a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Συνέντευξη Αϊδαλή στο βίντεο που ακολουθεί.


Όσο γίνεται περιληπτικά και χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί ακόμα και άλλοι βασικοί παράγοντες όπως δήλωσε ο οικονομολόγος Αϊδαλής. 


Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Μπροστά από τον Τόμσεν βρίσκονται αόρατοι οι εγκέφαλοι της Ελληνικής καταστροφής. Είναι αυτοί που κατηγορήθηκαν στην Αμερική από το υπουργείο δικαιοσύνης για επίθεση κατά του € και της Ελληνικής οικονομίας, στις 03.03.2010, ενώ στην Ευρώπη δεν κουνήθηκε φύλο. Ο βασικός λόγος είναι επειδή εκεί στο city of London είναι μαζεμένα όλα τα καλόπαιδα του κόσμου που κατάντησαν τον πλανήτη φυλακή και γεμάτο δυστυχία :



-  Τζωρτζ Σόρος, Στήβεν Κοέν 27ος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Δαβιδ Ντάιχεν και Παύλος Τόμσεν. Ειδικά ο τελευταίος μου θυμίζει τον άλλο Παύλο που έκαψε την Ρώμη.

-  Οι καθηγητές πανεπιστημίων έχουν μεσάνυχτα και ούτε γνωρίζουν τι συμβαίνει στην χρηματαγορά, ούτε πως λειτουργούν τα Cds, ασφάλιστρα ομολόγων. Αντί λοιπόν να μιλήσουν τα στελέχη των τραπεζών και να εξηγήσουν την κατάσταση, δεν τους επιτρέπουν, επειδή άκουσον άκουσον πρέπει να τους δώσουν την «άδεια». Αντ’ αυτών βγαίνουν οι καθηγητές παν/μίων και εκθέτουν διάφορες θεωρίες αποστήθισης στο τι είναι και λειτουργούν τα Cds.  



Τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι τοκογλύφοι και οι ληστές του πλανήτη είναι :



-   Neuberge Berman εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, διαχείριση επενδύσεων. Αναλαμβάνουν τον οικονομικό σχεδιασμό της διαμεσολάβησής τους.  Παρέχει υπηρεσίες σε άτομα υψηλής οικονομικής επιφάνειας, αναλαμβάνει την διαχείριση συνταξιοδοτικών προγραμμάτων (με εξειδίκευση κουρέματα), σχέδια κατανομής κερδών (όλα δικά μας), συγκεντρωτικά οικονομικά οχήματα (όλοι πάμε city of London με τους τρεις δράκους έμβλημα), φιλανθρωπικές οργανώσεις (ελεύθερη σκέψη, από Μητσοτάκη κόρη Action aid, μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σου σκέψου, βάλε χάριν πλουραλισμού από πολύ ΜΚΟ και καλύφθηκες), κρατικούς και δημοτικούς φορείς, δημοτικά ομολογιακά κεφάλαια, αμοιβαία κεφάλαια ακίνητης περιουσίας,  υβριδικά κεφάλαια (δεν έχω υπ’ όψιν μου αν κλωνοποιούνται ευγονικώς και τα κεφάλαια, όλα τα ακούει κανείς να γίνονται σε αυτόν τον κόσμο), αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου (στα κέρδη χώρια και στο κίνδυνο εσύ που τα διαβάζεις) κ.α.  Αυτά τα βρήκα στην Wikipedia (εκτός των παρενθέσεων που προέρχονται από την δική μου μνημονιακή βιβλιοθήκη), μην φανταστείτε πως έχω σχέσεις μαζί τους.  Προσέξτε, αυτή η εταιρεία έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των νέων με εκπαιδευτικά προγράμματα στήριξης ( τα ζόμπι που λέγαμε) . Δεν έφταναν όλα αυτά και άλλα που παραλείπονται, από το 1990 προσέθεσε και επενδυτικά προγράμματα ανάπτυξης  (ένα καρβέλι στα 10) σε όλο το φάσμα δυνατοτήτων καθώς και το real estate εταιρεία επενδύσεων (ελάτε να μας τα χαρίσετε) , συν διάφορες εταιρείες εμπιστοσύνης (εδώ ο Μήτσος ο καταφερτζής, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει)και εταιρείες εμπιστευτικότητας (πως το λεεεεν πως το λεεεεν το μυστικόοοο ;; σ’ αγαπώωω σ’ αγαπώωωω..) Με την πτώση της leaman btothers (Ντάλτον) πώλησαν μερίδια στην Bain Capitan Partners και στην Hellman and Friedman         http://en.wikipedia.org/wiki/Neuberger_Berman.   Για όλα όσα μιλάμε ο μεγάλος εγκέφαλος είναι από την οικογένεια Ρότσιλντ.  Ο Ρότσιλντ κατέχει όλα τα πολύτιμα που επιθυμεί ο Σμιγκλ : διαμάντια, πολύτιμοι λίθοι, πολύτιμα μέταλλα, τράπεζες, πετρέλαια.

Ο κολοσσός να την ονομάσουμε ; κατέχει περίοπτες θέσεις στην τράπεζα της Ελλάδος, Εθνική, Εμπορική, Εργασίας και Eurobank (τυχαία η συγχώνευση ; ) και είναι ο ΠΡΩΤΟΣ επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Τέλος είναι μεγαλομέτοχος της Χρυσoύ ανδρός το Sacks και του οίκου αξιολόγησης Fitch φουτς προυτς.

Πρόεδρο είχε ή εξακολουθεί να έχει τον πρώην πρόεδρο της πτωχευμένης leman brothers και συνέταιρος της Goldman sacks o gold figure το θυμάστε ; εδώ είναι ο χρυσός άνδρας) και συγγενής τους Τζωρτζ Μπους.



-   Black rock μία από τα ίδια, απλά βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετά την Berman και ταυτόχρονα είναι μεγαλομέτοχος της S&P και της Moodys (!!)  Οίκοι αξιολόγησης Πως λέμε ο οίκος Ντιόρ ;

Όλοι μια παρέα πρωτοστάτησαν στην πτώση του Ελληνικού χρηματιστηρίου



-   Οίκοι αξιολόγησης. Έχουμε συστηθεί με όλες, αρχής γενομένης με την Fitch που έκανε στην Ελλάδα την πρώτη υποβάθμιση, μετά την αποτυχία «των διαπραγματεύσεων» επί ενός χρηματοπιστωτικού προγράμματος το 2009 της Goldman Sacks και ενώ μας ξανά επισκέφθηκαν για να ξαναφύγουν η Standrd & Poors μας έδωσε ακόμα δύο σπρωξιές προς τα κάτω.



-  Goldman sacks : εκπόνησε το σχέδιο Αριάδνη επί Σημίτη και αργότερα το Αίολος, με το οποίο, χρησιμοποιώντας Ελληνικές ονομασίες (ποιος τους έδωσε τέτοιο δικαίωμα), εκχωρήθηκαν τα αεροδρόμια και τυχερά παιγνίδια. Εσείς να πηγαίνετε να ακουμπάτε τα χρήματά σας στον τζόγο ξυπνοπούλια μου και στα στοιχήματα για να κάνετε αυτούς πάμπλουτους (βόδια)

-   Η τράπεζα της Ελλάδος κατ’ όνομα και ξένων συμφερόντων, κράτησε το Αίολος μέχρι το 2008 και παράλληλα δημιουργήθηκε μία εταιρεία PLC (πάλι από Wikipedia = ανώνυμη εταιρεία η οποία πουλά τις μετοχές της στο ευρύ κοινό). Για την Ελλάδα εταιρεία τιτλοποιήσεων. Δηλαδή μπορεί να κατέχει ομόλογα της ο άγνωστος Χ. Η Ελληνική πλευρά δεν δέχεται και τότε είναι που γίνεται η δεύτερη υποβάθμιση. Όλα μεθοδευμένα.   Καλά λέει ο Αϊδαλής, όταν τα λες αυτά σε λένε ρατσιστή, σε λένε αντισημίτη και φονέα της χελώνας careta careta (δικό μου το τελευταίο)



-  Όλα αυτά τα καλόπαιδα, έχουν συνέταιρο την ανθέλληνα Mαντλιν Ολμπράιτ, αυτή που βομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία, σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική (Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει εις βάρος των σκελετωμένων ανθρώπων)



-   Όσο για τον Τόμσεν 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είναι κάτοχος ενός μεγάλου Fund (επενδυτικό) την Τόμσεν και σια (έχει πλάκα το σια και το ανώνυμη εταιρεία… τα κάνει αόρατααααα) και πάλι όλοι μαζί κατέχουν την μεγαλύτερη εταιρεία αλουμινίου στον κόσμο.   Η Ελλάδα που είναι η μεγαλύτερη παραγωγός χώρα αλουμινίου, τα έλεγε ο Σοφιανόπουλος αλλά ποιος τον άκουγε (!), δεν το εκμεταλλεύεται παρά οι ξένοι. Ο ίδιος κύριος ήταν σύμβουλος ιδιωτικοποιήσεων στην ΔΕΗ, δεκάδων τραπεζών, γνωστής κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα (αααα σας ακούω εδώ που πάει το μυαλό σας), στην Μυτιληναίος και λοιπές εταιρείες.



-  Ιωσήφ Άκερμαν, διοικητής της deutsche bank, κολλητός των προηγουμένων κορακίων και σύμβουλος στην Ε.Ε για την διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης.    Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως είμαστε σε…. καλά χέρια για να σωθούμε. Αυτοί κατάντησαν να κάνουν όλες τις δουλειές και έτσι το χρήμα που συσσωρεύεται παραμένει σε ελάχιστα χέρια.  Υψηλόβαθμο επίσης στέλεχος του εποπτικού συμβουλίου της Siemens (μια χαρά επόπτευσε να κλείσει την υπόθεση με λίγα αργύρια συγκάλυψης, κόρακας βοήθησε εγχώριο κόρακα) και υψηλόβαθμο στέλεχος της Royal Ντατιν Shell που έφυγε μαζί με την BP από την Ελλάδα, απειλώντας πηγαίνοντας στην Κύπρο πως θα βγάλουν πετρέλαιο από τα κατεχόμενα.   Δηλαδή ασκούν πολιτική της διάσπασης και χειραγώγησης, για να μαζεύουν κέρδη από παντού, κατακλέβοντας τον κόσμο. Ο ίδιος κύριος είναι αντιπρόεδρος ασφαλιστικής εταιρείας της Zurich financial services , παρέχοντας ασφαλιστικά προϊόντα και προσέξτε : ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ.  Δηλαδή Σαμαράς, ΓΑΠ και λοιποί υψηλοί υπάλληλοι είναι ασφαλισμένοι, μην τρελαθώ σε αυτό το τρελοκομείο ;                           χα Δηλαδή θα πληρώσουν τα λάθη τους ….. με ασφάλιστρα ; Δεν ξέρω αν είναι έξυπνες ή πονηρές όλες αυτές οι ιδέες, αλλά διαβολικές είναι πάντως.  ΑΝΤΙ λοιπόν να βάλουν τον … κύριο αυτό στο σκαμνί, τον ανακήρυξαν επίτιμο διδάκτορα Διεθνών οικονομικών και ανάπτυξης (όρα Αφρική κλπ) στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης το 2009 (!!) Χα το κλου της παράνοιας, θα είναι πως θα πληρώνεται από τα Ελληνικό δημόσιο και από πάνω ο «πεινασμένος».

       

-  Έρχονται λοιπόν όλοι αυτοί και δικάζουν υποθέσεις στο Λονδίνο , όρα η πεντακοσάρα της Χόφχιτ του αεροδρομίου που το τσέπωσε και θα καταλάβεις για τι δίκαιο μιλάμε.   

-   Τα λάθη προβλέψεων που κάνουν είναι εσκεμμένα. Άλλωστε έχουν ασυλία από πάσης απόψεως, δεν πληρώνουν ούτε φόρους ούτε για τα λάθη τους, γι αυτό και μας την λένε κατάμουτρα «εμείς κάναμε λάθος, αλλά εσείς συνεχίζετε το λάθος επειδή έτσι μας συμφέρει για να μπαίνουν συνεχώς μέτρα και όπως τις λένε «μεταρρυθμίσεις». Ο εδώ ο καλός ο χάρος, προλάβετε …..

-   Το σκάνδαλο της Siemens οχριά μπροστά στο μεγάλο σκάνδαλο του Θριάσιου αναφέρει ο συνεντευξιαζόμενος.  Κτίζουν ενάμισι  χιλιόμετρο μέσα αεροδιάδρομο, επειδή η Κίνα που έχει επενδύσει, θέλει να ενώσει με το Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη ολόκληρη την περιοχή.



ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ. Ο κ. Αϊβαλής μίλησε για δημοψήφισμα για ένα νέο σύνταγμα που θα φτιαχτεί μέσα από τον ίδιο τον λαό. Σήμερα διάβασα άποψη κάποιου να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα της ΕΡΤ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ και οι άνθρωποι που διαβάζουν τέτοιες προτάσεις δεν τους σηκώνεται η τρίχα. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, με την συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού ποσοστού, από όλα τα στρώματα. Σημαντική είναι μία υπενθύμιση του κ. Αϊβαλή για νόμο - άρθρο του 1908 : ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ . ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΑΥΤΟ. Εδώ τα καμάρια που τους έχουμε χρίσει πολιτικούς, σαν να μην συνέβη τίποτα, ετοιμάζουν κόμματα : Μωϋσής Μόσιαλος, Χρυσοχοϊδης ο δεν ξέρω να διαβάζω, ο Λοβέρδος ο και δεν πεθαίνουν, η Διαμαντοπούλου η ταπεινή κλπ. Όλη η «αφρόκρεμα» του χάους. 



Επειδή αναφέρθηκε ο ομιλητής σε Εθνικό διχασμό που τον καλλιεργούν οι σύγχρονοι κοτσαμπάσηδες και είναι ολοφάνερο, θα πρέπει να τεθεί σοβαρά ως θέμα με τους εαυτούς μας και οι ηλίθιοι που σίγουρα δεν θα είναι και τόσοι πολλοί ας διαχωριστούν μια δια παντώς.

Έχει απόλυτο δίκιο πως Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΑΣΗ. Δεν μπορούμε όμως να περιμένουμε τόσο πολύ μέχρι να περάσουν 2-3 γενιές για να σωθούμε.  Μετά από 3 χρόνια δεν θα υπάρχει ευρώ. Έπρεπε να είχαμε βγει στην δραχμή από την αρχή, ας όψονται οι δημοσκοπήσεις και οι φοβίες.  Κλασικά εμμένω στην θέση μου, ποτέ δεν είναι αργά με τον σωστό τρόπο και πατριώτη εκπρόσωπο της πατρίδας μας. 

sv4dinos
Η προμελετημένη Ελληνική κρίση

Συνέντευξη Αϊδαλή στο βίντεο που ακολουθεί.


Όσο γίνεται περιληπτικά και χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί ακόμα και άλλοι βασικοί παράγοντες όπως δήλωσε ο οικονομολόγος Αϊδαλής. 


Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Μπροστά από τον Τόμσεν βρίσκονται αόρατοι οι εγκέφαλοι της Ελληνικής καταστροφής. Είναι αυτοί που κατηγορήθηκαν στην Αμερική από το υπουργείο δικαιοσύνης για επίθεση κατά του € και της Ελληνικής οικονομίας, στις 03.03.2010, ενώ στην Ευρώπη δεν κουνήθηκε φύλο. Ο βασικός λόγος είναι επειδή εκεί στο city of London είναι μαζεμένα όλα τα καλόπαιδα του κόσμου που κατάντησαν τον πλανήτη φυλακή και γεμάτο δυστυχία :



-  Τζωρτζ Σόρος, Στήβεν Κοέν 27ος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Δαβιδ Ντάιχεν και Παύλος Τόμσεν. Ειδικά ο τελευταίος μου θυμίζει τον άλλο Παύλο που έκαψε την Ρώμη.

-  Οι καθηγητές πανεπιστημίων έχουν μεσάνυχτα και ούτε γνωρίζουν τι συμβαίνει στην χρηματαγορά, ούτε πως λειτουργούν τα Cds, ασφάλιστρα ομολόγων. Αντί λοιπόν να μιλήσουν τα στελέχη των τραπεζών και να εξηγήσουν την κατάσταση, δεν τους επιτρέπουν, επειδή άκουσον άκουσον πρέπει να τους δώσουν την «άδεια». Αντ’ αυτών βγαίνουν οι καθηγητές παν/μίων και εκθέτουν διάφορες θεωρίες αποστήθισης στο τι είναι και λειτουργούν τα Cds.  



Τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι τοκογλύφοι και οι ληστές του πλανήτη είναι :



-   Neuberge Berman εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, διαχείριση επενδύσεων. Αναλαμβάνουν τον οικονομικό σχεδιασμό της διαμεσολάβησής τους.  Παρέχει υπηρεσίες σε άτομα υψηλής οικονομικής επιφάνειας, αναλαμβάνει την διαχείριση συνταξιοδοτικών προγραμμάτων (με εξειδίκευση κουρέματα), σχέδια κατανομής κερδών (όλα δικά μας), συγκεντρωτικά οικονομικά οχήματα (όλοι πάμε city of London με τους τρεις δράκους έμβλημα), φιλανθρωπικές οργανώσεις (ελεύθερη σκέψη, από Μητσοτάκη κόρη Action aid, μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σου σκέψου, βάλε χάριν πλουραλισμού από πολύ ΜΚΟ και καλύφθηκες), κρατικούς και δημοτικούς φορείς, δημοτικά ομολογιακά κεφάλαια, αμοιβαία κεφάλαια ακίνητης περιουσίας,  υβριδικά κεφάλαια (δεν έχω υπ’ όψιν μου αν κλωνοποιούνται ευγονικώς και τα κεφάλαια, όλα τα ακούει κανείς να γίνονται σε αυτόν τον κόσμο), αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου (στα κέρδη χώρια και στο κίνδυνο εσύ που τα διαβάζεις) κ.α.  Αυτά τα βρήκα στην Wikipedia (εκτός των παρενθέσεων που προέρχονται από την δική μου μνημονιακή βιβλιοθήκη), μην φανταστείτε πως έχω σχέσεις μαζί τους.  Προσέξτε, αυτή η εταιρεία έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των νέων με εκπαιδευτικά προγράμματα στήριξης ( τα ζόμπι που λέγαμε) . Δεν έφταναν όλα αυτά και άλλα που παραλείπονται, από το 1990 προσέθεσε και επενδυτικά προγράμματα ανάπτυξης  (ένα καρβέλι στα 10) σε όλο το φάσμα δυνατοτήτων καθώς και το real estate εταιρεία επενδύσεων (ελάτε να μας τα χαρίσετε) , συν διάφορες εταιρείες εμπιστοσύνης (εδώ ο Μήτσος ο καταφερτζής, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει)και εταιρείες εμπιστευτικότητας (πως το λεεεεν πως το λεεεεν το μυστικόοοο ;; σ’ αγαπώωω σ’ αγαπώωωω..) Με την πτώση της leaman btothers (Ντάλτον) πώλησαν μερίδια στην Bain Capitan Partners και στην Hellman and Friedman         http://en.wikipedia.org/wiki/Neuberger_Berman.   Για όλα όσα μιλάμε ο μεγάλος εγκέφαλος είναι από την οικογένεια Ρότσιλντ.  Ο Ρότσιλντ κατέχει όλα τα πολύτιμα που επιθυμεί ο Σμιγκλ : διαμάντια, πολύτιμοι λίθοι, πολύτιμα μέταλλα, τράπεζες, πετρέλαια.

Ο κολοσσός να την ονομάσουμε ; κατέχει περίοπτες θέσεις στην τράπεζα της Ελλάδος, Εθνική, Εμπορική, Εργασίας και Eurobank (τυχαία η συγχώνευση ; ) και είναι ο ΠΡΩΤΟΣ επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Τέλος είναι μεγαλομέτοχος της Χρυσoύ ανδρός το Sacks και του οίκου αξιολόγησης Fitch φουτς προυτς.

Πρόεδρο είχε ή εξακολουθεί να έχει τον πρώην πρόεδρο της πτωχευμένης leman brothers και συνέταιρος της Goldman sacks o gold figure το θυμάστε ; εδώ είναι ο χρυσός άνδρας) και συγγενής τους Τζωρτζ Μπους.



-   Black rock μία από τα ίδια, απλά βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετά την Berman και ταυτόχρονα είναι μεγαλομέτοχος της S&P και της Moodys (!!)  Οίκοι αξιολόγησης Πως λέμε ο οίκος Ντιόρ ;

Όλοι μια παρέα πρωτοστάτησαν στην πτώση του Ελληνικού χρηματιστηρίου



-   Οίκοι αξιολόγησης. Έχουμε συστηθεί με όλες, αρχής γενομένης με την Fitch που έκανε στην Ελλάδα την πρώτη υποβάθμιση, μετά την αποτυχία «των διαπραγματεύσεων» επί ενός χρηματοπιστωτικού προγράμματος το 2009 της Goldman Sacks και ενώ μας ξανά επισκέφθηκαν για να ξαναφύγουν η Standrd & Poors μας έδωσε ακόμα δύο σπρωξιές προς τα κάτω.



-  Goldman sacks : εκπόνησε το σχέδιο Αριάδνη επί Σημίτη και αργότερα το Αίολος, με το οποίο, χρησιμοποιώντας Ελληνικές ονομασίες (ποιος τους έδωσε τέτοιο δικαίωμα), εκχωρήθηκαν τα αεροδρόμια και τυχερά παιγνίδια. Εσείς να πηγαίνετε να ακουμπάτε τα χρήματά σας στον τζόγο ξυπνοπούλια μου και στα στοιχήματα για να κάνετε αυτούς πάμπλουτους (βόδια)

-   Η τράπεζα της Ελλάδος κατ’ όνομα και ξένων συμφερόντων, κράτησε το Αίολος μέχρι το 2008 και παράλληλα δημιουργήθηκε μία εταιρεία PLC (πάλι από Wikipedia = ανώνυμη εταιρεία η οποία πουλά τις μετοχές της στο ευρύ κοινό). Για την Ελλάδα εταιρεία τιτλοποιήσεων. Δηλαδή μπορεί να κατέχει ομόλογα της ο άγνωστος Χ. Η Ελληνική πλευρά δεν δέχεται και τότε είναι που γίνεται η δεύτερη υποβάθμιση. Όλα μεθοδευμένα.   Καλά λέει ο Αϊδαλής, όταν τα λες αυτά σε λένε ρατσιστή, σε λένε αντισημίτη και φονέα της χελώνας careta careta (δικό μου το τελευταίο)



-  Όλα αυτά τα καλόπαιδα, έχουν συνέταιρο την ανθέλληνα Mαντλιν Ολμπράιτ, αυτή που βομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία, σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική (Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει εις βάρος των σκελετωμένων ανθρώπων)



-   Όσο για τον Τόμσεν 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είναι κάτοχος ενός μεγάλου Fund (επενδυτικό) την Τόμσεν και σια (έχει πλάκα το σια και το ανώνυμη εταιρεία… τα κάνει αόρατααααα) και πάλι όλοι μαζί κατέχουν την μεγαλύτερη εταιρεία αλουμινίου στον κόσμο.   Η Ελλάδα που είναι η μεγαλύτερη παραγωγός χώρα αλουμινίου, τα έλεγε ο Σοφιανόπουλος αλλά ποιος τον άκουγε (!), δεν το εκμεταλλεύεται παρά οι ξένοι. Ο ίδιος κύριος ήταν σύμβουλος ιδιωτικοποιήσεων στην ΔΕΗ, δεκάδων τραπεζών, γνωστής κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα (αααα σας ακούω εδώ που πάει το μυαλό σας), στην Μυτιληναίος και λοιπές εταιρείες.



-  Ιωσήφ Άκερμαν, διοικητής της deutsche bank, κολλητός των προηγουμένων κορακίων και σύμβουλος στην Ε.Ε για την διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης.    Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως είμαστε σε…. καλά χέρια για να σωθούμε. Αυτοί κατάντησαν να κάνουν όλες τις δουλειές και έτσι το χρήμα που συσσωρεύεται παραμένει σε ελάχιστα χέρια.  Υψηλόβαθμο επίσης στέλεχος του εποπτικού συμβουλίου της Siemens (μια χαρά επόπτευσε να κλείσει την υπόθεση με λίγα αργύρια συγκάλυψης, κόρακας βοήθησε εγχώριο κόρακα) και υψηλόβαθμο στέλεχος της Royal Ντατιν Shell που έφυγε μαζί με την BP από την Ελλάδα, απειλώντας πηγαίνοντας στην Κύπρο πως θα βγάλουν πετρέλαιο από τα κατεχόμενα.   Δηλαδή ασκούν πολιτική της διάσπασης και χειραγώγησης, για να μαζεύουν κέρδη από παντού, κατακλέβοντας τον κόσμο. Ο ίδιος κύριος είναι αντιπρόεδρος ασφαλιστικής εταιρείας της Zurich financial services , παρέχοντας ασφαλιστικά προϊόντα και προσέξτε : ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ.  Δηλαδή Σαμαράς, ΓΑΠ και λοιποί υψηλοί υπάλληλοι είναι ασφαλισμένοι, μην τρελαθώ σε αυτό το τρελοκομείο ;                           χα Δηλαδή θα πληρώσουν τα λάθη τους ….. με ασφάλιστρα ; Δεν ξέρω αν είναι έξυπνες ή πονηρές όλες αυτές οι ιδέες, αλλά διαβολικές είναι πάντως.  ΑΝΤΙ λοιπόν να βάλουν τον … κύριο αυτό στο σκαμνί, τον ανακήρυξαν επίτιμο διδάκτορα Διεθνών οικονομικών και ανάπτυξης (όρα Αφρική κλπ) στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης το 2009 (!!) Χα το κλου της παράνοιας, θα είναι πως θα πληρώνεται από τα Ελληνικό δημόσιο και από πάνω ο «πεινασμένος».

       

-  Έρχονται λοιπόν όλοι αυτοί και δικάζουν υποθέσεις στο Λονδίνο , όρα η πεντακοσάρα της Χόφχιτ του αεροδρομίου που το τσέπωσε και θα καταλάβεις για τι δίκαιο μιλάμε.   

-   Τα λάθη προβλέψεων που κάνουν είναι εσκεμμένα. Άλλωστε έχουν ασυλία από πάσης απόψεως, δεν πληρώνουν ούτε φόρους ούτε για τα λάθη τους, γι αυτό και μας την λένε κατάμουτρα «εμείς κάναμε λάθος, αλλά εσείς συνεχίζετε το λάθος επειδή έτσι μας συμφέρει για να μπαίνουν συνεχώς μέτρα και όπως τις λένε «μεταρρυθμίσεις». Ο εδώ ο καλός ο χάρος, προλάβετε …..

-   Το σκάνδαλο της Siemens οχριά μπροστά στο μεγάλο σκάνδαλο του Θριάσιου αναφέρει ο συνεντευξιαζόμενος.  Κτίζουν ενάμισι  χιλιόμετρο μέσα αεροδιάδρομο, επειδή η Κίνα που έχει επενδύσει, θέλει να ενώσει με το Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη ολόκληρη την περιοχή.



ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ. Ο κ. Αϊβαλής μίλησε για δημοψήφισμα για ένα νέο σύνταγμα που θα φτιαχτεί μέσα από τον ίδιο τον λαό. Σήμερα διάβασα άποψη κάποιου να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα της ΕΡΤ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ και οι άνθρωποι που διαβάζουν τέτοιες προτάσεις δεν τους σηκώνεται η τρίχα. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, με την συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού ποσοστού, από όλα τα στρώματα. Σημαντική είναι μία υπενθύμιση του κ. Αϊβαλή για νόμο - άρθρο του 1908 : ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ . ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΑΥΤΟ. Εδώ τα καμάρια που τους έχουμε χρίσει πολιτικούς, σαν να μην συνέβη τίποτα, ετοιμάζουν κόμματα : Μωϋσής Μόσιαλος, Χρυσοχοϊδης ο δεν ξέρω να διαβάζω, ο Λοβέρδος ο και δεν πεθαίνουν, η Διαμαντοπούλου η ταπεινή κλπ. Όλη η «αφρόκρεμα» του χάους. 



Επειδή αναφέρθηκε ο ομιλητής σε Εθνικό διχασμό που τον καλλιεργούν οι σύγχρονοι κοτσαμπάσηδες και είναι ολοφάνερο, θα πρέπει να τεθεί σοβαρά ως θέμα με τους εαυτούς μας και οι ηλίθιοι που σίγουρα δεν θα είναι και τόσοι πολλοί ας διαχωριστούν μια δια παντώς.

Έχει απόλυτο δίκιο πως Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΑΣΗ. Δεν μπορούμε όμως να περιμένουμε τόσο πολύ μέχρι να περάσουν 2-3 γενιές για να σωθούμε.  Μετά από 3 χρόνια δεν θα υπάρχει ευρώ. Έπρεπε να είχαμε βγει στην δραχμή από την αρχή, ας όψονται οι δημοσκοπήσεις και οι φοβίες.  Κλασικά εμμένω στην θέση μου, ποτέ δεν είναι αργά με τον σωστό τρόπο και πατριώτη εκπρόσωπο της πατρίδας μας. 

sv4dinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου