a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΟΘΕΣΗ "ΕΛΣΤΑΤ" , δια στόματος Ζωής Γεωργαντά στον Χατζηνικολάου !! ΕΥΓΕ ΤΗΣ !!

Την είδα εχθές στο κανάλι 10 στην εκπομπή της δημοσιογράφου Αλεξάκη, που τα είπε ακόμα
αναλυτικότερα και τα πράγματα είναι ολοφάνερα και ξεκάθαρα.  
Να είναι καλά η γυναίκα, γιατί σε ερώτηση της δημοσιογράφου "αν φοβάται" , απάντησε " τι
να φοβάμαι Κα Αλεξάκη, είμαι 62 ετών ! "  
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ.  
Οι κάποιοι πνευματικοί μας ποιάς ηλικίας είναι ;;
Σε άλλη ερώτηση είπε "πως η εθνική στατιστική υπηρεσία, δεν ήταν ποτέ ανεξάρτητη και η κάθε κυβέρνηση βάζει τους δικούς της, διώχνοντας τους προηγούμενους !
Σε άλλο μέρος της αφήγησής της, περιγράφει πως ακριβώς οργανώθηκε η είσοδός μας στο ΔΝΤ και η εισαγωγή των ΔΕΚΟ , παραγκωνίζοντας την ΕΛΣΤΑΤ ως αναξιόπιστη, διογκώνοντας το έλλειμμα χωρίς στοιχεία !! Σχετικά με τις ΔΕΚΟ ,εξήγησε πως το έλλειμμα των ΔΕΚΟ εξαρτάται από πολλές παραμέτρους για να θεωρεί τελικά ως έλλειμμα, πράγμα το οποίο δεν έγινε ΠΟΤΕ, απλά μπήκαν. Κάτι σχετικό αναφέρει και στο παρακάτω βίντεο.  Με απλά Ελληνικά μίλησε για  πλεκτάνη.  Ανέφερε πως ζητούσε κατ΄ επανάληψη να γίνουν συνεδριάσεις εν όψη της αρχικής άφιξης του ΔΝΤ 9¨οχι μόνον αυτοί αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες της ως αρμόδιο συμβούλιο)και τα στοιχεία δεν ήταν έτοιμα να παρουσιαστούν, αλλά ο νεοδιοριστής πρόεδρος κ. Γεωργαντάς, δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον, λέγοντας φύγετε και πηγαίνετε διακοπές, μήνα Αύγουστο !
Ο δε ίδιος την πρώτη μέρα παρουσίας του ΔΝΤ στην χώρα, έλειπε και για ένα μήνα, με λόγω την παραλαβή της οικοσκευής του !!  Ωραίος πρόεδρος !!
Τέλος είπε, πως αφού κανείς δεν της έδινε σημασία για την σοβαρότητα του θέματος και έχοντας φιλικές σχέσεις με τον Αντρίκο (αδελφό του Γιώργου), του είπε τα καθέκαστα και της υποσχέθηκε πως θα μιλήσει στον αδελφό του.
Τελικώς πήγε να βρει τον Παπακωνσταντίνου ο Αντρίκος, ο δε πρώτος τον πέταξε έξω από το γραφείο του (έτσι είπε επί λέξη) , πράγμα που έκανε την κ. Γεωργαντά όταν το έμαθε, να αανρωτηθεί : ποιός κυβερνούσε τελικά την χώρα !!
Κρίμα που δεν το βρήκα στο διαδίκτυο, γιατί είδα την εκπομπή εχθές το απόγευμα !!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί διέλυσαν την ΕΛΣΤΑΤ κρατώντας τον κ. Γεωργίου μόνον, λίγο πριν στέλεχος του ΔΝΤ, που δεν παρέλαβε τον διορισμό του αμέσως, αφού έπρεπε να περιμένει ένα ακόμα μήνα για να κλείσει τα 50 και να πάρει την σύνταξή του, από εκεί.

Θαυμαστά πράγματα συμβαίνουν !!!

Α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου