a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Η προδοσία είναι ένα φαινόμενο που έχει καταρρίψει κάθε όριο ή μέτρο αισχύνης. 
Προδοσία δεν μπορεί να πράξει άνθρωπος, ο έχων συνείδηση του εαυτού του, των πράξεών του και του περιβάλλοντός του
Μπορεί να την πράξει όμως όποιος έχει υποστεί γενιτσαροποίηση του "είναι" του και της ψυχής του.

Μιλούν σήμερα για "συμφωνία" μεταξύ Κυπριακών αρχών και Σόϊμπλε - Μέρκελ.
Μόνον που δεν ψηφίστηκε η απόφαση από την Κυπριακή βουλή και τους εκπροσώπους της. Ολοκληρώθηκε απλά με την σύμφωνη γνώμη του ΑΝΑΝ-αστασιάδη.  
Άκουσα ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο γέροντα Κύπριου στον realfm που τα περικλείει όλα, λέγοντας "ο Χριστόφιας έβαλε τα σκατά στην κατσαρόλα και ο Αναστασιάδης μας τα εσερβίρισε"
Ο Σόϊμπλε από πλευράς του και με περίσσια θρασύτητα είπε "πως δεν χρειαζόταν να ψηφιστεί από την βουλή".  Αλίμονο, προς τι να υπάρχουν ;  Την πείρα, τους την έδωσε το Ελλαδιστάν.

Οι επικίνδυνοι αυτοί άνθρωποι έχουν επιβάλλει τους δικούς τους κανόνες ανάλογα με τις ορέξεις τους.  Ορέξεις με τις οποίες μάζεψαν τους ομόφυλούς τους για να στήσουν αυτό που αποκαλείται ευρωπαϊκή ένωση. Πέταξαν γλειφιτζούρια και λαμπυρίζοντα πετράδια για να ξεγελάσουν τους μαντρωμένους λαούς των κρατών. Εν συνεχεία  μάντρωσαν τα κράτη και τώρα απαιτούν να προσαρτηθούν τα εδάφη τους υπό την γερμανική ηγεμονία ή όπως αλλιώς λέγεται γιατί αλλιώς λέγεται, όπως έκανε παλαιότερα η αποικιοκρατική Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία και Οθωμανική αυτοκρατορία.  
Γιατί δεν αναφέρω την Αμερική ; απλά γιατί εκείνη βρίσκεται πίσω από τους προηγούμενους που προ ανέφερα. Δεν υπάρχουν Αμερικανοί. Υπάρχουν Φράγκοι ταξιδευτές (μην να τους ονομάσω μετανάστες ;) και δολιοφθορείς. Σαν αυτούς που κατέλυσαν και καταλήστεψαν το κράτος του Βυζαντίου, για να το παραδώσουν αδειανό μετά από 200 χρόνια στους Τούρκους. 
Οι γνωρίζοντες, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.
Οι επικίνδυνοι αυτοί άνθρωποι, εξαγόραζαν όσους ήταν αδύναμοι και εύκολο- διαχειρίσιμοι, ανθρώπους που δεν γνώριζαν κάτι περισσότερο από την φτωχή τους ύπαρξη, φοβισμένα πλάσματα βουτηγμένα στην καθημερινή φοβία τους και στις ψυχο-κατευθυνόμενες πνευματικές τους εξαρτήσεις.

Όλοι μιλούν και ειδικά για τους πτωχούς τω πνεύματι, τους είναι αρκετό το άκουσμα του "μαύρου χρήματος".  Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε πόσα άλλα μέρη του κόσμου υπάρχουν τέτοιες εστίες "μαύρου χρήματος" , τα έχουν πει άλλοι, ούτε επίσης έχει σημασία. Ούτε ότι το ίδιο συμβαίνει και στις Γερμανικές τράπεζες και πως θα έλθει η σειρά τους, όταν τελειώσουν οι γύροι των υπολοίπων κρατών.

Μιλώ όμως για τα κυπριακά ασφαλιστικά ταμεία, τα ταμεία πρόνοιας, τα κεφάλαια των Κυπριακών επιχειρήσεων που εξανεμίστηκαν μέσα σε μία νύχτα, όπως όλα πάντα συμβαίνουν.  Αφού οι άνθρωποι που χειρίζονται τέτοιες άνομες πράξεις και αποφάσεις, είναι σκοτεινοί και δεν μπορούν να τα πράξουν υπό το φως του ήλιου. Ποιός ξέρει, θα έχουν λόγους που εμείς δεν θέλουμε να αποδεχθούμε, ως παρά τραβηγμένες ιδέες.
Ακολουθούν την τακτική του πλιάτσικου, την ώρα που οι πολεμιστές έχουν γείρει τα σώματά τους για να ξαποστάσουν. Εκεί μέσα στην σιωπή και στο σκοτάδι οι πλιατσικολόγοι, οι κλέφτες και οι λωποδύτες, μεγαλουργούν για τα συμφέροντά τους.  Ο αιφνιδιασμός, η καλλίτερη τακτική των ανδρεικέλων, εφ όσον δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με αντρίκειο τρόπο, την καθ' όλα πλασματική πραγματικότητα τους.

Το χειρότερο από όλα είναι πως το μυαλό των πολλών ανθρώπων σταματά στο πλαφόν των 100.000 ευρώ που διασφαλίζονται. Βλέπετε δεν μας εξήγησε ο ανιψιός όταν το εφάρμοσε στην Ελλάδα τι ακριβώς εννοούσε, πριν παραδώσει στην κυριολεξία την θέση του στον προδότη ΓΑΠ. Σήμερα όμως το μάθαμε και το καταλάβαμε διεθνώς πλέον, οι περισσότεροι από εμάς, ανεξάρτητα από τυχόν ή μη προσωπικές καταθέσεις.  Βλέπετε επίσης το κριτήριο "ευτυχώς εγώ δεν έχω" είναι αρκετό για τα επισφαλή συμπεράσματά τους.
Εύκολα εκφέρουν την γνώμη τους με τρόπο "καλά να πάθουν, τα έβγαλαν από μένα και από σένα ως εργαζόμενοι".  Τόση κοντή και αφελή αντίληψη έχουν.  Άνθρωποι που ψήφιζαν δεξιά κόμματα, ξαφνικά απέκτησαν σοσιαλο-κομμουνιστική άποψη, χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται, χωρίς καν να αντιλαμβάνονται τι ακριβώς εκστομίζουν. Το περιτύλιγμα του μαύρου χρήματος ως μια πάρα πολύ όμορφη στολή μασκαράτας, κάνει πολύ καλά την δουλειά της.  Συνεπώς θεωρούν πως έχουν ορθή άποψη, αφού στον εγκέφαλο κυκλοφορεί και επικρατεί, η λέξη "μαύρο" ... χρήμα.
Από τους ίδιους δε ανθρώπους, δεν περνά καν απ΄ το μυαλό τους, πως η έννοια του χρήματος, είναι ΜΑΥΡΗ αφ΄ εαυτού της είτε για ένα ευρώ είτε για μύρια ευρώ και όχι γιατί κάποιοι κερδοσκόπησαν με παράνομες δραστηριότητες.
Ας μας πει κάποιος ποιές είναι αυτές οι μαύρες δραστηριότητες.  Τα ναρκωτικά ; τα όπλα ;  Οι μάστιγες που βασανίζουν την ανθρωπότητα ;
Αυτοί οι κοντόφθαλμοι άνθρωποι, γιατί δεν αναρωτιούνται "αφού τόσο πολύ επιθυμούν να πατάξουν τον μαύρο πλουτισμό, πως δεν έχουν εξαλειφθεί τα καταστροφικά χημικά ναρκωτικά ; γιατί δεν έχουν καταστραφεί τα πάσης φύσεως όπλα ; "
ή μήπως αυτοί οι άμοιροι άνθρωποι νομίζουν πως είναι αρκετή η άπληστη κερδοφορία μόνον από τις έτσι κι αλλιώς πενιχρές αποδοχές που παρείχαν στους εργαζόμενους και που έγιναν ακόμα πενιχρότερες ;  Είναι σίγουρο πως δεν μπορούν να δώσουν σωστές απαντήσεις, θα προσπαθήσουν να τις αποφύγουν .

Λυπάμαι ειλικρινά για αυτούς τους ανθρώπους και μάλιστα τους λυπάμαι διπλά, γιατί διαθέτουν αυτιά και μάτια μόνον για τις τηλεοράσεις των παπαγαλακίων, αλλά δεν τα αξιοποιούν για να μάθουν άλλες απόψεις, να αποκτήσουν άλλες γνώσεις. Είναι διαβρωμένα κολλημένοι στον μικρόκοσμό τους, στην χαμηλή αντίληψη των πραγμάτων γύρο τους, στην έλλειψη γνώσεων και πληροφοριών.

Ενίοτε δεν υποστηρίζω αυτούς που ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους προς όφελος των κερδών τους. Υποστηρίζω όμως τις αποταμιεύσεις των υγειών επιχειρήσεων, των κεφαλαίων που επενδύονται για καλλίτερη ζωή , πρόοδο και πολιτισμό, των ομολογιούχων επενδυτών. 
Τιμωρούνται οι κεφαλαιούχοι και τα κομμένα κεφάλια τους πετιούνται στην ποδιά της λαίμαργης σύγχρονης Σαλώμης.

Από που θα αντλήσουν κεφάλαια αυτοί οι άνθρωποι για τις παραγωγικές μονάδες τους ; Θα δανειστούν από αυτούς που τους έκλεψαν τις καταθέσεις τους ; Είναι σαν να λέμε πως θα αναγκαστούν να συρρικνωθούν δραματικά, αν δεν αναγκαστούν να κλείσουν οριστικά οι περισσότερες των επιχειρήσεών τους.  Και τότε θα συμβεί αυτό που συμβαίνει πάντα. Αυτά τα μικρόμυαλα άτομα, θα κατακρίνουν και θα υβρίζουν την κατάντια και την φτωχοποίηση των λαών εξ αιτίας της ανεργίας και του χαμηλού βιοπορισμού, όπως εν προκειμένω στην Ελλάδα και την Κύπρο και για να μην ξεχνάμε Ισπανούς, Ιταλούς , Πορτογάλους, και έπεται συνέχεια. Απλά επειδή είναι ανάξια να κάνουν συνδυαστικούς συλλογισμούς, αφού τους λείπει η εμπειρία των αλυσιδωτών συσχετισμών. 

Έφαγαν τις αποταμιεύσεις όλων των ασφαλιστικών ταμείων και προνοίας, όπως έγινε στην Ελλάδα με ύπουλο τρόπο αυτό του PSI, πράγμα που επιρρέασε και το κυπριακό τραπεζικό σύστημα.  Και πάλι αυτά τα γιανιτσαροποιημένα μυαλά, θα ξαναφωνάζουν για κλέφτες και λωποδύτες, όταν η μασκαράτα του μαύρου χρήματος θα έχει ξεχαστεί.
Γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να σκεφθεί, πως δεν χρειάζεται να σύρεις στον καιάδα ολόκληρα κράτη και λαούς, στη περίπτωση που θέλεις να κτυπήσεις τον μαύρο πλουτισμό. 
Τον μαύρο πλουτισμό που η τραγική ειρωνεία είναι πως τον δημιουργεί αυτός που τον κατακρίνει και τάχατε τον πολεμά.  Έτσι όπως χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους στον πόλεμο του Αφγανιστάν, για να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η καλλιέργεια της παπαρούνας, όπως συμβαίνει στην Βολιβία. Έτσι ακριβώς όπως έγινε σε όλες τις χώρες της Αφρικής, με τελευταία την κραυγαλέα επίθεση στην Λιβύη για τα πετρέλαιά της και τις υγιείς τράπεζές της. Έτσι ακριβώς όπως έγινε στο Ιράκ, με την διαφορετική μασκαράτα υποτίθεται του φόβου των πυρηνικών, για να καταλάβουν εκ των υστέρων μερικοί …. εγγράμματοι, πως τελικά οι λόγοι ήταν πρωτίστως οι συμφωνίες του ευρώ, ούτε καν η φθίνουσα ρέουσα ύπαρξη του πετρελαίου. 

Όσον αφορά την Ελλάδα, η παραγωγή Εφιαλτών και Βρουτών καλά κρατεί, αφού προφανώς θα είναι μεταλλαγμένα γεννήματα των χημικών καταστροφικών αεροψεκασμών τους, εις βάρος της παγκόσμιας ανθρώπινης κοινότητας. 

Θα πρέπει να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας, όσο κουφιοκεφαλάκιας και αν είναι, πως αν δεν αφυπνιστεί και δεν κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τον κηρυγμένο (ακούω ή διαβάζω ακήρυχτο και βάζω τα γέλια) πόλεμο, μέλλον ο Ελληνισμός δεν ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ.  Θέλει να το καταλάβει ; έχει καλώς. Αν όχι τότε ας σταματήσει να φέρνει δύστυχες ψυχές στον πλανήτη αυτό, γιατί θα τους φανεί, παντελώς ανάξιος.
Πρέπει να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας, πως τα μνημόνια και οι συμβάσεις, που ουδόλως στηρίζονται σε Διεθνή κεκτημένα δικαίου, αφορούν την καταδυνάστευση και ΟΥΔΕΠΟΤΕ την σωτηρία των κρατών και των λαών τους. 

Νάγια
Η "μασκαράτα του μαύρου χρήματος" και οι κοντόνοες ή κουφιοκεφαλάκηδες ! (εξαρτάται ποιά λέξη καταλαβαίνουν καλλίτερα)

Η προδοσία είναι ένα φαινόμενο που έχει καταρρίψει κάθε όριο ή μέτρο αισχύνης. 
Προδοσία δεν μπορεί να πράξει άνθρωπος, ο έχων συνείδηση του εαυτού του, των πράξεών του και του περιβάλλοντός του
Μπορεί να την πράξει όμως όποιος έχει υποστεί γενιτσαροποίηση του "είναι" του και της ψυχής του.

Μιλούν σήμερα για "συμφωνία" μεταξύ Κυπριακών αρχών και Σόϊμπλε - Μέρκελ.
Μόνον που δεν ψηφίστηκε η απόφαση από την Κυπριακή βουλή και τους εκπροσώπους της. Ολοκληρώθηκε απλά με την σύμφωνη γνώμη του ΑΝΑΝ-αστασιάδη.  
Άκουσα ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο γέροντα Κύπριου στον realfm που τα περικλείει όλα, λέγοντας "ο Χριστόφιας έβαλε τα σκατά στην κατσαρόλα και ο Αναστασιάδης μας τα εσερβίρισε"
Ο Σόϊμπλε από πλευράς του και με περίσσια θρασύτητα είπε "πως δεν χρειαζόταν να ψηφιστεί από την βουλή".  Αλίμονο, προς τι να υπάρχουν ;  Την πείρα, τους την έδωσε το Ελλαδιστάν.

Οι επικίνδυνοι αυτοί άνθρωποι έχουν επιβάλλει τους δικούς τους κανόνες ανάλογα με τις ορέξεις τους.  Ορέξεις με τις οποίες μάζεψαν τους ομόφυλούς τους για να στήσουν αυτό που αποκαλείται ευρωπαϊκή ένωση. Πέταξαν γλειφιτζούρια και λαμπυρίζοντα πετράδια για να ξεγελάσουν τους μαντρωμένους λαούς των κρατών. Εν συνεχεία  μάντρωσαν τα κράτη και τώρα απαιτούν να προσαρτηθούν τα εδάφη τους υπό την γερμανική ηγεμονία ή όπως αλλιώς λέγεται γιατί αλλιώς λέγεται, όπως έκανε παλαιότερα η αποικιοκρατική Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία και Οθωμανική αυτοκρατορία.  
Γιατί δεν αναφέρω την Αμερική ; απλά γιατί εκείνη βρίσκεται πίσω από τους προηγούμενους που προ ανέφερα. Δεν υπάρχουν Αμερικανοί. Υπάρχουν Φράγκοι ταξιδευτές (μην να τους ονομάσω μετανάστες ;) και δολιοφθορείς. Σαν αυτούς που κατέλυσαν και καταλήστεψαν το κράτος του Βυζαντίου, για να το παραδώσουν αδειανό μετά από 200 χρόνια στους Τούρκους. 
Οι γνωρίζοντες, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.
Οι επικίνδυνοι αυτοί άνθρωποι, εξαγόραζαν όσους ήταν αδύναμοι και εύκολο- διαχειρίσιμοι, ανθρώπους που δεν γνώριζαν κάτι περισσότερο από την φτωχή τους ύπαρξη, φοβισμένα πλάσματα βουτηγμένα στην καθημερινή φοβία τους και στις ψυχο-κατευθυνόμενες πνευματικές τους εξαρτήσεις.

Όλοι μιλούν και ειδικά για τους πτωχούς τω πνεύματι, τους είναι αρκετό το άκουσμα του "μαύρου χρήματος".  Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε πόσα άλλα μέρη του κόσμου υπάρχουν τέτοιες εστίες "μαύρου χρήματος" , τα έχουν πει άλλοι, ούτε επίσης έχει σημασία. Ούτε ότι το ίδιο συμβαίνει και στις Γερμανικές τράπεζες και πως θα έλθει η σειρά τους, όταν τελειώσουν οι γύροι των υπολοίπων κρατών.

Μιλώ όμως για τα κυπριακά ασφαλιστικά ταμεία, τα ταμεία πρόνοιας, τα κεφάλαια των Κυπριακών επιχειρήσεων που εξανεμίστηκαν μέσα σε μία νύχτα, όπως όλα πάντα συμβαίνουν.  Αφού οι άνθρωποι που χειρίζονται τέτοιες άνομες πράξεις και αποφάσεις, είναι σκοτεινοί και δεν μπορούν να τα πράξουν υπό το φως του ήλιου. Ποιός ξέρει, θα έχουν λόγους που εμείς δεν θέλουμε να αποδεχθούμε, ως παρά τραβηγμένες ιδέες.
Ακολουθούν την τακτική του πλιάτσικου, την ώρα που οι πολεμιστές έχουν γείρει τα σώματά τους για να ξαποστάσουν. Εκεί μέσα στην σιωπή και στο σκοτάδι οι πλιατσικολόγοι, οι κλέφτες και οι λωποδύτες, μεγαλουργούν για τα συμφέροντά τους.  Ο αιφνιδιασμός, η καλλίτερη τακτική των ανδρεικέλων, εφ όσον δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με αντρίκειο τρόπο, την καθ' όλα πλασματική πραγματικότητα τους.

Το χειρότερο από όλα είναι πως το μυαλό των πολλών ανθρώπων σταματά στο πλαφόν των 100.000 ευρώ που διασφαλίζονται. Βλέπετε δεν μας εξήγησε ο ανιψιός όταν το εφάρμοσε στην Ελλάδα τι ακριβώς εννοούσε, πριν παραδώσει στην κυριολεξία την θέση του στον προδότη ΓΑΠ. Σήμερα όμως το μάθαμε και το καταλάβαμε διεθνώς πλέον, οι περισσότεροι από εμάς, ανεξάρτητα από τυχόν ή μη προσωπικές καταθέσεις.  Βλέπετε επίσης το κριτήριο "ευτυχώς εγώ δεν έχω" είναι αρκετό για τα επισφαλή συμπεράσματά τους.
Εύκολα εκφέρουν την γνώμη τους με τρόπο "καλά να πάθουν, τα έβγαλαν από μένα και από σένα ως εργαζόμενοι".  Τόση κοντή και αφελή αντίληψη έχουν.  Άνθρωποι που ψήφιζαν δεξιά κόμματα, ξαφνικά απέκτησαν σοσιαλο-κομμουνιστική άποψη, χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται, χωρίς καν να αντιλαμβάνονται τι ακριβώς εκστομίζουν. Το περιτύλιγμα του μαύρου χρήματος ως μια πάρα πολύ όμορφη στολή μασκαράτας, κάνει πολύ καλά την δουλειά της.  Συνεπώς θεωρούν πως έχουν ορθή άποψη, αφού στον εγκέφαλο κυκλοφορεί και επικρατεί, η λέξη "μαύρο" ... χρήμα.
Από τους ίδιους δε ανθρώπους, δεν περνά καν απ΄ το μυαλό τους, πως η έννοια του χρήματος, είναι ΜΑΥΡΗ αφ΄ εαυτού της είτε για ένα ευρώ είτε για μύρια ευρώ και όχι γιατί κάποιοι κερδοσκόπησαν με παράνομες δραστηριότητες.
Ας μας πει κάποιος ποιές είναι αυτές οι μαύρες δραστηριότητες.  Τα ναρκωτικά ; τα όπλα ;  Οι μάστιγες που βασανίζουν την ανθρωπότητα ;
Αυτοί οι κοντόφθαλμοι άνθρωποι, γιατί δεν αναρωτιούνται "αφού τόσο πολύ επιθυμούν να πατάξουν τον μαύρο πλουτισμό, πως δεν έχουν εξαλειφθεί τα καταστροφικά χημικά ναρκωτικά ; γιατί δεν έχουν καταστραφεί τα πάσης φύσεως όπλα ; "
ή μήπως αυτοί οι άμοιροι άνθρωποι νομίζουν πως είναι αρκετή η άπληστη κερδοφορία μόνον από τις έτσι κι αλλιώς πενιχρές αποδοχές που παρείχαν στους εργαζόμενους και που έγιναν ακόμα πενιχρότερες ;  Είναι σίγουρο πως δεν μπορούν να δώσουν σωστές απαντήσεις, θα προσπαθήσουν να τις αποφύγουν .

Λυπάμαι ειλικρινά για αυτούς τους ανθρώπους και μάλιστα τους λυπάμαι διπλά, γιατί διαθέτουν αυτιά και μάτια μόνον για τις τηλεοράσεις των παπαγαλακίων, αλλά δεν τα αξιοποιούν για να μάθουν άλλες απόψεις, να αποκτήσουν άλλες γνώσεις. Είναι διαβρωμένα κολλημένοι στον μικρόκοσμό τους, στην χαμηλή αντίληψη των πραγμάτων γύρο τους, στην έλλειψη γνώσεων και πληροφοριών.

Ενίοτε δεν υποστηρίζω αυτούς που ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους προς όφελος των κερδών τους. Υποστηρίζω όμως τις αποταμιεύσεις των υγειών επιχειρήσεων, των κεφαλαίων που επενδύονται για καλλίτερη ζωή , πρόοδο και πολιτισμό, των ομολογιούχων επενδυτών. 
Τιμωρούνται οι κεφαλαιούχοι και τα κομμένα κεφάλια τους πετιούνται στην ποδιά της λαίμαργης σύγχρονης Σαλώμης.

Από που θα αντλήσουν κεφάλαια αυτοί οι άνθρωποι για τις παραγωγικές μονάδες τους ; Θα δανειστούν από αυτούς που τους έκλεψαν τις καταθέσεις τους ; Είναι σαν να λέμε πως θα αναγκαστούν να συρρικνωθούν δραματικά, αν δεν αναγκαστούν να κλείσουν οριστικά οι περισσότερες των επιχειρήσεών τους.  Και τότε θα συμβεί αυτό που συμβαίνει πάντα. Αυτά τα μικρόμυαλα άτομα, θα κατακρίνουν και θα υβρίζουν την κατάντια και την φτωχοποίηση των λαών εξ αιτίας της ανεργίας και του χαμηλού βιοπορισμού, όπως εν προκειμένω στην Ελλάδα και την Κύπρο και για να μην ξεχνάμε Ισπανούς, Ιταλούς , Πορτογάλους, και έπεται συνέχεια. Απλά επειδή είναι ανάξια να κάνουν συνδυαστικούς συλλογισμούς, αφού τους λείπει η εμπειρία των αλυσιδωτών συσχετισμών. 

Έφαγαν τις αποταμιεύσεις όλων των ασφαλιστικών ταμείων και προνοίας, όπως έγινε στην Ελλάδα με ύπουλο τρόπο αυτό του PSI, πράγμα που επιρρέασε και το κυπριακό τραπεζικό σύστημα.  Και πάλι αυτά τα γιανιτσαροποιημένα μυαλά, θα ξαναφωνάζουν για κλέφτες και λωποδύτες, όταν η μασκαράτα του μαύρου χρήματος θα έχει ξεχαστεί.
Γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να σκεφθεί, πως δεν χρειάζεται να σύρεις στον καιάδα ολόκληρα κράτη και λαούς, στη περίπτωση που θέλεις να κτυπήσεις τον μαύρο πλουτισμό. 
Τον μαύρο πλουτισμό που η τραγική ειρωνεία είναι πως τον δημιουργεί αυτός που τον κατακρίνει και τάχατε τον πολεμά.  Έτσι όπως χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους στον πόλεμο του Αφγανιστάν, για να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η καλλιέργεια της παπαρούνας, όπως συμβαίνει στην Βολιβία. Έτσι ακριβώς όπως έγινε σε όλες τις χώρες της Αφρικής, με τελευταία την κραυγαλέα επίθεση στην Λιβύη για τα πετρέλαιά της και τις υγιείς τράπεζές της. Έτσι ακριβώς όπως έγινε στο Ιράκ, με την διαφορετική μασκαράτα υποτίθεται του φόβου των πυρηνικών, για να καταλάβουν εκ των υστέρων μερικοί …. εγγράμματοι, πως τελικά οι λόγοι ήταν πρωτίστως οι συμφωνίες του ευρώ, ούτε καν η φθίνουσα ρέουσα ύπαρξη του πετρελαίου. 

Όσον αφορά την Ελλάδα, η παραγωγή Εφιαλτών και Βρουτών καλά κρατεί, αφού προφανώς θα είναι μεταλλαγμένα γεννήματα των χημικών καταστροφικών αεροψεκασμών τους, εις βάρος της παγκόσμιας ανθρώπινης κοινότητας. 

Θα πρέπει να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας, όσο κουφιοκεφαλάκιας και αν είναι, πως αν δεν αφυπνιστεί και δεν κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τον κηρυγμένο (ακούω ή διαβάζω ακήρυχτο και βάζω τα γέλια) πόλεμο, μέλλον ο Ελληνισμός δεν ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ.  Θέλει να το καταλάβει ; έχει καλώς. Αν όχι τότε ας σταματήσει να φέρνει δύστυχες ψυχές στον πλανήτη αυτό, γιατί θα τους φανεί, παντελώς ανάξιος.
Πρέπει να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας, πως τα μνημόνια και οι συμβάσεις, που ουδόλως στηρίζονται σε Διεθνή κεκτημένα δικαίου, αφορούν την καταδυνάστευση και ΟΥΔΕΠΟΤΕ την σωτηρία των κρατών και των λαών τους. 

Νάγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου