a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Η τραπεζική Απάτη

Αποκαλύπτουμε την ... τραπεζική απάτη

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013


Κάθε ιστορική περίοδος εμπεριέχει τους δικούς της εσωτερικούς κύκλους, που ανά τακτά διαστήματα επανεμφανίζονται, για να μας «παιδεύσουν».
Στην παρούσα περίοδο, που ως τέτοια ορίζω αυτήν που ξεκίνησε μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο, συνηθίσαμε να λέμε ότι η δική μας γενιά έζησε την περίοδο με τη μεγαλύτερη διάρκεια σε ειρήνη και ευημερία.
Ξέρω υπάρχουν ενστάσεις για τους όρους, για το αν ήταν πραγματική η ειρήνη και υγιής η ευημερία και πού ήσαν αυτές βασισμένες. Ωστόσο ας μη σταθούμε σ’ αυτά προσωρινά.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και καθένας από μας εισήλθε κι αντιμετωπίζει ένα νέο κυκλώνα, που πήρε τη σαρωτική μορφή της οικονομικής, παραγωγικής, κοινωνικής και πολιτικής κατάρρευσης και αμφισβήτησης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είναι καινοφανές, αφού κάθε 50 χρόνια, μέσα στα τελευταία 200 σχεδόν χρόνια, είχαμε και μία πτώχευση. Πάντα όμως η κατάρρευση ξεκινούσε σε επίπεδο ηθικό και κατέληγε σε οικονομικό και πάντα με παρόμοια αίτια, συμπτώματα και κατάληξη.
Ωστόσο η σημερινή συνθήκη έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Κυρίως ότι ο «εχθρός» αυτή τη φορά δεν είναι ορατός, δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς, δεν μπορείς να τον πολεμήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, να φτιάξεις στρατό, να του βάλεις νάρκες και βόμβες, να κάνεις δολιοφθορές, να οργανώσεις ένοπλες ομάδες αντίστασης, για να τον διώξεις από τα ιερά σου χώματα, όπως έγινε με το Γερμανό, τον Ιταλό και Βούλγαρο κατακτητή το 1940-1944.
Σήμερα αντιμετωπίζουμε έναν άλλο εχθρό, που θα μπορούσαμε να τον ονομάσουμε ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΗΣ, τον αφανή στρατό μίας Νέας Τάξης πραγμάτων και τους πρόθυμους να το προωθήσουν στο εσωτερικό της δικής μας, αλλά και κάθε άλλης πολιτείας. Είναι η υλοποίηση μίας κοσμικής συνθήκης, σύγκρουσης καλού – κακού, όπου το Σύστημα, επάξια εκπροσωπεί το κακό.
Είναι ένα Σύστημα άδηλης προέλευσης, που με το πρόσχημα της αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης των σύγχρονων προβλημάτων, ανέλαβε αυθαίρετα να μας απαλλάξει από την ευθύνη και το «βάρος» να αποφασίζουμε εμείς για τις κοινωνίες και τις ζωές μας, αναθέτοντας εργολαβικά την εξουσία σε εγχώρια ολιγοπώλια, που εγκαθίστανται σχεδόν κληρονομικώ δικαιώματι, εφ’ όρου ζωής και με όρους κατ’ επίφαση δημοκρατίας, για να διαχειρίζονται την εξουσία κι εμάς.
Το σύστημα αυτό δεν γνωρίζουμε πόθεν εκπορεύεται, αλλά κατά καιρούς οι ερευνητές αποκαλύπτουν τους εμφανείς εκπροσώπους του στους κύκλους της διεθνούς ελίτ (τραπεζικούς, χρηματιστές, πρόθυμους πολιτικούς, επιχειρηματίες μονοπωλίων κλπ), που φθάνουν σε τέτοιο σημείο ισχύος, που ξεπερνά τα εθνικά μέτρα ισχυρών κρατών. Συχνά ψίθυροι και επιλεγμένες πληροφορίες ξεφεύγουν, από τις κλειστές λέσχες, οργανώσεις και πύργους, όπου η ελίτ αυτή αποφασίζει για το μέλλον της ανθρωπότητας, μίας χώρας κι ενός λαού, τον τρόπο διοίκησης και οικονομικής οργάνωσης, το τι συνιστά δίκαιο , την αντιμετώπιση των «εχθρών», τις κατευθύνσεις των οικονομιών και το μοίρασμα των ιματίων της παγκόσμιας εξουσίας και πλούτου.
Οι διαχειριστές αυτοί του Συστήματος θεωρούν ότι διαθέτουν το «δικαίωμα» του παιγνίου με τα κράτη και τους ανθρώπους, να δημιουργούν τεχνητές κρίσεις για ίδιον κέρδος, να στοιχηματίζουν στο θάνατο των κρατών και μετά να τον προωθούν, για να αποκομίσουν μέσα σε μία κραυγαλέα εγκαθίδρυση της ανηθικότητας και της ανομίας ασύλληπτα κέρδη, βγαλμένα από τις σάρκες και τις εκατόμβες των νεκρών ανθρώπων, παράπλευρες απώλειες της ανήθικης «διασκέδασής» τους. Έτσι εν μια νυκτί αποσβολωμένοι θεατές αντικρύζουμε τις ραγδαίες συνέπειες τέτοιων αποφάσεων και δράσεων, τη διάλυση κρατών, ως η ΕΣΣΔ και η Γιουγκοσλαβία, τη συνένωση των Γερμανιών, αλλά τη διατήρηση της παράνομης κατάληψης της Κύπρου, τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και το Ιράκ , την καταστροφή λαών, την προώθηση εγκληματιών και την καταδίωξη κοινωνικών αγωνιστών, τη συνωμοτική μεταβολή μη αρεστών καθεστώτων με άλλα υπάκουα, περίεργες εκτελέσεις και «τυχαίες» εκκαθαρίσεις, ακόμη και γενοκτονίες, για τις οποίες ουδείς ιδρώνει, εκπαιδευμένους από το σύστημα «πολιτικούς αγωνιστές» να μετατρέπονται σε τρομοκράτες και τούμπαλιν και γενικώς συμβάντα, που αποδεικνύουν τη συστοίχιση ανθρώπων και συμφερόντων προς την επιδίωξη αδήλων και ανόμων σκοπών.
Το Σύστημα δεν έχει καμμία κοινωνική και δημοκρατική νομιμοποίηση και για να προωθήσει τους σκοτεινούς σκοπούς του χρησιμοποιεί πάσης φύσεως νόμιμα και παράνομα μέσα.
Έμφαση δίνεται τις τελευταίες δεκαετίες στον έλεγχο της πληροφόρησης και των συνειδήσεων με επεμβάσεις παγκοσμίως στα συστήματα εκπαίδευσης, απόλυτο έλεγχο των μεγάλων ΜΜΕ, καταδυνάστευση και εξαφάνιση των μικρών ελεύθερων φωνών και στοχευμένη χρήση της διασκέδασης, που έπαψε να αποτελεί ψυχαγωγία, για τον πλήρη αποσυντονισμό και διαφθορά των ανθρώπων.
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες άρχισαν να τίθενται σε εφαρμογή προωθημένες πολιτικές για απόλυτο πληθυσμιακό έλεγχο μέσω της ψευδαισθητικής ελευθερίας του πανταχόθεν παρακολουθούμενου διαδικτύου και της χρήσης ενός καταιγισμού ερεθισμάτων και πληροφοριών, που οδηγούν τους ανθρώπους σε ένα αδιέξοδο λαβύρινθο, όπου έχουν την αίσθηση ότι κατακτούν την ελευθερία και ότι μάλιστα αγωνίζονται, ενώ ουσιαστικά σπαταλούν άσκοπα το δυναμικό τους. Άλλα τέτοια ασύμμετρα όπλα και απειλές ακόμη και για την επιβίωση της ανθρωπότητας είναι η επιχειρούμενη απόλυτη χειραγώγηση της πρωτογενούς παραγωγής και ο ολιγοπωλιακός χαρακτήρας των τροφίμων με επιβολή των υβριδίων και μεταλλαγμένων ειδών, η συγκέντρωση και έλεγχος της βιομηχανικής παραγωγής σε ειδικές μόνο ζώνες μέσα στον κόσμο και εξαφάνισής της σε άλλες, ώστε να προωθείται η εξάρτηση και υποδούλωση των κρατών, η εξαθλίωση των κοινωνιών, με αφαίρεση κοινωνικών κατακτήσεων στο επίπεδο της εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας, ο απόλυτος έλεγχος της ενέργειας, ακόμη και αυτής που παρέχεται δωρεάν από τη φύση (!!!), η χρήση αμφισβητούμενης χρησιμότητας φαρμάκων κι εμβολίων, αλλά και η χημική, ηλεκτρομαγνητική, ηχητική , πυρηνική και κυρίως η ηθική ρύπανση του πλανήτη και της ανθρωπότητας.
Το Σύστημα στηρίζεται στην ανωνυμία του, την αφανή του οργάνωση και δράση, την έλλειψη οιασδήποτε ευθύνης των διαχειριστών και αφεντικών του και την Ασυλία, που μία σειρά από δαιδαλώδεις διατάξεις και αρχές, διασφαλίζουν σε όσους με το αζημίωτο το στηρίζουν. Ενώ τα αποτελέσματά του είναι τόσο ορατά, το ίδιο παραμένει αφανές και στο απυρόβλητο, ενώ όσοι ερευνώντας εισέρχονται στα Άδυτά του, αντιμετωπίζονται ως εχθροί και επιχειρείται τουλάχιστον η φίμωσή τους ως συνομωσιολόγων.
Μεταξύ των μέσων που χρησιμοποιεί το Σύστημα και πολύ ψηλά στην ατζέντα, βρίσκεται η επιλογή και εκπαίδευση των κατάλληλων ατόμων, που είναι ικανά και πρόθυμα σε κάθε πολιτεία και κοινωνία να παίξουν το δικό τους αρχηγικό ρόλο, για να οδηγούν αδιαμαρτύρητα το κοινωνικό κοπάδι, προς τη δική του «σφαγή».
Τα κριτήρια επιλογής είναι o υψηλός δείκτης νοημοσύνης και ηθικής ελαστικότητας, η εγωπάθεια και φιλοδοξία, τα πάθη , αδυναμίες και οι εξαρτήσεις τους, που συνιστούν τις δικλείδες ελέγχου και ασφάλειας σε περίπτωση, που αποφασίσουν να «επαναστατήσουν» κατά των αφεντικών τους. Κι εκεί αρχίζει ένα διεθνές πανηγύρι διαφθοράς και συναλλαγής, που φθάνει να υπερνικά το Νόμο, που αντί να διασφαλίζει το δίκαιο, μεταλλάσσεται σε δυνάστη των κοινωνιών.
Αυτά συμβαίνουν τόσο στη μεγάλη εικόνα , σε διεθνές επίπεδο, αλλά με αναλογίες μεταφέρονται και στη μικρότερη, εντός των εθνικών συνόρων, κάθε χώρας. Εύκολα θα ανακαλύψετε τις αναλογίες των ανωτέρω με όσα έχουμε βιώσει στην Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια, που ασφαλώς δεν αφορούν μόνο ή ειδικά την Ελλάδα. Απλά η Ελλάδα επιλέχθηκε να χτυπηθεί λυσσαλέα πρώτη, από τον κυκλώνα, γιατί αν πέσει το ισχυρό αυτό πνευματικό προπύργιο της ανθρωπότητας, τα τείχη θα μείνουν αφύλαχτα και εύκολα θα πορθηθούν.
Έτσι μας προέκυψε μέσα σε 60 χρόνια μία Ελλάδα με καταρρακωμένη παιδεία, μηδενική βιομηχανία, στρεβλωμένη πρωτογενή παραγωγή, στηριγμένη σε κρατικές ενισχύσεις, κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις να πλέουν σε πελάγη πλήρους κοινωνικής ασυνειδησίας, έλλειψης ενότητας, τεχνητής πόλωσης και μόνιμου άλλοτε πολιτικού και άλλοτε κοινωνικού διχασμού.
Έτσι μας προέκυψε η γενικευμένη διαφθορά, με κατασπατάληση των εθνικών πόρων και η απίστευτη γραφειοκρατία, αντικίνητρο κάθε δημιουργικής προσπάθειας, που αντί να μειώνεται με κάθε νέα προσπάθεια δείχνει να ενισχύεται!
Έτσι μας προέκυψε ο ύπουλος και με επιστημονικό πρόσημο επιχειρούμενος εθνομηδενισμός, ο ιστορικός αναθεωρητισμός και η εμφανής πλέον καταπολέμηση των υγιών δεσμών του Έθνους, με τη συνεπή προώθηση των πρόθυμων και πάλι προς τούτο, με άφθονα μέσα, χρήμα και προβολή, με χρήση του μέσου της πληθυσμιακής αλλοίωσης μέσω συνδυασμένης υπογεννητικότητας και ενισχυμένης λαθρομετανάστευσης, αλλά και η συνειδητή υποβάθμιση του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με την στοχευμένη οικονομική τους εξαθλίωση και απονομιμοποίησή τους σε σχέση με την κοινωνία.
Έτσι μετά την εξαθλίωση και έλεγχο δια συνεχούς πλύσης εγκεφάλου του λαού, μας προέκυψε το επιστέγασμα όλων, μία διαβρωμένη πολιτική ηγεσία, που κακοποίησε βάναυσα και συνειδητά τη δημοκρατία, θεσπίζοντας, μέσα σε μία υπερβολή αντισυνταγματικότητας την Ασυλία της, για τις πάσης φύσεως ανομίες των εκλεκτών εκπροσώπων της.
Αυτά που έγιναν στην Ελλάδα με αριστοτεχνικό τρόπο, δεν αποτελούν παρά το καθρέφτισμα των «επιτευγμάτων» του Συστήματος στην πατρίδα των πολεμιστών και φιλοσόφων, στη γενέτειρα της Δημοκρατίας, στην κοιτίδα της Ελευθερίας και των εθνικών και κοινωνικών αγώνων, που με άλλες αναλογίες συμβαίνουν και στα υπόλοιπα κράτη.

Η αιώνια Τιτανομαχία
Καθώς οι αναζητητές της αλήθειας, με ελεύθερο πνεύμα, αγώνα και έρευνα ξεφεύγουν από το matrix της εικονικής πραγματικότητας, που μας σερβίρεται καθημερινά, συνειδητοποιούν ότι ο Κρόνος ακόμη τρώει τα παιδιά του κι η Τιτανομαχία στη συμβολική και κυριολεκτική της διάσταση ποτέ δε σταμάτησε να εξελίσσεται μέσα στο κοσμικό γίγνεσθαι.

Από το Όραμα στη Δράση (ΚΙ.Ε.ΣΥ.)
Με ρωτούν φίλοι. Τι κάνουμε;
Απαντώ: Αγώνα για απελευθέρωση και συνείδηση. Αγώνα για αρετή μέσα σ’ εμάς, στην κοινωνία μας και στην ανθρωπότητα. Μόνο έτσι δεν θα γίνουμε «τροφή» στα χέρια του Κρόνου, φορείς μίας κατακριτέας νοοτροπίας, που κληθήκαμε να πολεμήσουμε.
Πώς;
Έχουμε το όπλο που λέγεται Ελευθερία Βούλησης και ένα ακόμη που λέγεται Συνείδηση. Όταν ενεργοποιούνται συντελείται ένα θαύμα. Τα Άτομα ελκύουν τα όμοιά τους και συνδέονται σε Οργανισμούς, σε Οργανικές Συλλογικότητες, που αποκτώντας την δική τους αυτοσυνειδησία έχει καθεμία το δικό της ειδικό έργο να επιτελέσει.
Όταν το άτομο – πολίτης αποκτά αυτή τη Συνείδηση διενεργείται μυστηριακή σχάση, έκρηξη και εξάπλωση της ενέργειας αυτής στο περιβάλλον , εκλύοντας τεράστια ευεργετική ισχύ. Είναι μονόδρομος η συνείδηση να συνδέεται με την μετάδοσή της. Δεν μπορεί να αποτελέσει φυλακισμένη εντός μας ιδιοκτησία, κρυμμένη στο χώμα, διότι τότε αυτοκαταστρέφεται, αλλά οφείλει να προσφερθεί ως δωρεά στους αδελφούς και να πολλαπλασιασθεί.
Καλή η φιλοσοφία, αλλά πρακτικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, με ρωτούν.
Έχουμε εαυτό να δουλέψουμε, έχουμε οικογένεια και φίλους, που απαιτούν το ενδιαφέρον και την αγάπη μας, έχουμε πόλεις και χωριά που διψούν για ανιδιοτελείς και συνειδητούς πολίτες να διαχειριστούν τα κοινά, έχουμε πολιτεία με ανάγκη για άλλης πάστας ανθρώπους, όχι απ’ αυτούς που «φαγώθηκαν» και έτσι ομογενοποιήθηκαν με τον Κρόνο, αλλά αυτούς που αντιστάθηκαν με τη συνείδηση και τη δράση τους, θυσιαζόμενοι ως Προμηθείς για να δώσουν τη φωτιά, το φως και ένα νέο όραμα στην ανθρωπότητα, έχουμε νέες συλλογικότητες και κινήσεις, που ξεπηδούν μέσα απ’ τη φωτιά για να αναλάβουν τα ηνία.
Μπορούμε κι εμείς να ενταχθούμε σ’ αυτή τη Συλλογικότητα είναι η εναγώνια απορία και ποιοι είναι στην ηγεσία;
Μα είστε αυτή η Συλλογικότητα! Αυτή είσαι Εσύ, κάθε εσύ, που επιλέγει να βγει από την πανοπλία της ατομικότητας και να στρατευτεί στον αγώνα για συνείδηση και προσφορά, για την κατεδάφιση του φαύλου Συστήματος και το χτίσιμο της φωτεινής και χαρούμενης Πολιτείας, που όλοι δικαιούμαστε να επιζητούμε.
Όπου κάθε ΕΓΩ και κάθε ΕΣΥ, αποτελούν αναπόσπαστα και αναγκαία μέλη του ζωντανού Οργανισμού της Ελλάδας, όπου δεν χωρούν πλέον διχαστικές και διασπαστικές ιδεολογίες, συνήθειες και δράσεις, που όταν στο εξής θα εμφανίζονται - πολλές φορές έξωθεν παρακινούμενες - άμεσα θα καταστρέφονται από τα αντισώματα της ενότητας του κοινού στόχου και αρχών.
Ας μην επιζητούμε πλέον τους Ηγέτες, με την παλιά έννοια, ας γίνουμε αυτόφωτοι, για να προσφέρουμε έκαστος το δικό του μήνυμα στη συλλογική προσπάθεια.
Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με αρχηγό την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ, όπως έλεγαν κάποιοι πραγματικοί επαναστάτες και έχουμε ηγέτες άξιους, που γέννησε η Μάχη της Ζωής!

Μέσα σε μια παλλόμενη από αγανάκτηση, θυμό και δυστυχία Ελλάδα, γεννήθηκε μία νέα ελπίδα Αναγέννησής της.

Την ονομάσαμε ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (ΚΙ.Ε.ΣΥ.), για το δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την ενότητα που αποτελεί το χαρακτηριστικό μας.

Ας είναι αυτό ένα Παλλαϊκό Προσκλητήριο «Όσων Ζωντανών» αισθάνονται την ανάγκη να πάψουν να είναι άτομα, αμέτοχοι του κοινού αγώνα, «ιδιώτες» όπως εύστοχα τους χαρακτήριζαν οι πατέρες μας, όσων θέλουν να αποτελέσουν δρώντα κύτταρα, υπεύθυνα και συνειδητά, ενταγμένα μέσα στο όραμα και τον οργανισμό μιας νέας Ελλάδας. Γιατί μόνο έτσι, γενόμενοι πολλοί, συστρατευμένοι σε ένα κοινό αγώνα, που έχει χώρο και ρόλο για όλους, θα περάσουμε από ένα ωραίο Όραμα, στην αποτελεσματική Δράση.

Σημείωση:
Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (ΚΙ.Ε.ΣΥ.) οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, απευθυνόμενο σε όλους τους Έλληνες και σύντομα θα ανακοινώσει αυτά που θεωρούνται «αναγκαία» για έναν πολιτικό φορέα. Μέχρι τότε κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή ως ιδρυτικό μέλος, μέσω της σελίδας του συντάκτη στο Facebook (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ) και με e-mail στο: kokkinosinterlaw@hotmail.com .
https://www.facebook.com/
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ..... (ΚΙ.Ε.ΣΥ.)


Κάθε ιστορική περίοδος εμπεριέχει τους δικούς της εσωτερικούς κύκλους, που ανά τακτά διαστήματα επανεμφανίζονται, για να μας «παιδεύσουν».
Στην παρούσα περίοδο, που ως τέτοια ορίζω αυτήν που ξεκίνησε μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο, συνηθίσαμε να λέμε ότι η δική μας γενιά έζησε την περίοδο με τη μεγαλύτερη διάρκεια σε ειρήνη και ευημερία.
Ξέρω υπάρχουν ενστάσεις για τους όρους, για το αν ήταν πραγματική η ειρήνη και υγιής η ευημερία και πού ήσαν αυτές βασισμένες. Ωστόσο ας μη σταθούμε σ’ αυτά προσωρινά.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και καθένας από μας εισήλθε κι αντιμετωπίζει ένα νέο κυκλώνα, που πήρε τη σαρωτική μορφή της οικονομικής, παραγωγικής, κοινωνικής και πολιτικής κατάρρευσης και αμφισβήτησης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είναι καινοφανές, αφού κάθε 50 χρόνια, μέσα στα τελευταία 200 σχεδόν χρόνια, είχαμε και μία πτώχευση. Πάντα όμως η κατάρρευση ξεκινούσε σε επίπεδο ηθικό και κατέληγε σε οικονομικό και πάντα με παρόμοια αίτια, συμπτώματα και κατάληξη.
Ωστόσο η σημερινή συνθήκη έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Κυρίως ότι ο «εχθρός» αυτή τη φορά δεν είναι ορατός, δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς, δεν μπορείς να τον πολεμήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, να φτιάξεις στρατό, να του βάλεις νάρκες και βόμβες, να κάνεις δολιοφθορές, να οργανώσεις ένοπλες ομάδες αντίστασης, για να τον διώξεις από τα ιερά σου χώματα, όπως έγινε με το Γερμανό, τον Ιταλό και Βούλγαρο κατακτητή το 1940-1944.
Σήμερα αντιμετωπίζουμε έναν άλλο εχθρό, που θα μπορούσαμε να τον ονομάσουμε ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΗΣ, τον αφανή στρατό μίας Νέας Τάξης πραγμάτων και τους πρόθυμους να το προωθήσουν στο εσωτερικό της δικής μας, αλλά και κάθε άλλης πολιτείας. Είναι η υλοποίηση μίας κοσμικής συνθήκης, σύγκρουσης καλού – κακού, όπου το Σύστημα, επάξια εκπροσωπεί το κακό.
Είναι ένα Σύστημα άδηλης προέλευσης, που με το πρόσχημα της αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης των σύγχρονων προβλημάτων, ανέλαβε αυθαίρετα να μας απαλλάξει από την ευθύνη και το «βάρος» να αποφασίζουμε εμείς για τις κοινωνίες και τις ζωές μας, αναθέτοντας εργολαβικά την εξουσία σε εγχώρια ολιγοπώλια, που εγκαθίστανται σχεδόν κληρονομικώ δικαιώματι, εφ’ όρου ζωής και με όρους κατ’ επίφαση δημοκρατίας, για να διαχειρίζονται την εξουσία κι εμάς.
Το σύστημα αυτό δεν γνωρίζουμε πόθεν εκπορεύεται, αλλά κατά καιρούς οι ερευνητές αποκαλύπτουν τους εμφανείς εκπροσώπους του στους κύκλους της διεθνούς ελίτ (τραπεζικούς, χρηματιστές, πρόθυμους πολιτικούς, επιχειρηματίες μονοπωλίων κλπ), που φθάνουν σε τέτοιο σημείο ισχύος, που ξεπερνά τα εθνικά μέτρα ισχυρών κρατών. Συχνά ψίθυροι και επιλεγμένες πληροφορίες ξεφεύγουν, από τις κλειστές λέσχες, οργανώσεις και πύργους, όπου η ελίτ αυτή αποφασίζει για το μέλλον της ανθρωπότητας, μίας χώρας κι ενός λαού, τον τρόπο διοίκησης και οικονομικής οργάνωσης, το τι συνιστά δίκαιο , την αντιμετώπιση των «εχθρών», τις κατευθύνσεις των οικονομιών και το μοίρασμα των ιματίων της παγκόσμιας εξουσίας και πλούτου.
Οι διαχειριστές αυτοί του Συστήματος θεωρούν ότι διαθέτουν το «δικαίωμα» του παιγνίου με τα κράτη και τους ανθρώπους, να δημιουργούν τεχνητές κρίσεις για ίδιον κέρδος, να στοιχηματίζουν στο θάνατο των κρατών και μετά να τον προωθούν, για να αποκομίσουν μέσα σε μία κραυγαλέα εγκαθίδρυση της ανηθικότητας και της ανομίας ασύλληπτα κέρδη, βγαλμένα από τις σάρκες και τις εκατόμβες των νεκρών ανθρώπων, παράπλευρες απώλειες της ανήθικης «διασκέδασής» τους. Έτσι εν μια νυκτί αποσβολωμένοι θεατές αντικρύζουμε τις ραγδαίες συνέπειες τέτοιων αποφάσεων και δράσεων, τη διάλυση κρατών, ως η ΕΣΣΔ και η Γιουγκοσλαβία, τη συνένωση των Γερμανιών, αλλά τη διατήρηση της παράνομης κατάληψης της Κύπρου, τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και το Ιράκ , την καταστροφή λαών, την προώθηση εγκληματιών και την καταδίωξη κοινωνικών αγωνιστών, τη συνωμοτική μεταβολή μη αρεστών καθεστώτων με άλλα υπάκουα, περίεργες εκτελέσεις και «τυχαίες» εκκαθαρίσεις, ακόμη και γενοκτονίες, για τις οποίες ουδείς ιδρώνει, εκπαιδευμένους από το σύστημα «πολιτικούς αγωνιστές» να μετατρέπονται σε τρομοκράτες και τούμπαλιν και γενικώς συμβάντα, που αποδεικνύουν τη συστοίχιση ανθρώπων και συμφερόντων προς την επιδίωξη αδήλων και ανόμων σκοπών.
Το Σύστημα δεν έχει καμμία κοινωνική και δημοκρατική νομιμοποίηση και για να προωθήσει τους σκοτεινούς σκοπούς του χρησιμοποιεί πάσης φύσεως νόμιμα και παράνομα μέσα.
Έμφαση δίνεται τις τελευταίες δεκαετίες στον έλεγχο της πληροφόρησης και των συνειδήσεων με επεμβάσεις παγκοσμίως στα συστήματα εκπαίδευσης, απόλυτο έλεγχο των μεγάλων ΜΜΕ, καταδυνάστευση και εξαφάνιση των μικρών ελεύθερων φωνών και στοχευμένη χρήση της διασκέδασης, που έπαψε να αποτελεί ψυχαγωγία, για τον πλήρη αποσυντονισμό και διαφθορά των ανθρώπων.
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες άρχισαν να τίθενται σε εφαρμογή προωθημένες πολιτικές για απόλυτο πληθυσμιακό έλεγχο μέσω της ψευδαισθητικής ελευθερίας του πανταχόθεν παρακολουθούμενου διαδικτύου και της χρήσης ενός καταιγισμού ερεθισμάτων και πληροφοριών, που οδηγούν τους ανθρώπους σε ένα αδιέξοδο λαβύρινθο, όπου έχουν την αίσθηση ότι κατακτούν την ελευθερία και ότι μάλιστα αγωνίζονται, ενώ ουσιαστικά σπαταλούν άσκοπα το δυναμικό τους. Άλλα τέτοια ασύμμετρα όπλα και απειλές ακόμη και για την επιβίωση της ανθρωπότητας είναι η επιχειρούμενη απόλυτη χειραγώγηση της πρωτογενούς παραγωγής και ο ολιγοπωλιακός χαρακτήρας των τροφίμων με επιβολή των υβριδίων και μεταλλαγμένων ειδών, η συγκέντρωση και έλεγχος της βιομηχανικής παραγωγής σε ειδικές μόνο ζώνες μέσα στον κόσμο και εξαφάνισής της σε άλλες, ώστε να προωθείται η εξάρτηση και υποδούλωση των κρατών, η εξαθλίωση των κοινωνιών, με αφαίρεση κοινωνικών κατακτήσεων στο επίπεδο της εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας, ο απόλυτος έλεγχος της ενέργειας, ακόμη και αυτής που παρέχεται δωρεάν από τη φύση (!!!), η χρήση αμφισβητούμενης χρησιμότητας φαρμάκων κι εμβολίων, αλλά και η χημική, ηλεκτρομαγνητική, ηχητική , πυρηνική και κυρίως η ηθική ρύπανση του πλανήτη και της ανθρωπότητας.
Το Σύστημα στηρίζεται στην ανωνυμία του, την αφανή του οργάνωση και δράση, την έλλειψη οιασδήποτε ευθύνης των διαχειριστών και αφεντικών του και την Ασυλία, που μία σειρά από δαιδαλώδεις διατάξεις και αρχές, διασφαλίζουν σε όσους με το αζημίωτο το στηρίζουν. Ενώ τα αποτελέσματά του είναι τόσο ορατά, το ίδιο παραμένει αφανές και στο απυρόβλητο, ενώ όσοι ερευνώντας εισέρχονται στα Άδυτά του, αντιμετωπίζονται ως εχθροί και επιχειρείται τουλάχιστον η φίμωσή τους ως συνομωσιολόγων.
Μεταξύ των μέσων που χρησιμοποιεί το Σύστημα και πολύ ψηλά στην ατζέντα, βρίσκεται η επιλογή και εκπαίδευση των κατάλληλων ατόμων, που είναι ικανά και πρόθυμα σε κάθε πολιτεία και κοινωνία να παίξουν το δικό τους αρχηγικό ρόλο, για να οδηγούν αδιαμαρτύρητα το κοινωνικό κοπάδι, προς τη δική του «σφαγή».
Τα κριτήρια επιλογής είναι o υψηλός δείκτης νοημοσύνης και ηθικής ελαστικότητας, η εγωπάθεια και φιλοδοξία, τα πάθη , αδυναμίες και οι εξαρτήσεις τους, που συνιστούν τις δικλείδες ελέγχου και ασφάλειας σε περίπτωση, που αποφασίσουν να «επαναστατήσουν» κατά των αφεντικών τους. Κι εκεί αρχίζει ένα διεθνές πανηγύρι διαφθοράς και συναλλαγής, που φθάνει να υπερνικά το Νόμο, που αντί να διασφαλίζει το δίκαιο, μεταλλάσσεται σε δυνάστη των κοινωνιών.
Αυτά συμβαίνουν τόσο στη μεγάλη εικόνα , σε διεθνές επίπεδο, αλλά με αναλογίες μεταφέρονται και στη μικρότερη, εντός των εθνικών συνόρων, κάθε χώρας. Εύκολα θα ανακαλύψετε τις αναλογίες των ανωτέρω με όσα έχουμε βιώσει στην Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια, που ασφαλώς δεν αφορούν μόνο ή ειδικά την Ελλάδα. Απλά η Ελλάδα επιλέχθηκε να χτυπηθεί λυσσαλέα πρώτη, από τον κυκλώνα, γιατί αν πέσει το ισχυρό αυτό πνευματικό προπύργιο της ανθρωπότητας, τα τείχη θα μείνουν αφύλαχτα και εύκολα θα πορθηθούν.
Έτσι μας προέκυψε μέσα σε 60 χρόνια μία Ελλάδα με καταρρακωμένη παιδεία, μηδενική βιομηχανία, στρεβλωμένη πρωτογενή παραγωγή, στηριγμένη σε κρατικές ενισχύσεις, κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις να πλέουν σε πελάγη πλήρους κοινωνικής ασυνειδησίας, έλλειψης ενότητας, τεχνητής πόλωσης και μόνιμου άλλοτε πολιτικού και άλλοτε κοινωνικού διχασμού.
Έτσι μας προέκυψε η γενικευμένη διαφθορά, με κατασπατάληση των εθνικών πόρων και η απίστευτη γραφειοκρατία, αντικίνητρο κάθε δημιουργικής προσπάθειας, που αντί να μειώνεται με κάθε νέα προσπάθεια δείχνει να ενισχύεται!
Έτσι μας προέκυψε ο ύπουλος και με επιστημονικό πρόσημο επιχειρούμενος εθνομηδενισμός, ο ιστορικός αναθεωρητισμός και η εμφανής πλέον καταπολέμηση των υγιών δεσμών του Έθνους, με τη συνεπή προώθηση των πρόθυμων και πάλι προς τούτο, με άφθονα μέσα, χρήμα και προβολή, με χρήση του μέσου της πληθυσμιακής αλλοίωσης μέσω συνδυασμένης υπογεννητικότητας και ενισχυμένης λαθρομετανάστευσης, αλλά και η συνειδητή υποβάθμιση του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με την στοχευμένη οικονομική τους εξαθλίωση και απονομιμοποίησή τους σε σχέση με την κοινωνία.
Έτσι μετά την εξαθλίωση και έλεγχο δια συνεχούς πλύσης εγκεφάλου του λαού, μας προέκυψε το επιστέγασμα όλων, μία διαβρωμένη πολιτική ηγεσία, που κακοποίησε βάναυσα και συνειδητά τη δημοκρατία, θεσπίζοντας, μέσα σε μία υπερβολή αντισυνταγματικότητας την Ασυλία της, για τις πάσης φύσεως ανομίες των εκλεκτών εκπροσώπων της.
Αυτά που έγιναν στην Ελλάδα με αριστοτεχνικό τρόπο, δεν αποτελούν παρά το καθρέφτισμα των «επιτευγμάτων» του Συστήματος στην πατρίδα των πολεμιστών και φιλοσόφων, στη γενέτειρα της Δημοκρατίας, στην κοιτίδα της Ελευθερίας και των εθνικών και κοινωνικών αγώνων, που με άλλες αναλογίες συμβαίνουν και στα υπόλοιπα κράτη.

Η αιώνια Τιτανομαχία
Καθώς οι αναζητητές της αλήθειας, με ελεύθερο πνεύμα, αγώνα και έρευνα ξεφεύγουν από το matrix της εικονικής πραγματικότητας, που μας σερβίρεται καθημερινά, συνειδητοποιούν ότι ο Κρόνος ακόμη τρώει τα παιδιά του κι η Τιτανομαχία στη συμβολική και κυριολεκτική της διάσταση ποτέ δε σταμάτησε να εξελίσσεται μέσα στο κοσμικό γίγνεσθαι.

Από το Όραμα στη Δράση (ΚΙ.Ε.ΣΥ.)
Με ρωτούν φίλοι. Τι κάνουμε;
Απαντώ: Αγώνα για απελευθέρωση και συνείδηση. Αγώνα για αρετή μέσα σ’ εμάς, στην κοινωνία μας και στην ανθρωπότητα. Μόνο έτσι δεν θα γίνουμε «τροφή» στα χέρια του Κρόνου, φορείς μίας κατακριτέας νοοτροπίας, που κληθήκαμε να πολεμήσουμε.
Πώς;
Έχουμε το όπλο που λέγεται Ελευθερία Βούλησης και ένα ακόμη που λέγεται Συνείδηση. Όταν ενεργοποιούνται συντελείται ένα θαύμα. Τα Άτομα ελκύουν τα όμοιά τους και συνδέονται σε Οργανισμούς, σε Οργανικές Συλλογικότητες, που αποκτώντας την δική τους αυτοσυνειδησία έχει καθεμία το δικό της ειδικό έργο να επιτελέσει.
Όταν το άτομο – πολίτης αποκτά αυτή τη Συνείδηση διενεργείται μυστηριακή σχάση, έκρηξη και εξάπλωση της ενέργειας αυτής στο περιβάλλον , εκλύοντας τεράστια ευεργετική ισχύ. Είναι μονόδρομος η συνείδηση να συνδέεται με την μετάδοσή της. Δεν μπορεί να αποτελέσει φυλακισμένη εντός μας ιδιοκτησία, κρυμμένη στο χώμα, διότι τότε αυτοκαταστρέφεται, αλλά οφείλει να προσφερθεί ως δωρεά στους αδελφούς και να πολλαπλασιασθεί.
Καλή η φιλοσοφία, αλλά πρακτικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, με ρωτούν.
Έχουμε εαυτό να δουλέψουμε, έχουμε οικογένεια και φίλους, που απαιτούν το ενδιαφέρον και την αγάπη μας, έχουμε πόλεις και χωριά που διψούν για ανιδιοτελείς και συνειδητούς πολίτες να διαχειριστούν τα κοινά, έχουμε πολιτεία με ανάγκη για άλλης πάστας ανθρώπους, όχι απ’ αυτούς που «φαγώθηκαν» και έτσι ομογενοποιήθηκαν με τον Κρόνο, αλλά αυτούς που αντιστάθηκαν με τη συνείδηση και τη δράση τους, θυσιαζόμενοι ως Προμηθείς για να δώσουν τη φωτιά, το φως και ένα νέο όραμα στην ανθρωπότητα, έχουμε νέες συλλογικότητες και κινήσεις, που ξεπηδούν μέσα απ’ τη φωτιά για να αναλάβουν τα ηνία.
Μπορούμε κι εμείς να ενταχθούμε σ’ αυτή τη Συλλογικότητα είναι η εναγώνια απορία και ποιοι είναι στην ηγεσία;
Μα είστε αυτή η Συλλογικότητα! Αυτή είσαι Εσύ, κάθε εσύ, που επιλέγει να βγει από την πανοπλία της ατομικότητας και να στρατευτεί στον αγώνα για συνείδηση και προσφορά, για την κατεδάφιση του φαύλου Συστήματος και το χτίσιμο της φωτεινής και χαρούμενης Πολιτείας, που όλοι δικαιούμαστε να επιζητούμε.
Όπου κάθε ΕΓΩ και κάθε ΕΣΥ, αποτελούν αναπόσπαστα και αναγκαία μέλη του ζωντανού Οργανισμού της Ελλάδας, όπου δεν χωρούν πλέον διχαστικές και διασπαστικές ιδεολογίες, συνήθειες και δράσεις, που όταν στο εξής θα εμφανίζονται - πολλές φορές έξωθεν παρακινούμενες - άμεσα θα καταστρέφονται από τα αντισώματα της ενότητας του κοινού στόχου και αρχών.
Ας μην επιζητούμε πλέον τους Ηγέτες, με την παλιά έννοια, ας γίνουμε αυτόφωτοι, για να προσφέρουμε έκαστος το δικό του μήνυμα στη συλλογική προσπάθεια.
Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με αρχηγό την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ, όπως έλεγαν κάποιοι πραγματικοί επαναστάτες και έχουμε ηγέτες άξιους, που γέννησε η Μάχη της Ζωής!

Μέσα σε μια παλλόμενη από αγανάκτηση, θυμό και δυστυχία Ελλάδα, γεννήθηκε μία νέα ελπίδα Αναγέννησής της.

Την ονομάσαμε ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (ΚΙ.Ε.ΣΥ.), για το δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την ενότητα που αποτελεί το χαρακτηριστικό μας.

Ας είναι αυτό ένα Παλλαϊκό Προσκλητήριο «Όσων Ζωντανών» αισθάνονται την ανάγκη να πάψουν να είναι άτομα, αμέτοχοι του κοινού αγώνα, «ιδιώτες» όπως εύστοχα τους χαρακτήριζαν οι πατέρες μας, όσων θέλουν να αποτελέσουν δρώντα κύτταρα, υπεύθυνα και συνειδητά, ενταγμένα μέσα στο όραμα και τον οργανισμό μιας νέας Ελλάδας. Γιατί μόνο έτσι, γενόμενοι πολλοί, συστρατευμένοι σε ένα κοινό αγώνα, που έχει χώρο και ρόλο για όλους, θα περάσουμε από ένα ωραίο Όραμα, στην αποτελεσματική Δράση.

Σημείωση:
Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (ΚΙ.Ε.ΣΥ.) οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, απευθυνόμενο σε όλους τους Έλληνες και σύντομα θα ανακοινώσει αυτά που θεωρούνται «αναγκαία» για έναν πολιτικό φορέα. Μέχρι τότε κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή ως ιδρυτικό μέλος, μέσω της σελίδας του συντάκτη στο Facebook (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ) και με e-mail στο: kokkinosinterlaw@hotmail.com .
https://www.facebook.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου