a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Έχοντας ακούσει επανειλημένως ότι οι αναλύσεις του Τραϊανού (ΕΑΜ Β') αν και ενδιαφέρουσες είναι πάντοτε ολόκληρο βιβλίο, προσπάθησα να ετοιμάσω μια περίληψη για αυτούς που τόσο πολύ βαριούνται να διαβάσουν πολιτικές αναλύσεις. Δεν κατάφερα να την κάνω μικρότερη, από αυτήν που ακολουθεί, αλλά τα παρατεθειμένα στοιχεία είναι τόσα πολλά, που δύσκολα παραλείπεις μέρος αυτών, σε τόσο σοβαρά θέματα.  Έκανα ότι μπορούσα, προσθέτοντας ελάχιστα από την προσωπική μου σκέψη, χωρίς να αλλοιώσω κανένα από τα νοήματα του αρχικού κειμένου.

Το πρωτότυπο κείμενο ΕΔΩ


"


Προτεσταντισμός με τα παράγωγά του, η προοδευτική αθεΐα. Η θρησκεία των προοδευτικών κανόνων, χωρίς κανόνες, όρια και ηθική. Η θρησκεία που επιτρέπει τα πάντα κάτω από τον μανδύα της .... διαφορετικότητας. Η θρησκεία που αιματοκύλησε τον κόσμο, όσο δεν τον αιματοκύλησε ούτε ο καθολικισμός. Η θρησκεία που επιτρέπει τα πάντα, για να μπορεί άνετα και χωρίς κριτική να διαβρώνει όλες τις υπόλοιπες θρησκείες πού διατηρούσαν τις κόκκινες γραμμές προς όφελος της ανθρωπότητας. Η θρησκεία που ήταν ικανή να διαβρώσει κάθε καλοπροαίρετη ιδεολογία και φιλοσόφημα. Η αφιλόσοφη θρησκεία που εκμεταλλεύτηκε την έννοια της φιλοσοφίας, μη έχοντας την παραμικρή ιδέα περί αυτής. Η «φιλοσοφημένη» αφιλοσοφία τους ήταν το πάσης φύσεως κέρδος τους. Προσιτή στα χαμηλά και αμόρφωτα στρώματα, πανούργα στα πιο ανώτερα και θεωρητικά μορφωμένα.   Η Θρησκεία για τους «ανώτερους», με βοηθούς χρηματοδότες τους «εκλεκτούς», ενάντια των κατωτέρων, που δεν θα πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με αυτούς. Η κατά παραγγελία κερδοφόρα κοσμοθεωρία των τραπεζιτών.  Καθόλου τυχαίο που πλήττεται ο Χριστιανισμός ολούθε και τα δόγματά του, από τους Λουθηρανούς προτεστάντες, που κατέκτησαν την νέα γη, φεύγοντας από την Ευρώπη.  Στην νέα γη εμπνεύστηκαν την δημιουργία του άθεου και «προοδευτικού» κομμουνισμού με τον Εβραίο Μάρξ, ως φόβητρο του δυτικού κόσμου, όσο τους εξυπηρετούσε.  Με τον κομμουνισμό άλωσαν και μάτωσαν τα πρώην ισχυρά χριστιανικά Ορθόδοξα και καθολικά κράτη. Από αυτό το μάτωμα ξεπήδησε ο άθεος εθνικοσοσιαλισμός.  Έτσι έλεγχαν απολύτως και τα δύο πολιτικά άκρα, με χρηματοδοτήσεις, στις οποίες οι ίδιοι δεν ήταν ποτέ φανεροί. Το εργαλείο για κάθε εμφύλιο όποτε θα εξυπηρετούσε να διαπραχθεί.

Πως θα λειτουργούσε ο Προτεσταντισμός στην Χριστιανική Ευρώπη ;  Η Αγγλία δεν θα μπορούσε, μετά τον αιματοκύλισμα του 30ετούς ευρω-εμφυλιακού πολέμου.  Έπρεπε κάποιος άλλος να πάρει την θέση της και για αυτό δημιουργήθηκε η Γερμανία, η διάδοχος της Βαϊμάρης, ο δοκιμαστικός σωλήνας, έχοντας όμως ήδη πάρει τα εύσχημα κατά τον Αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, ορθότερα ολοκαύτωμα, για το οποίο όπως και για πολλά άλλα δεν τολμά να μιλήσει κανείς. Η ευέλικτη σπάτουλα που έσπρωχνε και σπρώχνει τα ευρωπαϊκά κράτη στην προτεσταντική κρεατομηχανή των ΗΠΑ. Η προτεσταντική Γερμανία με τους εκ των προτέρων χαμένους πολέμους και τις προτεσταντικές ΗΠΑ ως τα «καλά ή σωτήρες» παιδιά για τους ευρωπαϊκούς λαούς, με εργαλεία : τον «ανώτερο» προτεστάντη μπράβο που τα κάνει όλα λίμπα και τον «εκλεκτό γενναιόδωρο» τοκογλύφο που θα βοηθήσει στην ανοικοδόμηση δανειοδοτώντας, ώστε να του παραδοθούν όλα έτοιμα, αφού θα του τα χρωστούν.  Ακριβώς όπως : ο κακός Σόϊμπλε που θέλει αίμα, εν αντιθέσει του «καλού» φιλέλληνα Αμερικανού Τζακ Λιου.   Έξυπνο κόλπο για τους απονήρευτους. Το χάβουν το παραμύθι οι πριν την τελική τους τύφλωση, μονόφθαλμοι. Οι κολίγοι τρέχουν αλαφιασμένοι να πιάσουν θέση για να μην χάσουν, κατά την πεπεισμένη άποψή τους, κάτι από αυτά που απέκτησαν πριν τον «άγνωστο» Γ’ π.π.  Δεν βλέπουν την FED, βλέπουν μόνον τον τσιράκι Σόϊμπλε. Έτσι μοιράζονται οι Κολίγοι και τα τσιράκια, ανάμεσα στους «καλούς» και τους «κακούς». Κάνοντας αστειάκια και παίζοντας φθηνά γλωσσικά παιχνιδάκια, μιας ύπουλης και υπόγειας προπαγάνδας. Όλα όμως γίνονται φανερά από τον σωματότυπο και τον χειρισμό των λέξεων ενός ανθρώπου. Όσο για τους πολιτικούς και πολιτευόμενους, τρέχουν να μαζέψουν ψηφαλάκια από τους Ιθαγενείς. 



 


Πουλάει ο ένας προτεστάντης πολιτικός οπαδός το παραμύθι του για εξεταστική, αλλά μετά ούτε εξεταστική ούτε εθνική μειοδοσία ισχύουν, αντίθετα συνεργασία. Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν πάντα οι ακριβοπληρωμένοι πρόθυμοι μετά των αφελών ή κρυφών τσιρακίων τους. Πως αλλιώς θα μαγνητίσουν τα υπόλοιπα κορόϊδα,  τζάμπα και με «νόμιμη» περιβολή ; Με ανίκανους πολιτικούς και ατάλαντους Τόμσεν ;  Συνεπώς πιο αξιόλογοι είναι οι στρατιές των χαφιέδων από τους πραγματικά ευφυείς. Διότι ο ευφυής παράγει γνώση. Ενώ ο χαφιές μπορεί να σου δώσει εύκολα τα πάντα.   Και με αυτόν τον τρόπο θριαμβεύει ο «αόρατος» ιμπεριαλιστής, υπό μορφή «ανθρωπιστικής επιστήμης» .
Οι προτεστάντες είναι αυτοί που ανήγαγαν σε επιστήμη, επαγγέλματα άσχετα με την πραγματική επιστήμη, στην οποία ανήκουν τα μαθηματικά, η χημεία και η φυσική. Οι προτεστάντες είναι αυτοί που καταστρέφουν εκτός το όποιο καλοπροαίρετο των άλλων θρησκειών, την ιστορία και την γλώσσα των λαών, κυρίως της Ελληνικής. Προετοιμάζουν τις γενιές από μικρή ηλικία, τους δικούς τους «προοδευτικούς μουτζαχεντίν», μετατρέποντάς τες να μισούν την πατρίδα τους και την συναδελφοσύνη με τους συμπατριώτες τους ή μετατρέποντας τες σε δυσφημιστές του δικού τους έθνους, όπως χωρίς καμιά ντροπή κάνουν και εκείνοι εις βάρος του Ελληνισμού, ως φανατικοί ανθέλληνες που είναι.

Όπως ο προτεσταντισμός ροκανίζει τον χριστιανισμό, έτσι ροκάνισε και τον Ισλαμισμό. Πριν συμβεί αυτό, ο Ισλαμισμός ήταν μια ήρεμη θρησκεία που προήγαγε πολιτισμό και τέχνες, τερπόμενος μέσα στα χλιδάτα λουτρά των αρωματικών ελαίων, όταν ο χριστιανισμός κυλιόταν στην μισαλλοδοξία, την βία, το ψεύδος και την βρόμα, αφού η καθαριότητα εθεωρείτο από τους φανατικούς χριστιανούς ως αμάρτημα. («παστρικιές» σας λέει κάτι για όσους θίγονται ; )   Έτσι το διέσπασαν σε κράτη καρικατούρες ιμάμηδων, διαβάλλοντας και προσβάλλοντας την πραγματική και αρχική του  εικόνα, στερώντας του συμπάθειες και απομονώνοντάς το. Στην συνέχεια θα παραδοθούν αυτά τα κράτη στους δικούς τους δημιουργημένους και επιλεγμένους φανατικούς, κάτω από την σημαία των υποτιθέμενων προοδευτικών που εκείνοι παρήγαγαν σε διάφορους χώρους που οι βοηθούντες «εκλεκτοί» χρηματοδοτούσαν.  Φύτεψαν δηλαδή τους «άθεους» μαζί με τους «φανατικούς πιστούς –εκλεκτούς - ως οι μόνοι που «κατέχουν» την σκέψη του θεού», στα προετοιμασμένα κράτη ακραίων «προτύπων», ως οδηγούς για τους υπόλοιπους.  Το Ισλάμ, που είχε την εμπειρία να ήταν άξιο  στην περιοχή του, να προάγει όπως και πρώτα πολιτισμό, με την βοήθεια της οικονομικής του ανεξαρτησίας, αντί των λεηλατημένων και καταπατημένων πόρων του .  Ύπουλα μετέφεραν κοινωνικές αναγκαστικές προστατευτικές παραδόσεις των φυλών της ερήμου, ως «θεϊκή» εντολή του Αλλάχ (= Θεός), για όλες τις …… περιπτώσεις.  Όλα αυτά σκαρφίζονται οι «συντηρητικοί» επισκέπτες των πορνείων της γυάλινης κοινής θέας.   

Σκακιστική κίνηση, η στροφή του φανατικού Ισλάμ στον Χριστιανισμό, «οι πιστοί» κατά των «απίστων».  Μα αν κατηγορείται ο Χριστιανισμός από «απιστία», το ίδιο δεν κατηγορούσε και αυτός κάποιες εκατοντάδες χρόνια πριν, το πιο ελεύθερο και εξυψωμένο Ελληνικό πνεύμα, το οποίο δεν ακολουθούσε καμία θρησκεία, αντίθετα προήγαγε φιλοσοφία και ανώτερη ανεξάρτητη σκέψη ; Όλα εδώ πληρώνονται βέβαια, άσχετα αν αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από αρκετούς, όντας πραγματικά οδυνηρό. Δικαιολογώ με την απόλυτη κατανόησή μου, πως δεν υπήρξε ποτέ δική τους επιλογή. Όμως επιστρέφω στην περίληψη. 
Σκαρφίστηκαν και οργάνωσαν μια «αόρατη» παραλλαγή «απειλής», όπως το κομμουνιστικό αντίπαλο δέος.  Προγραμματισμένα οργάνωσαν το μεταναστευτικό, σαν θύλακες «κινδύνου» εντός των ευρωπαϊκών κοινωνιών, με την Ελλάδα να είναι το όριο «φυλακή» των φανατικών αυτών ψυχών και το τείχος που δέχεται τους κραδασμούς των ορδών, ελέγχοντας απόλυτα το μέγεθος του φαινομένου, στα «καθαρόαιμα» προτεσταντικά τους κράτη, κάτω από τις υπογραφές των Δουβλίνων.
Ακριβώς όπως έβαλαν μαύρους και άλλους μετανάστες, να πολεμούν στον «εμφύλιο» της «αγγλο-κατεχόμενης» Αμερικής. Ενώ χρωστά ο προτεστάντης του βορρά την νίκη του στον καθολικό νότο (πρώην αποικίες καθολικών κρατών στην Αμερική, πχ. Ισπανία), ο ίδιος καλλιεργεί τον ρατσισμό στο εσωτερικό της με τα διάφορα γκέτο, ως θύλακες εκφοβισμού.  Τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό προώθησε προς στις ευρωπαϊκές χώρες. Η εκμετάλλευση του ανθρώπου και των παθών του, από ανθρωποειδή.  Όλα αυτά υπό το πρόσχημα … του Αλλάχ, όπως άλλοτε στο όνομα του ….. Χριστού και κάποτε άλλοτε στο όνομα του …. Γιαχβέ. 

Αυτοί λοιπόν οι φανατικοί βρίσκονται στους κόλπους του Ισλάμ, στα πιο κερδοφόρα σημεία των προτεσταντών. Δηλαδή όπου υπάρχει  πετρέλαιο και παπαρούνα. Την δουλειά την κάνουν άλλοι και αυτοί βρίσκονται μακριά στα «αμόλυντα» κράτη τους αφανείς,  αλλιώς θα τους φορούσαν κουδούνια υποκρισίας.  Φανατικοί και προτεστάντες στην ίδια πλευρά για την προστασία των συμφερόντων, αυτήν την φορά στον όνομα του Μαμωνά.  Ο πετρελαιάς Μπιλ Λάντεν και η πρωτοστατούσα Αλ Κάιντα ενάντια στους «άπιστους» φιλοχρήματους και εξουσιαστές. Με αυτήν την συνεργασία, προστατεύεται «νομίμως», «ηθικώς» και στρατιωτικώς, το αστείρευτο «κοίτασμα» (το 87% παγκοσμίως στο Αφγανιστάν και για «ξεκάρφωμα» το 7% στην Μιανμάρ) των «μαύρων» κερδών του οπίου, που ξεπλένονται στις τράπεζες και αλλαχού, κρατώντας λόγω υψηλού «κινδύνου», τις τιμές ψηλά.    Όχι μόνον αυτές φυσικά, διότι ένας πόλεμος άμεσα επιρρεάζει όλα τα εισηγμένα, ως λαμπιόνια στον ναό του Μαμωνά.  Μια ακριβοπληρωμένη λερωμένη παράσταση, με πρωταγωνιστές χαφιέδες, ΜΚΟ που χρηματοδοτούν δουλεμπόρους , τρομοκράτες, δολοφόνους, κινούμενους «φανατικούς» λαθρομετανάστες ή μισθοφόρους, με ένα «απροστάτευτο» αλλά και «ατρόμητο» Ισραήλ από δίπλα.  ΜΚΟ με την ευγενή Εγγλέζικη χορηγία, που ιδρύθηκε το 1928 στην Αίγυπτο, ήταν «η Μουσουλμανική αδελφότητα», εξ αιτίας της ζωτικής σημασίας της διώρυγας του Σουέζ που ήθελαν να ελέγξουν.

Σημειώθηκε αύξηση παραγωγής οποίου κατά 61% !!! επί εποχής του μαύρου προέδρου «προστάτη» του κάθε κατατρεγμένου και …. ειρηνιστή – ανθρωπιστή Ομπάμα, με την προεκλογική υπόσχεση απόσυρσης των στρατευμάτων να έχει μείνει ως ανεκπλήρωτη θεϊκή προσευχή, ενώ το σύστημα «υγείας» έμεινε παγωμένο στα όνειρά του και τις προεκλογικές του εξαγγελίες, με την CIA από δίπλα, να ελέγχει τους «δρόμους του μεταξιού» (ηρωίνης).
Το δόγμα ο «αντικληρικός» Προτεσταντισμός κατάφερε να νικήσει και να συρρικνώσει την Ορθοδοξία της Ανατολικής Ευρώπης με την βοήθεια του κομμουνιστικού πολιτικού δόγματος και το Καθολικό δόγμα στην Δυτική Ευρώπη, με την βοήθεια του «προοδευτικού αντικληρισμού» . Ενώ στην Αμερική, με την βοήθεια του υλισμού ….., η αθεΐα να έχει αυξηθεί τα 100 τελευταία χρόνια 7500%. Ήταν το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού και έφτασε στο 12,7%. Είναι η τέταρτη θρησκεία στον κόσμο (!!) 

Στις διάφορες «μυστικές κρύπτες» πάντως μαζεύονται οι κολεγιόπαιδες, εκτός των ομόδοξων και ομοιδεατών και, όλοι αυτοί οι «λειτουργοί» και «προχωρημένοι» - όλων των δογμάτων, για να παρακολουθήσουν «σεμινάρια» σε συνεχή διαμορφούμενα προγράμματα και, σύμφωνα με τα εξελισσόμενα γεγονότα ανά τον κόσμο. 
Κατά την περίοδο του διαφωτισμού, όταν ο Χριστιανισμός άρχισε να προσθέτει και την Ελληνική κοσμοαντίληψη, ο Χριστιανισμός άρχισε να ενδυναμώνει «ανασυντασσόμενος». Τι έκανε όμως τον Ισλαμισμό αντί να συρρικνώνεται, να αυξάνει ; Το 1900 ήταν 12,3% στον πλανήτη και εκτοξεύθηκε στο 20% ! Σαν να λέμε πως το οπισθοδρομικό και το φανατικό, έσπρωχνε τους ανθρώπους στον Μεσαίωνα και αυτοί έτρεχαν και τρέχουν να πιαστούν, σαν να είναι τα «σωτήρια»  εργαλεία για την σωτηρία τους (!!!)

Με όλα αυτά οι προτεστάντες επεδίωξαν την επικράτησή στους στον Ισλαμικό κόσμο της Ανατολής και στον Χριστιανικό κόσμο της Δύσης. Με αποτέλεσμα η μεγαλύτερη και ισχυρότερη θρησκεία στον κόσμο τον οποίο εξουσιάζει, να απουσιάζει από την γη που γεννήθηκε, αφού εξακολουθούν οι "φανατικοί" να την ξεριζώνουν με εγκληματικό τρόπο.  Ξεκίνησαν με τον διωγμό και σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, την σφαγή των Αρμενίων και γενικά από ολόκληρο τον χώρο της Μ. Ανατολής, καθώς και της Αφρικής.  Οι προτεστάντες που πρωταγωνιστούσαν σε όλες τις αιματηρές περιπτώσεις, ήταν ή Άγγλοι ή Γερμανοί ή Αμερικανοί.   Το «άλλοθι» στους φανατικούς ισλαμιστές το έδινε ο «εγγυητής» προτεστάντης Χριστιανός, ότι το θηρίο ο Χριστιανισμός δεν θα τους επιτεθεί.  Οι σεΐχηδες προδότες από την άλλη, οι «μεγάλοι πιστοί» του Αλλάχ, δεν θέλουν φυσικά να χάσουν τα ρολόγια τους, τις Φεράρι και τις πόρνες και, εκτελούν τις «παραγγελίες» των αφεντικών τους, με delivery τρομοκρατία.

Υπέρογκος ο αριθμός των θυμάτων και των κατατρεγμένων, στα χρόνια της προτεσταντικής κυριαρχίας, εν σχέση με όσα είχαν προξενηθεί τα προηγούμενα από αυτήν δύο χιλιάδες χρόνια, με επισφράγισμα τους Εβραίκής καταγωγής κατόχους των πετρελαϊκών εταιρειών και των μεγάλων τραπεζών (!!!). Η Οκτωβριανή επανάσταση και οι παγκόσμιοι πόλεμοι, προκάλεσαν : ο Α’ π.π συνολικά 40 εκατ. θύματα, 84 εκατ συνολικά ο Β’ και 20 εκατ. η Οκτωβριανή.  (Τους επιζήσαντες που να τους συγκαταλέξεις ;). Χωρίς να συνυπολογίζονται : οι Ιάπωνες της Ματζουρίας, ο 30ετής, οι Ναπολεόντειοι πόλεμοι, της Ινδίας, της αποικιοκρατικής Αφρικής, της Μικρασιατικής καταστροφής, οι Βαλκανικοί και ο άγνωστος αριθμός Τούρκων, Κούρδων, Σύριων, Αράβων , Ιορδανών, Παλαιστινίων θυμάτων, λόγω των πολλών αναφλέξεων στην Μέση Ανατολή και επίσης το γονάτισμα της Κίνας μέσω του οπίου με τα εκατομμύρια των ναρκομανών. 
2 εκατ. θύματα Καμποτζιανοί επί παντοδυναμίας Κίσινγκερ και 4 εκατ. Βιετναμέζοι υπό την εντολή του Πολ Ποτ και στις δύο περιπτώσεις.  1,5 εκατ. στο «σωσμένο» Ιράκ, με εντολή Μπους τζούνιορ.   Άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων των χουντικών κυβερνήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο και μία Σερβία που προσπαθεί να ορθοποδήσει, μετά τους βομβαρδισμούς και τον διαμελισμό της.   Στις μέρες μας θύματα παντού : Τυνησία, Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη, Παλαιστίνη, Ελλάδα και αλλαχού. Για 100 χρόνια ο πόλεμός τους κατά της ανθρωπότητας, σαν κινούμενος «θίασος θανάτου», δεν σταμάτησε ούτε λεπτό.

Δεν είναι μόνον όμως αυτοί που έχασαν τις ζωές τους. Είναι και τα θύματα χωρίς σφαίρες εξ αιτίας : των πολυεθνικών τους, των μονοκαλλιεργειών καφέ – τσαγιού και μπανάνας, της επιχειρηματικότητας, της έλλειψης τροφής, των λιμών,  των ασθενειών εξ αιτίας του «υλιστικού και τεχνολογικού πολιτισμού» τους, των πειραματόζωων της «επιστήμης», τα θύματα των διαμαντιών, των εξ ανάγκης μεταναστών εξ αιτίας των πολεμικών συρράξεων, των θυμάτων των παιδικών τροφών, των μεταλλαγμένων, με τον καρκίνο να κάνει θραύση εφ όσον τις αγελάδες τις τρέφουν με ορυκτέλαια και τις ντομάτες να φωσφορίζουν στο σκοτάδι, κάνοντας τους ανθρώπους να πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα. Χωρίς να παραβλέπονται οι αυτοκτονίες της οικονομικής κρίσης (πράγμα που έχει ξανά συμβεί κατά το παρελθόν) και της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Αντιμετωπίζουν με πλήρη ασυνειδησία την ανθρωπότητα ως φάρμα, πάνω στην οποία «δικαίως» ασκούν εξουσία βίας, ζωής και θανάτου. Δεν πλήττουν όμως μόνον τους … ξένους οι πράξεις τους, πλήττουν και τις δικές τους κοινωνίες. Αναρίθμητος ο αριθμός των ναρκομανών και των παράπλευρών απωλειών, όπως των οικογενειών των και του επιτηδευμένου κυνηγιού των ναρκωτικών.
Υπολογίζονται πάνω από μισό δις τα ανθρώπινα θύματα, της προτεσταντικής ιμπεριαλιστικής και άπληστης χωρίς ίχνος ενοχών, πολιτικής, όταν όχι πάρα πολύ μακριά, μόνον μερικούς αιώνες πριν, αυτός ο αριθμός αντιστοιχούσε στο σύνολο της ανθρωπότητας.
  
Πρώτη στην διαφθορά η Γερμανία. Δεν υπάρχει φονικό και καταδικασμένο για εγκλήματα καθεστώς και να μην εφοδιάζεται όπλα από την Γερμανία. Αυτό το λένε τα δικαστήρια όλου του κόσμου. Καθημερινά βγαίνουν αποφάσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν με τον αρμόζοντα και άρα με τον επιστημονικό τρόπο, αυτόν τον ισχυρισμό.  Δεν υπάρχει δικαστήριο στον κόσμο, μαζί με την Γερμανική δικαιοσύνη, που να μην έχει καταδικάσει τις μεγάλες γερμανικές εταιρείες για διαφθορά πολιτικών προσώπων. 
Δεν έχει αποζημιώσει ακόμα τα θύματά της από τους προηγούμενους πολέμους και έτρεξε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.  Τα χημικά όπλα είναι Γερμανικά «επιτεύγματα», όπως και η ηρωίνη Γερμανική πατέντα. Κι όμως αυτή η Γερμανία βγαίνει δημοσίως για να «μιλήσει» περί ηθικολογίας εξ ονόματος του πολιτισμένου κόσμου. 







Ανάμεσα στους προτεστάντες συγκαταλέγεται και η Γαλλία του Ρισελιέ του κρυφού προτεστάντη, ο οποίος άνοιξε πόλεμο στους καθολικούς μονάρχες και αλλοίωσε την Γαλλική κοινωνία. Ο κοντός Ολάντ εμφανίζεται «βασιλικότερος του βασιλέως» και το μόνον που κατάφερε στην μίζερη θητεία του ήταν ο γάμος των ομοφυλοφίλων.  Μιμήθηκε τον προηγούμενο κοντό με την επίθεση στην Λιβύη και έναν μακρινότερο κοντό, τον Ναπολέοντα. Παρασύρει τις καθολικές χώρες στις δικές του κρυφές «προτεσταντικές»  επιλογές, προκαταβάλλοντας τις όποιες πιθανές αντιδράσεις των ομοδόξων του της Μεσογείου. Γι αυτό τον λόγο υπήρξε πάντοτε πολύτιμη η συμμετοχή της Γαλλίας. Γι αυτό και καπελώθηκε η Γαλλική επανάσταση και η κρυφή θρησκευτική μεταστροφή της, εντός του γενικού χριστιανικού πλαισίου, που κανείς ποτέ δεν θα καταλάβαινε εύκολα. Αυτή τορπιλίζει την κάθε πιθανότητα ένωσης των Μεσογειακών καθολικών και ορθόδοξων κρατών κατά του προτεσταντισμού.

Η νέα μέθοδος, καθ΄ όσον δεν μπορούσε να ακολουθηθεί η παλαιά συνταγή των αιματηρών πολέμων, απεφασίσθη να είναι η τοκογλυφία, η οποία θα οδηγούσε τους λαούς στην χρεωκοπία, με σκοπό να παραδώσουν τις πατρίδες τους αμαχητί. Σημαντική στρατηγική κίνηση η δημιουργία της ευρωπαϊκής ένωσης, όπως ένα κλουβί όταν θέλεις να εγκλωβίσεις τα θηράματά σου.  Οι εμπνευστές της … Άγγλοι, Γερμανοί, Ολλανδοί και Γάλλοι, με τις «ευχές» των ΗΠΑ.  Όλοι αυτοί, από μόνοι τους διαχωρίζουν τους δανειολήπτες. Ποιοι θα είναι «νοικοκυραίοι» και ποιοι «άχρηστοι». Ποιοι θα είναι οι «τίμιοι» Σκανδιναβοί και ποιοι οι «άτιμοι» Βαλκάνιοι.  Μέθοδος ; Η παραλλαγή τακτικής της υφαρπαγής της Ινδιάνικης γης με τα όπλα, με την τζάμπα επιλογή αυτήν των αριθμών του δανεισμού και της τοκογλυφίας, για την κλοπή των πλούσιων γαιών τους.
Ο Σόϊμπλε σαν ένας άλλος Σέρμαν του Αμερικανικού «εμφυλίου» δεν διαφέρει στην πράξη από τα λόγια του δεύτερου :  «...οι Νότιοι πρέπει είτε να πεθάνουν ή να μας υπηρετήσουν. Θα καταστρέψουμε κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο μας, θα αφαιρέσουμε κάθε ζωή, θα κατάσχουμε κάθε εκτάριο γης, κάθε ιδιοκτησία, μέχρι να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όσοι δεν μας υποστηρίζουν, είναι εχθροί μας. Θα κάνω αυτόν τον πόλεμο τόσο φρικτό, έως ότου ο Νότος θα εκλιπαρεί για οίκτο». Το "... είναι εχθροί μας" μου θυμίζει Μπους.





Και ενώ παραδέχονται οι Γερμανοί υποκριτικά την ευθύνη, πως τα χρέη των χωρών προκλήθηκαν με αθέμιτο και παράνομο τρόπο, ανήθικα φερόμενοι δεν δέχονται να κουρέψουν τα κέρδη τους τα οποία τα θεωρούν «νόμιμα», όπως και τα χρέη των άλλων.  Γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή μετά το σοκ, η πλάνη της χρεωκοπίας θα αποκαλυπτόταν, έπαιξαν το σενάριο της Συρίας, με τους «καλούς» Αμερικανούς να νοιάζονται να λύσουν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.  Χοντρό δούλεμα.  Ο «κακός» θέλει μέτρα λιτότητας και ο «καλός» θέλει ανάπτυξη. Και οι δύο όμως θέλουν τα παράνομα δανεικά πίσω. Στο ίδιο θέατρο συμπαίκτες και πρωταγωνιστές. Η Γερμανία φροντίζει να διχάζει τα υπερχρεωμένα κράτη, τηρώντας διαφορετική στάση, αλλού σκληρή και αλλού μαλακή, για να εμποδίζει την συσπείρωσή τους, έχοντας ως χαρτί ένα από αυτά ως «αποδιοπομπαίο τράγο». Την Ελλάδα.

Κατόπιν τούτων και για εκφοβισμό, θέλουν να σπάσουν τα πόδια της Συρίας και να αποκλείσουν όλες τις επιλογές που θα μπορούσαν να έχουν τα κράτη. Όπου και να στραφούν, πάντα να πέφτουν πάνω τους. Είναι το τελευταίο τους χαρτί. Χρησιμοποιούν το «μαντρί» χριστιανισμός, επειδή δεν διαθέτουν δικό τους, βάζοντας στόχο την ορθόδοξη Ελλάδα, παίζοντας εκείνοι τον ρόλο του «καλού» χριστιανού.  Αναγκαστικά το φόβητρό τους είναι θρησκευτικού τύπου, στηρίζοντας τους ισλαμοφασίστες ηγέτες Μόρσι, τον Ερντογάν, του ηγέτες του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας, των Εμιράτων.  Προκαλούν φόβο στα κράτη της Μεσογείου, μην και κουνηθεί κάποιο και χαλάσει την ένωση και το ευρώ, διότι τότε πάει ο σχεδιασμός. Μην και δεν πληρώσουν τα χρέη τους. Μην και ενωθούν κινούμενα να πάρουν τις πατρίδες τους στα χέρια τους, πράγμα όχι δύσκολο να συμβεί εφ όσον υπάρχει βούληση και κατανόηση του όλου προβλήματος. Μετέθεσαν την προσοχή από τον δικό τους φασισμό, στον φασισμό των φανατικών του Ισλάμ.
Προπέτασμα έχουν την ορθόδοξη και «άχρηστη» Ελλάδα, ενώ οι καθολικές και οι «αδελφές» προτεσταντικές, είναι πάνω κάτω το ίδιο «ηθικές» . Η Ελλάδα τρώει «μαστίγιο», ενώ οι άλλες καθολικές «τρώνε» καρότο. Οι Καθολικές βλέπουν ό,τι «βλέπει» η Γερμανία, κερδίζοντας χρόνο και αργότερα βλέπουμε, προσπαθώντας να σωθούν έστω και εις βάρος των ομοιοπαθούντων.  Κατηγορεί η μία χώρα την άλλη. Υποσκάπτει η μία την προσπάθεια της άλλης, μην και βρεθούν και αυτές στην γωνία μαζί με την Ελλάδα.

Ο σχεδιασμός σκοπό έχει να κρατά μακριά όλους τους τρομοκρατημένους Χριστιανούς από τους Μωαμεθανούς και του Καθολικούς μακριά από τους «τεμπέληδες» Ορθόδοξους.  Κανείς να μην έχει σχέση με τον άλλον ή να έχει διάθεση να βοηθήσει κανέναν, άρα ουσιαστικά και τον εαυτό του.  Για τους λαούς δεν ενδιαφέρεται κανείς. Εδώ η «καλή» ένωση που προσφέρει «ασφάλεια», ενάντια στους πληρωμένους δουλεμπόρους των προτεσταντών.  Η προτεσταντική Δανία προκάλεσε τον Μουσουλμανικό κόσμο με τα σκίτσα του Μωάμεθ. 

Στην πρόθεση τους και στο test drive για την υποστήριξή τους στο κτύπημα κατά της Συρίας, μετράνε φίλους, διχάζοντας τους ειρηνιστές και ανθρωπιστές λαούς.  Οι συνήθεις ύποπτοι κάνουν τις δηλώσεις τους σε επιλεγμένους τόπους. Ο Ομπάμα από την προτεσταντική Σουηδία και ανάλογα ο Βεστερβέλε από την Λιθουανία. Όλοι γύρο γύρο, μακριά από ανεπιθύμητες αντιπολεμικές διαδηλώσεις.   Όταν τα ισοπεδωμένα κράτη πλήρωναν για την ανοικοδόμησή τους, οι προτεσταντικές Σκανδιναβικές χώρες δεν πλήρωσαν ούτε για καμινάδα. Το ίδιο και σήμερα. Γιατί να νοιαστούν για έναν πόλεμο που τους πέφτει μισός πλανήτης μακριά ; Έτσι κι αλλιώς, άλλοι θα μισούνται μεταξύ τους και άλλοι θα καίγονται.  Αυτοί πάντα θα παραμένουν «οι πολιτισμένοι Σουηδοί» που δεν καταλαβαίνουν τους Βαλκάνιους, τους Ανατολίτες και τους βάρβαρους. Γι αυτό κάποιοι παραμένουν πιο πίσω, μην και αποκαλυφθούν όλες οι προτεσταντικές χώρες μαζί, σε περίπτωση αναποδιάς. Στόχος , η μία ευρωπαϊκή χώρα να παρασύρει την άλλη και αυτήν την εσωτερική στρατηγική την έχει αναλάβει η καθολική Γαλλία με τον «προτεστάντη» ηγέτη της. Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια της Ελλαδικής μπανανίας, φρόντιζαν να εκθέτουν την χώρα σε κίνδυνο, σε όλες τις πολεμικές τους ορέξεις, για να την ελέγχουν απόλυτα.

Η Μεσόγειος έγινε ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ των Χριστιανών και των Μωαμεθανών. Την Ελλάδα την μετατρέπουν σε μια μισητή χώρα, με την βοήθεια του Γιωργάκη, του Αντωνάκη, του Βαγγέλη και του Φώτη.  Κάνουν δοκιμές αντοχής εντός της Ευρωπαϊκής ένωσης, όπως η αντιπαράθεση μεταξύ Λονδίνου και Μαδρίτης για τον έλεγχο του Γιβραλτάρ, για να δουν τα αντανακλαστικά. Κοιμάται η Ισπανία ή έχει ξυπνήσει ; Και στην Ελλάδα  να γίνονται αλλεπάλληλες εναέριες παραβιάσεις, παράλληλα με την οικονομική ανέχεια.   Για να πειστούν και να μην αντιδράσουν οι πραγματικά πτωχευμένοι προτεσταντικοί λαοί, έστειλαν τον λογαριασμό στην Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα, παρουσιάζοντας πως αυτές αναλαμβάνουν το κόστος, σαν «καλοί Σαμαρείτες».  Την πολεμική ενέργεια των Χριστιανών θα την πληρώσουν οι πιο «φανατικοί» ισλαμιστές ηγέτες, τα αφεντικά της Αλ Κάιντα, οι ιδιοκτήτες των πετρελαιοπηγών. Έτσι οι προτεστάντες θα παραμείνουν «άσπιλοι και αμόλυντοι», λέγοντας απλώς ένα ΝΑΙ

Όταν όμως απειλείται ολόκληρη η ανθρωπότητα από την αποθράσυνση αυτών των ανθρώπων που παριστάνουν τους εαυτούς ως θεούς , όταν η ανθρωπότητα βρίσκεται στο σημείο μηδέν πριν την καταστροφή της και πρέπει να επιλέξει και εφ όσον εμπιστεύεται τον Θεό, Αυτός θα επιτρέψει στην ύβρη αυτή να καταστρέψει ότι αγαπητό έχει δημιουργήσει ;  Όποιος περπατά τόσο «ψηλά» αποκλείεται να είναι μόνος του.  Είναι βέβαιο πως έχει «κίνηση» εκεί επάνω.  «Κίνηση» που κανένας δεν ξέρει πότε θα εκδηλωθεί. Ποτέ δεν ξέρει ο άνθρωπος που έχει ξεπεράσει τα όρια πότε θα την «πατήσει». Η στάμνα πάει πολλές φορές για νερό, αλλά μία φορά σπάει.
Οι εξελίξεις τρέχουν. Η μεσόγειος «πονά» και αυτοί οι πόνοι δεν είναι συνηθισμένοι. Είναι πόνοι τοκετού. Το εκφυλισμένο παλιό πεθαίνει αυτοκτονώντας στις ακτές της θάλασσας των πολιτισμών και κάτι νέο αλλά άγνωστο σε μας ακόμα τώρα, θα γεννηθεί. 


Να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε να είναι υπέρ της ανθρωπότητας, επομένως και του τόπου μας.                       Ν.
Η Μεσόγειος "γεννά" τον νέο Πλανητάρχη

Έχοντας ακούσει επανειλημένως ότι οι αναλύσεις του Τραϊανού (ΕΑΜ Β') αν και ενδιαφέρουσες είναι πάντοτε ολόκληρο βιβλίο, προσπάθησα να ετοιμάσω μια περίληψη για αυτούς που τόσο πολύ βαριούνται να διαβάσουν πολιτικές αναλύσεις. Δεν κατάφερα να την κάνω μικρότερη, από αυτήν που ακολουθεί, αλλά τα παρατεθειμένα στοιχεία είναι τόσα πολλά, που δύσκολα παραλείπεις μέρος αυτών, σε τόσο σοβαρά θέματα.  Έκανα ότι μπορούσα, προσθέτοντας ελάχιστα από την προσωπική μου σκέψη, χωρίς να αλλοιώσω κανένα από τα νοήματα του αρχικού κειμένου.

Το πρωτότυπο κείμενο ΕΔΩ


"


Προτεσταντισμός με τα παράγωγά του, η προοδευτική αθεΐα. Η θρησκεία των προοδευτικών κανόνων, χωρίς κανόνες, όρια και ηθική. Η θρησκεία που επιτρέπει τα πάντα κάτω από τον μανδύα της .... διαφορετικότητας. Η θρησκεία που αιματοκύλησε τον κόσμο, όσο δεν τον αιματοκύλησε ούτε ο καθολικισμός. Η θρησκεία που επιτρέπει τα πάντα, για να μπορεί άνετα και χωρίς κριτική να διαβρώνει όλες τις υπόλοιπες θρησκείες πού διατηρούσαν τις κόκκινες γραμμές προς όφελος της ανθρωπότητας. Η θρησκεία που ήταν ικανή να διαβρώσει κάθε καλοπροαίρετη ιδεολογία και φιλοσόφημα. Η αφιλόσοφη θρησκεία που εκμεταλλεύτηκε την έννοια της φιλοσοφίας, μη έχοντας την παραμικρή ιδέα περί αυτής. Η «φιλοσοφημένη» αφιλοσοφία τους ήταν το πάσης φύσεως κέρδος τους. Προσιτή στα χαμηλά και αμόρφωτα στρώματα, πανούργα στα πιο ανώτερα και θεωρητικά μορφωμένα.   Η Θρησκεία για τους «ανώτερους», με βοηθούς χρηματοδότες τους «εκλεκτούς», ενάντια των κατωτέρων, που δεν θα πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με αυτούς. Η κατά παραγγελία κερδοφόρα κοσμοθεωρία των τραπεζιτών.  Καθόλου τυχαίο που πλήττεται ο Χριστιανισμός ολούθε και τα δόγματά του, από τους Λουθηρανούς προτεστάντες, που κατέκτησαν την νέα γη, φεύγοντας από την Ευρώπη.  Στην νέα γη εμπνεύστηκαν την δημιουργία του άθεου και «προοδευτικού» κομμουνισμού με τον Εβραίο Μάρξ, ως φόβητρο του δυτικού κόσμου, όσο τους εξυπηρετούσε.  Με τον κομμουνισμό άλωσαν και μάτωσαν τα πρώην ισχυρά χριστιανικά Ορθόδοξα και καθολικά κράτη. Από αυτό το μάτωμα ξεπήδησε ο άθεος εθνικοσοσιαλισμός.  Έτσι έλεγχαν απολύτως και τα δύο πολιτικά άκρα, με χρηματοδοτήσεις, στις οποίες οι ίδιοι δεν ήταν ποτέ φανεροί. Το εργαλείο για κάθε εμφύλιο όποτε θα εξυπηρετούσε να διαπραχθεί.

Πως θα λειτουργούσε ο Προτεσταντισμός στην Χριστιανική Ευρώπη ;  Η Αγγλία δεν θα μπορούσε, μετά τον αιματοκύλισμα του 30ετούς ευρω-εμφυλιακού πολέμου.  Έπρεπε κάποιος άλλος να πάρει την θέση της και για αυτό δημιουργήθηκε η Γερμανία, η διάδοχος της Βαϊμάρης, ο δοκιμαστικός σωλήνας, έχοντας όμως ήδη πάρει τα εύσχημα κατά τον Αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, ορθότερα ολοκαύτωμα, για το οποίο όπως και για πολλά άλλα δεν τολμά να μιλήσει κανείς. Η ευέλικτη σπάτουλα που έσπρωχνε και σπρώχνει τα ευρωπαϊκά κράτη στην προτεσταντική κρεατομηχανή των ΗΠΑ. Η προτεσταντική Γερμανία με τους εκ των προτέρων χαμένους πολέμους και τις προτεσταντικές ΗΠΑ ως τα «καλά ή σωτήρες» παιδιά για τους ευρωπαϊκούς λαούς, με εργαλεία : τον «ανώτερο» προτεστάντη μπράβο που τα κάνει όλα λίμπα και τον «εκλεκτό γενναιόδωρο» τοκογλύφο που θα βοηθήσει στην ανοικοδόμηση δανειοδοτώντας, ώστε να του παραδοθούν όλα έτοιμα, αφού θα του τα χρωστούν.  Ακριβώς όπως : ο κακός Σόϊμπλε που θέλει αίμα, εν αντιθέσει του «καλού» φιλέλληνα Αμερικανού Τζακ Λιου.   Έξυπνο κόλπο για τους απονήρευτους. Το χάβουν το παραμύθι οι πριν την τελική τους τύφλωση, μονόφθαλμοι. Οι κολίγοι τρέχουν αλαφιασμένοι να πιάσουν θέση για να μην χάσουν, κατά την πεπεισμένη άποψή τους, κάτι από αυτά που απέκτησαν πριν τον «άγνωστο» Γ’ π.π.  Δεν βλέπουν την FED, βλέπουν μόνον τον τσιράκι Σόϊμπλε. Έτσι μοιράζονται οι Κολίγοι και τα τσιράκια, ανάμεσα στους «καλούς» και τους «κακούς». Κάνοντας αστειάκια και παίζοντας φθηνά γλωσσικά παιχνιδάκια, μιας ύπουλης και υπόγειας προπαγάνδας. Όλα όμως γίνονται φανερά από τον σωματότυπο και τον χειρισμό των λέξεων ενός ανθρώπου. Όσο για τους πολιτικούς και πολιτευόμενους, τρέχουν να μαζέψουν ψηφαλάκια από τους Ιθαγενείς. 



 


Πουλάει ο ένας προτεστάντης πολιτικός οπαδός το παραμύθι του για εξεταστική, αλλά μετά ούτε εξεταστική ούτε εθνική μειοδοσία ισχύουν, αντίθετα συνεργασία. Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν πάντα οι ακριβοπληρωμένοι πρόθυμοι μετά των αφελών ή κρυφών τσιρακίων τους. Πως αλλιώς θα μαγνητίσουν τα υπόλοιπα κορόϊδα,  τζάμπα και με «νόμιμη» περιβολή ; Με ανίκανους πολιτικούς και ατάλαντους Τόμσεν ;  Συνεπώς πιο αξιόλογοι είναι οι στρατιές των χαφιέδων από τους πραγματικά ευφυείς. Διότι ο ευφυής παράγει γνώση. Ενώ ο χαφιές μπορεί να σου δώσει εύκολα τα πάντα.   Και με αυτόν τον τρόπο θριαμβεύει ο «αόρατος» ιμπεριαλιστής, υπό μορφή «ανθρωπιστικής επιστήμης» .
Οι προτεστάντες είναι αυτοί που ανήγαγαν σε επιστήμη, επαγγέλματα άσχετα με την πραγματική επιστήμη, στην οποία ανήκουν τα μαθηματικά, η χημεία και η φυσική. Οι προτεστάντες είναι αυτοί που καταστρέφουν εκτός το όποιο καλοπροαίρετο των άλλων θρησκειών, την ιστορία και την γλώσσα των λαών, κυρίως της Ελληνικής. Προετοιμάζουν τις γενιές από μικρή ηλικία, τους δικούς τους «προοδευτικούς μουτζαχεντίν», μετατρέποντάς τες να μισούν την πατρίδα τους και την συναδελφοσύνη με τους συμπατριώτες τους ή μετατρέποντας τες σε δυσφημιστές του δικού τους έθνους, όπως χωρίς καμιά ντροπή κάνουν και εκείνοι εις βάρος του Ελληνισμού, ως φανατικοί ανθέλληνες που είναι.

Όπως ο προτεσταντισμός ροκανίζει τον χριστιανισμό, έτσι ροκάνισε και τον Ισλαμισμό. Πριν συμβεί αυτό, ο Ισλαμισμός ήταν μια ήρεμη θρησκεία που προήγαγε πολιτισμό και τέχνες, τερπόμενος μέσα στα χλιδάτα λουτρά των αρωματικών ελαίων, όταν ο χριστιανισμός κυλιόταν στην μισαλλοδοξία, την βία, το ψεύδος και την βρόμα, αφού η καθαριότητα εθεωρείτο από τους φανατικούς χριστιανούς ως αμάρτημα. («παστρικιές» σας λέει κάτι για όσους θίγονται ; )   Έτσι το διέσπασαν σε κράτη καρικατούρες ιμάμηδων, διαβάλλοντας και προσβάλλοντας την πραγματική και αρχική του  εικόνα, στερώντας του συμπάθειες και απομονώνοντάς το. Στην συνέχεια θα παραδοθούν αυτά τα κράτη στους δικούς τους δημιουργημένους και επιλεγμένους φανατικούς, κάτω από την σημαία των υποτιθέμενων προοδευτικών που εκείνοι παρήγαγαν σε διάφορους χώρους που οι βοηθούντες «εκλεκτοί» χρηματοδοτούσαν.  Φύτεψαν δηλαδή τους «άθεους» μαζί με τους «φανατικούς πιστούς –εκλεκτούς - ως οι μόνοι που «κατέχουν» την σκέψη του θεού», στα προετοιμασμένα κράτη ακραίων «προτύπων», ως οδηγούς για τους υπόλοιπους.  Το Ισλάμ, που είχε την εμπειρία να ήταν άξιο  στην περιοχή του, να προάγει όπως και πρώτα πολιτισμό, με την βοήθεια της οικονομικής του ανεξαρτησίας, αντί των λεηλατημένων και καταπατημένων πόρων του .  Ύπουλα μετέφεραν κοινωνικές αναγκαστικές προστατευτικές παραδόσεις των φυλών της ερήμου, ως «θεϊκή» εντολή του Αλλάχ (= Θεός), για όλες τις …… περιπτώσεις.  Όλα αυτά σκαρφίζονται οι «συντηρητικοί» επισκέπτες των πορνείων της γυάλινης κοινής θέας.   

Σκακιστική κίνηση, η στροφή του φανατικού Ισλάμ στον Χριστιανισμό, «οι πιστοί» κατά των «απίστων».  Μα αν κατηγορείται ο Χριστιανισμός από «απιστία», το ίδιο δεν κατηγορούσε και αυτός κάποιες εκατοντάδες χρόνια πριν, το πιο ελεύθερο και εξυψωμένο Ελληνικό πνεύμα, το οποίο δεν ακολουθούσε καμία θρησκεία, αντίθετα προήγαγε φιλοσοφία και ανώτερη ανεξάρτητη σκέψη ; Όλα εδώ πληρώνονται βέβαια, άσχετα αν αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από αρκετούς, όντας πραγματικά οδυνηρό. Δικαιολογώ με την απόλυτη κατανόησή μου, πως δεν υπήρξε ποτέ δική τους επιλογή. Όμως επιστρέφω στην περίληψη. 
Σκαρφίστηκαν και οργάνωσαν μια «αόρατη» παραλλαγή «απειλής», όπως το κομμουνιστικό αντίπαλο δέος.  Προγραμματισμένα οργάνωσαν το μεταναστευτικό, σαν θύλακες «κινδύνου» εντός των ευρωπαϊκών κοινωνιών, με την Ελλάδα να είναι το όριο «φυλακή» των φανατικών αυτών ψυχών και το τείχος που δέχεται τους κραδασμούς των ορδών, ελέγχοντας απόλυτα το μέγεθος του φαινομένου, στα «καθαρόαιμα» προτεσταντικά τους κράτη, κάτω από τις υπογραφές των Δουβλίνων.
Ακριβώς όπως έβαλαν μαύρους και άλλους μετανάστες, να πολεμούν στον «εμφύλιο» της «αγγλο-κατεχόμενης» Αμερικής. Ενώ χρωστά ο προτεστάντης του βορρά την νίκη του στον καθολικό νότο (πρώην αποικίες καθολικών κρατών στην Αμερική, πχ. Ισπανία), ο ίδιος καλλιεργεί τον ρατσισμό στο εσωτερικό της με τα διάφορα γκέτο, ως θύλακες εκφοβισμού.  Τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό προώθησε προς στις ευρωπαϊκές χώρες. Η εκμετάλλευση του ανθρώπου και των παθών του, από ανθρωποειδή.  Όλα αυτά υπό το πρόσχημα … του Αλλάχ, όπως άλλοτε στο όνομα του ….. Χριστού και κάποτε άλλοτε στο όνομα του …. Γιαχβέ. 

Αυτοί λοιπόν οι φανατικοί βρίσκονται στους κόλπους του Ισλάμ, στα πιο κερδοφόρα σημεία των προτεσταντών. Δηλαδή όπου υπάρχει  πετρέλαιο και παπαρούνα. Την δουλειά την κάνουν άλλοι και αυτοί βρίσκονται μακριά στα «αμόλυντα» κράτη τους αφανείς,  αλλιώς θα τους φορούσαν κουδούνια υποκρισίας.  Φανατικοί και προτεστάντες στην ίδια πλευρά για την προστασία των συμφερόντων, αυτήν την φορά στον όνομα του Μαμωνά.  Ο πετρελαιάς Μπιλ Λάντεν και η πρωτοστατούσα Αλ Κάιντα ενάντια στους «άπιστους» φιλοχρήματους και εξουσιαστές. Με αυτήν την συνεργασία, προστατεύεται «νομίμως», «ηθικώς» και στρατιωτικώς, το αστείρευτο «κοίτασμα» (το 87% παγκοσμίως στο Αφγανιστάν και για «ξεκάρφωμα» το 7% στην Μιανμάρ) των «μαύρων» κερδών του οπίου, που ξεπλένονται στις τράπεζες και αλλαχού, κρατώντας λόγω υψηλού «κινδύνου», τις τιμές ψηλά.    Όχι μόνον αυτές φυσικά, διότι ένας πόλεμος άμεσα επιρρεάζει όλα τα εισηγμένα, ως λαμπιόνια στον ναό του Μαμωνά.  Μια ακριβοπληρωμένη λερωμένη παράσταση, με πρωταγωνιστές χαφιέδες, ΜΚΟ που χρηματοδοτούν δουλεμπόρους , τρομοκράτες, δολοφόνους, κινούμενους «φανατικούς» λαθρομετανάστες ή μισθοφόρους, με ένα «απροστάτευτο» αλλά και «ατρόμητο» Ισραήλ από δίπλα.  ΜΚΟ με την ευγενή Εγγλέζικη χορηγία, που ιδρύθηκε το 1928 στην Αίγυπτο, ήταν «η Μουσουλμανική αδελφότητα», εξ αιτίας της ζωτικής σημασίας της διώρυγας του Σουέζ που ήθελαν να ελέγξουν.

Σημειώθηκε αύξηση παραγωγής οποίου κατά 61% !!! επί εποχής του μαύρου προέδρου «προστάτη» του κάθε κατατρεγμένου και …. ειρηνιστή – ανθρωπιστή Ομπάμα, με την προεκλογική υπόσχεση απόσυρσης των στρατευμάτων να έχει μείνει ως ανεκπλήρωτη θεϊκή προσευχή, ενώ το σύστημα «υγείας» έμεινε παγωμένο στα όνειρά του και τις προεκλογικές του εξαγγελίες, με την CIA από δίπλα, να ελέγχει τους «δρόμους του μεταξιού» (ηρωίνης).
Το δόγμα ο «αντικληρικός» Προτεσταντισμός κατάφερε να νικήσει και να συρρικνώσει την Ορθοδοξία της Ανατολικής Ευρώπης με την βοήθεια του κομμουνιστικού πολιτικού δόγματος και το Καθολικό δόγμα στην Δυτική Ευρώπη, με την βοήθεια του «προοδευτικού αντικληρισμού» . Ενώ στην Αμερική, με την βοήθεια του υλισμού ….., η αθεΐα να έχει αυξηθεί τα 100 τελευταία χρόνια 7500%. Ήταν το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού και έφτασε στο 12,7%. Είναι η τέταρτη θρησκεία στον κόσμο (!!) 

Στις διάφορες «μυστικές κρύπτες» πάντως μαζεύονται οι κολεγιόπαιδες, εκτός των ομόδοξων και ομοιδεατών και, όλοι αυτοί οι «λειτουργοί» και «προχωρημένοι» - όλων των δογμάτων, για να παρακολουθήσουν «σεμινάρια» σε συνεχή διαμορφούμενα προγράμματα και, σύμφωνα με τα εξελισσόμενα γεγονότα ανά τον κόσμο. 
Κατά την περίοδο του διαφωτισμού, όταν ο Χριστιανισμός άρχισε να προσθέτει και την Ελληνική κοσμοαντίληψη, ο Χριστιανισμός άρχισε να ενδυναμώνει «ανασυντασσόμενος». Τι έκανε όμως τον Ισλαμισμό αντί να συρρικνώνεται, να αυξάνει ; Το 1900 ήταν 12,3% στον πλανήτη και εκτοξεύθηκε στο 20% ! Σαν να λέμε πως το οπισθοδρομικό και το φανατικό, έσπρωχνε τους ανθρώπους στον Μεσαίωνα και αυτοί έτρεχαν και τρέχουν να πιαστούν, σαν να είναι τα «σωτήρια»  εργαλεία για την σωτηρία τους (!!!)

Με όλα αυτά οι προτεστάντες επεδίωξαν την επικράτησή στους στον Ισλαμικό κόσμο της Ανατολής και στον Χριστιανικό κόσμο της Δύσης. Με αποτέλεσμα η μεγαλύτερη και ισχυρότερη θρησκεία στον κόσμο τον οποίο εξουσιάζει, να απουσιάζει από την γη που γεννήθηκε, αφού εξακολουθούν οι "φανατικοί" να την ξεριζώνουν με εγκληματικό τρόπο.  Ξεκίνησαν με τον διωγμό και σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, την σφαγή των Αρμενίων και γενικά από ολόκληρο τον χώρο της Μ. Ανατολής, καθώς και της Αφρικής.  Οι προτεστάντες που πρωταγωνιστούσαν σε όλες τις αιματηρές περιπτώσεις, ήταν ή Άγγλοι ή Γερμανοί ή Αμερικανοί.   Το «άλλοθι» στους φανατικούς ισλαμιστές το έδινε ο «εγγυητής» προτεστάντης Χριστιανός, ότι το θηρίο ο Χριστιανισμός δεν θα τους επιτεθεί.  Οι σεΐχηδες προδότες από την άλλη, οι «μεγάλοι πιστοί» του Αλλάχ, δεν θέλουν φυσικά να χάσουν τα ρολόγια τους, τις Φεράρι και τις πόρνες και, εκτελούν τις «παραγγελίες» των αφεντικών τους, με delivery τρομοκρατία.

Υπέρογκος ο αριθμός των θυμάτων και των κατατρεγμένων, στα χρόνια της προτεσταντικής κυριαρχίας, εν σχέση με όσα είχαν προξενηθεί τα προηγούμενα από αυτήν δύο χιλιάδες χρόνια, με επισφράγισμα τους Εβραίκής καταγωγής κατόχους των πετρελαϊκών εταιρειών και των μεγάλων τραπεζών (!!!). Η Οκτωβριανή επανάσταση και οι παγκόσμιοι πόλεμοι, προκάλεσαν : ο Α’ π.π συνολικά 40 εκατ. θύματα, 84 εκατ συνολικά ο Β’ και 20 εκατ. η Οκτωβριανή.  (Τους επιζήσαντες που να τους συγκαταλέξεις ;). Χωρίς να συνυπολογίζονται : οι Ιάπωνες της Ματζουρίας, ο 30ετής, οι Ναπολεόντειοι πόλεμοι, της Ινδίας, της αποικιοκρατικής Αφρικής, της Μικρασιατικής καταστροφής, οι Βαλκανικοί και ο άγνωστος αριθμός Τούρκων, Κούρδων, Σύριων, Αράβων , Ιορδανών, Παλαιστινίων θυμάτων, λόγω των πολλών αναφλέξεων στην Μέση Ανατολή και επίσης το γονάτισμα της Κίνας μέσω του οπίου με τα εκατομμύρια των ναρκομανών. 
2 εκατ. θύματα Καμποτζιανοί επί παντοδυναμίας Κίσινγκερ και 4 εκατ. Βιετναμέζοι υπό την εντολή του Πολ Ποτ και στις δύο περιπτώσεις.  1,5 εκατ. στο «σωσμένο» Ιράκ, με εντολή Μπους τζούνιορ.   Άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων των χουντικών κυβερνήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο και μία Σερβία που προσπαθεί να ορθοποδήσει, μετά τους βομβαρδισμούς και τον διαμελισμό της.   Στις μέρες μας θύματα παντού : Τυνησία, Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη, Παλαιστίνη, Ελλάδα και αλλαχού. Για 100 χρόνια ο πόλεμός τους κατά της ανθρωπότητας, σαν κινούμενος «θίασος θανάτου», δεν σταμάτησε ούτε λεπτό.

Δεν είναι μόνον όμως αυτοί που έχασαν τις ζωές τους. Είναι και τα θύματα χωρίς σφαίρες εξ αιτίας : των πολυεθνικών τους, των μονοκαλλιεργειών καφέ – τσαγιού και μπανάνας, της επιχειρηματικότητας, της έλλειψης τροφής, των λιμών,  των ασθενειών εξ αιτίας του «υλιστικού και τεχνολογικού πολιτισμού» τους, των πειραματόζωων της «επιστήμης», τα θύματα των διαμαντιών, των εξ ανάγκης μεταναστών εξ αιτίας των πολεμικών συρράξεων, των θυμάτων των παιδικών τροφών, των μεταλλαγμένων, με τον καρκίνο να κάνει θραύση εφ όσον τις αγελάδες τις τρέφουν με ορυκτέλαια και τις ντομάτες να φωσφορίζουν στο σκοτάδι, κάνοντας τους ανθρώπους να πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα. Χωρίς να παραβλέπονται οι αυτοκτονίες της οικονομικής κρίσης (πράγμα που έχει ξανά συμβεί κατά το παρελθόν) και της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Αντιμετωπίζουν με πλήρη ασυνειδησία την ανθρωπότητα ως φάρμα, πάνω στην οποία «δικαίως» ασκούν εξουσία βίας, ζωής και θανάτου. Δεν πλήττουν όμως μόνον τους … ξένους οι πράξεις τους, πλήττουν και τις δικές τους κοινωνίες. Αναρίθμητος ο αριθμός των ναρκομανών και των παράπλευρών απωλειών, όπως των οικογενειών των και του επιτηδευμένου κυνηγιού των ναρκωτικών.
Υπολογίζονται πάνω από μισό δις τα ανθρώπινα θύματα, της προτεσταντικής ιμπεριαλιστικής και άπληστης χωρίς ίχνος ενοχών, πολιτικής, όταν όχι πάρα πολύ μακριά, μόνον μερικούς αιώνες πριν, αυτός ο αριθμός αντιστοιχούσε στο σύνολο της ανθρωπότητας.
  
Πρώτη στην διαφθορά η Γερμανία. Δεν υπάρχει φονικό και καταδικασμένο για εγκλήματα καθεστώς και να μην εφοδιάζεται όπλα από την Γερμανία. Αυτό το λένε τα δικαστήρια όλου του κόσμου. Καθημερινά βγαίνουν αποφάσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν με τον αρμόζοντα και άρα με τον επιστημονικό τρόπο, αυτόν τον ισχυρισμό.  Δεν υπάρχει δικαστήριο στον κόσμο, μαζί με την Γερμανική δικαιοσύνη, που να μην έχει καταδικάσει τις μεγάλες γερμανικές εταιρείες για διαφθορά πολιτικών προσώπων. 
Δεν έχει αποζημιώσει ακόμα τα θύματά της από τους προηγούμενους πολέμους και έτρεξε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.  Τα χημικά όπλα είναι Γερμανικά «επιτεύγματα», όπως και η ηρωίνη Γερμανική πατέντα. Κι όμως αυτή η Γερμανία βγαίνει δημοσίως για να «μιλήσει» περί ηθικολογίας εξ ονόματος του πολιτισμένου κόσμου. 







Ανάμεσα στους προτεστάντες συγκαταλέγεται και η Γαλλία του Ρισελιέ του κρυφού προτεστάντη, ο οποίος άνοιξε πόλεμο στους καθολικούς μονάρχες και αλλοίωσε την Γαλλική κοινωνία. Ο κοντός Ολάντ εμφανίζεται «βασιλικότερος του βασιλέως» και το μόνον που κατάφερε στην μίζερη θητεία του ήταν ο γάμος των ομοφυλοφίλων.  Μιμήθηκε τον προηγούμενο κοντό με την επίθεση στην Λιβύη και έναν μακρινότερο κοντό, τον Ναπολέοντα. Παρασύρει τις καθολικές χώρες στις δικές του κρυφές «προτεσταντικές»  επιλογές, προκαταβάλλοντας τις όποιες πιθανές αντιδράσεις των ομοδόξων του της Μεσογείου. Γι αυτό τον λόγο υπήρξε πάντοτε πολύτιμη η συμμετοχή της Γαλλίας. Γι αυτό και καπελώθηκε η Γαλλική επανάσταση και η κρυφή θρησκευτική μεταστροφή της, εντός του γενικού χριστιανικού πλαισίου, που κανείς ποτέ δεν θα καταλάβαινε εύκολα. Αυτή τορπιλίζει την κάθε πιθανότητα ένωσης των Μεσογειακών καθολικών και ορθόδοξων κρατών κατά του προτεσταντισμού.

Η νέα μέθοδος, καθ΄ όσον δεν μπορούσε να ακολουθηθεί η παλαιά συνταγή των αιματηρών πολέμων, απεφασίσθη να είναι η τοκογλυφία, η οποία θα οδηγούσε τους λαούς στην χρεωκοπία, με σκοπό να παραδώσουν τις πατρίδες τους αμαχητί. Σημαντική στρατηγική κίνηση η δημιουργία της ευρωπαϊκής ένωσης, όπως ένα κλουβί όταν θέλεις να εγκλωβίσεις τα θηράματά σου.  Οι εμπνευστές της … Άγγλοι, Γερμανοί, Ολλανδοί και Γάλλοι, με τις «ευχές» των ΗΠΑ.  Όλοι αυτοί, από μόνοι τους διαχωρίζουν τους δανειολήπτες. Ποιοι θα είναι «νοικοκυραίοι» και ποιοι «άχρηστοι». Ποιοι θα είναι οι «τίμιοι» Σκανδιναβοί και ποιοι οι «άτιμοι» Βαλκάνιοι.  Μέθοδος ; Η παραλλαγή τακτικής της υφαρπαγής της Ινδιάνικης γης με τα όπλα, με την τζάμπα επιλογή αυτήν των αριθμών του δανεισμού και της τοκογλυφίας, για την κλοπή των πλούσιων γαιών τους.
Ο Σόϊμπλε σαν ένας άλλος Σέρμαν του Αμερικανικού «εμφυλίου» δεν διαφέρει στην πράξη από τα λόγια του δεύτερου :  «...οι Νότιοι πρέπει είτε να πεθάνουν ή να μας υπηρετήσουν. Θα καταστρέψουμε κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο μας, θα αφαιρέσουμε κάθε ζωή, θα κατάσχουμε κάθε εκτάριο γης, κάθε ιδιοκτησία, μέχρι να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όσοι δεν μας υποστηρίζουν, είναι εχθροί μας. Θα κάνω αυτόν τον πόλεμο τόσο φρικτό, έως ότου ο Νότος θα εκλιπαρεί για οίκτο». Το "... είναι εχθροί μας" μου θυμίζει Μπους.





Και ενώ παραδέχονται οι Γερμανοί υποκριτικά την ευθύνη, πως τα χρέη των χωρών προκλήθηκαν με αθέμιτο και παράνομο τρόπο, ανήθικα φερόμενοι δεν δέχονται να κουρέψουν τα κέρδη τους τα οποία τα θεωρούν «νόμιμα», όπως και τα χρέη των άλλων.  Γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή μετά το σοκ, η πλάνη της χρεωκοπίας θα αποκαλυπτόταν, έπαιξαν το σενάριο της Συρίας, με τους «καλούς» Αμερικανούς να νοιάζονται να λύσουν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.  Χοντρό δούλεμα.  Ο «κακός» θέλει μέτρα λιτότητας και ο «καλός» θέλει ανάπτυξη. Και οι δύο όμως θέλουν τα παράνομα δανεικά πίσω. Στο ίδιο θέατρο συμπαίκτες και πρωταγωνιστές. Η Γερμανία φροντίζει να διχάζει τα υπερχρεωμένα κράτη, τηρώντας διαφορετική στάση, αλλού σκληρή και αλλού μαλακή, για να εμποδίζει την συσπείρωσή τους, έχοντας ως χαρτί ένα από αυτά ως «αποδιοπομπαίο τράγο». Την Ελλάδα.

Κατόπιν τούτων και για εκφοβισμό, θέλουν να σπάσουν τα πόδια της Συρίας και να αποκλείσουν όλες τις επιλογές που θα μπορούσαν να έχουν τα κράτη. Όπου και να στραφούν, πάντα να πέφτουν πάνω τους. Είναι το τελευταίο τους χαρτί. Χρησιμοποιούν το «μαντρί» χριστιανισμός, επειδή δεν διαθέτουν δικό τους, βάζοντας στόχο την ορθόδοξη Ελλάδα, παίζοντας εκείνοι τον ρόλο του «καλού» χριστιανού.  Αναγκαστικά το φόβητρό τους είναι θρησκευτικού τύπου, στηρίζοντας τους ισλαμοφασίστες ηγέτες Μόρσι, τον Ερντογάν, του ηγέτες του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας, των Εμιράτων.  Προκαλούν φόβο στα κράτη της Μεσογείου, μην και κουνηθεί κάποιο και χαλάσει την ένωση και το ευρώ, διότι τότε πάει ο σχεδιασμός. Μην και δεν πληρώσουν τα χρέη τους. Μην και ενωθούν κινούμενα να πάρουν τις πατρίδες τους στα χέρια τους, πράγμα όχι δύσκολο να συμβεί εφ όσον υπάρχει βούληση και κατανόηση του όλου προβλήματος. Μετέθεσαν την προσοχή από τον δικό τους φασισμό, στον φασισμό των φανατικών του Ισλάμ.
Προπέτασμα έχουν την ορθόδοξη και «άχρηστη» Ελλάδα, ενώ οι καθολικές και οι «αδελφές» προτεσταντικές, είναι πάνω κάτω το ίδιο «ηθικές» . Η Ελλάδα τρώει «μαστίγιο», ενώ οι άλλες καθολικές «τρώνε» καρότο. Οι Καθολικές βλέπουν ό,τι «βλέπει» η Γερμανία, κερδίζοντας χρόνο και αργότερα βλέπουμε, προσπαθώντας να σωθούν έστω και εις βάρος των ομοιοπαθούντων.  Κατηγορεί η μία χώρα την άλλη. Υποσκάπτει η μία την προσπάθεια της άλλης, μην και βρεθούν και αυτές στην γωνία μαζί με την Ελλάδα.

Ο σχεδιασμός σκοπό έχει να κρατά μακριά όλους τους τρομοκρατημένους Χριστιανούς από τους Μωαμεθανούς και του Καθολικούς μακριά από τους «τεμπέληδες» Ορθόδοξους.  Κανείς να μην έχει σχέση με τον άλλον ή να έχει διάθεση να βοηθήσει κανέναν, άρα ουσιαστικά και τον εαυτό του.  Για τους λαούς δεν ενδιαφέρεται κανείς. Εδώ η «καλή» ένωση που προσφέρει «ασφάλεια», ενάντια στους πληρωμένους δουλεμπόρους των προτεσταντών.  Η προτεσταντική Δανία προκάλεσε τον Μουσουλμανικό κόσμο με τα σκίτσα του Μωάμεθ. 

Στην πρόθεση τους και στο test drive για την υποστήριξή τους στο κτύπημα κατά της Συρίας, μετράνε φίλους, διχάζοντας τους ειρηνιστές και ανθρωπιστές λαούς.  Οι συνήθεις ύποπτοι κάνουν τις δηλώσεις τους σε επιλεγμένους τόπους. Ο Ομπάμα από την προτεσταντική Σουηδία και ανάλογα ο Βεστερβέλε από την Λιθουανία. Όλοι γύρο γύρο, μακριά από ανεπιθύμητες αντιπολεμικές διαδηλώσεις.   Όταν τα ισοπεδωμένα κράτη πλήρωναν για την ανοικοδόμησή τους, οι προτεσταντικές Σκανδιναβικές χώρες δεν πλήρωσαν ούτε για καμινάδα. Το ίδιο και σήμερα. Γιατί να νοιαστούν για έναν πόλεμο που τους πέφτει μισός πλανήτης μακριά ; Έτσι κι αλλιώς, άλλοι θα μισούνται μεταξύ τους και άλλοι θα καίγονται.  Αυτοί πάντα θα παραμένουν «οι πολιτισμένοι Σουηδοί» που δεν καταλαβαίνουν τους Βαλκάνιους, τους Ανατολίτες και τους βάρβαρους. Γι αυτό κάποιοι παραμένουν πιο πίσω, μην και αποκαλυφθούν όλες οι προτεσταντικές χώρες μαζί, σε περίπτωση αναποδιάς. Στόχος , η μία ευρωπαϊκή χώρα να παρασύρει την άλλη και αυτήν την εσωτερική στρατηγική την έχει αναλάβει η καθολική Γαλλία με τον «προτεστάντη» ηγέτη της. Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια της Ελλαδικής μπανανίας, φρόντιζαν να εκθέτουν την χώρα σε κίνδυνο, σε όλες τις πολεμικές τους ορέξεις, για να την ελέγχουν απόλυτα.

Η Μεσόγειος έγινε ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ των Χριστιανών και των Μωαμεθανών. Την Ελλάδα την μετατρέπουν σε μια μισητή χώρα, με την βοήθεια του Γιωργάκη, του Αντωνάκη, του Βαγγέλη και του Φώτη.  Κάνουν δοκιμές αντοχής εντός της Ευρωπαϊκής ένωσης, όπως η αντιπαράθεση μεταξύ Λονδίνου και Μαδρίτης για τον έλεγχο του Γιβραλτάρ, για να δουν τα αντανακλαστικά. Κοιμάται η Ισπανία ή έχει ξυπνήσει ; Και στην Ελλάδα  να γίνονται αλλεπάλληλες εναέριες παραβιάσεις, παράλληλα με την οικονομική ανέχεια.   Για να πειστούν και να μην αντιδράσουν οι πραγματικά πτωχευμένοι προτεσταντικοί λαοί, έστειλαν τον λογαριασμό στην Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα, παρουσιάζοντας πως αυτές αναλαμβάνουν το κόστος, σαν «καλοί Σαμαρείτες».  Την πολεμική ενέργεια των Χριστιανών θα την πληρώσουν οι πιο «φανατικοί» ισλαμιστές ηγέτες, τα αφεντικά της Αλ Κάιντα, οι ιδιοκτήτες των πετρελαιοπηγών. Έτσι οι προτεστάντες θα παραμείνουν «άσπιλοι και αμόλυντοι», λέγοντας απλώς ένα ΝΑΙ

Όταν όμως απειλείται ολόκληρη η ανθρωπότητα από την αποθράσυνση αυτών των ανθρώπων που παριστάνουν τους εαυτούς ως θεούς , όταν η ανθρωπότητα βρίσκεται στο σημείο μηδέν πριν την καταστροφή της και πρέπει να επιλέξει και εφ όσον εμπιστεύεται τον Θεό, Αυτός θα επιτρέψει στην ύβρη αυτή να καταστρέψει ότι αγαπητό έχει δημιουργήσει ;  Όποιος περπατά τόσο «ψηλά» αποκλείεται να είναι μόνος του.  Είναι βέβαιο πως έχει «κίνηση» εκεί επάνω.  «Κίνηση» που κανένας δεν ξέρει πότε θα εκδηλωθεί. Ποτέ δεν ξέρει ο άνθρωπος που έχει ξεπεράσει τα όρια πότε θα την «πατήσει». Η στάμνα πάει πολλές φορές για νερό, αλλά μία φορά σπάει.
Οι εξελίξεις τρέχουν. Η μεσόγειος «πονά» και αυτοί οι πόνοι δεν είναι συνηθισμένοι. Είναι πόνοι τοκετού. Το εκφυλισμένο παλιό πεθαίνει αυτοκτονώντας στις ακτές της θάλασσας των πολιτισμών και κάτι νέο αλλά άγνωστο σε μας ακόμα τώρα, θα γεννηθεί. 


Να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε να είναι υπέρ της ανθρωπότητας, επομένως και του τόπου μας.                       Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου