a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Σήμερα 25η Μαρτίου 2013 και ώρα 13:00μ.μ., οι άθλιοι «διοργανωτές» της σύναξης των Ελλήνων με την επωνυμία «ΚΙΝΗΜΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ» πρωτοστατούντος, ως συνδιοργανωτού, ενός ΑΧΡΕΙΟΥ υποκειμένου που φέρει το όνομα ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ή παρουσιαζόμενος και ως ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ο οποίος διατείνεται και κομπάζει ότι είναι ΝΟΘΟΣ υιός της αειμνήστου ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη και του τέως Βασιλέως της Ελλάδος Κωνσταντίνου, διά ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ των καλούσαν τον Ελληνικό Λαό σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) «όπου καί θά αποφασιζόταν η οργανωτική δομή του μεγάλου Δημοκρατικού  Επαναστατικού Κινήματος».
              Ομιλητής στην εν λόγω συγκέντρωση, κατόπιν παρακλήσεώς των, είχα ορισθεί εγώ ο γράφων που πεισθείς στις «αγαθές πατριωτικές των προθέσεις» ετοίμασα προς εκφώνηση και το κατωτέρω πόνημα το οποίο και σας αποστέλλω, οι δε «διοργανωτές» εξαφανισμένοι από παντού ουδόλως ανταποκρίνονταν στα τηλεφωνήματά μας και η συγκέντρωση, κατόπιν τούτου ματαιώθηκε.
              Δεν γνωρίζω ποιές σκοτεινές δυνάμεις υπηρετούν οι «κύριοι» αυτοί, ούτε ποιών είναι μίσθαρνα όργανα για να προβούν σε ένα τέτοιο διάβημα ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με την αναίσχυντη αυτή τους πράξη που στόχο έχει την απογοήτευση του χώρου μας και την απώλεια της εμπιστοσύνης των ανθρώπων που τον αποτελούν προς κάθε μελλοντική μας ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια συγκροτήσεως αμιγούς πατριωτικού κινήματος.
             Χωρίς να θέλω να μακρηγορήσω δίνοντας σημασία σε χυδαία κνώδαλα και πρακτορίσκους του παρακράτους των σκοτεινών δυνάμεων που υπηρετούν ταλανίζοντας τον ελληνισμό, θέτω το ερώτημα προς αυτούς τους Εφιάλτες: «Πόσα πήρατε θλιβεροί πατριδοκάπηλοι Ισκαριώτες για να παίξετε το παιχνίδι του Διεθνούς Σιωνισμού;»
            Ζητώντας συγγνώμη από τους προσελθόντες, αποστέλλω την εκτίμησή μου προς όλους εσάς, αγκαλιάζοντάς σας ως συνέλλην σας.

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Η Ελλάς της 25ης Μαρτίου 2013!!!             

            Πάνω από όλα, πρώτα από όλα,  ευχαριστούμε όλους εσάς που εκφράζετε τις Ζωντανές, Δημιουργικές δυνάμεις του Λαού μας, τις Πατριωτικές δυνάμεις της Ελευθερίας, τις δυνάμεις του Έθνους, του ήθους και των οραμάτων, τις δυνάμεις  της συνέπειας, της αγωνιστηκότητος και της ανιδιοτέλειας, εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σήμερα, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία και βεβαιώνει ότι οι μεταξύ μας δεσμοί έχουν γερές ρίζες, βασίζονται στην κοινή υπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν για το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου.   
«Γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω παντού Αγγλόφιλους, Γαλλόφιλους, Ρωσόφιλους, μα Ελληνόφιλους δεν βλέπω.» Λόγια πόνου του Εθνάρχη –Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια.
Τη μέρα τούτη τη σημαδιακή, τη μέρα τούτη της μνήμης των ελευθερομάχων του τρισένδοξου 1821 καλούμεθα όλοι εμείς να επιστρέψουμε στον δρόμο που χάραξαν οι Ήρωές μας και να ολοκληρώσουμε τα οράματα και τις υψηλές ιδέες τους ελευθερώνοντας ξανά την πατρίδα μας την οποία, ο τρισμέγιστος των Ελλήνων, αυτός, που όπως γράφει ο Σπηλιάδης, «Σε λίγες μέρες απέδειξε σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχει Έθνος Ελληνικό και Έθνος αγαθό, τίμιο, ενάρετο, και μάλιστα δεκτικότατον να κυβερνηθεί, όπως όλα τα πολιτισμένα έθνη», αυτός, που κράτησε ελεύθερη την Ελλάδα από τις 18 Ιανουαρίου 1828  μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 1831, αυτός,  που δολοφονήθηκε στο Ναύπλιο από τις σκοτεινές δυνάμεις του πονηρού έθνους που κατά τον Αδαμάντιο Κοραή, «Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος» και από τότε η Ελλάδα ξανασκλαβώθηκε και για 182 χρόνια τώρα βρίσκεται ακόμα σκλαβωμένη αλλάζοντας απλώς κατακτητή.
«Μήγαρις έχω άλλο στ νού μου πάρεξ ελευθερία κα γλώσσα;» Ρωτούσε ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός. Και του απαντάμε εμείς σήμερα, ΟΧΙ: «Την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσωμεν!» και αυτή μας η απάντηση πηγάζει από «την αρχαία ψυχή που ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη» κατά τον δικό μας Κωστή Παλαμά και τούτο, όπως ο ίδιος διαλαλεί, επειδή: «η μεγαλωσύνη, στα έθνη δε μετριέται με το στρέμμα, με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα».
         Είναι στιγμές που ο κάθε άνθρωπος καλείται να πάρει τις αποφάσεις του γιά να ξεπληρώσει το χρέος της υπάρξεώς του. Γιά  άλλους βέβαια αυτό αποτελεί υποχρέωση, γιά μάς όμως είναι η εσωτερική μας παρόρμηση, είναι το πιστεύω μας, είναι ο τρόπος της ζωής μας, είναι η ίδια μας η ζωή. Εμείς βρισκόμαστε σε ένα άλλο μέτωπο και αυτή είναι η επιλογή μας. Έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στην υπαρξιακή μας διαδρομή με το μέλλον της Πατρίδος μας.
         Γιά τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσαμε παρά να απευθυνθούμε σε εσάς, να ζητήσουμε την γνώμη σας και την στήριξή σας για να δώσουμε με αίσθημα ευθύνης τον καλλίτερο δυνατό τρόπο την μάχη του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.
          Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα αιώνα έχοντας κληρονομήσει μιά νέα παγκόσμια βαρβαρότητα, που ονομάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. Ζούμε πράγματι, σε μια νέα εποχή, όπου έχει διαταραχθεί η οικονομική και κοινωνική συνοχή των κρατών, έχουν διευρυνθεί οι κοινωνικές ανισότητες, τα πάντα αλώθηκαν, οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί υποβαθμίστηκαν και εδραιώθηκε ένα διεφθαρμένο κατεστημένο. Επίσης στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι η αλλοίωση της Εθνικής μας ταυτότητος και της φυλετικής μας καθαρότητος με ό,τι συνεπάγεται από αυτό.  Βλέπουμε ότι στον Ευρωπαϊκό χώρο οι πολίτες δέχονται τις επιδράσεις της «ευρωπαϊκής ανασυγκρότησης» και του κεφαλαίου και οι επιπτώσεις των είναι φανερές με σημαντικότερη αυτή της συρρίκνωσης του κράτους πρόνοιας.       
        Επειδή ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ το περίεργο σήμερα συνονθύλευμα των ιδεολογιών [αριστεράς - σοσιαλισμού – δεξιάς και εθνικοσοσιαλισμού] και τους επιδιωκόμενους εκ μέρους των κομμάτων σκοπούς.
         Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ότι ρυθμιστές των οραμάτων του Έθνους μας και υπερασπιστές των συμφερόντων των Ελλήνων μπορεί να είναι οι οιουδήποτε χρώματος «επιβήτορες» του πολιτικού κατεστημένου.
         Επειδή εμείς είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε σκοπιμοτήτων εις βάρος της πατρίδος μας, ΓΙ’ ΑΥΤΟ πήραμε τις αποφάσεις μας και σήμερα, ορθώνουμε το ανάστημά μας δίνοντας συγχρόνως και την δική μας μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε καιρούς έκπτωσης και απαξίωσης της πολιτικής, η ευθύνη μας είναι αυξημένη και κανείς δεν θα μας πεί πως δεν μπορούμε να παρέμβουμε αποτελεσματικά να αλλάξουμε την Ελλάδα θεσπίζοντας μιά καινούργια αντίληψη του κόσμου και της ζωής.
Η εικόνα παράλυσης και του ξέφραγου αμπελιού που παρουσιάζει η Ελλάδα σήμερα, έχει φτάσει την λαϊκή δυσαρέσκεια στο αποκορύφωμά της. Η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο εξωθεσμικών κέντρων. Πίσω από τις έως σήμερα εξελίξεις βρίσκεται μια συνομωσία παραγόντων τους οποίους όλοι μας τους γνωρίζουμε. Οι μετά την μεταπολίτευση κυβερνήσεις και η κάθε είδους αντιπολίτευση έχουν τυφλωθεί και δεν βλέπουν το πρόβλημα που διογκώνεται καθημερινά και οδηγεί σε αδιέξοδο. Η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται στην εντατική. Το Έθνος βρίσκεται σε κρίση. Αυτό ακριβώς μας αναγκάζει να παρέμβουμε και να ανατρέψουμε την ισχύουσα κατάσταση στη Χώρα μας. Τώρα είναι η στιγμή να επέμβουμε ενεργά και μια επιλογή έχουμε μπροστά μας, την συνειδητοποιημένη συλλογική και ολομέτωπη αντίθεσή μας σε όλους αυτούς που ερήμην μας αποφασίζουν για την ζωή μας. Το κεντρικό πρόβλημα της σύγχρονης δημοκρατίας είναι ή έλλειψη νομιμότητος των αποφάσεων που λαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα. Οι πολίτες νιώθουν τελείως αποξενωμένοι από τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων και κυρίως νοιώθουν ανήμποροι να επηρεάσουν την θέληση και τις επιλογές αυτών των κέντρων.
         Αυτό το αίσθημα αποξένωσης και ανημποριάς οδηγεί τους πολίτες στην απόσταση και στην αποχή από τις πολιτικές διαδικασίες, τους οδηγεί σε αποχή ακόμα και από τις εκλογές. Απέναντι σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα δεν αρκεί απλώς να εξαντλούμαστε στην αναζήτηση των ερμηνειών. Το βασικό είναι να αναζητήσουμε λύσεις και η αναζήτηση των λύσεων πρέπει να αρχίσει από την συμμετοχή του πολίτη στην διαχείριση των κοινών και όπου μπορεί να υπάρχει συμμετοχική δημοκρατία.
         Μπροστά μας επομένως  υπάρχει η πρόκληση και όλοι εμείς που εκφράζουμε εδώ και δεκαετίες τον υγιή πατριωτικό χώρο, δεν έχουμε το δικαίωμα και την πολυτέλεια να εθελοτυφλούμε. Είναι η ώρα της δικής μας δράσης και δεν δικαιούμαστε να απέχουμε από την πολιτική σκηνή του τόπου γιατί εμείς είμαστε οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους και η πολιτική μας συμπεριφορά θα είναι μια αγωνιστική παρουσία που θα αφοπλίσει τον οποιονδήποτε που εναντιώνεται στις ιδέες μας, στην αγωνιστικότητά μας και στην δράση μας υπέρ του Έθνους μας. Είμαστε οι πατριώτες αυτοί που έχουν κλεισμένη στην καρδιά τους την Ελλάδα, θα σηκώσουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα μας και δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψουν κάποιοι την Ελλάδα μας σε χώρα της αγωνίας και σε χώρα τριτοκοσμική.
Την έχουν καταντήσει αφιλόξενη και επικίνδυνη για τους Έλληνες. Την κατάντησαν μια χώρα της συμφοράς, της μιζέριας, μια ανυπεράσπιστη χώρα. Έχουν μετατρέψει την κορωνίδα των χωρών, την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη πολυπολιτισμικών και πολύ-πολύ φυλετικών σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα την κοινωνική της αποσύνθεση, την αυξημένη εγκληματικότητα, την γκετοποίηση δρόμων και συνοικιών από κάθε είδους «μετανάστη», την απαξίωση των κόπων και του ιδρώτα μας, την υποβάθμιση του Έλληνα Πολίτη και την αλλοίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της.
Ο Έλληνας υφίσταται το επαχθές βάρος της Νεοταξικής πολιτικής αλλά ξεχνούν ότι η Ελλάδα είναι δική μας, ότι η   Ελλάδα μας ανήκει και δεν είναι κτήμα κανενός και ότι υπάρχουμε εμείς που θα αντισταθούμε στην Παγκοσμιοποιημένη βαρβαρότητα εκείνων που παριστάνουν τους δημοκράτες. 
         Οι εξελίξεις στη Χώρα μας τα τελευταία χρόνια μας κάνουν να βλέπουμε τον Λαό μας καθημερινά να βρίσκεται υπό κατάληψη, τις περιουσίες μας να υποβαθμίζονται και η κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να είναι πνιγμένη στην διαφθορά και την παραοικονομία. Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας να υποτάσσεται σε συμφέροντα και μηχανισμούς αυθαιρεσίας και ασυδοσίας που τον ταλαιπωρούν και του κλέβουν την ποιότητα της ζωής του.
         Ξέρουν, το ζουν και το βλέπουν οι πολίτες ποιοί ευθύνονται για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στα Νοσοκομεία, στο ΙΚΑ, στις υπηρεσίες και τους μηχανισμούς της μίζας και της διαφθοράς, αφού για να δουλέψουν οι υπηρεσίες, χρειάζονται λάδωμα και εμείς διεφθάρημεν για αυτό και επιτρέψαμε σε πρωθυπουργό να πει «είπαμε να πάρει ένα δωράκι…» νομιμοποιώντας τη μίζα στην πολιτική. Εμείς χάσαμε την περπατησιά μας και επιτρέψαμε στον κάθε «φτηνό» δούλο που έφερε τον τίτλο ευγενείας «προοδευτικός» να μας υπαγορεύει τί ιδέες να έχουμε και τί αρλούμπες να παπαγαλίζουμε κάθε μέρα, στον εαυτό μας και στους άλλους, για να είμαστε μοντέρνοι και αποδεκτοί. Τους επιτρέπαμε να μας κοροϊδεύουν και να μας λένε μπούρδες, να ανεβαίνουν στα προεκλογικά μπαλκόνια και αν μας δουλεύουν ψιλό γαζί προσφωνώντας μας «κυρίαρχο λαό», «περήφανα νειάτα», «τιμημένα γερατειά», κάνοντας αθρόες πελατειακές προσλήψεις στο Δημόσιο, μοιράζοντας επιδόματα και συντάξεις για ψύλλου πήδημα με χρήματα ΔΑΝΕΙΚΑ για να αγοράσουν ψήφους και εξουσία!!! Πόσο κυρίαρχος είναι ο λαός που δεν καταλαβαίνει όταν τον δουλεύουν και τον διαφθείρουν; Όταν δεν έχει δικαίωμα να ξέρει πού ξοδεύονται οι φόροι του; Πόσο περήφανα είναι τα νειάτα που δουλεύουν.. αλλά δεν εργάζονται… δουλεύουν για 700 ευρώ και δεν μπορούν ποτέ να ανοίξουν τα φτερά τους; Πόση τιμή έχουν τα γηρατειά που τους κόβεις τη σύνταξη; Κι όταν μας κοίμιζαν με κολακείες εμείς δεν βλέπαμε ότι από πίσω πριόνιζαν το δέντρο που καθόμαστε επάνω. Δεν βλέπαμε ότι τις ψευτοπαροχές θα τις πληρώναμε στο μέλλον χρυσές και ότι θα ερχόταν το ΔΝΤ να μας πάρει το σπίτι. Καιρός όμως είναι να ανατρέψουμε αυτήν την εξέλιξη για να μπορέσει το Έθνος να ξανακερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία του, την αίγλη του, την αποτελεσματικότητά του.
         Μακριά από κομματικές δεσμεύσεις, χωρίς το χρίσμα υπεράσπισης κομματικών συμφερόντων και μηχανισμών διαπλοκής, μακριά από κομματικούς και κυβερνητικούς διαδρόμους, εμείς αντλούμε τη δύναμή μας από την επαφή μας με τον Λαό, από την κατανόηση των προβλημάτων του, από τους αγώνες για την επίλυσή τους και θέλουμε μια Ελλάδα με κοινωνικό πρόσωπο, κοινωνικές κατευθύνσεις και κοινωνική δράση υπέρ του Έλληνα. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ να δώσουμε στους Έλληνες και στις Ελληνίδες, μιά διέξοδο, μιά ιδανική λύση, μιά νότα αισιοδοξίας αγωνιζόμενοι με συνέπεια και σεμνότητα. Θέλουμε και θα τα καταφέρουμε αγωνιζόμενοι μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, για να πετύχουμε τους στόχους μας για μια Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της Ελλάδας άς κοιτάξουμε μπροστά και ο καθ’ ένας μας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας. Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή, ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ. 
Χθές και σήμερα στις παρελάσεις είδαμε να πρωτοστατούν οι στρουθοκάμηλοι του καναπέ, οι ανίκανοι για κάθε πτήση να γιορτάζουν το πέταγμα των αητών και να ταυτίζονται μαζί τους!!! Οι άνθρωποι που δεν θέλουν να δούν τη γύρω τους πραγματικότητα και δεν θέλουν να ακούσουν τον εκκωφαντικό ήχο της απόγνωσης της κοινωνίας από τη στέρηση της Ελευθερίας της. Οι άνθρωποι που υπέγραψαν ή ανέχονται, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, δηλαδή της Ελευθερίας (αυτής που κερδήθηκε τότε, το 1821, με ποταμούς αίματος) και επιστατούν λυσσαλέα για τη συνέχιση της κατοχής της χώρας από ξένες δυνάμεις (τη «Διεθνή του Χρήματος») «δόξασαν» εκείνους που την κέρδισαν! Και κάθισαν προσοχή στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου που είναι αφιερωμένος στην Ελευθερία, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, τα ανδρείκελα του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, που την δολοφόνησαν. Τι κατάντια αλήθεια!!!
Πώς γίνεται όμως αυτό; Πώς γίνεται, αυτός που περιφρονεί και καταλύει την Ελευθερία, να γιορτάζει για την αξία της Ελευθερίας και μάλιστα από τη θέση του τιμωμένου προσώπου; Ποιόν κοροϊδεύει; «Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριταί.» Η Νέμεσις έρχεται καλπάζουσα.
Ο εφιάλτης έχει αρχίσει. Είδαμε ανθρώπους να χάνουν τα πάντα. Είδαμε να τους παίρνουν το σπίτι τους και το χαμόγελο τους και στο τέλος να τερματίζουν τη ζωή τους όταν δεν υπάρχει τίποτα να δώσουν. Όσα δεν πήραν οι τράπεζες, τα πήραν οι έμποροι τύπο Ρικάρντο. Είδαμε να γεμίζουν ξαφνικά οι δρόμοι με ενεχυροδανειστήρια και καταστήματα αγοράς χρυσού που οι Έλληνες καταθέτουν ό,τι πολύτιμο έχουν για να ζήσουν. Είδαμε παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα. Είδαμε γυναίκες να πωλούν τα ωάριά τους για λίγα ευρώ. Είδαμε μάνες να πουλάνε τα παιδιά τους ή να τα εγκαταλείπουν σε ιδρύματα γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν και όταν δούμε μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της τότε θα είναι πλέον αργά. Ζούμε την καταστροφή μιάς περήφανης χώρας. Ενός περήφανου λαού με κυβερνήσεις προδοτικές που προετοίμασαν καλά το κλίμα για να εκχωρήσουν την Εθνική της κυριαρχία στη μεγαλύτερη μάστιγα του πλανήτη. Το φιάσκο του ΔΝΤ επέφερε την κατάρρευση της Εθνικής μας οικονομίας αφού οι εκάστοτε καθεστωτικοί λήσταρχοι ρήμαζαν τα ταμεία του κράτους και δυστυχώς, αυτό το τίμιο Ελληνικό Έθνος έχει τις ίδιες ύαινες, που επισήμαινε τότε ο Καποδίστριας στον Μητροπολίτη Ουγγροβλαχίας, Ιγνάτιο: «Οι γενναίοι μας Έλληνες χαίρονται. Μόνον ολίγοι τινές απατώνται μεγάλως νομίζοντες ότι τα χρήματα ταύτα είναι δι’ αυτούς και μέλλουσι να πάθωσιν ό,τι έπαθον και αι λίραι του δανείου. Ότι μεν κλέπτουσιν όπου υπάρχει διοίκησις, είναι μεν αναμφίβολον, αλλά δεν υπάρχει χώρα, όπου πλησίον των κλεπτών να υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες οικογενειών αστέγων και αποθνησκουσών εκ πείνης, καθώς εν Ελλάδι.. Ανθρωπάρια, χρυσοκάνθαροι εναντίον των οποίων δεν εκίνησα την βαρείαν χείρα της δικαιοσύνης, αρκούμενος να τους γνωρίσω καλώς και να τους παραδώσω, εάν παραστεί ανάγκη, στις κατάρες του λαού. Ο λαός πάσχει εξ’ αιτίας των κλεπτιστάτων αρχόντων, υπουργών».

Ο αγνός και ακέραιος αυτός Κυβερνήτης, που δεν ξαναπαρουσιάστηκε όμοιός του στην Ελληνική πολιτική σκηνή, ήταν ασυμβίβαστος για παράνομα ελληνικά και ξένα συμφέροντα και γι αυτό δολοφονήθηκε, στερημένος από κάθε χαρά της ζωής λέγοντας: «Πρέπει να προσφέρω τον εαυτό μου θυσία στους Αγώνες για την Πατρίδα μας, για την Ελλάδα και αυτόν τον δρόμο της θυσίας πρέπει να βαδίσω μόνος.»

Αυτόν τον δρόμο της θυσίας επιλέξαμε και εμείς και τούτο γιατί αυτή η καταστροφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που ζούμε, μας στοιχειώνει και μας υποχρεώνει να θέσουμε οι ίδιοι τους όρους μας. Έχουμε χρέος να φέρουμε την νεκρανάσταση μίας χώρας από έναν λαό που δεν υπέκυψε στον τρόμο και τις απειλές. Μπορούμε ν’ αποτινάξουμε τον ντόπιο και ξένο ζυγό. Μπορούμε και είμαστε αποφασισμένοι για όλα. Έχουμε την θέληση να συγκρουστούμε με τις δυνάμεις του σκότους, με το ΔΝΤ και να εφαρμόσουμε πολιτικές που θέτουν σε προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον και τούτο γιατί θέλουμε τη χώρα μας πίσω.
Έλληνες ξυπνάτε! Μας κλέβουν την Πατρίδα μας, μας κλέβουν το αύριο των παιδιών της Ελλάδος. Πετάξτε τα κομματικά και συνδικαλιστικά λάβαρα. Βγείτε στους δρόμους μαζικά με ελληνικές σημαίες. Σήμερα δεν χωράνε πιά οι γελοίες ιδεοληψίες. Δεν υπάρχει αριστερά, δεν υπάρχει Δεξιά, υπάρχουν μόνο τα ελληνικά ιδανικά που τα υπερασπίστηκαν τα κόκαλα των ηρώων μας τα ιερά που σήμερα τιμούμε, τα κόκαλα αυτών των ανθρώπων που δεν μέτρησαν τους συσχετισμούς ούτε τη διεθνή κατάσταση. Ρώτησαν μόνο την καρδιά τους και αγωνίστηκαν για το όλον, για το ιδανικό, κι’ έτσι σε μερικά χρόνια πέτυχαν αυτό που όλοι θεωρούσαν ανέφικτο…
Θέτοντας ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ, σήμερα, όσοι Ζωντανοί, ξεκινάμε, τη Λαϊκή αντίσταση. Ξεκινάμε την εξέγερση των συνειδήσεων για μία νέα Εθνεγερσία! Αυτό είναι το σύνθημά μας σήμερα. Αντί για επαίτες, οι Έλληνες οφείλουμε να γίνουμε ελευθερωτές και οι ντόπιοι εφιάλτες και ξένοι εκμεταλλευτές να πάρουν ένα γερό μάθημα, όταν αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Ο λαός οφείλει να  εκκαθαρίσει τους επίορκους από όλα τα δημόσια αξιώματα και οι ένοχοι της παρακμής να οδηγηθούν στην φυλακή αν όχι στου Γουδή!
Σήμερα ξεκινάμε έχοντας κατά νού όσα έγραφε ο Οδυσσέας Ανδρούτσος προς τους Γαλαξιδιώτες στις 22 Μαρτίου 1821, καλώντας τους να επαναστατήσουν: «Ας ρωτήσουμε την καρδιά μας κι’ ό, τι μας απαντυχαίνει ας το βάλωμεν σε πράξη γλήγορα… Στά άρματα αδέλφια ή να ξεσκλαβωθούμε ή όλοι να πεθάνουμε» και για χαράξουμε την πορεία για το μέλλον ας έχουμε τα λόγια του Κωστή Παλαμά κατά νού «ας μεθύσουμε με το αθάνατο κρασί του 21», ας θυμηθούμε τον Μακρυγιάννη και τα οράματα των αγωνιστών του 21 και με ανάταση ψυχής ας κοιταχθούμε στον καθρέφτη των ονείρων μας. Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για να διώξουμε τα σύννεφα από τον ορίζοντα της χώρας γιατί, όπως έλεγε και ο Μακρυγιάννης, «ετούτη την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί…»
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! έχοντας κατά νού τα λόγια του Γέρου του Μωριά: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!»
Ευχαριστώ

Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57, 10554 Αθήνα
Τηλ: 210 3241961
Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr
Μια ομιλία που δεν πραγματοποιήθηκε !!!

Σήμερα 25η Μαρτίου 2013 και ώρα 13:00μ.μ., οι άθλιοι «διοργανωτές» της σύναξης των Ελλήνων με την επωνυμία «ΚΙΝΗΜΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ» πρωτοστατούντος, ως συνδιοργανωτού, ενός ΑΧΡΕΙΟΥ υποκειμένου που φέρει το όνομα ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ή παρουσιαζόμενος και ως ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ο οποίος διατείνεται και κομπάζει ότι είναι ΝΟΘΟΣ υιός της αειμνήστου ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη και του τέως Βασιλέως της Ελλάδος Κωνσταντίνου, διά ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ των καλούσαν τον Ελληνικό Λαό σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) «όπου καί θά αποφασιζόταν η οργανωτική δομή του μεγάλου Δημοκρατικού  Επαναστατικού Κινήματος».
              Ομιλητής στην εν λόγω συγκέντρωση, κατόπιν παρακλήσεώς των, είχα ορισθεί εγώ ο γράφων που πεισθείς στις «αγαθές πατριωτικές των προθέσεις» ετοίμασα προς εκφώνηση και το κατωτέρω πόνημα το οποίο και σας αποστέλλω, οι δε «διοργανωτές» εξαφανισμένοι από παντού ουδόλως ανταποκρίνονταν στα τηλεφωνήματά μας και η συγκέντρωση, κατόπιν τούτου ματαιώθηκε.
              Δεν γνωρίζω ποιές σκοτεινές δυνάμεις υπηρετούν οι «κύριοι» αυτοί, ούτε ποιών είναι μίσθαρνα όργανα για να προβούν σε ένα τέτοιο διάβημα ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με την αναίσχυντη αυτή τους πράξη που στόχο έχει την απογοήτευση του χώρου μας και την απώλεια της εμπιστοσύνης των ανθρώπων που τον αποτελούν προς κάθε μελλοντική μας ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια συγκροτήσεως αμιγούς πατριωτικού κινήματος.
             Χωρίς να θέλω να μακρηγορήσω δίνοντας σημασία σε χυδαία κνώδαλα και πρακτορίσκους του παρακράτους των σκοτεινών δυνάμεων που υπηρετούν ταλανίζοντας τον ελληνισμό, θέτω το ερώτημα προς αυτούς τους Εφιάλτες: «Πόσα πήρατε θλιβεροί πατριδοκάπηλοι Ισκαριώτες για να παίξετε το παιχνίδι του Διεθνούς Σιωνισμού;»
            Ζητώντας συγγνώμη από τους προσελθόντες, αποστέλλω την εκτίμησή μου προς όλους εσάς, αγκαλιάζοντάς σας ως συνέλλην σας.

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Η Ελλάς της 25ης Μαρτίου 2013!!!             

            Πάνω από όλα, πρώτα από όλα,  ευχαριστούμε όλους εσάς που εκφράζετε τις Ζωντανές, Δημιουργικές δυνάμεις του Λαού μας, τις Πατριωτικές δυνάμεις της Ελευθερίας, τις δυνάμεις του Έθνους, του ήθους και των οραμάτων, τις δυνάμεις  της συνέπειας, της αγωνιστηκότητος και της ανιδιοτέλειας, εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σήμερα, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία και βεβαιώνει ότι οι μεταξύ μας δεσμοί έχουν γερές ρίζες, βασίζονται στην κοινή υπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν για το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου.   
«Γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω παντού Αγγλόφιλους, Γαλλόφιλους, Ρωσόφιλους, μα Ελληνόφιλους δεν βλέπω.» Λόγια πόνου του Εθνάρχη –Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια.
Τη μέρα τούτη τη σημαδιακή, τη μέρα τούτη της μνήμης των ελευθερομάχων του τρισένδοξου 1821 καλούμεθα όλοι εμείς να επιστρέψουμε στον δρόμο που χάραξαν οι Ήρωές μας και να ολοκληρώσουμε τα οράματα και τις υψηλές ιδέες τους ελευθερώνοντας ξανά την πατρίδα μας την οποία, ο τρισμέγιστος των Ελλήνων, αυτός, που όπως γράφει ο Σπηλιάδης, «Σε λίγες μέρες απέδειξε σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχει Έθνος Ελληνικό και Έθνος αγαθό, τίμιο, ενάρετο, και μάλιστα δεκτικότατον να κυβερνηθεί, όπως όλα τα πολιτισμένα έθνη», αυτός, που κράτησε ελεύθερη την Ελλάδα από τις 18 Ιανουαρίου 1828  μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 1831, αυτός,  που δολοφονήθηκε στο Ναύπλιο από τις σκοτεινές δυνάμεις του πονηρού έθνους που κατά τον Αδαμάντιο Κοραή, «Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος» και από τότε η Ελλάδα ξανασκλαβώθηκε και για 182 χρόνια τώρα βρίσκεται ακόμα σκλαβωμένη αλλάζοντας απλώς κατακτητή.
«Μήγαρις έχω άλλο στ νού μου πάρεξ ελευθερία κα γλώσσα;» Ρωτούσε ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός. Και του απαντάμε εμείς σήμερα, ΟΧΙ: «Την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσωμεν!» και αυτή μας η απάντηση πηγάζει από «την αρχαία ψυχή που ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη» κατά τον δικό μας Κωστή Παλαμά και τούτο, όπως ο ίδιος διαλαλεί, επειδή: «η μεγαλωσύνη, στα έθνη δε μετριέται με το στρέμμα, με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα».
         Είναι στιγμές που ο κάθε άνθρωπος καλείται να πάρει τις αποφάσεις του γιά να ξεπληρώσει το χρέος της υπάρξεώς του. Γιά  άλλους βέβαια αυτό αποτελεί υποχρέωση, γιά μάς όμως είναι η εσωτερική μας παρόρμηση, είναι το πιστεύω μας, είναι ο τρόπος της ζωής μας, είναι η ίδια μας η ζωή. Εμείς βρισκόμαστε σε ένα άλλο μέτωπο και αυτή είναι η επιλογή μας. Έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στην υπαρξιακή μας διαδρομή με το μέλλον της Πατρίδος μας.
         Γιά τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσαμε παρά να απευθυνθούμε σε εσάς, να ζητήσουμε την γνώμη σας και την στήριξή σας για να δώσουμε με αίσθημα ευθύνης τον καλλίτερο δυνατό τρόπο την μάχη του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.
          Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα αιώνα έχοντας κληρονομήσει μιά νέα παγκόσμια βαρβαρότητα, που ονομάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. Ζούμε πράγματι, σε μια νέα εποχή, όπου έχει διαταραχθεί η οικονομική και κοινωνική συνοχή των κρατών, έχουν διευρυνθεί οι κοινωνικές ανισότητες, τα πάντα αλώθηκαν, οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί υποβαθμίστηκαν και εδραιώθηκε ένα διεφθαρμένο κατεστημένο. Επίσης στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι η αλλοίωση της Εθνικής μας ταυτότητος και της φυλετικής μας καθαρότητος με ό,τι συνεπάγεται από αυτό.  Βλέπουμε ότι στον Ευρωπαϊκό χώρο οι πολίτες δέχονται τις επιδράσεις της «ευρωπαϊκής ανασυγκρότησης» και του κεφαλαίου και οι επιπτώσεις των είναι φανερές με σημαντικότερη αυτή της συρρίκνωσης του κράτους πρόνοιας.       
        Επειδή ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ το περίεργο σήμερα συνονθύλευμα των ιδεολογιών [αριστεράς - σοσιαλισμού – δεξιάς και εθνικοσοσιαλισμού] και τους επιδιωκόμενους εκ μέρους των κομμάτων σκοπούς.
         Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ότι ρυθμιστές των οραμάτων του Έθνους μας και υπερασπιστές των συμφερόντων των Ελλήνων μπορεί να είναι οι οιουδήποτε χρώματος «επιβήτορες» του πολιτικού κατεστημένου.
         Επειδή εμείς είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε σκοπιμοτήτων εις βάρος της πατρίδος μας, ΓΙ’ ΑΥΤΟ πήραμε τις αποφάσεις μας και σήμερα, ορθώνουμε το ανάστημά μας δίνοντας συγχρόνως και την δική μας μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε καιρούς έκπτωσης και απαξίωσης της πολιτικής, η ευθύνη μας είναι αυξημένη και κανείς δεν θα μας πεί πως δεν μπορούμε να παρέμβουμε αποτελεσματικά να αλλάξουμε την Ελλάδα θεσπίζοντας μιά καινούργια αντίληψη του κόσμου και της ζωής.
Η εικόνα παράλυσης και του ξέφραγου αμπελιού που παρουσιάζει η Ελλάδα σήμερα, έχει φτάσει την λαϊκή δυσαρέσκεια στο αποκορύφωμά της. Η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο εξωθεσμικών κέντρων. Πίσω από τις έως σήμερα εξελίξεις βρίσκεται μια συνομωσία παραγόντων τους οποίους όλοι μας τους γνωρίζουμε. Οι μετά την μεταπολίτευση κυβερνήσεις και η κάθε είδους αντιπολίτευση έχουν τυφλωθεί και δεν βλέπουν το πρόβλημα που διογκώνεται καθημερινά και οδηγεί σε αδιέξοδο. Η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται στην εντατική. Το Έθνος βρίσκεται σε κρίση. Αυτό ακριβώς μας αναγκάζει να παρέμβουμε και να ανατρέψουμε την ισχύουσα κατάσταση στη Χώρα μας. Τώρα είναι η στιγμή να επέμβουμε ενεργά και μια επιλογή έχουμε μπροστά μας, την συνειδητοποιημένη συλλογική και ολομέτωπη αντίθεσή μας σε όλους αυτούς που ερήμην μας αποφασίζουν για την ζωή μας. Το κεντρικό πρόβλημα της σύγχρονης δημοκρατίας είναι ή έλλειψη νομιμότητος των αποφάσεων που λαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα. Οι πολίτες νιώθουν τελείως αποξενωμένοι από τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων και κυρίως νοιώθουν ανήμποροι να επηρεάσουν την θέληση και τις επιλογές αυτών των κέντρων.
         Αυτό το αίσθημα αποξένωσης και ανημποριάς οδηγεί τους πολίτες στην απόσταση και στην αποχή από τις πολιτικές διαδικασίες, τους οδηγεί σε αποχή ακόμα και από τις εκλογές. Απέναντι σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα δεν αρκεί απλώς να εξαντλούμαστε στην αναζήτηση των ερμηνειών. Το βασικό είναι να αναζητήσουμε λύσεις και η αναζήτηση των λύσεων πρέπει να αρχίσει από την συμμετοχή του πολίτη στην διαχείριση των κοινών και όπου μπορεί να υπάρχει συμμετοχική δημοκρατία.
         Μπροστά μας επομένως  υπάρχει η πρόκληση και όλοι εμείς που εκφράζουμε εδώ και δεκαετίες τον υγιή πατριωτικό χώρο, δεν έχουμε το δικαίωμα και την πολυτέλεια να εθελοτυφλούμε. Είναι η ώρα της δικής μας δράσης και δεν δικαιούμαστε να απέχουμε από την πολιτική σκηνή του τόπου γιατί εμείς είμαστε οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους και η πολιτική μας συμπεριφορά θα είναι μια αγωνιστική παρουσία που θα αφοπλίσει τον οποιονδήποτε που εναντιώνεται στις ιδέες μας, στην αγωνιστικότητά μας και στην δράση μας υπέρ του Έθνους μας. Είμαστε οι πατριώτες αυτοί που έχουν κλεισμένη στην καρδιά τους την Ελλάδα, θα σηκώσουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα μας και δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψουν κάποιοι την Ελλάδα μας σε χώρα της αγωνίας και σε χώρα τριτοκοσμική.
Την έχουν καταντήσει αφιλόξενη και επικίνδυνη για τους Έλληνες. Την κατάντησαν μια χώρα της συμφοράς, της μιζέριας, μια ανυπεράσπιστη χώρα. Έχουν μετατρέψει την κορωνίδα των χωρών, την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη πολυπολιτισμικών και πολύ-πολύ φυλετικών σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα την κοινωνική της αποσύνθεση, την αυξημένη εγκληματικότητα, την γκετοποίηση δρόμων και συνοικιών από κάθε είδους «μετανάστη», την απαξίωση των κόπων και του ιδρώτα μας, την υποβάθμιση του Έλληνα Πολίτη και την αλλοίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της.
Ο Έλληνας υφίσταται το επαχθές βάρος της Νεοταξικής πολιτικής αλλά ξεχνούν ότι η Ελλάδα είναι δική μας, ότι η   Ελλάδα μας ανήκει και δεν είναι κτήμα κανενός και ότι υπάρχουμε εμείς που θα αντισταθούμε στην Παγκοσμιοποιημένη βαρβαρότητα εκείνων που παριστάνουν τους δημοκράτες. 
         Οι εξελίξεις στη Χώρα μας τα τελευταία χρόνια μας κάνουν να βλέπουμε τον Λαό μας καθημερινά να βρίσκεται υπό κατάληψη, τις περιουσίες μας να υποβαθμίζονται και η κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να είναι πνιγμένη στην διαφθορά και την παραοικονομία. Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας να υποτάσσεται σε συμφέροντα και μηχανισμούς αυθαιρεσίας και ασυδοσίας που τον ταλαιπωρούν και του κλέβουν την ποιότητα της ζωής του.
         Ξέρουν, το ζουν και το βλέπουν οι πολίτες ποιοί ευθύνονται για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στα Νοσοκομεία, στο ΙΚΑ, στις υπηρεσίες και τους μηχανισμούς της μίζας και της διαφθοράς, αφού για να δουλέψουν οι υπηρεσίες, χρειάζονται λάδωμα και εμείς διεφθάρημεν για αυτό και επιτρέψαμε σε πρωθυπουργό να πει «είπαμε να πάρει ένα δωράκι…» νομιμοποιώντας τη μίζα στην πολιτική. Εμείς χάσαμε την περπατησιά μας και επιτρέψαμε στον κάθε «φτηνό» δούλο που έφερε τον τίτλο ευγενείας «προοδευτικός» να μας υπαγορεύει τί ιδέες να έχουμε και τί αρλούμπες να παπαγαλίζουμε κάθε μέρα, στον εαυτό μας και στους άλλους, για να είμαστε μοντέρνοι και αποδεκτοί. Τους επιτρέπαμε να μας κοροϊδεύουν και να μας λένε μπούρδες, να ανεβαίνουν στα προεκλογικά μπαλκόνια και αν μας δουλεύουν ψιλό γαζί προσφωνώντας μας «κυρίαρχο λαό», «περήφανα νειάτα», «τιμημένα γερατειά», κάνοντας αθρόες πελατειακές προσλήψεις στο Δημόσιο, μοιράζοντας επιδόματα και συντάξεις για ψύλλου πήδημα με χρήματα ΔΑΝΕΙΚΑ για να αγοράσουν ψήφους και εξουσία!!! Πόσο κυρίαρχος είναι ο λαός που δεν καταλαβαίνει όταν τον δουλεύουν και τον διαφθείρουν; Όταν δεν έχει δικαίωμα να ξέρει πού ξοδεύονται οι φόροι του; Πόσο περήφανα είναι τα νειάτα που δουλεύουν.. αλλά δεν εργάζονται… δουλεύουν για 700 ευρώ και δεν μπορούν ποτέ να ανοίξουν τα φτερά τους; Πόση τιμή έχουν τα γηρατειά που τους κόβεις τη σύνταξη; Κι όταν μας κοίμιζαν με κολακείες εμείς δεν βλέπαμε ότι από πίσω πριόνιζαν το δέντρο που καθόμαστε επάνω. Δεν βλέπαμε ότι τις ψευτοπαροχές θα τις πληρώναμε στο μέλλον χρυσές και ότι θα ερχόταν το ΔΝΤ να μας πάρει το σπίτι. Καιρός όμως είναι να ανατρέψουμε αυτήν την εξέλιξη για να μπορέσει το Έθνος να ξανακερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία του, την αίγλη του, την αποτελεσματικότητά του.
         Μακριά από κομματικές δεσμεύσεις, χωρίς το χρίσμα υπεράσπισης κομματικών συμφερόντων και μηχανισμών διαπλοκής, μακριά από κομματικούς και κυβερνητικούς διαδρόμους, εμείς αντλούμε τη δύναμή μας από την επαφή μας με τον Λαό, από την κατανόηση των προβλημάτων του, από τους αγώνες για την επίλυσή τους και θέλουμε μια Ελλάδα με κοινωνικό πρόσωπο, κοινωνικές κατευθύνσεις και κοινωνική δράση υπέρ του Έλληνα. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ να δώσουμε στους Έλληνες και στις Ελληνίδες, μιά διέξοδο, μιά ιδανική λύση, μιά νότα αισιοδοξίας αγωνιζόμενοι με συνέπεια και σεμνότητα. Θέλουμε και θα τα καταφέρουμε αγωνιζόμενοι μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, για να πετύχουμε τους στόχους μας για μια Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της Ελλάδας άς κοιτάξουμε μπροστά και ο καθ’ ένας μας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας. Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή, ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ. 
Χθές και σήμερα στις παρελάσεις είδαμε να πρωτοστατούν οι στρουθοκάμηλοι του καναπέ, οι ανίκανοι για κάθε πτήση να γιορτάζουν το πέταγμα των αητών και να ταυτίζονται μαζί τους!!! Οι άνθρωποι που δεν θέλουν να δούν τη γύρω τους πραγματικότητα και δεν θέλουν να ακούσουν τον εκκωφαντικό ήχο της απόγνωσης της κοινωνίας από τη στέρηση της Ελευθερίας της. Οι άνθρωποι που υπέγραψαν ή ανέχονται, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, δηλαδή της Ελευθερίας (αυτής που κερδήθηκε τότε, το 1821, με ποταμούς αίματος) και επιστατούν λυσσαλέα για τη συνέχιση της κατοχής της χώρας από ξένες δυνάμεις (τη «Διεθνή του Χρήματος») «δόξασαν» εκείνους που την κέρδισαν! Και κάθισαν προσοχή στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου που είναι αφιερωμένος στην Ελευθερία, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, τα ανδρείκελα του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, που την δολοφόνησαν. Τι κατάντια αλήθεια!!!
Πώς γίνεται όμως αυτό; Πώς γίνεται, αυτός που περιφρονεί και καταλύει την Ελευθερία, να γιορτάζει για την αξία της Ελευθερίας και μάλιστα από τη θέση του τιμωμένου προσώπου; Ποιόν κοροϊδεύει; «Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριταί.» Η Νέμεσις έρχεται καλπάζουσα.
Ο εφιάλτης έχει αρχίσει. Είδαμε ανθρώπους να χάνουν τα πάντα. Είδαμε να τους παίρνουν το σπίτι τους και το χαμόγελο τους και στο τέλος να τερματίζουν τη ζωή τους όταν δεν υπάρχει τίποτα να δώσουν. Όσα δεν πήραν οι τράπεζες, τα πήραν οι έμποροι τύπο Ρικάρντο. Είδαμε να γεμίζουν ξαφνικά οι δρόμοι με ενεχυροδανειστήρια και καταστήματα αγοράς χρυσού που οι Έλληνες καταθέτουν ό,τι πολύτιμο έχουν για να ζήσουν. Είδαμε παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα. Είδαμε γυναίκες να πωλούν τα ωάριά τους για λίγα ευρώ. Είδαμε μάνες να πουλάνε τα παιδιά τους ή να τα εγκαταλείπουν σε ιδρύματα γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν και όταν δούμε μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της τότε θα είναι πλέον αργά. Ζούμε την καταστροφή μιάς περήφανης χώρας. Ενός περήφανου λαού με κυβερνήσεις προδοτικές που προετοίμασαν καλά το κλίμα για να εκχωρήσουν την Εθνική της κυριαρχία στη μεγαλύτερη μάστιγα του πλανήτη. Το φιάσκο του ΔΝΤ επέφερε την κατάρρευση της Εθνικής μας οικονομίας αφού οι εκάστοτε καθεστωτικοί λήσταρχοι ρήμαζαν τα ταμεία του κράτους και δυστυχώς, αυτό το τίμιο Ελληνικό Έθνος έχει τις ίδιες ύαινες, που επισήμαινε τότε ο Καποδίστριας στον Μητροπολίτη Ουγγροβλαχίας, Ιγνάτιο: «Οι γενναίοι μας Έλληνες χαίρονται. Μόνον ολίγοι τινές απατώνται μεγάλως νομίζοντες ότι τα χρήματα ταύτα είναι δι’ αυτούς και μέλλουσι να πάθωσιν ό,τι έπαθον και αι λίραι του δανείου. Ότι μεν κλέπτουσιν όπου υπάρχει διοίκησις, είναι μεν αναμφίβολον, αλλά δεν υπάρχει χώρα, όπου πλησίον των κλεπτών να υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες οικογενειών αστέγων και αποθνησκουσών εκ πείνης, καθώς εν Ελλάδι.. Ανθρωπάρια, χρυσοκάνθαροι εναντίον των οποίων δεν εκίνησα την βαρείαν χείρα της δικαιοσύνης, αρκούμενος να τους γνωρίσω καλώς και να τους παραδώσω, εάν παραστεί ανάγκη, στις κατάρες του λαού. Ο λαός πάσχει εξ’ αιτίας των κλεπτιστάτων αρχόντων, υπουργών».

Ο αγνός και ακέραιος αυτός Κυβερνήτης, που δεν ξαναπαρουσιάστηκε όμοιός του στην Ελληνική πολιτική σκηνή, ήταν ασυμβίβαστος για παράνομα ελληνικά και ξένα συμφέροντα και γι αυτό δολοφονήθηκε, στερημένος από κάθε χαρά της ζωής λέγοντας: «Πρέπει να προσφέρω τον εαυτό μου θυσία στους Αγώνες για την Πατρίδα μας, για την Ελλάδα και αυτόν τον δρόμο της θυσίας πρέπει να βαδίσω μόνος.»

Αυτόν τον δρόμο της θυσίας επιλέξαμε και εμείς και τούτο γιατί αυτή η καταστροφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που ζούμε, μας στοιχειώνει και μας υποχρεώνει να θέσουμε οι ίδιοι τους όρους μας. Έχουμε χρέος να φέρουμε την νεκρανάσταση μίας χώρας από έναν λαό που δεν υπέκυψε στον τρόμο και τις απειλές. Μπορούμε ν’ αποτινάξουμε τον ντόπιο και ξένο ζυγό. Μπορούμε και είμαστε αποφασισμένοι για όλα. Έχουμε την θέληση να συγκρουστούμε με τις δυνάμεις του σκότους, με το ΔΝΤ και να εφαρμόσουμε πολιτικές που θέτουν σε προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον και τούτο γιατί θέλουμε τη χώρα μας πίσω.
Έλληνες ξυπνάτε! Μας κλέβουν την Πατρίδα μας, μας κλέβουν το αύριο των παιδιών της Ελλάδος. Πετάξτε τα κομματικά και συνδικαλιστικά λάβαρα. Βγείτε στους δρόμους μαζικά με ελληνικές σημαίες. Σήμερα δεν χωράνε πιά οι γελοίες ιδεοληψίες. Δεν υπάρχει αριστερά, δεν υπάρχει Δεξιά, υπάρχουν μόνο τα ελληνικά ιδανικά που τα υπερασπίστηκαν τα κόκαλα των ηρώων μας τα ιερά που σήμερα τιμούμε, τα κόκαλα αυτών των ανθρώπων που δεν μέτρησαν τους συσχετισμούς ούτε τη διεθνή κατάσταση. Ρώτησαν μόνο την καρδιά τους και αγωνίστηκαν για το όλον, για το ιδανικό, κι’ έτσι σε μερικά χρόνια πέτυχαν αυτό που όλοι θεωρούσαν ανέφικτο…
Θέτοντας ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ, σήμερα, όσοι Ζωντανοί, ξεκινάμε, τη Λαϊκή αντίσταση. Ξεκινάμε την εξέγερση των συνειδήσεων για μία νέα Εθνεγερσία! Αυτό είναι το σύνθημά μας σήμερα. Αντί για επαίτες, οι Έλληνες οφείλουμε να γίνουμε ελευθερωτές και οι ντόπιοι εφιάλτες και ξένοι εκμεταλλευτές να πάρουν ένα γερό μάθημα, όταν αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Ο λαός οφείλει να  εκκαθαρίσει τους επίορκους από όλα τα δημόσια αξιώματα και οι ένοχοι της παρακμής να οδηγηθούν στην φυλακή αν όχι στου Γουδή!
Σήμερα ξεκινάμε έχοντας κατά νού όσα έγραφε ο Οδυσσέας Ανδρούτσος προς τους Γαλαξιδιώτες στις 22 Μαρτίου 1821, καλώντας τους να επαναστατήσουν: «Ας ρωτήσουμε την καρδιά μας κι’ ό, τι μας απαντυχαίνει ας το βάλωμεν σε πράξη γλήγορα… Στά άρματα αδέλφια ή να ξεσκλαβωθούμε ή όλοι να πεθάνουμε» και για χαράξουμε την πορεία για το μέλλον ας έχουμε τα λόγια του Κωστή Παλαμά κατά νού «ας μεθύσουμε με το αθάνατο κρασί του 21», ας θυμηθούμε τον Μακρυγιάννη και τα οράματα των αγωνιστών του 21 και με ανάταση ψυχής ας κοιταχθούμε στον καθρέφτη των ονείρων μας. Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για να διώξουμε τα σύννεφα από τον ορίζοντα της χώρας γιατί, όπως έλεγε και ο Μακρυγιάννης, «ετούτη την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί…»
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! έχοντας κατά νού τα λόγια του Γέρου του Μωριά: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!»
Ευχαριστώ

Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57, 10554 Αθήνα
Τηλ: 210 3241961
Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου