκότες στις συνειδήσεις των ανθρώπων ; Δεν είναι άπιστοι μέχρι και στις πεποιθήσεις τους ;  ή μήπως θα αλλάξει η περί θεού αντίληψη και η κοσμοθεωρία του, ώστε να χωρέσει τους παραλογισμούς και τις ανομίες τους ;  χα σαν να λέμε ότι μπορούν να αλλάξουν την έννοια τι σημαίνει καλό (!!). Ξέρω θα πείτε,  «εδώ έχουν αλλάξει και αλλάξει , το κακό θα τους σταματήσει ;»  Μα το καλό είναι βασική αρχή και σύνθεση ανωτέρων ιδεών , δεν αφορά επί μέρους κρίσεις (!) Αντίστοιχα και στην έννοια κακού το ίδιο ισχύει.  
Μιλάμε για θεοπάλαβους, όχι αστεία Συνεπώς είναι και με το παραπάνω πεπτωκότες και μάλιστα στην όλο και αυξανόμενη συλλογική συνείδηση. 

Τι μέτρα ασφαλείας και αηδίες. Ούσα νεώτερη και πολύ πριν ασχοληθώ με τούτο το μαραφέτι, είχα μπροστά μου κανένα διαδίκτυο ;  Το διαδίκτυο απλώς βοήθησε ως προς τον τρόπο και το μέγεθος της ακολασίας.  Αυτό ήταν όλο.  Όλα ήταν θέμα ποσότητας, απ΄ την στιγμή που υπήρχαν δείγματα τρόπων ανά περίπτωση.  Τι θα μπορούσε να κρύψει δηλαδή το διαδίκτυο όσον αφορά την εξαθλίωση των λαών της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής παρ’ όλον τον πλούτο τους ;  ή μήπως τις απορίες μας τις έχουμε λύσει όλες και έχουμε γίνει πάνσοφοι και δεν το βλέπω ; Θεοποιούμε καταστάσεις, χωρίς να αναδεικνύουμε τις προσωπικές μας.  Με αυτόν τον τρόπο παραμένουμε ετερόφωτοι και ετερογνώμονες. 


Τι(!) χρώμα ανθρώπους να ρωτήσεις και με την ελευθερία της γνώμης τους να μην συμφωνήσουν μεταξύ τους για την αίσθηση του βίου που έχουν (!)   Ίσως σκεφθείτε, εφ όσον μάθατε πάντα να βάζετε το κακό μπροστά,  «τότε γιατί δεν γίνεται κάτι ;» Μάλλον δεν θα ανήκετε τότε στους σχετικά αφυπνισμένους, αλλά σε αυτούς που βιάζονται όλα να γίνουν γρήγορα, όπως  συνήθισαν στην ζωή τους σαν παπατρέχας, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο.  Και επειδή όλα είναι Λόγος και σχέση, η μαθηματική εκφρασμένη πράξη θα γίνει όταν μπορεί να εξάγει διάφορο αποτέλεσμα απ΄ το παρόν.  Δεν είναι κάτι που δεν θα γίνει, θα γίνει  και για να τρέξουμε πιο γρήγορα στον άχρονο χρόνο και όχι με τον χρόνο των ρολογιών, θα λέγαμε Γένοιτο !


- Τι (!), να μιλήσουμε για Κινεζική μαφία, δεν βρίσκω κάποια άλλη να της αντιπαραβγαίνει. Πιθανόν η Ρωσική. Η σκληρότητα της Κινεζικής φύσης, κάνει τους Αλκαπόνιδες να φαίνονται ότι παίζουν με τα όπλα τους.  Οπότε τι να πει η Κίνα για τα ένοπλα φαινόμενα στις ΗΠΑ, όταν δεν λάβει κάποιος μάλιστα υπ’ όψιν του την παρακρατική δράση ;  

- ΟΙ ΗΠΑ πώς μπορούν να κατηγορήσουν την Κίνα για καταπίεση της μουσουλμανικής πλειοψηφίας, όταν από πλευράς τους δεν σέβονται ούτε προστατεύουν τις Χριστιανικές μειονότητες, με επιπλέον λόγο, υποτίθεται ούσες οικείες με τις πεποιθήσεις τους ;

- Δεν ξέρω αν, οι 190 χώρες που ελέγχουν οι ΗΠΑ, καλύπτουν πληθυσμιακά, αυτές που ηγεμονεύει η Κινεζική εξουσία και δεν έχει σημασία !
-Τι να έχει να πει η Κίνα ενάντια στην Αμερικανική κατασκοπεία ; Μήπως εκείνη δεν διατηρεί τα δικά της δίκτυα ;  Δεν εισέβαλε στην Δύση διαβρώνοντος την εκ των έσω, με οικονομικό πόλεμο (!) Πως βρήκε τον τρόπο ;  Ζήτησε προφητεία ; Πως να παραβληθεί η διάβρωση εκ μέρους της Τουρκίας στην Ελλάδα, μπροστά στην Κινεζοποίηση της Δύσης και δη σε υψηλά ηγετικά κλιμάκια (!)
- Στον μεταξύ τους κυβερνοπολέμους, δεν στηρίζουν τις λογοκρισίες τους και την παραπληροφόρηση ; Χρησιμοποιεί δηλαδή πιο δημοκρατικά μέσα η μία εκ των δύο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ;
- Όσο για την ισότητα των γυναικών σύμφωνα με την Κινεζική αντίληψη και δη της κομμουνιστικής , αλλά και της προ αυτής, από το ένα άκρο στο άλλο πήγαν, ούτως ώστε η γυναίκα να έχει χάσει την ιδιαιτερότητά της και στις δύο περιπτώσεις. Φόρεσε και εκείνη στολή Μαοϊκή, φόρεσε και περιβραχιόνιο και εξαφανίστηκε κάτω από τα πανομοιότυπα Κινεζικά καπέλα. Θα πείτε έχει αλλάξει. Τίποτα δεν έχει αλλάξει και αυτό που έχει αλλάξει είναι ελάχιστο και επιφανειακό, τις περισσότερες φορές έχοντας σχέση με χρήμα και όχι αλλαγή νοοτροπίας. 
Καλά για την λεγόμενη Δυτική, αυτή έχει χάσει τον μπούσουλα.  Δεν μπορώ να διακρίνω σοβαρές διαφορές της σοβαρότατης πάθησης τους, εκτός του εξωτερικού περιβλήματος (!) 

Θα το λέω όσο αντέχω, οι λαοί θα πρέπει να πάρουν τις τύχες και τις ζωές στα χέρια τους, τώρα που ανοίγουν τα μάτια τους. Ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο θα πρέπει να υπογραφεί μεταξύ των λαών και μετά των εντολοδόχων τους.  Η αρένα θέατρο στην πλάτη του καμπούρη από τα επίπλαστα βάρη και την πολιτική του δήθεν και του τάχα, πρέπει να τερματισθεί οριστικά.
Δυό γαϊδούρια μαλώνανε στου βλίτου την καμπούρα. Πεκίνο VS Ουάσιγκτον

Το Πεκίνο ξιφουλκεί κατά της ετήσιας αμερικανικής έκθεσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Κίνα κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι κατασκοπεύει τους ίδιους της τους πολίτες, ότι κάνει διακρίσεις στις γυναίκες και τις εθνικές μειονότητες και πως επιτρέπει στην ένοπλη εγκληματικότητα να βρίσκεται εκτός ελέγχου, δίνοντας τη δική της απάντηση στις επικρίσεις που διετύπωσε εναντίον της η Ουάσιγκτον μέσα από την ετήσια έκθεσή της για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο.
Στην έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης, που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, υπογραμμίζεται πως η καταπίεση και ο εξαναγκασμός στην Κίνα αποτελούν τακτικό φαινόμενο, που στρέφεται ιδίως κατά των προασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του λαού του Θιβέτ και της μουσουλμανικής πλειοψηφίας στην επαρχία Σιντζιάνγκ.


Σε μακρά ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, το Πεκίνο διατείνεται πως οι ΗΠΑ καλά θα έκαναν να ασχολούνται με τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα αντί να καυτηριάζουν άλλους, διότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να προβάλλουν ως «παγκόσμιοι δικαστές».

«Ακριβώς όπως και τα παρελθόντα χρόνια, η έκθεση είναι γεμάτη μομφές και ανεύθυνες παρατηρήσεις για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε πάνω από 190 χώρες και περιοχές, μεταξύ αυτών και στην Κίνα», υποστηρίζει το Πεκίνο.

«Μολαταύτα, οι ΗΠΑ κλείνουν τα μάτια στις δικές τους αξιοθρήνητες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν λένε το παραμικρό γι’ αυτές», προσθέτει.

Χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας η ανακοίνωση παραδέχεται τον εκτεταμένο μηχανισμό ασφαλείας και πληροφοριών του κινεζικού καθεστώτος, για να το αντιπαραβάλλει με την πρακτική των ΗΠΑ για την κατασκόπευση των ίδιων της των πολιτών, αναφέροντας κυρίως το νομοσχέδιο του 2012 που «επιτρέπει την παγίδευση τηλεφώνων χωρίς έκδοση εντάλματος».

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών παρακολουθούν όλο και περισσότερο τις τηλεπικοινωνίες, τονίζεται στην ανακοίνωση που επικαλείται στοιχεία της Αμερικανικής Ένωσης Κοινωνικών Ελευθεριών. Η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) παρακολουθεί τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, προσθέτει.

Επιπλέον, η αστυνομία «συχνά καταχράται της εξουσίας της» και όλο και περισσότερες γυναίκες έπεσαν θύματα οικογενειακής βίας και σεξουαλικών επιθέσεων μέσα στο 2012, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Οι ζωές και η προσωπική ασφάλειας των Αμερικανών πολιτών, που καταδυναστεύονται από σοβαρά βίαια εγκλήματα, δεν προστατεύεται επαρκώς», υπογραμμίζεται στην κινεζική έκθεση.

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται η αδυναμία της Αμερικανικής κυβέρνησης να περάσει από το Κοινοβούλιο νομοσχέδιο για τον έλεγχο της οπλοκατοχής, ακόμη και μετά δύο πολύνεκρα ένοπλα επεισόδια, εκθέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών της.

Οι γυναίκες κι οι εθνικές μειονότητες υφίστανται επίσης διακρίσεις στις ΗΠΑ, διατείνεται η ανακοίνωση: «οι θρησκευτικές διακρίσεις σημειώνουν ταχεία άνοδο, με μία αύξηση στις προσβολές και τις επιθέσεις κατά μουσουλμάνων», επισημαίνει.

Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αποτελούν επί μακρόν ένα πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες παγκόσμιες οικονομίες, ιδίως μετά το 1989 οπότε οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις κατά της Κίνας για την καταστολή των διαδηλώσεων υπέρ της δημοκρατίας στην πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ
Ν : Δυό γαϊδούρια μαλώνανε στου βλίτου την καμπούρα. Πως αλλιώς θα το λέγατε εσείς όταν η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ;    
Παρ’ όλα αυτά από τα καλοβαλμένα λόγια αμφοτέρων των πλευρών, με μπόλικες αλήθειες τονισμένες να πεισθεί ο ακροατής ή αναγνώστης, περνιούνται αυτά που ονειρεύονται 

Η παγκοσμιοποιημένη ανθρωπότητα  που μας βγαίνει από την στροφή του δρόμου, με διαφορετικά δόντια. Έχω την αίσθηση πως δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να καταλάβουμε πως για τις ταχύτητα παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες, οι δημιουργοί τους ονειρεύονται ότι καθιερώθηκαν στις συνειδήσεις των ανθρώπων.  Έκαναν λάθος όμως. 
Τα πρώτα αποτελέσματα του πειράματος του σχεδιασμού ήδη φαίνονται και οι κοινωνικές αντιδράσεις εντείνονται . Βέβαια οι κοινωνίες θα έπρεπε να γνωρίζουν ήδη πως θα το αντιμετωπίσουν, χωρίς να ανοίξει μύτη.   
«Εκείνοι» πάντως αισθάνονται σίγουροι πως τέτοια μαμούθ συνένωση, δύσκολα θα γίνει. 
Το μεταναστευτικό ήταν η μεγαλύτερη παγίδα ολόκληρης της ανθρωπότητας. Πως αλλιώς θα την εμπόδιζαν, για την εφαρμογή του τελικού σταδίου ;">Τώρα όμως έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα , καθ’ όσον χρειάζονται τουλάχιστον 15-20 χρόνια για την εξαγωγή συμπερασμάτων,  συνυπολογίζοντας και το άνοιγμα του Νου σε ανώτερους αιθέρες.  Βιάζονται να νομοθετήσουν για να καλυφθούν (!) Άραγε από ποιόν ; Σε ποιόν άλλον θα λογοδοτήσουν εξόν των λαών ;Δεν είναι λοιπόν ότι κυβερνά μόνον η παράνοια, κυβερνά και η μωρία. Σάματι δεν είναι ήδη πεπτωκότες στις συνειδήσεις των ανθρώπων ; Δεν είναι άπιστοι μέχρι και στις πεποιθήσεις τους ;  ή μήπως θα αλλάξει η περί θεού αντίληψη και η κοσμοθεωρία του, ώστε να χωρέσει τους παραλογισμούς και τις ανομίες τους ;  χα σαν να λέμε ότι μπορούν να αλλάξουν την έννοια τι σημαίνει καλό (!!). Ξέρω θα πείτε,  «εδώ έχουν αλλάξει και αλλάξει , το κακό θα τους σταματήσει ;»  Μα το καλό είναι βασική αρχή και σύνθεση ανωτέρων ιδεών , δεν αφορά επί μέρους κρίσεις (!) Αντίστοιχα και στην έννοια κακού το ίδιο ισχύει.  
Μιλάμε για θεοπάλαβους, όχι αστεία Συνεπώς είναι και με το παραπάνω πεπτωκότες και μάλιστα στην όλο και αυξανόμενη συλλογική συνείδηση. 

Τι μέτρα ασφαλείας και αηδίες. Ούσα νεώτερη και πολύ πριν ασχοληθώ με τούτο το μαραφέτι, είχα μπροστά μου κανένα διαδίκτυο ;  Το διαδίκτυο απλώς βοήθησε ως προς τον τρόπο και το μέγεθος της ακολασίας.  Αυτό ήταν όλο.  Όλα ήταν θέμα ποσότητας, απ΄ την στιγμή που υπήρχαν δείγματα τρόπων ανά περίπτωση.  Τι θα μπορούσε να κρύψει δηλαδή το διαδίκτυο όσον αφορά την εξαθλίωση των λαών της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής παρ’ όλον τον πλούτο τους ;  ή μήπως τις απορίες μας τις έχουμε λύσει όλες και έχουμε γίνει πάνσοφοι και δεν το βλέπω ; Θεοποιούμε καταστάσεις, χωρίς να αναδεικνύουμε τις προσωπικές μας.  Με αυτόν τον τρόπο παραμένουμε ετερόφωτοι και ετερογνώμονες. 


Τι(!) χρώμα ανθρώπους να ρωτήσεις και με την ελευθερία της γνώμης τους να μην συμφωνήσουν μεταξύ τους για την αίσθηση του βίου που έχουν (!)   Ίσως σκεφθείτε, εφ όσον μάθατε πάντα να βάζετε το κακό μπροστά,  «τότε γιατί δεν γίνεται κάτι ;» Μάλλον δεν θα ανήκετε τότε στους σχετικά αφυπνισμένους, αλλά σε αυτούς που βιάζονται όλα να γίνουν γρήγορα, όπως  συνήθισαν στην ζωή τους σαν παπατρέχας, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο.  Και επειδή όλα είναι Λόγος και σχέση, η μαθηματική εκφρασμένη πράξη θα γίνει όταν μπορεί να εξάγει διάφορο αποτέλεσμα απ΄ το παρόν.  Δεν είναι κάτι που δεν θα γίνει, θα γίνει  και για να τρέξουμε πιο γρήγορα στον άχρονο χρόνο και όχι με τον χρόνο των ρολογιών, θα λέγαμε Γένοιτο !


- Τι (!), να μιλήσουμε για Κινεζική μαφία, δεν βρίσκω κάποια άλλη να της αντιπαραβγαίνει. Πιθανόν η Ρωσική. Η σκληρότητα της Κινεζικής φύσης, κάνει τους Αλκαπόνιδες να φαίνονται ότι παίζουν με τα όπλα τους.  Οπότε τι να πει η Κίνα για τα ένοπλα φαινόμενα στις ΗΠΑ, όταν δεν λάβει κάποιος μάλιστα υπ’ όψιν του την παρακρατική δράση ;  

- ΟΙ ΗΠΑ πώς μπορούν να κατηγορήσουν την Κίνα για καταπίεση της μουσουλμανικής πλειοψηφίας, όταν από πλευράς τους δεν σέβονται ούτε προστατεύουν τις Χριστιανικές μειονότητες, με επιπλέον λόγο, υποτίθεται ούσες οικείες με τις πεποιθήσεις τους ;

- Δεν ξέρω αν, οι 190 χώρες που ελέγχουν οι ΗΠΑ, καλύπτουν πληθυσμιακά, αυτές που ηγεμονεύει η Κινεζική εξουσία και δεν έχει σημασία !
-Τι να έχει να πει η Κίνα ενάντια στην Αμερικανική κατασκοπεία ; Μήπως εκείνη δεν διατηρεί τα δικά της δίκτυα ;  Δεν εισέβαλε στην Δύση διαβρώνοντος την εκ των έσω, με οικονομικό πόλεμο (!) Πως βρήκε τον τρόπο ;  Ζήτησε προφητεία ; Πως να παραβληθεί η διάβρωση εκ μέρους της Τουρκίας στην Ελλάδα, μπροστά στην Κινεζοποίηση της Δύσης και δη σε υψηλά ηγετικά κλιμάκια (!)
- Στον μεταξύ τους κυβερνοπολέμους, δεν στηρίζουν τις λογοκρισίες τους και την παραπληροφόρηση ; Χρησιμοποιεί δηλαδή πιο δημοκρατικά μέσα η μία εκ των δύο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ;
- Όσο για την ισότητα των γυναικών σύμφωνα με την Κινεζική αντίληψη και δη της κομμουνιστικής , αλλά και της προ αυτής, από το ένα άκρο στο άλλο πήγαν, ούτως ώστε η γυναίκα να έχει χάσει την ιδιαιτερότητά της και στις δύο περιπτώσεις. Φόρεσε και εκείνη στολή Μαοϊκή, φόρεσε και περιβραχιόνιο και εξαφανίστηκε κάτω από τα πανομοιότυπα Κινεζικά καπέλα. Θα πείτε έχει αλλάξει. Τίποτα δεν έχει αλλάξει και αυτό που έχει αλλάξει είναι ελάχιστο και επιφανειακό, τις περισσότερες φορές έχοντας σχέση με χρήμα και όχι αλλαγή νοοτροπίας. 
Καλά για την λεγόμενη Δυτική, αυτή έχει χάσει τον μπούσουλα.  Δεν μπορώ να διακρίνω σοβαρές διαφορές της σοβαρότατης πάθησης τους, εκτός του εξωτερικού περιβλήματος (!) 

Θα το λέω όσο αντέχω, οι λαοί θα πρέπει να πάρουν τις τύχες και τις ζωές στα χέρια τους, τώρα που ανοίγουν τα μάτια τους. Ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο θα πρέπει να υπογραφεί μεταξύ των λαών και μετά των εντολοδόχων τους.  Η αρένα θέατρο στην πλάτη του καμπούρη από τα επίπλαστα βάρη και την πολιτική του δήθεν και του τάχα, πρέπει να τερματισθεί οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου