a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Η τραπεζική Απάτη

Αποκαλύπτουμε την ... τραπεζική απάτη

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014Η ανθρωπότητα εν πλήρη ύπνω.  Ναι, η ανθρωπότητα βρίσκεται καθολικά σε ύπνο και σε πλήρη άγνοια, ενώ οι δυτικοί λαοί ξεπερνούν κάθε  όριο αφέλειας. Οι λεγόμενες για ψυχολογικούς και λεκτικούς λόγους αναπτυσσόμενες χώρες, είναι οι μόνες που οι κάτοικοί της βιώνουν στο πετσί τους την απάνθρωπη και παράλογη πραγματικότητα.  

Πως και μια τέτοια εισαγωγή ;; Μα γιατί πρώτοι εμείς οι Έλληνες νομίζουμε από πλευράς μας ή εξυπηρετεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε και να πιστεύουμε πως είμαστε οι μόνοι που ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο της κεραμίδας που λάβαμε στην κεφαλή. Μας ωθούν να αισθανόμαστε ένοχοι για τα δεινά των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, εξ αιτίας ενός υψηλού τοκογλυφικού χρέους που έχει προξενηθεί από συνεχείς δανεισμούς από ιδρύσεως του κράτος – προτεκτοράτο και με μαγειρέματα πλαστών στατιστικών. Ως απόδειξη, μας έβαλαν στο μνημόνιο με χρέος 127% επι του ΑΕΠ και τώρα βρίσκεται στο... 265% (συμπεριλαμβανομένου και του PSI)
Οι δε υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί μέσω της προπαγανδιστικής πληροφόρησης πείθονται πως οι Έλληνες είναι οι μόνοι υπαίτιοι όντες τεμπέληδες και καλοπερασάκηδες, ωσάν να ήταν αρκετό αυτό  για τις δικές τους οικονομικές δυσχέρειες.  

Πως είναι όμως πραγματικά η κατάσταση ;;  Μέχρι προ 4-5 χρόνων άπαντες πίστευαν πως όλα έβαιναν καλώς και πως η οικονομία της Ευρώπης είναι η μόνη ισχυρή και ανθηρή και συνάμα ανταγωνιστική. Πως θα μπορούσε αυτό να είναι αλήθεια, όταν με προοδευτική συστηματικότητα απογυμνώθηκε στην παραγωγική βάση της και δη σε όλα τα επίπεδα ;;  Πως θα μπορούσε να είναι αλήθεια όταν υπάρχει μερική παραγωγή στην πρωτοστατούσα και κυριαρχούσα Γερμανία κυρίως σε βαριά εξαγώγιμη βιομηχανία ενώ στην βασική υστερεί, συνάμα με το υψηλότερο χρέος όλων των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών ;;   Πόσο ισχυρή πράγματι είναι , όταν το απέδειξε από την ενεργειακή της εξάρτιση, κίνητρο μέσω του οποίου επέβαλε την κηδεμονία της στην χώρα, όχι τόσο στους υδρογονάνθρακες , αλλά με το κατάπτυστο σχέδιο ΗΛΙΟΣ ;;  Χώρια το ότι κερδοσκοπεί μέσω των δανεισμών, εις βάρος της χώρας μας, παρουσιάζοντας στους ισολογισμούς της θετικά πρόσημα.  Πως μπορούν να επιβιώσουν τα κράτη της Ευρώπης όταν κατάφεραν να μην είναι αυτάρκη, με πρώτη την Ελλάδα η οποία από το υψηλότατο επίπεδο γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής κατέληξε να είναι η τελευταία με πρωτοστατούσα την Ολλανδία ;; όταν κάθε τι προοδευτικό και εφευρέσιμα ανανεωτικό από Έλληνες επιστήμονες, βρίσκεται στις καλένδες ή αγοράζεται από πολυεθνικές έτσι ώστε να μην υπάρξει πραγματική εναλλακτική πρόοδος και ανάπτυξη ;;

Οι ηγέτες των Ευρωπαϊκών χωρών δεν σεβάστηκαν τα όσα στην αρχική τους διακήρυξη ανήγγειλαν, με αποτέλεσμα να έχουν αποδομήσει κάθε ισορροπία επιβίωσης, αυτάρκειας και ευμάρειας  των μελών κρατών. Τα εξώθησαν σε δανεισμούς, μόνον που στην Ελλάδα η ντόπια ελίτ ούσα κατά βάση κρατικοδίαιτη και εμπλεκόμενη με την πολιτική ηγεσία προσεταιρίστηκαν όλοι μαζί τεράστια οικονομικά οφέλη εις βάρος του δημόσιου ταμείου αποστεγνώνοντάς το, με συνεργασία των ευρωπαίων ηγετών που σήμερα οι ίδιοι την κατηγορούν. Επιπλέον για τρίτη φορά και με κερκόπορτα την Ελλάδα τούτη την φορά, επέτρεψαν να εισβάλλει η πέραν του ατλαντικού, δηλαδή η φθίνουσα πλανηταρχία η οποία μέχρι και σήμερα επιβάλλεται δια ροπάλου, αλλά και με σύγχρονο προσωπείο την οικονομική εισβολή εις βάρος της Ευρώπης και όχι μόνον. Όρα codex alimentarius, ηλεκτρονική καταδυνάστευση.  Η ειδοποιός διαφορά είναι πως η οικονομική ελίτ δεν αντιπροσωπεύεται από μία χώρα, επειδή απλά δεν ανήκει σε κάποια χώρα και γι αυτό μισεί κάθε έννοια κοινωνικού και ευνομούμενου κράτους.  Κρύβεται όμως πίσω από συγκεκριμένες χώρες, ώστε αυτές να γίνονται κατ’ ουσίαν μισητές. 

Κατόπιν των όσων εντελώς επιγραμματικά διατυπώθηκαν, σε ένα τοπίο όπου κάποιες δυνάμεις προσπαθούν θεμιτά να επωφεληθούν για τα συμφέροντά τους διαμορφώνοντας, ως ένα νέο αντίπαλο δέος, την Ευρασιατική ένωση μοιράζοντας εντελώς φαινομενικά τον πλανήτη στα δύο, καλείται η Ελλάδα να επιβιώσει με κάθε τρόπο, βαλλόμενη διαχρονικά πανταχόθεν, ώστε να μην καταφέρνει να ανορθώνει κεφάλι ισχύος, είτε λόγω γεωγραφικής – στρατηγικής θέσεως - είτε οικονομικής αυτάρκειας λόγω πλουτοπαραγωγικών πηγών και σπανίων γαιών, είτε στρατιωτικής θωράκισης με εξαίρεση την εξαιρετικής και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικής ικανότητας ομού με το υψηλό φρόνημα, σθένους και ήθους των στελεχών της.  

Για να μπορέσει αυτό να επιτευχθεί απαιτείται υψηλό ηθικό, πυγμή και πνεύμα συναινετικό – γνήσια πατριωτικό για την σωτηρία της πατρίδας.  Απαραίτητος παράγοντας είναι η λήψη των αποφάσεων να λαμβάνεται από μία Εθνική - Ελληνική ηγεσία που θα προκύψει μέσα από υγιείς δυνάμεις της Ελληνικής κοινωνίας.  Να επανατοποθετήσει αρχές και αξίες της ανθρώπινης ζωής που αποδομήθηκαν επιδεικτικά, κυνικά και συστηματικά μέσω φανταστικών και ανακριβών οικονομικών όρων ανάπτυξης. 

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε και να βρούμε ποια η διαφορά μεταξύ επιβίωσης και ανάπτυξης.  Διότι η γεωργική οικονομία δεν σημαίνει ανάπτυξη. Δεν σημαίνει πως η εμπορευματοποίηση με οικονομικούς όρους των γεωργικών προϊόντων των σπλάχνων της γης και εν συνεχεία η μετάλλαξή τους, αυτό να σημαίνει ανάπτυξη.  Το κατανοούμε ρίχνοντας μια ματιά στις χώρες που χρησιμοποιούν εργατικά χέρια για την σύττιση του πλανήτη.  Στην Ινδία από το 1995, έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 270,000 υπερχρεωμένοι αγρότες. Ούτε η εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων μπορεί να θεωρηθεί κάτι πέραν από μια στρατηγική τακτική και καταπίεση των λαών.  Ούτε τέλος φυσικά η αποψίλωση των δασών και η εκδίωξη των τοπικών κοινωνιών.  Η φυσική αλληλεξάρτηση ανθρώπου – γης όσο και φυσικού περιβάλλοντος, εκμαυλίστηκε και όχι μόνον δεν δημιουργούν ανάπτυξη, αλλά αντίθετα φτωχοποιεί ανθρώπους και γη, καλλιεργώντας την εξάρτηση λόγω αδυναμίας και την εξαθλίωση λόγω πλασματικής ισχύος.     Έχουμε γεμίσει πανευρωπαϊκά από οικολογικές οργανώσεις και κόμματα που βάσει όσων γράφτηκαν, μόνον τους παραπάνω λόγους δεν εξυπηρετούν.

Δεν σταματά όμως εκεί ο δονκιχωτισμός.   Επεκτείνεται με την κατάληψη κυρίαρχων εδαφών αυθαιρέτως, απαιτώντας νέες υπογραφές υποταγής με μνημόνια και οικονομικές τακτικές όπως συνέβη στην Ελλάδα, με σκοπό να επεκταθεί και στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς μέσω κατάλυσης των ανθρωπίνων ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταπατώντας ακόμα και αυτά της magna carta.  Κάθε αίσθημα και αντίληψη Δικαίου έχει καταποντιστεί, ενώ έχει μετουσιωθεί σε έναν άκρατο παραλογισμό και μια απροσμέτρητη  ανισότητα.  

Ποιο το αποτέλεσμα ;; Λανθασμένη η άποψη του τι εστί πλούσιος και φτωχός. Είναι ο κατέχων οικονομικούς προσόδους ή ο σεβόμενος την ανθρώπινη ύπαρξη και αυτοδιάθεση ;;  Ο Αϊνστάιν είχε προφητεύσει ότι «δεν γνωρίζω με τι μέσα θα γίνει ο Γ’ π.π, αλλά γνωρίζω πως ο Δ’ θα γίνει με πέτρες» …..   

Καιρός λοιπόν το ΑΕΠ κάθε λαού να πάψει να είναι ένας οικονομικός δείκτης και οι άνθρωποι αριθμοί ηλεκτρονικών μπαρών, αλλά να γίνει ένας δείκτης ευτυχίας και ευδαιμονίας κάθε ανθρώπου, κάθε λαού και φυλής, συνεπώς και ημών των Ελλήνων.   Οφείλουμε να ομονοήσουμε για το μέχρι που θα είναι τα όρια της οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξης, τα οποία θα θεσμοθετηθούν και θα περιχαρακωθούν προς το κοινό όφελος.  Δηλαδή αποδίδονται τα οφέλη στο σύνολο της κοινωνίας, χωρίς οι μηχανές να αντικαθιστούν  ή να εξοστρακίζουν τον παράγοντα άνθρωπο.   
Καλούμαστε από την ιστορία για ακόμα μια φορά να σταθούμε ως νέοι Μαραθωνομάχοι με την σπίθα για την διάσωση και ανάδειξη των χαμένων ιδανικών και αξιών, νέων ιδεών και για την προστασία και τον σεβασμό της ελευθερίας και ανεξαρτησίας όλων των λαών τούτου του πλανήτη, επαναπροσδιορίζοντας ποιά η έννοια ελευθερία (όπως και κάθε άλλη έννοια), καθόσον όταν δεν βρίσκεται ποιά η έκφρασή της και τι σημαίνει, κάποιοι επιτήδειοι σοφίζονται με χυδαιότητα, χυδαίους όσο και άνισους νόμους. 

Άραγε αν οι Έλληνες δεν είχαν νικήσει τους Πέρσες, πως θα ήταν ο κόσμος σήμερα ;;; 

Νάγια 
Η ανθρωπότητα εν ύπνω ...... (με νέες μικρές προσθήκες)Η ανθρωπότητα εν πλήρη ύπνω.  Ναι, η ανθρωπότητα βρίσκεται καθολικά σε ύπνο και σε πλήρη άγνοια, ενώ οι δυτικοί λαοί ξεπερνούν κάθε  όριο αφέλειας. Οι λεγόμενες για ψυχολογικούς και λεκτικούς λόγους αναπτυσσόμενες χώρες, είναι οι μόνες που οι κάτοικοί της βιώνουν στο πετσί τους την απάνθρωπη και παράλογη πραγματικότητα.  

Πως και μια τέτοια εισαγωγή ;; Μα γιατί πρώτοι εμείς οι Έλληνες νομίζουμε από πλευράς μας ή εξυπηρετεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε και να πιστεύουμε πως είμαστε οι μόνοι που ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο της κεραμίδας που λάβαμε στην κεφαλή. Μας ωθούν να αισθανόμαστε ένοχοι για τα δεινά των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, εξ αιτίας ενός υψηλού τοκογλυφικού χρέους που έχει προξενηθεί από συνεχείς δανεισμούς από ιδρύσεως του κράτος – προτεκτοράτο και με μαγειρέματα πλαστών στατιστικών. Ως απόδειξη, μας έβαλαν στο μνημόνιο με χρέος 127% επι του ΑΕΠ και τώρα βρίσκεται στο... 265% (συμπεριλαμβανομένου και του PSI)
Οι δε υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί μέσω της προπαγανδιστικής πληροφόρησης πείθονται πως οι Έλληνες είναι οι μόνοι υπαίτιοι όντες τεμπέληδες και καλοπερασάκηδες, ωσάν να ήταν αρκετό αυτό  για τις δικές τους οικονομικές δυσχέρειες.  

Πως είναι όμως πραγματικά η κατάσταση ;;  Μέχρι προ 4-5 χρόνων άπαντες πίστευαν πως όλα έβαιναν καλώς και πως η οικονομία της Ευρώπης είναι η μόνη ισχυρή και ανθηρή και συνάμα ανταγωνιστική. Πως θα μπορούσε αυτό να είναι αλήθεια, όταν με προοδευτική συστηματικότητα απογυμνώθηκε στην παραγωγική βάση της και δη σε όλα τα επίπεδα ;;  Πως θα μπορούσε να είναι αλήθεια όταν υπάρχει μερική παραγωγή στην πρωτοστατούσα και κυριαρχούσα Γερμανία κυρίως σε βαριά εξαγώγιμη βιομηχανία ενώ στην βασική υστερεί, συνάμα με το υψηλότερο χρέος όλων των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών ;;   Πόσο ισχυρή πράγματι είναι , όταν το απέδειξε από την ενεργειακή της εξάρτιση, κίνητρο μέσω του οποίου επέβαλε την κηδεμονία της στην χώρα, όχι τόσο στους υδρογονάνθρακες , αλλά με το κατάπτυστο σχέδιο ΗΛΙΟΣ ;;  Χώρια το ότι κερδοσκοπεί μέσω των δανεισμών, εις βάρος της χώρας μας, παρουσιάζοντας στους ισολογισμούς της θετικά πρόσημα.  Πως μπορούν να επιβιώσουν τα κράτη της Ευρώπης όταν κατάφεραν να μην είναι αυτάρκη, με πρώτη την Ελλάδα η οποία από το υψηλότατο επίπεδο γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής κατέληξε να είναι η τελευταία με πρωτοστατούσα την Ολλανδία ;; όταν κάθε τι προοδευτικό και εφευρέσιμα ανανεωτικό από Έλληνες επιστήμονες, βρίσκεται στις καλένδες ή αγοράζεται από πολυεθνικές έτσι ώστε να μην υπάρξει πραγματική εναλλακτική πρόοδος και ανάπτυξη ;;

Οι ηγέτες των Ευρωπαϊκών χωρών δεν σεβάστηκαν τα όσα στην αρχική τους διακήρυξη ανήγγειλαν, με αποτέλεσμα να έχουν αποδομήσει κάθε ισορροπία επιβίωσης, αυτάρκειας και ευμάρειας  των μελών κρατών. Τα εξώθησαν σε δανεισμούς, μόνον που στην Ελλάδα η ντόπια ελίτ ούσα κατά βάση κρατικοδίαιτη και εμπλεκόμενη με την πολιτική ηγεσία προσεταιρίστηκαν όλοι μαζί τεράστια οικονομικά οφέλη εις βάρος του δημόσιου ταμείου αποστεγνώνοντάς το, με συνεργασία των ευρωπαίων ηγετών που σήμερα οι ίδιοι την κατηγορούν. Επιπλέον για τρίτη φορά και με κερκόπορτα την Ελλάδα τούτη την φορά, επέτρεψαν να εισβάλλει η πέραν του ατλαντικού, δηλαδή η φθίνουσα πλανηταρχία η οποία μέχρι και σήμερα επιβάλλεται δια ροπάλου, αλλά και με σύγχρονο προσωπείο την οικονομική εισβολή εις βάρος της Ευρώπης και όχι μόνον. Όρα codex alimentarius, ηλεκτρονική καταδυνάστευση.  Η ειδοποιός διαφορά είναι πως η οικονομική ελίτ δεν αντιπροσωπεύεται από μία χώρα, επειδή απλά δεν ανήκει σε κάποια χώρα και γι αυτό μισεί κάθε έννοια κοινωνικού και ευνομούμενου κράτους.  Κρύβεται όμως πίσω από συγκεκριμένες χώρες, ώστε αυτές να γίνονται κατ’ ουσίαν μισητές. 

Κατόπιν των όσων εντελώς επιγραμματικά διατυπώθηκαν, σε ένα τοπίο όπου κάποιες δυνάμεις προσπαθούν θεμιτά να επωφεληθούν για τα συμφέροντά τους διαμορφώνοντας, ως ένα νέο αντίπαλο δέος, την Ευρασιατική ένωση μοιράζοντας εντελώς φαινομενικά τον πλανήτη στα δύο, καλείται η Ελλάδα να επιβιώσει με κάθε τρόπο, βαλλόμενη διαχρονικά πανταχόθεν, ώστε να μην καταφέρνει να ανορθώνει κεφάλι ισχύος, είτε λόγω γεωγραφικής – στρατηγικής θέσεως - είτε οικονομικής αυτάρκειας λόγω πλουτοπαραγωγικών πηγών και σπανίων γαιών, είτε στρατιωτικής θωράκισης με εξαίρεση την εξαιρετικής και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικής ικανότητας ομού με το υψηλό φρόνημα, σθένους και ήθους των στελεχών της.  

Για να μπορέσει αυτό να επιτευχθεί απαιτείται υψηλό ηθικό, πυγμή και πνεύμα συναινετικό – γνήσια πατριωτικό για την σωτηρία της πατρίδας.  Απαραίτητος παράγοντας είναι η λήψη των αποφάσεων να λαμβάνεται από μία Εθνική - Ελληνική ηγεσία που θα προκύψει μέσα από υγιείς δυνάμεις της Ελληνικής κοινωνίας.  Να επανατοποθετήσει αρχές και αξίες της ανθρώπινης ζωής που αποδομήθηκαν επιδεικτικά, κυνικά και συστηματικά μέσω φανταστικών και ανακριβών οικονομικών όρων ανάπτυξης. 

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε και να βρούμε ποια η διαφορά μεταξύ επιβίωσης και ανάπτυξης.  Διότι η γεωργική οικονομία δεν σημαίνει ανάπτυξη. Δεν σημαίνει πως η εμπορευματοποίηση με οικονομικούς όρους των γεωργικών προϊόντων των σπλάχνων της γης και εν συνεχεία η μετάλλαξή τους, αυτό να σημαίνει ανάπτυξη.  Το κατανοούμε ρίχνοντας μια ματιά στις χώρες που χρησιμοποιούν εργατικά χέρια για την σύττιση του πλανήτη.  Στην Ινδία από το 1995, έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 270,000 υπερχρεωμένοι αγρότες. Ούτε η εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων μπορεί να θεωρηθεί κάτι πέραν από μια στρατηγική τακτική και καταπίεση των λαών.  Ούτε τέλος φυσικά η αποψίλωση των δασών και η εκδίωξη των τοπικών κοινωνιών.  Η φυσική αλληλεξάρτηση ανθρώπου – γης όσο και φυσικού περιβάλλοντος, εκμαυλίστηκε και όχι μόνον δεν δημιουργούν ανάπτυξη, αλλά αντίθετα φτωχοποιεί ανθρώπους και γη, καλλιεργώντας την εξάρτηση λόγω αδυναμίας και την εξαθλίωση λόγω πλασματικής ισχύος.     Έχουμε γεμίσει πανευρωπαϊκά από οικολογικές οργανώσεις και κόμματα που βάσει όσων γράφτηκαν, μόνον τους παραπάνω λόγους δεν εξυπηρετούν.

Δεν σταματά όμως εκεί ο δονκιχωτισμός.   Επεκτείνεται με την κατάληψη κυρίαρχων εδαφών αυθαιρέτως, απαιτώντας νέες υπογραφές υποταγής με μνημόνια και οικονομικές τακτικές όπως συνέβη στην Ελλάδα, με σκοπό να επεκταθεί και στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς μέσω κατάλυσης των ανθρωπίνων ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταπατώντας ακόμα και αυτά της magna carta.  Κάθε αίσθημα και αντίληψη Δικαίου έχει καταποντιστεί, ενώ έχει μετουσιωθεί σε έναν άκρατο παραλογισμό και μια απροσμέτρητη  ανισότητα.  

Ποιο το αποτέλεσμα ;; Λανθασμένη η άποψη του τι εστί πλούσιος και φτωχός. Είναι ο κατέχων οικονομικούς προσόδους ή ο σεβόμενος την ανθρώπινη ύπαρξη και αυτοδιάθεση ;;  Ο Αϊνστάιν είχε προφητεύσει ότι «δεν γνωρίζω με τι μέσα θα γίνει ο Γ’ π.π, αλλά γνωρίζω πως ο Δ’ θα γίνει με πέτρες» …..   

Καιρός λοιπόν το ΑΕΠ κάθε λαού να πάψει να είναι ένας οικονομικός δείκτης και οι άνθρωποι αριθμοί ηλεκτρονικών μπαρών, αλλά να γίνει ένας δείκτης ευτυχίας και ευδαιμονίας κάθε ανθρώπου, κάθε λαού και φυλής, συνεπώς και ημών των Ελλήνων.   Οφείλουμε να ομονοήσουμε για το μέχρι που θα είναι τα όρια της οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξης, τα οποία θα θεσμοθετηθούν και θα περιχαρακωθούν προς το κοινό όφελος.  Δηλαδή αποδίδονται τα οφέλη στο σύνολο της κοινωνίας, χωρίς οι μηχανές να αντικαθιστούν  ή να εξοστρακίζουν τον παράγοντα άνθρωπο.   
Καλούμαστε από την ιστορία για ακόμα μια φορά να σταθούμε ως νέοι Μαραθωνομάχοι με την σπίθα για την διάσωση και ανάδειξη των χαμένων ιδανικών και αξιών, νέων ιδεών και για την προστασία και τον σεβασμό της ελευθερίας και ανεξαρτησίας όλων των λαών τούτου του πλανήτη, επαναπροσδιορίζοντας ποιά η έννοια ελευθερία (όπως και κάθε άλλη έννοια), καθόσον όταν δεν βρίσκεται ποιά η έκφρασή της και τι σημαίνει, κάποιοι επιτήδειοι σοφίζονται με χυδαιότητα, χυδαίους όσο και άνισους νόμους. 

Άραγε αν οι Έλληνες δεν είχαν νικήσει τους Πέρσες, πως θα ήταν ο κόσμος σήμερα ;;; 

Νάγια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου