a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Financial Times: Tηλεδιάσκεψη την Τετάρτη για οριστική λύση στο θέμα της Ελλάδας

Τηλεφωνική διάσκεψη μεταξύ των Βρυξελλών και των χωρών της Ευρωζώνης αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη για να οριστικοποιηθεί η απόφαση σχετικά με το πακέτο στήριξης της Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από ανώτερο αξιωματούχο της ΕΕ.
Της τηλεφωνικής διάσκεψης, μία ημέρα πριν από τη σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης που έχει συγκληθεί από τον Πρόεδρο της ΕΕ κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάι, θα έχει προηγηθεί ο υπολογισμός του κόστους για τους ιδιώτες πιστωτές, ιδιαίτερα τις τράπεζες - με βάση τα διαφορετικά σενάρια συμμετοχής τους στο πακέτο στήριξης της Ελλάδας.
Ο υπολογισμός αυτός εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί τις επόμενες 24 έως 48 ώρες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Η εφημερίδα αναφέρει ότι υψηλόβαθμοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι συμμετέχουν σε δύο επείγουσες και παράλληλες διαπραγματεύσεις - η μία γίνεται με τους ιδιώτες πιστωτές και η άλλη μεταξύ τους - σε μία προσπάθεια να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία για το ελληνικό πρόγραμμα πριν από τη σύνοδο της Ευρωζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου