a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

1) Κυκλοφορεί ανάμεσά μας ο Σόρος και παρέθεσε δείπνο σε μπουμπούκια .... προψες ;;; Τράγκας έφη .... χαχαχααχα υψηλούς επισκέπτες έχουν οι ψευδοαναρχοκουλτουροαριστεροαυτόνομοι ....... χιχιχιχιχι

2)  Το άσχημο είναι πως ακούμε "αντι"-μνημονιακούς οι οποίοι μεταξύ "αντι"-μνημονιακών ευχάριστων λόγων, μας ενημερώνουν για να αρχίσουμε να ..... χωνεύουμε την διάλυση της χώρας, τις ΕΟΖ, την Θράκη, το Αιγαίο και .... και .... και ....
Μην παθητικοποιηθείς Έλληνα ακούγοντας όμορφες ανεδαφικές κουβεντούλες και προτροπές. Και τα καλλίτερα παιδιά παραπλανιούνται από τις υπόγειες συστημικές νουθεσίες που δεν είναι σε θέση να τις συνειδητοποιήσουν, λόγω θυμικού. Την έχω ζήσει αυτήν την κατάσταση και μάλιστα την έχω εκφράσει και μοιραστεί μαζί σου πολλές φορές. Και μόνον που τις ακούς επί καθημερινής βάσεως σαν πλύση εγκεφάλου για να πειστείς στην μη συμμετοχή σου, θα πρέπει να σε προβληματίσει, εφ όσον δεν έχει προβληματίσει τους ίδιους που την κάνουν.

Δεν είναι μόνον αυτό όμως...., προστέθηκε και η κρατική μηχανή να σε εκφοβίσει προτρέποντάς σε να πας να ψηφίσεις ειδάλλως θα υποστείς ..... κυρώσεις. Είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Έτσι εσύ καλέ μου Έλληνα βρίσκεσαι στην μέση σε πλήρη σύγχυση και αυτό φαντάζει να είναι λογικό, καθ' όσον αυτός είναι και ο σκοπός του συστήματος. Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ στο ποιο είναι τελικά το καθήκον. Το ζήτημα είναι να καταλάβουμε πως σε κάθε περίπτωση το σύστημα στηρίζεται σε μας αφού καλύπτει και τις δύο πλευρές, χωρίς να κουνήσει φαινομενικά ούτε το μικρό του δακτυλάκι.

Δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να ξεχνάς πως δόθηκαν αγώνες και χύθηκε αίμα για να ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ το θεσμικό αυτό δικαίωμα της ψήφου, που σήμερα αφελώς απεμπολείται. Μια ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του παρελθόντος, εξ αιτίας των ολιγαρχικών μοναρχικών συστημάτων.
Νοιώθεις πως δεν συμφωνείς με τα πεπραγμένα τους και λογικά σκέφτεσαι ;;
τότε το κάνεις πράξη και όχι αδράνεια, ώστε να μπορείς να έχεις το δικαίωμα να εκφέρεις γνώμη. Ειδάλλως ο μη συμμετέχων σε κάθε περίπτωση δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα γνώμης και άποψης.
Και αν κάποιος σκεφτεί μα και τον Χίτλερ τον ψήφισαν, σκέψου πως η επιλογή έγινε τότε από αντίδραση και εξ ανάγκης, όπως σήμερα αναδύθηκε η Χ.Α. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Επιβιώνει πάνω στην δική σου αντίδραση.

Ακόμα και αν πιστεύεις πως δεν θα ανατρέψεις μια κατάσταση με την συμμετοχή σου, εσύ θα έχεις προσπαθήσει θεσμικά, δημοκρατικά και με το μοναδικό θεσμικό όπλο που σου άφησαν στα χέρια, να στείλεις στο σπίτι τους τους περισσότερους από αυτούς, αντί να αφήσεις ανεξέλεγκτο στο πεδίο της μάχης να αλωνίζουν οι ποντικοί. Έτσι έγινε και με τον Λεωνίδα. Ήξερε πως θα πέσει, αλλά τουλάχιστον ήξερε πως το καθήκον του ήταν ΙΕΡΟ με τα δεδομένα της χρονικής στιγμής και γι αυτό έμεινε αιώνια σεβάσμια μνήμη . Κατάλαβε πως η συμμετοχή σου στα κοινά με κάθε τρόπο και μέσον ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ.

Το να δραστηριοποιείσαι και σε άλλα διαφορετικά επίπεδα άγια πράττεις, αλλά δεν σημαίνει πως θα απαξιώσεις κάποιο άλλο σου δικαίωμα !!! Διότι καλέ μου Έλληνα, εσύ είσαι που επιλέγεις, εσύ εκλέγεις και ανακαλείς, για να έχεις το δικαίωμα να μιλάς για ανακλητότητα. Τα πάντα εξαρτώνται από εσένα..... Πως θα αφήσεις αυτό σου το δικαίωμα έρμαιο σε άλλα χέρια ;; Πως θα αφήσεις να εκλέγονται κυβερνήσεις με χαμηλά ποσοστά που θα τα αυξάνεις εσύ με την αποχή σου ;;; Κατάλαβε πως δεν έχει να κάνει με νόμους και πολιτικές. Εκεί είσαι ΕΣΥ και ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ και εσύ δεν έχεις να κάνεις με τους νόμους τους και τις κυβερνήσεις τους.
χμχμ αντίθετα τους βολεύει η μη συμμετοχή σου, για να έχουν να ισχυρίζονται εκ των υστέρων πως εσύ που δεν σηκώθηκες από τον καναπέ συναίνεσες ή τον ψήφισες έμμεσα. Δεν το διαπίστωσες ακόμα ;;; Δεν θα έπρεπε να το έχεις ήδη διαπιστώσει ;;; Γίνε ενεργός πολίτης με κάθε τρόπο και μέσον .... ΜΠΟΡΕΙΣ.

Αν αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε δίλημμα, επειδή και οι δύο πλευρές έχουν ισχυρά επιχειρήματα που σε τραβούν σαν λάστιχο η κάθε τους πλευρά ..... και αν εξακολουθείς να μην μπορείς να αποφασίσεις, ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ. Μην εμπιστεύεσαι ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλον το τι σου λέει. Κανένας δεν κατέχει το αλάθητο ..... και η όποια ορθότητα πίστης εξαρτάται από την βάση στην οποία στηρίζεται.
Θυμήσου τα σοφά λόγια του Κρισναμούρτι που παρακινούσε τους υποστηρικτές του, να μην δίνουν σημασία στα λόγια του, αλλά σε αυτά που η δική τους ελεύθερη ψυχή τους υπαγόρευε .......


3) Αλήθεια κ. Σταθάκη, πως και ξεχάσατε την ...... επανεξέταση της σύμβασης της Αττικής οδού ;

4) Και για να μην ξεχνάμε, σύζυγος μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ γράφει τις ομιλίες Προβόπουλου ......

5)  εδώ που τα λέμε, οι επιστημονικοί υπάλληλοι (ναι καλά ξέρω έχουν πτυχία και ντοκτοράτα .... ), πλάστηκαν "κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση" των καθηγητάδων τους ...... του αδελφάτου της στρογγυλής τραπέζης ...... φευ ..... 

και αφού τα λέμε συνεχίζω. Είχα σκοπό να αναρτήσω μια φωτογραφία με την πυραμίδα σχετική με την διαστρωμάτωση των κοινωνικών τάξεων, (εεε καλά την έχετε δει πολλές φορές), αλλά το μετάνιωσα. Το μετάνιωσα επειδή έπαψε να ισχύει η πυραμίδα και όλοι και όλα έγιναν flat, σαν να τους (μας) πέρασε οδοστρωτήρας. Εκτός από μια "πολύ φωτισμένη" ελίτ, τόοοσο φωτισμένη που ξέμεινε και από εναλλακτική ενέργεια, πέσαμε στο σκοτάδι, έσβησε και το μάτι της ..... κουζίνας

Αναρωτιέμαι από την άλλη, αν η κοινωνία σκοπεύει να συνεχίζει να παράγει απλώς "τα ανθρωπάκια" του Γαϊτη ή κατά πιο σύγχρονη έκδοση "ρομποτάκια"....., διότι ενώ αυτοί προσπαθούν να παρουσιάσουν στους "Ανωτέρους" τους (ναι καλέ και βέβαια έχουν Ανωτέρους τους) πως ακολουθούν την ισονομία και καθόλου τον διαχωρισμό, οι ίδιοι απέχουν παρασάγγας, νομίζοντας πως ξεγελούν τους Νόμους. Βλέπετε το παιγνίδι παίζεται σε άλλο επίπεδο, άσχετα το τι καταλαβαίνουμε και βιώνουμε εμείς.

Το δε χειρότερο απ' όλα "στον κήπο των Γομόρρων" είναι το θράσος και η αισχύνη αρκετών επιχειρήσεων που ακολουθούν την μέθοδο της πυραμίδας. Τι μου λέτε εσείς τώρα "δις εξ εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" .... η ρήση ισχύει σε κάθε περίπτωση και όχι μόνον σε εκλογές και υποψηφίους. Και δεν καταλαβαίνουν όλοι οι συμμετέχοντες, πως με αυτόν τον τρόπο δεν προάγουν την επιχειρηματικότητα και την δημιουργία, αλλά γίνονται συμμέτοχοι στο παιγνίδι του τζόγου, που κάποιος έστησε προς όφελός με κάποια καθρεφτάκια και γιρλάντες ........

Χρειάζεται να πει κανείς και άλλα .....;;;


6) Όταν υπάρχουν εμπάθειες και εμμονές για το οτιδήποτε, δηλώνουμε αδυναμία και έλλειψη κατανόησης,

7) Αχχχχ είναι τόσο απλή η Αλήθεια, όσο τούτες οι λέξεις που γράφονται.
ΑΓΑΠΗ σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ...... έτσι τόσο απλά
Είναι η μόνη που μας απελευθερώνει πραγματικά .... Όμως μάθαμε να την βλέπουμε στενά και περιορισμένα ..... γιατί δεν καταλάβαμε πως η Αγάπη είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ !!!


8)  ρήμα Δαιδάλω = εργάζομαι με τέχνη => Δαίδαλος = ο κατέχων την τέχνη !!!

9) Κάτι "φιλανθρωπικά" ιδρύματα και ΜΚΟ που "φιλοξενούν" παιδιά αλλοδαπών, μας έχουν εξηγήσει από που είναι αυτά τα παιδιά ;;; Φύτρωσαν μόνα τους ;;; χάθηκαν οι γονείς όλων αυτών των παιδιών ;; ήρθαν μόνα τους ;;; είχαν χρήματα ;; ποιός τους τα έδωσε ;; Μάλιστα ...... και τι έκαναν αυτά τα τόσο "καλά" ιδρύματα και ΜΚΟ για να βρουν τους γονείς τους ή τους συγγενείς τους και να τα στείλουν πίσω, παρά στήνουν οργανώσεις και το παίζουν φιλάνθρωποι ;; Ας μην ξεχνούν αυτοί που οργανώνουν τέτοια ιδρύματα, πως η πατρίδα αυτή έχει υποστεί πολλές φορές παιδομαζώματα. Ζουν άνθρωποι σήμερα από το παιδομάζωμα των Άγγλων και των Βουλγάρων.
Μπορεί οι νέοι να έχουν το μυαλό τους έξω από το κεφάλι τους, κυρίως επειδή τα βρήκαν έτοιμα, μπορεί ακόμα και να έχουν αποκτήσει παιδί και οικογένεια, αλλά έχουν μαύρα μεσάνυχτα γενικότερα στην ζωή που βρέθηκαν.
Όσο για κάτι Ιερώνυμους που φωτογραφίζονται με αυτά τα δύσμοιρα παιδιά, θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί καλλίτερα, αλλά βλέπεις οι μεγαλομέτοχοι τραπεζών δεν ξέρουν από τέτοια, ξέρουν όμως από ........ φιλανθρωπίες, ενώ θα έπρεπε να φροντίσουν(ει) ως καλοί(ός) "ποιμένες (ας)" να βρουν τα συγγενικά πρόσωπα αυτών των παιδιών.


10) Το ξέρατε πως έχουμε και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον Γ' υιό του Αχιλλέα ;;; Να τον έχετε υπ' όψιν σας. Ο νεαρός Κων/νος Γ' είπε πως η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που ίδρυσε ο Κων/νος Α'. Τι σου είναι η παπαγαλία ......

11) ΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ => ΑΝΘΡΩΠΟΣ :

Ο Σωκράτης στον Πλατωνικό διάλογο του Κρατύλου :

......................
ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Νομίζω ότι και το όνομα των ανθρώπων, μία από αυτές τις αλλοιώσεις υπέστη, καθώς και αυτό έγινε όνομα, ενώ πριν ήταν έκφρασις. Με την αφαίρεσιν του γράμματος Άλφα και με την μεταβολήν του τόνου της λήγουσας από οξύτερο σε βαρύτερο.
ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ: Τι εννοείς ;
ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Ιδού τι εννοώ: Το όνομα "άνθρωπος" σημαίνει ότι τα μεν άλλα ζώα τίποτε από όσα βλέπουν δεν μελετούν, δεν συλλογίζονται και δεν αναθρούν … τίποτε ήτοι δεν παρατηρούν με προσοχή… ο δε άνθρωπος άπαξ και δει κάτι – άπαξ δηλαδή και «όπωπε» κάτι – και αναθρεί και συλλογίζεται ό,τι όπωπε. Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι ο άνθρωπος σωστά ονομάστηκε "άνθρωπος", διότι είναι το μοναδικό ζώον, το οποίον "αναθρεί ά όπωπε", παρατηρεί δηλαδή με μεγάλη προσοχή ό,τι έχει δει…................

Όσον αφορά το "άνω Θρώσκω" είναι πολύ μεταγενέστερη εξήγηση λατινογενούς προέλευσης .............. Η Ελληνική γλώσσα έδινε ανώτερη σημασιολογία στην οντότητα ως Νους - Νόηση - Διάνοια , ενώ μεταγενέστερα δυστυχώς εξηγείται ως Χωμάτινος (Homo κλπ) ........


12) Το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος είναι : το πως εξηγεί τα φαινόμενα και δρώμενα γύρο του, μέσω της αντίληψής του. Αν την έχει κι αυτή και δεν είναι ένα ρομποτάκι κατηχητικής επανάληψης (!!!)

13) "Τα κράτη δεν είναι οργανισμοί ήθους, ηθικής και δικαίου, είναι οργανισμοί ισχύος". Νόαμ Τσόμσκι

14)  Ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο επιτέλους ;; αλλά με όλη την σημασία της φράσεως. Κάποτε δεν πρέπει να το κυβερνήσουν οι νόμιμοι και γηγενείς κάτοικοί του ;; κυβερνούν όλοι οι άλλοι εκτός ημών. Αυτό νοείται δίκαιο και λογικό ;; όλοι αυτοί οι νέοι που ακολουθούν διάφορες οργανώσεις όνομα και μη χωριό, κατανοούν τι ακριβώς κάνουν στην πατρίδα τους ;; ή είναι ποτισμένοι μέχρι το μεδούλι με διάφορα .... δηλητήρια ;;;

15)  Η αηδία που αισθάνομαι είναι τόσο μεγάλη που ξεχειλίζει και με πνίγει για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Κατηγορούν υποτίθεται ο ένας τον άλλον, ενώ η αλήθεια είναι πως όλοι τους παίζουν το σιωνιστικό παιγνίδι, εις βάρος ενός αφελέστατου λαού. Ενός λαού που είναι έτοιμος από τεράστια ηλιθιότητα, να πεθάνει για μία πίστη, να σκοτώσει για ένα δόγμα, να τσακωθεί για οποιοδήποτε εγκεφαλικό του κόλλημα.

Έχουν μερικοί πολιτικοί το θράσος να μιλούν για "δημοκρατική παράταξη του Κ. Καραμανλή", ένας ακόμα "εθνάρχης" που σκότωνε και απογύμνωνε την Ελλάδα με μεθοδικότητα και δολιότητα, για να την ολοκληρώσουν Μητσοτάκηδες, Παπανδρέϊδες, Σαμαράδες και κυρίως Βενιζέλοι.

Φτάσαμε να μιλάμε για παρεμβολή στην δικαιοσύνη για ένα θέμα που δεν θα έπρεπε τόσο να μας ενδιαφέρει, όσο θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει η παρέμβαση - ομολογία δια στόματος Στουρνάρα στην δικαιοσύνη ώστε να την επιρρεάσει στο θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ, για να μην αναφερθώ σε άλλους νόμους που αντίκεινται στο Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Φτου τους και φτου μας.
ή μήπως ξεχάσαμε την θέση των καθεστωτικών ΜΜΕ τύπου Πρετεντέρη που εξέφραζαν τότε την άποψή τους ότι "η δικαιοσύνη δεν έκανε σωστά το καθήκον της" επειδή επέλεξε την μην προφυλάκιση κάποιων στελεχών της ΧΑ.εεεε ;;;;

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ βιώνουμε και δεν είναι μονάχα χρυσαυγίτικη. Έτσι βολεύει, αλλά δεν είναι έτσι. Η Ναζιστική και φασιστική θεωρία εξυπηρετεί τα μάλα όλες τις διαπλεκόμενες πολιτικές πλευρές, από άκρη σε άκρη, οι οποίες θελητά και συνειδητά παίζουν το βρώμικο παιγνίδι τους. Εκτρώματα που καλλιεργήθηκαν και εδραιώθηκαν σε θρησκευτικές πάσης φύσεως σέχτες. Είναι αρκετό να σκεφθείτε τα σύμβολα που χρησιμοποιήθηκαν. Βέβαια δεν είναι υπόθεση μόνον των εντός της βουλής, διότι υπάρχουν ακόμα σοβαρότεροι κίνδυνοι εκτός της βουλής που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, με όχι ευρεία δημοσιοποίησή τους φυσικά και κυρίως μέσα στα κεφάλια μερικών νεαρών κυρίως ανθρώπων, οι οποίοι από τεράστια βλακεία δεν καταλαβαίνουν πως συμμετέχουν και αυτοί στο σιωνιστικό τους παιγνίδι, μέσω Σόρος, υπόγειας προπαγάνδας κλπ.

Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πως η ιστορία γράφεται από τους νικητές και με τον τρόπο που εξυπηρετεί την κάθε πλευρά, σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Στην εποχή των Τεράτων, παρέχεται η δυνατότητα στην αήθη συμπεριφορά του αρχιτέκτονα της καταστροφής της χώρας Γιωργάκη, να έχει και λόγο πολιτικό. Αυτή είναι η κατάντια μας.

Όλοι εσείς που λέτε πως είστε Έλληνες θα πρέπει να καταλάβετε πως όλοι αυτοί μαζί τα τρώνε και πίνουνε. Γι αυτό διαλύουν την παιδεία μας, για να μην υπάρχει το επίπεδο συνείδησης που χρειάζεται, ώστε να καταφέρνει ο καθένας μόνος του να κρίνει και να βγάζει τα συμπεράσματά του. Όχι μόνον για το ποιόν τους, αλλά και για το σημαντικότερο όλων : του τι είναι Φύση και Ζωή .............. Γι αυτό εδώ και χιλιάαααδες χρόνια, καπηλεύτηκαν την Ελληνική πραγματεία και την διαστρέβλωσαν παντοιοτρόπως.

Κανονικά πατριώτη αυτοί όλοι θα πρέπει να είναι οι χαμένοι και όχι εμείς όπως το θέλουν και όπως συμβαίνει όοοοοολα αυτά τα χρόνια. Γι αυτό πασχίζουν για κατάπτυστους νόμους, για να καλούν εύκολα μέσα φτωχοποιημένα χέρια άλλων χωρών που αυτοί ενίοτε τους κατάντησαν έτσι, για να αλώνουν συστηματικά τους συμπαγείς ευρωπαϊκούς λαούς.

Αυτή είναι η πραγματικότητά μας. Και ακόμα περισσότερο ότι όλοι τους μας θεωρούν πολίτες δευτέρας κατηγορίας, ευκολο- διαχειρήσιμους από πάσης απόψεως, μαζί με όλους αυτούς τους δυστυχείς που με ευκολία καλούν, για να περνούν αυτοί σαν πασάδες εις βάρος των πάντων.


Νάγια 
Σχολιασμοί με πολλές καλημέρες στους φίλους !!!

1) Κυκλοφορεί ανάμεσά μας ο Σόρος και παρέθεσε δείπνο σε μπουμπούκια .... προψες ;;; Τράγκας έφη .... χαχαχααχα υψηλούς επισκέπτες έχουν οι ψευδοαναρχοκουλτουροαριστεροαυτόνομοι ....... χιχιχιχιχι

2)  Το άσχημο είναι πως ακούμε "αντι"-μνημονιακούς οι οποίοι μεταξύ "αντι"-μνημονιακών ευχάριστων λόγων, μας ενημερώνουν για να αρχίσουμε να ..... χωνεύουμε την διάλυση της χώρας, τις ΕΟΖ, την Θράκη, το Αιγαίο και .... και .... και ....
Μην παθητικοποιηθείς Έλληνα ακούγοντας όμορφες ανεδαφικές κουβεντούλες και προτροπές. Και τα καλλίτερα παιδιά παραπλανιούνται από τις υπόγειες συστημικές νουθεσίες που δεν είναι σε θέση να τις συνειδητοποιήσουν, λόγω θυμικού. Την έχω ζήσει αυτήν την κατάσταση και μάλιστα την έχω εκφράσει και μοιραστεί μαζί σου πολλές φορές. Και μόνον που τις ακούς επί καθημερινής βάσεως σαν πλύση εγκεφάλου για να πειστείς στην μη συμμετοχή σου, θα πρέπει να σε προβληματίσει, εφ όσον δεν έχει προβληματίσει τους ίδιους που την κάνουν.

Δεν είναι μόνον αυτό όμως...., προστέθηκε και η κρατική μηχανή να σε εκφοβίσει προτρέποντάς σε να πας να ψηφίσεις ειδάλλως θα υποστείς ..... κυρώσεις. Είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Έτσι εσύ καλέ μου Έλληνα βρίσκεσαι στην μέση σε πλήρη σύγχυση και αυτό φαντάζει να είναι λογικό, καθ' όσον αυτός είναι και ο σκοπός του συστήματος. Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ στο ποιο είναι τελικά το καθήκον. Το ζήτημα είναι να καταλάβουμε πως σε κάθε περίπτωση το σύστημα στηρίζεται σε μας αφού καλύπτει και τις δύο πλευρές, χωρίς να κουνήσει φαινομενικά ούτε το μικρό του δακτυλάκι.

Δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να ξεχνάς πως δόθηκαν αγώνες και χύθηκε αίμα για να ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ το θεσμικό αυτό δικαίωμα της ψήφου, που σήμερα αφελώς απεμπολείται. Μια ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του παρελθόντος, εξ αιτίας των ολιγαρχικών μοναρχικών συστημάτων.
Νοιώθεις πως δεν συμφωνείς με τα πεπραγμένα τους και λογικά σκέφτεσαι ;;
τότε το κάνεις πράξη και όχι αδράνεια, ώστε να μπορείς να έχεις το δικαίωμα να εκφέρεις γνώμη. Ειδάλλως ο μη συμμετέχων σε κάθε περίπτωση δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα γνώμης και άποψης.
Και αν κάποιος σκεφτεί μα και τον Χίτλερ τον ψήφισαν, σκέψου πως η επιλογή έγινε τότε από αντίδραση και εξ ανάγκης, όπως σήμερα αναδύθηκε η Χ.Α. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Επιβιώνει πάνω στην δική σου αντίδραση.

Ακόμα και αν πιστεύεις πως δεν θα ανατρέψεις μια κατάσταση με την συμμετοχή σου, εσύ θα έχεις προσπαθήσει θεσμικά, δημοκρατικά και με το μοναδικό θεσμικό όπλο που σου άφησαν στα χέρια, να στείλεις στο σπίτι τους τους περισσότερους από αυτούς, αντί να αφήσεις ανεξέλεγκτο στο πεδίο της μάχης να αλωνίζουν οι ποντικοί. Έτσι έγινε και με τον Λεωνίδα. Ήξερε πως θα πέσει, αλλά τουλάχιστον ήξερε πως το καθήκον του ήταν ΙΕΡΟ με τα δεδομένα της χρονικής στιγμής και γι αυτό έμεινε αιώνια σεβάσμια μνήμη . Κατάλαβε πως η συμμετοχή σου στα κοινά με κάθε τρόπο και μέσον ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ.

Το να δραστηριοποιείσαι και σε άλλα διαφορετικά επίπεδα άγια πράττεις, αλλά δεν σημαίνει πως θα απαξιώσεις κάποιο άλλο σου δικαίωμα !!! Διότι καλέ μου Έλληνα, εσύ είσαι που επιλέγεις, εσύ εκλέγεις και ανακαλείς, για να έχεις το δικαίωμα να μιλάς για ανακλητότητα. Τα πάντα εξαρτώνται από εσένα..... Πως θα αφήσεις αυτό σου το δικαίωμα έρμαιο σε άλλα χέρια ;; Πως θα αφήσεις να εκλέγονται κυβερνήσεις με χαμηλά ποσοστά που θα τα αυξάνεις εσύ με την αποχή σου ;;; Κατάλαβε πως δεν έχει να κάνει με νόμους και πολιτικές. Εκεί είσαι ΕΣΥ και ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ και εσύ δεν έχεις να κάνεις με τους νόμους τους και τις κυβερνήσεις τους.
χμχμ αντίθετα τους βολεύει η μη συμμετοχή σου, για να έχουν να ισχυρίζονται εκ των υστέρων πως εσύ που δεν σηκώθηκες από τον καναπέ συναίνεσες ή τον ψήφισες έμμεσα. Δεν το διαπίστωσες ακόμα ;;; Δεν θα έπρεπε να το έχεις ήδη διαπιστώσει ;;; Γίνε ενεργός πολίτης με κάθε τρόπο και μέσον .... ΜΠΟΡΕΙΣ.

Αν αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε δίλημμα, επειδή και οι δύο πλευρές έχουν ισχυρά επιχειρήματα που σε τραβούν σαν λάστιχο η κάθε τους πλευρά ..... και αν εξακολουθείς να μην μπορείς να αποφασίσεις, ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ. Μην εμπιστεύεσαι ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλον το τι σου λέει. Κανένας δεν κατέχει το αλάθητο ..... και η όποια ορθότητα πίστης εξαρτάται από την βάση στην οποία στηρίζεται.
Θυμήσου τα σοφά λόγια του Κρισναμούρτι που παρακινούσε τους υποστηρικτές του, να μην δίνουν σημασία στα λόγια του, αλλά σε αυτά που η δική τους ελεύθερη ψυχή τους υπαγόρευε .......


3) Αλήθεια κ. Σταθάκη, πως και ξεχάσατε την ...... επανεξέταση της σύμβασης της Αττικής οδού ;

4) Και για να μην ξεχνάμε, σύζυγος μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ γράφει τις ομιλίες Προβόπουλου ......

5)  εδώ που τα λέμε, οι επιστημονικοί υπάλληλοι (ναι καλά ξέρω έχουν πτυχία και ντοκτοράτα .... ), πλάστηκαν "κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση" των καθηγητάδων τους ...... του αδελφάτου της στρογγυλής τραπέζης ...... φευ ..... 

και αφού τα λέμε συνεχίζω. Είχα σκοπό να αναρτήσω μια φωτογραφία με την πυραμίδα σχετική με την διαστρωμάτωση των κοινωνικών τάξεων, (εεε καλά την έχετε δει πολλές φορές), αλλά το μετάνιωσα. Το μετάνιωσα επειδή έπαψε να ισχύει η πυραμίδα και όλοι και όλα έγιναν flat, σαν να τους (μας) πέρασε οδοστρωτήρας. Εκτός από μια "πολύ φωτισμένη" ελίτ, τόοοσο φωτισμένη που ξέμεινε και από εναλλακτική ενέργεια, πέσαμε στο σκοτάδι, έσβησε και το μάτι της ..... κουζίνας

Αναρωτιέμαι από την άλλη, αν η κοινωνία σκοπεύει να συνεχίζει να παράγει απλώς "τα ανθρωπάκια" του Γαϊτη ή κατά πιο σύγχρονη έκδοση "ρομποτάκια"....., διότι ενώ αυτοί προσπαθούν να παρουσιάσουν στους "Ανωτέρους" τους (ναι καλέ και βέβαια έχουν Ανωτέρους τους) πως ακολουθούν την ισονομία και καθόλου τον διαχωρισμό, οι ίδιοι απέχουν παρασάγγας, νομίζοντας πως ξεγελούν τους Νόμους. Βλέπετε το παιγνίδι παίζεται σε άλλο επίπεδο, άσχετα το τι καταλαβαίνουμε και βιώνουμε εμείς.

Το δε χειρότερο απ' όλα "στον κήπο των Γομόρρων" είναι το θράσος και η αισχύνη αρκετών επιχειρήσεων που ακολουθούν την μέθοδο της πυραμίδας. Τι μου λέτε εσείς τώρα "δις εξ εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" .... η ρήση ισχύει σε κάθε περίπτωση και όχι μόνον σε εκλογές και υποψηφίους. Και δεν καταλαβαίνουν όλοι οι συμμετέχοντες, πως με αυτόν τον τρόπο δεν προάγουν την επιχειρηματικότητα και την δημιουργία, αλλά γίνονται συμμέτοχοι στο παιγνίδι του τζόγου, που κάποιος έστησε προς όφελός με κάποια καθρεφτάκια και γιρλάντες ........

Χρειάζεται να πει κανείς και άλλα .....;;;


6) Όταν υπάρχουν εμπάθειες και εμμονές για το οτιδήποτε, δηλώνουμε αδυναμία και έλλειψη κατανόησης,

7) Αχχχχ είναι τόσο απλή η Αλήθεια, όσο τούτες οι λέξεις που γράφονται.
ΑΓΑΠΗ σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ...... έτσι τόσο απλά
Είναι η μόνη που μας απελευθερώνει πραγματικά .... Όμως μάθαμε να την βλέπουμε στενά και περιορισμένα ..... γιατί δεν καταλάβαμε πως η Αγάπη είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ !!!


8)  ρήμα Δαιδάλω = εργάζομαι με τέχνη => Δαίδαλος = ο κατέχων την τέχνη !!!

9) Κάτι "φιλανθρωπικά" ιδρύματα και ΜΚΟ που "φιλοξενούν" παιδιά αλλοδαπών, μας έχουν εξηγήσει από που είναι αυτά τα παιδιά ;;; Φύτρωσαν μόνα τους ;;; χάθηκαν οι γονείς όλων αυτών των παιδιών ;; ήρθαν μόνα τους ;;; είχαν χρήματα ;; ποιός τους τα έδωσε ;; Μάλιστα ...... και τι έκαναν αυτά τα τόσο "καλά" ιδρύματα και ΜΚΟ για να βρουν τους γονείς τους ή τους συγγενείς τους και να τα στείλουν πίσω, παρά στήνουν οργανώσεις και το παίζουν φιλάνθρωποι ;; Ας μην ξεχνούν αυτοί που οργανώνουν τέτοια ιδρύματα, πως η πατρίδα αυτή έχει υποστεί πολλές φορές παιδομαζώματα. Ζουν άνθρωποι σήμερα από το παιδομάζωμα των Άγγλων και των Βουλγάρων.
Μπορεί οι νέοι να έχουν το μυαλό τους έξω από το κεφάλι τους, κυρίως επειδή τα βρήκαν έτοιμα, μπορεί ακόμα και να έχουν αποκτήσει παιδί και οικογένεια, αλλά έχουν μαύρα μεσάνυχτα γενικότερα στην ζωή που βρέθηκαν.
Όσο για κάτι Ιερώνυμους που φωτογραφίζονται με αυτά τα δύσμοιρα παιδιά, θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί καλλίτερα, αλλά βλέπεις οι μεγαλομέτοχοι τραπεζών δεν ξέρουν από τέτοια, ξέρουν όμως από ........ φιλανθρωπίες, ενώ θα έπρεπε να φροντίσουν(ει) ως καλοί(ός) "ποιμένες (ας)" να βρουν τα συγγενικά πρόσωπα αυτών των παιδιών.


10) Το ξέρατε πως έχουμε και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον Γ' υιό του Αχιλλέα ;;; Να τον έχετε υπ' όψιν σας. Ο νεαρός Κων/νος Γ' είπε πως η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που ίδρυσε ο Κων/νος Α'. Τι σου είναι η παπαγαλία ......

11) ΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ => ΑΝΘΡΩΠΟΣ :

Ο Σωκράτης στον Πλατωνικό διάλογο του Κρατύλου :

......................
ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Νομίζω ότι και το όνομα των ανθρώπων, μία από αυτές τις αλλοιώσεις υπέστη, καθώς και αυτό έγινε όνομα, ενώ πριν ήταν έκφρασις. Με την αφαίρεσιν του γράμματος Άλφα και με την μεταβολήν του τόνου της λήγουσας από οξύτερο σε βαρύτερο.
ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ: Τι εννοείς ;
ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Ιδού τι εννοώ: Το όνομα "άνθρωπος" σημαίνει ότι τα μεν άλλα ζώα τίποτε από όσα βλέπουν δεν μελετούν, δεν συλλογίζονται και δεν αναθρούν … τίποτε ήτοι δεν παρατηρούν με προσοχή… ο δε άνθρωπος άπαξ και δει κάτι – άπαξ δηλαδή και «όπωπε» κάτι – και αναθρεί και συλλογίζεται ό,τι όπωπε. Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι ο άνθρωπος σωστά ονομάστηκε "άνθρωπος", διότι είναι το μοναδικό ζώον, το οποίον "αναθρεί ά όπωπε", παρατηρεί δηλαδή με μεγάλη προσοχή ό,τι έχει δει…................

Όσον αφορά το "άνω Θρώσκω" είναι πολύ μεταγενέστερη εξήγηση λατινογενούς προέλευσης .............. Η Ελληνική γλώσσα έδινε ανώτερη σημασιολογία στην οντότητα ως Νους - Νόηση - Διάνοια , ενώ μεταγενέστερα δυστυχώς εξηγείται ως Χωμάτινος (Homo κλπ) ........


12) Το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος είναι : το πως εξηγεί τα φαινόμενα και δρώμενα γύρο του, μέσω της αντίληψής του. Αν την έχει κι αυτή και δεν είναι ένα ρομποτάκι κατηχητικής επανάληψης (!!!)

13) "Τα κράτη δεν είναι οργανισμοί ήθους, ηθικής και δικαίου, είναι οργανισμοί ισχύος". Νόαμ Τσόμσκι

14)  Ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο επιτέλους ;; αλλά με όλη την σημασία της φράσεως. Κάποτε δεν πρέπει να το κυβερνήσουν οι νόμιμοι και γηγενείς κάτοικοί του ;; κυβερνούν όλοι οι άλλοι εκτός ημών. Αυτό νοείται δίκαιο και λογικό ;; όλοι αυτοί οι νέοι που ακολουθούν διάφορες οργανώσεις όνομα και μη χωριό, κατανοούν τι ακριβώς κάνουν στην πατρίδα τους ;; ή είναι ποτισμένοι μέχρι το μεδούλι με διάφορα .... δηλητήρια ;;;

15)  Η αηδία που αισθάνομαι είναι τόσο μεγάλη που ξεχειλίζει και με πνίγει για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Κατηγορούν υποτίθεται ο ένας τον άλλον, ενώ η αλήθεια είναι πως όλοι τους παίζουν το σιωνιστικό παιγνίδι, εις βάρος ενός αφελέστατου λαού. Ενός λαού που είναι έτοιμος από τεράστια ηλιθιότητα, να πεθάνει για μία πίστη, να σκοτώσει για ένα δόγμα, να τσακωθεί για οποιοδήποτε εγκεφαλικό του κόλλημα.

Έχουν μερικοί πολιτικοί το θράσος να μιλούν για "δημοκρατική παράταξη του Κ. Καραμανλή", ένας ακόμα "εθνάρχης" που σκότωνε και απογύμνωνε την Ελλάδα με μεθοδικότητα και δολιότητα, για να την ολοκληρώσουν Μητσοτάκηδες, Παπανδρέϊδες, Σαμαράδες και κυρίως Βενιζέλοι.

Φτάσαμε να μιλάμε για παρεμβολή στην δικαιοσύνη για ένα θέμα που δεν θα έπρεπε τόσο να μας ενδιαφέρει, όσο θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει η παρέμβαση - ομολογία δια στόματος Στουρνάρα στην δικαιοσύνη ώστε να την επιρρεάσει στο θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ, για να μην αναφερθώ σε άλλους νόμους που αντίκεινται στο Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Φτου τους και φτου μας.
ή μήπως ξεχάσαμε την θέση των καθεστωτικών ΜΜΕ τύπου Πρετεντέρη που εξέφραζαν τότε την άποψή τους ότι "η δικαιοσύνη δεν έκανε σωστά το καθήκον της" επειδή επέλεξε την μην προφυλάκιση κάποιων στελεχών της ΧΑ.εεεε ;;;;

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ βιώνουμε και δεν είναι μονάχα χρυσαυγίτικη. Έτσι βολεύει, αλλά δεν είναι έτσι. Η Ναζιστική και φασιστική θεωρία εξυπηρετεί τα μάλα όλες τις διαπλεκόμενες πολιτικές πλευρές, από άκρη σε άκρη, οι οποίες θελητά και συνειδητά παίζουν το βρώμικο παιγνίδι τους. Εκτρώματα που καλλιεργήθηκαν και εδραιώθηκαν σε θρησκευτικές πάσης φύσεως σέχτες. Είναι αρκετό να σκεφθείτε τα σύμβολα που χρησιμοποιήθηκαν. Βέβαια δεν είναι υπόθεση μόνον των εντός της βουλής, διότι υπάρχουν ακόμα σοβαρότεροι κίνδυνοι εκτός της βουλής που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, με όχι ευρεία δημοσιοποίησή τους φυσικά και κυρίως μέσα στα κεφάλια μερικών νεαρών κυρίως ανθρώπων, οι οποίοι από τεράστια βλακεία δεν καταλαβαίνουν πως συμμετέχουν και αυτοί στο σιωνιστικό τους παιγνίδι, μέσω Σόρος, υπόγειας προπαγάνδας κλπ.

Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πως η ιστορία γράφεται από τους νικητές και με τον τρόπο που εξυπηρετεί την κάθε πλευρά, σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Στην εποχή των Τεράτων, παρέχεται η δυνατότητα στην αήθη συμπεριφορά του αρχιτέκτονα της καταστροφής της χώρας Γιωργάκη, να έχει και λόγο πολιτικό. Αυτή είναι η κατάντια μας.

Όλοι εσείς που λέτε πως είστε Έλληνες θα πρέπει να καταλάβετε πως όλοι αυτοί μαζί τα τρώνε και πίνουνε. Γι αυτό διαλύουν την παιδεία μας, για να μην υπάρχει το επίπεδο συνείδησης που χρειάζεται, ώστε να καταφέρνει ο καθένας μόνος του να κρίνει και να βγάζει τα συμπεράσματά του. Όχι μόνον για το ποιόν τους, αλλά και για το σημαντικότερο όλων : του τι είναι Φύση και Ζωή .............. Γι αυτό εδώ και χιλιάαααδες χρόνια, καπηλεύτηκαν την Ελληνική πραγματεία και την διαστρέβλωσαν παντοιοτρόπως.

Κανονικά πατριώτη αυτοί όλοι θα πρέπει να είναι οι χαμένοι και όχι εμείς όπως το θέλουν και όπως συμβαίνει όοοοοολα αυτά τα χρόνια. Γι αυτό πασχίζουν για κατάπτυστους νόμους, για να καλούν εύκολα μέσα φτωχοποιημένα χέρια άλλων χωρών που αυτοί ενίοτε τους κατάντησαν έτσι, για να αλώνουν συστηματικά τους συμπαγείς ευρωπαϊκούς λαούς.

Αυτή είναι η πραγματικότητά μας. Και ακόμα περισσότερο ότι όλοι τους μας θεωρούν πολίτες δευτέρας κατηγορίας, ευκολο- διαχειρήσιμους από πάσης απόψεως, μαζί με όλους αυτούς τους δυστυχείς που με ευκολία καλούν, για να περνούν αυτοί σαν πασάδες εις βάρος των πάντων.


Νάγια 

1 σχόλιο:

  1. ωραια λοιπον ναγια,αντε και παμε να ψηφισουμε! για τι??? για την ευρωπαικη χουντα???
    να την νομιμοποιησουμε??? για να "στειλουμε" τους "αντιμνομονιακους",να τους κανουν ντα???
    η να βρουνε τραπεζι να στρωθουν και νεοι μνηστηρες???..

    ΑπάντησηΔιαγραφή