a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Όσο ασχολείται κανείς με τα επί μέρους χάνονται οι βαθύτεροι στόχοι.  Διάβαζα πως προσπαθούν να διευρύνουν το εμφυλιακό μέτωπο κατά Λίβανο μεριά.  Ένα κράτος πάμπλουτο που το κατάντησαν εστία πολέμων και διχασμών. Ποιοί ;  Αυτοί που ζουν με φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις, εξ αιτίας των οποίων δεν είναι ικανοί να αποζητούν την ειρηνική διαβίωση στην περιοχή, προκαλώντας την τύχη τους. 


Υπάρχουν δύο κυρίαρχες γνώμες. Η μία είναι πως η Αμερική σε αγαστή συνεργασία με την Κίνα, προωθούν μια πολεμική σύρραξη ώστε να επιβάλλουν το μοντελάκι που εκείνες θέλουν και που δεν είναι δύσκολο να αναγνωριστεί με τα σημερινά δεδομένα. Η άλλη άποψη είναι πως η Αμερική επιθυμεί μια σύρραξη με την Κίνα για να ανακόψει την οικονομική, την στρατιωτική και την πληθυσμιακή της υπεροχή. 


Οι πάντες, σε μια ελεύθερη διεθνή αγορά αγοράς όπλων, ο οποιοσδήποτε μπορεί να τροφοδοτεί τον οποιοδήποτε μυστικά ή φανερά, αναλόγως με τις περιστάσεις. Παράδειγμα το Ιράν. Οι περισσότεροι έχουν την γνώμη πως τροφοδοτείται από την Ρωσία, ενώ ο βασικός προμηθευτής του είναι η Κίνα, επομένως θα το υπερασπιστεί.   


Η ευρωπαϊκή κουλτούρα και όποια διανόηση σταματά σε μυστικές συναντήσεις, πίσω από καπιτονέ πόρτες και αναμμένα κεριά.  Οι λαοί μη αντιλαμβανόμενοι πως οι ηγεσίες τους εξασκούν μια μυστική μεταξύ τους πολιτική συνεννόησης,  μπορεί πολλές φορές και επιβαλλόμενη από μη γνωστά κλιμάκια πιθανότατα ανώτερα των ήδη δημοσίως γνωστών, όπως λέσχες γεωστρατηγικών σχεδιασμών και αυτές με την σειρά τους από κάπου υψηλότερα, αφήνονται στα συναισθήματα που παροξύνονται βάσει κάποιων ισχυρών προβεβλημένων γεγονότων, χωρίς να αντιλαμβάνονται τους μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς, προσκολλημένοι στα ζωντανά επίκαιρα συμβάντα.  Παράδειγμα, όπως με τον πόλεμο στην Σερβία, όπως με τον πόλεμο φιάσκο στο Ιράκ, όπως τέλος σήμερα επιχειρείται με το Ιράν μέσω της Συρίας.


Το Ιράν που όπως διάβαζα απέκτησε ηγεσία φίλα προσκείμενη προς δυσμάς.  Πως τότε θα μπορούσε να συμβεί μια πολεμική σύρραξη με το Ιράν όταν μια κυβέρνηση είναι φιλοδυτική;  Μααααα, να υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία έστω και αν είναι εις βάρος του ίδιου του έθνους – κράτους.  Αν το παραλληλίσουμε με την δική μας περίπτωση, ο οικονομικός πόλεμος που είναι χειρότερος από οποιονδήποτε συμβατικό όπως εξυφαίνεται, είναι πιο εξοντωτικός και με σοβαρότερες μελλοντικές απώλειες και συνέπειες, επεβλήθη επειδή η εσωτερική ηγεσία είχε συμφωνήσει να τον εισάγει στην χώρα με διάφορα μέσα και τρικ. Αρκετά από αυτά μέσα στα τέσσερα χρόνια έχουν λίγο πολύ γνωστοποιηθεί.   

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η περίπτωση του Ιράν. Όπως και στους προηγούμενους μεγάλους πολέμους που πέρασε μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, οι πραγματικοί αίτιοι βρίσκονται πίσω από τους «φανταχτερούς» πρωταγωνιστές, έτσι και στον σημερινό και συνεχώς επεκτεινόμενο πόλεμο συμβαίνει το αυτό.  Η επιθυμία τους να εξαπλωθεί ο πόλεμος και να ανάψει το φυτίλι στην Μέση Ανατολή, είναι σχέδιο που δεν τέθηκε επί τάπητος πρόσφατα, ούτε απλώς τα περασμένα χρόνια. Αντίθετα προηγήθηκαν μακροχρόνιες περιφερειακές συρράξεις, που όσο και αν υπήρξαν ζοφερές, θα μοιάζουν παιγνιδάκι στην περίπτωση επέκτασής των. 


Λάβετε υπ’ όψιν σας πως αρκετοί από μας και πιθανόν και σε άλλα κράτη, βλέποντας τα όσα συμβαίνουν εις βάρος των φυλών, των εθνών – κρατών, συνεχώς πείθονται πως η λύση θα ήταν οι πολεμικές συρράξεις. Κατ’ άλλους, να αποτραπούν τα τοπικά χειρότερα, κατ’  άλλους να υπερισχύσουν οι κατά την γνώμη τους «καλλίτερες» δυνάμεις. 


Ίσως έχουμε διαβάσει, ίσως υποψιαζόμαστε, πως κατά πάσα πιθανότητα να γίνει ακόμα και χρήση κάποιων πυρηνικών όπλων, όταν μάλιστα το έχουμε ακούσει ως αναγκαιότητα από το στόμα του Σαρκοζί, απόφαση ή πρόθεση που έχει προαποφασιστεί στις  μυστικές τους συναντήσεις. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια, δεν θα μπορούσα να κατέτασσα σε καμία περίπτωση, έναν χημικό ή βιολογικό πόλεμο σε καλλίτερη μοίρα από έναν πυρηνικό. Ποιος ο λόγος ; και άσχετα αν υπάρχουν κάποιοι που το αμφισβητούν ως πιθανότητα. 
Μα για να προκληθεί χάος και δέος και για να αναζητηθεί όπως πάντα κάποιος «προστάτης» ή ένας μανδύας «προστασίας», που στην τελική θα εμφανίσει ένα πρόσωπο απόλυτα αποτρόπαιο. 


Εξ αρχής ήμουν της γνώμης πως σε αυτό το παιγνίδι δεν λείπει κανείς από τους γνωστούς φερόμενους ισχυρούς ηγέτες, ούτε ακόμα και η Ρωσία. Αν μας δίνει την εντύπωση πως κρατά προσχήματα, μάλλον δεν συμπεριλαμβάνουμε τον παράγοντα του εταίρου που νοιάζεται και αυτός όσο και οι υπόλοιποι, για την μοιρασιά στην βάση των επιρροών, χαραγμένος στους νέους δρόμους του «μεταξιού» που ερμηνεύεται ως ενέργεια και για συνολικό έλεγχο. 


Η δύση λοιπόν υπό το πρόσχημα της «έκτακτης ανάγκης» θα ενωθεί «εις σάρκα μία» για να αντιμετωπίσει την «απειλή» εξ ανατολών. Ένα σατανικό παραμύθι, που τείνει να γίνει πραγματικότητα, επειδή η μαζική αντίληψη αδυνατεί να διακρίνει στο βάθος τους στόχους, ενώ παράλληλα συσσωρεύεται καταστροφική αρνητική ενέργεια, ανάλογα σε ποια πλευρά βρίσκεται ο καθένας και τι αντιλαμβάνεται. Όπως δεν μπορεί να αντιληφθεί τις παράπλευρες καταστροφικές προεκτάσεις, όπως υποσιτισμός, λοιμοί και ασθένειες. 


Ας σκεφτούμε λίγο πως μια παγκόσμια κυβέρνηση όπως την ευαγγελίζονται, για να μπορέσει να καταφέρει να επιβληθεί, σίγουρα δεν θα μπορέσει να το καταφέρει σε τόσο ευρεία ανθρώπινη πληθυσμιακή εξάπλωση. Ακούγεται λοιπόν λογικό μέσα στα ζοφερά τους σχέδια να είναι και η μείωση των πληθυσμών.  Το προσπαθούν έτσι κι αλλιώς με πολυποίκιλους τρόπους.  Παραπάνω έκανα αναφορά για βιολογικούς πολέμους. Οι άνθρωποι αυτοί, αν μπορούν να λεχθούν άνθρωποι, αξιοποιώντας τις DNA αναλύσεις και όποιες επί μέρους ανακαλύψεις, μπορούν να σπείρουν ένα ιο, πληροφοριακά γνωστή τακτική σε μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού, προξενώντας εξαπλωμένη ραγδαία θνησιμότητα. Στόχος η μείωση μέχρι το «ευκολο-διαχειρίσιμο ποσοστό». 


Μέσα από αυτήν την προσωπική ανάλυση και των όσων επιπρόσθετα γνωρίζει ο καθένας ξεχωριστά, αυτό σημαίνει πως δεν γλυτώνει κανένας λαός, ό,τι όνομα και αν έχει και σε όποιον «δαίμονα» και αν πιστεύει.  «Περιούσιοι» και μη περιούσιοι, δεν εξαιρούνται, όπως δεν εξαιρέθηκαν και τα τόσα θύματα του Τσερνομπίλ που συνεχώς υπάρχουν ακόμα μέχρι σήμερα, όπως δεν θα εξαιρεθούν και τα μη γνωστά ακόμα θύματα σε μας, από την τεχνολογικής μορφής επίθεση στην Φουκουσίμα, που κανείς δεν έχει αναρωτηθεί πόσες φορές έχει κάνει αυτή η οικολογική καταστροφή τον γύρο του πλανήτη (!)  Όπως δεν γνωρίζουμε ακόμα το σύνολο των θυμάτων και των επιπτώσεων, από το εμπλουτισμένο ουράνιο στους βομβαρδισμούς της Σερβίας και πάει λέγοντας. 


Μπορεί να φανταστεί κανείς μετά από όλα αυτά την ….. επόμενη μέρα ; Μπορεί να φανταστεί κανείς την κατάσταση της υφηλίου ;  
Βλέπουμε γύρο μας, άσχετα με τους εξωτερικούς μανδύες τους, συνεχώς να αναδεικνύονται ολοκληρωτικά καθεστώτα και μάλιστα οι πληθυσμοί να τους αποζητούν, σαν να τα θεωρούν σαν την μόνη λύση του προβλήματος ή σαν αναπόφευκτο γεγονός. Που να συμπεριλάβω και αυτούς που μέσω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων, πιστεύουν πως αυτοί από την εκάστοτε μεριά τους, είναι αυτοί που θα φέρουν του θεού τους το γράμμα στην γη ;  Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις, μιλάμε για αδιανόητα πράγματα, που είναι να απορεί κανείς για τι ποιότητα μυαλών στο σύνολό τους, επικρατούν στην μητέρα γη μας.


Μπορεί να φανταστεί κανείς, μέσα στα στρατηγεία αυτών των παράδοξων πολέμων τι θα επικρατεί ;  Αν κτυπηθεί ένα κράτος από βιολογικό πόλεμο, όπως συνέβη στην Κίνα, με το στέλεχος της γρίπης sars μέσω των οποίων μειώθηκαν δραστικά οι εξαγωγικές της δυνατότητες την περίοδο εκείνη, πως νομίζουμε θα ανταποκριθεί ; γιατί δεν φαντάζομαι πως θα κάτσει κανείς με σταυρωμένα χέρια. Ακριβώς επειδή όπως προείπα, ποτέ οι υπαίτιοι ενός ζόφου δεν είναι εμφανείς, όπερ σημαίνει οι κατώτεροι θα διεξάγουν τον πόλεμο σύμφωνα με τα εμφανή δεδομένα. 


Και αν σήμερα οι κυβερνήσεις του κόσμου δεν είναι παρά πιόνια μιας άλλης «πραγματικότητας», μπορεί να σκεφθεί κανείς «τι θα είναι αυτές που θα ακολουθήσουν ;» Θα είναι ανίσχυρες προσχηματικές μαριονέτες, του «θέα Αθήναι» . 


Οι κυβερνήσεις των ισχυρότερων κρατών προφασιζόμενες την οικονομική ύφεση την οποία οι ίδιες δημιούργησαν, έχει ως αιτία να συγκεντρωθούν οι οικονομικοί τους πόροι. Είναι αυτό ακριβώς που κάνουν αυτήν την στιγμή. Όρα κατάσχεση μέχρι και στις αποταμιευτικές καθαρά προσωπικές καταθέσεις. Στην σκακιέρα, θέλει να ξέρει ο καθένας τι ορίζει. Μην ξεχνάμε πως το city of London είναι το οικονομικό επίκεντρο του κόσμου.  Θα έχει πιθανόν πέσει στην αντίληψή σας, πως λιγότερο δημοσιοποιημένες μορφές του πολιτικού κόσμου των ΗΠΑ, κάνουν αναφορές ότι οι αποφάσεις για την χώρα τους, παίρνονται εκτός της κρατικής τους επικυριαρχίας, δηλαδή στην Αγγλία. 


Και το σενάριο της αχαλίνωτης φαντασίωσης των αρχομανών μπορεί να εξελιχθεί με την εξής σειρά. Αφού έχουν προηγηθεί, συμβατικοί – περιορισμένης έκτασης πυρηνικοί – βιολογικοί πόλεμοι, λοιμοί και υποσιτισμός και αυτό επειδή οι μάζες το ξαναλέω, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να αποδεχθούν ως ρεαλιστική άποψη τέτοιου είδους σενάρια, εγκλωβισμένες στον μικρόκοσμο των ιδεών τους και απόψεών τους, μπορεί να ακολουθήσει και μία γεωφυσική, δρομολογημένη ίσως και αυτή, καταστροφή. Μιλάμε για αποδεκατισμό της  ανθρωπότητας. 
Όταν όλα τα δεινά που έχει περάσει η ανθρωπότητα στην ιστορία της, ήταν οι πόλεμοι για την εξουσία των ολίγων, μη έχουσα μάθει το μάθημά της, εξακολουθεί να παίζει το εργαλείο αυτών των παθολογικών δυνάμεων. 
Μερικοί ισχυρίζονται πως υπάρχουν δύο ισχυρές δυνάμεις που τις ονομάζουν λευκή και μαύρη αδελφότητα.   Ας ονομάζονται όπως θέλουν. Είναι αλήθεια και το έχω κατ’ επανάληψη αναφέρει, πως ο σχεδιασμός έρχεται από χιλιάδες χρόνια πριν, τόσο που χάνεται η αφετηρία. Γνώριμα είναι μόνον κάποια τρανταχτά στάδια και τα αποτελέσματά τους, που έχω αναφερθεί σε άλλες αναρτήσεις. Σίγουρα δεν μπαίνω στο χωράφι των οντοτήτων μακριάς χρονικής διάρκειας ζωής για το είδος τους. 
Αυτό που με ενδιαφέρει και που θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον καθένα μας είναι, να αντιληφθεί πως άσχετα με το ποιες είναι οι διαχρονικές δυνατότητες τους, σημασία έχει να γίνει κατανοητή η ιστορική διαδρομή, ώστε να ενεργοποιηθεί ο νους, η καρδιά και η καταγεγραμμένη μνήμη, για να αλλάξουμε σελίδα στην χιλιάδων χρόνων πανομοιότυπη ιστορική πορεία μας.


Και αν όλα αυτά γίνονται επειδή δύο δυνάμεις προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον του πλανήτη και των κατοίκων της, τι θα συμβεί τότε μετά από όλα αυτά ; Τότε θα καθοριστεί ποιος ο νικητής ;  Και αν εκείνοι γνωρίζουν ήδη πως το γεωφυσικό γεγονός, δεν είναι παρά ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο, περιοδικό συμβάν ανάλογο των προ 12.000 χρόνων, γεγονότα που έχουν φτάσει μέχρι εμάς μέσα από μύθους και διάφορες ονομασίες, όπως Ενούμα Έλις, Γιγαλμές, Ωγύγης, Δευκαλίωνας, Ατλαντίδα, Νώε, θα μπορούσε να υποστηριχτεί ως λογική εξήγηση ό,τι σχετικό με τις υπόγειες κατασκευές που έχουν αποκαλυφθεί, μέχρι και στο διεθνές αεροδρόμιο Ντένβερ του Κολοράδο.  Όλα αυτά μας αποδεικνύουν ότι το χρονοδιάγραμμα των όσων έχουν συμβεί, συμβαίνουν και θέλουν να συμβούν, ακολουθούν ένα σε βάθος χρόνου σχεδιασμό. Κάτι σαν ένα προμελετημένο και ομολογημένο έγκλημα. 


Και αν με ρωτήσετε ποιος θα μπορούσε να είναι ο τόσο τέλειος στον σχεδιασμό, ο τόσο έξυπνος μέχρι πανουργίας, δεν θα σας απαντήσω. Πιστεύω πως όταν τεθεί ως ερώτημα στον νου, κατόπιν της όποιας συνειδητοποίησης, ο καθένας θα δώσει και από μια εξήγηση. Δεν είναι δηλαδή το πρωτεύον να δοθεί η απάντηση σε αυτό τόσο, όσο το πώς και τι ήταν αυτό που κατάφερε ή κατάφεραν να κυλήσουν την ανθρωπότητα μέχρι εδώ.  Θα το επαναλάβω ακόμα μια φορά, πως πηγαίνοντας πίσω στην ιστορία και σε βάθος χρόνου, εκεί βρίσκονται αν όχι οι απόλυτες απαντήσεις επειδή έχουν διαγραφεί, βρίσκονται όμως όπως λένε στην γλώσσα των κομπουτεράδων, τα «λήμματα» ή «κατάλοιπα» των όσων δεν γίνεται να διαγραφούν, ικανών όμως  να αποδείξουν όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα ως αποτέλεσμα ενεργειών και ό,τι προσπαθώ με τον τρόπο μου να μεταφέρω εδώ, σκληρές αλήθειες από την σε βάθος χρόνου προέλευσή τους. 


Αν όμως η γαία που είμαστε κομμάτι του εαυτού της στην παρούσα κατάσταση, ήλθε η ώρα της για να μιλήσει, τότε περιμένει να την ακολουθήσουν οι συνειδητοποιημένοι. Ανέκαθεν για την ανθρωπότητα η λύση ήταν απλούστατη. Αρνητικά συναισθήματα όμως που καλλιεργούντο εντέχνως και στρατηγικώς, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα, δεν επέτρεπαν και δεν επιτρέπουν ακόμα στις αντιλήψεις να κατεβάσουν το παραπέτασμα.  

Όσο δίνει σημασία κανείς στην εξουσία, τόσο την θρέφει και τόσο εξαρτάται από την οντότητά της. Αν δεν είναι κάποιοι ικανοί να ξεπεράσουν την εμπλοκή τους με αυτήν και την υπερασπίζονται ως θεό, αυτά τα άτομα είναι που γίνονται απολυταρχικά, αντιδημοκρατικά, αντιβαίνουν τον εαυτό τους, την προσωπικότητά τους και την φύσης τους.  Ενώ από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι δεν αποπνέουμε την αύρα της μεταξύ τους εμπιστοσύνης, ώστε να έλξουν αυτούς που πραγματικά θα ήθελαν να βρουν την ευκαιρία να αποδράσουν.  


Από την στιγμή επίσης  που θρέφεται και επιβάλλεται με βία η όποιας μορφής και επιπέδου εξουσία, τότε από πλευράς μας δεν θα πρέπει να της ανταπαντούμε αντιστοίχως με την αντίδρασή μας σε κάθε περίπτωση και όχι μόνον επειδή μπορεί να φαντάζουν ισχυρότεροι, χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα. Βούτυρο στο ψωμί τους.  


Μια ακόμα αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο αυγό που πρέπει να σπάσει ο άνθρωπος είναι η ψευδαίσθηση του θανάτου, αρκεί να μπορούσε να γνώριζε πως δεν αλλάζει παρά μόνον ένδυμα και όσες πόρτες εξόδου και αν ανοίξει, πάντα θα βρίσκεται στο φυσικό του χώρο και ότι αυτό που πραγματικά αλλάζει είναι η αντιληπτική του ικανότητα που διαφοροποιεί τα πάντα γύρο του, εισερχόμενος σε άλλους διαστασιακούς  χώρους.

Ανάλογα με την συνείδηση του,  θα μπορεί να εκτιμήσει τον Ανώτερο άνθρωπο που θα τύχει ή θα επιτρέψει να βρεθεί δίπλα του, να διασταυρωθεί μαζί του και να απολάβει ενεργειακή και πνευματική δύναμη.  Ας αναλογιστούμε πως εξ αιτίας των χαμηλών επιδόσεων αντίληψής μας και εξ αιτίας της περιορισμένης διαστασιακής μας υπόστασης, δεν γνωρίζουμε ούτε μπορούμε να έλθουμε σε επαφή με διαφορετικής εξελίξεως ανθρώπους.  Θεωρώ πιο σωστή την έκφραση του διαφορετικού από το ανώτερο, καθ’ ότι πιστεύω ακράδαντα πως ό,τι μα ό,τι έχουμε μάθει μέχρι τώρα και ό,τι έχουμε προσαρμόσει μέσα στο περιορισμένο μας περιβόλι, είναι παντελώς λάθος. 


Άσχετα με ποιόν τρόπο είναι γραμμένο ένα κείμενο ή ειπωμένος ένας λόγος, όπου υποδεικνύονται θέματα προβληματισμού, εξαρτάται από τους ανθρώπους πως θα το ερευνήσουν, πως θα το αναλύσουν.  Δεν είναι δύσκολο να σκεφθούμε σε όποιο σημείο βρισκόμαστε, ότι δεν είναι απαραίτητο να συμβούν τα πράγματα όπως οδεύουν και πως εμείς μπορούμε εύκολα να τα αλλάξουμε. Έχω επίσης πει από το παρελθόν, πως από το απροκάλυπτο πλέον της  όλης κατάστασης και για όποιους άλλους λόγους θέλει ο οποιοσδήποτε να προσθέσει, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε στάδιο αφύπνισης.  Ανάλογη με την  χρονική εξάπλωση της ανθρώπινης αφύπνισης, θα επέλθει και η διαφοροποίησή της στο σύνολό της . 


Μόνον να μην ξεχνά κανείς, πως όταν κάποιος προσκυνά την εξουσία, δεν θα θέλει να την αφήσει εύκολα, με αποτέλεσμα να έχει πάντα έτοιμο ένα εναλλακτικό σενάριο στο θέατρο του παραλόγου, της βίας και της υποταγής.   

Ας δώσει επιπλέον περισσότερη βαρύτητα στην έννοια χρόνος, αυτή θα του φανεί χρήσιμη ως προς το εύρος της συνειδητότητάς του.  


Και θα κλείσω τούτο το κείμενο με το παρακάτω που διάβασα σε ένα άρθρο όπου αναφερόταν στην ταινία starman. Ο εξωδιαστατικός (κατ’  άλλους εξωγήινος, λάθος κατ’ εμέ), ο διαφορετικός που επισκέφθηκε τον πλανήτη γη για να μάθει γιατί περνά η ανθρωπότητα τούτα τα βάσανα. Προς το τέλος της ταινίας ακούγεται να λέει : «Το πιο υπέροχο πράγμα που θεωρώ στο είδος σας είναι πως μπορείτε να βγάλετε τον καλλίτερο εαυτό σας όταν βρίσκεστε ενώπιον στις πιο αντίξοες καταστάσεις»  


Νάγια  
Η ψυχολογική προετοιμασία των μαζών (!!!!)

Όσο ασχολείται κανείς με τα επί μέρους χάνονται οι βαθύτεροι στόχοι.  Διάβαζα πως προσπαθούν να διευρύνουν το εμφυλιακό μέτωπο κατά Λίβανο μεριά.  Ένα κράτος πάμπλουτο που το κατάντησαν εστία πολέμων και διχασμών. Ποιοί ;  Αυτοί που ζουν με φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις, εξ αιτίας των οποίων δεν είναι ικανοί να αποζητούν την ειρηνική διαβίωση στην περιοχή, προκαλώντας την τύχη τους. 


Υπάρχουν δύο κυρίαρχες γνώμες. Η μία είναι πως η Αμερική σε αγαστή συνεργασία με την Κίνα, προωθούν μια πολεμική σύρραξη ώστε να επιβάλλουν το μοντελάκι που εκείνες θέλουν και που δεν είναι δύσκολο να αναγνωριστεί με τα σημερινά δεδομένα. Η άλλη άποψη είναι πως η Αμερική επιθυμεί μια σύρραξη με την Κίνα για να ανακόψει την οικονομική, την στρατιωτική και την πληθυσμιακή της υπεροχή. 


Οι πάντες, σε μια ελεύθερη διεθνή αγορά αγοράς όπλων, ο οποιοσδήποτε μπορεί να τροφοδοτεί τον οποιοδήποτε μυστικά ή φανερά, αναλόγως με τις περιστάσεις. Παράδειγμα το Ιράν. Οι περισσότεροι έχουν την γνώμη πως τροφοδοτείται από την Ρωσία, ενώ ο βασικός προμηθευτής του είναι η Κίνα, επομένως θα το υπερασπιστεί.   


Η ευρωπαϊκή κουλτούρα και όποια διανόηση σταματά σε μυστικές συναντήσεις, πίσω από καπιτονέ πόρτες και αναμμένα κεριά.  Οι λαοί μη αντιλαμβανόμενοι πως οι ηγεσίες τους εξασκούν μια μυστική μεταξύ τους πολιτική συνεννόησης,  μπορεί πολλές φορές και επιβαλλόμενη από μη γνωστά κλιμάκια πιθανότατα ανώτερα των ήδη δημοσίως γνωστών, όπως λέσχες γεωστρατηγικών σχεδιασμών και αυτές με την σειρά τους από κάπου υψηλότερα, αφήνονται στα συναισθήματα που παροξύνονται βάσει κάποιων ισχυρών προβεβλημένων γεγονότων, χωρίς να αντιλαμβάνονται τους μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς, προσκολλημένοι στα ζωντανά επίκαιρα συμβάντα.  Παράδειγμα, όπως με τον πόλεμο στην Σερβία, όπως με τον πόλεμο φιάσκο στο Ιράκ, όπως τέλος σήμερα επιχειρείται με το Ιράν μέσω της Συρίας.


Το Ιράν που όπως διάβαζα απέκτησε ηγεσία φίλα προσκείμενη προς δυσμάς.  Πως τότε θα μπορούσε να συμβεί μια πολεμική σύρραξη με το Ιράν όταν μια κυβέρνηση είναι φιλοδυτική;  Μααααα, να υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία έστω και αν είναι εις βάρος του ίδιου του έθνους – κράτους.  Αν το παραλληλίσουμε με την δική μας περίπτωση, ο οικονομικός πόλεμος που είναι χειρότερος από οποιονδήποτε συμβατικό όπως εξυφαίνεται, είναι πιο εξοντωτικός και με σοβαρότερες μελλοντικές απώλειες και συνέπειες, επεβλήθη επειδή η εσωτερική ηγεσία είχε συμφωνήσει να τον εισάγει στην χώρα με διάφορα μέσα και τρικ. Αρκετά από αυτά μέσα στα τέσσερα χρόνια έχουν λίγο πολύ γνωστοποιηθεί.   

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η περίπτωση του Ιράν. Όπως και στους προηγούμενους μεγάλους πολέμους που πέρασε μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, οι πραγματικοί αίτιοι βρίσκονται πίσω από τους «φανταχτερούς» πρωταγωνιστές, έτσι και στον σημερινό και συνεχώς επεκτεινόμενο πόλεμο συμβαίνει το αυτό.  Η επιθυμία τους να εξαπλωθεί ο πόλεμος και να ανάψει το φυτίλι στην Μέση Ανατολή, είναι σχέδιο που δεν τέθηκε επί τάπητος πρόσφατα, ούτε απλώς τα περασμένα χρόνια. Αντίθετα προηγήθηκαν μακροχρόνιες περιφερειακές συρράξεις, που όσο και αν υπήρξαν ζοφερές, θα μοιάζουν παιγνιδάκι στην περίπτωση επέκτασής των. 


Λάβετε υπ’ όψιν σας πως αρκετοί από μας και πιθανόν και σε άλλα κράτη, βλέποντας τα όσα συμβαίνουν εις βάρος των φυλών, των εθνών – κρατών, συνεχώς πείθονται πως η λύση θα ήταν οι πολεμικές συρράξεις. Κατ’ άλλους, να αποτραπούν τα τοπικά χειρότερα, κατ’  άλλους να υπερισχύσουν οι κατά την γνώμη τους «καλλίτερες» δυνάμεις. 


Ίσως έχουμε διαβάσει, ίσως υποψιαζόμαστε, πως κατά πάσα πιθανότητα να γίνει ακόμα και χρήση κάποιων πυρηνικών όπλων, όταν μάλιστα το έχουμε ακούσει ως αναγκαιότητα από το στόμα του Σαρκοζί, απόφαση ή πρόθεση που έχει προαποφασιστεί στις  μυστικές τους συναντήσεις. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια, δεν θα μπορούσα να κατέτασσα σε καμία περίπτωση, έναν χημικό ή βιολογικό πόλεμο σε καλλίτερη μοίρα από έναν πυρηνικό. Ποιος ο λόγος ; και άσχετα αν υπάρχουν κάποιοι που το αμφισβητούν ως πιθανότητα. 
Μα για να προκληθεί χάος και δέος και για να αναζητηθεί όπως πάντα κάποιος «προστάτης» ή ένας μανδύας «προστασίας», που στην τελική θα εμφανίσει ένα πρόσωπο απόλυτα αποτρόπαιο. 


Εξ αρχής ήμουν της γνώμης πως σε αυτό το παιγνίδι δεν λείπει κανείς από τους γνωστούς φερόμενους ισχυρούς ηγέτες, ούτε ακόμα και η Ρωσία. Αν μας δίνει την εντύπωση πως κρατά προσχήματα, μάλλον δεν συμπεριλαμβάνουμε τον παράγοντα του εταίρου που νοιάζεται και αυτός όσο και οι υπόλοιποι, για την μοιρασιά στην βάση των επιρροών, χαραγμένος στους νέους δρόμους του «μεταξιού» που ερμηνεύεται ως ενέργεια και για συνολικό έλεγχο. 


Η δύση λοιπόν υπό το πρόσχημα της «έκτακτης ανάγκης» θα ενωθεί «εις σάρκα μία» για να αντιμετωπίσει την «απειλή» εξ ανατολών. Ένα σατανικό παραμύθι, που τείνει να γίνει πραγματικότητα, επειδή η μαζική αντίληψη αδυνατεί να διακρίνει στο βάθος τους στόχους, ενώ παράλληλα συσσωρεύεται καταστροφική αρνητική ενέργεια, ανάλογα σε ποια πλευρά βρίσκεται ο καθένας και τι αντιλαμβάνεται. Όπως δεν μπορεί να αντιληφθεί τις παράπλευρες καταστροφικές προεκτάσεις, όπως υποσιτισμός, λοιμοί και ασθένειες. 


Ας σκεφτούμε λίγο πως μια παγκόσμια κυβέρνηση όπως την ευαγγελίζονται, για να μπορέσει να καταφέρει να επιβληθεί, σίγουρα δεν θα μπορέσει να το καταφέρει σε τόσο ευρεία ανθρώπινη πληθυσμιακή εξάπλωση. Ακούγεται λοιπόν λογικό μέσα στα ζοφερά τους σχέδια να είναι και η μείωση των πληθυσμών.  Το προσπαθούν έτσι κι αλλιώς με πολυποίκιλους τρόπους.  Παραπάνω έκανα αναφορά για βιολογικούς πολέμους. Οι άνθρωποι αυτοί, αν μπορούν να λεχθούν άνθρωποι, αξιοποιώντας τις DNA αναλύσεις και όποιες επί μέρους ανακαλύψεις, μπορούν να σπείρουν ένα ιο, πληροφοριακά γνωστή τακτική σε μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού, προξενώντας εξαπλωμένη ραγδαία θνησιμότητα. Στόχος η μείωση μέχρι το «ευκολο-διαχειρίσιμο ποσοστό». 


Μέσα από αυτήν την προσωπική ανάλυση και των όσων επιπρόσθετα γνωρίζει ο καθένας ξεχωριστά, αυτό σημαίνει πως δεν γλυτώνει κανένας λαός, ό,τι όνομα και αν έχει και σε όποιον «δαίμονα» και αν πιστεύει.  «Περιούσιοι» και μη περιούσιοι, δεν εξαιρούνται, όπως δεν εξαιρέθηκαν και τα τόσα θύματα του Τσερνομπίλ που συνεχώς υπάρχουν ακόμα μέχρι σήμερα, όπως δεν θα εξαιρεθούν και τα μη γνωστά ακόμα θύματα σε μας, από την τεχνολογικής μορφής επίθεση στην Φουκουσίμα, που κανείς δεν έχει αναρωτηθεί πόσες φορές έχει κάνει αυτή η οικολογική καταστροφή τον γύρο του πλανήτη (!)  Όπως δεν γνωρίζουμε ακόμα το σύνολο των θυμάτων και των επιπτώσεων, από το εμπλουτισμένο ουράνιο στους βομβαρδισμούς της Σερβίας και πάει λέγοντας. 


Μπορεί να φανταστεί κανείς μετά από όλα αυτά την ….. επόμενη μέρα ; Μπορεί να φανταστεί κανείς την κατάσταση της υφηλίου ;  
Βλέπουμε γύρο μας, άσχετα με τους εξωτερικούς μανδύες τους, συνεχώς να αναδεικνύονται ολοκληρωτικά καθεστώτα και μάλιστα οι πληθυσμοί να τους αποζητούν, σαν να τα θεωρούν σαν την μόνη λύση του προβλήματος ή σαν αναπόφευκτο γεγονός. Που να συμπεριλάβω και αυτούς που μέσω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων, πιστεύουν πως αυτοί από την εκάστοτε μεριά τους, είναι αυτοί που θα φέρουν του θεού τους το γράμμα στην γη ;  Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις, μιλάμε για αδιανόητα πράγματα, που είναι να απορεί κανείς για τι ποιότητα μυαλών στο σύνολό τους, επικρατούν στην μητέρα γη μας.


Μπορεί να φανταστεί κανείς, μέσα στα στρατηγεία αυτών των παράδοξων πολέμων τι θα επικρατεί ;  Αν κτυπηθεί ένα κράτος από βιολογικό πόλεμο, όπως συνέβη στην Κίνα, με το στέλεχος της γρίπης sars μέσω των οποίων μειώθηκαν δραστικά οι εξαγωγικές της δυνατότητες την περίοδο εκείνη, πως νομίζουμε θα ανταποκριθεί ; γιατί δεν φαντάζομαι πως θα κάτσει κανείς με σταυρωμένα χέρια. Ακριβώς επειδή όπως προείπα, ποτέ οι υπαίτιοι ενός ζόφου δεν είναι εμφανείς, όπερ σημαίνει οι κατώτεροι θα διεξάγουν τον πόλεμο σύμφωνα με τα εμφανή δεδομένα. 


Και αν σήμερα οι κυβερνήσεις του κόσμου δεν είναι παρά πιόνια μιας άλλης «πραγματικότητας», μπορεί να σκεφθεί κανείς «τι θα είναι αυτές που θα ακολουθήσουν ;» Θα είναι ανίσχυρες προσχηματικές μαριονέτες, του «θέα Αθήναι» . 


Οι κυβερνήσεις των ισχυρότερων κρατών προφασιζόμενες την οικονομική ύφεση την οποία οι ίδιες δημιούργησαν, έχει ως αιτία να συγκεντρωθούν οι οικονομικοί τους πόροι. Είναι αυτό ακριβώς που κάνουν αυτήν την στιγμή. Όρα κατάσχεση μέχρι και στις αποταμιευτικές καθαρά προσωπικές καταθέσεις. Στην σκακιέρα, θέλει να ξέρει ο καθένας τι ορίζει. Μην ξεχνάμε πως το city of London είναι το οικονομικό επίκεντρο του κόσμου.  Θα έχει πιθανόν πέσει στην αντίληψή σας, πως λιγότερο δημοσιοποιημένες μορφές του πολιτικού κόσμου των ΗΠΑ, κάνουν αναφορές ότι οι αποφάσεις για την χώρα τους, παίρνονται εκτός της κρατικής τους επικυριαρχίας, δηλαδή στην Αγγλία. 


Και το σενάριο της αχαλίνωτης φαντασίωσης των αρχομανών μπορεί να εξελιχθεί με την εξής σειρά. Αφού έχουν προηγηθεί, συμβατικοί – περιορισμένης έκτασης πυρηνικοί – βιολογικοί πόλεμοι, λοιμοί και υποσιτισμός και αυτό επειδή οι μάζες το ξαναλέω, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να αποδεχθούν ως ρεαλιστική άποψη τέτοιου είδους σενάρια, εγκλωβισμένες στον μικρόκοσμο των ιδεών τους και απόψεών τους, μπορεί να ακολουθήσει και μία γεωφυσική, δρομολογημένη ίσως και αυτή, καταστροφή. Μιλάμε για αποδεκατισμό της  ανθρωπότητας. 
Όταν όλα τα δεινά που έχει περάσει η ανθρωπότητα στην ιστορία της, ήταν οι πόλεμοι για την εξουσία των ολίγων, μη έχουσα μάθει το μάθημά της, εξακολουθεί να παίζει το εργαλείο αυτών των παθολογικών δυνάμεων. 
Μερικοί ισχυρίζονται πως υπάρχουν δύο ισχυρές δυνάμεις που τις ονομάζουν λευκή και μαύρη αδελφότητα.   Ας ονομάζονται όπως θέλουν. Είναι αλήθεια και το έχω κατ’ επανάληψη αναφέρει, πως ο σχεδιασμός έρχεται από χιλιάδες χρόνια πριν, τόσο που χάνεται η αφετηρία. Γνώριμα είναι μόνον κάποια τρανταχτά στάδια και τα αποτελέσματά τους, που έχω αναφερθεί σε άλλες αναρτήσεις. Σίγουρα δεν μπαίνω στο χωράφι των οντοτήτων μακριάς χρονικής διάρκειας ζωής για το είδος τους. 
Αυτό που με ενδιαφέρει και που θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον καθένα μας είναι, να αντιληφθεί πως άσχετα με το ποιες είναι οι διαχρονικές δυνατότητες τους, σημασία έχει να γίνει κατανοητή η ιστορική διαδρομή, ώστε να ενεργοποιηθεί ο νους, η καρδιά και η καταγεγραμμένη μνήμη, για να αλλάξουμε σελίδα στην χιλιάδων χρόνων πανομοιότυπη ιστορική πορεία μας.


Και αν όλα αυτά γίνονται επειδή δύο δυνάμεις προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον του πλανήτη και των κατοίκων της, τι θα συμβεί τότε μετά από όλα αυτά ; Τότε θα καθοριστεί ποιος ο νικητής ;  Και αν εκείνοι γνωρίζουν ήδη πως το γεωφυσικό γεγονός, δεν είναι παρά ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο, περιοδικό συμβάν ανάλογο των προ 12.000 χρόνων, γεγονότα που έχουν φτάσει μέχρι εμάς μέσα από μύθους και διάφορες ονομασίες, όπως Ενούμα Έλις, Γιγαλμές, Ωγύγης, Δευκαλίωνας, Ατλαντίδα, Νώε, θα μπορούσε να υποστηριχτεί ως λογική εξήγηση ό,τι σχετικό με τις υπόγειες κατασκευές που έχουν αποκαλυφθεί, μέχρι και στο διεθνές αεροδρόμιο Ντένβερ του Κολοράδο.  Όλα αυτά μας αποδεικνύουν ότι το χρονοδιάγραμμα των όσων έχουν συμβεί, συμβαίνουν και θέλουν να συμβούν, ακολουθούν ένα σε βάθος χρόνου σχεδιασμό. Κάτι σαν ένα προμελετημένο και ομολογημένο έγκλημα. 


Και αν με ρωτήσετε ποιος θα μπορούσε να είναι ο τόσο τέλειος στον σχεδιασμό, ο τόσο έξυπνος μέχρι πανουργίας, δεν θα σας απαντήσω. Πιστεύω πως όταν τεθεί ως ερώτημα στον νου, κατόπιν της όποιας συνειδητοποίησης, ο καθένας θα δώσει και από μια εξήγηση. Δεν είναι δηλαδή το πρωτεύον να δοθεί η απάντηση σε αυτό τόσο, όσο το πώς και τι ήταν αυτό που κατάφερε ή κατάφεραν να κυλήσουν την ανθρωπότητα μέχρι εδώ.  Θα το επαναλάβω ακόμα μια φορά, πως πηγαίνοντας πίσω στην ιστορία και σε βάθος χρόνου, εκεί βρίσκονται αν όχι οι απόλυτες απαντήσεις επειδή έχουν διαγραφεί, βρίσκονται όμως όπως λένε στην γλώσσα των κομπουτεράδων, τα «λήμματα» ή «κατάλοιπα» των όσων δεν γίνεται να διαγραφούν, ικανών όμως  να αποδείξουν όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα ως αποτέλεσμα ενεργειών και ό,τι προσπαθώ με τον τρόπο μου να μεταφέρω εδώ, σκληρές αλήθειες από την σε βάθος χρόνου προέλευσή τους. 


Αν όμως η γαία που είμαστε κομμάτι του εαυτού της στην παρούσα κατάσταση, ήλθε η ώρα της για να μιλήσει, τότε περιμένει να την ακολουθήσουν οι συνειδητοποιημένοι. Ανέκαθεν για την ανθρωπότητα η λύση ήταν απλούστατη. Αρνητικά συναισθήματα όμως που καλλιεργούντο εντέχνως και στρατηγικώς, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα, δεν επέτρεπαν και δεν επιτρέπουν ακόμα στις αντιλήψεις να κατεβάσουν το παραπέτασμα.  

Όσο δίνει σημασία κανείς στην εξουσία, τόσο την θρέφει και τόσο εξαρτάται από την οντότητά της. Αν δεν είναι κάποιοι ικανοί να ξεπεράσουν την εμπλοκή τους με αυτήν και την υπερασπίζονται ως θεό, αυτά τα άτομα είναι που γίνονται απολυταρχικά, αντιδημοκρατικά, αντιβαίνουν τον εαυτό τους, την προσωπικότητά τους και την φύσης τους.  Ενώ από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι δεν αποπνέουμε την αύρα της μεταξύ τους εμπιστοσύνης, ώστε να έλξουν αυτούς που πραγματικά θα ήθελαν να βρουν την ευκαιρία να αποδράσουν.  


Από την στιγμή επίσης  που θρέφεται και επιβάλλεται με βία η όποιας μορφής και επιπέδου εξουσία, τότε από πλευράς μας δεν θα πρέπει να της ανταπαντούμε αντιστοίχως με την αντίδρασή μας σε κάθε περίπτωση και όχι μόνον επειδή μπορεί να φαντάζουν ισχυρότεροι, χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα. Βούτυρο στο ψωμί τους.  


Μια ακόμα αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο αυγό που πρέπει να σπάσει ο άνθρωπος είναι η ψευδαίσθηση του θανάτου, αρκεί να μπορούσε να γνώριζε πως δεν αλλάζει παρά μόνον ένδυμα και όσες πόρτες εξόδου και αν ανοίξει, πάντα θα βρίσκεται στο φυσικό του χώρο και ότι αυτό που πραγματικά αλλάζει είναι η αντιληπτική του ικανότητα που διαφοροποιεί τα πάντα γύρο του, εισερχόμενος σε άλλους διαστασιακούς  χώρους.

Ανάλογα με την συνείδηση του,  θα μπορεί να εκτιμήσει τον Ανώτερο άνθρωπο που θα τύχει ή θα επιτρέψει να βρεθεί δίπλα του, να διασταυρωθεί μαζί του και να απολάβει ενεργειακή και πνευματική δύναμη.  Ας αναλογιστούμε πως εξ αιτίας των χαμηλών επιδόσεων αντίληψής μας και εξ αιτίας της περιορισμένης διαστασιακής μας υπόστασης, δεν γνωρίζουμε ούτε μπορούμε να έλθουμε σε επαφή με διαφορετικής εξελίξεως ανθρώπους.  Θεωρώ πιο σωστή την έκφραση του διαφορετικού από το ανώτερο, καθ’ ότι πιστεύω ακράδαντα πως ό,τι μα ό,τι έχουμε μάθει μέχρι τώρα και ό,τι έχουμε προσαρμόσει μέσα στο περιορισμένο μας περιβόλι, είναι παντελώς λάθος. 


Άσχετα με ποιόν τρόπο είναι γραμμένο ένα κείμενο ή ειπωμένος ένας λόγος, όπου υποδεικνύονται θέματα προβληματισμού, εξαρτάται από τους ανθρώπους πως θα το ερευνήσουν, πως θα το αναλύσουν.  Δεν είναι δύσκολο να σκεφθούμε σε όποιο σημείο βρισκόμαστε, ότι δεν είναι απαραίτητο να συμβούν τα πράγματα όπως οδεύουν και πως εμείς μπορούμε εύκολα να τα αλλάξουμε. Έχω επίσης πει από το παρελθόν, πως από το απροκάλυπτο πλέον της  όλης κατάστασης και για όποιους άλλους λόγους θέλει ο οποιοσδήποτε να προσθέσει, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε στάδιο αφύπνισης.  Ανάλογη με την  χρονική εξάπλωση της ανθρώπινης αφύπνισης, θα επέλθει και η διαφοροποίησή της στο σύνολό της . 


Μόνον να μην ξεχνά κανείς, πως όταν κάποιος προσκυνά την εξουσία, δεν θα θέλει να την αφήσει εύκολα, με αποτέλεσμα να έχει πάντα έτοιμο ένα εναλλακτικό σενάριο στο θέατρο του παραλόγου, της βίας και της υποταγής.   

Ας δώσει επιπλέον περισσότερη βαρύτητα στην έννοια χρόνος, αυτή θα του φανεί χρήσιμη ως προς το εύρος της συνειδητότητάς του.  


Και θα κλείσω τούτο το κείμενο με το παρακάτω που διάβασα σε ένα άρθρο όπου αναφερόταν στην ταινία starman. Ο εξωδιαστατικός (κατ’  άλλους εξωγήινος, λάθος κατ’ εμέ), ο διαφορετικός που επισκέφθηκε τον πλανήτη γη για να μάθει γιατί περνά η ανθρωπότητα τούτα τα βάσανα. Προς το τέλος της ταινίας ακούγεται να λέει : «Το πιο υπέροχο πράγμα που θεωρώ στο είδος σας είναι πως μπορείτε να βγάλετε τον καλλίτερο εαυτό σας όταν βρίσκεστε ενώπιον στις πιο αντίξοες καταστάσεις»  


Νάγια  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου