a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011


Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ , Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.



Οι επιστήμονες έχουν μιλήσει πολλές φορές για την Μαύρη τρύπα, εξηγώντας πως δεν είναι τίποτα άλλο από μία συμπυκνωμένη δύναμη ενέργειας με τάση εντροπίας και που δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα. Όπως όταν κλείνουμε τα μάτια μας βρισκόμαστε στο σκοτάδι, κλείνοντας την πνευματική μας ενέργεια στα χωρικά μας ύδατα, έστω και προσωρινά. Με την βοήθεια του νου και μέσω της φαντασίας μας, δημιουργούμε τον ονειρικό κόσμο όπως θα θέλαμε να κολυμπάμε μέσα του, ως αναπόσπαστο κομμάτι του.
Η αγαπημένη μου ονειροπόληση πριν την βύθιση, ήταν απέραντα λιβάδια από λικνιζόμενα στάχυα, που μέσα στην αγκαλιά τους χόρευα αγγίζοντας και νιώθοντας την ύπαρξη τους. Συνεπαρμένος ο νους στον ονειρικό του κόσμο, πετά ελεύθερος στον κύκλο των ιδεών, αποκομμένος από τον υλικό. Περνά μέσα από το σκοτάδι, στον δημιουργικό όλο χρώματα κόσμο των ονείρων. Αυτός ως ο μοναδικά άγνωστος αλλά και παραγκωνισμένος πραγματικός κόσμος της καρδιάς και του νου, της εσωτερικότητας μας, της συνειδησής μας.

Ο νους είναι αυτός που καθορίζει την τάξη, κατεύθυνση , ροπή και τάση των ενεργειακών του δυνατοτήτων. Αν αποκοπεί από τον κόσμο των συναισθημάτων, απελευθερώνεται στη δύνη των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων της ύπαρξης του και ενώνεται με την άρρηκτη δομή του ενεργειακού πεδίου που στροβιλίζεται, σαν μιά αόρατη σκάλα που ενώνει όλη την δημιουργία σε ένα.
Η περιστρεφόμενη σκάλα του DNA. Η Πυραμίδα ως Πύλη εισόδου και εξόδου ανάμεσα στους δύο κόσμους. ¨Ομως αυτό είναι ένα άλλο δύσκολο κεφάλαιο. Επιγραμματικά θα ήθελα να αναφέρω, πως το σχήμα της Πυραμίδας, δολίως περάστηκε ως η Πυραμοειδή Τάξη του κόσμου μας, βασισμένη στην έννοια του ισχυρού που καπελώνει τον αδυνατότερο .
Η Πυραμίδα είναι η Πύλη της συνένωσης των δύο κόσμων , όπου ενώνονται ακριβώς στις κόχες. Σχηματικά είναι οι δύο κόσμοι με τα αντεστραμμένα τρίγωνα (όχι το ένα μέσα στο άλλο, αλλά ενωμένες η μία κόχη του ενός με του άλλου) γι αυτό και οι κατευθύνσεις τους εναρμονίστηκαν με την θέση των ουρανίων σωμάτων. Η Κόχη της τριγωνικής Πυραμίδας, ενώνεται με την κόχη του σχηματισμένου ουράνιου τριγώνου των άστρων. Εξάλλου οι Πυραμίδες δεν έχουν στο εσωτερικό τους τους σκοτεινούς Βασιλικούς θαλάμους, μέσω των οποίων η ψυχή ανελκύεται στα ύψη ;
Στο απώτερο παρελθόν, την χαμένη ιστορία και επιστήμη, οι Πυραμίδες ήταν συλλέκτες της ελεύθερης ενέργειας που βρίσκεται διασκορπισμένη στο χώρο.

Ο Λόγος ήταν αυτός που ελευθέρωσε ενέργεια και την έσπειρε στους ορίζοντες, με σκοπό την ελεύθερη έκφραση της. Ο Λόγος – Σχέση ενέργειας και ύλης είναι ο ρυθμιστής της συνεχούς Συμπαντικής κίνησης . Ξεπήδησε μέσα από το σκοτάδι και βγήκε στο φως για να φανερωθεί ο Λόγος-Σχέση . Ας παραλληλίσουμε το μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα, όπου επικρατεί σκοτάδι και το μόνον που το σπάει είναι μια τεχνητή φωτιά, που δημιουργεί ψευδαισθήσεις – σκιές μέσα στην σπηλιά του σκότους. Η φωτιά αντιστοιχεί στις συγκεκριμένες θέσεις που λαμβάνει ο καθένας μας στη ζωή του και που είναι καθαρά περιοριστικές , επικεντρωμένες και εγωκεντρικές.
Στο πανταχού παρόν φως όμως που σκιές δεν χωρούν , ο περιορισμένος σε γνώση και δυνατότητες ανθρώπινος νους, δεν εμπιστεύεται τον ¨Αγνωστο κόσμο Λόγου-Σχέσης ,αφού η εικόνα ύπαρξης του κόσμου των σκιών είναι γερά ριζωμένη μέσα του, θεωρώντας το ως το μαναδικό αναπόσπαστο στοιχείο του γνωστού προς αυτόν κόσμου. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ; Η δημιουργική του ικανότητα , δηλαδή οι ενεργειακές σκέψεις του, περιορίζονται στα ήδη γνωστά προς αυτόν πλαίσια. Δεν αντέχει να αντιμετωπίσει την ισχύ της απεραντοσύνης

Στην αδυναμία του έναντι του άγνωστου κόσμου, εφηύρε την δύναμη της προσευχής. Μιά ένωση κοινών αναγκών και επιθυμιών, που ψάχνουν την διέξοδο από τις αγκυλώσεις. Βυθισμένοι σε μια ξένη προς εμάς πραγματικότητα, μη γνωρίζοντας ποιά είναι η βασική αιτία ύπαρξης μας, έχουμε την ανάγκη συσπείρωσης των ενεργειακών δυνάμεων, με στόχο την ανατροπή.
Κάτι που μισεί το σκότος και ο δημιουργός του. Είναι η ακριβώς αντίθετη ροπή στη μάχη των αντιθέσεων.

Με άλλα λόγια η μαύρη τρύπα ή άλλως σπήλαιο ή άλλως γήινο ετερόφωτο πλανητικό τούνελ, είναι η σπείρα που οδηγεί την ανθρωπότητα μέσα από τήν σήραγγα προς την άνωση , την θέαση του υπέρτατου Νου, που συγκρατεί σε αρμονική σχέση, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΛΗ. Το πέρασμα από την σκοτεινή-ετερόφωτη Γη στο Αυτόφωτο Φωτεινό Σύμπαν, τον πατέρα Ουρανό.
Ο ¨Ανθρωπος αποτελούμενος από τα ίδια υλικά ενεργειακά συστατικά του ΟΛΟΥ , αποκτά την δυνατότητα της κατανόησης και δομής όχι μόνον της ύπαρξης του, αλλά και όλων γύρο του.
Εφ όσον ο Λόγος κρατά στους ώμους του την απεριόριστη έκφραση της ύλης, εμπλουτισμένη με την αρχή : Ενέργεια - Λόγος-Σχέση, αποδεικνύει την υπέρτατη συνένωση ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ. Το γνωστό σε εμάς Κατ' εικόνα και Ομοίωση. Στην περίπτωση κατανόησης αυτής της σημαντικής Αλήθειας, τότε ο Άνθρωπος μετατρέπεται από Δημιούργημα σε Δημιουργό , πάντα μέσα στα πλαίσια της νομοτελειακής αρχής , Λόγος-Νόμος-Σχέση.

Η συσπείρωση πολλών πνευματικών ενεργειών μαζί, δίνει ευκολότερα την δυνατότητα επίλυσης ενός θέματος. Δηλαδή, θα φωτίσουμε διαφορετικά ένα χώρο κρατώντας ένα κερί από ότι πολλά μαζί. Αυτό δείχνει την δύναμη της συλλογικότητας σε όλα τα πεδία εφαρμογής. Τίποτα δεν είναι αποκομμένο από την Μέγιστη συνοχή, εκτός εάν αυτό γίνει από προσωπική επιλογή. Κάτι που υφίσταται και μεταφράζεται σε ωχαδερφισμό και στην περιχαράκωση μέσα στον μικρόκοσμό μας. Ο συνεχής επιβεβλημένος τεμαχισμός – διαχωρισμός, επιτυγχάνει και την διάσπαση της συλλογικής δύναμης. Εάν η συλλογική δύναμη απεμπλακεί από τις διχαστικές διαχρονικές τάσεις και ανακαλύψει την σημασία της δύναμης του ΟΛΟΥ, ανεξάρτητα των εκάστοτε εγωκεντρικών ροπών, αποκτά δύναμη και συνοχή ο ευγενής στόχος . ¨Οση περισσότερη συνοχή και μέγεθος ευγενών ενεργειών συγκεντρωθεί, τόσο ευκολότερο το αποτέλεσμα της οποιαδήποτε ανατροπής.
Τα δώρα του Κόσμου είναι μοιρασμένα ισότιμα και ισόνομα σε όλους. 
Η Δικαιοσύνη, η Ειρήνη, η Αγάπη θα πρέπει να είναι οι στόχοι της συλλογικής μας σκέψης.


Ερευνώντας διάβαζα από καιρό, πως εάν συγκεντρωθούν 144.000 αφυπνισμένες ψυχές ή το 1% του πληθυσμού μας, η μετάβαση είναι εφικτή.

Δεν εξετάζω το σωστό του αριθμητικού υπολογισμού. Σημασία για όλους μας θα πρέπει να έχει η όσο το δυνατόν πιο συνειδητή αφύπνιση μας , η ενωτική μας διάθεση, η εσωτερική μας απελευθέρωση. Εγκλωβισμένοι στο φόβο και στην επίπλαστη αδυναμία μας, χάνουμε την οδό της αλήθειας, της ίδιας της δημιουργίας και την θέση μας στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ !

ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΣ ΞΑΝΑΚΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΝΕΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.  
Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ 2012 ΕΙΤΕ ΤΟ 3012 ΕΙΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. 

Ασπασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου