a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Παλαιότερα είχα αναφέρει πως οι πυραμίδες ανά τον πλανήτη είχαν έναν σκοπό, την συλλογή ενέργειας προς εξυπηρέτηση των ανθρώπων και σήμερα προσθέτω όχι μόνον.  Ένα θέμα που έχει καλά κρυφτεί ανά τους αιώνες, όχι δύσκολο όμως ώστε να βρεθούν οι αιτίες.  Οι αρχαίοι λαοί εκμεταλλεύονταν την ηλιακή ενέργεια, μέσω της γεωμετρίας και της γεωθερμίας.  Αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει ένας ερευνητής.  Στην πατρίδα μας, ενώ υπάρχουν πυραμίδες και μάλιστα προϊστορικές, κανείς δεν κάνει συζήτηση επ΄αυτού ή αν αυτό συμβεί, τότε ο αρχαιολόγος μετατίθεται (όπως η περίπτωση του κ . Σπυρόπουλου με την πυραμίδα της Θήβας) ή το σημείο μπαζώνεται.  Γιατί άραγε ;  Μήπως μια επαναχρονολόγηση θα άλλαζε εντελώς τα σημερινά δεδομένα ;;  Στο βίντεο που ακολουθεί, ο ομιλητής αναφέρει πως οι πυραμίδες της Βοσνίας χρονολογούνται περίπου το 12.000 π Χ., ενώ της Αιγύπτου το 4.000 π.Χ.   Όμως όποιος έχει ερευνήσει ή είχε δει παλαιότερα ένα καταπληκτικο ντοκιμαντέρ της ΕΤ3,  η χρονολόγηση της πυραμίδας της Αιγύπτου υπολογίζεται και εκείνη στο περίπου -12.000 χρόνια, πάντως όχι νωρίτερα, άποψη στηριζόμενη στην αστρονομία και την θέση των πλανητών, που καθοδηγούν σε αυτο το συμπερασμα.
Εφ'  όσον οι Έλληνες και συγκεκριμένα ο Θαλής, έδωσε τα φώτα του στους Αιγυπτίους σχετικά με τις πυραμίδες, στηριζόμενος επίσης στο Πυθαγόρειο θεώρημα , τότε ποιός κατασκεύασε τις πυραμίδες ;; Αν δεν τις κατασκεύασαν οι Αιγύπτιοι, τότε ποιοί ;;  Από blogs.sch.gr/ παραθέτω τα ακόλουθα :
  1. Κάθε διάμετρος χωρίζει τον κύκλο σε δύο ίσα τόξα (ημικύκλια).
  2. Οι προσκείμενες στη βάση γωνίες ισοσκελούς τριγώνου είναι ίσες.
  3. Η εγγεγραμμένη γωνία που βαίνει σε ημικύκλιο είναι ορθή.
  4. Οι κατακορυφήν γωνίες είναι ίσες.
  5. Αν μία πλευρά ενός τριγώνου είναι ίση με μία πλευρά ενός δεύτερου τριγώνου και οι προσκείμενες γωνίες στις πλευρές αυτές είναι ίσες μία προς μία, τότε τα δύο τρίγωνα είναι ίσα.
  6. Το βίντεο που ακολουθεί μας δείχνει το Πυθαγόρειο θεώρημα, πανω στο οποίο στηρίζεται και η εξελικτική πορεία του Σύμπαντος.  Δηλαδή τα πολύεδρα.
Στην θεογονία του ο Ησίοδος, χωρίζει τα γένη ανάλογα με τα μέταλλα της εποχής και τις τεχνολογικές και πνευματικές δεξιότητές τους (διαστάσεις).  Πράγματα γνωστά για τον ίδιο και τον πρόγονό του Ορφέα.  Όπως πολύ σωστά αναφέρεται στο hellasontheweb.org :   Ο όρος «προϊστορία» είναι ο καταλύτης της εκάστοτε µετάλλαξης της ιστορίας ώστε να ωφεληθούν πολιτικοί σκοποί εις βάρος άλλων εθνοτήτων. Στη τελευταία φάση των παγετώνων, δηµιουργήθηκε µιά πολυάριθµη σειρά κατασκευών µε αρχιτεκτονική δοµή πυραµίδων, από ανθρώπινο χέρι, για σκοπούς πού δεν γνωρίζουµε επακριβώς καθώς αυτοί ήσαν πολλαπλοί και ισχύουν όλοι.

Λαμβάνοντας υπ'  όψιν πως η Παγγαία ήπειρος καταποντίστηκε διαχωρίζοντας το χερσαίο τμήμα της γης σε ηπείρους, αλλάζοντας άρδην το τότε κόσμο, φέρνοντάς τον στην σημερινή μορφή, μας κάνει να σκεφτούμε πως κάποτε κυριαρχούσε μία τεχνολογική και πολιτισμική δύναμη που κυριαρχούσε στον πλανήτη, μέχρι το Περού .  Οι πυραμίδες της Ευρώπης είναι παλαιότερες από αυτές της Αιγύπτου και φυσικά της Κίνας που είναι μόνον 2000 χρόνια π. Χ. περίπου.  Κάποια τεχνολογία σαν να λέμε πέρασε σε άλλα χέρια και από τότε αποσιωπάτε είτε χρησιμοποιείται μυστικά για άλλους σκοπούς, με αποτέλεσμα η γνώση πέριξ των πυραμίδων, να καταλήγει σε τι άλλο, σε συνωμοσιολογικό επίπεδο , αντί σε καθαρά επιστημονικό.  Κάποιους λοιπόν εξυπηρέτησε, αποκρύπτοντας την ιστορία αλλά και την επιστημονική αρχέγονη γνώση.
Αξιοσημείωτο είναι, πράγμα που αναφέρεται και στο βίντεο με τον βόσνιο επιστήμονα, πως σε κάθε περιοχή οι πυραμίδες κατασκευάζονται από τα ντόπια υλικά της περιοχής.  Μας κάνει λοιπόν να σκεφτούμε πως είχε απόλυτη σχεση , εκτός του ηλίου, αλλά και με το πέτρωμα και την μορφολογία  έκαστου χώρου !!

Το Βισόκο (πού θα πεί στα σλαβικά «ψηλός») είναι µιά µικρή πολιτεία της Βοσνίας πού απέχει λιγότερο από 30 χλµ. από το Σαράγιεβο και υπήρξε ένας γνωστός νεολιθικός οικισµός. Όπως αναφέρει το hellasontheweb.org :  
Ο Semir Osmanagić ένας σερβο-αµερικανός επιχειρηµατίας, διάσηµος καθώς συνέστησε το ίδρυµα «Βοσνιακή Πυραµίδα του Ηλίου» (Bosnian Pyramid of the Sun Foundatio n). Από το 2005 η οµάδα του των ανασκαφών δραστηριοποιείται στο Βισόκο για να φέρει στο φώς δύο από τις επτά πυραµίδες πού ο ίδιος εντόπισε κάτω από τους λόφους. Πρόκειται για τις ονοµαζόµενες «Πυραµίδα του Ηλίου» και «Πυραµίδα της Σελήνης».
a_013
Ο Τάφος του Βεζύρη στο Τράβνικ της Βοσνίας άλλοτε βογοµιλικός ναός λατρείας.
(Οι βογόµιλοι υπήρξαν θρησκευτική αίρεση πού εµφανίστηκε στα βαλκάνια κατά τον 10ο αιώνα)
a_031
H Πυραµίδα της Σελήνης όπως φαίνεται στη βάση της δυτικής πρόσοψης.
a_007 a_026
Bολιδοσκοπήσεις πού πραγµατοποιήθηκαν έως τώρα κατά τα έργα των ανασκαφών. ∆υτική πρόσοψη της Πυραµίδας της Σελήνης, όπως φαίνεται από τη κορυφή.
a_009 a_028
Ανάπλαση της τοποθεσίας των πυραµίδων του Ηλίου, της Σελήνης και του ∆ράκου. Οι υπόλοιπες πυραµίδες - λοφίσκοι βρίσκονται σε περιοχές κινδύνου λόγω παρουσίας ναρκών πού ανάγονται στον Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο.
Ένας υπόγειος δίαυλος, το τούνελ Ravne, ελευθερώθηκε για την ώρα, έως τα 400 µέτρα, από το χώµα πού είχε εναποτεθεί. Η παρουσία νερού στο εσωτερικό του φαίνεται ότι είχε θεληθεί από τους κατασκευαστές. Αυτό συνάγεται από την πρόσφατη ανακάλυψη (2011) της ύπαρξης ενός υπογείου διαύλου για τη ροή των υδάτων.
a_018 a_019
Το τούνελ κατά το ήµισυ κατειληµµένο από το νερό Ένα τµήµα του τούνελ
a_002 a_021
Επιπεδοµετρία του τούνελ του Ravne Σχήµα του τούνελ του Ravne σε 3D
Στο εσωτερικό του ανευρέθηκαν τοίχοι κατασκευασµένοι από χαλικόπετρα και αµµοκονία, σηµεία αλφαβητικών εγχαράξεων όµοιων µε τη ρουνική γραφή (γραφή των βορείων λαών της Ευρώπης, της οποίας οι τεκµηριωµένες εµφανίσεις ανάγονται στον 1ο αιώνα π.Χ.) και µερικοί µεγαλίθοι µε άλλες εγχαράξεις.
Ο χώρος της πυραµίδας της Σελήνης έφερε στο φώς µιά λιθόστρωση από κοµµάτια τετραγωνισµένης πέτρας σε σειρές. Σε πολλά σηµεία αυτές είναι επιθετιµένες δηµιουργώντας περισσότερα στρώµατα λιθόστρωσης.
∆ιαφορετικής σύστασης φαίνεται να είναι η πυραµίδα του Ηλίου. Με διαµόρφωση λιθόστρωσης µεγαλύτερων διαστάσεων και µιάς µορφής λιγότερο κανονικής σε σχέση µε εκείνης της προηγούµενης πυραµίδας. Το λιθικό υλικό εδώ είναι πιό πορώδες.
Οι πυραµίδες ανάγονται κατ’αυτούς σε 12.000 χρόνια πρίν, δηλαδή στο 10.000 π. Χ., εποχής πού η ηπειρωτική Ευρώπη βρισκόταν στη φάση διάβασης µεταξύ παλαιολιθικής περιόδου και επιπαλαιολιθικής (πού λέγεται επίσης µεσολιθική).

Δεν θα ήταν κακό να προστεθεί στην μαύρη τρύπα της γνώσης, ο αρχάνθρωπος του σπηλαίου των Πετραλώνων και τον επαίσχυντο πόλεμο εναντίον του Χουλιανού , την καταστροφή προιστορικών οικισμών στον Μαραθώνα και τον Σχοινιά με την βούλα του τότε υπουργού Πολιτισμού, κάθεστε ; κ. Βενιζέλου, μπαζώματα και αρκετές φορές πλήρης καταστροφή και εξαφάνιση στοιχείων από τους εκσκαφείς στο νέο περιβόητο Αεροδρόμιο των Σπάτων !! (κάνοντας αναφορά σε όσα έχουν πέσει στην αντίληψή μου από επίσημα περιοδικά ή ακόμα και μαρτυρίες ανθρώπων που εργάστηκαν στα έργα εκείνης της περιόδου. Ιδού που ο μύθος αναδεικνύει την ιστορική του σημασία.  Έναν σκοπό δεν θα είχαν όλα αυτά ;;)
Πράγμα όμως που άλλαξε μπαίνοντας στην νέα εποχή της ανθρωπότητας και όχι την δική τους που τόσο ευαγγελίζονται, οι πλέον συνήθεις ύποπτοι που προτίθενται να την οικειοποιηθούν. Όλα θα έλθουν στην επιφάνεια, γιατι κατά πως φαίνεται ήγγικεν η ώρα.)

Κατόπιν τούτου τίθενται καίραια ερωτήματα για κάθε επιστημονική κοινότητα που σέβεται την επιστήμη που υπηρετεί και τον προορισμό της :
  • Της οπισθοχρονολόγησης της χρονολογίας της Εποχής των µετάλλων (στα Βαλκάνια περιλαµβάνεται στη 5η χιλιετία π.Χ. µε τη φάση της Χαλκολιθικής ή Εποχής του Χαλκού).
  • Της αναθεώρησης της χρονολογίας των πυραµίδων εν αναµονή νέων αποφασιστικών ανακαλύψεων.
  • Της θεώρησης της µακράς περιόδου δραστηριότητας του χώρου έως την ανακάλυψη της επεξεργασίας του µετάλλου. Αυτή η τελευταία θέωρηση όµως εµπλέκει µιά περαιτέρω προβληµατική, δηλαδή εκείνη του πώς είναι δυνατόν να εξαχθεί και να κοπεί η πέτρα κατασκευής δίχως µεταλλικά εργαλεία;
Σύμφωνα με ανάρτηση στο katohika όπως και τα ακόλουθα βίντεο, μια ομάδα φυσικών εντόπισε μια δέσμη ενέργειας που προέρχεται μέσα από την κορυφή της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου. Η ακτίνα της δέσμης είναι 4,5 μέτρα, με συχνότητα από 28 kHz. 

Η πυραμίδα είναι μηχανή που εξακολουθεί να συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και σήμερα αναλλοίωτα.  Στο εσωτερικό της πυραμίδας και μάλιστα σε βάθος μέσα στην γη, υπάρχουν κεραμικά με σύμβολα και τόξα, μάλλον τρόπος που καθοδηγούσαν τον κάθε επισκέπτη του χώρου που μπορούσε να τα αξιολογήσει και να τα συμβουλευτεί.  Ο επιστήμονας τονίζει πως η γεωμετρική και γεωγραφική τοποθέτηση της πυραμίδας, δεν είναι τυχαία καθ΄ όσον επηρεάζει το κλίμα της περιοχής κρατώντας το περισσότερο σε Μεσογειακό παρά τροπικό που κατ εξοχήν είναι στην Βοσνία !!  Λέτε να ήταν ένα Haarp της εποχής προς όφελος της περιοχής ;; Γιατί όχι , τόσα λίγα ξέρουμε, ένα  είναι σίγουρο πως θα μάθουμε, αρκεί να ερευνούμε.  Το εκπληκτικό της ανακάλυψης είναι πως η ενέργεια όταν εισέρχεται από την κορυφή έχοντας κάποια σταθερή συχνότητα, όταν εξέρχεται από κάτω προς τα άνω, αυτή η συχνότητα ενισχύεται όσο απομακρύνεται και υψώνεται προς το άνω, εν αντιθέσει όπως αναφέρει ο Βόσνιος επιστήμονας με την σημερινή άποψη που λέει : πως όσο πιο κοντά στην πηγή της ενέργειας βρίσκεσαι, τόσο μεγαλλίτερη η απόδοση !!!!
Στο δεύτερο βίντεο κάνει αναφορά, πως με την δυνατότητα αύξησης της ενέργειας κατά την άνοδο της σημαίνει πως δίνει την δυνατότητα να κτυπήσεις οτιδήποτε στον ορατό ορίζοντα.  Όλα συνδέονται με την συχνότητα της ενέργειας, από το σώμα του ανθρώπου και τον εγκέφαλό του , μέχρι την απλή πέτρα.  Στην περίπτωση που στις δυνατότητες της ενέργειας, γίνει αλλαγή συχνότητας, αντί αυτή να είναι καταστροφική, μπορεί να μετακινήσει ένα ποτήρι αντί να το καταστρέψει, μέχρι και το να μεταφέρει κάπου αλλού !! (Πείραμα της Φιλαδέλφειας ίσως ;) Πρόκειται για μία ανακάλυψη που δεν έχει προηγούμενο στην μέχρι σήμερα γνωστή επιστήμη, όμως γνωστή για τους ανθρώπους της εποχής  !!  

Με άλλα λόγια σημαίνει πως η επιστήμη οφείλει να εγκαταλείψει τις μικροπολιτικές που ακολουθεί και να προσφέρει την δωρεάν ενέργεια της φύσης στην υπηρεσία του ανθρώπου, αντί να τον εκμεταλλεύονται είτε για την καθυπόταξη του λόγω εξαρτήσεως, είτε για να είναι δυστυχής.         
Η ενέργεια στην περιοχή προσφέρει εκτός των άλλων, την θεραπευτική της ιδιότητα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό μέσω των ασθματικών.  Άραγε τι προξένησε την ερημοποίηση της ερήμου των Βασιλέων ;;
Γνωρίζουμε πως καθημερινά δεχόμαστε αρνητική ραδιενέργεια από το Σύμπαν , όπως και από την γή.  Σύμφωνα με τον Βόσνιο επιστήμονα, εισερχόμενοι στις σήραγγες, αυτή η ραδιενέργεια απαλείφεται.  Κάνει αναφορά για πειράματα που θα γίνονταν σε 100 άτομα εντός του 2011, αφού πρώτα έλεγχαν την κατάσταση της υγείας τους, την οποία θα μελετούσαν εκ νέου μετά την παραμονή των εθελοντών εντός των σηράγγων.  Αυτό με κάνει να σκέπτομαι, όχι ότι απαραίτητα ζούσαν εντός της γής, αλλά ότι επίσης χρησιμοποιούντο ως θεραπευτικές υπόγειες εγκαταστάσεις, που πιθανόν επισκέπτοντο σε τακτά χρονικά διαστήματα αποτοξινώνοντας τον οργανισμό, διατηρώντας την υγεία τους σε κανονικά επίπεδα.  Κάτι ανάλογο με τα γνωστά θερμά λουτρά


ΠΟΙΟΣ λοιπόν ( δεν έχει κανένα νόημα να μιλούμε για ποιούς, αφού η πυραμοειδής δομή της ζωής που τόσο εξυφαίνεται από την επισταμένη και παρατεταμένη αποσυμβόλισή της),  έδωσε τέτοια εντολή ώστε να κλειστούν οι σήραγγες, να αποσοβηθεί η καθόλα χρήσιμη έννοια και λειτουργία του γεωμετρικού οικοδομήματος ;;  Ο Ελλαδικός χώρος να κρατείται μακριά από τέτοιου είδους επιστημονικές πάσης φύσεως μελέτες ;; ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ που κάνει τόσους να ΤΟΝ ακολουθούν ;; ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που επιθυμεί συνεχώς να διαταράσσει την Αρμονία της ζωής πάνω στον πλανήτη, προάγοντας επίσης τον πνευματικό σκοταδισμό ;;
Ο Πολιτισμός δεν ανήκει σε κανέναν αποκλειστικά, αλλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, η οποία ζώντας στην βαρβαρότητα, της επιτρέπει να διαχωρίζεται από πάθη και λάθος πνευματικές καθοδηγήσεις.  Καιρός η ανθρωπότητα να επιθυμήσει να είναι κυνηγός της γνώσης και όχι εχθρός της ζωής, καλώντας όλους αυτούς που υπηρετούν τον ΚΑΠΟΙΟΝ, να υπηρετήσουν το καλό της ανθρωπότητας, βγαίνοντας όλοι μα όλοι κερδισμένοι, σεβόμενοι αυτό που η Συμπαντική Ζωή μας χάρισε, χρίζοντάς μας θεματοφύλακες και όχι παραπλανητές και καταστροφείς

Ασπασία

ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΒΟΣΝΙΑ)

Παλαιότερα είχα αναφέρει πως οι πυραμίδες ανά τον πλανήτη είχαν έναν σκοπό, την συλλογή ενέργειας προς εξυπηρέτηση των ανθρώπων και σήμερα προσθέτω όχι μόνον.  Ένα θέμα που έχει καλά κρυφτεί ανά τους αιώνες, όχι δύσκολο όμως ώστε να βρεθούν οι αιτίες.  Οι αρχαίοι λαοί εκμεταλλεύονταν την ηλιακή ενέργεια, μέσω της γεωμετρίας και της γεωθερμίας.  Αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει ένας ερευνητής.  Στην πατρίδα μας, ενώ υπάρχουν πυραμίδες και μάλιστα προϊστορικές, κανείς δεν κάνει συζήτηση επ΄αυτού ή αν αυτό συμβεί, τότε ο αρχαιολόγος μετατίθεται (όπως η περίπτωση του κ . Σπυρόπουλου με την πυραμίδα της Θήβας) ή το σημείο μπαζώνεται.  Γιατί άραγε ;  Μήπως μια επαναχρονολόγηση θα άλλαζε εντελώς τα σημερινά δεδομένα ;;  Στο βίντεο που ακολουθεί, ο ομιλητής αναφέρει πως οι πυραμίδες της Βοσνίας χρονολογούνται περίπου το 12.000 π Χ., ενώ της Αιγύπτου το 4.000 π.Χ.   Όμως όποιος έχει ερευνήσει ή είχε δει παλαιότερα ένα καταπληκτικο ντοκιμαντέρ της ΕΤ3,  η χρονολόγηση της πυραμίδας της Αιγύπτου υπολογίζεται και εκείνη στο περίπου -12.000 χρόνια, πάντως όχι νωρίτερα, άποψη στηριζόμενη στην αστρονομία και την θέση των πλανητών, που καθοδηγούν σε αυτο το συμπερασμα.
Εφ'  όσον οι Έλληνες και συγκεκριμένα ο Θαλής, έδωσε τα φώτα του στους Αιγυπτίους σχετικά με τις πυραμίδες, στηριζόμενος επίσης στο Πυθαγόρειο θεώρημα , τότε ποιός κατασκεύασε τις πυραμίδες ;; Αν δεν τις κατασκεύασαν οι Αιγύπτιοι, τότε ποιοί ;;  Από blogs.sch.gr/ παραθέτω τα ακόλουθα :
  1. Κάθε διάμετρος χωρίζει τον κύκλο σε δύο ίσα τόξα (ημικύκλια).
  2. Οι προσκείμενες στη βάση γωνίες ισοσκελούς τριγώνου είναι ίσες.
  3. Η εγγεγραμμένη γωνία που βαίνει σε ημικύκλιο είναι ορθή.
  4. Οι κατακορυφήν γωνίες είναι ίσες.
  5. Αν μία πλευρά ενός τριγώνου είναι ίση με μία πλευρά ενός δεύτερου τριγώνου και οι προσκείμενες γωνίες στις πλευρές αυτές είναι ίσες μία προς μία, τότε τα δύο τρίγωνα είναι ίσα.
  6. Το βίντεο που ακολουθεί μας δείχνει το Πυθαγόρειο θεώρημα, πανω στο οποίο στηρίζεται και η εξελικτική πορεία του Σύμπαντος.  Δηλαδή τα πολύεδρα.
Στην θεογονία του ο Ησίοδος, χωρίζει τα γένη ανάλογα με τα μέταλλα της εποχής και τις τεχνολογικές και πνευματικές δεξιότητές τους (διαστάσεις).  Πράγματα γνωστά για τον ίδιο και τον πρόγονό του Ορφέα.  Όπως πολύ σωστά αναφέρεται στο hellasontheweb.org :   Ο όρος «προϊστορία» είναι ο καταλύτης της εκάστοτε µετάλλαξης της ιστορίας ώστε να ωφεληθούν πολιτικοί σκοποί εις βάρος άλλων εθνοτήτων. Στη τελευταία φάση των παγετώνων, δηµιουργήθηκε µιά πολυάριθµη σειρά κατασκευών µε αρχιτεκτονική δοµή πυραµίδων, από ανθρώπινο χέρι, για σκοπούς πού δεν γνωρίζουµε επακριβώς καθώς αυτοί ήσαν πολλαπλοί και ισχύουν όλοι.

Λαμβάνοντας υπ'  όψιν πως η Παγγαία ήπειρος καταποντίστηκε διαχωρίζοντας το χερσαίο τμήμα της γης σε ηπείρους, αλλάζοντας άρδην το τότε κόσμο, φέρνοντάς τον στην σημερινή μορφή, μας κάνει να σκεφτούμε πως κάποτε κυριαρχούσε μία τεχνολογική και πολιτισμική δύναμη που κυριαρχούσε στον πλανήτη, μέχρι το Περού .  Οι πυραμίδες της Ευρώπης είναι παλαιότερες από αυτές της Αιγύπτου και φυσικά της Κίνας που είναι μόνον 2000 χρόνια π. Χ. περίπου.  Κάποια τεχνολογία σαν να λέμε πέρασε σε άλλα χέρια και από τότε αποσιωπάτε είτε χρησιμοποιείται μυστικά για άλλους σκοπούς, με αποτέλεσμα η γνώση πέριξ των πυραμίδων, να καταλήγει σε τι άλλο, σε συνωμοσιολογικό επίπεδο , αντί σε καθαρά επιστημονικό.  Κάποιους λοιπόν εξυπηρέτησε, αποκρύπτοντας την ιστορία αλλά και την επιστημονική αρχέγονη γνώση.
Αξιοσημείωτο είναι, πράγμα που αναφέρεται και στο βίντεο με τον βόσνιο επιστήμονα, πως σε κάθε περιοχή οι πυραμίδες κατασκευάζονται από τα ντόπια υλικά της περιοχής.  Μας κάνει λοιπόν να σκεφτούμε πως είχε απόλυτη σχεση , εκτός του ηλίου, αλλά και με το πέτρωμα και την μορφολογία  έκαστου χώρου !!

Το Βισόκο (πού θα πεί στα σλαβικά «ψηλός») είναι µιά µικρή πολιτεία της Βοσνίας πού απέχει λιγότερο από 30 χλµ. από το Σαράγιεβο και υπήρξε ένας γνωστός νεολιθικός οικισµός. Όπως αναφέρει το hellasontheweb.org :  
Ο Semir Osmanagić ένας σερβο-αµερικανός επιχειρηµατίας, διάσηµος καθώς συνέστησε το ίδρυµα «Βοσνιακή Πυραµίδα του Ηλίου» (Bosnian Pyramid of the Sun Foundatio n). Από το 2005 η οµάδα του των ανασκαφών δραστηριοποιείται στο Βισόκο για να φέρει στο φώς δύο από τις επτά πυραµίδες πού ο ίδιος εντόπισε κάτω από τους λόφους. Πρόκειται για τις ονοµαζόµενες «Πυραµίδα του Ηλίου» και «Πυραµίδα της Σελήνης».
a_013
Ο Τάφος του Βεζύρη στο Τράβνικ της Βοσνίας άλλοτε βογοµιλικός ναός λατρείας.
(Οι βογόµιλοι υπήρξαν θρησκευτική αίρεση πού εµφανίστηκε στα βαλκάνια κατά τον 10ο αιώνα)
a_031
H Πυραµίδα της Σελήνης όπως φαίνεται στη βάση της δυτικής πρόσοψης.
a_007 a_026
Bολιδοσκοπήσεις πού πραγµατοποιήθηκαν έως τώρα κατά τα έργα των ανασκαφών. ∆υτική πρόσοψη της Πυραµίδας της Σελήνης, όπως φαίνεται από τη κορυφή.
a_009 a_028
Ανάπλαση της τοποθεσίας των πυραµίδων του Ηλίου, της Σελήνης και του ∆ράκου. Οι υπόλοιπες πυραµίδες - λοφίσκοι βρίσκονται σε περιοχές κινδύνου λόγω παρουσίας ναρκών πού ανάγονται στον Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο.
Ένας υπόγειος δίαυλος, το τούνελ Ravne, ελευθερώθηκε για την ώρα, έως τα 400 µέτρα, από το χώµα πού είχε εναποτεθεί. Η παρουσία νερού στο εσωτερικό του φαίνεται ότι είχε θεληθεί από τους κατασκευαστές. Αυτό συνάγεται από την πρόσφατη ανακάλυψη (2011) της ύπαρξης ενός υπογείου διαύλου για τη ροή των υδάτων.
a_018 a_019
Το τούνελ κατά το ήµισυ κατειληµµένο από το νερό Ένα τµήµα του τούνελ
a_002 a_021
Επιπεδοµετρία του τούνελ του Ravne Σχήµα του τούνελ του Ravne σε 3D
Στο εσωτερικό του ανευρέθηκαν τοίχοι κατασκευασµένοι από χαλικόπετρα και αµµοκονία, σηµεία αλφαβητικών εγχαράξεων όµοιων µε τη ρουνική γραφή (γραφή των βορείων λαών της Ευρώπης, της οποίας οι τεκµηριωµένες εµφανίσεις ανάγονται στον 1ο αιώνα π.Χ.) και µερικοί µεγαλίθοι µε άλλες εγχαράξεις.
Ο χώρος της πυραµίδας της Σελήνης έφερε στο φώς µιά λιθόστρωση από κοµµάτια τετραγωνισµένης πέτρας σε σειρές. Σε πολλά σηµεία αυτές είναι επιθετιµένες δηµιουργώντας περισσότερα στρώµατα λιθόστρωσης.
∆ιαφορετικής σύστασης φαίνεται να είναι η πυραµίδα του Ηλίου. Με διαµόρφωση λιθόστρωσης µεγαλύτερων διαστάσεων και µιάς µορφής λιγότερο κανονικής σε σχέση µε εκείνης της προηγούµενης πυραµίδας. Το λιθικό υλικό εδώ είναι πιό πορώδες.
Οι πυραµίδες ανάγονται κατ’αυτούς σε 12.000 χρόνια πρίν, δηλαδή στο 10.000 π. Χ., εποχής πού η ηπειρωτική Ευρώπη βρισκόταν στη φάση διάβασης µεταξύ παλαιολιθικής περιόδου και επιπαλαιολιθικής (πού λέγεται επίσης µεσολιθική).

Δεν θα ήταν κακό να προστεθεί στην μαύρη τρύπα της γνώσης, ο αρχάνθρωπος του σπηλαίου των Πετραλώνων και τον επαίσχυντο πόλεμο εναντίον του Χουλιανού , την καταστροφή προιστορικών οικισμών στον Μαραθώνα και τον Σχοινιά με την βούλα του τότε υπουργού Πολιτισμού, κάθεστε ; κ. Βενιζέλου, μπαζώματα και αρκετές φορές πλήρης καταστροφή και εξαφάνιση στοιχείων από τους εκσκαφείς στο νέο περιβόητο Αεροδρόμιο των Σπάτων !! (κάνοντας αναφορά σε όσα έχουν πέσει στην αντίληψή μου από επίσημα περιοδικά ή ακόμα και μαρτυρίες ανθρώπων που εργάστηκαν στα έργα εκείνης της περιόδου. Ιδού που ο μύθος αναδεικνύει την ιστορική του σημασία.  Έναν σκοπό δεν θα είχαν όλα αυτά ;;)
Πράγμα όμως που άλλαξε μπαίνοντας στην νέα εποχή της ανθρωπότητας και όχι την δική τους που τόσο ευαγγελίζονται, οι πλέον συνήθεις ύποπτοι που προτίθενται να την οικειοποιηθούν. Όλα θα έλθουν στην επιφάνεια, γιατι κατά πως φαίνεται ήγγικεν η ώρα.)

Κατόπιν τούτου τίθενται καίραια ερωτήματα για κάθε επιστημονική κοινότητα που σέβεται την επιστήμη που υπηρετεί και τον προορισμό της :
  • Της οπισθοχρονολόγησης της χρονολογίας της Εποχής των µετάλλων (στα Βαλκάνια περιλαµβάνεται στη 5η χιλιετία π.Χ. µε τη φάση της Χαλκολιθικής ή Εποχής του Χαλκού).
  • Της αναθεώρησης της χρονολογίας των πυραµίδων εν αναµονή νέων αποφασιστικών ανακαλύψεων.
  • Της θεώρησης της µακράς περιόδου δραστηριότητας του χώρου έως την ανακάλυψη της επεξεργασίας του µετάλλου. Αυτή η τελευταία θέωρηση όµως εµπλέκει µιά περαιτέρω προβληµατική, δηλαδή εκείνη του πώς είναι δυνατόν να εξαχθεί και να κοπεί η πέτρα κατασκευής δίχως µεταλλικά εργαλεία;
Σύμφωνα με ανάρτηση στο katohika όπως και τα ακόλουθα βίντεο, μια ομάδα φυσικών εντόπισε μια δέσμη ενέργειας που προέρχεται μέσα από την κορυφή της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου. Η ακτίνα της δέσμης είναι 4,5 μέτρα, με συχνότητα από 28 kHz. 

Η πυραμίδα είναι μηχανή που εξακολουθεί να συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και σήμερα αναλλοίωτα.  Στο εσωτερικό της πυραμίδας και μάλιστα σε βάθος μέσα στην γη, υπάρχουν κεραμικά με σύμβολα και τόξα, μάλλον τρόπος που καθοδηγούσαν τον κάθε επισκέπτη του χώρου που μπορούσε να τα αξιολογήσει και να τα συμβουλευτεί.  Ο επιστήμονας τονίζει πως η γεωμετρική και γεωγραφική τοποθέτηση της πυραμίδας, δεν είναι τυχαία καθ΄ όσον επηρεάζει το κλίμα της περιοχής κρατώντας το περισσότερο σε Μεσογειακό παρά τροπικό που κατ εξοχήν είναι στην Βοσνία !!  Λέτε να ήταν ένα Haarp της εποχής προς όφελος της περιοχής ;; Γιατί όχι , τόσα λίγα ξέρουμε, ένα  είναι σίγουρο πως θα μάθουμε, αρκεί να ερευνούμε.  Το εκπληκτικό της ανακάλυψης είναι πως η ενέργεια όταν εισέρχεται από την κορυφή έχοντας κάποια σταθερή συχνότητα, όταν εξέρχεται από κάτω προς τα άνω, αυτή η συχνότητα ενισχύεται όσο απομακρύνεται και υψώνεται προς το άνω, εν αντιθέσει όπως αναφέρει ο Βόσνιος επιστήμονας με την σημερινή άποψη που λέει : πως όσο πιο κοντά στην πηγή της ενέργειας βρίσκεσαι, τόσο μεγαλλίτερη η απόδοση !!!!
Στο δεύτερο βίντεο κάνει αναφορά, πως με την δυνατότητα αύξησης της ενέργειας κατά την άνοδο της σημαίνει πως δίνει την δυνατότητα να κτυπήσεις οτιδήποτε στον ορατό ορίζοντα.  Όλα συνδέονται με την συχνότητα της ενέργειας, από το σώμα του ανθρώπου και τον εγκέφαλό του , μέχρι την απλή πέτρα.  Στην περίπτωση που στις δυνατότητες της ενέργειας, γίνει αλλαγή συχνότητας, αντί αυτή να είναι καταστροφική, μπορεί να μετακινήσει ένα ποτήρι αντί να το καταστρέψει, μέχρι και το να μεταφέρει κάπου αλλού !! (Πείραμα της Φιλαδέλφειας ίσως ;) Πρόκειται για μία ανακάλυψη που δεν έχει προηγούμενο στην μέχρι σήμερα γνωστή επιστήμη, όμως γνωστή για τους ανθρώπους της εποχής  !!  

Με άλλα λόγια σημαίνει πως η επιστήμη οφείλει να εγκαταλείψει τις μικροπολιτικές που ακολουθεί και να προσφέρει την δωρεάν ενέργεια της φύσης στην υπηρεσία του ανθρώπου, αντί να τον εκμεταλλεύονται είτε για την καθυπόταξη του λόγω εξαρτήσεως, είτε για να είναι δυστυχής.         
Η ενέργεια στην περιοχή προσφέρει εκτός των άλλων, την θεραπευτική της ιδιότητα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό μέσω των ασθματικών.  Άραγε τι προξένησε την ερημοποίηση της ερήμου των Βασιλέων ;;
Γνωρίζουμε πως καθημερινά δεχόμαστε αρνητική ραδιενέργεια από το Σύμπαν , όπως και από την γή.  Σύμφωνα με τον Βόσνιο επιστήμονα, εισερχόμενοι στις σήραγγες, αυτή η ραδιενέργεια απαλείφεται.  Κάνει αναφορά για πειράματα που θα γίνονταν σε 100 άτομα εντός του 2011, αφού πρώτα έλεγχαν την κατάσταση της υγείας τους, την οποία θα μελετούσαν εκ νέου μετά την παραμονή των εθελοντών εντός των σηράγγων.  Αυτό με κάνει να σκέπτομαι, όχι ότι απαραίτητα ζούσαν εντός της γής, αλλά ότι επίσης χρησιμοποιούντο ως θεραπευτικές υπόγειες εγκαταστάσεις, που πιθανόν επισκέπτοντο σε τακτά χρονικά διαστήματα αποτοξινώνοντας τον οργανισμό, διατηρώντας την υγεία τους σε κανονικά επίπεδα.  Κάτι ανάλογο με τα γνωστά θερμά λουτρά


ΠΟΙΟΣ λοιπόν ( δεν έχει κανένα νόημα να μιλούμε για ποιούς, αφού η πυραμοειδής δομή της ζωής που τόσο εξυφαίνεται από την επισταμένη και παρατεταμένη αποσυμβόλισή της),  έδωσε τέτοια εντολή ώστε να κλειστούν οι σήραγγες, να αποσοβηθεί η καθόλα χρήσιμη έννοια και λειτουργία του γεωμετρικού οικοδομήματος ;;  Ο Ελλαδικός χώρος να κρατείται μακριά από τέτοιου είδους επιστημονικές πάσης φύσεως μελέτες ;; ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ που κάνει τόσους να ΤΟΝ ακολουθούν ;; ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που επιθυμεί συνεχώς να διαταράσσει την Αρμονία της ζωής πάνω στον πλανήτη, προάγοντας επίσης τον πνευματικό σκοταδισμό ;;
Ο Πολιτισμός δεν ανήκει σε κανέναν αποκλειστικά, αλλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, η οποία ζώντας στην βαρβαρότητα, της επιτρέπει να διαχωρίζεται από πάθη και λάθος πνευματικές καθοδηγήσεις.  Καιρός η ανθρωπότητα να επιθυμήσει να είναι κυνηγός της γνώσης και όχι εχθρός της ζωής, καλώντας όλους αυτούς που υπηρετούν τον ΚΑΠΟΙΟΝ, να υπηρετήσουν το καλό της ανθρωπότητας, βγαίνοντας όλοι μα όλοι κερδισμένοι, σεβόμενοι αυτό που η Συμπαντική Ζωή μας χάρισε, χρίζοντάς μας θεματοφύλακες και όχι παραπλανητές και καταστροφείς

Ασπασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου