a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Η τραπεζική Απάτη

Αποκαλύπτουμε την ... τραπεζική απάτη

Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας
 
Την Τετάρτη που μας πέρασε, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης, κατέθεσε τη βούληση της κυβέρνησης να εφαρμόσει προς το αυστηρότερο την κοινοτική νομοθεσία για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία."Το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι έτοιμο να δώσει καθαρή και σκληρή απάντηση στους ξενόφοβους και ρατσιστές" δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο κ. Καραγκούνης προσθέτοντας πως "οι ποινές θα είναι τέτοιες που χωρίς υπεκφυγές και εξαιρέσεις θα αποτρέπουν εκδηλώσεις ρατσισμού και θα θέτουν οριστικά στο περιθώριο όλους όσοι εκμεταλλευόμενοι το ελλιπές νομοθετικό πλαίσιο δρούσαν ανενόχλητα όλα αυτά τα χρόνια"....

 Επειδή η πλειοψηφία των βουλευτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο -τουλάχιστον τα τελευταία 3-4 χρόνια- δεν μας έχει δείξει ούτε υποτυπωδώς ότι ξέρει ή νοιάζεται καν τι ψηφίζει και δεδομένου ότι το νομοσχέδιο επρόκειτο να κατατεθεί χθες στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή - το είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης άλλωστε εξηγώντας ότι "Το νομοσχέδιο, που επιβάλει ποινικές κυρώσεις εναντίον εκείνων που δημόσια προκαλούν ρατσιστικού χαρακτήρα βιαιοπραγίες, είναι κατά βάση έτοιμο" - μπορούμε να εικάσουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ένα νομοσχέδιο το οποίο :

- θα προβλέπει για όσους μιλούν εγκωμιαστικά για εγκλήματα πολέμου, το ναζισμό ή το φασισμό, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, φυλάκιση από 3 μήνες έως 6 χρόνια, πρόστιμα έως 20 χιλιάδες ευρώ και διακοπή κρατικής χρηματοδότησης εάν πρόκειται για κόμμα.
- θα αναζητεί λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται από τη συμπεριφορά βουλευτών κομμάτων, έτσι ώστε να είναι αποτελεσματική η λειτουργία του κοινοβουλίου
- θα προβλέπει συνέπειες για όσους παραβιάζουν το νόμο, τον κανονισμό, τη λειτουργικότητα του κοινοβουλίου και εκπέμπουν προς τα έξω μια θεσμική απαξία

Αλλά το κυριότερο είναι ότι θα έχουμε ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει -περίπου- «παραγγείλει» το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο το οποίο κάλεσε την Ευρώπη να αντιμετωπίσει την απειλή του νεοναζισμού, καλώντας αρχικά την Ουγγαρία να πατάξει το ακροδεξιό κόμμα Γιόμπικ αλλά και τις κυβερνήσεις των κρατών της Ευρώπης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να θέσουν εκτός νόμου νεοναζιστικά κόμματα τα οποία αποτελούν απειλή για την δημοκρατία και τα δικαιώματα των μειονοτήτων.

«Μα είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;» θα μου πείτε. «Είναι δυνατόν να υπαγορεύει το Παγκόσμιο Εβραικό Συνέδριο στα ελεύθερα και ανεξάρτητα ευρωπαικά κράτη τι νομοσχέδια θα περάσουν από τα δημοκρατικά εκλεγμένα Κοινοβούλιά τους;».

Ναι. Είναι. Το θέμα είναι βέβαια σοβαρό, το Παγκόσμιο Εβραικό Συνέδριο υπερασπίζεται ένα καταδιωγμένο λαό που αντιμετωπίζει την απειλή νέων διώξεων αλλά κάπου υπάρχει - ή τουλάχιστον πρέπει να υπάρχει- κάποιο μέτρο., Κάποιο όριο. Και αναφορικά με την Ελλάδα, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο -τουλάχιστον- είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι Έλληνες ΔΕΝ είναι αντισημίτες και ότι αντισημιτισμός στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει. Προς τι οι πιέσεις και οι εξευτελιστικές αυτές πρωτοβουλίες;

Στο τελευταίο - που έγινε στην Ουγγαρία μάλιστα και όχι στην Ιερουσαλήμ- Συνέδριο, συζητήθηκε επίσης η άνοδος κομμάτων της ακροδεξιάς, όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, η οποία συγκέντρωσε 7% στις περυσινές εκλογές εν μέσω της βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Ομιλητές σημείωσαν ότι το ποσοστό της ΧΑ αυξήθηκε στις δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές, ενώ ανέφερε πως η ελληνική κρίση ήταν τόσο απασχολημένη με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, που δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει άμεσα στην πρόκληση. Ο κ. Δαυΐδ Σαλτιέλ, πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, συμφώνησε με την τοποθέτηση αυτή και είπε στη γενική συνέλευση ότι «η χώρα μας κατελήφθη εξ απήνης».

Ωστόσο ο Σαλτιέλ σημείωσε - στην ουσία παραδεχόμενος ενέργειες , πρωτοβουλίες και συνεννοήσεις που είχαν γίνει- πως η Ελληνική κυβέρνηση, ύστερα από σχετικές πρωτοβουλίες του ΠΕΣ, τον διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα θέσει στη βουλή προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο το οποίο θα θέτει εκτός νόμου την υποκίνηση μίσους εναντίον ανθρώπων λόγω της φυλής τους, της θρησκείας τους, της εθνότητάς τους ή του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, μετατρέποντάς την σε κακούργημα το οποίο θα επισύρει ως και έξι χρόνια κάθειρξη.

Από το νόμο αυτό δεν θα εξαιρούνται ούτε οι βουλευτές, σημείωσε, ενώ τα κόμματα που λαμβάνουν δημόσια χρηματοδότηση θα την βλέπουν να διακόπτεται εάν ηγέτες τους αρνούνται πως διαπράχθηκε το Ολοκαύτωμα όπως έχουν κάνει ηγέτης της Χρυσής Αυγής στο παρελθόν.

«Νομίζουμε ότι με αυτόν τον νόμο (η Χρυσή Αυγή) θα επανέλθει στα μικρά ποσοστά τα οποία είχε προηγουμένως», εκτίμησε ο Σαλτιέλ.

Πριν προλάβει να ολοκληρωθεί η Εβραική Συνέλευση, ο κύριος Ρουπακιώτης είχε ήδη «χτυπήσει».

Ήδη, είχε δοθεί ιδιαίτερη έμφαση  επίσης στην στη Γερμανία και σε άλλες χώρες όπου έχουν αναδυθεί ισχυρά ακροδεξιά και νεοναζιστικά κόμματα και το Π.Ε.Σ. είχε καλέσει  τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να εξετάσουν το ενδεχόμενο να θέσουν εκτός νόμου τα κόμματα αυτά.

Η κυρία Μέρκελ λέγεται ότι έχει αποφασίσει να μην επιδιώξει να τεθεί εκτός νόμου το ακροδεξιό Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NPD) διότι δεν είναι σαφές εάν αυτό θα ήταν σύμφωνο προς το Σύνταγμα. Όμως η Μπούντεσρατ, η άνω βουλή της Γερμανίας όπου αντιπροσωπεύονται τα 16 ομοσπονδιακά κρατίδια, έχει αρχίσει την δική της προσπάθεια να τεθεί εκτός νόμου το NPD.

Αν.παραβλέψουμε λοιπόν το ότι το Νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την Ξενοφοβία που εισάγεται στην Ελληνική Βουλή είναι Εβραικής εμπνεύσεως, Ευρωπαικής αποδοχής και κυβερνητικής στήριξης ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ μάθουμε ουσιαστικά το περιεχόμενό του, διαπιστώνουμε ότι οι απανταχού Εβραίοι, φοβούμενοι ένα νέο Μέγα Διωγμό εναντίον τους, μας αναγκάζουν να δεχτούμε ένα νόμο που από τη μία πλευρά μας αναγκάζει να «φορτωθούμε» εκατομμύρια αναξιοπαθούντες παράνομους μετανάστες που μας αναστατώνουν τη ζωή και μας αλλοιώνουν τα Εθνικά μας χαρακτηριστικά και από την άλλη, στην ουσία ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ κόμματα τύπου Χρυσής Αυγής που εμφανίζονται ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ.

Και όλα αυτά, σε μια χώρα που ΔΕΝ μισεί τους Εβραίους, ΔΕΝ τους απειλεί, ΔΕΝ τους καταδιώκει αλλά πάσχει βαρέως από δυστυχείς, πάμφτωχους, καταδιωκόμενους λαθρομετανάστες που ΚΑΜΙΑ άλλη χώρα στην Ευρώπη δεν τους δέχεται. Με πρωτοβουλία Εβραίων, αναγκαζόμαστε να δεχτούμε, να στεγάσουμε, να θρέψουμε, να απασχολήσουμε εις βάρος των φτωχοποιημένων Ελλήνων, εκατομμύρια παράνομους Ασιάτες και Αφρικανούς που πληρώνουν δισεκατομμύρια σε λαθρέμπορους ψυχών που τους «αδειάζουν» στην Ελλάδα, μετατρέποντας τη χώρα σε άσυλο «απόβλητων» και εκτροφείο άγριας εγκληματικότητας.

Αναρωτιέμαι αν οι Έλληνες Εβραίοι θα συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα, μαζί με το πρόβλημα που οι ίδιοι συνήργησαν ώστε να μας κληροδοτηθεί ή  θα φύγουν, μην αντέχοντας την κατάσταση, για άλλες χώρες, όπου είναι βέβαιο ότι ούτε τους θέλουν, ούτε τους σέβονται όπως οι Έλληνες.
 
Ν : όταν είσαι ρατσιστής και θέλεις να προκαλέσεις την έχθρα εναντίον σου, δεν είναι καθόλου δύσκολο να ξέρεις τι θα κάνεις ή πως θα την προκαλέσεις.  
Το θέμα είναι όμως πως όπως όλες οι πολιτικές ιδεολογίες, εν γένει οι όποιες δομές  του υπάρχοντος πλανητικού συστήματος, κατευθύνονται όχι από αυτούς που φαίνονται, αλλά από αυτούς που τους κατευθύνουν από το παρασκήνιο. Το λέω αυτό, επειδή όταν ψάχνεις να βρεις το αίτιο ή τον υπαίτιο, δεν καταλήγει ποτέ σε κάποιο σμήνος ανθρώπων, αλλά σε κάποια μονάδα ή το πολύ σε μια ελάχιστη χούφτα ανθρώπων μετρημένων στα δάχτυλα της μιας παλάμης. 
Καλόν θα ήταν λοιπόν, αυτοί που παίρνουν αποφάσεις, να ζυγίζουν τις πράξεις τους και την προέλευση των επιρροών τους, διότι άνθρωποι τις παίρνουν και δεν υπάρχει άνθρωπος που να καταφέρνει να υπερπηδά τις εσωτερικές του βλάβες και εξαρτήσεις, χωρίς αυτογνωσία και συνείδηση. Με απόλυτη σιγουριά λοιπόν θα επαναλάβω, πως "αυτός" ή οι "της μιας χούφτας άνθρωποι" επιθυμούν για ακόμα μια φορά να βλάψουν μία φυλή, που έτσι κι αλλιώς κουβαλά τα δικά της πάθη, ανακατεύοντας επίσης όλες τις υπόλοιπες. Δεν μπορεί με άλλα λόγια να μην έχουν την ελάχιστη κατανόηση αυτοί που προτείνουν ή επιβάλλουν, πως όταν προκαλείς δεν διασφαλίζεσαι με οποιοδήποτε νόμο. Δεν είναι ο νόμος που σβήνει ιδεολογικές αλήθειες, μίση ή πάθη.  Μήπως κάνω λάθος ; Όχι δεν κάνω λάθος και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.  Αντίθετα τις αναζωπυρώνει, γεννώντας αμμέτρητα ερωτηματικά, αμφιβολίες και υποψίες.  Πως είναι δυνατόν να μην τους είναι αυτό γνωστό ; Μάλλον, δεν μπορεί να μην τους είναι γνωστό, όταν μάλιστα είναι τόσο καλά γνώστες της ανθρώπινης ψυχολογίας ! Επομένως κάτι άλλο συμβαίνει, όπως συμβαίνει σε κάθε ένα από τους ανθρώπους, όταν δεν αντιλαμβάνονται συνειδητά τον ρόλο και την σκοπιμότητα του καθετί που είναι γύρο τους. 
 
Μία παροιμία λέει "το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται". Επομένως δεν είναι έξυπνο.
Οι στρατολογημένες σκέψεις είναι η προσωπική φυλακή του ανθρώπου που τις κατέχει και όχι κάποιου άλλου, άσχετα αν δεν το γνωρίζει ή αποφεύγει να το γνωρίσει ή τον εξυπηρετεί τοιουτοτρόπως.  
Δυστυχώς οι Εβραίοι είναι που μας καταδικάζουν να γίνουμε Νίγηρας κυρία Λαγκάρντ.

Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας
 
Την Τετάρτη που μας πέρασε, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης, κατέθεσε τη βούληση της κυβέρνησης να εφαρμόσει προς το αυστηρότερο την κοινοτική νομοθεσία για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία."Το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι έτοιμο να δώσει καθαρή και σκληρή απάντηση στους ξενόφοβους και ρατσιστές" δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο κ. Καραγκούνης προσθέτοντας πως "οι ποινές θα είναι τέτοιες που χωρίς υπεκφυγές και εξαιρέσεις θα αποτρέπουν εκδηλώσεις ρατσισμού και θα θέτουν οριστικά στο περιθώριο όλους όσοι εκμεταλλευόμενοι το ελλιπές νομοθετικό πλαίσιο δρούσαν ανενόχλητα όλα αυτά τα χρόνια"....

 Επειδή η πλειοψηφία των βουλευτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο -τουλάχιστον τα τελευταία 3-4 χρόνια- δεν μας έχει δείξει ούτε υποτυπωδώς ότι ξέρει ή νοιάζεται καν τι ψηφίζει και δεδομένου ότι το νομοσχέδιο επρόκειτο να κατατεθεί χθες στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή - το είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης άλλωστε εξηγώντας ότι "Το νομοσχέδιο, που επιβάλει ποινικές κυρώσεις εναντίον εκείνων που δημόσια προκαλούν ρατσιστικού χαρακτήρα βιαιοπραγίες, είναι κατά βάση έτοιμο" - μπορούμε να εικάσουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ένα νομοσχέδιο το οποίο :

- θα προβλέπει για όσους μιλούν εγκωμιαστικά για εγκλήματα πολέμου, το ναζισμό ή το φασισμό, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, φυλάκιση από 3 μήνες έως 6 χρόνια, πρόστιμα έως 20 χιλιάδες ευρώ και διακοπή κρατικής χρηματοδότησης εάν πρόκειται για κόμμα.
- θα αναζητεί λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται από τη συμπεριφορά βουλευτών κομμάτων, έτσι ώστε να είναι αποτελεσματική η λειτουργία του κοινοβουλίου
- θα προβλέπει συνέπειες για όσους παραβιάζουν το νόμο, τον κανονισμό, τη λειτουργικότητα του κοινοβουλίου και εκπέμπουν προς τα έξω μια θεσμική απαξία

Αλλά το κυριότερο είναι ότι θα έχουμε ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει -περίπου- «παραγγείλει» το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο το οποίο κάλεσε την Ευρώπη να αντιμετωπίσει την απειλή του νεοναζισμού, καλώντας αρχικά την Ουγγαρία να πατάξει το ακροδεξιό κόμμα Γιόμπικ αλλά και τις κυβερνήσεις των κρατών της Ευρώπης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να θέσουν εκτός νόμου νεοναζιστικά κόμματα τα οποία αποτελούν απειλή για την δημοκρατία και τα δικαιώματα των μειονοτήτων.

«Μα είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;» θα μου πείτε. «Είναι δυνατόν να υπαγορεύει το Παγκόσμιο Εβραικό Συνέδριο στα ελεύθερα και ανεξάρτητα ευρωπαικά κράτη τι νομοσχέδια θα περάσουν από τα δημοκρατικά εκλεγμένα Κοινοβούλιά τους;».

Ναι. Είναι. Το θέμα είναι βέβαια σοβαρό, το Παγκόσμιο Εβραικό Συνέδριο υπερασπίζεται ένα καταδιωγμένο λαό που αντιμετωπίζει την απειλή νέων διώξεων αλλά κάπου υπάρχει - ή τουλάχιστον πρέπει να υπάρχει- κάποιο μέτρο., Κάποιο όριο. Και αναφορικά με την Ελλάδα, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο -τουλάχιστον- είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι Έλληνες ΔΕΝ είναι αντισημίτες και ότι αντισημιτισμός στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει. Προς τι οι πιέσεις και οι εξευτελιστικές αυτές πρωτοβουλίες;

Στο τελευταίο - που έγινε στην Ουγγαρία μάλιστα και όχι στην Ιερουσαλήμ- Συνέδριο, συζητήθηκε επίσης η άνοδος κομμάτων της ακροδεξιάς, όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, η οποία συγκέντρωσε 7% στις περυσινές εκλογές εν μέσω της βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Ομιλητές σημείωσαν ότι το ποσοστό της ΧΑ αυξήθηκε στις δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές, ενώ ανέφερε πως η ελληνική κρίση ήταν τόσο απασχολημένη με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, που δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει άμεσα στην πρόκληση. Ο κ. Δαυΐδ Σαλτιέλ, πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, συμφώνησε με την τοποθέτηση αυτή και είπε στη γενική συνέλευση ότι «η χώρα μας κατελήφθη εξ απήνης».

Ωστόσο ο Σαλτιέλ σημείωσε - στην ουσία παραδεχόμενος ενέργειες , πρωτοβουλίες και συνεννοήσεις που είχαν γίνει- πως η Ελληνική κυβέρνηση, ύστερα από σχετικές πρωτοβουλίες του ΠΕΣ, τον διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα θέσει στη βουλή προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο το οποίο θα θέτει εκτός νόμου την υποκίνηση μίσους εναντίον ανθρώπων λόγω της φυλής τους, της θρησκείας τους, της εθνότητάς τους ή του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, μετατρέποντάς την σε κακούργημα το οποίο θα επισύρει ως και έξι χρόνια κάθειρξη.

Από το νόμο αυτό δεν θα εξαιρούνται ούτε οι βουλευτές, σημείωσε, ενώ τα κόμματα που λαμβάνουν δημόσια χρηματοδότηση θα την βλέπουν να διακόπτεται εάν ηγέτες τους αρνούνται πως διαπράχθηκε το Ολοκαύτωμα όπως έχουν κάνει ηγέτης της Χρυσής Αυγής στο παρελθόν.

«Νομίζουμε ότι με αυτόν τον νόμο (η Χρυσή Αυγή) θα επανέλθει στα μικρά ποσοστά τα οποία είχε προηγουμένως», εκτίμησε ο Σαλτιέλ.

Πριν προλάβει να ολοκληρωθεί η Εβραική Συνέλευση, ο κύριος Ρουπακιώτης είχε ήδη «χτυπήσει».

Ήδη, είχε δοθεί ιδιαίτερη έμφαση  επίσης στην στη Γερμανία και σε άλλες χώρες όπου έχουν αναδυθεί ισχυρά ακροδεξιά και νεοναζιστικά κόμματα και το Π.Ε.Σ. είχε καλέσει  τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να εξετάσουν το ενδεχόμενο να θέσουν εκτός νόμου τα κόμματα αυτά.

Η κυρία Μέρκελ λέγεται ότι έχει αποφασίσει να μην επιδιώξει να τεθεί εκτός νόμου το ακροδεξιό Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NPD) διότι δεν είναι σαφές εάν αυτό θα ήταν σύμφωνο προς το Σύνταγμα. Όμως η Μπούντεσρατ, η άνω βουλή της Γερμανίας όπου αντιπροσωπεύονται τα 16 ομοσπονδιακά κρατίδια, έχει αρχίσει την δική της προσπάθεια να τεθεί εκτός νόμου το NPD.

Αν.παραβλέψουμε λοιπόν το ότι το Νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την Ξενοφοβία που εισάγεται στην Ελληνική Βουλή είναι Εβραικής εμπνεύσεως, Ευρωπαικής αποδοχής και κυβερνητικής στήριξης ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ μάθουμε ουσιαστικά το περιεχόμενό του, διαπιστώνουμε ότι οι απανταχού Εβραίοι, φοβούμενοι ένα νέο Μέγα Διωγμό εναντίον τους, μας αναγκάζουν να δεχτούμε ένα νόμο που από τη μία πλευρά μας αναγκάζει να «φορτωθούμε» εκατομμύρια αναξιοπαθούντες παράνομους μετανάστες που μας αναστατώνουν τη ζωή και μας αλλοιώνουν τα Εθνικά μας χαρακτηριστικά και από την άλλη, στην ουσία ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ κόμματα τύπου Χρυσής Αυγής που εμφανίζονται ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ.

Και όλα αυτά, σε μια χώρα που ΔΕΝ μισεί τους Εβραίους, ΔΕΝ τους απειλεί, ΔΕΝ τους καταδιώκει αλλά πάσχει βαρέως από δυστυχείς, πάμφτωχους, καταδιωκόμενους λαθρομετανάστες που ΚΑΜΙΑ άλλη χώρα στην Ευρώπη δεν τους δέχεται. Με πρωτοβουλία Εβραίων, αναγκαζόμαστε να δεχτούμε, να στεγάσουμε, να θρέψουμε, να απασχολήσουμε εις βάρος των φτωχοποιημένων Ελλήνων, εκατομμύρια παράνομους Ασιάτες και Αφρικανούς που πληρώνουν δισεκατομμύρια σε λαθρέμπορους ψυχών που τους «αδειάζουν» στην Ελλάδα, μετατρέποντας τη χώρα σε άσυλο «απόβλητων» και εκτροφείο άγριας εγκληματικότητας.

Αναρωτιέμαι αν οι Έλληνες Εβραίοι θα συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα, μαζί με το πρόβλημα που οι ίδιοι συνήργησαν ώστε να μας κληροδοτηθεί ή  θα φύγουν, μην αντέχοντας την κατάσταση, για άλλες χώρες, όπου είναι βέβαιο ότι ούτε τους θέλουν, ούτε τους σέβονται όπως οι Έλληνες.
 
Ν : όταν είσαι ρατσιστής και θέλεις να προκαλέσεις την έχθρα εναντίον σου, δεν είναι καθόλου δύσκολο να ξέρεις τι θα κάνεις ή πως θα την προκαλέσεις.  
Το θέμα είναι όμως πως όπως όλες οι πολιτικές ιδεολογίες, εν γένει οι όποιες δομές  του υπάρχοντος πλανητικού συστήματος, κατευθύνονται όχι από αυτούς που φαίνονται, αλλά από αυτούς που τους κατευθύνουν από το παρασκήνιο. Το λέω αυτό, επειδή όταν ψάχνεις να βρεις το αίτιο ή τον υπαίτιο, δεν καταλήγει ποτέ σε κάποιο σμήνος ανθρώπων, αλλά σε κάποια μονάδα ή το πολύ σε μια ελάχιστη χούφτα ανθρώπων μετρημένων στα δάχτυλα της μιας παλάμης. 
Καλόν θα ήταν λοιπόν, αυτοί που παίρνουν αποφάσεις, να ζυγίζουν τις πράξεις τους και την προέλευση των επιρροών τους, διότι άνθρωποι τις παίρνουν και δεν υπάρχει άνθρωπος που να καταφέρνει να υπερπηδά τις εσωτερικές του βλάβες και εξαρτήσεις, χωρίς αυτογνωσία και συνείδηση. Με απόλυτη σιγουριά λοιπόν θα επαναλάβω, πως "αυτός" ή οι "της μιας χούφτας άνθρωποι" επιθυμούν για ακόμα μια φορά να βλάψουν μία φυλή, που έτσι κι αλλιώς κουβαλά τα δικά της πάθη, ανακατεύοντας επίσης όλες τις υπόλοιπες. Δεν μπορεί με άλλα λόγια να μην έχουν την ελάχιστη κατανόηση αυτοί που προτείνουν ή επιβάλλουν, πως όταν προκαλείς δεν διασφαλίζεσαι με οποιοδήποτε νόμο. Δεν είναι ο νόμος που σβήνει ιδεολογικές αλήθειες, μίση ή πάθη.  Μήπως κάνω λάθος ; Όχι δεν κάνω λάθος και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.  Αντίθετα τις αναζωπυρώνει, γεννώντας αμμέτρητα ερωτηματικά, αμφιβολίες και υποψίες.  Πως είναι δυνατόν να μην τους είναι αυτό γνωστό ; Μάλλον, δεν μπορεί να μην τους είναι γνωστό, όταν μάλιστα είναι τόσο καλά γνώστες της ανθρώπινης ψυχολογίας ! Επομένως κάτι άλλο συμβαίνει, όπως συμβαίνει σε κάθε ένα από τους ανθρώπους, όταν δεν αντιλαμβάνονται συνειδητά τον ρόλο και την σκοπιμότητα του καθετί που είναι γύρο τους. 
 
Μία παροιμία λέει "το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται". Επομένως δεν είναι έξυπνο.
Οι στρατολογημένες σκέψεις είναι η προσωπική φυλακή του ανθρώπου που τις κατέχει και όχι κάποιου άλλου, άσχετα αν δεν το γνωρίζει ή αποφεύγει να το γνωρίσει ή τον εξυπηρετεί τοιουτοτρόπως.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου