a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις ανέχονται τους αλήτες που κυβερνούν;
Τόσα σκάνδαλα ακούσαμε τα τελευταία 36 χρόνια. Όλα ψέμματα ήταν; Η εγκληματικότητα ανέβηκε στα ύψη. Τυχαίο ήταν; Δεν φταίει κανείς πολιτικός; Τα χρέη εκτοξεύτηκαν. Οι πολιτικοί δεν φταίνε; Γεμίσαμε λαθρομετανάστες. Δεν ευθύνονται οι πολιτικοί; Μας βάλανε στο ευρώ (χωρίς να μας ρωτήσουν) και τώρα μας βγάζουν ένεκα της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ανεντιμότητας και ανικανότητας (στην http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=272000&cid=122 δημοσιεύθηκε οτι την 25-3-2011 ξαναγυρνάμε στην δραχμή). Δεν υπάρχει άρθρο του Συντάγματος που να μην παραβιάσθηκε. Δεν υπάρχει ατιμία που να μην επιτελέσθηκε. Δεν υπάρχει προσβολή (της νοημοσύνης μας) που να μην την υποστήκαμε ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;

Απάντηση:
ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ: Διότι οι αλήτες είναι προστατευόμενοι της neas taksis (NT). Αν οι Ένοπλες Δυνάμεις ανατρέψουν τους αλήτες, η NT θα βάλει την Τουρκία να μας επιτεθεί.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ: Διότι δεν εμφανίστηκε μια εναλλακτική ηγετική ομάδα που να εμπνέει εμπιστοσύνη. Δηλαδή να διώξουν τους αλήτες για να φέρουν ποιόν;

Αυτοί είναι οι μοναδικοί λόγοι. Ας τους δούμε αναλυτικά.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ: Το να συγκροτηθεί μια αξιόπιστη ηγετική ομάδα είναι υπόθεση δική μας. Εμείς πρέπει να ενεργοποιηθούμε. Χρειάζεται μια ομάδα που να πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις:
- Τα μέλη της να πείθουν οτι είναι ψυχολογικά υγιή .
- Να έχει ένα σχέδιο δράσης που να φαίνεται ικανό να νικήσει την ΝT (ή τουλάχιστον να εξασφαλίσει την ανοχή της-βλέπε την προσθήκη της 19-6-2011). Στην Βόρεια Αφρική οι λαοί έδιωξαν τους σοσιαληστές που κυβερνούσαν. Σώθηκαν ; Οχι βέβαια ! Δεν θα δούν προκοπή διότι δεν είχαν ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ. Και όταν ο λαός δεν έχει βρεί αντικαταστάτη, τον βρίσκει η CIA! Εάν εμείς θέλουμε να κάνουμε μια σωτήρια επανάσταση πρέπει πρώτα να προτείνουμε ποιός θα αντικαταστήσει τους αλήτες.

ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ: Αυτός ο λόγος έχει ακυρωθεί απο την ίδια την ΝT. Ένας θεμελιώδης κανόνας των ισχυρών είναι "ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ". Ο Παπαδόπουλος το 1973 έκανε ακριβώς αυτό το λάθος. Διέκοψε την αναβολή των "απείθαρχων" φοιτητών για να τους πάρει στον Στρατό (όπου θα μπορούσε να τους δέρνει αθόρυβα). Έτσι όμως έκανε την υποταγή χειρότερη απο την επανάσταση. Αν οι φοιτητές υπάκουαν και πήγαιναν στον Στρατό θα έτρωγαν ξύλο. Αν επαναστατούσαν πάλι θα έτρωγαν ξύλο. Με την επανάσταση όμως είχαν και μια ελπίδα να τον ανατρέψουν !

Η Νea ta ksi μας έφερε τους μετανάστες.
- Αν υποταχθούμε θα εξαφανισθούμε σαν έθνος. Σύντομα οι μελαψοί της Ασίας θα γίνονται αξιωματικοί στον Στρατό και στην Αστυνομία και τότε το έχουμε χάσει το παιγνίδι. Θα μας διώξουν απο την χώρα ή θα μας δολοφονήσουν σιγά-σιγά.
-Αν δεν υποταχθούμε, θα μας χτυπήσει η Τουρκία.
Ούτως ή άλλως είμαστε "προς σφαγήν" ! Τί έχουμε πια να χάσουμε εάν επαναστατήσουμε; Τίποτα! Όχι μόνο δεν χάνουμε τίποτα αλλά εάν επαναστατήσουμε έχουμε ελπίδες επιτυχίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ http://pythas.t35.com/army-rev.html
http://isxys.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου