a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μια εις βάθος ρατσιστική περιγραφή, του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία της ιδέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του κόμη Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi.
Είναι παρμένο από το βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός» που δείχνει την ρατσιστική ιδεολογία της Εβραϊκής υπεροχής και καλεί για την εξαφάνιση των ντόπιων Ευρωπαϊκών φυλών, του κόμη Richard N. Coudenhove Kalergi που εκδόθηκε στην Βιέννη το 1925. Θαυμάστε τον !!!
Οι Ευρωπαίοι πρέπει να γίνουν νεγροειδείς μιγάδες.

Ο Coudenhove Kalergi δεν ήταν Εβραίος ο ίδιος. Από την πλευρά του πατέρα του ήταν μικτής Ευρωπαϊκής καταγωγής (Φλαμανδικής, Τσέχικης, Ουγγαρέζικης και Ελληνικής) και αριστοκρατικής. Η μητέρα του ήταν Γιαπωνέζα από αριστοκρατική οικογένεια.
Παντρεύτηκε την 13 χρόνια μεγαλύτερη του Εβραία Ida Roland (που γεννήθηκε ως Ida Klausner) μια δημοφιλής ηθοποιός με την οποία απέκτησε δύο γιούς. Η Ida Roland πέθανε το 1951. Το 1952 παντρεύτηκε την Alexandra Gräfin von Tiele που το πατρικό της ήταν Bally. Το 1969 παντρεύτηκε την Αυστριακή Εβραία Melanie Benatzky Hoffmann.
Ο κόμης R. N. Courdenhove-Kalergi είναι ο πατέρας της μοντέρνας Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήταν αυτός που πρότεινε τον ύμνο του Beethoven ως εθνικό ύμνο της ΕΕ, και δραστηριοποιήθηκε πολύ για το λογότυπο της ΕΕ που περιλαμβάνει 12 αστέρια που συμβολίζουν τις 12 φυλές του Ισραήλ. Το λογότυπο οριστικοποιήθηκε από τον Εβραίο Paul M.G. Lévi.
Ο Otto von Habsburg ήταν ο διάδοχος του Coudenhove-Kalergi σαν πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ενώσεως. Είναι επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ισραήλ και αποδέκτης του ’International Humanitarian Award’, της ’Anti Defamation-League’ (ADL) της Εβραϊκής Μασονικής Στοάς B’nai B’rith.
Ο πατέρας του Coudenhove-Kalergi ήταν στενός φίλος του Theodor Herzl, του ιδρυτή του Σιωνισμού.
Πάρτε μια γεύση του τι οραματίζονται και τι σχεδιάζουν οι εν λόγω «κύριοι» και τα γράφουν στα βιβλία τους παρακαλώ για όποιον πιστεύει ακόμη ότι υπάρχουν κρυμένα, μυστικά και ντοκουμέντα ! με την δική σου Συμφωνία φυσικά [10]
[*Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάδας. Οι σημερινές φυλές και τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφανίσεως του χώρου, του χρόνου και της προκαταλήψεως.
*Η Ευρωπαϊκή-Νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια σε εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την ποικιλομορφία των λαών με μια ποικιλομορφία ατόμων.
*Η Χριστιανοσύνη, ηθικά προετοιμασμένη από τα Εβραϊκά Κείμενα (Ιωάννης), πνευματικά προετοιμάσθηκε από τους Εβραίους Αλεξανδρινούς (Φίλωνας), ήταν αναγεννημένος Εβραϊσμός. Στον βαθμό που η Ευρώπη είναι Χριστιανική, είναι στην πνευματική έννοια Εβραϊκή, στον βαθμό που η Ευρώπη είναι ηθική, είναι Εβραϊκή.
*Σχεδόν όλη η Ευρωπαϊκή ηθική βασίζεται στον Εβραϊσμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές για μια θρησκευτική η μη θρησκευτική Χριστιανική ηθική, από τον Αυγουστίνο έως τον Ρουσσώ, τον Καντ και τον Τολστόι ήταν Εβραίοι κατ επιλογήν [Wahljuden] κατά μια πνευματική έννοια. Ο Νίτσε ήταν ο μόνος μη Εβραίος, ο μόνος Ευρωπαίος ειδωλολάτρης ηθικολόγος.
*Στην Ανατολή ο Κινεζικός λαός είναι κατεξοχήν ηθικός, στην δύση είναι οι Εβραίοι.
*Ο Θεός ήταν ο αρχηγός του κράτους των αρχαίων Εβραίων, η ηθική ήταν ο αστικός κόσμος, η αμαρτία ήταν έγκλημα.
*Μέσω των αιώνων ο Εβραϊσμός παρέμεινε πιστός στην θεοκρατική ιδέα της ταυτοποίησης πολιτικής και ηθικής: Ο Χριστιανισμός και ο Σοσιαλισμός είναι απόπειρες να δημιουργήσουν έναν γήινο παράδεισο. (στην κυριολεξία ένα Κράτος του Θεού).
*Δυο χιλιάδες χρόνια πριν, οι αρχαίοι Χριστιανοί – όχι οι Φαρισαίοι και οι Σαδδουκαίοι – ήταν οι αναγεννητές της Μωσαϊκής παραδόσεως. Σήμερα δεν είναι ούτε οι Σιωνιστές ούτε οι Χριστιανοί, αλλά οι Εβραίοι ηγέτες του Σοσιαλισμού: διότι επιθυμούν με την πιο υπερυψωμένη ανιδιοτέλεια, να διαγράψουν το προπατορικό αμάρτημα του καπιταλισμού, να ελευθερώσει τους ανθρώπους από την αδικία, την βία και την υποταγή και να αλλάξουν τον εξαργυρωμένο κόσμο σε έναν γήινο παράδεισο.
*Από τον Μωυσή στον Weininger η ηθική ήταν το κύριο πρόβλημα της Εβραϊκής φιλοσοφίας.
*Σε αυτήν την βασική ηθική τάση ως προς τον κόσμο βρίσκεται η απαρχή της εξαιρετικής μεγαλοσύνης του Εβραϊκού λαού – την ίδια στιγμή επίσης ο κίνδυνος ότι οι Εβραίοι που έχουν ξεχάσει τα πιστεύω τους στην ηθική γίνονται κυνικοί εγωιστές: ενώ άνθρωποι με άλλη νοοτροπία – ακόμη διατηρούν το ίδιο ποσόν των ιπποτικών τους αξιών και των προκαταλήψεων (άνθρωπος της τιμής, τζέντλεμαν, ιππότης κλπ), που τους προστατεύει από την πτώση στην άβυσσο των αξιών.
*Αυτό που κυρίως διαχωρίζει τους Εβραίους από τους μέσους αστούς είναι το γεγονός ότι είναι καθαροί άνθρωποι.
*Το σθένος του χαρακτήρα συνδυασμένο με το κοφτερό μυαλό  προορίζει τους Εβραίους στο πιο εξαιρετικό δείγμα τους να γίνονται οι ηγέτες της αστικής ανθρωπότητας, από τους ψευδείς στους γνήσιους πνευματικούς αριστοκράτες στους πρωταγωνιστές του καπιταλισμού αλλά και της επαναστάσεως.
*Τώρα στεκόμαστε στο κατώφλι της τρίτης εποχής στους νέους καιρούς: τον Σοσιαλισμό. (Εννοεί τον Κομμουνισμό).
*Επίσης ο σοσιαλισμός υποστηρίζεται από την αστική τάξη των βιομηχανικών εργατών, οδηγούμενη από την αριστοκρατία των επαναστατών συγγραφέων  (δηλαδή τους φρενοβλαβείς όπως ο Μπαμπέφ).
*Η επιρροή της αριστοκρατίας του αίματος, η επιρροή της αριστοκρατίας του μυαλού μεγαλώνει.
*Αυτή η εξέλιξη και με αυτήν το χάος της μοντέρνας πολιτικής θα βρει τότε το τέλος της, όταν μια πνευματική αριστοκρατία (δηλαδή οι Χαζάροι) καταλάβει τα μέσα της ισχύος της κοινωνίας: η πυρίτιδα, ο χρυσός, το μελάνι (η δημοσιογραφία) και η χρήση τους για την ευλογία τους γενικού κοινού.
*Η Κομμουνιστική δικτατορία: Ένα σημαντικό βήμα για τον δρόμο. (πολύ δημοκρατικός ο πατέρας της ΕΕ)
*Ο Ρωσικός Μπολσεβικισμός συνιστά ένα αποφασιστικό βήμα προς τον σκοπό όπου μια μικρή ομάδα κομμουνιστών πνευματικών αριστοκρατών (πάρα πολύ sic, η φρενοβλάβεια δεν έχει όρια) κυβερνούν την χώρα και συνειδητά προκαλούν την ρήξη με τον πλουτοκρατισμό (η διακυβέρνηση του κόσμου μέσω του πλούτου) δημοκρατισμό που σήμερα κυβερνά τον κόσμο.
*Ο πόλεμος μεταξύ του Καπιταλισμού και του Κομμουνισμού για την κληρονομιά της εκλιπαρούσης αριστοκρατίας του αίματος είναι ένας πόλεμος φατριών της νικηφόρας αριστοκρατίας του πνεύματος, ένας αγώνας μεταξύ ατομισμού και του σοσιαλισμού, του εγωισμού και του αλτρουισμού, του ειδωλολατρικού και του χριστιανικού πνεύματος.
*Το γενικό επιτελείο αμφοτέρων στρατολογείται από την πνευματική αρχηγική φυλή της Ευρώπης [Führerrasse] τους Εβραίους.
*Ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός είναι αμφότεροι λογικοί, αμφότεροι μηχανικοί, αμφότεροι αστικοί. Το αποτέλεσμα του  πνεύματος, η ισχύς του πνεύματος, η πίστη στο πνεύμα, η ελπίδα για το πνεύμα μεγαλώνει: και μαζί του μια νέα αριστοκρατία.
*Για να ανέβει, η προωθήση στόχων είναι αναγκαία, για την επίτευξη των στόχων χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι θα καθορίζουν τους στόχους, που οδηγούν στους στόχους: η αριστοκρατία.
*Ο αριστοκράτης σαν αρχηγός είναι μια πολιτική έννοια, ο αριστοκράτης για παράδειγμα είναι ένα αισθητικό ιδεώδες.
*Η μεγαλύτερη πρόκληση απαιτεί η αριστοκρατία να συμπίπτει με την ευγένεια, ο ηγέτης με παράδειγμα: αυτή η ηγεσία πέφτει στους τέλειους ανθρώπους.
*Οι Ευρωπαίοι είναι άνθρωποι της ποσότητος και οι Εβραίοι άνθρωποι ποιότητος.
*Από τους Ευρωπαίους ανθρώπους της ποσότητας , που πιστεύουν μόνο στους αριθμούς, η μάζα, δύο ποιοτικές ράτσες αναδύονται: η αριστοκρατία του αίματος και ο Εβραϊσμός.
*Ξεχωριστά η μια από την άλλη κολλάνε στο πιστεύω τους στην ανώτερη αποστολή τους, του καλύτερου αίματος τους, στις διαφορετικές τάξεις των ανθρώπων.
*Σε αμφότερες αυτές τις ετερογενείς από πλευράς αξίας φυλές ανήκει ο πυρήνας των Ευρωπαίων ευγενών στο μέλλον: στην φεουδαρχική αριστοκρατία του αίματος, τόσον όσο δεν θα άφηνε τον εαυτό της να διαφθαρεί από την φάρμα, στην Εβραϊκή πνευματική αριστοκρατία τόσον όσο δεν θα άφηνε τον εαυτό της να διαφθαρεί από τα χρήματα (καπιταλισμός).
*Ως εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον υπάρχει ένα υπόλοιπο ηθικού κύρους ρουστίκ [χώρα-style] αριστοκρατίας και για όσο μια μικρή μάχιμη ομάδα της επαναστατικής διανόησης παραμένει.
*Εδώ η συμμόρφωση μεταξύ του Λένιν, του ανθρώπου από την χαμηλή αριστοκρατία της χώρας, και του Τρότσκυ, οι Εβραίοι εγγράμματοι γίνονται σύμβολο: εδώ οι αντιθέσεις στον χαρακτήρα και το πνεύμα, από τσιφλικάδες και εγγράμματοι, από τους κατοίκους της χώρας και των αστών, των ειδωλολατρών και των χριστιανών που ενώνεται σε μια δημιουργική σύνθεση της επαναστατικής αριστοκρατίας.
*Ένα βήμα μπροστά κατά την πνευματική έννοια θα επαρκούσε να τοποθετήσει τα καλύτερα στοιχεία των ευγενών του αίματος, οι οποίοι στην χώρα έχουν προστατεύσει την φυσική και ηθική τους υγεία από την εξαχρειωμένη επίδραση της μυρουδιάς της φάρμας, στην υπηρεσία της νέας απελευθερώσεως των ανθρώπων.
*Γιατί αυτοί προορίζονται γι ‘αυτή την θέση εξαιτίας του παραδοσιακού θάρρους τους, την αντι-μπουρζουακή και αντι-καπιταλιστική νοοτροπία, την ευθύνη τους, την περιφρόνησή τους για τα υλικά αγαθά, της στωικής εκπαίδευσης της θέλησης τους, την ακεραιότητά τους, τον ιδεαλισμό τους.]
Μετά ενοχλείσθε που σας αποκαλούν ΠΡΟΒΑΤΑ !! Νεοελληναράδες  που γονατίζετε  στις εκκλησίες και προσκυνάτε -αν είναι δυνατόν- τον Μωυσή, τον Αβρααμ, τον Ιακώβ, τον Ιωσήφ, την Μαρία και την Σάρα !!!! όλα αρχαιοελληνικά ονόματα !
***
Κατεβάστε ολόκληρο το βιβλίο στα Γερμανικά: Praktischer Idealismus

Διαβάστε ολόκληρο το μακροσκελές άρθρο εδώ balder.org
Αντε και καλοφάγωτοι !

Από : http://www.terrapapers.com/?p=55157&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29
«Πρακτικός Ιδεαλισμός» του κόμη Coudenhove Kalergi

Μια εις βάθος ρατσιστική περιγραφή, του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία της ιδέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του κόμη Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi.
Είναι παρμένο από το βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός» που δείχνει την ρατσιστική ιδεολογία της Εβραϊκής υπεροχής και καλεί για την εξαφάνιση των ντόπιων Ευρωπαϊκών φυλών, του κόμη Richard N. Coudenhove Kalergi που εκδόθηκε στην Βιέννη το 1925. Θαυμάστε τον !!!
Οι Ευρωπαίοι πρέπει να γίνουν νεγροειδείς μιγάδες.

Ο Coudenhove Kalergi δεν ήταν Εβραίος ο ίδιος. Από την πλευρά του πατέρα του ήταν μικτής Ευρωπαϊκής καταγωγής (Φλαμανδικής, Τσέχικης, Ουγγαρέζικης και Ελληνικής) και αριστοκρατικής. Η μητέρα του ήταν Γιαπωνέζα από αριστοκρατική οικογένεια.
Παντρεύτηκε την 13 χρόνια μεγαλύτερη του Εβραία Ida Roland (που γεννήθηκε ως Ida Klausner) μια δημοφιλής ηθοποιός με την οποία απέκτησε δύο γιούς. Η Ida Roland πέθανε το 1951. Το 1952 παντρεύτηκε την Alexandra Gräfin von Tiele που το πατρικό της ήταν Bally. Το 1969 παντρεύτηκε την Αυστριακή Εβραία Melanie Benatzky Hoffmann.
Ο κόμης R. N. Courdenhove-Kalergi είναι ο πατέρας της μοντέρνας Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήταν αυτός που πρότεινε τον ύμνο του Beethoven ως εθνικό ύμνο της ΕΕ, και δραστηριοποιήθηκε πολύ για το λογότυπο της ΕΕ που περιλαμβάνει 12 αστέρια που συμβολίζουν τις 12 φυλές του Ισραήλ. Το λογότυπο οριστικοποιήθηκε από τον Εβραίο Paul M.G. Lévi.
Ο Otto von Habsburg ήταν ο διάδοχος του Coudenhove-Kalergi σαν πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ενώσεως. Είναι επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ισραήλ και αποδέκτης του ’International Humanitarian Award’, της ’Anti Defamation-League’ (ADL) της Εβραϊκής Μασονικής Στοάς B’nai B’rith.
Ο πατέρας του Coudenhove-Kalergi ήταν στενός φίλος του Theodor Herzl, του ιδρυτή του Σιωνισμού.
Πάρτε μια γεύση του τι οραματίζονται και τι σχεδιάζουν οι εν λόγω «κύριοι» και τα γράφουν στα βιβλία τους παρακαλώ για όποιον πιστεύει ακόμη ότι υπάρχουν κρυμένα, μυστικά και ντοκουμέντα ! με την δική σου Συμφωνία φυσικά [10]
[*Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάδας. Οι σημερινές φυλές και τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφανίσεως του χώρου, του χρόνου και της προκαταλήψεως.
*Η Ευρωπαϊκή-Νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια σε εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την ποικιλομορφία των λαών με μια ποικιλομορφία ατόμων.
*Η Χριστιανοσύνη, ηθικά προετοιμασμένη από τα Εβραϊκά Κείμενα (Ιωάννης), πνευματικά προετοιμάσθηκε από τους Εβραίους Αλεξανδρινούς (Φίλωνας), ήταν αναγεννημένος Εβραϊσμός. Στον βαθμό που η Ευρώπη είναι Χριστιανική, είναι στην πνευματική έννοια Εβραϊκή, στον βαθμό που η Ευρώπη είναι ηθική, είναι Εβραϊκή.
*Σχεδόν όλη η Ευρωπαϊκή ηθική βασίζεται στον Εβραϊσμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές για μια θρησκευτική η μη θρησκευτική Χριστιανική ηθική, από τον Αυγουστίνο έως τον Ρουσσώ, τον Καντ και τον Τολστόι ήταν Εβραίοι κατ επιλογήν [Wahljuden] κατά μια πνευματική έννοια. Ο Νίτσε ήταν ο μόνος μη Εβραίος, ο μόνος Ευρωπαίος ειδωλολάτρης ηθικολόγος.
*Στην Ανατολή ο Κινεζικός λαός είναι κατεξοχήν ηθικός, στην δύση είναι οι Εβραίοι.
*Ο Θεός ήταν ο αρχηγός του κράτους των αρχαίων Εβραίων, η ηθική ήταν ο αστικός κόσμος, η αμαρτία ήταν έγκλημα.
*Μέσω των αιώνων ο Εβραϊσμός παρέμεινε πιστός στην θεοκρατική ιδέα της ταυτοποίησης πολιτικής και ηθικής: Ο Χριστιανισμός και ο Σοσιαλισμός είναι απόπειρες να δημιουργήσουν έναν γήινο παράδεισο. (στην κυριολεξία ένα Κράτος του Θεού).
*Δυο χιλιάδες χρόνια πριν, οι αρχαίοι Χριστιανοί – όχι οι Φαρισαίοι και οι Σαδδουκαίοι – ήταν οι αναγεννητές της Μωσαϊκής παραδόσεως. Σήμερα δεν είναι ούτε οι Σιωνιστές ούτε οι Χριστιανοί, αλλά οι Εβραίοι ηγέτες του Σοσιαλισμού: διότι επιθυμούν με την πιο υπερυψωμένη ανιδιοτέλεια, να διαγράψουν το προπατορικό αμάρτημα του καπιταλισμού, να ελευθερώσει τους ανθρώπους από την αδικία, την βία και την υποταγή και να αλλάξουν τον εξαργυρωμένο κόσμο σε έναν γήινο παράδεισο.
*Από τον Μωυσή στον Weininger η ηθική ήταν το κύριο πρόβλημα της Εβραϊκής φιλοσοφίας.
*Σε αυτήν την βασική ηθική τάση ως προς τον κόσμο βρίσκεται η απαρχή της εξαιρετικής μεγαλοσύνης του Εβραϊκού λαού – την ίδια στιγμή επίσης ο κίνδυνος ότι οι Εβραίοι που έχουν ξεχάσει τα πιστεύω τους στην ηθική γίνονται κυνικοί εγωιστές: ενώ άνθρωποι με άλλη νοοτροπία – ακόμη διατηρούν το ίδιο ποσόν των ιπποτικών τους αξιών και των προκαταλήψεων (άνθρωπος της τιμής, τζέντλεμαν, ιππότης κλπ), που τους προστατεύει από την πτώση στην άβυσσο των αξιών.
*Αυτό που κυρίως διαχωρίζει τους Εβραίους από τους μέσους αστούς είναι το γεγονός ότι είναι καθαροί άνθρωποι.
*Το σθένος του χαρακτήρα συνδυασμένο με το κοφτερό μυαλό  προορίζει τους Εβραίους στο πιο εξαιρετικό δείγμα τους να γίνονται οι ηγέτες της αστικής ανθρωπότητας, από τους ψευδείς στους γνήσιους πνευματικούς αριστοκράτες στους πρωταγωνιστές του καπιταλισμού αλλά και της επαναστάσεως.
*Τώρα στεκόμαστε στο κατώφλι της τρίτης εποχής στους νέους καιρούς: τον Σοσιαλισμό. (Εννοεί τον Κομμουνισμό).
*Επίσης ο σοσιαλισμός υποστηρίζεται από την αστική τάξη των βιομηχανικών εργατών, οδηγούμενη από την αριστοκρατία των επαναστατών συγγραφέων  (δηλαδή τους φρενοβλαβείς όπως ο Μπαμπέφ).
*Η επιρροή της αριστοκρατίας του αίματος, η επιρροή της αριστοκρατίας του μυαλού μεγαλώνει.
*Αυτή η εξέλιξη και με αυτήν το χάος της μοντέρνας πολιτικής θα βρει τότε το τέλος της, όταν μια πνευματική αριστοκρατία (δηλαδή οι Χαζάροι) καταλάβει τα μέσα της ισχύος της κοινωνίας: η πυρίτιδα, ο χρυσός, το μελάνι (η δημοσιογραφία) και η χρήση τους για την ευλογία τους γενικού κοινού.
*Η Κομμουνιστική δικτατορία: Ένα σημαντικό βήμα για τον δρόμο. (πολύ δημοκρατικός ο πατέρας της ΕΕ)
*Ο Ρωσικός Μπολσεβικισμός συνιστά ένα αποφασιστικό βήμα προς τον σκοπό όπου μια μικρή ομάδα κομμουνιστών πνευματικών αριστοκρατών (πάρα πολύ sic, η φρενοβλάβεια δεν έχει όρια) κυβερνούν την χώρα και συνειδητά προκαλούν την ρήξη με τον πλουτοκρατισμό (η διακυβέρνηση του κόσμου μέσω του πλούτου) δημοκρατισμό που σήμερα κυβερνά τον κόσμο.
*Ο πόλεμος μεταξύ του Καπιταλισμού και του Κομμουνισμού για την κληρονομιά της εκλιπαρούσης αριστοκρατίας του αίματος είναι ένας πόλεμος φατριών της νικηφόρας αριστοκρατίας του πνεύματος, ένας αγώνας μεταξύ ατομισμού και του σοσιαλισμού, του εγωισμού και του αλτρουισμού, του ειδωλολατρικού και του χριστιανικού πνεύματος.
*Το γενικό επιτελείο αμφοτέρων στρατολογείται από την πνευματική αρχηγική φυλή της Ευρώπης [Führerrasse] τους Εβραίους.
*Ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός είναι αμφότεροι λογικοί, αμφότεροι μηχανικοί, αμφότεροι αστικοί. Το αποτέλεσμα του  πνεύματος, η ισχύς του πνεύματος, η πίστη στο πνεύμα, η ελπίδα για το πνεύμα μεγαλώνει: και μαζί του μια νέα αριστοκρατία.
*Για να ανέβει, η προωθήση στόχων είναι αναγκαία, για την επίτευξη των στόχων χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι θα καθορίζουν τους στόχους, που οδηγούν στους στόχους: η αριστοκρατία.
*Ο αριστοκράτης σαν αρχηγός είναι μια πολιτική έννοια, ο αριστοκράτης για παράδειγμα είναι ένα αισθητικό ιδεώδες.
*Η μεγαλύτερη πρόκληση απαιτεί η αριστοκρατία να συμπίπτει με την ευγένεια, ο ηγέτης με παράδειγμα: αυτή η ηγεσία πέφτει στους τέλειους ανθρώπους.
*Οι Ευρωπαίοι είναι άνθρωποι της ποσότητος και οι Εβραίοι άνθρωποι ποιότητος.
*Από τους Ευρωπαίους ανθρώπους της ποσότητας , που πιστεύουν μόνο στους αριθμούς, η μάζα, δύο ποιοτικές ράτσες αναδύονται: η αριστοκρατία του αίματος και ο Εβραϊσμός.
*Ξεχωριστά η μια από την άλλη κολλάνε στο πιστεύω τους στην ανώτερη αποστολή τους, του καλύτερου αίματος τους, στις διαφορετικές τάξεις των ανθρώπων.
*Σε αμφότερες αυτές τις ετερογενείς από πλευράς αξίας φυλές ανήκει ο πυρήνας των Ευρωπαίων ευγενών στο μέλλον: στην φεουδαρχική αριστοκρατία του αίματος, τόσον όσο δεν θα άφηνε τον εαυτό της να διαφθαρεί από την φάρμα, στην Εβραϊκή πνευματική αριστοκρατία τόσον όσο δεν θα άφηνε τον εαυτό της να διαφθαρεί από τα χρήματα (καπιταλισμός).
*Ως εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον υπάρχει ένα υπόλοιπο ηθικού κύρους ρουστίκ [χώρα-style] αριστοκρατίας και για όσο μια μικρή μάχιμη ομάδα της επαναστατικής διανόησης παραμένει.
*Εδώ η συμμόρφωση μεταξύ του Λένιν, του ανθρώπου από την χαμηλή αριστοκρατία της χώρας, και του Τρότσκυ, οι Εβραίοι εγγράμματοι γίνονται σύμβολο: εδώ οι αντιθέσεις στον χαρακτήρα και το πνεύμα, από τσιφλικάδες και εγγράμματοι, από τους κατοίκους της χώρας και των αστών, των ειδωλολατρών και των χριστιανών που ενώνεται σε μια δημιουργική σύνθεση της επαναστατικής αριστοκρατίας.
*Ένα βήμα μπροστά κατά την πνευματική έννοια θα επαρκούσε να τοποθετήσει τα καλύτερα στοιχεία των ευγενών του αίματος, οι οποίοι στην χώρα έχουν προστατεύσει την φυσική και ηθική τους υγεία από την εξαχρειωμένη επίδραση της μυρουδιάς της φάρμας, στην υπηρεσία της νέας απελευθερώσεως των ανθρώπων.
*Γιατί αυτοί προορίζονται γι ‘αυτή την θέση εξαιτίας του παραδοσιακού θάρρους τους, την αντι-μπουρζουακή και αντι-καπιταλιστική νοοτροπία, την ευθύνη τους, την περιφρόνησή τους για τα υλικά αγαθά, της στωικής εκπαίδευσης της θέλησης τους, την ακεραιότητά τους, τον ιδεαλισμό τους.]
Μετά ενοχλείσθε που σας αποκαλούν ΠΡΟΒΑΤΑ !! Νεοελληναράδες  που γονατίζετε  στις εκκλησίες και προσκυνάτε -αν είναι δυνατόν- τον Μωυσή, τον Αβρααμ, τον Ιακώβ, τον Ιωσήφ, την Μαρία και την Σάρα !!!! όλα αρχαιοελληνικά ονόματα !
***
Κατεβάστε ολόκληρο το βιβλίο στα Γερμανικά: Praktischer Idealismus

Διαβάστε ολόκληρο το μακροσκελές άρθρο εδώ balder.org
Αντε και καλοφάγωτοι !

Από : http://www.terrapapers.com/?p=55157&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου