a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

 συνέχεια του άρθρου ....περί της αύρας


Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το κάθε  ζωντανό πλάσμα στη Γη …..περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο….το οποίο όμως αλληλεπιδρά παράλληλα με το γύρω περιβάλλον και όλα τα υπόλοιπα όντα…..που μας περιβάλλουν. Όλα γύρω μας στη φύση είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει τη δική του ενεργειακή σφραγίδα. Ο ωκεανός ενέργειας που μας περιβάλλει είναι ένα ολογραφικό σχήμα στο οποίο συνυπάρχουμε όλοι μας και όλα γύρω μας συνδέονται αναμεταξύ τους. Όταν λοιπόν ερχόμαστε σε αρνητικά ενεργειακά πεδία και ειδικά μ’ άλλους ανθρώπους που σκέφτονται και δρούνε με ένα αρνητικό τρόπο….τότε το ενεργειακό μας πεδίο μειώνεται αισθητά και οι αντιστάσεις μας καταρρέουν δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς. Η σωστή προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση του εαυτού μας  είναι ένα πολύ βασικό θέμα…που οφείλουμε να το λάβουμε υπ’ όψιν μας…..όχι μόνο στο πνευματικό τομέα…..αλλά να το δούμε ως έναν άλλο τρόπο πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών. Όπως σας είχα αναφέρει και παλιότερα….αυτή την πλανητική περίοδο ( ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ) εισρέουν στον πλανήτη ΓΑΙΑ πολύ υψηλές δονήσεις…..με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί σχετικά πολύ γρήγορα. Η αλλαγή διάστασης είναι για τον καθένα μία προσωπική κατάσταση…..όπου οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα…..αρκεί να σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ.  Έτσι αυτή την περίοδο βιώνουμε τις επιδράσεις τους…..πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια. Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο άρθρο η προστασία της Αύρας…είναι πολύ σημαντική και είναι καλό να  δέχεστε μόνον τις θετικότερες των ενεργειών γύρω σας και να διώχνετε  κάθε αρνητική ενέργεια που σας περιβάλλει προγραμματίζοντας το υποσυνείδητο σας….να απορρίπτει κάθε μη συμβατή ενέργεια του περιβάλλοντος χώρου σας.


Τι μπορούμε να κάνουμε πρακτικά ώστε να προφυλάξουμε την αύρα μας…..ώστε να μην γίνουμε σαύρα…..! (ΑΥΡΑΣ=ΣΑΥΡΑ) Να κάνουμε περπάτημα-γυμναστική και κάθε σωματική άσκηση και ειδικά αν γίνεται στη φύση. Ο διαλογισμός και η ανάγνωση των αρχαίων κειμένων θα μας βοηθήσει…διότι η ανάγνωση της αρχαίας γλώσσας μας συντονίζει …λόγω της μουσικότητας….και της αρμονίας. Αποφεύγουμε τους αρνητικούς ανθρώπους….είτε οπτικά…είτε σωματικά. Αποφεύγουμε την πολυκοσμία και τους ανθρώπους που μιλάνε δυνατά και είναι φορτισμένοι με διάφορα αρνητικά συναισθήματα. Οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο και μία καθαρή φωτεινή αύρα….να μας περιλούζει. Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη μας…απ’ ευθείας μέσα στα μάτια μας….και λέμε καθημερινά ρε μπαγάσα….έκανες καλά τη «δουλειά» σου για σήμερα;…..πίκρανες κάποιον κλπ. Το χαμόγελο θα σου δώσει χαρά και αισιοδοξία και πες μέσα σου….Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ…! 

Αγάπησε τον εαυτό σου…..και πες πόσο τον λατρεύεις. Μπορείς να βρεις πολλούς τρόπους για να ανεβάσεις την διάθεση σου….αρκεί να το ψάξεις μέσα σου και να δεις τι σε ευχαριστεί. Ένας καλός τρόπος είναι να γράψεις σε χαρτί…τι σε ευχαριστεί να κάνεις την ημέρα…..και μετά προσπάθησε να το κάνεις….εφικτό στην πραγματικότητα.

Φυσικά η αύρα μας αποδυναμώνεται από διάφορους παράγοντες όπως: Τον πολύ δυνατό θόρυβο….και τις αρνητικές  σκέψεις που κάνουμε……οπότε επέρχεται το άγχος…..και καταλύει τον οργανισμό μας. Η μη σωστή και κακή διατροφή επιβαρύνει την αύρα…καθώς και η κάθε σωματική και υπερβολική κούραση λόγω έντονης δουλειάς. Βλέπουμε συχνά να τρώμε ζώα….σαν «ζώα» και η κατανάλωση της (πτωμαίνης) κρέατος…δηλαδή μια βαριά ενεργειακή τροφή που επιβαρύνει την όλη κατάσταση και ειδικά όταν την τρώμε το βράδυ. 

Η καθιστική ζωή και η έλλειψη της φυσικής μας κατάστασης λόγω της μη άσκησης μας επιβαρύνει…..αφού έχουμε έλλειψη του καθαρού ζωογονητικού αέρα. Αν μάλιστα καπνίζουμε έντονα…πίνουμε πολύ κλπ  κλπ …τότε φορτίζουμε αρνητικά το είναι μας και χάνουμε την ισορροπία μας. Πολύ μεγάλη προσοχή ώστε να αποφεύγουμε τους αρνητικούς ανθρώπους και ειδικά να μην ερχόμαστε σε ερωτική επαφή με αγνώστους….αλλά και γνωστούς….όπου μας απορροφούν την ενέργεια μας…θυμηθείτε το άρθρο που σας έγραψα παλαιότερα…..περί της ερωτικής επιθυμίας και αύρας. Μην κάθεστε εφησυχασμένοι και δυναμώστε την αύρα σας κάνοντας  θετικές και γόνιμες σκέψεις. Αποκτείστε φυσική κατάσταση και να έρχεστε σ’ επαφή με τα ζώα και τη φύση. Διαλογιστείτε και καθώς έρχεστε κοντά στη φύση…περπατήστε πάνω σε χώμα ή χορτάρι με γυμνά πόδια και γειωθείτε με τη Γη. Κοιτάξτε τον Ήλιο…λίγο πριν την ανατολή και λίγο πριν τη δύση μετρώντας σταδιακά από 50 φορές για αρχή και αυξάνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Προσοχή….ώστε να μην έχει ανεβεί πολύ ο ήλιος. Ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε ….ανάλογα την ηλικία σας…αλλά να γνωρίζετε ότι ο παραπανίσιος ύπνος βλάπτει…δηλαδή πάνω από 8 ώρες….όπως επίσης και ο μη επαρκής ύπνος κάτω από 8 ώρες….και πολύ σημαντικό μην χαλάτε το βιολογικό σας ρολόι. Καταναλώστε  πλούσιες θρεπτικές τροφές σε φως και νερό όπως φρούτα και λαχανικά…και προτιμητέο είναι να είναι από τον κήπο σας. Να ακούτε ευχάριστη μουσική και να χαλαρώστε τον εαυτό σας. Οραματιστείτε τα χρώματα που σας αρέσουν και αποτυπώστε τα σε χαρτί….ακόμη κι αν εάν δεν έχετε ζωγραφίσει ποτέ. Να έρχεστε  σ’ επαφή με θετικούς ανθρώπους και να μοιράζεστε τις ευχάριστες εμπειρίες με δεκτικούς ανθρώπους. Όλα είναι θέμα ψυχικής προστασίας. 

Δες τον εαυτό σου σε λευκό κάτασπρο φως να σε περιλούζει …σαν να έρχεται σαν ένα απαλό αεράκι…και να γίνεται όλο και πιο λαμπερό και ακτινοβόλο….και να σε περιλούζει….να σε  φωτίζει και να σε φορτίζει, σαν μια μπαταρία….σαν μία ακτίνα λευκού φωτός προερχόμενη από το Σύμπαν. Αν εκείνη την στιγμή είσαι σφιγμένος και νιώθεις κάποια συναισθηματική ένταση καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το λευκογάλαζο φως που θα σε χαλαρώσει ακόμη καλύτερα μιας και οι ιδιότητές του θα σε γεμίσουν με γαλήνη, ηρεμία, χαρά και δύναμη. Διάβασε με την καρδιά σου έναν ύμνο στην αρχαία γλώσσα και νιώσε τους κραδασμούς των λέξεων. Κάθε φορά που θα ξαναδιαβάζεις τον ίδιο ύμνο….αυτό θα σε κάνει να νιώθεις μια κάποια οικειότητα…ώσπου να γίνεις ένα μ’ αυτόν…..και στο τέλος να προσφωνείς τρεις φορές ΓΕΝΟΙΤΟ-ΓΕΝΟΙΤΟ-ΓΕΝΟΙΤΟ. 

Οραματίσου ότι καθαρίζεις το υποσυνείδητό σου από κάθε τι μαύρο. Προστάτεψε τον εαυτό σου. Η ασπίδα προστασίας επέρχεται αρκεί να σκεφτείς ότι έχεις το κράνος της θεάς Αθηνάς στο κεφάλι σου ….το οποίο θα σε προστατεύει από κάθε είδους εισροές των αρνητικών ενεργειών μέσα στην αύρα σου. Είχα γράψει παλαιότερα άρθρο γι’ αυτό….η Αθηνά και η προστασία του Κράνους. Όταν επιχειρούμε  να δημιουργήσουμε ασπίδα προστασίας καλό να καθαριστούμε ενεργειακά…..όσο το δυνατό καλύτερα. Αυτό γίνεται μ’ ένα διαλογισμό κάθαρσης και μέσω ενός εξαγνιστικού λουτρού με γάργαρο νερό. Το τρεχούμενο φυσικά νερό είναι το καλύτερο διότι είναι ο φορέας του εξαγνισμού. Αλλά αν δεν έχετε την δυνατότητα γεμίστε την μπανιέρα σας και προσθέστε αλάτι θαλασσινό σε κρυστάλλους (χοντρό) και ρίξτε και σόδα….ή λίγο μπεταντίν ειδικά για τα πόδια…για καλή κυκλοφορία του αίματος. Αφού πραγματοποιήσεις τον ανάλογο καθαρισμό σου….σκέψου τι χρώμα και τι σχήμα θα έχει η ασπίδα σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν είναι το ωοειδές σχήμα ή το σχήμα της σφαίρας. Όσον αναφορά το χρώμα…..θα ήταν καλύτερα  να επιλέξεις ένα φωτεινό χρώμα. Όσο για άτομα που είναι υπερευαίσθητα στις ενέργειες…….καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν πάνω από ένα χρώμα. Σ’ αυτήν την περίπτωση πολύ καλό είναι το πρώτο στρώμα να είναι λευκό, το δεύτερο πράσινο και ένα τρίτο βιολετί που θα σας σφραγίζει την αύρα. 


Κάθισε και άραξε αναπαυτικά σε μια καρέκλα με τα πέλματα σου ν’ ακουμπάνε πάνω στο έδαφος με όρθια στάση το κορμί. Κλείσε τα μάτια σου πάρε βαθιές αναπνοές και χαλάρωσε το σώμα σου. Μόλις νοιώσεις ήρεμος και χαλαρός οραματίσου μια λευκή σφαίρα φωτός να κατεβαίνει από τον Ουρανό και να διαχέεται γύρω από το σώμα σου…..δημιουργώντας το σχήμα της ΑΣΠΙΔΑΣ που έχεις επιλέξει. Δες την ασπίδα σου ξανά και ξανά πιο καθαρά και δυνάμωσέ την όσο πιο πολύ μπορείς κι έτσι η εικόνα που θα δημιουργήσεις…να είναι καθαρή-διαυγής. Η ασπίδα σου θα δημιουργήσει το πεδίο της απόλυτης προστασίας σου και θα είναι αδιαπέραστη και οτιδήποτε προσκρούει επάνω της και θα εξοστρακίζεται στο Σύμπαν. Φυσικά υπάρχει κι άλλος τρόπος προστασίας …αλλά δεν είναι δημόσια ανακοινώσιμος. Μόνον κατ’ ιδίαν. Δυνάμωσε την ασπίδα σου κάθε μέρα και η ζωτική σου ενέργεια θα διαπερνά μέσα από το σώμα σου.  Θα την νιώθετε ειδικά όταν θα είσαστε ακίνητοι και θα την αισθάνεστε να κινείται ακατάπαυστα. Αυτή η ζωτική ενέργεια κάνει την ΚΑΡΔΙΑ μας χτυπάει….ασταμάτητα….ώστε η δημιουργικότητά μας να ρέει….και να ενεργοποιεί όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας. Είναι αυτή που μας δίνει τη δυνατότητα να αναπνέουμε…..να εξερευνούμε και να θέτουμε τις προθέσεις μας…..στο υπόλοιπο της…..εδώ ζωής μας. Νιώσε την ενέργεια. Είναι η δύναμη σου. 

Αυτοσυγκεντρώσου…..και ενίσχυσε τη ζωτικότητά σου…..ώστε να παραμείνεις υγιής…..σωματικά και πνευματικά.

Με επίγνωση….που σε καθιστά να βρίσκεσαι στο παρόν.

Με ευγνωμοσύνη….ώστε να ευχαριστείς για όλα τα καλά που έχεις.

Με ποιοτική διατροφή (τροφή του Διός)…ώστε να αποκτήσεις ζωτική ενέργεια.

Με σωστή άσκηση σώματος και πνεύματος….για να αντιμετωπίζεις κάθε κατάσταση με νηφαλιότητα.

Νιώσε τη ροή να σε διαπερνά…νιώσε την δύναμη σου….είσαι εσύ  δυνατός που θα αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου.

Ξεκίνα……!



ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)ioannis-stogiannos
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 συνέχεια του άρθρου ....περί της αύρας


Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το κάθε  ζωντανό πλάσμα στη Γη …..περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο….το οποίο όμως αλληλεπιδρά παράλληλα με το γύρω περιβάλλον και όλα τα υπόλοιπα όντα…..που μας περιβάλλουν. Όλα γύρω μας στη φύση είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει τη δική του ενεργειακή σφραγίδα. Ο ωκεανός ενέργειας που μας περιβάλλει είναι ένα ολογραφικό σχήμα στο οποίο συνυπάρχουμε όλοι μας και όλα γύρω μας συνδέονται αναμεταξύ τους. Όταν λοιπόν ερχόμαστε σε αρνητικά ενεργειακά πεδία και ειδικά μ’ άλλους ανθρώπους που σκέφτονται και δρούνε με ένα αρνητικό τρόπο….τότε το ενεργειακό μας πεδίο μειώνεται αισθητά και οι αντιστάσεις μας καταρρέουν δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς. Η σωστή προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση του εαυτού μας  είναι ένα πολύ βασικό θέμα…που οφείλουμε να το λάβουμε υπ’ όψιν μας…..όχι μόνο στο πνευματικό τομέα…..αλλά να το δούμε ως έναν άλλο τρόπο πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών. Όπως σας είχα αναφέρει και παλιότερα….αυτή την πλανητική περίοδο ( ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ) εισρέουν στον πλανήτη ΓΑΙΑ πολύ υψηλές δονήσεις…..με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί σχετικά πολύ γρήγορα. Η αλλαγή διάστασης είναι για τον καθένα μία προσωπική κατάσταση…..όπου οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα…..αρκεί να σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ.  Έτσι αυτή την περίοδο βιώνουμε τις επιδράσεις τους…..πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια. Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο άρθρο η προστασία της Αύρας…είναι πολύ σημαντική και είναι καλό να  δέχεστε μόνον τις θετικότερες των ενεργειών γύρω σας και να διώχνετε  κάθε αρνητική ενέργεια που σας περιβάλλει προγραμματίζοντας το υποσυνείδητο σας….να απορρίπτει κάθε μη συμβατή ενέργεια του περιβάλλοντος χώρου σας.


Τι μπορούμε να κάνουμε πρακτικά ώστε να προφυλάξουμε την αύρα μας…..ώστε να μην γίνουμε σαύρα…..! (ΑΥΡΑΣ=ΣΑΥΡΑ) Να κάνουμε περπάτημα-γυμναστική και κάθε σωματική άσκηση και ειδικά αν γίνεται στη φύση. Ο διαλογισμός και η ανάγνωση των αρχαίων κειμένων θα μας βοηθήσει…διότι η ανάγνωση της αρχαίας γλώσσας μας συντονίζει …λόγω της μουσικότητας….και της αρμονίας. Αποφεύγουμε τους αρνητικούς ανθρώπους….είτε οπτικά…είτε σωματικά. Αποφεύγουμε την πολυκοσμία και τους ανθρώπους που μιλάνε δυνατά και είναι φορτισμένοι με διάφορα αρνητικά συναισθήματα. Οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο και μία καθαρή φωτεινή αύρα….να μας περιλούζει. Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη μας…απ’ ευθείας μέσα στα μάτια μας….και λέμε καθημερινά ρε μπαγάσα….έκανες καλά τη «δουλειά» σου για σήμερα;…..πίκρανες κάποιον κλπ. Το χαμόγελο θα σου δώσει χαρά και αισιοδοξία και πες μέσα σου….Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ…! 

Αγάπησε τον εαυτό σου…..και πες πόσο τον λατρεύεις. Μπορείς να βρεις πολλούς τρόπους για να ανεβάσεις την διάθεση σου….αρκεί να το ψάξεις μέσα σου και να δεις τι σε ευχαριστεί. Ένας καλός τρόπος είναι να γράψεις σε χαρτί…τι σε ευχαριστεί να κάνεις την ημέρα…..και μετά προσπάθησε να το κάνεις….εφικτό στην πραγματικότητα.

Φυσικά η αύρα μας αποδυναμώνεται από διάφορους παράγοντες όπως: Τον πολύ δυνατό θόρυβο….και τις αρνητικές  σκέψεις που κάνουμε……οπότε επέρχεται το άγχος…..και καταλύει τον οργανισμό μας. Η μη σωστή και κακή διατροφή επιβαρύνει την αύρα…καθώς και η κάθε σωματική και υπερβολική κούραση λόγω έντονης δουλειάς. Βλέπουμε συχνά να τρώμε ζώα….σαν «ζώα» και η κατανάλωση της (πτωμαίνης) κρέατος…δηλαδή μια βαριά ενεργειακή τροφή που επιβαρύνει την όλη κατάσταση και ειδικά όταν την τρώμε το βράδυ. 

Η καθιστική ζωή και η έλλειψη της φυσικής μας κατάστασης λόγω της μη άσκησης μας επιβαρύνει…..αφού έχουμε έλλειψη του καθαρού ζωογονητικού αέρα. Αν μάλιστα καπνίζουμε έντονα…πίνουμε πολύ κλπ  κλπ …τότε φορτίζουμε αρνητικά το είναι μας και χάνουμε την ισορροπία μας. Πολύ μεγάλη προσοχή ώστε να αποφεύγουμε τους αρνητικούς ανθρώπους και ειδικά να μην ερχόμαστε σε ερωτική επαφή με αγνώστους….αλλά και γνωστούς….όπου μας απορροφούν την ενέργεια μας…θυμηθείτε το άρθρο που σας έγραψα παλαιότερα…..περί της ερωτικής επιθυμίας και αύρας. Μην κάθεστε εφησυχασμένοι και δυναμώστε την αύρα σας κάνοντας  θετικές και γόνιμες σκέψεις. Αποκτείστε φυσική κατάσταση και να έρχεστε σ’ επαφή με τα ζώα και τη φύση. Διαλογιστείτε και καθώς έρχεστε κοντά στη φύση…περπατήστε πάνω σε χώμα ή χορτάρι με γυμνά πόδια και γειωθείτε με τη Γη. Κοιτάξτε τον Ήλιο…λίγο πριν την ανατολή και λίγο πριν τη δύση μετρώντας σταδιακά από 50 φορές για αρχή και αυξάνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Προσοχή….ώστε να μην έχει ανεβεί πολύ ο ήλιος. Ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε ….ανάλογα την ηλικία σας…αλλά να γνωρίζετε ότι ο παραπανίσιος ύπνος βλάπτει…δηλαδή πάνω από 8 ώρες….όπως επίσης και ο μη επαρκής ύπνος κάτω από 8 ώρες….και πολύ σημαντικό μην χαλάτε το βιολογικό σας ρολόι. Καταναλώστε  πλούσιες θρεπτικές τροφές σε φως και νερό όπως φρούτα και λαχανικά…και προτιμητέο είναι να είναι από τον κήπο σας. Να ακούτε ευχάριστη μουσική και να χαλαρώστε τον εαυτό σας. Οραματιστείτε τα χρώματα που σας αρέσουν και αποτυπώστε τα σε χαρτί….ακόμη κι αν εάν δεν έχετε ζωγραφίσει ποτέ. Να έρχεστε  σ’ επαφή με θετικούς ανθρώπους και να μοιράζεστε τις ευχάριστες εμπειρίες με δεκτικούς ανθρώπους. Όλα είναι θέμα ψυχικής προστασίας. 

Δες τον εαυτό σου σε λευκό κάτασπρο φως να σε περιλούζει …σαν να έρχεται σαν ένα απαλό αεράκι…και να γίνεται όλο και πιο λαμπερό και ακτινοβόλο….και να σε περιλούζει….να σε  φωτίζει και να σε φορτίζει, σαν μια μπαταρία….σαν μία ακτίνα λευκού φωτός προερχόμενη από το Σύμπαν. Αν εκείνη την στιγμή είσαι σφιγμένος και νιώθεις κάποια συναισθηματική ένταση καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το λευκογάλαζο φως που θα σε χαλαρώσει ακόμη καλύτερα μιας και οι ιδιότητές του θα σε γεμίσουν με γαλήνη, ηρεμία, χαρά και δύναμη. Διάβασε με την καρδιά σου έναν ύμνο στην αρχαία γλώσσα και νιώσε τους κραδασμούς των λέξεων. Κάθε φορά που θα ξαναδιαβάζεις τον ίδιο ύμνο….αυτό θα σε κάνει να νιώθεις μια κάποια οικειότητα…ώσπου να γίνεις ένα μ’ αυτόν…..και στο τέλος να προσφωνείς τρεις φορές ΓΕΝΟΙΤΟ-ΓΕΝΟΙΤΟ-ΓΕΝΟΙΤΟ. 

Οραματίσου ότι καθαρίζεις το υποσυνείδητό σου από κάθε τι μαύρο. Προστάτεψε τον εαυτό σου. Η ασπίδα προστασίας επέρχεται αρκεί να σκεφτείς ότι έχεις το κράνος της θεάς Αθηνάς στο κεφάλι σου ….το οποίο θα σε προστατεύει από κάθε είδους εισροές των αρνητικών ενεργειών μέσα στην αύρα σου. Είχα γράψει παλαιότερα άρθρο γι’ αυτό….η Αθηνά και η προστασία του Κράνους. Όταν επιχειρούμε  να δημιουργήσουμε ασπίδα προστασίας καλό να καθαριστούμε ενεργειακά…..όσο το δυνατό καλύτερα. Αυτό γίνεται μ’ ένα διαλογισμό κάθαρσης και μέσω ενός εξαγνιστικού λουτρού με γάργαρο νερό. Το τρεχούμενο φυσικά νερό είναι το καλύτερο διότι είναι ο φορέας του εξαγνισμού. Αλλά αν δεν έχετε την δυνατότητα γεμίστε την μπανιέρα σας και προσθέστε αλάτι θαλασσινό σε κρυστάλλους (χοντρό) και ρίξτε και σόδα….ή λίγο μπεταντίν ειδικά για τα πόδια…για καλή κυκλοφορία του αίματος. Αφού πραγματοποιήσεις τον ανάλογο καθαρισμό σου….σκέψου τι χρώμα και τι σχήμα θα έχει η ασπίδα σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν είναι το ωοειδές σχήμα ή το σχήμα της σφαίρας. Όσον αναφορά το χρώμα…..θα ήταν καλύτερα  να επιλέξεις ένα φωτεινό χρώμα. Όσο για άτομα που είναι υπερευαίσθητα στις ενέργειες…….καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν πάνω από ένα χρώμα. Σ’ αυτήν την περίπτωση πολύ καλό είναι το πρώτο στρώμα να είναι λευκό, το δεύτερο πράσινο και ένα τρίτο βιολετί που θα σας σφραγίζει την αύρα. 


Κάθισε και άραξε αναπαυτικά σε μια καρέκλα με τα πέλματα σου ν’ ακουμπάνε πάνω στο έδαφος με όρθια στάση το κορμί. Κλείσε τα μάτια σου πάρε βαθιές αναπνοές και χαλάρωσε το σώμα σου. Μόλις νοιώσεις ήρεμος και χαλαρός οραματίσου μια λευκή σφαίρα φωτός να κατεβαίνει από τον Ουρανό και να διαχέεται γύρω από το σώμα σου…..δημιουργώντας το σχήμα της ΑΣΠΙΔΑΣ που έχεις επιλέξει. Δες την ασπίδα σου ξανά και ξανά πιο καθαρά και δυνάμωσέ την όσο πιο πολύ μπορείς κι έτσι η εικόνα που θα δημιουργήσεις…να είναι καθαρή-διαυγής. Η ασπίδα σου θα δημιουργήσει το πεδίο της απόλυτης προστασίας σου και θα είναι αδιαπέραστη και οτιδήποτε προσκρούει επάνω της και θα εξοστρακίζεται στο Σύμπαν. Φυσικά υπάρχει κι άλλος τρόπος προστασίας …αλλά δεν είναι δημόσια ανακοινώσιμος. Μόνον κατ’ ιδίαν. Δυνάμωσε την ασπίδα σου κάθε μέρα και η ζωτική σου ενέργεια θα διαπερνά μέσα από το σώμα σου.  Θα την νιώθετε ειδικά όταν θα είσαστε ακίνητοι και θα την αισθάνεστε να κινείται ακατάπαυστα. Αυτή η ζωτική ενέργεια κάνει την ΚΑΡΔΙΑ μας χτυπάει….ασταμάτητα….ώστε η δημιουργικότητά μας να ρέει….και να ενεργοποιεί όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας. Είναι αυτή που μας δίνει τη δυνατότητα να αναπνέουμε…..να εξερευνούμε και να θέτουμε τις προθέσεις μας…..στο υπόλοιπο της…..εδώ ζωής μας. Νιώσε την ενέργεια. Είναι η δύναμη σου. 

Αυτοσυγκεντρώσου…..και ενίσχυσε τη ζωτικότητά σου…..ώστε να παραμείνεις υγιής…..σωματικά και πνευματικά.

Με επίγνωση….που σε καθιστά να βρίσκεσαι στο παρόν.

Με ευγνωμοσύνη….ώστε να ευχαριστείς για όλα τα καλά που έχεις.

Με ποιοτική διατροφή (τροφή του Διός)…ώστε να αποκτήσεις ζωτική ενέργεια.

Με σωστή άσκηση σώματος και πνεύματος….για να αντιμετωπίζεις κάθε κατάσταση με νηφαλιότητα.

Νιώσε τη ροή να σε διαπερνά…νιώσε την δύναμη σου….είσαι εσύ  δυνατός που θα αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου.

Ξεκίνα……!



ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)ioannis-stogiannos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου