a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Γράφονται και ξαναγράφονται πολλά γι' αυτά τα παιδιά που έφυγαν από αυτήν την ζωή άδοξα και άτυχα.  Όσο και αν το λάθος να ήταν ανεπίτρεπτο από πλευράς τους κυρίως λόγω της φοιτητικής τους ιδιότητας που και για αυτήν λέχθηκαν άλλα τόσα, όπως άγνοια ή δεν έτυχε να το γνωρίζουν από την οικογένεια αφού για ζέστη είχαν σύγχρονα μέσα κλπ. , οι ζωές αυτές δεν επιστρέφουν πίσω
Πολύ σωστά επίσης γίνεται αναφορά περί αδιαφορίας, όχι μόνον για αυτά τα νέα παιδιά, αλλά γενικά για τους αυτοκτονούντες που έχουν πλέον ξεπεράσει κατά πολύ τις 4000.

Το πρώτο κατηγορώ απευθύνεται σε όλες αυτές τις υποτιθέμενες ομάδες που κάνουν αντιστασιακό αγώνα. Για ένα πολύ βασικό λόγο. Δεν έχουν αγκαλιάσει την κοινωνία με τον τρόπο που πρέπει.  Οι ομάδες συνεχώς αυξάνονται αλλά δεν ενώνονται. Η κάθε ομάδα επιθυμεί να διατηρεί την δική της σημαία, αφαιρώντας το ένα , αφαιρώντας το άλλο, με δικαιολογίες ρηχές. Παράδειγμα δεν "υπάρχει ιδεολογία λέει γιατί θα μπλεχτούμε".
Η βάση όμως μιας οποιασδήποτε κίνησης και προσπάθειας, οφείλει να έχει ιδεολογία. Χωρίς ιδεολογία δεν στηρίζεται απολύτως τίποτα. Είναι φτερό στον άνεμο. Λες και η ελευθερία, η δημοκρατία δεν είναι ιδεολογία, είναι έτσι απλές έννοιες που πρέπει να υπάρχουν για να υπάρχουν και οι πρωτοβουλίες.
Φοβούνται οι ομάδες να ανακοινώσουν πως ναι μεν δεν έχουμε πολιτική ιδεολογία, αλλά έχουμε εθνική ιδεολογία που υπερβαίνει τις υπο-ιδεολογίες , όπου πάνω σε αυτήν την υπέρτατη αρχή στηρίζονται τα πάντα.
Θα μου πεις πως θα έλθει και ο εθνομηδενιστής, αφού έχουμε ανάγκη τους πάντες. Όχι κύριοι, να μην έλθει αν είναι εθνομηδενιστής.  Δεν μας κάνει αν είναι εθνομηδενιστής. Γιατί ο εθνομηδενιστής μπορεί να προσχωρήσει, αλλά στην συνέχεια να διασπάσει την συνοχή.
Ο εθνομηδενιστής θα παρελάσει όπως θα παρελάσει για την κάθε απομακρυσμένη εθνότητα.
Το αυτονόητο δηλαδή του να μην υποφέρει, να μην υποσιτίζεται, να μην πεινά, η προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, να μην πέφτει σε απάνθρωπα χέρια του κάθε καιροσκόπου μια εθνότητα, όπου εθνότητα σημαίνει πως περιλαμβάνει ανθρώπινες ψυχές όπως συμβαίνει σε κάθε γωνιά της γης, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς πως αυτό αφορά κάποια ιδιαίτερη ιδεολογία.  Αυτά είναι βασικές αρχές και κανόνες θεμελιώδους δικαίου και διαβίωσης. Δεν είναι εργαλεία στα χέρια του κάθε ιδεολόγου-διαπλεκόμενου thinkatorou.  Ιδεολόγημα, αμπελοφιλοσόφημα ίσως. Οραματική Ιδεολογία με τίποτα.
Γιατί αγαπητοί φίλοι η κάθε λέξη και το νόημα που της αποδίδεται, λειτουργεί από μόνη της δυνητικά θετικά ή αρνητικά σε όποια προσπάθεια.

Αν οι ομάδες δεν προτάξουν το μέλλον του Έθνους, της πατρίδας, ανάμεσα σε καρχαρίες, ποτέ δεν θα μπορέσουν να συνενωθούν.  Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των ιδεολογημάτων, ΟΧΙ όμως της σταθερής, θεμελιώδους και ελάχιστης ιδεολογίας, που θα μπορούσε να αγκαλιάσει τον κάθε πεπλανημένο ή χαμένο στην μετάφραση των ιδεοληψιών.  Το Εθνικό πρόταγμα όμως δεν είναι ιδεοληψία, είναι η ελάχιστη αλλά η υπέρτατη ιδεολογία.  Επομένως όλες οι ομάδες έχουν πέσει στο χαντάκι και χάνουν την ουσία.

Δεν αγκαλιάζουν όλες οι ομάδες την κοινωνία και δεν της προσφέρουν έστω ένα ασφαλές καταφύγιο, είναι επειδή οι στόχοι πάνε στο "εν ευ θέτω χρόνο", ενώ τα προβλήματα είναι άμεσα και καίρια, ζωτικά και καθημερινά.  Σαν να λέμε γίνεται μετάθεση χωροχρονική και όχι στην στήριξη και αντιμετώπιση του "εδώ και τώρα".
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος βαθιά φιλόσοφος για να το καταλάβει.
Όλες οι ομάδες μιλούν λίγο πολύ για τα ίδια. Ελευθερία - Δημοκρατία - νέο Σύνταγμα από την ίδια την κοινωνία. Όχι πέστε μου όλοι εσείς σε τι διαφέρετε μεταξύ σας ; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;  σε τίποτα. Γιατί είστε ανίκανοι τότε να λέτε τα ίδια όλοι μαζί ; ΕΕΕΕΕΕΕΕ ;  Όσο αυτό το σοβαρό ελάττωμα εξακολουθεί να υπάρχει, πάντα θα υπάρχουν τα περιθώρια όλο και για μια νέα πρωτοβουλία να ξεπηδά.
Αν υποθέσουμε πως γινόταν ένα αυθόρμητο "του κουτρούλη το πανηγύρι", πως και γιατί τότε όλοι εσείς με μαθηματική ακρίβεια θα συμμετείχατε ενωμένοι ;  Γιατί δεν μπορεί να συμβεί εν καιρώ ειρήνης που θα αποτρέψει κάθε διείσδυση ανατρεπτικού ή του πολύ φορεμένου εμφυλιακού ιού ;

2) Έρχομαι τώρα στους φοιτητές που όπως έμαθα μιλώντας με μια πολύ καλή φίλη, στις εσωτερικές τους αναθεματισμένες πολιτικές εκλογές, ακόμα προκρίνονται μπατσοκ και νουδουρομπότ, ούτε καν το ΚΚΕ. Και σκέφτεσαι... "τι στο καλό, όλοι οι φοιτητές είναι πλούσιοι ;".  "Όλοι οι φοιτητές προέρχονται από νεόπλουτους και διαπλεκόμενους ;"
Και που στο διάβολο είναι όλοι αυτοί που βγήκαν στους δρόμους για τον αδικοχαμένο  Γρηγορόπουλο ;   Τα δύο παιδιά που χάθηκαν αλλά δεν σκοτώθηκαν από σφαίρα αστυνομικού, κατά συνέπεια από ενέργειες των σωτήρων και προδοτών, των μισανθρώπων, δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο ; Είναι άλλου θεού παιδιά ;
Έχουν χαθεί σε διάφορες ανυπόστατες ιδεοληψίες της πολυδιασπαστικότητας, της θολοκουλτούρας ;
Η ηλιθιότητα του μαγγανίου έφτασε και περίσσεψε να θολώσει τα φρέσκα μυαλά ;
Αλλά τι να πεις, όταν η νεολαία του '74 αποδείχθηκε προδοτική με το παραπάνω (!!!!), φυσικά και όχι στο σύνολό της, αλλά οι προτεργάτες της ΝΑΙ.
Αντί να είναι λοιπόν η σύγχρονη νεολαία, με την εμπειρία και την διαφωτιστική περίοδο που διανύουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά και του παρελθόντος, είναι ανάξια να ξεριζώσει το "κακό σπυρί" , την αρνητική ταμπέλα, που προδοτικά μια χούφτα πληρωμένων της κόλλησαν, άσχετα αν οι σημερινοί φοιτητές ανήκουν σε επόμενες γενιές, είναι εξαφανισμένοι ποιός ξέρει που (!!!)
Σίγουρα θα ακούσω "δίνουν σημασία στα μαθήματά τους".  Σωστά...., είναι οι καταρτισμένοι στρατιώτες του συστήματος που θα πουλήσουν όσο μπορούν καλλίτερα τους εαυτούς τους για τον βιοπορισμό τους.
Οι ομάδες ψάχνουν για εθελοντές, για να μην αναφέρω την λέξη στρατιώτες, που θα συνεισφέρουν στην όποια κοινωνική προσπάθεια, το σύστημα όμως τους έχει αγγαρέψει όλους για τα δικά του συμφέροντα. χα χα χα (κλαψύγελος).  
Καταβροχθήθηκαν οι ιδέες, τα οράματα, τα ιδανικά και οι αξίες, ελέω επιβίωσης και αρτηριοσκληρωτικής οικογενείας και νοημοσύνης.

3) Επιτέλους να σταματήσει το θέμα των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων. Δεν μπορεί ο κάθε εκβιαστής να παίζει έξυπνα το παιχνίδι "απολύστε ή κόψτε μισθούς και συντάξεις".
Να τελειώσει το παραμύθι.  Για να μην ξεκαθαρίζετε εσείς ως κυβέρνηση την κατάσταση,  καλλιεργώντας αδιάκοπα και επί τέσσερα χρόνια τώρα, τον ψυχολογικό πόλεμο πρώτα στους ίδιους τους υπαλλήλους και κατ' επέκταση στην κοινωνία, πρέπει να έχετε σοβαρότατους λόγους.  Είναι κοινώς γνωστό βεβαίως, πως υπάρχουν αρκετοί που έχουν μπει από το παράθυρο και χωρίς ΑΣΕΠ, ακόμα και επί ημερών σας.
Χθες σε μια συγκέντρωση που βρισκόμουν, στην οποία δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά για την πολυδιαφημισμένη απόλυση,  άκουσα πως στοχεύετε να απολύσετε όχι αυτούς που βάλατε από το παράθυρο, αλλά αυτούς που δεν είχαν μέσον, αλλά πέτυχαν με το ΑΣΕΠ.  Διότι αν απολύσετε τους δικούς σας, τότε την επόμενη μέρα σας έχει φάει το μαύρο σκοτάδι.  Μάλιστα ο συνομιλητής τόνισε με ερώτημά του "πως και γιατί δεν έχει ακόμα συμβεί στην Ελλάδα, όταν όπου και αν πήγε το ΔΝΤ, απολύθηκαν στρατιές δημοσίων υπαλλήλων, με το καλημέρα ;".  Επομένως τους εξυπηρετεί, επειδή εξυπηρετεί εσάς, για να υλοποιείτε τα συμφωνημένα.

ΟΧΙ, Δεν είμαι υπερ απόλυσης ούτε ιδιωτικού ούτε δημοσίου υπαλλήλου. Ο μεν πρώτος είναι ευάλωτος και ακάλυπτος στο μένος του καθενός, ενώ ο άλλος τυγχάνει κάποιων προνομίων.  
Αν οι δημόσιοι υπάλληλοι λοιπόν, ενδιαφέρονται να κρατήσουν τις θεσούλες τους, καθ' όσον ακούγεται "το κυνήγι κεφαλών" μέσω ιδιωτών, ας πράξουν αυτό που πρέπει, ως υπεύθυνοι έναντι των εθνικών συμφερόντων και της κοινωνίας και όχι να κρύβονται πίσω από κάθε προδοτική και αναποτελεσματική συνδικαλιστική ομπρέλα. 
Θα τρέχουν να μαζεύουν τα αμάζευτα και τότε δεν υπάρχει κανείς να τους σώσει. 
Να σταματήσουν να απαξιώνουν την κοινωνία και τα συμφέροντά της , μόνον για την δική τους επισφαλή ασφάλεια.  ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Νάγια

Υσ : κάτι προ-τελευταίο . Επειδή άκουσα από κάποιο γνωστό μια μέρα, περί "μη στοχοποίησης", έχω να του πω τα εξής.  Όχι κύριε, ή κύριοι, ή λεγόμενοι οικογενειάρχες. Δεν φοράμε κουκούλες. Είμαστε ή δεν είμαστε πατριώτες. Μέση οδός δεν υπάρχει. Πέθανε με την παράδοση της χώρας, εδώ και χρόνια.  Τα "ίσως , ναι μεν αλλά" ή δεν ξέρω πως αλλιώς τα εννοεί ο κάθε φοβισμένος ή κάθε πικραμένος, αυτοκαταργεί την προσωπικότητά του, αυτοκαταργεί αυτό που η ψυχή του επιθυμεί - αν το επιθυμεί, αλλά την κρύβει, βυθίζοντάς την στους σκοτεινούς διαδρόμους του εσωτερικού του λαβυρίνθου.  Δεν διαφέρει από αυτόν που εξαφανίζει και εκμηδενίζει την αξιοπρέπεια, την ειλικρίνεια, το καθαρό μέτωπο και επιβραβεύει το ψέμα, την μάσκα, την παραφιλολογία, που ένα σωρό κρύβονται πίσω από όλα αυτά, από τα οποία έχουμε αρκετά ποτιστεί δηλητηριαστεί τόσο καιρό.
Κατηγορώ

Γράφονται και ξαναγράφονται πολλά γι' αυτά τα παιδιά που έφυγαν από αυτήν την ζωή άδοξα και άτυχα.  Όσο και αν το λάθος να ήταν ανεπίτρεπτο από πλευράς τους κυρίως λόγω της φοιτητικής τους ιδιότητας που και για αυτήν λέχθηκαν άλλα τόσα, όπως άγνοια ή δεν έτυχε να το γνωρίζουν από την οικογένεια αφού για ζέστη είχαν σύγχρονα μέσα κλπ. , οι ζωές αυτές δεν επιστρέφουν πίσω
Πολύ σωστά επίσης γίνεται αναφορά περί αδιαφορίας, όχι μόνον για αυτά τα νέα παιδιά, αλλά γενικά για τους αυτοκτονούντες που έχουν πλέον ξεπεράσει κατά πολύ τις 4000.

Το πρώτο κατηγορώ απευθύνεται σε όλες αυτές τις υποτιθέμενες ομάδες που κάνουν αντιστασιακό αγώνα. Για ένα πολύ βασικό λόγο. Δεν έχουν αγκαλιάσει την κοινωνία με τον τρόπο που πρέπει.  Οι ομάδες συνεχώς αυξάνονται αλλά δεν ενώνονται. Η κάθε ομάδα επιθυμεί να διατηρεί την δική της σημαία, αφαιρώντας το ένα , αφαιρώντας το άλλο, με δικαιολογίες ρηχές. Παράδειγμα δεν "υπάρχει ιδεολογία λέει γιατί θα μπλεχτούμε".
Η βάση όμως μιας οποιασδήποτε κίνησης και προσπάθειας, οφείλει να έχει ιδεολογία. Χωρίς ιδεολογία δεν στηρίζεται απολύτως τίποτα. Είναι φτερό στον άνεμο. Λες και η ελευθερία, η δημοκρατία δεν είναι ιδεολογία, είναι έτσι απλές έννοιες που πρέπει να υπάρχουν για να υπάρχουν και οι πρωτοβουλίες.
Φοβούνται οι ομάδες να ανακοινώσουν πως ναι μεν δεν έχουμε πολιτική ιδεολογία, αλλά έχουμε εθνική ιδεολογία που υπερβαίνει τις υπο-ιδεολογίες , όπου πάνω σε αυτήν την υπέρτατη αρχή στηρίζονται τα πάντα.
Θα μου πεις πως θα έλθει και ο εθνομηδενιστής, αφού έχουμε ανάγκη τους πάντες. Όχι κύριοι, να μην έλθει αν είναι εθνομηδενιστής.  Δεν μας κάνει αν είναι εθνομηδενιστής. Γιατί ο εθνομηδενιστής μπορεί να προσχωρήσει, αλλά στην συνέχεια να διασπάσει την συνοχή.
Ο εθνομηδενιστής θα παρελάσει όπως θα παρελάσει για την κάθε απομακρυσμένη εθνότητα.
Το αυτονόητο δηλαδή του να μην υποφέρει, να μην υποσιτίζεται, να μην πεινά, η προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, να μην πέφτει σε απάνθρωπα χέρια του κάθε καιροσκόπου μια εθνότητα, όπου εθνότητα σημαίνει πως περιλαμβάνει ανθρώπινες ψυχές όπως συμβαίνει σε κάθε γωνιά της γης, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς πως αυτό αφορά κάποια ιδιαίτερη ιδεολογία.  Αυτά είναι βασικές αρχές και κανόνες θεμελιώδους δικαίου και διαβίωσης. Δεν είναι εργαλεία στα χέρια του κάθε ιδεολόγου-διαπλεκόμενου thinkatorou.  Ιδεολόγημα, αμπελοφιλοσόφημα ίσως. Οραματική Ιδεολογία με τίποτα.
Γιατί αγαπητοί φίλοι η κάθε λέξη και το νόημα που της αποδίδεται, λειτουργεί από μόνη της δυνητικά θετικά ή αρνητικά σε όποια προσπάθεια.

Αν οι ομάδες δεν προτάξουν το μέλλον του Έθνους, της πατρίδας, ανάμεσα σε καρχαρίες, ποτέ δεν θα μπορέσουν να συνενωθούν.  Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των ιδεολογημάτων, ΟΧΙ όμως της σταθερής, θεμελιώδους και ελάχιστης ιδεολογίας, που θα μπορούσε να αγκαλιάσει τον κάθε πεπλανημένο ή χαμένο στην μετάφραση των ιδεοληψιών.  Το Εθνικό πρόταγμα όμως δεν είναι ιδεοληψία, είναι η ελάχιστη αλλά η υπέρτατη ιδεολογία.  Επομένως όλες οι ομάδες έχουν πέσει στο χαντάκι και χάνουν την ουσία.

Δεν αγκαλιάζουν όλες οι ομάδες την κοινωνία και δεν της προσφέρουν έστω ένα ασφαλές καταφύγιο, είναι επειδή οι στόχοι πάνε στο "εν ευ θέτω χρόνο", ενώ τα προβλήματα είναι άμεσα και καίρια, ζωτικά και καθημερινά.  Σαν να λέμε γίνεται μετάθεση χωροχρονική και όχι στην στήριξη και αντιμετώπιση του "εδώ και τώρα".
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος βαθιά φιλόσοφος για να το καταλάβει.
Όλες οι ομάδες μιλούν λίγο πολύ για τα ίδια. Ελευθερία - Δημοκρατία - νέο Σύνταγμα από την ίδια την κοινωνία. Όχι πέστε μου όλοι εσείς σε τι διαφέρετε μεταξύ σας ; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;  σε τίποτα. Γιατί είστε ανίκανοι τότε να λέτε τα ίδια όλοι μαζί ; ΕΕΕΕΕΕΕΕ ;  Όσο αυτό το σοβαρό ελάττωμα εξακολουθεί να υπάρχει, πάντα θα υπάρχουν τα περιθώρια όλο και για μια νέα πρωτοβουλία να ξεπηδά.
Αν υποθέσουμε πως γινόταν ένα αυθόρμητο "του κουτρούλη το πανηγύρι", πως και γιατί τότε όλοι εσείς με μαθηματική ακρίβεια θα συμμετείχατε ενωμένοι ;  Γιατί δεν μπορεί να συμβεί εν καιρώ ειρήνης που θα αποτρέψει κάθε διείσδυση ανατρεπτικού ή του πολύ φορεμένου εμφυλιακού ιού ;

2) Έρχομαι τώρα στους φοιτητές που όπως έμαθα μιλώντας με μια πολύ καλή φίλη, στις εσωτερικές τους αναθεματισμένες πολιτικές εκλογές, ακόμα προκρίνονται μπατσοκ και νουδουρομπότ, ούτε καν το ΚΚΕ. Και σκέφτεσαι... "τι στο καλό, όλοι οι φοιτητές είναι πλούσιοι ;".  "Όλοι οι φοιτητές προέρχονται από νεόπλουτους και διαπλεκόμενους ;"
Και που στο διάβολο είναι όλοι αυτοί που βγήκαν στους δρόμους για τον αδικοχαμένο  Γρηγορόπουλο ;   Τα δύο παιδιά που χάθηκαν αλλά δεν σκοτώθηκαν από σφαίρα αστυνομικού, κατά συνέπεια από ενέργειες των σωτήρων και προδοτών, των μισανθρώπων, δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο ; Είναι άλλου θεού παιδιά ;
Έχουν χαθεί σε διάφορες ανυπόστατες ιδεοληψίες της πολυδιασπαστικότητας, της θολοκουλτούρας ;
Η ηλιθιότητα του μαγγανίου έφτασε και περίσσεψε να θολώσει τα φρέσκα μυαλά ;
Αλλά τι να πεις, όταν η νεολαία του '74 αποδείχθηκε προδοτική με το παραπάνω (!!!!), φυσικά και όχι στο σύνολό της, αλλά οι προτεργάτες της ΝΑΙ.
Αντί να είναι λοιπόν η σύγχρονη νεολαία, με την εμπειρία και την διαφωτιστική περίοδο που διανύουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά και του παρελθόντος, είναι ανάξια να ξεριζώσει το "κακό σπυρί" , την αρνητική ταμπέλα, που προδοτικά μια χούφτα πληρωμένων της κόλλησαν, άσχετα αν οι σημερινοί φοιτητές ανήκουν σε επόμενες γενιές, είναι εξαφανισμένοι ποιός ξέρει που (!!!)
Σίγουρα θα ακούσω "δίνουν σημασία στα μαθήματά τους".  Σωστά...., είναι οι καταρτισμένοι στρατιώτες του συστήματος που θα πουλήσουν όσο μπορούν καλλίτερα τους εαυτούς τους για τον βιοπορισμό τους.
Οι ομάδες ψάχνουν για εθελοντές, για να μην αναφέρω την λέξη στρατιώτες, που θα συνεισφέρουν στην όποια κοινωνική προσπάθεια, το σύστημα όμως τους έχει αγγαρέψει όλους για τα δικά του συμφέροντα. χα χα χα (κλαψύγελος).  
Καταβροχθήθηκαν οι ιδέες, τα οράματα, τα ιδανικά και οι αξίες, ελέω επιβίωσης και αρτηριοσκληρωτικής οικογενείας και νοημοσύνης.

3) Επιτέλους να σταματήσει το θέμα των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων. Δεν μπορεί ο κάθε εκβιαστής να παίζει έξυπνα το παιχνίδι "απολύστε ή κόψτε μισθούς και συντάξεις".
Να τελειώσει το παραμύθι.  Για να μην ξεκαθαρίζετε εσείς ως κυβέρνηση την κατάσταση,  καλλιεργώντας αδιάκοπα και επί τέσσερα χρόνια τώρα, τον ψυχολογικό πόλεμο πρώτα στους ίδιους τους υπαλλήλους και κατ' επέκταση στην κοινωνία, πρέπει να έχετε σοβαρότατους λόγους.  Είναι κοινώς γνωστό βεβαίως, πως υπάρχουν αρκετοί που έχουν μπει από το παράθυρο και χωρίς ΑΣΕΠ, ακόμα και επί ημερών σας.
Χθες σε μια συγκέντρωση που βρισκόμουν, στην οποία δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά για την πολυδιαφημισμένη απόλυση,  άκουσα πως στοχεύετε να απολύσετε όχι αυτούς που βάλατε από το παράθυρο, αλλά αυτούς που δεν είχαν μέσον, αλλά πέτυχαν με το ΑΣΕΠ.  Διότι αν απολύσετε τους δικούς σας, τότε την επόμενη μέρα σας έχει φάει το μαύρο σκοτάδι.  Μάλιστα ο συνομιλητής τόνισε με ερώτημά του "πως και γιατί δεν έχει ακόμα συμβεί στην Ελλάδα, όταν όπου και αν πήγε το ΔΝΤ, απολύθηκαν στρατιές δημοσίων υπαλλήλων, με το καλημέρα ;".  Επομένως τους εξυπηρετεί, επειδή εξυπηρετεί εσάς, για να υλοποιείτε τα συμφωνημένα.

ΟΧΙ, Δεν είμαι υπερ απόλυσης ούτε ιδιωτικού ούτε δημοσίου υπαλλήλου. Ο μεν πρώτος είναι ευάλωτος και ακάλυπτος στο μένος του καθενός, ενώ ο άλλος τυγχάνει κάποιων προνομίων.  
Αν οι δημόσιοι υπάλληλοι λοιπόν, ενδιαφέρονται να κρατήσουν τις θεσούλες τους, καθ' όσον ακούγεται "το κυνήγι κεφαλών" μέσω ιδιωτών, ας πράξουν αυτό που πρέπει, ως υπεύθυνοι έναντι των εθνικών συμφερόντων και της κοινωνίας και όχι να κρύβονται πίσω από κάθε προδοτική και αναποτελεσματική συνδικαλιστική ομπρέλα. 
Θα τρέχουν να μαζεύουν τα αμάζευτα και τότε δεν υπάρχει κανείς να τους σώσει. 
Να σταματήσουν να απαξιώνουν την κοινωνία και τα συμφέροντά της , μόνον για την δική τους επισφαλή ασφάλεια.  ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Νάγια

Υσ : κάτι προ-τελευταίο . Επειδή άκουσα από κάποιο γνωστό μια μέρα, περί "μη στοχοποίησης", έχω να του πω τα εξής.  Όχι κύριε, ή κύριοι, ή λεγόμενοι οικογενειάρχες. Δεν φοράμε κουκούλες. Είμαστε ή δεν είμαστε πατριώτες. Μέση οδός δεν υπάρχει. Πέθανε με την παράδοση της χώρας, εδώ και χρόνια.  Τα "ίσως , ναι μεν αλλά" ή δεν ξέρω πως αλλιώς τα εννοεί ο κάθε φοβισμένος ή κάθε πικραμένος, αυτοκαταργεί την προσωπικότητά του, αυτοκαταργεί αυτό που η ψυχή του επιθυμεί - αν το επιθυμεί, αλλά την κρύβει, βυθίζοντάς την στους σκοτεινούς διαδρόμους του εσωτερικού του λαβυρίνθου.  Δεν διαφέρει από αυτόν που εξαφανίζει και εκμηδενίζει την αξιοπρέπεια, την ειλικρίνεια, το καθαρό μέτωπο και επιβραβεύει το ψέμα, την μάσκα, την παραφιλολογία, που ένα σωρό κρύβονται πίσω από όλα αυτά, από τα οποία έχουμε αρκετά ποτιστεί δηλητηριαστεί τόσο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου