a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Kι όμως αυτή την φορά ο Γιώργης ο Κουρής, ο παμπόνηρος Κεφαλλονίτης αποδείχθηκε γάτα με πέταλα.
Kάθησε και έγραψε μια συγκλονιστική επιστολή στην Μέρκελ και μάλιστα στα γερμανικά, μέσα από την οποία της έλεγε
τα πάντα όλα.
 
Όσα θα ήθελε να της πει ο μέσος Έλληνας του καφενείου, για τους κηφήνες πολιτικούς μας που προστατεύει διαχρονικά η Γερμανία και για την ιστορική σχέση των δύο χωρών. Η επιστολή αποτελεί και ιστορικό ντοκουμέντο συνάμα και αξίζει να την διαβάσετε μπας και ξεστραβωθείτε. Χαιβάνια, ε χαιβάνια...
 
Ο Γιώργης αυτές τις μέρες έχει και ζοχάδες επειδή κάποιοι του κλέψαν την ιστορική βέσπα του από την περιοχή Διονυσίου Αρεοπαγίτου αναφέρει το kourdistoportokali.com

Διαβάστε αυτή την επιστολή που δημοσίευσε η Bild και έφτασε σε 20 εκατομμύρια αναγνώστες....


 
ΓΙΑΤΙ κ. ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ;


Γιατί δεν μας δίνετε τα λεφτά που μας χρωστάτε από την κατοχή;

Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τεμπέληδες, δεν είμαστε κλέφτες. Μας παγιδεύσατε με τις επιδοτήσεις που μας δώσατε. Μας καταστρέψατε με τα τοκογλυφικά δάνεια που μας δίνατε για διορισμούς. Eδώ και 561 χρόνια, είμαστε ή υπόδουλοι σε εσάς τους ξένους, ή αιχμάλωτοι Ελλήνων πολιτικών που οι περισσότεροι από αυτούς έπαιρναν εντολές από τις ξένες πρεσβείες. Ακόμη και εσείς οι Γερμανοί μας στείλατε βασιλιάδες και βασίλισσες. Ο Όθων της δυναστείας Βιττέλσμπαχ της Βαυαρίας, μας έφερε την πρώτη τρόικα στην Ελλάδα με τους 3 της αντιβασιλείας, τον Άρμανσμπεργκ, τον Μάουρερ, τον Εϊντεκ και κουβάλησαν μαζί τους μια καρμανιόλα μαζί με έναν Γερμανό δήμιο για να μας… «εκσυγχρονίσει».


Aγαπητή κυρία Μέρκελ,
 
Καλώς ήρθατε στη χώρα μας και ελπίζουμε όχι με αδειανά χέρια… Γιατί μόνο από ευχές για υπομονή και κουράγιο έχουμε χορτάσει… Θα ήταν προτιμότερο βέβαια το ταξίδι σας αυτό να το είχατε κάνει μετά τις Ευρωεκλογές, γιατί τώρα πολλοί ΄Ελληνες θα σας κατηγορήσουν ότι ήρθατε για να κάνετε αβάντα στον κ. Σαμαρά και αυτό μπορεί να του στοιχίσει ακριβά, γιατί εδώ ο κόσμος σας θεωρεί υπεύθυνη για την τραγωδία που βιώνει.

Κυρία Καγκελάριε, θέλουμε να σας πούμε μερικά πράγματα, που σας τα κρύβουν οι πολιτικοί μας, είτε γιατί σας φοβούνται, είτε γιατί δεν θέλουν να σας στενοχωρήσουν.
Κατ΄ αρχάς θέλουμε να μας πείτε ΓΙΑΤΙ μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ; Γιατί μια χώρα πλούσια και ευτυχισμένη σαν την Ελλάδα, την οδηγήσατε στη φτώχεια και τη δυστυχία;

Εμείς ξέρουμε ότι όταν μια επιχείρηση δεν πάει καλά, το κράτος και οι τράπεζες την βοηθάνε να συνέλθει, για να μην χαθεί η εταιρεία και για να μην μείνουν στο δρόμο οι εργαζόμενοι. Αν ο επιχειρηματίας είναι κακός ή κλέφτης του παίρνουν την περιουσία. Το εργοστάσιο όμως και τους εργαζόμενους δεν πρέπει να τους πειράξει κανείς, για να μη χάνεται η επιχείρηση και μένουν στο δρόμο άνεργοι και ανασφάλιστοι οι εργαζόμενοι. Εσείς, όμως, εδώ στη χώρα μας κάνατε ακριβώς το αντίθετο. Αγκαλιάσατε τους πολιτικούς και τους μεγαλοεπιχειρηματίες, αυτούς δηλαδή που φταίνε για τα προβλήματά μας και ξεπατώσατε τον κοσμάκη, στη φορολογία, την ανεργία, τους αρπάξατε το 50% των μισθών και των συντάξεων και πάτε να μας πάρετε τα σπίτια και τα χωράφια, πράγμα που φυσικά δεν θα σας αφήσουμε να το κάνετε…
 
Μας λέτε εσείς οι… καλαμαράδες της Ευρώπης, οι φραγκολεβαντίνοι, που αφήσατε με την πτώση της Κωνσταντινούπολης να μπουν οι Τούρκοι στην Ευρώπη, ότι είμαστε τεμπέληδες και χασομέρηδες….
Ακούστε κυρία Μέρκελ. Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε 10 εκατομμύρια, 10 εκατομμύρια ζούνε στην Ελλάδα αλλά έξω από την Ελλάδα ζούνε άλλα 10 – 15 εκατομμύρια που πηγαινοέρχονται.
 
Σας λέμε λοιπόν κ. Μέρκελ ότι εδώ και 100 χρόνια τουλάχιστον 20 εκατομμύρια Έλληνες, 10 αυτοί που μένουν μόνιμα έξω και 10 αυτοί που πηγαινοέρχονται στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού, επί 15 – 20 χρόνια δουλεύουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δουλεύουν ΔΥΟ ΟΚΤΑΩΡΑ, δεκαέξι ώρες την ημέρα! Από αυτή τη σκληρή δουλειά έχουμε φτιάξει, κ. Μέρκελ τα σπίτια, τις βίλες, τα ξενοδοχεία μας, τα χωράφια μας και όλο τον άλλον ΠΛΟΥΤΟ που βλέπει κανείς εύκολα όταν επισκέπτεται την Ελλάδα. Αυτός ο πλούτος έχει γίνει με πάρα πολύ σκληρή δουλειά στην ξενιτειά και στους 5 ωκεανούς από τους Έλληνες ναυτικούς και εφοπλιστές μας.

Έχουμε πληρώσει ακριβά τις επιδοτήσεις που μας δώσατε
Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Μέρκελ για τις επιδοτήσεις που μας στείλατε. Χίλιες φορές όμως θα ήταν προτιμότερο να μην μας τις είχατε δώσει.
Μας πιάσατε κορόιδα, κυρία Καγκελάριε! Γιατί πήραμε τις επιδοτήσεις και ξεριζώσαμε τα αμπέλια, τις ελιές, τις πορτοκαλιές μας, καταστρέψαμε τις βάρκες και τα καΐκια που ψαρεύαμε και σφάξαμε τα πρόβατα, τις γίδες και τις αγελάδες μας και τα χρήματα που μας δώσατε ξέρετε τι τα κάναμε;
Αγοράσαμε Μερσεντές, Μπε Εμ Βε και σας ξαναστείλαμε πίσω τα λεφτά και με το παραπάνω και μας υποχρεώσατε τώρα, με εντολή της λαομίσητης τρόικας, να πληρώνουμε διπλάσιους φόρους για βενζίνες και τέλη κυκλοφορίας των ακριβών αυτοκινήτων.
Αν υπάρχει, αν υπήρξε, κυρία Μέρκελ Γερμανός που να έχει δουλέψει επί 15 – 20 χρόνια, 16 ώρες την ημέρα, να μας τον φέρετε να τον γνωρίσουμε, να τον συγχαρούμε και να του κάνουμε… δώρο ένα σπίτι σ΄ ένα νησί μας.

Μας λέτε διεφθαρμένους! Διεφθαρμένοι εμείς; Ποιούς γελάσαμε; Ξέρετε να έχουμε κλέψει κάτι από κανένα; Εσείς μας έχετε εκμεταλλευτεί και μας έχετε καταληστέψει.
Οι Αγγλοι βούτηξαν τα αρχαία μας από τον Παρθενώνα και εσείς οι Γερμανοί, μας πήρατε τα λεφτά και το χρυσάφι μας. Οι Αγγλοι μας έβαλαν και κάναμε μεταξύ μας τον εμφύλιο με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές. Και εσείς οι Γερμανοί ήρθατε στη χώρα μας σαν κατακτητές, χωρίς να σας έχουμε πειράξει. Μας κάψατε, μας σκοτώσατε και μας κρεμάσατε και μας αρπάξατε σαν… «δάνειο» τα λεφτά μας από την τράπεζα της Ελλάδος. Εσείς οι ξένοι κ. Μέρκελ δεν μας αφήσατε ΠΟΤΕ ούτε να ανασάνουμε.

Εσείς οι ξένοι, κ. Μέρκελ, δεν μας στείλατε στα βάθη της Ασίας να πολεμήσουμε για τα συμφέροντά σας και στο τέλος χάσαμε την Σμύρνη και την Μικρά Ασία, ενώ οι Τούρκοι έσφαξαν πάνω από 700.000 Έλληνες και συγχρόνως δημιούργησαν 1.500.000 πρόσφυγες από τους ξεριζωμένους συμπατριώτες μας, της Ανατολής;

Γιατί κ. Μέρκελ αφήσατε τους Τούρκους να μας πάρουν τη μισή Κύπρο;
Γιατί δεν μας αφήνετε εδώ και 30 χρόνια να βγάλουμε, τα πετρέλαιά μας;
Γιατί κ. Μέρκελ, αφού μας αγαπάτε και είμαστε σύμμαχοι και συνεταίροι σας, δεν εγγυάστε τα σύνορά μας, αλλά μας αφήνετε να πληρώνουμε 5-6 δισεκατομμύρια το χρόνο σε εξοπλισμούς, προφανώς γιατί θέλετε να μας ξεζουμίσετε και να μας φορτώνετε όλο το άχρηστο και ξεπερασμένης τεχνολογίας πολεμικό υλικό.
Γιατί μας δώσατε τους Ολυμπιακούς αγώνες, όταν ξέρατε ότι ήμασταν καταχρεωμένοι;
Για να πάρετε εσείς οι ξένοι τα έργα και τις προμήθειες των υλικών για την Ολυμπιάδα.
Το ξέρετε κ. Μέρκελ, ότι πριν μπούμε στην Ευρωζώνη ήμασταν μια πλούσια και τρισευτυχισμένη χώρα;

 
Το ξέρετε κ. Καγκελάριε ότι ένα μικρό μπουκαλάκι νερό κόστιζε 50 δραχμές και μόλις μπήκαμε στο ευρώ το πληρώναμε 150 δραχμές, δηλαδή τρείς φορές επάνω; Εκείνη τη μαύρη εποχή κ. Μέρκελ, όλες οι τιμές των προϊόντων τριπλασιάστηκαν, μέσα σε μία ημέρα.
Ξέρετε πόσα έχετε κερδίσει.
Εσείς οι ξένοι από τον τριπλασιασμό των τιμών στην Ελλάδα;

 
Γιατί μας έχετε φορτώσει να περιθάλπουμε και να ταΐζουμε όλους τους μετανάστες που προορίζονται για την Ευρώπη;
Διεφθαρμένοι είμαστε εμείς οι απλοί
πολίτες κυρία Μέρκελ ή οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί, που οι Γερμανοί βιομήχανοι και το γερμανικό κράτος τους λάδωνε για να αρπάζουν τις κρατικές προμήθειες, τα δημόσια έργα και τα εξοπλιστικά προγράμματα με τιμές 2πλάσιες και 3πλάσιες από το κανονικό;
Από το 1980 που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, εδώ και 35 χρόνια η χώρα μας διοικείτο με ντιρεκτίβες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στην ουσία εσείς κυβερνούσατε την Ελλάδα. Γιατί κυρία Μέρκελ μας αφήσατε να καταστραφούμε; Γιατί μας δανείζατε; Γιατί μας αφήσατε να βουλιάξουμε; Επίτηδες το κάνατε για να μας πάρετε τα σπίτια και τα χωράφια μας;

Εσείς φταίτε και για τις χιλιάδες των διορισμών που έγιναν στη χώρα μας
Μας λέτε επίσης κ. Μέρκελ ότι είχαμε διορίσει πολλούς δημοσίους υπαλλήλους.
Ξέρετε ποιοι τους διόρισαν; ΟΙ ΞΕΝΟΙ! Ξέρετε γιατί; Γιατί δίνανε δάνεια σε ξενόδουλους Έλληνες πολιτικούς για να «αγοράζουν» ψήφους, κάθε φορά που οι πολιτικοί μας ΠΡΟΔΙΔΑΝ για χάρη των ξένων, τα εθνικά μας συμφέροντα.


Πότε για να κλείσουμε το κυπριακό πότε για να πάμε να πολεμήσουμε στην Κορέα ή το Αφγανιστάν και πότε για να δίνουμε στρατιωτικές βάσεις στους αγγλο – αμερικανούς για τις επιθέσεις και τις πειρατείες που έκαναν σε βάρος των μικρών λαών.
Να σας πούμε και κάτι που κανένας πολιτικός δεν θα σας το ΄χει πει, μέχρι σήμερα;

Ολοι όσοι διορίστηκαν στο Δημόσιο, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ και ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ και συγχρόνως την ΠΑΤΗΣΕ και το ελληνικό δημόσιο...

 
Ακούστε γιατί κυρία Μέρκελ.
Από την Ελλάδα έφευγαν για μετανάστες πάντοτε οι φτωχότεροι, αυτοί που δεν είχαν κτήματα, ή κάποια δουλίτσα και πολλοί από αυτούς ήταν αγράμματοι, ή ακόμα και άνθρωποι μειωμένης αντίληψης και σκέψης.

Παρέμειναν δε, στη χώρα τα παιδιά της αστικής τάξης και όποια άλλα είχαν κάποια δουλίτσα ή αυτοί που διορίσατε στο δημόσιο εσείς οι ξένοι. Αν δεν μας δίνατε αβέρτα δάνεια, οι πολιτικοί μας ίσως δεν θα μπορούσαν να γεμίσουν το δημόσιο με τους ψηφοφόρους τους.

Αποτέλεσμα, οι φτωχοί και… «παλαβοί» Ελληνες μετανάστες, με πολύ δουλειά 16 ώρες την ημέρα, επί 15-20 χρόνια συνέχεια, - μην το ξεχνάτε αυτό - φτιάχτηκαν οικονομικά στη μαύρη ξενιτειά και «εκπολιτίστηκαν», έκαναν οικογένεια, σπούδασαν παιδιά και είναι όλοι ευτυχισμένοι και οι περισσότεροι από αυτούς πάμπλουτοι. Και φυσικά τα μισά από τα πλούτη τους, τα έχουν επενδύσει σε σπίτια και κτήματα στην Ελλάδα και έρχεστε εσείς τώρα και πάτε να τους τα πάρετε και αυτών, με την υπερφορολόγηση που επιβάλλατε στη χώρα μας.
Κάνατε... «τεμπέληδες» χιλιάδες

Έλληνες με τα τοκογλυφικά δάνειά σας

Θέλετε να μάθετε τι έγινε με αυτούς που διορίστηκαν με τα τοκογλυφικά δάνεια που μας δίνατε; ΄Εγιναν ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!!! Εσείς τους κάνατε τεμπέληδες και στο τέλος… ψηλοπαλάβωσαν από το πολύ καθισιό! Από όλες τις απόψεις βρίσκονται σε πολύ χειρότερη μοίρα από τους ναυτικούς και τους μετανάστες μας.

Και το κράτος μας έχει ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΕΙ με τα δάνεια που δώσατε στους πολιτικούς μας, για διορισμούς και το σπουδαιότερο το κράτος μας ΕΧΑΣΕ το συνάλλαγμα που θα έστελναν αυτοί που διορίσατε στο Δημόσιο, γιατί αν δεν υπήρχαν τα δικά σας παλιοδάνεια, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, θα είχαν γίνει μετανάστες και θα είχαν γίνει πλούσιοι και δεν θα τους εκβιάζατε τώρα με τις απολύσεις που έχετε δώσει εντολή να γίνουν. Εσείς οι ξένοι κυβερνάτε την Ελλάδα εδώ και 4 χρόνια.

Και ερχόμαστε τώρα στο σπουδαιότερο:

Το ξέρουμε ότι οι πολιτικοί μας, όλοι σχεδόν οι πολιτικοί που κυβέρνησαν τα τελευταία 70 χρόνια ήταν ο ένας χειρότερος από τον άλλο.
Αλλά ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ κυρία Μέρκελ για αυτούς, ΠΟΙΟΙ τους επέλεξαν να μας κυβερνήσουν; Ποιοι τους προστάτευαν… ποιοι τους «τάιζαν», ποιοι τους διέταζαν να κάνουν όλα όσα έγιναν;.

Σας διαβεβαιώνουμε κυρία Μέρκελ ότι εμείς οι απλοί ΄Ελληνες πολίτες στην ουσία ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ από αυτούς. ΟΛΟΙ, καρφωτοί και διορισμένοι από εσάς του ξένους κάθισαν στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Σας δίνουμε το λόγο μας, κυρία Μέρκελ ότι τα τελευταία 70 χρόνια σχεδόν κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έκανε το παραμικρό, δεν πήρε την παραμικρή απόφαση, χωρίς να ρωτήσει τις πρεσβείες της Αμερικής, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας ή της Ρωσίας. Ούτε να… ξυστεί δεν τολμούσε κανείς, αν δεν ρωτούσε το αφεντικό του, τον εκάστοτε ξένο πρεσβευτή!
 
Τι φταίμε εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες κυρία Μέρκελ, που όλοι έχουμε δουλέψει σαν τα σκυλιά σε όλη μας τη ζωή, όταν εσείς οι ξένοι μας επιβάλατε όλους αυτούς τους άχρηστους πολιτικούς, τους οποίους εκδότες και καναλάρχες, πάντοτε και αυτοί συνεννοημένοι με τις πρεσβείες, προέβαλαν και επέβαλαν στον ελληνικό λαό. Και όταν κάποιος τολμούσε να λοξοδρομήσει ή να παρακάμψει τη γραμμή των ξένων, τον σπάγανε στο ξύλο με τα ΜΕΑ και τα ΤΕΑ, όπως έγινε το 1961 ή τον σκότωναν οι τραμπούκοι, οι Γκοτζαμάνηδες και λοιποί, παράδειγμα η δολοφονία του βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη ή βάζανε τον Λαό στο γύψο για 6-7 χρόνια, όπως έγινε με τη δικτατορία το 1967, από τους συνταγματάρχες.
Εσείς μας στείλατε τους Γερμανούς βασιλείς για να μας… εκσυγχρονίσουν!
Θέλετε να σας μιλήσουμε και για τα δικά σας κατορθώματα, εσάς των Γερμανών στην Ελλάδα, κυρία Μέρκελ;

 
Ακούστε λοιπόν.
Κατ΄ αρχάς μας έχετε στείλει πολλούς Γερμανούς και Γερμανίδες για βασιλιάδες μας και βασίλισσες, με κυρίαρχη φυσιογνωμία τη βασίλισσα Φρειδερίκη την πριγκιπόπουλά σας. Τράβηξε πολλά δεινά ο ελληνικός λαός από τους Γερμανούς, Βασιλιάδες και Βασίλισσες που μας ήρθαν εδώ με ένα τσούρμο Γερμανών, όπως ο Όθων της δυναστείας Βιττέλσμπαχ της Βαυαρίας, που μας έφερε την τρόικα της αντιβασιλείας των Άρμανσμπερκ, Μάουερ, Εϊντεκ και μας κουβάλησαν και μια καρμανιόλα, και επειδή οι Ελληνες αρνήθηκαν να δουλέψουν αυτό το απαίσιο μηχάνημα, μας έφεραν και Γερμανό δήμιο ειδικό στους αποκεφαλισμούς τον οποίο και χρυσοπληρώναμε!
Μπήκατε στη χώρα μας και τη λεηλατήσατε
Για την κατοχή τάπαμε. Μπήκατε στη χώρα μας, την κάψατε, την λεηλατήσατε και ακόμα περιμένουμε να μας αποζημιώσετε.
Το θέμα έχει και συνέχεια και μάλιστα πολύ δραματική για μας τους Έλληνες.

Προφανώς θα νομίζετε κυρία Μέρκελ ότι μετά το 1943 κουμάντο στην Ελλάδα έκαναν μόνο οι πρεσβείες της Αμερικής και της Αγγλίας. Λάθος.
Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι κάνανε κουμάντο κυρίως στο πολιτικό και στρατιωτικό πεδίο, στον οικονομικό τομέα όμως που επηρεάζει και το πολιτικό, κουμάντο έκανε η γερμανική πρεσβεία με τις μεγάλες γερμανικές βιομηχανίες που είχαν και τα λεφτά και επομένως μεγάλη δυνατότητα… λαδώματος!

Πρέπει να ξέρετε κυρία Μέρκελ ότι εσείς οι Γερμανοί έχετε λαδώσει τους… μισούς Έλληνες! Λαδώνατε επίσης επιλεκτικά λίγους πράγματι πολιτικούς, αλλά φροντίσατε να είναι πάντοτε εξελισσόμενοι και να έχουν μεγάλες διασυνδέσεις και έτσι κάνατε καλύτερα από τους αγγλο – αμερικανούς τη δουλειά σας.

Ένα από τα πρώτα σκάνδαλα στην μεταπολεμική Ελλάδα ήταν το 1950, το σκάνδαλο της TELEFUNKEN με τον Βουλπιώτη, γαμπρό του ιδιοκτήτη της Siemens, κ. Μέρκελ.

Πάμε και πιο κάτω.
Συγνώμη που σας ταλαιπωρούμε κ. Καγκελάριε, αλλά πρέπει να μας ακούσετε.
Zητάμε την κατανόησή σας γιατί μας έχετε πολύ αδικήσει και ταλαιπωρήσει. Ξέρουμε ότι οι Άγγλοι κέρδισαν τον πόλεμο, ξέρουμε επίσης ότι σήμερα δεν υπάρχει η βρετανική Αυτοκρατορία, όπως ξέρουμε ότι τα μισά καταστήματα στο Λονδίνο και τις άλλες πόλεις της Αγγλίας βρίσκονται στα χέρια μεταναστών, που έχουν πάρει υπαλλήλους τα παλιά αφεντικά τους.

Ξέρουμε ότι χάρη στην εργατικότητα, τη θέληση και την πειθαρχία του γερμανικού λαού, ξαναχτίσατε πολύ γρήγορα την κατεστραμμένη χώρα σας και καταφέρατε τουλάχιστον στην Ελλάδα, σε όλες τις μεγάλες και σπουδαίες θέσεις στη Βουλή, υπουργεία, δημόσιο και μεγάλες εταιρείες να μπουν Έλληνες που είχαν συνεργαστεί στην κατοχή με τους Γερμανούς κατακτητές.

Παράδειγμα ο Χριστοφοράκος της Siemens, του οποίου ο πατέρας ήταν γνωστός δοσίλογος και άνθρωπος της Γκεστάπο. Αυτός ο κύριος, λοιπόν, είχε λαδώσει, όλες τις εφημερίδες, όλα τα κανάλια, τη μισή Βουλή και το μισό υπουργικό συμβούλιο και έτσι έπαιρνε όλες τις δουλειές για τις μεγάλες γερμανικές εταιρείες


Ξέρετε κ. Μέρκελ πόσους Χριστοφοράκους διαθέτει η Ελλάδα; Εκατοντάδες, τρυπωμένοι όλοι σε μεγάλες θέσεις.
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που μετά την απελευθέρωση, επετράπη στους δοσίλογους και τους συνεργάτες της Γκεστάπο, να… κυβερνήσουν τη χώρα μας.


Θέλεις και παράδειγμα, γιατί εμείς για ότι μιλάμε, έχουμε και τα σχετικά παραδείγματα
Ο πρώτος Πρωθυπουργός των Ναζί στην Ελλάδα, ήταν ο Ιωάννης Ράλλης, που πέθανε στη φυλακή. Ο γιός του λοιπόν, ο Γεώργιος Ράλλης υπήρξε 33 χρόνια βουλευτής, 13 χρόνια υπουργός, 2 χρόνια Πρωθυπουργός, 2 χρόνια αρχηγός της Ν.Δ.
 
Μας καταλαβαίνεις λοιπόν κυρία Μέρκελ γιατί εμείς εδώ από τούτη την εφημερίδα σε βρίζουμε. Γιατί μας πνίγει το δίκιο. Μας πνίγει ο πόνος για την καταστροφή που μας φέρατε, για το χαμόγελο που μας πήρατε για τους 6.500 Έλληνες που έχουν αυτοκτονήσει από την ημέρα που μας φέρατε το μνημόνιο και για τα λεφτά που μας τα χρωστάτε και δεν μας δίνετε.

 Ελπίζουμε, όμως να καταλαβαίνετε, ότι αυτά που σας γράφουμε βγαίνουν αυθόρμητα μέσα από την καρδιά και την ψυχή μας, ότι ΟΛΑ είναι αλήθεια και σας παρακαλούμε να καθίσετε κάτω και να σκεφθείτε τι πρέπει να γίνει στη χώρα μας!

Τι θα κάναμε εμείς στη θέση σου. Να σας το πούμε και αυτό.
Θα έλεγα: Έλληνες, έχετε προσφέρει πολλά στην ανθρωπότητα, έχετε τραβήξει πολύ περισσότερα απ΄ ό,τι θα έπρεπε, είστε ένας καθαρός λαός που σας χρειάζεται η ανθρωπότητα.
Στην ουσία εδώ και 561 χρόνια βρίσκεστε υπό κατοχή, πότε από τους Τούρκους και πότε από τις διάφορες πρεσβείες. Βγείτε από την Ευρωζώνη. Θα κάνουμε ένα τίμιο λογαριασμό, όχι τοκογλυφικό, αν μας χρωστάτε θα μας πληρώσετε σε 50 χρόνια, με 10 χρόνια περίοδο χάριτος. Πάρτε και 50 δις και τραβάτε πίσω στο Εθνικό σας νόμισμα, βγάλτε τα μόνοι σας πέρα πλέον, χωρίς αφεντικά και καλή σας επιτυχία! Και είμαι σίγουρη ότι όταν ξελασπώσετε θα μας επιστρέψετε ό,τι σας δανείσαμε.

Κάντο κυρία Μέρκελ για να γεμίσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας με αγάλματά σας!...
Υ.Γ.: Για να δείτε, κ. Καγκελάριε, πόσο καλοί, εργατικοί και φιλόξενοι είμαστε εμείς οι Έλληνες, σας προσκαλούμε, μαζί με ολόκληρο το υπουργικό σας συμβούλιο να έρθετε στην Κεφαλονιά να σας φιλοξενήσουμε για όσες ημέρες θέλετε και σε όποια ημερομηνία επιθυμείτε. Όταν μας γνωρίσετε κ. Μέρκελ από κοντά, θα καταλάβετε πόσο μας έχετε αδικήσει.

Γεώργιος Α. Κουρής

Tελειώνοντας κυρία Μέρκελ σας παραθέτουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα κατά την άποψή μας πρόταση, του οικονομικού συνεργάτη της εφημερίδας μας.

FREE EUROPE-PRINT EURO

Η ΠΡΟΤΑΣΗ:
1. Η ΕΚΤ τυπώνει 100 δις Ευρώ/μήνα για όσους μήνες χρειαστεί.
2. Με τα τυπωμένα Ευρώ αγοράζεται και διαγράφεται όποιο χρέος πάνω από 100% του ΑΕΠ στις χώρες της ζώνης του Ευρώ.
3. Επιδοτείται με τυπωμένα Ευρώ όποιο επιτόκιο άνω του 1% για το υπόλοιπο χρέος (100% του ΑΕΠ) για τρία χρόνια.
4. Οι χώρες της ζώνης του Ευρώ υποχρεούνται να έχουν δευτερογενές πλεόνασμα, να καλύπτουν δηλαδή τα έξοδά τους και το κόστος των επιτοκίων (που για τρία χρόνια θα επιδοτούνται).

5. Δημιουργείται ενιαίος Ευρωπαϊκός ασφαλιστικός φορέας που ασφαλίζει όλους τους νέους μέχρι 35 ετών (αναλαμβάνει από τους Εθνικούς Οργανισμούς). Στο φορέα αυτό θα δύνανται να εισέλθουν, εφόσον το επιλέξουν, και οι πολίτες μέχρι 45 ετών με ευρωπαϊκά κριτήρια και συνεισφορά που θα πληρώσουν οι ίδιοι. Ο οργανισμός αυτός αγοράζει υπηρεσίες υγείας από τα κράτη και θα αντικαταστήσει σε βάθος χρόνου τα εθνικά ασφαλιστικά συστήματα. Η ηλικία συνταξιοδότησης και το ύψος της σύνταξης είναι ανάλογο με τις εισφορές και γίνεται ευρωπαϊκή υπόθεση.

6. Η ΕΚΤ καθορίζει τις πραγματικές ανάγκες κεφαλαιοποίησης των τραπεζών προκειμένου να σχηματίσουν πραγματικές προβλέψεις στα δανειακά χαρτοφυλάκια. Με τυπωμένα χρήματα ανακεφαλαιοποιούνται, όχι όμως για να ωφεληθούν οι παλαιοί μέτοχοι, αλλά τα εθνικά ασφαλιστικά ταμεία των χωρών. Αυτά παίρνουν τις μετοχές που θα προκύψουν.

7. Όποιος πολίτης πιστεύει ότι το υπόλοιπο του στεγαστικού του δανείου υπολείπεται της πραγματικής εμπορικής αξίας του ακινήτου του, μπορεί να αιτήσει την μείωση του κεφαλαίου του δανείου του. Όμως, ανάλογα με το ποσοστό της διαγραφής, το ακίνητο θα περιέλθει στην τράπεζα μετά από 29-99 χρόνια. Η τράπεζα θα πάρει από τυπωμένα χρήματα τη διαφορά και θα δώσει αυτά τα μελλοντικά δικαιώματα κυριότητος στην ΕΚΤ και αυτή με τη σειρά της στα Εθνικά ασφαλιστικά ταμεία. Ο πολίτης θα δικαιούται να επαναφέρει το ακίνητο σε πλήρη κυριότητα μέσα στα επόμενα 29-99 χρόνια, πληρώνοντας το διαγραμμένο μέρος του δανείου συν τόκους στο εθνικό ασφαλιστικό ταμείο.

8. Όποια παραγωγική επιχείρηση (όχι εμπορική) δεν μπορεί να κερδίσει επαρκή χρήματα για την εξυπηρέτηση των δανείων της θα μπορεί να προβαίνει σε διαγραφή μετά από συνεννόηση με την τράπεζα. Η τράπεζα θα παίρνει 20-80% σε προνομιούχες μετοχές που θα δίδονται στα εθνικά ασφαλιστικά ταμεία. Η εταιρεία θα υποχρεούται να μπει σε παράλληλη ευρωπαϊκή χρηματιστηριακή αγορά εντός έξι μηνών, οι δε προνομιούχες μετοχές θα μετατρέπονται σε κοινές σε τρία έτη.

Η πρόταση αυτή εξασφαλίζει άμεση προοπτική για τις χώρες του Νότου.
Εξασφαλίζει ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.


Δημιουργεί περιουσία στα εθνικά ασφαλιστικά συστήματα που θα κληθούν να πληρώνουν υπηρεσίες και συντάξεις σε όλους τους ασφαλισμένους άνω των 45 ετών.
Δίνει ελπίδα και προοπτική στους νέους της Ευρώπης, που δεν φταίνε σε τίποτα για την κρίση που δημιουργήθηκε από άλλες γενιές.
Δικαιώνει τους ιδρυτές της Ευρώπης.

Η πρόταση αυτή ενώνει όλο τον Νότο ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης.
Η πρόταση αυτή καθιστά την Γερμανία αξιόπιστο σύμμαχο και ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη, και όχι μισητό εχθρό που εκμεταλλεύεται την κρίση των αδύναμων χωρών.

ΥΓ1: Η παραπάνω πρόταση δεν δημιουργεί πληθωρισμό, όπως δεν δημιουργήθηκε πληθωρισμός στις ΗΠΑ που τυπώσανε τρισεκκατομμύρια δολάρια. Διότι τα χρήματα κλείνουν λογιστικές τρύπες, δεν διανέμονται προς κατανάλωση.
ΥΓ2: Η πτώση του Ευρώ θα βοηθήσει την Ευρωπαϊκή βιομηχανία και παραγωγή που βάλλεται από το εξαιρετικά υπερτιμημένο Ευρώ.
ΥΓ3: Ακόμη και η Ιαπωνία εφαρμόζει επιθετική νομισματική πολιτική. Μόνο η Ευρώπη παρακολουθεί το Ευρώ να ανεβαίνει και την παραγωγή να εξαφανίζεται


Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2014/04/20-bild.html#more 
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ 20.ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ BILD...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ...ΑΞΙΖΕΙ!!

Kι όμως αυτή την φορά ο Γιώργης ο Κουρής, ο παμπόνηρος Κεφαλλονίτης αποδείχθηκε γάτα με πέταλα.
Kάθησε και έγραψε μια συγκλονιστική επιστολή στην Μέρκελ και μάλιστα στα γερμανικά, μέσα από την οποία της έλεγε
τα πάντα όλα.
 
Όσα θα ήθελε να της πει ο μέσος Έλληνας του καφενείου, για τους κηφήνες πολιτικούς μας που προστατεύει διαχρονικά η Γερμανία και για την ιστορική σχέση των δύο χωρών. Η επιστολή αποτελεί και ιστορικό ντοκουμέντο συνάμα και αξίζει να την διαβάσετε μπας και ξεστραβωθείτε. Χαιβάνια, ε χαιβάνια...
 
Ο Γιώργης αυτές τις μέρες έχει και ζοχάδες επειδή κάποιοι του κλέψαν την ιστορική βέσπα του από την περιοχή Διονυσίου Αρεοπαγίτου αναφέρει το kourdistoportokali.com

Διαβάστε αυτή την επιστολή που δημοσίευσε η Bild και έφτασε σε 20 εκατομμύρια αναγνώστες....


 
ΓΙΑΤΙ κ. ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ;


Γιατί δεν μας δίνετε τα λεφτά που μας χρωστάτε από την κατοχή;

Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τεμπέληδες, δεν είμαστε κλέφτες. Μας παγιδεύσατε με τις επιδοτήσεις που μας δώσατε. Μας καταστρέψατε με τα τοκογλυφικά δάνεια που μας δίνατε για διορισμούς. Eδώ και 561 χρόνια, είμαστε ή υπόδουλοι σε εσάς τους ξένους, ή αιχμάλωτοι Ελλήνων πολιτικών που οι περισσότεροι από αυτούς έπαιρναν εντολές από τις ξένες πρεσβείες. Ακόμη και εσείς οι Γερμανοί μας στείλατε βασιλιάδες και βασίλισσες. Ο Όθων της δυναστείας Βιττέλσμπαχ της Βαυαρίας, μας έφερε την πρώτη τρόικα στην Ελλάδα με τους 3 της αντιβασιλείας, τον Άρμανσμπεργκ, τον Μάουρερ, τον Εϊντεκ και κουβάλησαν μαζί τους μια καρμανιόλα μαζί με έναν Γερμανό δήμιο για να μας… «εκσυγχρονίσει».


Aγαπητή κυρία Μέρκελ,
 
Καλώς ήρθατε στη χώρα μας και ελπίζουμε όχι με αδειανά χέρια… Γιατί μόνο από ευχές για υπομονή και κουράγιο έχουμε χορτάσει… Θα ήταν προτιμότερο βέβαια το ταξίδι σας αυτό να το είχατε κάνει μετά τις Ευρωεκλογές, γιατί τώρα πολλοί ΄Ελληνες θα σας κατηγορήσουν ότι ήρθατε για να κάνετε αβάντα στον κ. Σαμαρά και αυτό μπορεί να του στοιχίσει ακριβά, γιατί εδώ ο κόσμος σας θεωρεί υπεύθυνη για την τραγωδία που βιώνει.

Κυρία Καγκελάριε, θέλουμε να σας πούμε μερικά πράγματα, που σας τα κρύβουν οι πολιτικοί μας, είτε γιατί σας φοβούνται, είτε γιατί δεν θέλουν να σας στενοχωρήσουν.
Κατ΄ αρχάς θέλουμε να μας πείτε ΓΙΑΤΙ μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ; Γιατί μια χώρα πλούσια και ευτυχισμένη σαν την Ελλάδα, την οδηγήσατε στη φτώχεια και τη δυστυχία;

Εμείς ξέρουμε ότι όταν μια επιχείρηση δεν πάει καλά, το κράτος και οι τράπεζες την βοηθάνε να συνέλθει, για να μην χαθεί η εταιρεία και για να μην μείνουν στο δρόμο οι εργαζόμενοι. Αν ο επιχειρηματίας είναι κακός ή κλέφτης του παίρνουν την περιουσία. Το εργοστάσιο όμως και τους εργαζόμενους δεν πρέπει να τους πειράξει κανείς, για να μη χάνεται η επιχείρηση και μένουν στο δρόμο άνεργοι και ανασφάλιστοι οι εργαζόμενοι. Εσείς, όμως, εδώ στη χώρα μας κάνατε ακριβώς το αντίθετο. Αγκαλιάσατε τους πολιτικούς και τους μεγαλοεπιχειρηματίες, αυτούς δηλαδή που φταίνε για τα προβλήματά μας και ξεπατώσατε τον κοσμάκη, στη φορολογία, την ανεργία, τους αρπάξατε το 50% των μισθών και των συντάξεων και πάτε να μας πάρετε τα σπίτια και τα χωράφια, πράγμα που φυσικά δεν θα σας αφήσουμε να το κάνετε…
 
Μας λέτε εσείς οι… καλαμαράδες της Ευρώπης, οι φραγκολεβαντίνοι, που αφήσατε με την πτώση της Κωνσταντινούπολης να μπουν οι Τούρκοι στην Ευρώπη, ότι είμαστε τεμπέληδες και χασομέρηδες….
Ακούστε κυρία Μέρκελ. Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε 10 εκατομμύρια, 10 εκατομμύρια ζούνε στην Ελλάδα αλλά έξω από την Ελλάδα ζούνε άλλα 10 – 15 εκατομμύρια που πηγαινοέρχονται.
 
Σας λέμε λοιπόν κ. Μέρκελ ότι εδώ και 100 χρόνια τουλάχιστον 20 εκατομμύρια Έλληνες, 10 αυτοί που μένουν μόνιμα έξω και 10 αυτοί που πηγαινοέρχονται στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού, επί 15 – 20 χρόνια δουλεύουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δουλεύουν ΔΥΟ ΟΚΤΑΩΡΑ, δεκαέξι ώρες την ημέρα! Από αυτή τη σκληρή δουλειά έχουμε φτιάξει, κ. Μέρκελ τα σπίτια, τις βίλες, τα ξενοδοχεία μας, τα χωράφια μας και όλο τον άλλον ΠΛΟΥΤΟ που βλέπει κανείς εύκολα όταν επισκέπτεται την Ελλάδα. Αυτός ο πλούτος έχει γίνει με πάρα πολύ σκληρή δουλειά στην ξενιτειά και στους 5 ωκεανούς από τους Έλληνες ναυτικούς και εφοπλιστές μας.

Έχουμε πληρώσει ακριβά τις επιδοτήσεις που μας δώσατε
Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Μέρκελ για τις επιδοτήσεις που μας στείλατε. Χίλιες φορές όμως θα ήταν προτιμότερο να μην μας τις είχατε δώσει.
Μας πιάσατε κορόιδα, κυρία Καγκελάριε! Γιατί πήραμε τις επιδοτήσεις και ξεριζώσαμε τα αμπέλια, τις ελιές, τις πορτοκαλιές μας, καταστρέψαμε τις βάρκες και τα καΐκια που ψαρεύαμε και σφάξαμε τα πρόβατα, τις γίδες και τις αγελάδες μας και τα χρήματα που μας δώσατε ξέρετε τι τα κάναμε;
Αγοράσαμε Μερσεντές, Μπε Εμ Βε και σας ξαναστείλαμε πίσω τα λεφτά και με το παραπάνω και μας υποχρεώσατε τώρα, με εντολή της λαομίσητης τρόικας, να πληρώνουμε διπλάσιους φόρους για βενζίνες και τέλη κυκλοφορίας των ακριβών αυτοκινήτων.
Αν υπάρχει, αν υπήρξε, κυρία Μέρκελ Γερμανός που να έχει δουλέψει επί 15 – 20 χρόνια, 16 ώρες την ημέρα, να μας τον φέρετε να τον γνωρίσουμε, να τον συγχαρούμε και να του κάνουμε… δώρο ένα σπίτι σ΄ ένα νησί μας.

Μας λέτε διεφθαρμένους! Διεφθαρμένοι εμείς; Ποιούς γελάσαμε; Ξέρετε να έχουμε κλέψει κάτι από κανένα; Εσείς μας έχετε εκμεταλλευτεί και μας έχετε καταληστέψει.
Οι Αγγλοι βούτηξαν τα αρχαία μας από τον Παρθενώνα και εσείς οι Γερμανοί, μας πήρατε τα λεφτά και το χρυσάφι μας. Οι Αγγλοι μας έβαλαν και κάναμε μεταξύ μας τον εμφύλιο με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές. Και εσείς οι Γερμανοί ήρθατε στη χώρα μας σαν κατακτητές, χωρίς να σας έχουμε πειράξει. Μας κάψατε, μας σκοτώσατε και μας κρεμάσατε και μας αρπάξατε σαν… «δάνειο» τα λεφτά μας από την τράπεζα της Ελλάδος. Εσείς οι ξένοι κ. Μέρκελ δεν μας αφήσατε ΠΟΤΕ ούτε να ανασάνουμε.

Εσείς οι ξένοι, κ. Μέρκελ, δεν μας στείλατε στα βάθη της Ασίας να πολεμήσουμε για τα συμφέροντά σας και στο τέλος χάσαμε την Σμύρνη και την Μικρά Ασία, ενώ οι Τούρκοι έσφαξαν πάνω από 700.000 Έλληνες και συγχρόνως δημιούργησαν 1.500.000 πρόσφυγες από τους ξεριζωμένους συμπατριώτες μας, της Ανατολής;

Γιατί κ. Μέρκελ αφήσατε τους Τούρκους να μας πάρουν τη μισή Κύπρο;
Γιατί δεν μας αφήνετε εδώ και 30 χρόνια να βγάλουμε, τα πετρέλαιά μας;
Γιατί κ. Μέρκελ, αφού μας αγαπάτε και είμαστε σύμμαχοι και συνεταίροι σας, δεν εγγυάστε τα σύνορά μας, αλλά μας αφήνετε να πληρώνουμε 5-6 δισεκατομμύρια το χρόνο σε εξοπλισμούς, προφανώς γιατί θέλετε να μας ξεζουμίσετε και να μας φορτώνετε όλο το άχρηστο και ξεπερασμένης τεχνολογίας πολεμικό υλικό.
Γιατί μας δώσατε τους Ολυμπιακούς αγώνες, όταν ξέρατε ότι ήμασταν καταχρεωμένοι;
Για να πάρετε εσείς οι ξένοι τα έργα και τις προμήθειες των υλικών για την Ολυμπιάδα.
Το ξέρετε κ. Μέρκελ, ότι πριν μπούμε στην Ευρωζώνη ήμασταν μια πλούσια και τρισευτυχισμένη χώρα;

 
Το ξέρετε κ. Καγκελάριε ότι ένα μικρό μπουκαλάκι νερό κόστιζε 50 δραχμές και μόλις μπήκαμε στο ευρώ το πληρώναμε 150 δραχμές, δηλαδή τρείς φορές επάνω; Εκείνη τη μαύρη εποχή κ. Μέρκελ, όλες οι τιμές των προϊόντων τριπλασιάστηκαν, μέσα σε μία ημέρα.
Ξέρετε πόσα έχετε κερδίσει.
Εσείς οι ξένοι από τον τριπλασιασμό των τιμών στην Ελλάδα;

 
Γιατί μας έχετε φορτώσει να περιθάλπουμε και να ταΐζουμε όλους τους μετανάστες που προορίζονται για την Ευρώπη;
Διεφθαρμένοι είμαστε εμείς οι απλοί
πολίτες κυρία Μέρκελ ή οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί, που οι Γερμανοί βιομήχανοι και το γερμανικό κράτος τους λάδωνε για να αρπάζουν τις κρατικές προμήθειες, τα δημόσια έργα και τα εξοπλιστικά προγράμματα με τιμές 2πλάσιες και 3πλάσιες από το κανονικό;
Από το 1980 που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, εδώ και 35 χρόνια η χώρα μας διοικείτο με ντιρεκτίβες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στην ουσία εσείς κυβερνούσατε την Ελλάδα. Γιατί κυρία Μέρκελ μας αφήσατε να καταστραφούμε; Γιατί μας δανείζατε; Γιατί μας αφήσατε να βουλιάξουμε; Επίτηδες το κάνατε για να μας πάρετε τα σπίτια και τα χωράφια μας;

Εσείς φταίτε και για τις χιλιάδες των διορισμών που έγιναν στη χώρα μας
Μας λέτε επίσης κ. Μέρκελ ότι είχαμε διορίσει πολλούς δημοσίους υπαλλήλους.
Ξέρετε ποιοι τους διόρισαν; ΟΙ ΞΕΝΟΙ! Ξέρετε γιατί; Γιατί δίνανε δάνεια σε ξενόδουλους Έλληνες πολιτικούς για να «αγοράζουν» ψήφους, κάθε φορά που οι πολιτικοί μας ΠΡΟΔΙΔΑΝ για χάρη των ξένων, τα εθνικά μας συμφέροντα.


Πότε για να κλείσουμε το κυπριακό πότε για να πάμε να πολεμήσουμε στην Κορέα ή το Αφγανιστάν και πότε για να δίνουμε στρατιωτικές βάσεις στους αγγλο – αμερικανούς για τις επιθέσεις και τις πειρατείες που έκαναν σε βάρος των μικρών λαών.
Να σας πούμε και κάτι που κανένας πολιτικός δεν θα σας το ΄χει πει, μέχρι σήμερα;

Ολοι όσοι διορίστηκαν στο Δημόσιο, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ και ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ και συγχρόνως την ΠΑΤΗΣΕ και το ελληνικό δημόσιο...

 
Ακούστε γιατί κυρία Μέρκελ.
Από την Ελλάδα έφευγαν για μετανάστες πάντοτε οι φτωχότεροι, αυτοί που δεν είχαν κτήματα, ή κάποια δουλίτσα και πολλοί από αυτούς ήταν αγράμματοι, ή ακόμα και άνθρωποι μειωμένης αντίληψης και σκέψης.

Παρέμειναν δε, στη χώρα τα παιδιά της αστικής τάξης και όποια άλλα είχαν κάποια δουλίτσα ή αυτοί που διορίσατε στο δημόσιο εσείς οι ξένοι. Αν δεν μας δίνατε αβέρτα δάνεια, οι πολιτικοί μας ίσως δεν θα μπορούσαν να γεμίσουν το δημόσιο με τους ψηφοφόρους τους.

Αποτέλεσμα, οι φτωχοί και… «παλαβοί» Ελληνες μετανάστες, με πολύ δουλειά 16 ώρες την ημέρα, επί 15-20 χρόνια συνέχεια, - μην το ξεχνάτε αυτό - φτιάχτηκαν οικονομικά στη μαύρη ξενιτειά και «εκπολιτίστηκαν», έκαναν οικογένεια, σπούδασαν παιδιά και είναι όλοι ευτυχισμένοι και οι περισσότεροι από αυτούς πάμπλουτοι. Και φυσικά τα μισά από τα πλούτη τους, τα έχουν επενδύσει σε σπίτια και κτήματα στην Ελλάδα και έρχεστε εσείς τώρα και πάτε να τους τα πάρετε και αυτών, με την υπερφορολόγηση που επιβάλλατε στη χώρα μας.
Κάνατε... «τεμπέληδες» χιλιάδες

Έλληνες με τα τοκογλυφικά δάνειά σας

Θέλετε να μάθετε τι έγινε με αυτούς που διορίστηκαν με τα τοκογλυφικά δάνεια που μας δίνατε; ΄Εγιναν ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!!! Εσείς τους κάνατε τεμπέληδες και στο τέλος… ψηλοπαλάβωσαν από το πολύ καθισιό! Από όλες τις απόψεις βρίσκονται σε πολύ χειρότερη μοίρα από τους ναυτικούς και τους μετανάστες μας.

Και το κράτος μας έχει ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΕΙ με τα δάνεια που δώσατε στους πολιτικούς μας, για διορισμούς και το σπουδαιότερο το κράτος μας ΕΧΑΣΕ το συνάλλαγμα που θα έστελναν αυτοί που διορίσατε στο Δημόσιο, γιατί αν δεν υπήρχαν τα δικά σας παλιοδάνεια, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, θα είχαν γίνει μετανάστες και θα είχαν γίνει πλούσιοι και δεν θα τους εκβιάζατε τώρα με τις απολύσεις που έχετε δώσει εντολή να γίνουν. Εσείς οι ξένοι κυβερνάτε την Ελλάδα εδώ και 4 χρόνια.

Και ερχόμαστε τώρα στο σπουδαιότερο:

Το ξέρουμε ότι οι πολιτικοί μας, όλοι σχεδόν οι πολιτικοί που κυβέρνησαν τα τελευταία 70 χρόνια ήταν ο ένας χειρότερος από τον άλλο.
Αλλά ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ κυρία Μέρκελ για αυτούς, ΠΟΙΟΙ τους επέλεξαν να μας κυβερνήσουν; Ποιοι τους προστάτευαν… ποιοι τους «τάιζαν», ποιοι τους διέταζαν να κάνουν όλα όσα έγιναν;.

Σας διαβεβαιώνουμε κυρία Μέρκελ ότι εμείς οι απλοί ΄Ελληνες πολίτες στην ουσία ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ από αυτούς. ΟΛΟΙ, καρφωτοί και διορισμένοι από εσάς του ξένους κάθισαν στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Σας δίνουμε το λόγο μας, κυρία Μέρκελ ότι τα τελευταία 70 χρόνια σχεδόν κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έκανε το παραμικρό, δεν πήρε την παραμικρή απόφαση, χωρίς να ρωτήσει τις πρεσβείες της Αμερικής, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας ή της Ρωσίας. Ούτε να… ξυστεί δεν τολμούσε κανείς, αν δεν ρωτούσε το αφεντικό του, τον εκάστοτε ξένο πρεσβευτή!
 
Τι φταίμε εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες κυρία Μέρκελ, που όλοι έχουμε δουλέψει σαν τα σκυλιά σε όλη μας τη ζωή, όταν εσείς οι ξένοι μας επιβάλατε όλους αυτούς τους άχρηστους πολιτικούς, τους οποίους εκδότες και καναλάρχες, πάντοτε και αυτοί συνεννοημένοι με τις πρεσβείες, προέβαλαν και επέβαλαν στον ελληνικό λαό. Και όταν κάποιος τολμούσε να λοξοδρομήσει ή να παρακάμψει τη γραμμή των ξένων, τον σπάγανε στο ξύλο με τα ΜΕΑ και τα ΤΕΑ, όπως έγινε το 1961 ή τον σκότωναν οι τραμπούκοι, οι Γκοτζαμάνηδες και λοιποί, παράδειγμα η δολοφονία του βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη ή βάζανε τον Λαό στο γύψο για 6-7 χρόνια, όπως έγινε με τη δικτατορία το 1967, από τους συνταγματάρχες.
Εσείς μας στείλατε τους Γερμανούς βασιλείς για να μας… εκσυγχρονίσουν!
Θέλετε να σας μιλήσουμε και για τα δικά σας κατορθώματα, εσάς των Γερμανών στην Ελλάδα, κυρία Μέρκελ;

 
Ακούστε λοιπόν.
Κατ΄ αρχάς μας έχετε στείλει πολλούς Γερμανούς και Γερμανίδες για βασιλιάδες μας και βασίλισσες, με κυρίαρχη φυσιογνωμία τη βασίλισσα Φρειδερίκη την πριγκιπόπουλά σας. Τράβηξε πολλά δεινά ο ελληνικός λαός από τους Γερμανούς, Βασιλιάδες και Βασίλισσες που μας ήρθαν εδώ με ένα τσούρμο Γερμανών, όπως ο Όθων της δυναστείας Βιττέλσμπαχ της Βαυαρίας, που μας έφερε την τρόικα της αντιβασιλείας των Άρμανσμπερκ, Μάουερ, Εϊντεκ και μας κουβάλησαν και μια καρμανιόλα, και επειδή οι Ελληνες αρνήθηκαν να δουλέψουν αυτό το απαίσιο μηχάνημα, μας έφεραν και Γερμανό δήμιο ειδικό στους αποκεφαλισμούς τον οποίο και χρυσοπληρώναμε!
Μπήκατε στη χώρα μας και τη λεηλατήσατε
Για την κατοχή τάπαμε. Μπήκατε στη χώρα μας, την κάψατε, την λεηλατήσατε και ακόμα περιμένουμε να μας αποζημιώσετε.
Το θέμα έχει και συνέχεια και μάλιστα πολύ δραματική για μας τους Έλληνες.

Προφανώς θα νομίζετε κυρία Μέρκελ ότι μετά το 1943 κουμάντο στην Ελλάδα έκαναν μόνο οι πρεσβείες της Αμερικής και της Αγγλίας. Λάθος.
Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι κάνανε κουμάντο κυρίως στο πολιτικό και στρατιωτικό πεδίο, στον οικονομικό τομέα όμως που επηρεάζει και το πολιτικό, κουμάντο έκανε η γερμανική πρεσβεία με τις μεγάλες γερμανικές βιομηχανίες που είχαν και τα λεφτά και επομένως μεγάλη δυνατότητα… λαδώματος!

Πρέπει να ξέρετε κυρία Μέρκελ ότι εσείς οι Γερμανοί έχετε λαδώσει τους… μισούς Έλληνες! Λαδώνατε επίσης επιλεκτικά λίγους πράγματι πολιτικούς, αλλά φροντίσατε να είναι πάντοτε εξελισσόμενοι και να έχουν μεγάλες διασυνδέσεις και έτσι κάνατε καλύτερα από τους αγγλο – αμερικανούς τη δουλειά σας.

Ένα από τα πρώτα σκάνδαλα στην μεταπολεμική Ελλάδα ήταν το 1950, το σκάνδαλο της TELEFUNKEN με τον Βουλπιώτη, γαμπρό του ιδιοκτήτη της Siemens, κ. Μέρκελ.

Πάμε και πιο κάτω.
Συγνώμη που σας ταλαιπωρούμε κ. Καγκελάριε, αλλά πρέπει να μας ακούσετε.
Zητάμε την κατανόησή σας γιατί μας έχετε πολύ αδικήσει και ταλαιπωρήσει. Ξέρουμε ότι οι Άγγλοι κέρδισαν τον πόλεμο, ξέρουμε επίσης ότι σήμερα δεν υπάρχει η βρετανική Αυτοκρατορία, όπως ξέρουμε ότι τα μισά καταστήματα στο Λονδίνο και τις άλλες πόλεις της Αγγλίας βρίσκονται στα χέρια μεταναστών, που έχουν πάρει υπαλλήλους τα παλιά αφεντικά τους.

Ξέρουμε ότι χάρη στην εργατικότητα, τη θέληση και την πειθαρχία του γερμανικού λαού, ξαναχτίσατε πολύ γρήγορα την κατεστραμμένη χώρα σας και καταφέρατε τουλάχιστον στην Ελλάδα, σε όλες τις μεγάλες και σπουδαίες θέσεις στη Βουλή, υπουργεία, δημόσιο και μεγάλες εταιρείες να μπουν Έλληνες που είχαν συνεργαστεί στην κατοχή με τους Γερμανούς κατακτητές.

Παράδειγμα ο Χριστοφοράκος της Siemens, του οποίου ο πατέρας ήταν γνωστός δοσίλογος και άνθρωπος της Γκεστάπο. Αυτός ο κύριος, λοιπόν, είχε λαδώσει, όλες τις εφημερίδες, όλα τα κανάλια, τη μισή Βουλή και το μισό υπουργικό συμβούλιο και έτσι έπαιρνε όλες τις δουλειές για τις μεγάλες γερμανικές εταιρείες


Ξέρετε κ. Μέρκελ πόσους Χριστοφοράκους διαθέτει η Ελλάδα; Εκατοντάδες, τρυπωμένοι όλοι σε μεγάλες θέσεις.
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που μετά την απελευθέρωση, επετράπη στους δοσίλογους και τους συνεργάτες της Γκεστάπο, να… κυβερνήσουν τη χώρα μας.


Θέλεις και παράδειγμα, γιατί εμείς για ότι μιλάμε, έχουμε και τα σχετικά παραδείγματα
Ο πρώτος Πρωθυπουργός των Ναζί στην Ελλάδα, ήταν ο Ιωάννης Ράλλης, που πέθανε στη φυλακή. Ο γιός του λοιπόν, ο Γεώργιος Ράλλης υπήρξε 33 χρόνια βουλευτής, 13 χρόνια υπουργός, 2 χρόνια Πρωθυπουργός, 2 χρόνια αρχηγός της Ν.Δ.
 
Μας καταλαβαίνεις λοιπόν κυρία Μέρκελ γιατί εμείς εδώ από τούτη την εφημερίδα σε βρίζουμε. Γιατί μας πνίγει το δίκιο. Μας πνίγει ο πόνος για την καταστροφή που μας φέρατε, για το χαμόγελο που μας πήρατε για τους 6.500 Έλληνες που έχουν αυτοκτονήσει από την ημέρα που μας φέρατε το μνημόνιο και για τα λεφτά που μας τα χρωστάτε και δεν μας δίνετε.

 Ελπίζουμε, όμως να καταλαβαίνετε, ότι αυτά που σας γράφουμε βγαίνουν αυθόρμητα μέσα από την καρδιά και την ψυχή μας, ότι ΟΛΑ είναι αλήθεια και σας παρακαλούμε να καθίσετε κάτω και να σκεφθείτε τι πρέπει να γίνει στη χώρα μας!

Τι θα κάναμε εμείς στη θέση σου. Να σας το πούμε και αυτό.
Θα έλεγα: Έλληνες, έχετε προσφέρει πολλά στην ανθρωπότητα, έχετε τραβήξει πολύ περισσότερα απ΄ ό,τι θα έπρεπε, είστε ένας καθαρός λαός που σας χρειάζεται η ανθρωπότητα.
Στην ουσία εδώ και 561 χρόνια βρίσκεστε υπό κατοχή, πότε από τους Τούρκους και πότε από τις διάφορες πρεσβείες. Βγείτε από την Ευρωζώνη. Θα κάνουμε ένα τίμιο λογαριασμό, όχι τοκογλυφικό, αν μας χρωστάτε θα μας πληρώσετε σε 50 χρόνια, με 10 χρόνια περίοδο χάριτος. Πάρτε και 50 δις και τραβάτε πίσω στο Εθνικό σας νόμισμα, βγάλτε τα μόνοι σας πέρα πλέον, χωρίς αφεντικά και καλή σας επιτυχία! Και είμαι σίγουρη ότι όταν ξελασπώσετε θα μας επιστρέψετε ό,τι σας δανείσαμε.

Κάντο κυρία Μέρκελ για να γεμίσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας με αγάλματά σας!...
Υ.Γ.: Για να δείτε, κ. Καγκελάριε, πόσο καλοί, εργατικοί και φιλόξενοι είμαστε εμείς οι Έλληνες, σας προσκαλούμε, μαζί με ολόκληρο το υπουργικό σας συμβούλιο να έρθετε στην Κεφαλονιά να σας φιλοξενήσουμε για όσες ημέρες θέλετε και σε όποια ημερομηνία επιθυμείτε. Όταν μας γνωρίσετε κ. Μέρκελ από κοντά, θα καταλάβετε πόσο μας έχετε αδικήσει.

Γεώργιος Α. Κουρής

Tελειώνοντας κυρία Μέρκελ σας παραθέτουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα κατά την άποψή μας πρόταση, του οικονομικού συνεργάτη της εφημερίδας μας.

FREE EUROPE-PRINT EURO

Η ΠΡΟΤΑΣΗ:
1. Η ΕΚΤ τυπώνει 100 δις Ευρώ/μήνα για όσους μήνες χρειαστεί.
2. Με τα τυπωμένα Ευρώ αγοράζεται και διαγράφεται όποιο χρέος πάνω από 100% του ΑΕΠ στις χώρες της ζώνης του Ευρώ.
3. Επιδοτείται με τυπωμένα Ευρώ όποιο επιτόκιο άνω του 1% για το υπόλοιπο χρέος (100% του ΑΕΠ) για τρία χρόνια.
4. Οι χώρες της ζώνης του Ευρώ υποχρεούνται να έχουν δευτερογενές πλεόνασμα, να καλύπτουν δηλαδή τα έξοδά τους και το κόστος των επιτοκίων (που για τρία χρόνια θα επιδοτούνται).

5. Δημιουργείται ενιαίος Ευρωπαϊκός ασφαλιστικός φορέας που ασφαλίζει όλους τους νέους μέχρι 35 ετών (αναλαμβάνει από τους Εθνικούς Οργανισμούς). Στο φορέα αυτό θα δύνανται να εισέλθουν, εφόσον το επιλέξουν, και οι πολίτες μέχρι 45 ετών με ευρωπαϊκά κριτήρια και συνεισφορά που θα πληρώσουν οι ίδιοι. Ο οργανισμός αυτός αγοράζει υπηρεσίες υγείας από τα κράτη και θα αντικαταστήσει σε βάθος χρόνου τα εθνικά ασφαλιστικά συστήματα. Η ηλικία συνταξιοδότησης και το ύψος της σύνταξης είναι ανάλογο με τις εισφορές και γίνεται ευρωπαϊκή υπόθεση.

6. Η ΕΚΤ καθορίζει τις πραγματικές ανάγκες κεφαλαιοποίησης των τραπεζών προκειμένου να σχηματίσουν πραγματικές προβλέψεις στα δανειακά χαρτοφυλάκια. Με τυπωμένα χρήματα ανακεφαλαιοποιούνται, όχι όμως για να ωφεληθούν οι παλαιοί μέτοχοι, αλλά τα εθνικά ασφαλιστικά ταμεία των χωρών. Αυτά παίρνουν τις μετοχές που θα προκύψουν.

7. Όποιος πολίτης πιστεύει ότι το υπόλοιπο του στεγαστικού του δανείου υπολείπεται της πραγματικής εμπορικής αξίας του ακινήτου του, μπορεί να αιτήσει την μείωση του κεφαλαίου του δανείου του. Όμως, ανάλογα με το ποσοστό της διαγραφής, το ακίνητο θα περιέλθει στην τράπεζα μετά από 29-99 χρόνια. Η τράπεζα θα πάρει από τυπωμένα χρήματα τη διαφορά και θα δώσει αυτά τα μελλοντικά δικαιώματα κυριότητος στην ΕΚΤ και αυτή με τη σειρά της στα Εθνικά ασφαλιστικά ταμεία. Ο πολίτης θα δικαιούται να επαναφέρει το ακίνητο σε πλήρη κυριότητα μέσα στα επόμενα 29-99 χρόνια, πληρώνοντας το διαγραμμένο μέρος του δανείου συν τόκους στο εθνικό ασφαλιστικό ταμείο.

8. Όποια παραγωγική επιχείρηση (όχι εμπορική) δεν μπορεί να κερδίσει επαρκή χρήματα για την εξυπηρέτηση των δανείων της θα μπορεί να προβαίνει σε διαγραφή μετά από συνεννόηση με την τράπεζα. Η τράπεζα θα παίρνει 20-80% σε προνομιούχες μετοχές που θα δίδονται στα εθνικά ασφαλιστικά ταμεία. Η εταιρεία θα υποχρεούται να μπει σε παράλληλη ευρωπαϊκή χρηματιστηριακή αγορά εντός έξι μηνών, οι δε προνομιούχες μετοχές θα μετατρέπονται σε κοινές σε τρία έτη.

Η πρόταση αυτή εξασφαλίζει άμεση προοπτική για τις χώρες του Νότου.
Εξασφαλίζει ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.


Δημιουργεί περιουσία στα εθνικά ασφαλιστικά συστήματα που θα κληθούν να πληρώνουν υπηρεσίες και συντάξεις σε όλους τους ασφαλισμένους άνω των 45 ετών.
Δίνει ελπίδα και προοπτική στους νέους της Ευρώπης, που δεν φταίνε σε τίποτα για την κρίση που δημιουργήθηκε από άλλες γενιές.
Δικαιώνει τους ιδρυτές της Ευρώπης.

Η πρόταση αυτή ενώνει όλο τον Νότο ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης.
Η πρόταση αυτή καθιστά την Γερμανία αξιόπιστο σύμμαχο και ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη, και όχι μισητό εχθρό που εκμεταλλεύεται την κρίση των αδύναμων χωρών.

ΥΓ1: Η παραπάνω πρόταση δεν δημιουργεί πληθωρισμό, όπως δεν δημιουργήθηκε πληθωρισμός στις ΗΠΑ που τυπώσανε τρισεκκατομμύρια δολάρια. Διότι τα χρήματα κλείνουν λογιστικές τρύπες, δεν διανέμονται προς κατανάλωση.
ΥΓ2: Η πτώση του Ευρώ θα βοηθήσει την Ευρωπαϊκή βιομηχανία και παραγωγή που βάλλεται από το εξαιρετικά υπερτιμημένο Ευρώ.
ΥΓ3: Ακόμη και η Ιαπωνία εφαρμόζει επιθετική νομισματική πολιτική. Μόνο η Ευρώπη παρακολουθεί το Ευρώ να ανεβαίνει και την παραγωγή να εξαφανίζεται


Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2014/04/20-bild.html#more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου