a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Η τραπεζική Απάτη

Αποκαλύπτουμε την ... τραπεζική απάτη

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Η Παγίδα της Δωρεάς οργάνων – Πως και γιατί ένας εθελοντής δωρητής άλλαξε την απόφασή του Χωρίς να το επιδιώξω με παρέπεμψαν στον Διευθυντή της Υπηρεσίας, ο οποίος έδειξε πρόθυμος να με ακούσει . Ξεκινώντας τη συζήτηση τον ρώτησα εάν ο δότης είναι ζωντανός κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης των οργάνων του, καθώς και με ποιο τρόπο γίνεται η όλη διαδικασία. Η απάντησή του ήταν απόλυτα διαφωτιστική: «Για να έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα όργανα ενός δότη, πρέπει οπωσδήποτε να του τα αφαιρέσουμε ενώ αυτός είναι ακόμα ζωντανός!!! Και για να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως δεν πρόκειται να ξυπνήσει, ο αναισθησιολόγος τον υποβάλλει σε ολική νάρκωση(!), με σκοπό να διασφαλιστεί έτσι η ομαλή εξέλιξη της επέμβασης!!!»

Πρόβατα επί σφαγή ή, αλλιώς, εν δυνάμει δότες οργάνων …

…Αφού τελικά κάποιος «αποφασιστεί’ ότι είναι εγκεφαλικά  «νεκρός» και άρα μπορούν να του αφαιρεθούν τα όργανα, υποβάλλεται σε αναισθησία ….Γιατί άραγε ένας “νεκρός” να χρειάζεται οποιασδήποτε μορφής αναισθησία, πριν από το χειρουργείο αφαίρεσης των οργάνων του.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ: Μας πήραν τα σπίτια και τα σώβρακα, θέλουν και τα όργανά μας!   οι Λοβέρδος-Μόσσιαλος υποστηρίζουν ότι ο εγκεφαλικά νεκρός είναι και συνολικά νεκρός (ας το ονομάσουμε “ιατρική του συνταγματολόγου και του οικονομολόγου”). Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ο κ. Μόσσιαλος πήρε το πτυχίο ιατρικής και δε γνωρίζει φαίνεται ότι ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ξυπνούσαν! (πολλαπλές περιπτώσεις στη διεθνή βιβλιογραφία). Ποιος ιατρός θα βάλει την υπογραφή του ότι ο εγκεφαλικά νεκρός είναι και πραγματικά νεκρός; Αυτό είναι ψευδής δήλωση!

«ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ …ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ»
Nοσηλευόταν σε κώμα, στην εντατική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας και μερίδα γιατρών διέγνωσε … εγκεφαλικό θάνατο, πιέζοντας τους συγγενείς της να δωρίσουν τα όργανά της. Tελικά ανένηψε!
Άγιο είχε η 55χρονη Παναγιώτα Αποστολοπούλου, κάτοικος Σαλαμίνας, που τη βοήθησε να επιστρέψει από … τον άλλο κόσμο!
Στο διάστημα που νοσηλευόταν στην εντατική σε κώμα, μετά από πνευμονία με μυκόπλασμα, οι συγγενείς της δέχονταν πιέσεις να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και να υπογράψουν δήλωση δωρεάς οργάνων για μεταμόσχευση, αφού είχε ήδη καταγραφεί στα βιβλία του νοσοκομείου ο … εγκεφαλικός της θάνατος!

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ή ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΙ με «Εικαζομένη Βούληση»???
Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – τ. Υπουργός – Βουλευτής:
…«καίγονται και εξαφανίζονται» όλες οι ηθικού χαρακτήρα ενστάσεις, χάριν αποκλειστικά και μόνο ενός ωφελιμισμού, που σε τελευταία ανάλυση θα κατασταλάξει αργά ή γρήγορα στο ειδεχθέστερο εμπόριο οργάνων του πιο άθλιου κομματιού της ανθρώπινης κοινωνίας, που κατακρεουργεί χωρίς τύψεις ανθρώπινα σώματα.

Τα Όργανα σας Ανήκουν στο Κράτος με “Εικαζόμενη Συναίνεση”
….Ξαφνικά όταν ακόμα δεν θα ξέρετε ούτε τι σας χτύπησε … χτυπάει το διαβολεμένο κινητό … και το 14χρονο παιδί σας βρίσκεται στο νοσοκομείο … έτοιμο προς μεταμόσχευση … λόγω κατεπείγοντος … Αυτή την ακραία ιστοριούλα … να την συνδυάσετε με την κάρτα υγείας … που ετοιμάζει το άθλιο κράτος για τα παιδιά σας … πράγμα που σημαίνει ότι το κράτος θα γνωρίζει ήδη ιατρικά στοιχεία για το παιδί σας …

ΑΠΟΓΡΑΦΗ: Η έξυπνη παγίδα για την αυτόματη μετατροπή όλων μας σε στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών!  Θα μας υποχρεώσουν να συμπληρώσουμε το έντυπο της δωρεάς των οργάνων, ενώ στην προηγούμενη απογραφή, στην οποία μας ζητούσαν να δηλώσουμε απλά ένα ναι ή ένα όχι – σημειώσατε, δεν μάθαμε ποτέ τα στατιστικά νούμερα – έντυπο δεν υπήρχε. Είχαμε μόνο το “ναι”, “όχι”, ή “δεν απαντώ”. Τώρα άλλαξε η μεθοδολογία.

Νέα νομοθεσία δωρεάς οργάνων – καμία επιστημονική απόδειξη ότι αυξάνει το ποσοστό δωρεών: (11/4 Year of the Dragon)  Ολα δείχνουν όμως ότι οι αιτίες του προβλήματος δεν εξαντλούνται στην «αδιαφορία» ή την άγνοια του κοινού. Καταρχήν, λόγω έλλειψης κρεβατιών στις ΜΕΘ, πολλοίκαταλήγουν στα νευροχειρουργικά τμήματα, με αποτέλεσμα να μην ακολουθείται η διαδικασία της δωρεάς. (σ.σ. ο νόμος ορίζει ότι μόνο μέσω των ΜΕΘ μπορεί να γίνει δωρεά). Λίγοι θα παραδεχθούν, επίσης, ότι όταν γίνεται πραγματική μάχη για ένα κρεβάτι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, η πρώτη μέριμνα είναι να εξυπηρετηθεί ο επόμενος στη σειρά.. Η «αξιοποίηση» των οργάνων μετά το θάνατο σημαίνει «κατάληψη» του πολύτιμου κρεβατιού για ακόμα περισσότερο καιρό -και εκεί έξω, στους θαλάμους, άνθρωποι πεθαίνουν.

Ποιοί μας θέλουν νεκρούς;
Είναι αδύνατο να είναι αληθινοί άνθρωποι αυτοί που θέλουν νεκρούς τους ανθρώπους. Πόλεμοι, αρρώστιες, καννιβαλισμός, κλασσική σωματεμπορία, εκμετάλλευση έως θανάτου, λιμός, δουλεία, human trafficking, αναγκαστική “δωρεά” ανθρώπινων οργάνων, όλα αυτά “για το καλό μας”. Αρα; Μάλλον για εξωγήινους εχθρούς πρόκειται.

Να γιατί δεν θα σας αφήσουμε να μας κάνετε με το ζόρι “αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών”  Μια τέτοια καθώς φαίνεται  “διατεταγμένη υπηρεσία”,είναι και η παρουσίαση ενός προσχεδίου νόμου που θα ζήλευε ακόμα και ο αγαπημένος “γιατρός” του Χίμλερ  ο περίφημος  “Δόκτωρ” Μέγκελε.  Με αυτό  λοιπόν το νομοσχέδιο, περνούν  απο την χαραμάδα της πίσω πόρτας ,την καθιέρωση  της  “ευθανασίας”  μεταμφιεσμένη  με το ψευτοανθρωπιστικό  κουρέλι  της “δωρεάς σώματος”.

Το Κουτί Της Πανδωρας – Μεταμοσχεύσεις (http://greekddl.com/movies)
…Δίνουμε, δηλαδή,  μεγαλύτερη αξία στην ζωή τών δέκα παρά τών δέκα χιλιάδων …
Έχουμε χάσει τήν αίσθηση τού μέτρου, αν, βεβαίως, τήν είχαμε ποτέ …
Ο «ανθρωπισμός» μας μάς έχει κάνει απάνθρωπους, αμετροεπείς, υψιπετείς, απρεπείς και αναιδείς …  Ωραία η επιστημονική πρόοδος, αλλά έχουμε λάθος προτεραιότητες. Με τα χρήματα που στοιχίζει μία μεταμόσχευση προκειμένου νά σωθεί ένας, σώζονται από τήν ασιτία και βέβαιο θάνατο χίλια παιδάκια αλλού …

Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή: 
«Η δωρεά οργάνων από «συναισθηματικά συνδεόμενους», η «εικαζόμενη συναίνεση» και η αφαίρεση οργάνων σε ιδιωτικές κλινικές, ανοίγει τις πόρτες στο trafficking ανθρωπίνων οργάνων»

Οδηγούμαστε σε εμπόριο οργάνων με μαθηματική ακρίβεια λέει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών
Στην Ελλάδα ως γνωστόν είμαστε από τους τελευταίους στην Ευρώπη στη δωρεά οργάνων από θανόντες δότες δηλ. εγκεφαλικά νεκρούς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Αν και υπάρχει η περιρρέουσα αντίληψη ότι αυτό οφείλεται στην έλλειψη ευαισθητοποίησης του κόσμου, τα στατιστικά δείχνουν ότι το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στο ότι δεν αναγνωρίζονται και δεν αξιοποιούνται οι δυνητικοί δότες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Aρχισαν τα οργανα   κ.  Λοβερδο  πας  καλά ;;;;  Ή καις βαλβολίνες ;;;
…Tο να είναι όμως υποχρεωτικό, το   να  ”είσαι εξάρτημα της μηχανής κι ο γιός σου το ανταλλακτικό”  όμως είναι κάτι το σιχαμερό και αδιανόητο,  για  ένα μη διεστραμμένο μυαλό. Τι συμπέρασμα να βγάλουμε δηλαδή τώρα εμείς;;
Oτι θα δημιουργηθεί μία τεράστια τράπεζα οργάνων και βλαστο-κυττάρων που θα θεωρείται περιουσία του δημοσίου;;;
Oτι επειδή σύμφωνα με το μνημόνιο το ΔΝΤ μπορεί να κατάσχει την δημόσια περιουσία, ή η δημόσια περιουσία μπορεί να εκποιηθεί για να πληρωθεί το δημόσιο χρέος,  θα … γίνουμε  ….  «ανταλλακτικά»  ;;;

ΟΧΙ στο νόμο για την δωρεά ανθρωπίνων οργάνων
Με δυό λόγια, αυτό το νομοσχέδιο δεν καταργεί μόνο κάθε έννοια αυτοδιάθεσης του ανθρωπίνου σώματος, αλλά διαστρέφει ακόμα και την έννοια των λέξεων «δωρεά» και «δωρητής», αφού πλέον η «δωρεά» δεν θα είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης επιλογής του «δωρητή», αλλά μία δεδομένη διαδικασία που θα πραγματοποιείται υπό τον όρο ότι δεν θα έχει προϋπάρξει άρνηση του υποκειμένου!

Ο νόμος για τις μεταμοσχεύσεις είχε ψηφιστεί και στην Αργεντινή μόλις πήγε το ΔΝΤ! Τυχαίο;   Ζωντανά δοχεία ανθρώπινων ανταλλακτικών – Έτσι μας βλέπουν οι Νεοταξικοί έμποροι ελπίδας

Εικαζόμενη συναίνεση (presumed consent) και νεκροί δότες – μια παλιά πασοκική ψύχωση ή μήπως κάτι άλλο; Ο εκφασισμός της δημόσιας ζωής δεν έχει τέλος. Δεν τους φτάνει που μας κατέστησαν φτηνό εργατικό δυναμικό, τώρα θέλουν και το πτώμα μας! Βλέπουν την κοινωνία σαν τεράστια μάντρα ανταλλακτικών και τα σώματά μας τρακαρισμένα αυτοκίνητα. Η κυβέρνηση αυτή έχει φτάσει στο σημείο να καταργήσει και αυτό το habeas corpus (“το σώμα μου είναι δικό μου”, σε ελεύθερη μετάφραση), κατάκτηση του 13ου αιώνα!

Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος: “Εικασία χωρίς ηθική βάση”
Η «εικαζόμενη συναίνεση» δεν έχει ηθική βάση, δεν έχει λογικό έρεισμα, δεν έχει πρακτικό αποτέλεσμα. Εχει όμως τη δυνατότητα να οδηγήσει τις μεταμοσχεύσεις σε βέβαιη κοινωνική απαξίωση και σε παντελή αποτυχία.

Δωρητές οργάνων … έτσι, με το στανιό …!  Του Γιώργου Νούτσου (πρ. Δημάρχου Γρεβενών) -«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» … Με την ψήφιση του νέου Σχεδίου Νόμου, όλοι οι Έλληνες θα καταστούν εν δυνάμει «δωρητές» οργάνων και ιστών, εκτός κι αν έχουν ενυπογράφως διατυπώσει σε συγκεκριμένη αρχή, την αντίθεσή τους …!

Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων. Απαράδεκτη η νέα ρύθμιση για την εικαζόμενη συναίνεση του δωρητή!     του Ιωάννη Τάτση, Θεολόγου
…Κρίσιμο παραμένει πάντοτε τx ζήτημα τοζ πραγματικοζ θανάτου καv τΖς Qπάρξεως ” μt ζώντων @ργάνων, χρήσιμων γιp μεταμόσχευση, σr νθρωπο πραγματικp (καv Dχι πλφς γκεφαλικp) νεκρό.

Και έγκλημα και λάθος   Γράφει ο Θρασύβουλος Μαυρομάτης τ. πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Πάτρας:
Μεγαλύτερο και χειρότερο έγκλημα εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και του χειμαζόμενου λαού σαν αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας από την συνεχιζόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών του δημόσιου τομέα της υγείας, σύμφωνα και με τις εντολές του επαχθούς μνημονίου που κάποιοι αβασάνιστα υπέγραψαν και αντισυνταγματικά ψήφισαν, δεν έχει εδώ και πολλά χρόνια ξανασυμβεί.

πηγη

http://1greek.wordpress.com/ 

Το Νομοσχέδιο του Λοβέρδου Φρανκενστάϊν. Στείλατε την δήλωσή σας ; Ο Νόμος αυτός πρέπει να καταργηθεί ΑΜΕΣΑ

Η Παγίδα της Δωρεάς οργάνων – Πως και γιατί ένας εθελοντής δωρητής άλλαξε την απόφασή του Χωρίς να το επιδιώξω με παρέπεμψαν στον Διευθυντή της Υπηρεσίας, ο οποίος έδειξε πρόθυμος να με ακούσει . Ξεκινώντας τη συζήτηση τον ρώτησα εάν ο δότης είναι ζωντανός κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης των οργάνων του, καθώς και με ποιο τρόπο γίνεται η όλη διαδικασία. Η απάντησή του ήταν απόλυτα διαφωτιστική: «Για να έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα όργανα ενός δότη, πρέπει οπωσδήποτε να του τα αφαιρέσουμε ενώ αυτός είναι ακόμα ζωντανός!!! Και για να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως δεν πρόκειται να ξυπνήσει, ο αναισθησιολόγος τον υποβάλλει σε ολική νάρκωση(!), με σκοπό να διασφαλιστεί έτσι η ομαλή εξέλιξη της επέμβασης!!!»

Πρόβατα επί σφαγή ή, αλλιώς, εν δυνάμει δότες οργάνων …

…Αφού τελικά κάποιος «αποφασιστεί’ ότι είναι εγκεφαλικά  «νεκρός» και άρα μπορούν να του αφαιρεθούν τα όργανα, υποβάλλεται σε αναισθησία ….Γιατί άραγε ένας “νεκρός” να χρειάζεται οποιασδήποτε μορφής αναισθησία, πριν από το χειρουργείο αφαίρεσης των οργάνων του.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ: Μας πήραν τα σπίτια και τα σώβρακα, θέλουν και τα όργανά μας!   οι Λοβέρδος-Μόσσιαλος υποστηρίζουν ότι ο εγκεφαλικά νεκρός είναι και συνολικά νεκρός (ας το ονομάσουμε “ιατρική του συνταγματολόγου και του οικονομολόγου”). Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ο κ. Μόσσιαλος πήρε το πτυχίο ιατρικής και δε γνωρίζει φαίνεται ότι ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ξυπνούσαν! (πολλαπλές περιπτώσεις στη διεθνή βιβλιογραφία). Ποιος ιατρός θα βάλει την υπογραφή του ότι ο εγκεφαλικά νεκρός είναι και πραγματικά νεκρός; Αυτό είναι ψευδής δήλωση!

«ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ …ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ»
Nοσηλευόταν σε κώμα, στην εντατική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας και μερίδα γιατρών διέγνωσε … εγκεφαλικό θάνατο, πιέζοντας τους συγγενείς της να δωρίσουν τα όργανά της. Tελικά ανένηψε!
Άγιο είχε η 55χρονη Παναγιώτα Αποστολοπούλου, κάτοικος Σαλαμίνας, που τη βοήθησε να επιστρέψει από … τον άλλο κόσμο!
Στο διάστημα που νοσηλευόταν στην εντατική σε κώμα, μετά από πνευμονία με μυκόπλασμα, οι συγγενείς της δέχονταν πιέσεις να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και να υπογράψουν δήλωση δωρεάς οργάνων για μεταμόσχευση, αφού είχε ήδη καταγραφεί στα βιβλία του νοσοκομείου ο … εγκεφαλικός της θάνατος!

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ή ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΙ με «Εικαζομένη Βούληση»???
Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – τ. Υπουργός – Βουλευτής:
…«καίγονται και εξαφανίζονται» όλες οι ηθικού χαρακτήρα ενστάσεις, χάριν αποκλειστικά και μόνο ενός ωφελιμισμού, που σε τελευταία ανάλυση θα κατασταλάξει αργά ή γρήγορα στο ειδεχθέστερο εμπόριο οργάνων του πιο άθλιου κομματιού της ανθρώπινης κοινωνίας, που κατακρεουργεί χωρίς τύψεις ανθρώπινα σώματα.

Τα Όργανα σας Ανήκουν στο Κράτος με “Εικαζόμενη Συναίνεση”
….Ξαφνικά όταν ακόμα δεν θα ξέρετε ούτε τι σας χτύπησε … χτυπάει το διαβολεμένο κινητό … και το 14χρονο παιδί σας βρίσκεται στο νοσοκομείο … έτοιμο προς μεταμόσχευση … λόγω κατεπείγοντος … Αυτή την ακραία ιστοριούλα … να την συνδυάσετε με την κάρτα υγείας … που ετοιμάζει το άθλιο κράτος για τα παιδιά σας … πράγμα που σημαίνει ότι το κράτος θα γνωρίζει ήδη ιατρικά στοιχεία για το παιδί σας …

ΑΠΟΓΡΑΦΗ: Η έξυπνη παγίδα για την αυτόματη μετατροπή όλων μας σε στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών!  Θα μας υποχρεώσουν να συμπληρώσουμε το έντυπο της δωρεάς των οργάνων, ενώ στην προηγούμενη απογραφή, στην οποία μας ζητούσαν να δηλώσουμε απλά ένα ναι ή ένα όχι – σημειώσατε, δεν μάθαμε ποτέ τα στατιστικά νούμερα – έντυπο δεν υπήρχε. Είχαμε μόνο το “ναι”, “όχι”, ή “δεν απαντώ”. Τώρα άλλαξε η μεθοδολογία.

Νέα νομοθεσία δωρεάς οργάνων – καμία επιστημονική απόδειξη ότι αυξάνει το ποσοστό δωρεών: (11/4 Year of the Dragon)  Ολα δείχνουν όμως ότι οι αιτίες του προβλήματος δεν εξαντλούνται στην «αδιαφορία» ή την άγνοια του κοινού. Καταρχήν, λόγω έλλειψης κρεβατιών στις ΜΕΘ, πολλοίκαταλήγουν στα νευροχειρουργικά τμήματα, με αποτέλεσμα να μην ακολουθείται η διαδικασία της δωρεάς. (σ.σ. ο νόμος ορίζει ότι μόνο μέσω των ΜΕΘ μπορεί να γίνει δωρεά). Λίγοι θα παραδεχθούν, επίσης, ότι όταν γίνεται πραγματική μάχη για ένα κρεβάτι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, η πρώτη μέριμνα είναι να εξυπηρετηθεί ο επόμενος στη σειρά.. Η «αξιοποίηση» των οργάνων μετά το θάνατο σημαίνει «κατάληψη» του πολύτιμου κρεβατιού για ακόμα περισσότερο καιρό -και εκεί έξω, στους θαλάμους, άνθρωποι πεθαίνουν.

Ποιοί μας θέλουν νεκρούς;
Είναι αδύνατο να είναι αληθινοί άνθρωποι αυτοί που θέλουν νεκρούς τους ανθρώπους. Πόλεμοι, αρρώστιες, καννιβαλισμός, κλασσική σωματεμπορία, εκμετάλλευση έως θανάτου, λιμός, δουλεία, human trafficking, αναγκαστική “δωρεά” ανθρώπινων οργάνων, όλα αυτά “για το καλό μας”. Αρα; Μάλλον για εξωγήινους εχθρούς πρόκειται.

Να γιατί δεν θα σας αφήσουμε να μας κάνετε με το ζόρι “αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών”  Μια τέτοια καθώς φαίνεται  “διατεταγμένη υπηρεσία”,είναι και η παρουσίαση ενός προσχεδίου νόμου που θα ζήλευε ακόμα και ο αγαπημένος “γιατρός” του Χίμλερ  ο περίφημος  “Δόκτωρ” Μέγκελε.  Με αυτό  λοιπόν το νομοσχέδιο, περνούν  απο την χαραμάδα της πίσω πόρτας ,την καθιέρωση  της  “ευθανασίας”  μεταμφιεσμένη  με το ψευτοανθρωπιστικό  κουρέλι  της “δωρεάς σώματος”.

Το Κουτί Της Πανδωρας – Μεταμοσχεύσεις (http://greekddl.com/movies)
…Δίνουμε, δηλαδή,  μεγαλύτερη αξία στην ζωή τών δέκα παρά τών δέκα χιλιάδων …
Έχουμε χάσει τήν αίσθηση τού μέτρου, αν, βεβαίως, τήν είχαμε ποτέ …
Ο «ανθρωπισμός» μας μάς έχει κάνει απάνθρωπους, αμετροεπείς, υψιπετείς, απρεπείς και αναιδείς …  Ωραία η επιστημονική πρόοδος, αλλά έχουμε λάθος προτεραιότητες. Με τα χρήματα που στοιχίζει μία μεταμόσχευση προκειμένου νά σωθεί ένας, σώζονται από τήν ασιτία και βέβαιο θάνατο χίλια παιδάκια αλλού …

Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή: 
«Η δωρεά οργάνων από «συναισθηματικά συνδεόμενους», η «εικαζόμενη συναίνεση» και η αφαίρεση οργάνων σε ιδιωτικές κλινικές, ανοίγει τις πόρτες στο trafficking ανθρωπίνων οργάνων»

Οδηγούμαστε σε εμπόριο οργάνων με μαθηματική ακρίβεια λέει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών
Στην Ελλάδα ως γνωστόν είμαστε από τους τελευταίους στην Ευρώπη στη δωρεά οργάνων από θανόντες δότες δηλ. εγκεφαλικά νεκρούς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Αν και υπάρχει η περιρρέουσα αντίληψη ότι αυτό οφείλεται στην έλλειψη ευαισθητοποίησης του κόσμου, τα στατιστικά δείχνουν ότι το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στο ότι δεν αναγνωρίζονται και δεν αξιοποιούνται οι δυνητικοί δότες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Aρχισαν τα οργανα   κ.  Λοβερδο  πας  καλά ;;;;  Ή καις βαλβολίνες ;;;
…Tο να είναι όμως υποχρεωτικό, το   να  ”είσαι εξάρτημα της μηχανής κι ο γιός σου το ανταλλακτικό”  όμως είναι κάτι το σιχαμερό και αδιανόητο,  για  ένα μη διεστραμμένο μυαλό. Τι συμπέρασμα να βγάλουμε δηλαδή τώρα εμείς;;
Oτι θα δημιουργηθεί μία τεράστια τράπεζα οργάνων και βλαστο-κυττάρων που θα θεωρείται περιουσία του δημοσίου;;;
Oτι επειδή σύμφωνα με το μνημόνιο το ΔΝΤ μπορεί να κατάσχει την δημόσια περιουσία, ή η δημόσια περιουσία μπορεί να εκποιηθεί για να πληρωθεί το δημόσιο χρέος,  θα … γίνουμε  ….  «ανταλλακτικά»  ;;;

ΟΧΙ στο νόμο για την δωρεά ανθρωπίνων οργάνων
Με δυό λόγια, αυτό το νομοσχέδιο δεν καταργεί μόνο κάθε έννοια αυτοδιάθεσης του ανθρωπίνου σώματος, αλλά διαστρέφει ακόμα και την έννοια των λέξεων «δωρεά» και «δωρητής», αφού πλέον η «δωρεά» δεν θα είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης επιλογής του «δωρητή», αλλά μία δεδομένη διαδικασία που θα πραγματοποιείται υπό τον όρο ότι δεν θα έχει προϋπάρξει άρνηση του υποκειμένου!

Ο νόμος για τις μεταμοσχεύσεις είχε ψηφιστεί και στην Αργεντινή μόλις πήγε το ΔΝΤ! Τυχαίο;   Ζωντανά δοχεία ανθρώπινων ανταλλακτικών – Έτσι μας βλέπουν οι Νεοταξικοί έμποροι ελπίδας

Εικαζόμενη συναίνεση (presumed consent) και νεκροί δότες – μια παλιά πασοκική ψύχωση ή μήπως κάτι άλλο; Ο εκφασισμός της δημόσιας ζωής δεν έχει τέλος. Δεν τους φτάνει που μας κατέστησαν φτηνό εργατικό δυναμικό, τώρα θέλουν και το πτώμα μας! Βλέπουν την κοινωνία σαν τεράστια μάντρα ανταλλακτικών και τα σώματά μας τρακαρισμένα αυτοκίνητα. Η κυβέρνηση αυτή έχει φτάσει στο σημείο να καταργήσει και αυτό το habeas corpus (“το σώμα μου είναι δικό μου”, σε ελεύθερη μετάφραση), κατάκτηση του 13ου αιώνα!

Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος: “Εικασία χωρίς ηθική βάση”
Η «εικαζόμενη συναίνεση» δεν έχει ηθική βάση, δεν έχει λογικό έρεισμα, δεν έχει πρακτικό αποτέλεσμα. Εχει όμως τη δυνατότητα να οδηγήσει τις μεταμοσχεύσεις σε βέβαιη κοινωνική απαξίωση και σε παντελή αποτυχία.

Δωρητές οργάνων … έτσι, με το στανιό …!  Του Γιώργου Νούτσου (πρ. Δημάρχου Γρεβενών) -«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» … Με την ψήφιση του νέου Σχεδίου Νόμου, όλοι οι Έλληνες θα καταστούν εν δυνάμει «δωρητές» οργάνων και ιστών, εκτός κι αν έχουν ενυπογράφως διατυπώσει σε συγκεκριμένη αρχή, την αντίθεσή τους …!

Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων. Απαράδεκτη η νέα ρύθμιση για την εικαζόμενη συναίνεση του δωρητή!     του Ιωάννη Τάτση, Θεολόγου
…Κρίσιμο παραμένει πάντοτε τx ζήτημα τοζ πραγματικοζ θανάτου καv τΖς Qπάρξεως ” μt ζώντων @ργάνων, χρήσιμων γιp μεταμόσχευση, σr νθρωπο πραγματικp (καv Dχι πλφς γκεφαλικp) νεκρό.

Και έγκλημα και λάθος   Γράφει ο Θρασύβουλος Μαυρομάτης τ. πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Πάτρας:
Μεγαλύτερο και χειρότερο έγκλημα εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και του χειμαζόμενου λαού σαν αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας από την συνεχιζόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών του δημόσιου τομέα της υγείας, σύμφωνα και με τις εντολές του επαχθούς μνημονίου που κάποιοι αβασάνιστα υπέγραψαν και αντισυνταγματικά ψήφισαν, δεν έχει εδώ και πολλά χρόνια ξανασυμβεί.

πηγη

http://1greek.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου