a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Όλα τα δεινά της Ελλάδος, από την απελευθέρωση από τον Οθωμανικό ζυγό μέχρι σήμερα, οφείλονται στο ξένο παράγοντα. 
Γράφει ο Α. Γρυπαίος.

Διεθνολόγος
e-mail: ant.grypaios@gmail.com
 
Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη πατρίδα μας, από οικονομία και εθνικά θέματα, μέχρι πολιτικές δολοπλοκίες και δολοφονίες, οφείλονται στο ξένο παράγοντα. Ο ξένος παράγων, από παγκόσμια διακυβέρνηση, μέχρι ξένες μυστικές υπηρεσίες, πληρώνει...
δολοφόνους ή εγκληματικές εταιρίες, να εκτελούν πολιτικούς ή στελέχη πολιτικών κομμάτων, ή δημοσιογράφους, ανεπιθύμητους σε αυτούς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.
Όσοι πολιτικοί επιβιώνουν στην εξουσία, είναι απλώς δικοί τους, και εκτελούν τις εντολές τους. Τις εντολές του μεγάλου αδελφού.

Διανύουμε περίοδο σκληρής τρομοκρατίας, με δολοφονίες πολιτών, για να υποταγούμε πλήρως στις θελήσεις του ξένου παράγοντα.

Ο ξένος παράγων ωφελείται από τις δολοφονίες, ο ξένος παράγων ωφελείται από την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Ο ξένος παράγων ωφελείται από την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου.

Ο ξένος παράγων ωφελείται από τον σχεδιαζόμενο διαμελισμό της χώρας. Ο ξένος παράγων στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, δηλαδή εφαρμόζει τη πολιτική του διαίρει και βασίλευε επάνω στον Ελληνικό λαό, ενώ εμείς απολαμβάνουμε τη προπαγάνδα του ξένου παράγοντα στα πληρωμένα Τουρκοκάναλα από τους καναπέδες.
Στην Ελλάδα του success story, έχουμε συσσίτια, άνεργους, άστεγους, ασθενείς, εξαθλίωση, και αυτοκτονούντες πολίτες.

Η κυβέρνηση της συνομοσπονδίας Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, λειτουργεί για το ξένο παράγοντα, και όχι για τον Ελληνικό Λαό.

Μην τους ακούτε που λένε ότι διαπραγματεύονται και αντιστέκονται στη Τρόϊκα, αφού έχουν υπογράψει όλους τους όρους των Μνημονίων.
Είναι κυβέρνηση της Τρόϊκα.
 Παραπλάνησαν το Λαό για να ψηφιστούν
Ο ξένος παράγων τους έχει δέσει χειροπόδαρα με υπογραφές.
Η ελίτ της παγκόσμιας κυβέρνησης τονίζει ότι όποιος δεν μετέχει στη παγκόσμια κυβέρνηση, Σιωνιστική Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση, θα μείνει στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, και στο περιθώριο.
Μετέχουμε είτε δεν μετέχουμε, πάλι δούλοι και σκλάβοι θα είμαστε!

Αυτά ας τα ακούσει ο κύριος Σαμαράς, που μετέχει πρόθυμα.
Είναι ένας εκ των προθύμων, κουβαλάει νερό στο μύλο της Ν.Τ.Π.
Νομίζει ότι η ανάπτυξη θα έλθει από τη Σιωνιστική ΝΤΠ & Παγκοσμιοποίηση.

Ο Ξένος Παράγων- λέγε Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων- θεωρούν την Ελλάδα, και τον Ελληνισμό, αποδιοπομπαίο τράγο, και εμπόδιο, για να επιβάλλουν τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Ο Ξένος παράγων έφερε τον JEFFREY και το ΔΝΤ, ώστε να βάλλουν στο χέρι τα κοιτάσματα της Ελλάδος.
 Στο κόλπο και οι Γερμανοί!

Ο ξένος παράγων λύσσαξε από την ημέρα που έμαθε ότι η Ελλάς έχει πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα, και αποφάσισε να αποσταθεροποιήσει τη χώρα μας, για να αρπάξει τον ορυκτό μας πλούτο, σε στεριά και θάλασσα.
Για την αποσταθεροποίηση της χώρας, χρησιμοποιεί την οικονομία-χρεοκοπία, με τη Τρόϊκα, και τους εφιάλτες πολιτικούς, μέχρι τις πολιτικές δολοφονίες.
Η Τρόϊκα πρέπει να καταδικαστεί από τους διεθνείς οργανισμούς δικαιοσύνης, για εγκλήματα κατά της Ελλάδος.

Η Τρόϊκα είναι και αυτή έργο και όργανο του ξένου παράγοντος.

Θέλουν να μας ρίξουν σε εμφύλιο πόλεμο, για την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, από χρυσό μέχρι πετρέλαια. Από στερεά μέχρι υγρά και αέρια.
Τίποτα δεν θα αφήσουν για μας!

Στον απόηχο της συνέντευξης του κ.Πρωθυπουργού στη T.V. εμφανίστηκε μια εικόνα πρωθυπουργού φοβισμένου, άβουλου, γεμάτου ανασφάλεια, ισχυρίστηκε ότι ο Λαός του λέει, «Αντώνη προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα».

Εμφάνισε εικόνα φανατισμένου κομματικού παράγοντα.
Εμφάνισε εικόνα αρχομανούς, όπου για την εξουσία μπορεί να κάνει τα πάντα, φτάνει να χαίρει της ευνοίας του ξένου Σιωνιστικού παράγοντα.
Εμφάνισε εικόνα αφελούς πολιτικού, γιαυτό τον στηρίζει ο ξένος παράγων, για να κάνει εύκολα τις δουλειές του. («Δουλίτσες» λέει χιουμοριστικά ο κύριος Γ. Τράγκας στις εκπομπές του στα ΜΜΕ.)
Ένας πρωθυπουργός στην υπηρεσία των υπαλληλάκων της Σιωνιστικής Τρόϊκας.
Κάλυψε πλήρως το πιο διεφθαρμένο κόμμα της Ευρώπης, επειδή τον στηρίζει στην εξουσία. Τόσο αρχομανής είναι!

Τα κανάλια της T.V. « Ε» & EXTRA 3, στις εκπομπές του κ. Τράγκα παίζουν VIDEO με το Σαμαρά να εκφωνεί πύρινους λόγους κατά του ΠΑΣΟΚ, και του Βενιζέλου κατά του Σαμαρά.

Αυτοί οι δύο κύριοι σήμερα συγκυβερνούν.
Θαυμάστε κόσμε αξιοπρέπεια πολιτικών ανδρών.
Κάθε ημέρα παραμονής της Κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά, ισοδυναμεί με ένα χρόνο ολέθρου και καταστροφής της Ελλάδος. Mε τη βαριά φορολογία και τα χαράτσια δημεύουν τα σπίτια μας, για να τα δώσουν στους Γερμανούς τοκογλύφους, μέρος του ξένου παράγοντα.

Oι ξένοι δολοφονούν τους νέους μας, και ο Σαμαράς στο κόσμο του….
Ούτε συλλυπητήρια δεν έστειλε στις οικογένειες των νεαρών νεκρών.
 Τα ΜΜΕ λένε, «Όλη η αθλιότητα σε μια συνέντευξη».

Το μόνο που έταξε στον Ελληνικό Λαό, ήταν Free Internet με εναέριο Wi-Fi, σε ένα λαό γεμάτο φτώχεια, ανεργία, και αυτοκτονίες.
Όταν ο λαός δεν έχει να φάει, ας φάει δωρεάν ιντερνέτ με Wi-Fi.
Όταν σου παίρνουν το σπίτι, στεγάσου στο internet Wi-Fi.
Τέτοια μυαλά μας κυβερνούν.
Μυαλά Μαρίας-Αντουανέτας, να φάμε παντεσπάνι του internet Wi-Fi και να στεγαστούμε με internet Wi-Fi.
Για τα εθνικά μας θέματα τσιμουδιά.
Αυτά τα ρυθμίζουν οι άρχοντες, μεγιστάνες, και ολιγάρχες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δυστυχώς για την Ελλάδα, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ιστορίας, βρέθηκε με το μικρότερο πολιτικό ηγέτη από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Εκτελεί ότι τον διατάξει η παγκόσμια διακυβέρνηση, και αφήνει το λαό να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, απληροφόρητος για τα γενόμενα.
Ένας ηγέτης ανίσχυρος μπροστά στα υπαλληλάκια της Τρόϊκα, που δεν τολμά, ούτε μια διόρθωση-αδικία να κάνει π.χ. στα τέλη κυκλοφορίας.
Οι πολιτικοί του ξένου παράγοντα, κατάστρεψαν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, (ΕΑΣ), διότι έτσι τους διέταξαν οι Γερμανοί του Δ! Ράϊχ, και διέλυσαν τη βιομηχανία μας.

Έχουμε πολιτικούς τέτοιους, που τα εθνικά μας θέματα τα ρυθμίζουν οι εχθροί του Ελληνισμού, ο ξένος παράγων, κατά το δοκούν.
Ακόμη και ο Τσολάκογλου καλλίτερος ήταν, από τους σημερινούς.
Βλέπετε τα ρεζιλίκια με τη κρατική τηλεόραση, πρώην ΕΡΤ!

Με τους «Σοσιαλδημοκράτες» - δεξιούς πολιτικούς, η Ελλάς έφθασε στο χείλος του γκρεμού, της καταστροφής, της χρεοκοπίας, και του επερχόμενου διαμελισμού.
Ο Σαμαράς στο παρελθόν το έπαιζε αντι-μνημονιακός, και εκφωνούσε καυστικούς πατριωτικούς λόγους, γιαυτό τον ψήφισε η βάση της Ν.Δ. για αρχηγό και πρόεδρο της Ν.Δ., έκτοτε έκανε δεκάδες «κωλοτούμπες» στην υπηρεσία των τοκογλύφων δανειστών, και του ξένου παράγοντα, για να διατηρηθεί στην εξουσία.

Δυστυχώς η Ελλάς είναι εκτροφείο ηλιθίων ψηφοφόρων, (ψεκασμένοι), αφού ψηφίζουμε αυτούς τους εφιάλτες πολιτικούς, πράκτορες των Κοσμοκρατόρων, Παντοκρατόρων, & Επικυρίαρχων του πλανήτη. Υπάρχουν σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης (ξένου παράγοντα), για διαμελισμό της Ελλάδος, ο πρωθυπουργός τα γνωρίζει, και δεν ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό, τηρεί «σιγήν ιχθύος». Τα γνωρίζουν και όλοι οι πολιτικοί Αρχηγοί.
Εάν αυτό δεν είναι συνεργασία με τον εχθρό, διά της σιωπής, τότε τι είναι;

Για τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, «άκρα του τάφου σιωπή».
Το μόνο που μας σώζει είναι η οικονομική καταστροφή, αλλιώς θα είχαν ήδη καταλάβει τη πατρίδα μας, «αντιστάσεως μη ούσης».
 Να και ένα καλό της φτώχειας και της χρεοκοπίας!
Η φτώχεια διώχνει τους λαθρομετανάστες. «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι πρόγονοί μας.

Οι εντολές της ηγεσίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης περί πολύ-πολιτισμού, και ρατσισμού, αντι-ρατσισμού, που υπερθεματίζουν την εισβολή και κατοχή των αλλόφυλων μαζών στη χώρα μας, θα επιφέρει τον εξαφανισμό της Ελληνικής φυλής.
Δεν μας έφθαναν όλα τα δεινά της φτωχοποίησης των Ελλήνων, τώρα σαν επιτύμβιο πλάκα μας φόρεσαν και τον λεγόμενο «αντι-ρατσιστικό» νόμο, να μας φιμώσουν πλήρως, ώστε να καταστεί δυνατή η κατάληψη της Ελλάδος υπό των αλλοφύλων, «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων», ανεφώνησε ο Σαμψών, ώστε να καταστεί δυνατή η αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου.

Κατά τη σύνταξη του «αντι-ρατσιστικού» νόμου, οι μαριονέτες πολιτικοί του ξένου παράγοντα, δεν έλαβαν υπ’ όψιν,

  • 1.- «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» τα οποία αποπνέουν και ακτινοβολούν ρατσισμό, εναντίον των Χριστιανών Ελλήνων.
  • 2.- Την απόφαση προ ετών του Ο.Η.Ε. που λέει «ZIONISM IS A RACISM», δηλαδή ο Σιωνισμός είναι Ρατσισμός. Γιαυτό λύσσαξαν οι Κοσμοκράτορες να αποδείξουν ότι όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε οι ρατσιστές. «Έβρισε ο γάϊδαρος, το πετεινό κεφάλα» λέει ένα λαϊκό γνωμικό. Όμως με τους Γερμανούς έχουνε φιλίες…… «Τα καλά και συμφέροντα» λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
  • 3.- Τα δημοσιεύματα όλων των ΜΜΕ, ότι ο εν λόγω αντι-ρατσιστικός νόμος, έγινε κατά διαταγήν των ΑμερικανοΣιωνιστικών οργανώσεων.
  • 4.- Τις δηλώσεις του πρώην υπουργού δικαιοσύνης.
  • 5.- Ο εν λόγω νόμος στρέφεται κατά των Ελλήνων, και υπέρ πάσης εθνικότητος εισβολέων κατακτητών της Ελλάδος.
  • 6.- Ο εν λόγω νόμος έγινε κατεντολήν του ξένου παράγοντα.
  • 7.- Δεν έλαβαν υπ’ όψιν την εντολή του Πανάγαθου Θεού, που λέει, «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ».
  • 8.- Ο εν λόγω νόμος, είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, δηλαδή η «Ελληνική» κυβέρνηση του ξένου παράγοντα, στρέφεται κατά των Ελλήνων φορολογουμένων, κατ’ εντολή των ξένων εχθρών της πατρίδος, οι οποίοι με αυτό το νόμο αποβλέπουν στην αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, και στην αλλαγή του πληθυσμού της Ελλάδος………..
  • 9.- Με τον «αντι-ρατσιστικό» αυτό νόμο, «βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας» λέει ο λαός, αφού φιμώνουμε το Λαό μας, και επιτρέπουμε στο ξένο παράγοντα να αλωνίζει στη πατρίδα μας.
  • 10.-Αποδεικνύεται έτσι, ότι οι πολιτικοί εκτελούν διαταγές του ξένου παράγοντα, δηλαδή μυαλό και πατριωτισμός στο Ναδίρ, αρκεί να κατέχουν οι αρχομανείς πολιτικοί την εξουσία, και «Γαία πυρί μιχθήτω».
Με αυτούς τους εφιάλτες πολιτικούς, δούλους του ξένου παράγοντα, η Ελλάς και ο Ελληνισμός έπεσαν σε παρακμή τέτοια που σήμερα απεμπολούμε τα όσια και ιερά του Ελληνισμού.

Σε λίγο χρόνο θα έχουμε κυβέρνηση Ισλαμιστών Αφρικανών & Ασιατών στη πατρίδα μας, με τα πολιτικά δικαιώματα, τις Ελληνοποιήσεις, & τη ψήφο που παραχωρούν στους λαθρεπιβάτες του πλοίου που λέγεται Ελλάς.

Δυστυχώς σε όλα αυτά τα ανθελληνικά σχέδια συνεργάζεται και η «προοδευτική» αριστερά, μέσα στα πλαίσια της φιλοσοφίας περί πολύ-πολιτισμού (λέγε Βαβέλ), της αριστερίστικης θολοκουλτούρας, χωρίς να σκεφθούν ότι έτσι καταστρέφουν τον Ελληνισμό.

Αυτά όλα τα υλοποιούν οι σύγχρονοι πολιτικοί της Ν.Δ. ,ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, των ΑμερικανοΣιωνιστών Ααρών Αβουρί & Jeffrey, και διαδόχων αυτών.

Θέλουν τη κατάργηση της ιδιοκτησίας των Ελλήνων, για να δώσουν τη Γη μας και τα σπίτια μας στους Σιωνιστές Γερμανούς του Δ! Ράϊχ.

Οι πολιτικές μαριονέτες του ξένου παράγοντα, είναι πιστοί θαμώνες των μυστικών λεσχών και στοών, των ανδρείκελων με τις «ποδίτσες».
Όλα αυτά τα κάνουν για να κατέχουν την εξουσία.
Εάν δεν είσαι μέλος μυστικών Σιωνιστικών Μασονικών λεσχών, δεν ανεβαίνεις στην εξουσία.(Illuminati, Bilterberg, trilateral commission).

Προδίδουν τον Έλληνα με αντάλλαγμα τη πρόσκαιρη εξουσία.

Μετά το νόμο «περί ευθύνης υπουργών» που τόσα δεινά επέφερε στη χώρα, ετοιμάζουν τον «αντι-ρατσιστικό νόμο» για φίμωση κάθε ελεύθερης σκέψης, με τη δικαιολογία περί «ρατσισμού» των Ελλήνων.
Σε λίγο η παγκόσμια διακυβέρνηση θα έχει ως όπλο καταδυνάστευσης των Ελλήνων, ένα ρατσιστικό νόμο, που ετοιμάζει μια υποτελής στους ξένους δυνάστες κυβέρνηση συνεργασίας υποτελών πολιτικών. Τα πολιτικά κόμματα σήμερα είναι οι εν δυνάμει εγκληματικές οργανώσεις των γενίτσαρων, στην υπηρεσία του διεθνούς πολιτικού Σιωνισμού, των μεγιστάνων, ολιγαρχών αφεντικών τους.

Αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, αφού κατάστρεψαν τη πατρίδα μας, και τον Ελληνισμό. Όλοι μιλάνε για οικονομική κρίση, τη κρίση αυτή την κατασκεύασαν οι Κοσμοκράτορες, σε συνεργασία με ντόπιους πολιτικούς, για να διαμελίσουν την Ελλάδα, και να αρπάξουν τον ορυκτό της πλούτο, υπόγειο και υποθαλάσσιο, με τη συνεργασία των πολιτικών κομμάτων- -εγκληματικών οργανώσεων.

Δεν υπάρχουν πια μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες που να καθοδηγούν τη νεολαία μας, υπάρχουν μόνο μαριονέτες, και πολιτικοί γενίτσαροι στην υπηρεσία των εχθρών του γένους των Ελλήνων.

Οι πολιτικοί μας είναι πιόνια & μαριονέτες της Σιωνιστικής λέσχης Bilterberg, και της Σιωνιστικής «τριμερούς επιτροπής», οργανώσεων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Δηλαδή οι πολιτικοί μας είναι πιόνια των εχθρών του Ελληνισμού και της Ελλάδος, μαριονέτες του ξένου παράγοντα, που προσπαθεί να δημιουργήσει εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις στη χώρα μας, για τα συμφέροντά του.

Ο Σαμαράς υπόσχεται δωρεάν Wi-Fi για όλη την Ελλάδα, ενώ η ανεργία φθάνει στο 30%, τα μαγαζιά άνοιξαν τις Κυριακές και γέμισαν με χαζοχαρούμενους άφραγκους πελάτες, οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει κάθε ρεκόρ πολιτικής αδιαφορίας, αποβλακωμένοι από τους αεροψεκασμούς του ξένου παράγοντα, και τα χημικά αέρια της ΕΛ.ΑΣ., και τίποτα δεν δείχνει ότι κάτι καλό μπορούμε να περιμένουμε.
Το φαιδρόν είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ. πολεμάει τον Έλληνα πατριώτη……..

Τα οικονομικά μέτρα του ξένου παράγοντα αυξάνουν την ανεργία, αυξάνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση, και οι Έλληνες κοιμούνται!
Τα οικονομικά μέτρα αυτά δεν καταδικάζονται από τα πληρωμένα ΜΜΕ του ξένου παράγοντα, αλλά υμνούνται σαν αναπτυξιακά μέτρα.

Σήμερα δεν μας κυβερνά η πατριωτική Ν.Δ. αλλά η Πολιτική Άνοιξη του ξένου παράγοντα, η Πολιτική Άνοιξη του 3% του Σαμαρά.
Κατάντησαν τη Ν.Δ. «Αραβική Άνοιξη», και ο Νοών Νοείτω……

Οι συνεντεύξεις του μικρού πρωθυπουργού στα ΜΜΕ, χαρακτηρίζονται από αερολογίες, συντηρητισμό, και νεοφιλελευθερισμό. Κολυμπάει μέσα σε νερά υποτέλειας, φοβίας, και ατολμίας. Εφαρμόζει το «Σοκ και Δέος», και τις οικονομικές θεωρίες της «Σχολής του Σικάγου» του ξένου παράγοντα, επάνω στον Ελληνικό Λαό.
Δεν πρόκειται ποτέ να βγούμε από τη κρίση, μέχρι να αποτελειώσει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, «ο ξένος παράγων», της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μερικά ΜΜΕ ζητούν άμεσο επιστροφή στη δραχμή.

Επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα θα είναι επιτυχής ΜΟΝΟ
  • 1.- Με εφαρμογή της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, δηλαδή διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, και στάση πληρωμών τοκοχρεολυσίων προς τους τοκογλύφους δανειστές. &
  • 2.- Με ανατροπή του παρόντος προδοτικού πολιτικού συστήματος.

Επιδίωξη της τυραννίας του ξένου παράγοντα, είναι να πτωχεύσουν οι Έλληνες, ώστε με την επιβολή μεγάλων φόρων, να γίνει η δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων, και να αποδοθεί αυτή στους τοκογλύφους.

Στο άρθρο 19 η Οικουμενική διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λέει,
«Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει, και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης,
και από όλο τον κόσμο». 

«Ο Σιωπών δοκεί συναινείν»…………..

Το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος των Ελλήνων λέει,
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον παντός που επιχειρεί να το καταλύσει».

Παραπέμπει σε Τρόϊκα, διεθνείς τοκογλύφους δανειστές, και ξένο παράγοντα.

Έλληνες αφυπνιστείτε, και αντισταθείτε. 
πηγή : http://www.epirus-ellas.gr/2013/11/blog-post_1506.html
Ο ξένος παράγοντας στα δεινά της Ελλάδος.

Όλα τα δεινά της Ελλάδος, από την απελευθέρωση από τον Οθωμανικό ζυγό μέχρι σήμερα, οφείλονται στο ξένο παράγοντα. 
Γράφει ο Α. Γρυπαίος.

Διεθνολόγος
e-mail: ant.grypaios@gmail.com
 
Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη πατρίδα μας, από οικονομία και εθνικά θέματα, μέχρι πολιτικές δολοπλοκίες και δολοφονίες, οφείλονται στο ξένο παράγοντα. Ο ξένος παράγων, από παγκόσμια διακυβέρνηση, μέχρι ξένες μυστικές υπηρεσίες, πληρώνει...
δολοφόνους ή εγκληματικές εταιρίες, να εκτελούν πολιτικούς ή στελέχη πολιτικών κομμάτων, ή δημοσιογράφους, ανεπιθύμητους σε αυτούς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.
Όσοι πολιτικοί επιβιώνουν στην εξουσία, είναι απλώς δικοί τους, και εκτελούν τις εντολές τους. Τις εντολές του μεγάλου αδελφού.

Διανύουμε περίοδο σκληρής τρομοκρατίας, με δολοφονίες πολιτών, για να υποταγούμε πλήρως στις θελήσεις του ξένου παράγοντα.

Ο ξένος παράγων ωφελείται από τις δολοφονίες, ο ξένος παράγων ωφελείται από την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Ο ξένος παράγων ωφελείται από την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου.

Ο ξένος παράγων ωφελείται από τον σχεδιαζόμενο διαμελισμό της χώρας. Ο ξένος παράγων στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, δηλαδή εφαρμόζει τη πολιτική του διαίρει και βασίλευε επάνω στον Ελληνικό λαό, ενώ εμείς απολαμβάνουμε τη προπαγάνδα του ξένου παράγοντα στα πληρωμένα Τουρκοκάναλα από τους καναπέδες.
Στην Ελλάδα του success story, έχουμε συσσίτια, άνεργους, άστεγους, ασθενείς, εξαθλίωση, και αυτοκτονούντες πολίτες.

Η κυβέρνηση της συνομοσπονδίας Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, λειτουργεί για το ξένο παράγοντα, και όχι για τον Ελληνικό Λαό.

Μην τους ακούτε που λένε ότι διαπραγματεύονται και αντιστέκονται στη Τρόϊκα, αφού έχουν υπογράψει όλους τους όρους των Μνημονίων.
Είναι κυβέρνηση της Τρόϊκα.
 Παραπλάνησαν το Λαό για να ψηφιστούν
Ο ξένος παράγων τους έχει δέσει χειροπόδαρα με υπογραφές.
Η ελίτ της παγκόσμιας κυβέρνησης τονίζει ότι όποιος δεν μετέχει στη παγκόσμια κυβέρνηση, Σιωνιστική Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση, θα μείνει στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, και στο περιθώριο.
Μετέχουμε είτε δεν μετέχουμε, πάλι δούλοι και σκλάβοι θα είμαστε!

Αυτά ας τα ακούσει ο κύριος Σαμαράς, που μετέχει πρόθυμα.
Είναι ένας εκ των προθύμων, κουβαλάει νερό στο μύλο της Ν.Τ.Π.
Νομίζει ότι η ανάπτυξη θα έλθει από τη Σιωνιστική ΝΤΠ & Παγκοσμιοποίηση.

Ο Ξένος Παράγων- λέγε Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων- θεωρούν την Ελλάδα, και τον Ελληνισμό, αποδιοπομπαίο τράγο, και εμπόδιο, για να επιβάλλουν τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Ο Ξένος παράγων έφερε τον JEFFREY και το ΔΝΤ, ώστε να βάλλουν στο χέρι τα κοιτάσματα της Ελλάδος.
 Στο κόλπο και οι Γερμανοί!

Ο ξένος παράγων λύσσαξε από την ημέρα που έμαθε ότι η Ελλάς έχει πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα, και αποφάσισε να αποσταθεροποιήσει τη χώρα μας, για να αρπάξει τον ορυκτό μας πλούτο, σε στεριά και θάλασσα.
Για την αποσταθεροποίηση της χώρας, χρησιμοποιεί την οικονομία-χρεοκοπία, με τη Τρόϊκα, και τους εφιάλτες πολιτικούς, μέχρι τις πολιτικές δολοφονίες.
Η Τρόϊκα πρέπει να καταδικαστεί από τους διεθνείς οργανισμούς δικαιοσύνης, για εγκλήματα κατά της Ελλάδος.

Η Τρόϊκα είναι και αυτή έργο και όργανο του ξένου παράγοντος.

Θέλουν να μας ρίξουν σε εμφύλιο πόλεμο, για την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, από χρυσό μέχρι πετρέλαια. Από στερεά μέχρι υγρά και αέρια.
Τίποτα δεν θα αφήσουν για μας!

Στον απόηχο της συνέντευξης του κ.Πρωθυπουργού στη T.V. εμφανίστηκε μια εικόνα πρωθυπουργού φοβισμένου, άβουλου, γεμάτου ανασφάλεια, ισχυρίστηκε ότι ο Λαός του λέει, «Αντώνη προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα».

Εμφάνισε εικόνα φανατισμένου κομματικού παράγοντα.
Εμφάνισε εικόνα αρχομανούς, όπου για την εξουσία μπορεί να κάνει τα πάντα, φτάνει να χαίρει της ευνοίας του ξένου Σιωνιστικού παράγοντα.
Εμφάνισε εικόνα αφελούς πολιτικού, γιαυτό τον στηρίζει ο ξένος παράγων, για να κάνει εύκολα τις δουλειές του. («Δουλίτσες» λέει χιουμοριστικά ο κύριος Γ. Τράγκας στις εκπομπές του στα ΜΜΕ.)
Ένας πρωθυπουργός στην υπηρεσία των υπαλληλάκων της Σιωνιστικής Τρόϊκας.
Κάλυψε πλήρως το πιο διεφθαρμένο κόμμα της Ευρώπης, επειδή τον στηρίζει στην εξουσία. Τόσο αρχομανής είναι!

Τα κανάλια της T.V. « Ε» & EXTRA 3, στις εκπομπές του κ. Τράγκα παίζουν VIDEO με το Σαμαρά να εκφωνεί πύρινους λόγους κατά του ΠΑΣΟΚ, και του Βενιζέλου κατά του Σαμαρά.

Αυτοί οι δύο κύριοι σήμερα συγκυβερνούν.
Θαυμάστε κόσμε αξιοπρέπεια πολιτικών ανδρών.
Κάθε ημέρα παραμονής της Κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά, ισοδυναμεί με ένα χρόνο ολέθρου και καταστροφής της Ελλάδος. Mε τη βαριά φορολογία και τα χαράτσια δημεύουν τα σπίτια μας, για να τα δώσουν στους Γερμανούς τοκογλύφους, μέρος του ξένου παράγοντα.

Oι ξένοι δολοφονούν τους νέους μας, και ο Σαμαράς στο κόσμο του….
Ούτε συλλυπητήρια δεν έστειλε στις οικογένειες των νεαρών νεκρών.
 Τα ΜΜΕ λένε, «Όλη η αθλιότητα σε μια συνέντευξη».

Το μόνο που έταξε στον Ελληνικό Λαό, ήταν Free Internet με εναέριο Wi-Fi, σε ένα λαό γεμάτο φτώχεια, ανεργία, και αυτοκτονίες.
Όταν ο λαός δεν έχει να φάει, ας φάει δωρεάν ιντερνέτ με Wi-Fi.
Όταν σου παίρνουν το σπίτι, στεγάσου στο internet Wi-Fi.
Τέτοια μυαλά μας κυβερνούν.
Μυαλά Μαρίας-Αντουανέτας, να φάμε παντεσπάνι του internet Wi-Fi και να στεγαστούμε με internet Wi-Fi.
Για τα εθνικά μας θέματα τσιμουδιά.
Αυτά τα ρυθμίζουν οι άρχοντες, μεγιστάνες, και ολιγάρχες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δυστυχώς για την Ελλάδα, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ιστορίας, βρέθηκε με το μικρότερο πολιτικό ηγέτη από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Εκτελεί ότι τον διατάξει η παγκόσμια διακυβέρνηση, και αφήνει το λαό να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, απληροφόρητος για τα γενόμενα.
Ένας ηγέτης ανίσχυρος μπροστά στα υπαλληλάκια της Τρόϊκα, που δεν τολμά, ούτε μια διόρθωση-αδικία να κάνει π.χ. στα τέλη κυκλοφορίας.
Οι πολιτικοί του ξένου παράγοντα, κατάστρεψαν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, (ΕΑΣ), διότι έτσι τους διέταξαν οι Γερμανοί του Δ! Ράϊχ, και διέλυσαν τη βιομηχανία μας.

Έχουμε πολιτικούς τέτοιους, που τα εθνικά μας θέματα τα ρυθμίζουν οι εχθροί του Ελληνισμού, ο ξένος παράγων, κατά το δοκούν.
Ακόμη και ο Τσολάκογλου καλλίτερος ήταν, από τους σημερινούς.
Βλέπετε τα ρεζιλίκια με τη κρατική τηλεόραση, πρώην ΕΡΤ!

Με τους «Σοσιαλδημοκράτες» - δεξιούς πολιτικούς, η Ελλάς έφθασε στο χείλος του γκρεμού, της καταστροφής, της χρεοκοπίας, και του επερχόμενου διαμελισμού.
Ο Σαμαράς στο παρελθόν το έπαιζε αντι-μνημονιακός, και εκφωνούσε καυστικούς πατριωτικούς λόγους, γιαυτό τον ψήφισε η βάση της Ν.Δ. για αρχηγό και πρόεδρο της Ν.Δ., έκτοτε έκανε δεκάδες «κωλοτούμπες» στην υπηρεσία των τοκογλύφων δανειστών, και του ξένου παράγοντα, για να διατηρηθεί στην εξουσία.

Δυστυχώς η Ελλάς είναι εκτροφείο ηλιθίων ψηφοφόρων, (ψεκασμένοι), αφού ψηφίζουμε αυτούς τους εφιάλτες πολιτικούς, πράκτορες των Κοσμοκρατόρων, Παντοκρατόρων, & Επικυρίαρχων του πλανήτη. Υπάρχουν σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης (ξένου παράγοντα), για διαμελισμό της Ελλάδος, ο πρωθυπουργός τα γνωρίζει, και δεν ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό, τηρεί «σιγήν ιχθύος». Τα γνωρίζουν και όλοι οι πολιτικοί Αρχηγοί.
Εάν αυτό δεν είναι συνεργασία με τον εχθρό, διά της σιωπής, τότε τι είναι;

Για τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, «άκρα του τάφου σιωπή».
Το μόνο που μας σώζει είναι η οικονομική καταστροφή, αλλιώς θα είχαν ήδη καταλάβει τη πατρίδα μας, «αντιστάσεως μη ούσης».
 Να και ένα καλό της φτώχειας και της χρεοκοπίας!
Η φτώχεια διώχνει τους λαθρομετανάστες. «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι πρόγονοί μας.

Οι εντολές της ηγεσίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης περί πολύ-πολιτισμού, και ρατσισμού, αντι-ρατσισμού, που υπερθεματίζουν την εισβολή και κατοχή των αλλόφυλων μαζών στη χώρα μας, θα επιφέρει τον εξαφανισμό της Ελληνικής φυλής.
Δεν μας έφθαναν όλα τα δεινά της φτωχοποίησης των Ελλήνων, τώρα σαν επιτύμβιο πλάκα μας φόρεσαν και τον λεγόμενο «αντι-ρατσιστικό» νόμο, να μας φιμώσουν πλήρως, ώστε να καταστεί δυνατή η κατάληψη της Ελλάδος υπό των αλλοφύλων, «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων», ανεφώνησε ο Σαμψών, ώστε να καταστεί δυνατή η αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου.

Κατά τη σύνταξη του «αντι-ρατσιστικού» νόμου, οι μαριονέτες πολιτικοί του ξένου παράγοντα, δεν έλαβαν υπ’ όψιν,

  • 1.- «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» τα οποία αποπνέουν και ακτινοβολούν ρατσισμό, εναντίον των Χριστιανών Ελλήνων.
  • 2.- Την απόφαση προ ετών του Ο.Η.Ε. που λέει «ZIONISM IS A RACISM», δηλαδή ο Σιωνισμός είναι Ρατσισμός. Γιαυτό λύσσαξαν οι Κοσμοκράτορες να αποδείξουν ότι όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε οι ρατσιστές. «Έβρισε ο γάϊδαρος, το πετεινό κεφάλα» λέει ένα λαϊκό γνωμικό. Όμως με τους Γερμανούς έχουνε φιλίες…… «Τα καλά και συμφέροντα» λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
  • 3.- Τα δημοσιεύματα όλων των ΜΜΕ, ότι ο εν λόγω αντι-ρατσιστικός νόμος, έγινε κατά διαταγήν των ΑμερικανοΣιωνιστικών οργανώσεων.
  • 4.- Τις δηλώσεις του πρώην υπουργού δικαιοσύνης.
  • 5.- Ο εν λόγω νόμος στρέφεται κατά των Ελλήνων, και υπέρ πάσης εθνικότητος εισβολέων κατακτητών της Ελλάδος.
  • 6.- Ο εν λόγω νόμος έγινε κατεντολήν του ξένου παράγοντα.
  • 7.- Δεν έλαβαν υπ’ όψιν την εντολή του Πανάγαθου Θεού, που λέει, «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ».
  • 8.- Ο εν λόγω νόμος, είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, δηλαδή η «Ελληνική» κυβέρνηση του ξένου παράγοντα, στρέφεται κατά των Ελλήνων φορολογουμένων, κατ’ εντολή των ξένων εχθρών της πατρίδος, οι οποίοι με αυτό το νόμο αποβλέπουν στην αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, και στην αλλαγή του πληθυσμού της Ελλάδος………..
  • 9.- Με τον «αντι-ρατσιστικό» αυτό νόμο, «βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας» λέει ο λαός, αφού φιμώνουμε το Λαό μας, και επιτρέπουμε στο ξένο παράγοντα να αλωνίζει στη πατρίδα μας.
  • 10.-Αποδεικνύεται έτσι, ότι οι πολιτικοί εκτελούν διαταγές του ξένου παράγοντα, δηλαδή μυαλό και πατριωτισμός στο Ναδίρ, αρκεί να κατέχουν οι αρχομανείς πολιτικοί την εξουσία, και «Γαία πυρί μιχθήτω».
Με αυτούς τους εφιάλτες πολιτικούς, δούλους του ξένου παράγοντα, η Ελλάς και ο Ελληνισμός έπεσαν σε παρακμή τέτοια που σήμερα απεμπολούμε τα όσια και ιερά του Ελληνισμού.

Σε λίγο χρόνο θα έχουμε κυβέρνηση Ισλαμιστών Αφρικανών & Ασιατών στη πατρίδα μας, με τα πολιτικά δικαιώματα, τις Ελληνοποιήσεις, & τη ψήφο που παραχωρούν στους λαθρεπιβάτες του πλοίου που λέγεται Ελλάς.

Δυστυχώς σε όλα αυτά τα ανθελληνικά σχέδια συνεργάζεται και η «προοδευτική» αριστερά, μέσα στα πλαίσια της φιλοσοφίας περί πολύ-πολιτισμού (λέγε Βαβέλ), της αριστερίστικης θολοκουλτούρας, χωρίς να σκεφθούν ότι έτσι καταστρέφουν τον Ελληνισμό.

Αυτά όλα τα υλοποιούν οι σύγχρονοι πολιτικοί της Ν.Δ. ,ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, των ΑμερικανοΣιωνιστών Ααρών Αβουρί & Jeffrey, και διαδόχων αυτών.

Θέλουν τη κατάργηση της ιδιοκτησίας των Ελλήνων, για να δώσουν τη Γη μας και τα σπίτια μας στους Σιωνιστές Γερμανούς του Δ! Ράϊχ.

Οι πολιτικές μαριονέτες του ξένου παράγοντα, είναι πιστοί θαμώνες των μυστικών λεσχών και στοών, των ανδρείκελων με τις «ποδίτσες».
Όλα αυτά τα κάνουν για να κατέχουν την εξουσία.
Εάν δεν είσαι μέλος μυστικών Σιωνιστικών Μασονικών λεσχών, δεν ανεβαίνεις στην εξουσία.(Illuminati, Bilterberg, trilateral commission).

Προδίδουν τον Έλληνα με αντάλλαγμα τη πρόσκαιρη εξουσία.

Μετά το νόμο «περί ευθύνης υπουργών» που τόσα δεινά επέφερε στη χώρα, ετοιμάζουν τον «αντι-ρατσιστικό νόμο» για φίμωση κάθε ελεύθερης σκέψης, με τη δικαιολογία περί «ρατσισμού» των Ελλήνων.
Σε λίγο η παγκόσμια διακυβέρνηση θα έχει ως όπλο καταδυνάστευσης των Ελλήνων, ένα ρατσιστικό νόμο, που ετοιμάζει μια υποτελής στους ξένους δυνάστες κυβέρνηση συνεργασίας υποτελών πολιτικών. Τα πολιτικά κόμματα σήμερα είναι οι εν δυνάμει εγκληματικές οργανώσεις των γενίτσαρων, στην υπηρεσία του διεθνούς πολιτικού Σιωνισμού, των μεγιστάνων, ολιγαρχών αφεντικών τους.

Αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, αφού κατάστρεψαν τη πατρίδα μας, και τον Ελληνισμό. Όλοι μιλάνε για οικονομική κρίση, τη κρίση αυτή την κατασκεύασαν οι Κοσμοκράτορες, σε συνεργασία με ντόπιους πολιτικούς, για να διαμελίσουν την Ελλάδα, και να αρπάξουν τον ορυκτό της πλούτο, υπόγειο και υποθαλάσσιο, με τη συνεργασία των πολιτικών κομμάτων- -εγκληματικών οργανώσεων.

Δεν υπάρχουν πια μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες που να καθοδηγούν τη νεολαία μας, υπάρχουν μόνο μαριονέτες, και πολιτικοί γενίτσαροι στην υπηρεσία των εχθρών του γένους των Ελλήνων.

Οι πολιτικοί μας είναι πιόνια & μαριονέτες της Σιωνιστικής λέσχης Bilterberg, και της Σιωνιστικής «τριμερούς επιτροπής», οργανώσεων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Δηλαδή οι πολιτικοί μας είναι πιόνια των εχθρών του Ελληνισμού και της Ελλάδος, μαριονέτες του ξένου παράγοντα, που προσπαθεί να δημιουργήσει εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις στη χώρα μας, για τα συμφέροντά του.

Ο Σαμαράς υπόσχεται δωρεάν Wi-Fi για όλη την Ελλάδα, ενώ η ανεργία φθάνει στο 30%, τα μαγαζιά άνοιξαν τις Κυριακές και γέμισαν με χαζοχαρούμενους άφραγκους πελάτες, οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει κάθε ρεκόρ πολιτικής αδιαφορίας, αποβλακωμένοι από τους αεροψεκασμούς του ξένου παράγοντα, και τα χημικά αέρια της ΕΛ.ΑΣ., και τίποτα δεν δείχνει ότι κάτι καλό μπορούμε να περιμένουμε.
Το φαιδρόν είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ. πολεμάει τον Έλληνα πατριώτη……..

Τα οικονομικά μέτρα του ξένου παράγοντα αυξάνουν την ανεργία, αυξάνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση, και οι Έλληνες κοιμούνται!
Τα οικονομικά μέτρα αυτά δεν καταδικάζονται από τα πληρωμένα ΜΜΕ του ξένου παράγοντα, αλλά υμνούνται σαν αναπτυξιακά μέτρα.

Σήμερα δεν μας κυβερνά η πατριωτική Ν.Δ. αλλά η Πολιτική Άνοιξη του ξένου παράγοντα, η Πολιτική Άνοιξη του 3% του Σαμαρά.
Κατάντησαν τη Ν.Δ. «Αραβική Άνοιξη», και ο Νοών Νοείτω……

Οι συνεντεύξεις του μικρού πρωθυπουργού στα ΜΜΕ, χαρακτηρίζονται από αερολογίες, συντηρητισμό, και νεοφιλελευθερισμό. Κολυμπάει μέσα σε νερά υποτέλειας, φοβίας, και ατολμίας. Εφαρμόζει το «Σοκ και Δέος», και τις οικονομικές θεωρίες της «Σχολής του Σικάγου» του ξένου παράγοντα, επάνω στον Ελληνικό Λαό.
Δεν πρόκειται ποτέ να βγούμε από τη κρίση, μέχρι να αποτελειώσει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, «ο ξένος παράγων», της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μερικά ΜΜΕ ζητούν άμεσο επιστροφή στη δραχμή.

Επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα θα είναι επιτυχής ΜΟΝΟ
  • 1.- Με εφαρμογή της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, δηλαδή διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, και στάση πληρωμών τοκοχρεολυσίων προς τους τοκογλύφους δανειστές. &
  • 2.- Με ανατροπή του παρόντος προδοτικού πολιτικού συστήματος.

Επιδίωξη της τυραννίας του ξένου παράγοντα, είναι να πτωχεύσουν οι Έλληνες, ώστε με την επιβολή μεγάλων φόρων, να γίνει η δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων, και να αποδοθεί αυτή στους τοκογλύφους.

Στο άρθρο 19 η Οικουμενική διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λέει,
«Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει, και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης,
και από όλο τον κόσμο». 

«Ο Σιωπών δοκεί συναινείν»…………..

Το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος των Ελλήνων λέει,
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον παντός που επιχειρεί να το καταλύσει».

Παραπέμπει σε Τρόϊκα, διεθνείς τοκογλύφους δανειστές, και ξένο παράγοντα.

Έλληνες αφυπνιστείτε, και αντισταθείτε. 
πηγή : http://www.epirus-ellas.gr/2013/11/blog-post_1506.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου