a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014



Σύνοψη με προσωπικές σκέψεις και σχολιασμούς για την ομιλία του κ. Μιχάλη Καραβασίλη που έλαβε χώρα στο ίδρυμα Πασσά το Σάββατο 31/5 /2014

Τα πάντα ξεκινούν από την τετρακτύ, όπου ο κάθετος άξονας είναι η Θεία πρόνοια και ο οριζόντιος άξονας που τέμνει τον κάθετο είναι η ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου.  Ο Σταυρός το αρχαιότερο σύμβολο !!!  Η μεν κάθετη αντιστοιχεί σε 3 νότες (συχνότητες), ενώ η οριζόντια σε 4.  Συνεπώς μας είναι απόλυτα γνωστό πως ο ηγέτης της Συμπαντικής αρμονίας είναι ο Απόλλων, όπως θα δούμε παρακάτω.

Από την τετρακτύ ξεκινούν τα τρίγωνα και οι πυραμίδες. Η μέτρηση του Πυθαγόρα. Όπου πυραμίδα νομοτελειακά πάντοτε υπάρχει και η αντίστροφή της.  Δηλαδή μία αμφίδρομη κίνηση - ταλάντωση. Είναι το πιο τέλειο ενεργειακό σχήμα, έλξης - άπωσης. Οι κορυφές των αντιθέτων πυραμίδων, άνωθεν και κάτωθεν έχουν συχνότητα (ήχο) 888. Εξ ου και το πολυδιαφημισμένο 888.  Ένα μήνυμα που μας περνιέται υποχθόνια χωρίς όμως για εμάς να έχει ιδιαίτερο γνωστικό και εννοιολογικό νόημα, λόγω έλλειψις γνώσεων. Κοινώς το εξευτελίζουν.  Αντίθετα προσφέρεται να προκαλέσει και να συλλέξει αρνητική ενέργεια μέσω διακωμώδησης. Αυτήν την κίνηση εκ μέρους τους σε συνάρτηση με τα 26.000 περίπου χρόνια μέχρι το 2012 με την  νέα έναρξη του μεγάλου Ενιαυτού, κάτι σημαντικό θα έπρεπε να μας έλεγε για όσους τυγχάνει να έχουν Ελληνότροπη σκέψη.  Επίσης από την τετρακτύ προκύπτει και το 12εδρές ( 3 Χ 4), είναι η ολοκλήρωση των αρμονικών ήχων.  Εμείς αποκωδικοποιούμε μόνον τα του κόσμου τούτου, έχοντας μικρή δηλαδή δυνατότητα.  Όλες οι άλλες συχνότητες είναι μη μετρήσιμες, άρα απορρίπτονται από την κλασσική επιστήμη.   Από την τετρακτύ , την έλξη και άπωση, τις αντίστροφες πυραμίδες, ξεκινά η σπειροειδής κίνηση.  Δηλαδή η ενεργειακή σχέση του ήχου και του χρόνου (καμπύλωση) => η σπείρα …… η καμπυλότητα του χρόνου αλλιώς ύλη, για να συνδυάσω την διδασκαλία του φυσικού καθηγητή κ. Δανέζη. 

Υπάρχουν 108 Συμπαντικοί ήχοι που δονούν εναρμονισμένα το Σύμπαν. Οι ήχοι δίνουν την κίνηση και αντικίνηση του Σύμπαντος. Δράση – αντίδραση, ακριβέστερα για την περίπτωση :  Έλξη και άπωση, μέσω των οποίων γίνεται και η επέκταση του. Αυτή η σχέση έδωσε τους συμπαντικούς ήχους, γνωστές ως νότες σε εμάς.  Ο μουσικός τύπος της αρμονίας των ήχων δόθηκε στον άνθρωπο από προηγμένα όντα. Δεν είναι οι ήχοι ανακάλυψη του ανθρώπου !!!   Ο αριθμός 144 είναι το τέλειο ενεργειακό πεδίο 12 Χ 12 . Ο αριθμός μιας τέλειας αμφίδρομης πυραμίδας. Έχω μιλήσει ξεχωριστά γι αυτό το θέμα και η σύγχυση που υπάρχει χρησιμοποιούμενη συστημικά κατά το συμφέρον θεωρούμενη ανθρωπίνως θέσφατη, κατά τους ανθρώπους μη αντιλαμβανόμενοι τον ενεργειακό της ρόλο.  Είπαμε πρέπει να γίνουμε τάχιστα φιλόσοφοι. Είναι ο συνδυασμός όλων των επιστημών , δεν χρειάζεται απαραίτητα κατά γράμμα λειτουργεί ως τροχοπέδι σε συνδυασμό με την  ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου.  Οι ήχοι του δικού μας κόσμου ταλαντώνονται στην ΝΤΟ και κορυφώνονται στην SOL εξ ου και ο SOLSOLEIL = ο ήλιος . Σε αυτήν την διάταξη συντονίζεται το δικό μας ηλιακό σύστημα.  ΣΟΛ – ΦΑ - ΜΙ - ΡΕ – ΝΤΟ – ΣΙ - ΛΑ η οποία είναι η εβδόμη, εξ ου και ο έβδομος ουρανός !!!  Αυτές οι συχνότητες είναι οι 7 κόμβοι των συχνοτήτων μέσα από τους οποίους περνά η εξελικτική πορεία των ψυχών. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που οι Βουδιστές μιλούν για επτά μετεμψυχώσεις. Άσχετα αν τις ασπάζεται κάποιος ή πως διαφορετικά αντιλαμβάνεται αυτό το θέμα.  Τους  7 αρμονικούς κόμβους τους συγκέντρωσε ο Απόλλων στην Λύρα του.  Του Ερμή ήταν τρίχορδη (δηλαδή οι νοτες – συχνότητες του κάθετου άξονα) την οποία έκανε δώρο στον Απόλλωνα και αυτός με τη σειρά του την εξέλιξε, την συνδύασε !!! Κάτι θα πρέπει να μας λέει αυτό.

Τις συχνότητες των ήχων όμως τους έχουν πειράξει, τους έχουν αλλοιώσει, επειδή έχουν σχέση – συντονισμό με το DNA μας . Στην συχνότητα 523 δονείται ολόκληρο το σύμπαν και στην κλίμακα του ΝΤΟ (πλανήτης ΔΙΑΣ). Όμως  κατάφεραν να διαταράξουν την Συμπαντική συχνότητά μας προσθέτοντας 8 και κάτι συχνότητες και έφεραν αποτέλεσμα 440. Αυτό έχει αρνητικό αποτέλεσμα για την υγεία των κυττάρων μας, τα οποία μέσα τους έχουν την Συμπαντική κωδική συχνότητα 523. Ερχόμενα σε αντίθεση με την αλλοιωμένη συχνότητα, μέσω του εγκεφάλου που είναι πομπός και δέκτης, η αναταραχή δημιουργεί διαταράξεις και μεταλλάξεις, όπως ο καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, εγκεφαλοπάθειες κ.α.   Με την διαφορά ότι στις μέρες μας προωθούν γοργότερα (η περάσαμε σε εσώτερο ταχύτερο κύκλο της σπειροειδούς δύνης), ώστε οι μεταλλάξεις να επιταχυνθούν και να επιβιώσουν οι ανθεκτικότεροι.  Μία τέτοια πράξη έχει σχέση με τον Μεγάλο Ενιαυτό και την αφύπνιση της παγκόσμιας συνείδησης, ώστε αυτή να αποτραπεί. Εμείς από πλευράς μας επίσης δεν βοηθάμε προς αυτήν την κατεύθυνση μέσω ύβρεων, επιθέσεων, υποτιμήσεων αλλά και άλλων τρόπων κλπ.  Δεν προσπαθούμε να καλλιεργηθούμε.  Η συχνότητα 523 ενεργοποιεί το νερό, το οποίο είναι ο εγκέφαλος – μεταφορέας της μνήμης και το κύριο στοιχείο της ύπαρξής μας.  Είναι πολύ σημαντικό να πίνει κάποιος ενεργοποιημένο νερό. Για αυτό στις εκκλησίες ρίχνουν αγιασμό στο νερό !!!   ΧΜΜΜΜ  Εδώ σκέπτομαι πως η λίμνη του Πλάτωνα, στον μύθο του σπηλαίου, μιλάει για την μνήμη και το πόσο επιρρεάζει τον άνθρωπο η ποσότητα της πόσης νερού από την λίμνη πριν εισαχθεί στην σπηλιά των ψευδαισθήσεων. Και επειδή ήταν και αυτός ένας άλλος δάσκαλος με παραβολές, κάνω την παράλληλη σκέψη στο γιατί το νερό της γης το καταστρέφουν με χημικά και οξέα και προσπαθούν να το ελέγχουν παντού, καταστρέφοντας την Συμπαντική μνήμη – πληροφορία, για την εξέλιξη του ανθρώπου, βασικό συστατικό του με δεύτερο φυσικά το αίμα.  Αυτό ακριβώς τους νοιάζει.  Θεωρώ πως όσο δύσκολα για μερικούς φαίνονται αυτά να γίνουν κατανοητά σε βάθος, αυτή είναι η πραγματικότητα της πλήρους αμάθειάς μας, αλλά και της αδιαφορίας και της απαξίας που μας ώθησαν μέσω υπόγειων μηνυμάτων και κατεστραμμένης παγκόσμιας παιδείας.  

 Όλες οι νότες (συχνότητες) αντιστοιχούν στα ουράνια άστρα. Η mi συχνότητα (νότα) είναι η πρώτη τέλεια αρμονική σχέση μέσα στο Σύμπαν.  Η Σελήνη έχει την mi σε ύφεση.  Δηλαδή δεν είναι τέλεια συχνότητα. Τα μαύρα πλήκτρα του πιάνου αντιστοιχούν στις 5 διέσεις => ήτοι τις 5 ανθρώπινες αισθήσεις => ήτοι τις ένσαρκες => ήτοι τα 5 δάκτυλα των ποδιών και χεριών. Όλα μεταξύ τους σε αρμονία. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως η Σελήνη δεν είναι ένας φυσικός δορυφόρος αλλά ένας τεχνητός. Εξ ου και οι Προσελήνιοι Έλληνες. Εφ όσον λοιπόν η mi είναι αυτή που αυξάνει την ανθρώπινη ορμόνη και έχει σχέση με την ένσαρκη υλική οντότητά μας, είναι φυσικό επακόλουθο να έχουν επιρρεάσει το σύνολο της ύπαρξής μας και της διανοητικής κατάστασης και δόνησης μας μέσω της mi ύφεσης. Βρισκόμαστε με πλήρη έννοια σε μια φυλακή με ψευδαισθησιακές «ελευθερίες» και πλανημένες αισθήσεις και αντιλήψεις για το περιβάλλον μας. Ζούμε σε ένα μεταλλαγμένο matrix.  Ζούμε κάτω από ένα συγκεκριμένο παραβιασμένο ενεργειακό πεδίο -  πλέγμα.    Και από αυτό δεν απουσιάζει κανείς.

Οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και αυτοί που έκλεψαν και κρατούν τα μυστικά (την κιβωτό) και τις τύχες του κόσμου διαχρονικά, γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν εγκληματικά εις βάρος του ανθρώπου και της νοημοσύνης του (στην πραγματικότητα να διαχειρίζονται την αποβλάκωση) τους ήχους….., ερευνείστε για τους υπόηχους.  Στην Θήβα λέει ο κ. Μιχάλης Καραβασίλης κτίστηκε το τείχος των Θηβών με την βοήθεια συγκεκριμένων συχνοτήτων μέσω μιας ειδικού τρόπου παραγωγής συχνότητας που έχει σχέση με την αντιβαρύτητα. Με αυτόν τον τρόπο γινόταν ο χειρισμός – μεταφορά και τοποθέτηση των βαρέων υλικών πχ. Μάρμαρα.  Όμως για να υλοποιηθεί αυτή συχνότητα χρειάζεται δύο ανθρώπους και το τείχος κτίστηκε από τους Αμφίονα και Ζήθο.  Τα τείχη αυτά είχαν 7 πύλες (7 αρμονικοί συμπαντικοί κόμβοι) .

Ο Ορφέας χρησιμοποίησε πιο ανθρώπινες, πιο συγκεκριμένες συχνότητες με την βοήθεια των οποίων κατάφερνε να ηρεμεί τα άγρια ζώα της φύσης.                                                               Εδώ ακριβώς θα επαναλάβω για ακόμα μία φορά, το πόσο λάθος εντυπώσεις μας έχουν περάσει όσον αφορά τα ζώα, αλλά και διάφορα αφύσικα μηνύματα του τύπου «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» Κατανοώ και εγώ όπως και ο κ. Καραβασίλης πως με τόσο εθισμό και πλύση εγκεφάλου είναι πολύ δύσκολο για όοοολους μας να το καταλάβουμε και να το ελέγξουμε. Ξέρουμε όμως το γιατί και αυτό μας βοηθά, τουλάχιστον για τους πιο ανοιχτόμυαλους.  Σίγουρα δεν αφορά σε καμία περίπτωση καμένα μυαλά.

Στην μέτρηση του χρόνου (καμπύλωση), (έχουμε μιλήσει για αυτό σε αναρτήσεις ομιλιών του καθηγητή Δανέζη, που σημαίνει ύλη στην ουσία) μας τρώνε μία ώρα. Έχουν τοποθετήσει στα ρολόγια την αρίθμηση λάθος.   Έχουν το 12 σε αντιστοιχία του 6, ενώ θα έπρεπε να είναι το 1 να αντιστοιχεί στο 7 , επομένως με σιγουριά δίνει εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Με την διατάραξη της Συμπαντικής συχνότητας και την λάθος μέτρηση του χρόνου, κλέβουν μία ώρα Συμπαντική ενέργεια, χωρίς αυτό να γίνεται αισθητό σε μας.    

Η αποκορύφωση των πράξεών τους ήταν όταν το 1953 οι υποταγμένες ή καθ’ υπόδειξη ή κατά βάση διοικούμενες εταιρείες παραγωγής ήχου, δηλαδή οι δισκογραφικές, θέσπισαν το 1953 έναν νόμο, όπου σε όλον τον κόσμο θα κουρδίζονταν τα μουσικά όργανα σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, την 440, την 4η μη αναγνωρίσιμη και μη συμβατή με την ανθρώπινη δομή, είναι μία ψευδοσυχνότητα. Παράβλεψαν δηλαδή τις συνήθεις ή καθ’ έξη ή την κληροδοτούμενη γνώση των κατά τόπους μουσικών.  Με άλλα λόγια μας πήραν από την 523 αρμονική συχνότητα του Σύμπαντος που είναι αναγνωρίσιμη από την πραγματική φύση και δομή του Ανθρώπου.  Ανέφερα παρά πάνω τις αρνητικές επιπτώσεις.  Αυτό άρχισε να εφαρμόζεται κατά τον 13ο αιώνα μ.Χ. από την Ολλανδία (!!!)  Μην μας κάνει εντύπωση λοιπόν και μην τα βάζουμε μεταξύ μας για το γιατί τόσο δύσκολα εναρμονιζόμαστε, δύσκολα συνεννοούμεθα, είμαστε εριστικοί κλπ. Ή επίσης γιατί νομίζουμε πως τα ξέρουμε όλα ενώ δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα, αλλά βασιζόμαστε είτε επειδή το είπε κάποιος κατά βάση θεολόγος και δευτερευόντως κάποιος επιστήμονας ή επειδή διαβάσαμε κάποιο ιερό βιβλίο και κατέχουμε την γνώση. Την τύφλα μας έχουμε.

Κλείνοντας, η Συμπαντική επικοινωνία επικυρώνεται κατ΄ ευθείαν στην καρδιά που είναι το πρώτο όργανο που σχηματίζεται στο έμβρυο.  Από την καρδιά παίρνει μηνύματα ο εγκέφαλος και εξελίσσεται …………………….         Ν. 

(το πρώτο βίντεο εδώ

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΝΑΤΗ ΄β μέρος



Σύνοψη με προσωπικές σκέψεις και σχολιασμούς για την ομιλία του κ. Μιχάλη Καραβασίλη που έλαβε χώρα στο ίδρυμα Πασσά το Σάββατο 31/5 /2014

Τα πάντα ξεκινούν από την τετρακτύ, όπου ο κάθετος άξονας είναι η Θεία πρόνοια και ο οριζόντιος άξονας που τέμνει τον κάθετο είναι η ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου.  Ο Σταυρός το αρχαιότερο σύμβολο !!!  Η μεν κάθετη αντιστοιχεί σε 3 νότες (συχνότητες), ενώ η οριζόντια σε 4.  Συνεπώς μας είναι απόλυτα γνωστό πως ο ηγέτης της Συμπαντικής αρμονίας είναι ο Απόλλων, όπως θα δούμε παρακάτω.

Από την τετρακτύ ξεκινούν τα τρίγωνα και οι πυραμίδες. Η μέτρηση του Πυθαγόρα. Όπου πυραμίδα νομοτελειακά πάντοτε υπάρχει και η αντίστροφή της.  Δηλαδή μία αμφίδρομη κίνηση - ταλάντωση. Είναι το πιο τέλειο ενεργειακό σχήμα, έλξης - άπωσης. Οι κορυφές των αντιθέτων πυραμίδων, άνωθεν και κάτωθεν έχουν συχνότητα (ήχο) 888. Εξ ου και το πολυδιαφημισμένο 888.  Ένα μήνυμα που μας περνιέται υποχθόνια χωρίς όμως για εμάς να έχει ιδιαίτερο γνωστικό και εννοιολογικό νόημα, λόγω έλλειψις γνώσεων. Κοινώς το εξευτελίζουν.  Αντίθετα προσφέρεται να προκαλέσει και να συλλέξει αρνητική ενέργεια μέσω διακωμώδησης. Αυτήν την κίνηση εκ μέρους τους σε συνάρτηση με τα 26.000 περίπου χρόνια μέχρι το 2012 με την  νέα έναρξη του μεγάλου Ενιαυτού, κάτι σημαντικό θα έπρεπε να μας έλεγε για όσους τυγχάνει να έχουν Ελληνότροπη σκέψη.  Επίσης από την τετρακτύ προκύπτει και το 12εδρές ( 3 Χ 4), είναι η ολοκλήρωση των αρμονικών ήχων.  Εμείς αποκωδικοποιούμε μόνον τα του κόσμου τούτου, έχοντας μικρή δηλαδή δυνατότητα.  Όλες οι άλλες συχνότητες είναι μη μετρήσιμες, άρα απορρίπτονται από την κλασσική επιστήμη.   Από την τετρακτύ , την έλξη και άπωση, τις αντίστροφες πυραμίδες, ξεκινά η σπειροειδής κίνηση.  Δηλαδή η ενεργειακή σχέση του ήχου και του χρόνου (καμπύλωση) => η σπείρα …… η καμπυλότητα του χρόνου αλλιώς ύλη, για να συνδυάσω την διδασκαλία του φυσικού καθηγητή κ. Δανέζη. 

Υπάρχουν 108 Συμπαντικοί ήχοι που δονούν εναρμονισμένα το Σύμπαν. Οι ήχοι δίνουν την κίνηση και αντικίνηση του Σύμπαντος. Δράση – αντίδραση, ακριβέστερα για την περίπτωση :  Έλξη και άπωση, μέσω των οποίων γίνεται και η επέκταση του. Αυτή η σχέση έδωσε τους συμπαντικούς ήχους, γνωστές ως νότες σε εμάς.  Ο μουσικός τύπος της αρμονίας των ήχων δόθηκε στον άνθρωπο από προηγμένα όντα. Δεν είναι οι ήχοι ανακάλυψη του ανθρώπου !!!   Ο αριθμός 144 είναι το τέλειο ενεργειακό πεδίο 12 Χ 12 . Ο αριθμός μιας τέλειας αμφίδρομης πυραμίδας. Έχω μιλήσει ξεχωριστά γι αυτό το θέμα και η σύγχυση που υπάρχει χρησιμοποιούμενη συστημικά κατά το συμφέρον θεωρούμενη ανθρωπίνως θέσφατη, κατά τους ανθρώπους μη αντιλαμβανόμενοι τον ενεργειακό της ρόλο.  Είπαμε πρέπει να γίνουμε τάχιστα φιλόσοφοι. Είναι ο συνδυασμός όλων των επιστημών , δεν χρειάζεται απαραίτητα κατά γράμμα λειτουργεί ως τροχοπέδι σε συνδυασμό με την  ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου.  Οι ήχοι του δικού μας κόσμου ταλαντώνονται στην ΝΤΟ και κορυφώνονται στην SOL εξ ου και ο SOLSOLEIL = ο ήλιος . Σε αυτήν την διάταξη συντονίζεται το δικό μας ηλιακό σύστημα.  ΣΟΛ – ΦΑ - ΜΙ - ΡΕ – ΝΤΟ – ΣΙ - ΛΑ η οποία είναι η εβδόμη, εξ ου και ο έβδομος ουρανός !!!  Αυτές οι συχνότητες είναι οι 7 κόμβοι των συχνοτήτων μέσα από τους οποίους περνά η εξελικτική πορεία των ψυχών. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που οι Βουδιστές μιλούν για επτά μετεμψυχώσεις. Άσχετα αν τις ασπάζεται κάποιος ή πως διαφορετικά αντιλαμβάνεται αυτό το θέμα.  Τους  7 αρμονικούς κόμβους τους συγκέντρωσε ο Απόλλων στην Λύρα του.  Του Ερμή ήταν τρίχορδη (δηλαδή οι νοτες – συχνότητες του κάθετου άξονα) την οποία έκανε δώρο στον Απόλλωνα και αυτός με τη σειρά του την εξέλιξε, την συνδύασε !!! Κάτι θα πρέπει να μας λέει αυτό.

Τις συχνότητες των ήχων όμως τους έχουν πειράξει, τους έχουν αλλοιώσει, επειδή έχουν σχέση – συντονισμό με το DNA μας . Στην συχνότητα 523 δονείται ολόκληρο το σύμπαν και στην κλίμακα του ΝΤΟ (πλανήτης ΔΙΑΣ). Όμως  κατάφεραν να διαταράξουν την Συμπαντική συχνότητά μας προσθέτοντας 8 και κάτι συχνότητες και έφεραν αποτέλεσμα 440. Αυτό έχει αρνητικό αποτέλεσμα για την υγεία των κυττάρων μας, τα οποία μέσα τους έχουν την Συμπαντική κωδική συχνότητα 523. Ερχόμενα σε αντίθεση με την αλλοιωμένη συχνότητα, μέσω του εγκεφάλου που είναι πομπός και δέκτης, η αναταραχή δημιουργεί διαταράξεις και μεταλλάξεις, όπως ο καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, εγκεφαλοπάθειες κ.α.   Με την διαφορά ότι στις μέρες μας προωθούν γοργότερα (η περάσαμε σε εσώτερο ταχύτερο κύκλο της σπειροειδούς δύνης), ώστε οι μεταλλάξεις να επιταχυνθούν και να επιβιώσουν οι ανθεκτικότεροι.  Μία τέτοια πράξη έχει σχέση με τον Μεγάλο Ενιαυτό και την αφύπνιση της παγκόσμιας συνείδησης, ώστε αυτή να αποτραπεί. Εμείς από πλευράς μας επίσης δεν βοηθάμε προς αυτήν την κατεύθυνση μέσω ύβρεων, επιθέσεων, υποτιμήσεων αλλά και άλλων τρόπων κλπ.  Δεν προσπαθούμε να καλλιεργηθούμε.  Η συχνότητα 523 ενεργοποιεί το νερό, το οποίο είναι ο εγκέφαλος – μεταφορέας της μνήμης και το κύριο στοιχείο της ύπαρξής μας.  Είναι πολύ σημαντικό να πίνει κάποιος ενεργοποιημένο νερό. Για αυτό στις εκκλησίες ρίχνουν αγιασμό στο νερό !!!   ΧΜΜΜΜ  Εδώ σκέπτομαι πως η λίμνη του Πλάτωνα, στον μύθο του σπηλαίου, μιλάει για την μνήμη και το πόσο επιρρεάζει τον άνθρωπο η ποσότητα της πόσης νερού από την λίμνη πριν εισαχθεί στην σπηλιά των ψευδαισθήσεων. Και επειδή ήταν και αυτός ένας άλλος δάσκαλος με παραβολές, κάνω την παράλληλη σκέψη στο γιατί το νερό της γης το καταστρέφουν με χημικά και οξέα και προσπαθούν να το ελέγχουν παντού, καταστρέφοντας την Συμπαντική μνήμη – πληροφορία, για την εξέλιξη του ανθρώπου, βασικό συστατικό του με δεύτερο φυσικά το αίμα.  Αυτό ακριβώς τους νοιάζει.  Θεωρώ πως όσο δύσκολα για μερικούς φαίνονται αυτά να γίνουν κατανοητά σε βάθος, αυτή είναι η πραγματικότητα της πλήρους αμάθειάς μας, αλλά και της αδιαφορίας και της απαξίας που μας ώθησαν μέσω υπόγειων μηνυμάτων και κατεστραμμένης παγκόσμιας παιδείας.  

 Όλες οι νότες (συχνότητες) αντιστοιχούν στα ουράνια άστρα. Η mi συχνότητα (νότα) είναι η πρώτη τέλεια αρμονική σχέση μέσα στο Σύμπαν.  Η Σελήνη έχει την mi σε ύφεση.  Δηλαδή δεν είναι τέλεια συχνότητα. Τα μαύρα πλήκτρα του πιάνου αντιστοιχούν στις 5 διέσεις => ήτοι τις 5 ανθρώπινες αισθήσεις => ήτοι τις ένσαρκες => ήτοι τα 5 δάκτυλα των ποδιών και χεριών. Όλα μεταξύ τους σε αρμονία. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως η Σελήνη δεν είναι ένας φυσικός δορυφόρος αλλά ένας τεχνητός. Εξ ου και οι Προσελήνιοι Έλληνες. Εφ όσον λοιπόν η mi είναι αυτή που αυξάνει την ανθρώπινη ορμόνη και έχει σχέση με την ένσαρκη υλική οντότητά μας, είναι φυσικό επακόλουθο να έχουν επιρρεάσει το σύνολο της ύπαρξής μας και της διανοητικής κατάστασης και δόνησης μας μέσω της mi ύφεσης. Βρισκόμαστε με πλήρη έννοια σε μια φυλακή με ψευδαισθησιακές «ελευθερίες» και πλανημένες αισθήσεις και αντιλήψεις για το περιβάλλον μας. Ζούμε σε ένα μεταλλαγμένο matrix.  Ζούμε κάτω από ένα συγκεκριμένο παραβιασμένο ενεργειακό πεδίο -  πλέγμα.    Και από αυτό δεν απουσιάζει κανείς.

Οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και αυτοί που έκλεψαν και κρατούν τα μυστικά (την κιβωτό) και τις τύχες του κόσμου διαχρονικά, γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν εγκληματικά εις βάρος του ανθρώπου και της νοημοσύνης του (στην πραγματικότητα να διαχειρίζονται την αποβλάκωση) τους ήχους….., ερευνείστε για τους υπόηχους.  Στην Θήβα λέει ο κ. Μιχάλης Καραβασίλης κτίστηκε το τείχος των Θηβών με την βοήθεια συγκεκριμένων συχνοτήτων μέσω μιας ειδικού τρόπου παραγωγής συχνότητας που έχει σχέση με την αντιβαρύτητα. Με αυτόν τον τρόπο γινόταν ο χειρισμός – μεταφορά και τοποθέτηση των βαρέων υλικών πχ. Μάρμαρα.  Όμως για να υλοποιηθεί αυτή συχνότητα χρειάζεται δύο ανθρώπους και το τείχος κτίστηκε από τους Αμφίονα και Ζήθο.  Τα τείχη αυτά είχαν 7 πύλες (7 αρμονικοί συμπαντικοί κόμβοι) .

Ο Ορφέας χρησιμοποίησε πιο ανθρώπινες, πιο συγκεκριμένες συχνότητες με την βοήθεια των οποίων κατάφερνε να ηρεμεί τα άγρια ζώα της φύσης.                                                               Εδώ ακριβώς θα επαναλάβω για ακόμα μία φορά, το πόσο λάθος εντυπώσεις μας έχουν περάσει όσον αφορά τα ζώα, αλλά και διάφορα αφύσικα μηνύματα του τύπου «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» Κατανοώ και εγώ όπως και ο κ. Καραβασίλης πως με τόσο εθισμό και πλύση εγκεφάλου είναι πολύ δύσκολο για όοοολους μας να το καταλάβουμε και να το ελέγξουμε. Ξέρουμε όμως το γιατί και αυτό μας βοηθά, τουλάχιστον για τους πιο ανοιχτόμυαλους.  Σίγουρα δεν αφορά σε καμία περίπτωση καμένα μυαλά.

Στην μέτρηση του χρόνου (καμπύλωση), (έχουμε μιλήσει για αυτό σε αναρτήσεις ομιλιών του καθηγητή Δανέζη, που σημαίνει ύλη στην ουσία) μας τρώνε μία ώρα. Έχουν τοποθετήσει στα ρολόγια την αρίθμηση λάθος.   Έχουν το 12 σε αντιστοιχία του 6, ενώ θα έπρεπε να είναι το 1 να αντιστοιχεί στο 7 , επομένως με σιγουριά δίνει εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Με την διατάραξη της Συμπαντικής συχνότητας και την λάθος μέτρηση του χρόνου, κλέβουν μία ώρα Συμπαντική ενέργεια, χωρίς αυτό να γίνεται αισθητό σε μας.    

Η αποκορύφωση των πράξεών τους ήταν όταν το 1953 οι υποταγμένες ή καθ’ υπόδειξη ή κατά βάση διοικούμενες εταιρείες παραγωγής ήχου, δηλαδή οι δισκογραφικές, θέσπισαν το 1953 έναν νόμο, όπου σε όλον τον κόσμο θα κουρδίζονταν τα μουσικά όργανα σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, την 440, την 4η μη αναγνωρίσιμη και μη συμβατή με την ανθρώπινη δομή, είναι μία ψευδοσυχνότητα. Παράβλεψαν δηλαδή τις συνήθεις ή καθ’ έξη ή την κληροδοτούμενη γνώση των κατά τόπους μουσικών.  Με άλλα λόγια μας πήραν από την 523 αρμονική συχνότητα του Σύμπαντος που είναι αναγνωρίσιμη από την πραγματική φύση και δομή του Ανθρώπου.  Ανέφερα παρά πάνω τις αρνητικές επιπτώσεις.  Αυτό άρχισε να εφαρμόζεται κατά τον 13ο αιώνα μ.Χ. από την Ολλανδία (!!!)  Μην μας κάνει εντύπωση λοιπόν και μην τα βάζουμε μεταξύ μας για το γιατί τόσο δύσκολα εναρμονιζόμαστε, δύσκολα συνεννοούμεθα, είμαστε εριστικοί κλπ. Ή επίσης γιατί νομίζουμε πως τα ξέρουμε όλα ενώ δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα, αλλά βασιζόμαστε είτε επειδή το είπε κάποιος κατά βάση θεολόγος και δευτερευόντως κάποιος επιστήμονας ή επειδή διαβάσαμε κάποιο ιερό βιβλίο και κατέχουμε την γνώση. Την τύφλα μας έχουμε.

Κλείνοντας, η Συμπαντική επικοινωνία επικυρώνεται κατ΄ ευθείαν στην καρδιά που είναι το πρώτο όργανο που σχηματίζεται στο έμβρυο.  Από την καρδιά παίρνει μηνύματα ο εγκέφαλος και εξελίσσεται …………………….         Ν. 

(το πρώτο βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου