a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου, Oι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA.

[Το άρθρο είχε δημοσιευθεί στην miastala.com το 2010 και την επομένη της δημοσίευσης η Γορίτσα έπιασε φωτιά]

Είχα την συνήθεια να τεκμηριώνω τα άρθρα μου μέχρι αηδίας, γινόταν χειρότερα κι από επιστημονική διατριβή, ούτε πεϊπερολόγος [8] [9] -δόκιμος όρος- να ήμουνα. Σήμερα … φτου φτου, μακριά από ‘μένα. Όποιος θέλει να τεκμηριώσει ας μελετήσει κι ας ερευνήσει μόνος του.
[Αν η ύλη ενός άλλου κόσμου βρίσκεται στην ατμόσφαιρά μας, η ορθόδοξη σκέψη θα δεχόταν – και είναι δεκτό – πως θα επηρεαζόταν από την γήινη βαρύτητα και θα έπεφτε κάτω στη Γη, όχι μόνο η ύλη αυτή, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος πάνω στον οποίο βρίσκεται.  Φανταστείτε κάποια αντικείμενα στα ύφαλα του πλοίου. Κάποιες φορές τα αντικείμενα αυτά πέφτουν στον πάτο του ωκεανού. Όχι όμως και το πλοίο.
Τι νόημα όμως έχουν οι εκφράσεις, οι εξηγήσεις και οι παραδοχές;
Ο τρόπος μας είναι ο εξής.
Ορίστε τα στοιχεία. Κοιτάξτε τα μόνοι σας. Συμπεράνετε ό,τι θέλετε.
Τι νόημα μπορεί να έχει το τι πιστεύω εγώ;
Ορίστε τα στοιχεία.

Σκεφτείτε για λογαριασμό σας επιτέλους, έστω και για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσετε στις θάλασσες του αφηρημένου! Η επιστημονική γνώση δεν είναι αντικειμενική. [8][9] Όλες οι βάσεις στις οποίες είναι στηριγμένα τα θεόρατα οικοδομήματά της είναι αυθαίρετες. Είναι, όπως ακριβώς και ο πολιτισμός μας, μια Συνωμοσία, ένα πονηρό συμβόλαιο, ένας εξορκισμός. Έχουμε τα γεγονότα για να μην κινδυνεύουν οι υπάρχουσες αιτιολογίες. Κατάρα σε όλα τ’ άλλα.
Ζούμε υπό το καθεστώς πολύ αυστηρής έρευνας και εγκαθίδρυσης αυθαίρετων συμπερασμάτων, που επηρεάζουν άμεσα όλους τους ανθρώπους, και το όπλο που χρησιμοποιούμε πιο συχνά ενάντια σ’ αυτό το καθεστώς είναι η αμφισβήτηση και η γελοιοποίηση. Δεν έχουμε άλλη λύση: αμφισβητείστε και γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε! Πώς μπορεί να εξελιχθεί σωστά και να λειτουργήσει η γνώση, κάτω από τέτοιες συνθήκες;] Charles Fort
Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου: Είπε πολύ σωστά ο μεγάλος δάσκαλος Charles Fort «Αμφισβητείστε και Γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε» πραγματικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος έρευνας και μελέτης, δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίληψης και κατ’ επέκταση, δράσης.
Παλαιότερα, αρθρογραφώντας σε έντυπα ειδικής θεματολογίας, είχα την συνήθεια να τεκμηριώνω τα άρθρα μου μέχρι αηδίας, γινόταν χειρότερα κι από επιστημονική διατριβή, ούτε πεϊπερολόγος [8] [9] -δόκιμος όρος- να ήμουνα. Σήμερα … φτου φτου, μακριά από ‘μένα. Όποιος θέλει να τεκμηριώσει, ας μελετήσει κι ας ερευνήσει μόνος του.
Μετά από τις παρανοϊκές επιθέσεις που δέχτηκα, στην ανάρτηση μου για τους Πωρίες [10] και από τα μηνύματα των κόπανων [11] που κυκλοφορούν στο Facebook, πως είμαι δρακόφιδο, μιλάω με πνεύματα, είμαι μαύρος μάγος, (δύσκολο να ξεχωρίσουν οι βλάκες το μάγος, από το Μάγγος) και ανάλογες μα και κοινότυπες ανοησίες από τα γνωστά trolls, είπα να σας διηγηθώ ένα «παραμυθάκι» !  Έτσι λοιπόν τώρα ότι σας γράφω σε αυτό το άρθρο είναι ένα «παραμύθι» που μου το είπανε τα πνεύματα. [Α] Αρα ότι διαβάζετε, υπάγεται στην επιστημονική φαντασία ενός συνομωσιολογικοπαρανοϊκού συγγραφέα και ερευνητή (αυτόκλητου παρακαλώ) !! Δεν συμφωνείτε; Δικό σας θέμα !
Λοιπόν καλή η πλάκα με τους βλάκες, άλλωστε ο μοναδικός λόγος της ύπαρξης τους είναι να μας κάνουν να γελάμε … ας πάμε στο «παραμύθι»
Για τον λόφο της *Γορίτσας του Βόλου, έχουν ειπωθεί πολλά στην TV και έχουν γραφτεί περισσότερα στο ίδιο περίπου μήκος κύματος. Στον λόφο αυτόν που είναι σίγουρα σημαντικός, βρίσκονται τα ερείπια της Ακροπόλεως της Ιωλκού. Η λέξη ακρόπολις είναι επιθετικός προσδιορισμός, η ακρόπολις των Αθηνών δεν έχει όνομα !!! γνωρίζεται πως λεγόταν;  Λεγόταν «Κράνα»
Προπολεμικά: Το 1926 περίπου εμφανίζεται στο ανατολικό Πήλιο ένας Γερμανός «φυσιολάτρης» ο Αλφόνς Κοχάουζερ “Alfons Hochhauser” [1] . Δούλευε με τους ψαράδες σαν βοηθός, και η αμοιβή του εκείνη την εποχή, ήταν φυσικά ψάρια για να φάει. Ήταν πολύ γερός, και φορτωμένος με μια τεράστια ψαροκασέλα, διέσχιζε το Πήλιο κάθετα σε 6 ώρες, κατέβαινε στον Βόλο πούλαγε τα ψάρια του και ξανά πίσω στο Ανατολικό Πήλιο. Ο φυσιολάτρης μας λοιπόν, μόλις ξέσπασε ο πόλεμος παρουσιάσθηκε ως Ναζί με βαθμό πλωτάρχη !!! Ήταν, όμως καλός άνθρωπος, δεν πείραξε κανέναν, μάλιστα έσωσε κάποιους  από εκτέλεση. Επειδή αγάπησε τον τόπο έμεινε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε Ελληνίδα. Πολύ γρήγορα το όνομα του γίνεται θρύλος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και πως όχι; Γκρέτα Γκάρμπο, Ποσειδώνας του Αρτεμισίου, Ναζί, ο έρωτας στα χιόνια …   Περισσότερα στο βιβλίο του Κώστα Ακριβού “Ποιος θυμάται τον Αλφόνς” εκδόσεις Μεταίχμιο.
Τα ίδια χρόνια περίπου εμφανίστηκε ένας άλλος Γερμανός, ο Σέφελ που αγόρασε μια περιοχή στα Πευκάκια του Βόλου κι έχτισε ένα σπίτι. Αυτοί που του πουλήσαν την περιοχή, φυσικά για ένα πιάτο φακή, πανηγυρίζανε που πούλησαν στον «κουτό» Γερμανό αυτό το άγονο μέρος με τα πεύκα, που δεν έκανε ούτε για βοσκοτόπι. Βέβαια η περιοχή τώρα είναι «αρχαιολογικός» χώρος και απαγορεύεται να κτίσει κανείς !!! δείτε το ΦΕΚ ΥΑ 7057/27-2-1961 – ΦΕΚ 105/Β/3-4-1961.
Υπήρχαν κι άλλοι Γερμανοί «τουριστοφυσιολάτρες» που κάνανε αγροτικό τουρισμό στην βιβλιοθήκη των Μηλεών, με άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ερευνώντας και γνωρίζοντας.
Έτσι το σκηνικό ήταν έτοιμο, πολλά χρόνια πριν τον πόλεμο. Έρχεται η κατοχή και οι Γερμανοί επισκέπτονται την Παναγιά την «Τρυπητή» κάτω από την Γορίτσα στην θάλασσα, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου. Κάτω από το ιερό, [εικ. 29] μπαίνουν στην στοά και βγαίνουν στην άλλη εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στην κορυφή του λόφου. Βέβαια δεν βρήκανε αυτό που ζητούσαν και κάψανε όλη την Γορίτσα ψάχνοντας για την πολυπόθητη είσοδο στο δεύτερο επίπεδο στοών.
Αφού δεν βρήκανε την είσοδο, με τον χαρακτηριστικό τευτονικό τρόπο τους, σκάψανε αρκετές ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ στοές πάνω ΑΠΟ τον δρόμο λίγα μέτρα πιο ψηλά. Και μπήκανε.
Το αστείο είναι ότι μεταπολεμικά αυτές οι είσοδοι των στοών ήταν καλυμμένες με σιδεριές. Αν ρώταγες κανένα τι ήταν αυτές οι τρύπες, σου απαντούσαν με περίσσια εξυπνάδα: «αποθήκες πυρομαχικών» των Γερμανών. Και αυτοί ήταν άνδρες που είχαν πάει στρατό και είχαν πολεμήσει κιόλας !!! Όχι σαν τους σημερινούς πολιτικούς και τους παπάδες που και δεν ξέρουν πως μυρίζει το μπαρούτι. 
Το 2004 πριν τους Ολυμπιακούς κλείσανε τις εισόδους με Μπάζα !!! Δείτε στις φωτογραφίες ότι απέμεινε. Όλα αυτά είναι τυχαία;
Μπήκανε λοιπόν κάτω, οι ειδικές μονάδες των Γερμανών της επιχειρήσεως Υπερβορεία. Βέβαια ταυτόχρονα έμπαιναν κι από πολλά σημεία που έχει η Ελλάδα και κάπου αλλού στην χαράδρα των Δελφών. Λέτε ο Α. Σικελιανός εκτός από το να κάνει βόλτες γυμνός με άσπρο άλογο στους Δελφούς, να ήξερε και τίποτ’ άλλο; Και στο υπόγειο του είχε μια αναπαράσταση με άγαλμα δράκου; Ήξερε για τους Αργοναϊτες; Μπα φήμες, ράδιο-αρβύλα θα ήταν. Εεε, τον είδε η Εύα και τον  ερωτεύτηκε, έτσι όμορφος σαν αρχαίος Έλληνας θεός, και τον παντρεύτηκε. Βεβαία χαζοαμερικάνα ήτανε και όταν ο Άγγελος είχε καμιά γκόμενα στην κρεβατοκάμαρα και ερχότανε επισκέψεις τους έλεγε η Εύα: Σσσσ ο Δίας ιερουργεί !!!!! τι μου θυμίζει αυτό;
Μπήκανε βαθιά μέσα στο βουνό και τι είδανε; Απίστευτο:
Δυο Τεράστιες Αίθουσες παραλληλόγραμμες με πολλά χιλιόμετρα, ειδικά στο μήκος. Ομοίως στο πλάτος και στο ύψος. Μοιάζουνε σαν δυο πακέτα Μάλμπορο !!! Αρχίζουν περίπου από την Άλλη Μεριά του Βόλου και φτάνουν μέχρι το Τρίκερι. Ανάμεσα τους, το σβησμένο ηφαίστειο του Παγασητικού. Μέσα υπάρχουν τεράστια μηχανήματα άγνωστης τεχνολογίας, λιωμένα από υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις, ενός απόμακρου χρονικά πολέμου!!! Κάτι σαν εκείνα που έβγαζαν με τα φορτηγά από το τούνελ της εθνικής των Τεμπών;  Ας πούμε, λένε τα πνεύματα, 100.000 ετών ! Ε πνεύματα είναι αυτά, πως μπορεί κανείς να τους φέρει αντίρρηση;
Βέβαια, οι Γερμανοί κατεβήκανε παρακάτω και ήρθαν σε επαφή με κάτι περίεργα DNA και πήρανε τα σημαντικότερα κομμάτια τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιήσανε στα μυστικά τους όπλα.  Βλέπε ιπτάμενους δίσκους, αεροπλάνα stealth και πολλά άλλα. Βλέπε αδελφότητα του Κώδωνος [2] [3] κλπ. Την οποία τεχνολογία αργότερα δώσανε μερικώς στους Αμερικανούς με το πρόγραμμα Paperclip. Άλλωστε ο Kurt Josef Waldheim  που ήταν αρχηγός της επιχειρήσεως, το μεγαλύτερο διάστημα  του πολέμου το πέρασε στην Μαγνησία, παραμένοντας αφανής. Ήταν Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ [4] από το 1972 μέχρι το 1981 και Πρόεδρος της Αυστρίας από το 1986 μέχρι το 1992.
Ερχόμαστε τώρα στο 1999 και οι Αμερικανοί με τις υποχθόνιες στρατιωτικές δυνάμεις τους, καταλαμβάνουν τις αίθουσες. Τι να τις κάνουνε, ρωτάει κάποιος ψαγμένος από μας, με τόσες υπόγειες βάσεις που έχουνε ήδη. Εδώ είναι το κουμπί. Θέλουνε να ελέγξουν το Vortex (τα Vortex είναι φυσικές ενεργειακές δίνες) του Βόλου ! Το ισχυρότερο του πλανήτη ! Μόνο που αυτό είναι Παγωμένο !!! Κάπου στην Μαγνησία πρέπει να είναι το άτιμο. Που να είναι άραγε;  Έλα ντε ! Τα πνεύματα δεν μ’ αφήνουν να πω !
Οι Δράκοι τα Δρακόφιδα και τα Όρνια: Πριν προχωρήσουμε με το vortex, ας δούμε λίγη άγνωστη προϊστορία της περιοχής.
Αν κάνετε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, βλέπετε πολλά πήλινα εδώλια. [εικ. 33] Όλα έχουν μια τρύπα επάνω, για να περνάει ένα μικρο σκοινί. Οι αρχαιολόγοι θα σας πουν διάφορες ιστορίες αν τους ρωτήσετε. Η πραγματικότητα είναι άσχημη. Χρησιμοποιήθηκαν από το 10.500πκ.ε έως το 6.000 πκ.ε. περίπου. Ήταν το σύμβολο του ανθρώπινου κοπαδιού κάθε ερπετοειδούς δράκου της περιοχής. Όποιος, ανήκε στο κοπάδι ήταν θέμα τύχης αν θα τον έτρωγε η όχι ο αφέντης του, στην διάρκεια της ζωής του.
Με τον ερχομό της Σελήνης το 10.500 π.κ.ε.  » η οποία είναι ένα παμπάλαιο death star 5 δις ετών» και με πολλές ζημιές από τον πόλεμο που προηγήθηκε άρχισε ο έλεγχος του πληθυσμού της Γης.
Το πρώτο που έγινε ήταν να  ρυθμιστεί η αναπαραγωγή των ανθρώπων από το σεληνιακό ημερολόγιο. Δείτε την περίοδο στις γυναίκες. Οι Αρκάδιοι σωστά ονομάσθηκαν Προσέληνοι.
Έτσι ξεκίνησε η κυριαρχία των διάφορων φυλών των ερπετοειδών στην Γη. Υπάρχουν τρία βασικά είδη, οι Δράκοι τα Δρακόφιδα και τα Όρνια. Όλοι αυτοί έχουν πολλές υποφυλές. Οι Δράκοι μoιάζουν με όρθιους κροκόδειλους, όσο μεγαλύτερη η ουρά τόσο πιο βασιλικό «αίμα» έχουν. Τα Δρακόφιδα δεν έχουν πόδια αλλά ένα χοντρό κορμό φιδιού και αγκαθωτά πτερύγια στην πλάτη σαν το ψάρι Σκορπίνα, και όταν μεταμορφώνονται σε ανθρώπους τα πραγματικά μάτια τους είναι στην μύτη.
Τα Όρνια είναι ακόμη πιο επιθετικοί δράκοι, με χαρακτηριστικό τα 4 κερατάκια στο κεφάλι με γρομπαλάκια ! Κουίζ τώρα, ποιος «Μέγας» Έλληνας είχε αυτά τα γρομπαλάκια που φαινονται σε ανάγλυφα, που πολύ δύσκολα θα βρείτε; Όταν κατέστρεψε μια πόλη και κράτησε ένα μόνο σπίτι ποιητού του Πίνδαρου, ξέρετε ότι στην γλώσσα των Δράκων Pin-Dar σημαίνει το ανδρικό γεννητικό μόριο του Δράκου;
Όλοι αυτοί έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους ανοίγοντας και κλείνοντας τις αλυσίδες του DNA τους. Για να διατηρήσουν την ανθρώπινη μορφή τους, πρέπει να είναι σε συνεχή συγκέντρωση. Καμιά φορά την χάνουν στην διάρκεια του ύπνου και, ξαφνικά βλέπεις αν ξυπνήσεις, την γυναικά σου ή τον άντρα σου μέσα στις βλέννες !!! Ναι φυσικά, χρειάζονται αίμα, κάθε τρεις μέρες. [18-22]
Υπάρχουν και οι φτερωτοί που είναι οι φυσικοί αντίπαλοι των ερπετοειδών. Οι καλύτεροι είναι οι Κουκουβαγιάνθρωποι και οι Γερακάνθρωποι. Πολλοί μιλάνε για το ιχώρ των Ελλήνων, αλλά λίγοι γνωρίζουν, ότι αυτό είναι μέρος του Dna μας και είναι η βαθύτερη σύνδεση της κουκουβάγιας με την θεά Αθηνά. Που να είναι άραγε, μήπως βρίσκεται στον μηρό μας; Εχω αναφερθεί σε άλλο άρθρο. Οι Γερακάνθρωποι συνδέονται με τους Ινδιάνους, θυμηθείτε πόσο τους αρέσουν τα φτερά !
Υπάρχουν και τα φρικτά έντομα. Προέρχονται από μια κόκκινη πραγματικότητα. Κύρια δείγματα οι Αραχνοειδείς και τα Αλογάκια της Παναγίας. Τα  Αλογάκια  της Παναγίας έχουν ύψος 8 μέτρων. Οι σκληροτράχηλοι άντρες των υπηρεσιών ασφαλείας στις υπόγειες Αμερικανικές και άλλες βάσεις, περνάνε δύο μήνες εκπαίδευση για να τους αντικρίσουν, γιατί αν το κάνουν χωρίς εκπαίδευση πέφτουν όλοι νεκροί μόλις τους δούνε.
Άλλωστε, ήδη χάρις στον Δία, (ΖΟΥ-ΖΟΥ) ήμασταν «Βροτοί» δηλαδή φαγώσιμο είδος !!!  Τα Θυέστια γεύματα τα έχετε ακουστά; Μελετήστε: «TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη» [5]
Ο Δίας, είναι ο Κυνόμορφος πρίγκιπας από τον Σείριο και που το πραγματικό του όνομα ήταν IKU-MAR-BEH η KUMARBI η  ZU-ZU η ZUZ.  Οι Κύνες του Σειρίου μοιάζουν με τεράστια όρθια σκυλιά μπουλντόγκ, με διάρκεια ζωής εκατομμύρια χρόνια. Οι Δράκοι Δρακόφιδα ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια, αλλάζοντας ανθρώπινους φορείς, στην Γη. Και μια λεπτομέρεια, οι Κύνες ήταν και είναι, τρομακτικοί πολεμιστές. Στις μάχες εδάφους είναι ανίκητοι, σκοτώνανε και καταβροχθίζανε τους αντιπάλους τους Επί Τόπου !!! Είναι λογικο ότι έσπερναν τον τρόμο.
Επιπλέον είχαν και τα μεγαλύτερα διαστημόπλοια, οπως το Suncruiser που είναι το πλοίο έλεγχου του Ηλιακού μας συστήματος με μήκος 42.000χλμ, η περίμετρος της Γης είναι 40.000χλμ. Απλώς έχει υποστεί πειρατεία από τους Ερπετοειδείς όταν αποχώρησαν οι Κύνες. Τεράστιο θέμα αυτό από μόνο του, έχει αναλυθεί σε άλλα άρθρα, μελετήστε τα [12-15]
Κι αυτή η Μυθωδία του Βαγγέλη, τι σας λέει …. καταλαβαίνετε το παιχνίδι !
Για να ξαναδούμε αυτό το Vortex, που όλοι σχεδόν νομίζουν ότι είναι στην Γορίτσα. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το Vortex του Βόλου έχει υποστεί πειρατεία από τους Κύνες παλιά και είναι ημιενεργό. Ναι κάποιοι -οι γνωστοί- τρέμουν μην ανοίξει ξανά. Άλλωστε οι δυο επιβεβαιωμένες εμφανίσεις μικρών Κενταύρων στο δάσος του χωρίου Νεοχώρι, κάτι λένε, μόνο που το δάσος «κάηκε» το 2008 ! Δες κι εδώ  “Σπηλιά Κενταύρου στο Ανήλιο Μαγνησίας» [6]
Οι Αμερικάνοι εγκατεστημένοι στις υπόγειες αίθουσες του Βόλου, προσπαθούν να το ελέγξουν, αλλά εις μάτην. Όλο προβλήματα και καταστροφές έχουν. Εχει καταντήσει σαν την «Ελληνική ανάπτυξη» όλοι την ψάχνουν και κανείς δεν την βρίσκει.
Το κτιστό λεγόμενο αντίρροπο Ε στην Γορίτσα. Κάποιοι λένε ότι είναι του 9.500πκε και ίσως να έχουν δίκιο. Η Αρχαιολογική το έχει «περιποιηθεί» κατάλληλα τα τελευταία χρόνια. Αλλά και αν υποθέσουμε ότι είναι αντίρροπο Ε, τι σχέση έχει με τα «ισόφωτα» του μεγίστου Έλληνα αστρονόμου Κ. Χασαπη; Ισόφωτα ειναι οι πηγές φωτός στο σύμπαν που έχουν την ίδια ένταση ! Και τι σχήμα παρουσιάζει; Το σύμπαν παρίσταται με μια έλλειψη δισδιάστατη. Αυτό που βγαίνει υπερβαίνει κάθε φαντασία. Το σχήμα ενός ανθρώπου με τα χεριά στην ανάταση !!! και μάλιστα βγαίνει έξω από την έλλειψη !!!  Δηλαδή υπερδιαστατικό. Και ιδού έχετε το αντίρροπο Ε.  Δες εδώ “«Αντίρροπο Ε η Eξήγηση !» [7]
Τελειώνοντας: Αν βάλετε το νου σας να δουλέψει και έχετε την νοημοσύνη και την διάκριση, απλά ερευνήστε, μελετήστε, αμφισβητήστε κι αναρωτηθείτε.
Τι στο καλό γίνετε; Ποιοί είναι οι Δεσμώτες – Θαυματοποιοί στο σπήλαιο του Πλάτωνα-Σωκράτη και ποιοί οι σκιές; [18-22]
Τι ήθελαν να πουν αλληγορικά οι φιλόσοφοι και δεν μπορούσε να ειπωθεί απευθείας; Είναι γνωστό ό,τι οι μεγαλύτερες αλήθειες και η περιγραφή της πραγματικότητας βρίσκεται στην φαντασία κι όχι στα meme [16] και τους μιμιδισμούς του κατεστημένου. [17]
Ααα και ξέχασα, που χορεύει το Ηλίθιο Dna; Μα παντού γύρω σας ! Ολοφάνερα και το μόνο που χρειάζεται είναι πάψετε να κοιτάτε και ν’ αρχίσετε να βλέπετε … για να σας αποκαλυφθεί.
***
*Ο λόφος της Γορίτσας βρίσκεται στο βάθος του μυχού του Παγασητικού κόλπου, ανατολικά του Βόλου, και έχει πλήρη έλεγχο της θάλασσας που απλώνεται μπροστά του. Αφορμή αυτού του σημαντικού γεωγραφικού χαρακτηριστικού, ήταν να κτιστεί πάνω στο λόφο αυτόν μια ισχυρή πόλη, πιθανόν από τον Φίλιππο τον Β΄, όταν οχύρωνε στρατηγικές θέσεις στη Μαγνησία. Το όνομα της πόλης μένει ακόμη και σήμερα άγνωστο, αν και κατά καιρούς διάφοροι μελετητές προσπάθησαν να την ταυτίσουν με την Ιωλκό, τη Νήλεια, το Ορμίνιο, τη Δημητριάδα.
Τα τείχη της πόλης κτίστηκαν πιθανότατα από τον Κάσσανδρο στα χρόνια ανάμεσα στο 316 και 298 π.κ.ε. Ο παλμός της ζωής στην πόλη αυτή σταμάτησε σύντομα και οι κάτοικοί της συνοικίστηκαν περί το 294 π.κ.ε. στην πόλη της αρχαίας Δημητριάδας, σε ένα λόφο στην απέναντι ακτή του Παγασητικού κόλπου. Έτσι η πόλη της Γορίτσας εγκαταλείφτηκε σιγά – σιγά ως το 250 π.κ.ε. και έκτοτε δεν ξανακατοικήθηκε. Ο λόφος της Γορίτσας είναι σήμερα προσφιλής στους κατοίκους του Βόλου για τους χώρους περιπάτου, αναψυχής και προσκύνησης της εκκλησίας της Ζωοδόχου πηγής.
Στα νοτιοανατολικά του λόφου, το 19ο αι. ανοίχτηκαν λατομεία, που εξυπηρετούσαν τις ανάγκες οικοδόμησης της σύγχρονης πόλης του Βόλου. Τα λατομεία αυτά μαζί με τα λατομεία της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ Ηρακλής, που εκτείνονται έξω ακριβώς από τον «μη περιφραγμένο» αρχαιολογικό χώρο της Γορίτσας, πληγώνουν το περιβάλλον και καταβάλλεται προσπάθεια αποκατάστασής και προστασίας του περιβάλλοντος χώρου.
http://www.terrapapers.com/?p=53547 

Διαβάστε επίσης http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/09/blog-post_10.html
Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου - η αρχαία Ιωλκός !!!

Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου, Oι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA.

[Το άρθρο είχε δημοσιευθεί στην miastala.com το 2010 και την επομένη της δημοσίευσης η Γορίτσα έπιασε φωτιά]

Είχα την συνήθεια να τεκμηριώνω τα άρθρα μου μέχρι αηδίας, γινόταν χειρότερα κι από επιστημονική διατριβή, ούτε πεϊπερολόγος [8] [9] -δόκιμος όρος- να ήμουνα. Σήμερα … φτου φτου, μακριά από ‘μένα. Όποιος θέλει να τεκμηριώσει ας μελετήσει κι ας ερευνήσει μόνος του.
[Αν η ύλη ενός άλλου κόσμου βρίσκεται στην ατμόσφαιρά μας, η ορθόδοξη σκέψη θα δεχόταν – και είναι δεκτό – πως θα επηρεαζόταν από την γήινη βαρύτητα και θα έπεφτε κάτω στη Γη, όχι μόνο η ύλη αυτή, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος πάνω στον οποίο βρίσκεται.  Φανταστείτε κάποια αντικείμενα στα ύφαλα του πλοίου. Κάποιες φορές τα αντικείμενα αυτά πέφτουν στον πάτο του ωκεανού. Όχι όμως και το πλοίο.
Τι νόημα όμως έχουν οι εκφράσεις, οι εξηγήσεις και οι παραδοχές;
Ο τρόπος μας είναι ο εξής.
Ορίστε τα στοιχεία. Κοιτάξτε τα μόνοι σας. Συμπεράνετε ό,τι θέλετε.
Τι νόημα μπορεί να έχει το τι πιστεύω εγώ;
Ορίστε τα στοιχεία.

Σκεφτείτε για λογαριασμό σας επιτέλους, έστω και για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσετε στις θάλασσες του αφηρημένου! Η επιστημονική γνώση δεν είναι αντικειμενική. [8][9] Όλες οι βάσεις στις οποίες είναι στηριγμένα τα θεόρατα οικοδομήματά της είναι αυθαίρετες. Είναι, όπως ακριβώς και ο πολιτισμός μας, μια Συνωμοσία, ένα πονηρό συμβόλαιο, ένας εξορκισμός. Έχουμε τα γεγονότα για να μην κινδυνεύουν οι υπάρχουσες αιτιολογίες. Κατάρα σε όλα τ’ άλλα.
Ζούμε υπό το καθεστώς πολύ αυστηρής έρευνας και εγκαθίδρυσης αυθαίρετων συμπερασμάτων, που επηρεάζουν άμεσα όλους τους ανθρώπους, και το όπλο που χρησιμοποιούμε πιο συχνά ενάντια σ’ αυτό το καθεστώς είναι η αμφισβήτηση και η γελοιοποίηση. Δεν έχουμε άλλη λύση: αμφισβητείστε και γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε! Πώς μπορεί να εξελιχθεί σωστά και να λειτουργήσει η γνώση, κάτω από τέτοιες συνθήκες;] Charles Fort
Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου: Είπε πολύ σωστά ο μεγάλος δάσκαλος Charles Fort «Αμφισβητείστε και Γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε» πραγματικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος έρευνας και μελέτης, δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίληψης και κατ’ επέκταση, δράσης.
Παλαιότερα, αρθρογραφώντας σε έντυπα ειδικής θεματολογίας, είχα την συνήθεια να τεκμηριώνω τα άρθρα μου μέχρι αηδίας, γινόταν χειρότερα κι από επιστημονική διατριβή, ούτε πεϊπερολόγος [8] [9] -δόκιμος όρος- να ήμουνα. Σήμερα … φτου φτου, μακριά από ‘μένα. Όποιος θέλει να τεκμηριώσει, ας μελετήσει κι ας ερευνήσει μόνος του.
Μετά από τις παρανοϊκές επιθέσεις που δέχτηκα, στην ανάρτηση μου για τους Πωρίες [10] και από τα μηνύματα των κόπανων [11] που κυκλοφορούν στο Facebook, πως είμαι δρακόφιδο, μιλάω με πνεύματα, είμαι μαύρος μάγος, (δύσκολο να ξεχωρίσουν οι βλάκες το μάγος, από το Μάγγος) και ανάλογες μα και κοινότυπες ανοησίες από τα γνωστά trolls, είπα να σας διηγηθώ ένα «παραμυθάκι» !  Έτσι λοιπόν τώρα ότι σας γράφω σε αυτό το άρθρο είναι ένα «παραμύθι» που μου το είπανε τα πνεύματα. [Α] Αρα ότι διαβάζετε, υπάγεται στην επιστημονική φαντασία ενός συνομωσιολογικοπαρανοϊκού συγγραφέα και ερευνητή (αυτόκλητου παρακαλώ) !! Δεν συμφωνείτε; Δικό σας θέμα !
Λοιπόν καλή η πλάκα με τους βλάκες, άλλωστε ο μοναδικός λόγος της ύπαρξης τους είναι να μας κάνουν να γελάμε … ας πάμε στο «παραμύθι»
Για τον λόφο της *Γορίτσας του Βόλου, έχουν ειπωθεί πολλά στην TV και έχουν γραφτεί περισσότερα στο ίδιο περίπου μήκος κύματος. Στον λόφο αυτόν που είναι σίγουρα σημαντικός, βρίσκονται τα ερείπια της Ακροπόλεως της Ιωλκού. Η λέξη ακρόπολις είναι επιθετικός προσδιορισμός, η ακρόπολις των Αθηνών δεν έχει όνομα !!! γνωρίζεται πως λεγόταν;  Λεγόταν «Κράνα»
Προπολεμικά: Το 1926 περίπου εμφανίζεται στο ανατολικό Πήλιο ένας Γερμανός «φυσιολάτρης» ο Αλφόνς Κοχάουζερ “Alfons Hochhauser” [1] . Δούλευε με τους ψαράδες σαν βοηθός, και η αμοιβή του εκείνη την εποχή, ήταν φυσικά ψάρια για να φάει. Ήταν πολύ γερός, και φορτωμένος με μια τεράστια ψαροκασέλα, διέσχιζε το Πήλιο κάθετα σε 6 ώρες, κατέβαινε στον Βόλο πούλαγε τα ψάρια του και ξανά πίσω στο Ανατολικό Πήλιο. Ο φυσιολάτρης μας λοιπόν, μόλις ξέσπασε ο πόλεμος παρουσιάσθηκε ως Ναζί με βαθμό πλωτάρχη !!! Ήταν, όμως καλός άνθρωπος, δεν πείραξε κανέναν, μάλιστα έσωσε κάποιους  από εκτέλεση. Επειδή αγάπησε τον τόπο έμεινε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε Ελληνίδα. Πολύ γρήγορα το όνομα του γίνεται θρύλος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και πως όχι; Γκρέτα Γκάρμπο, Ποσειδώνας του Αρτεμισίου, Ναζί, ο έρωτας στα χιόνια …   Περισσότερα στο βιβλίο του Κώστα Ακριβού “Ποιος θυμάται τον Αλφόνς” εκδόσεις Μεταίχμιο.
Τα ίδια χρόνια περίπου εμφανίστηκε ένας άλλος Γερμανός, ο Σέφελ που αγόρασε μια περιοχή στα Πευκάκια του Βόλου κι έχτισε ένα σπίτι. Αυτοί που του πουλήσαν την περιοχή, φυσικά για ένα πιάτο φακή, πανηγυρίζανε που πούλησαν στον «κουτό» Γερμανό αυτό το άγονο μέρος με τα πεύκα, που δεν έκανε ούτε για βοσκοτόπι. Βέβαια η περιοχή τώρα είναι «αρχαιολογικός» χώρος και απαγορεύεται να κτίσει κανείς !!! δείτε το ΦΕΚ ΥΑ 7057/27-2-1961 – ΦΕΚ 105/Β/3-4-1961.
Υπήρχαν κι άλλοι Γερμανοί «τουριστοφυσιολάτρες» που κάνανε αγροτικό τουρισμό στην βιβλιοθήκη των Μηλεών, με άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ερευνώντας και γνωρίζοντας.
Έτσι το σκηνικό ήταν έτοιμο, πολλά χρόνια πριν τον πόλεμο. Έρχεται η κατοχή και οι Γερμανοί επισκέπτονται την Παναγιά την «Τρυπητή» κάτω από την Γορίτσα στην θάλασσα, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου. Κάτω από το ιερό, [εικ. 29] μπαίνουν στην στοά και βγαίνουν στην άλλη εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στην κορυφή του λόφου. Βέβαια δεν βρήκανε αυτό που ζητούσαν και κάψανε όλη την Γορίτσα ψάχνοντας για την πολυπόθητη είσοδο στο δεύτερο επίπεδο στοών.
Αφού δεν βρήκανε την είσοδο, με τον χαρακτηριστικό τευτονικό τρόπο τους, σκάψανε αρκετές ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ στοές πάνω ΑΠΟ τον δρόμο λίγα μέτρα πιο ψηλά. Και μπήκανε.
Το αστείο είναι ότι μεταπολεμικά αυτές οι είσοδοι των στοών ήταν καλυμμένες με σιδεριές. Αν ρώταγες κανένα τι ήταν αυτές οι τρύπες, σου απαντούσαν με περίσσια εξυπνάδα: «αποθήκες πυρομαχικών» των Γερμανών. Και αυτοί ήταν άνδρες που είχαν πάει στρατό και είχαν πολεμήσει κιόλας !!! Όχι σαν τους σημερινούς πολιτικούς και τους παπάδες που και δεν ξέρουν πως μυρίζει το μπαρούτι. 
Το 2004 πριν τους Ολυμπιακούς κλείσανε τις εισόδους με Μπάζα !!! Δείτε στις φωτογραφίες ότι απέμεινε. Όλα αυτά είναι τυχαία;
Μπήκανε λοιπόν κάτω, οι ειδικές μονάδες των Γερμανών της επιχειρήσεως Υπερβορεία. Βέβαια ταυτόχρονα έμπαιναν κι από πολλά σημεία που έχει η Ελλάδα και κάπου αλλού στην χαράδρα των Δελφών. Λέτε ο Α. Σικελιανός εκτός από το να κάνει βόλτες γυμνός με άσπρο άλογο στους Δελφούς, να ήξερε και τίποτ’ άλλο; Και στο υπόγειο του είχε μια αναπαράσταση με άγαλμα δράκου; Ήξερε για τους Αργοναϊτες; Μπα φήμες, ράδιο-αρβύλα θα ήταν. Εεε, τον είδε η Εύα και τον  ερωτεύτηκε, έτσι όμορφος σαν αρχαίος Έλληνας θεός, και τον παντρεύτηκε. Βεβαία χαζοαμερικάνα ήτανε και όταν ο Άγγελος είχε καμιά γκόμενα στην κρεβατοκάμαρα και ερχότανε επισκέψεις τους έλεγε η Εύα: Σσσσ ο Δίας ιερουργεί !!!!! τι μου θυμίζει αυτό;
Μπήκανε βαθιά μέσα στο βουνό και τι είδανε; Απίστευτο:
Δυο Τεράστιες Αίθουσες παραλληλόγραμμες με πολλά χιλιόμετρα, ειδικά στο μήκος. Ομοίως στο πλάτος και στο ύψος. Μοιάζουνε σαν δυο πακέτα Μάλμπορο !!! Αρχίζουν περίπου από την Άλλη Μεριά του Βόλου και φτάνουν μέχρι το Τρίκερι. Ανάμεσα τους, το σβησμένο ηφαίστειο του Παγασητικού. Μέσα υπάρχουν τεράστια μηχανήματα άγνωστης τεχνολογίας, λιωμένα από υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις, ενός απόμακρου χρονικά πολέμου!!! Κάτι σαν εκείνα που έβγαζαν με τα φορτηγά από το τούνελ της εθνικής των Τεμπών;  Ας πούμε, λένε τα πνεύματα, 100.000 ετών ! Ε πνεύματα είναι αυτά, πως μπορεί κανείς να τους φέρει αντίρρηση;
Βέβαια, οι Γερμανοί κατεβήκανε παρακάτω και ήρθαν σε επαφή με κάτι περίεργα DNA και πήρανε τα σημαντικότερα κομμάτια τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιήσανε στα μυστικά τους όπλα.  Βλέπε ιπτάμενους δίσκους, αεροπλάνα stealth και πολλά άλλα. Βλέπε αδελφότητα του Κώδωνος [2] [3] κλπ. Την οποία τεχνολογία αργότερα δώσανε μερικώς στους Αμερικανούς με το πρόγραμμα Paperclip. Άλλωστε ο Kurt Josef Waldheim  που ήταν αρχηγός της επιχειρήσεως, το μεγαλύτερο διάστημα  του πολέμου το πέρασε στην Μαγνησία, παραμένοντας αφανής. Ήταν Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ [4] από το 1972 μέχρι το 1981 και Πρόεδρος της Αυστρίας από το 1986 μέχρι το 1992.
Ερχόμαστε τώρα στο 1999 και οι Αμερικανοί με τις υποχθόνιες στρατιωτικές δυνάμεις τους, καταλαμβάνουν τις αίθουσες. Τι να τις κάνουνε, ρωτάει κάποιος ψαγμένος από μας, με τόσες υπόγειες βάσεις που έχουνε ήδη. Εδώ είναι το κουμπί. Θέλουνε να ελέγξουν το Vortex (τα Vortex είναι φυσικές ενεργειακές δίνες) του Βόλου ! Το ισχυρότερο του πλανήτη ! Μόνο που αυτό είναι Παγωμένο !!! Κάπου στην Μαγνησία πρέπει να είναι το άτιμο. Που να είναι άραγε;  Έλα ντε ! Τα πνεύματα δεν μ’ αφήνουν να πω !
Οι Δράκοι τα Δρακόφιδα και τα Όρνια: Πριν προχωρήσουμε με το vortex, ας δούμε λίγη άγνωστη προϊστορία της περιοχής.
Αν κάνετε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, βλέπετε πολλά πήλινα εδώλια. [εικ. 33] Όλα έχουν μια τρύπα επάνω, για να περνάει ένα μικρο σκοινί. Οι αρχαιολόγοι θα σας πουν διάφορες ιστορίες αν τους ρωτήσετε. Η πραγματικότητα είναι άσχημη. Χρησιμοποιήθηκαν από το 10.500πκ.ε έως το 6.000 πκ.ε. περίπου. Ήταν το σύμβολο του ανθρώπινου κοπαδιού κάθε ερπετοειδούς δράκου της περιοχής. Όποιος, ανήκε στο κοπάδι ήταν θέμα τύχης αν θα τον έτρωγε η όχι ο αφέντης του, στην διάρκεια της ζωής του.
Με τον ερχομό της Σελήνης το 10.500 π.κ.ε.  » η οποία είναι ένα παμπάλαιο death star 5 δις ετών» και με πολλές ζημιές από τον πόλεμο που προηγήθηκε άρχισε ο έλεγχος του πληθυσμού της Γης.
Το πρώτο που έγινε ήταν να  ρυθμιστεί η αναπαραγωγή των ανθρώπων από το σεληνιακό ημερολόγιο. Δείτε την περίοδο στις γυναίκες. Οι Αρκάδιοι σωστά ονομάσθηκαν Προσέληνοι.
Έτσι ξεκίνησε η κυριαρχία των διάφορων φυλών των ερπετοειδών στην Γη. Υπάρχουν τρία βασικά είδη, οι Δράκοι τα Δρακόφιδα και τα Όρνια. Όλοι αυτοί έχουν πολλές υποφυλές. Οι Δράκοι μoιάζουν με όρθιους κροκόδειλους, όσο μεγαλύτερη η ουρά τόσο πιο βασιλικό «αίμα» έχουν. Τα Δρακόφιδα δεν έχουν πόδια αλλά ένα χοντρό κορμό φιδιού και αγκαθωτά πτερύγια στην πλάτη σαν το ψάρι Σκορπίνα, και όταν μεταμορφώνονται σε ανθρώπους τα πραγματικά μάτια τους είναι στην μύτη.
Τα Όρνια είναι ακόμη πιο επιθετικοί δράκοι, με χαρακτηριστικό τα 4 κερατάκια στο κεφάλι με γρομπαλάκια ! Κουίζ τώρα, ποιος «Μέγας» Έλληνας είχε αυτά τα γρομπαλάκια που φαινονται σε ανάγλυφα, που πολύ δύσκολα θα βρείτε; Όταν κατέστρεψε μια πόλη και κράτησε ένα μόνο σπίτι ποιητού του Πίνδαρου, ξέρετε ότι στην γλώσσα των Δράκων Pin-Dar σημαίνει το ανδρικό γεννητικό μόριο του Δράκου;
Όλοι αυτοί έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους ανοίγοντας και κλείνοντας τις αλυσίδες του DNA τους. Για να διατηρήσουν την ανθρώπινη μορφή τους, πρέπει να είναι σε συνεχή συγκέντρωση. Καμιά φορά την χάνουν στην διάρκεια του ύπνου και, ξαφνικά βλέπεις αν ξυπνήσεις, την γυναικά σου ή τον άντρα σου μέσα στις βλέννες !!! Ναι φυσικά, χρειάζονται αίμα, κάθε τρεις μέρες. [18-22]
Υπάρχουν και οι φτερωτοί που είναι οι φυσικοί αντίπαλοι των ερπετοειδών. Οι καλύτεροι είναι οι Κουκουβαγιάνθρωποι και οι Γερακάνθρωποι. Πολλοί μιλάνε για το ιχώρ των Ελλήνων, αλλά λίγοι γνωρίζουν, ότι αυτό είναι μέρος του Dna μας και είναι η βαθύτερη σύνδεση της κουκουβάγιας με την θεά Αθηνά. Που να είναι άραγε, μήπως βρίσκεται στον μηρό μας; Εχω αναφερθεί σε άλλο άρθρο. Οι Γερακάνθρωποι συνδέονται με τους Ινδιάνους, θυμηθείτε πόσο τους αρέσουν τα φτερά !
Υπάρχουν και τα φρικτά έντομα. Προέρχονται από μια κόκκινη πραγματικότητα. Κύρια δείγματα οι Αραχνοειδείς και τα Αλογάκια της Παναγίας. Τα  Αλογάκια  της Παναγίας έχουν ύψος 8 μέτρων. Οι σκληροτράχηλοι άντρες των υπηρεσιών ασφαλείας στις υπόγειες Αμερικανικές και άλλες βάσεις, περνάνε δύο μήνες εκπαίδευση για να τους αντικρίσουν, γιατί αν το κάνουν χωρίς εκπαίδευση πέφτουν όλοι νεκροί μόλις τους δούνε.
Άλλωστε, ήδη χάρις στον Δία, (ΖΟΥ-ΖΟΥ) ήμασταν «Βροτοί» δηλαδή φαγώσιμο είδος !!!  Τα Θυέστια γεύματα τα έχετε ακουστά; Μελετήστε: «TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη» [5]
Ο Δίας, είναι ο Κυνόμορφος πρίγκιπας από τον Σείριο και που το πραγματικό του όνομα ήταν IKU-MAR-BEH η KUMARBI η  ZU-ZU η ZUZ.  Οι Κύνες του Σειρίου μοιάζουν με τεράστια όρθια σκυλιά μπουλντόγκ, με διάρκεια ζωής εκατομμύρια χρόνια. Οι Δράκοι Δρακόφιδα ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια, αλλάζοντας ανθρώπινους φορείς, στην Γη. Και μια λεπτομέρεια, οι Κύνες ήταν και είναι, τρομακτικοί πολεμιστές. Στις μάχες εδάφους είναι ανίκητοι, σκοτώνανε και καταβροχθίζανε τους αντιπάλους τους Επί Τόπου !!! Είναι λογικο ότι έσπερναν τον τρόμο.
Επιπλέον είχαν και τα μεγαλύτερα διαστημόπλοια, οπως το Suncruiser που είναι το πλοίο έλεγχου του Ηλιακού μας συστήματος με μήκος 42.000χλμ, η περίμετρος της Γης είναι 40.000χλμ. Απλώς έχει υποστεί πειρατεία από τους Ερπετοειδείς όταν αποχώρησαν οι Κύνες. Τεράστιο θέμα αυτό από μόνο του, έχει αναλυθεί σε άλλα άρθρα, μελετήστε τα [12-15]
Κι αυτή η Μυθωδία του Βαγγέλη, τι σας λέει …. καταλαβαίνετε το παιχνίδι !
Για να ξαναδούμε αυτό το Vortex, που όλοι σχεδόν νομίζουν ότι είναι στην Γορίτσα. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το Vortex του Βόλου έχει υποστεί πειρατεία από τους Κύνες παλιά και είναι ημιενεργό. Ναι κάποιοι -οι γνωστοί- τρέμουν μην ανοίξει ξανά. Άλλωστε οι δυο επιβεβαιωμένες εμφανίσεις μικρών Κενταύρων στο δάσος του χωρίου Νεοχώρι, κάτι λένε, μόνο που το δάσος «κάηκε» το 2008 ! Δες κι εδώ  “Σπηλιά Κενταύρου στο Ανήλιο Μαγνησίας» [6]
Οι Αμερικάνοι εγκατεστημένοι στις υπόγειες αίθουσες του Βόλου, προσπαθούν να το ελέγξουν, αλλά εις μάτην. Όλο προβλήματα και καταστροφές έχουν. Εχει καταντήσει σαν την «Ελληνική ανάπτυξη» όλοι την ψάχνουν και κανείς δεν την βρίσκει.
Το κτιστό λεγόμενο αντίρροπο Ε στην Γορίτσα. Κάποιοι λένε ότι είναι του 9.500πκε και ίσως να έχουν δίκιο. Η Αρχαιολογική το έχει «περιποιηθεί» κατάλληλα τα τελευταία χρόνια. Αλλά και αν υποθέσουμε ότι είναι αντίρροπο Ε, τι σχέση έχει με τα «ισόφωτα» του μεγίστου Έλληνα αστρονόμου Κ. Χασαπη; Ισόφωτα ειναι οι πηγές φωτός στο σύμπαν που έχουν την ίδια ένταση ! Και τι σχήμα παρουσιάζει; Το σύμπαν παρίσταται με μια έλλειψη δισδιάστατη. Αυτό που βγαίνει υπερβαίνει κάθε φαντασία. Το σχήμα ενός ανθρώπου με τα χεριά στην ανάταση !!! και μάλιστα βγαίνει έξω από την έλλειψη !!!  Δηλαδή υπερδιαστατικό. Και ιδού έχετε το αντίρροπο Ε.  Δες εδώ “«Αντίρροπο Ε η Eξήγηση !» [7]
Τελειώνοντας: Αν βάλετε το νου σας να δουλέψει και έχετε την νοημοσύνη και την διάκριση, απλά ερευνήστε, μελετήστε, αμφισβητήστε κι αναρωτηθείτε.
Τι στο καλό γίνετε; Ποιοί είναι οι Δεσμώτες – Θαυματοποιοί στο σπήλαιο του Πλάτωνα-Σωκράτη και ποιοί οι σκιές; [18-22]
Τι ήθελαν να πουν αλληγορικά οι φιλόσοφοι και δεν μπορούσε να ειπωθεί απευθείας; Είναι γνωστό ό,τι οι μεγαλύτερες αλήθειες και η περιγραφή της πραγματικότητας βρίσκεται στην φαντασία κι όχι στα meme [16] και τους μιμιδισμούς του κατεστημένου. [17]
Ααα και ξέχασα, που χορεύει το Ηλίθιο Dna; Μα παντού γύρω σας ! Ολοφάνερα και το μόνο που χρειάζεται είναι πάψετε να κοιτάτε και ν’ αρχίσετε να βλέπετε … για να σας αποκαλυφθεί.
***
*Ο λόφος της Γορίτσας βρίσκεται στο βάθος του μυχού του Παγασητικού κόλπου, ανατολικά του Βόλου, και έχει πλήρη έλεγχο της θάλασσας που απλώνεται μπροστά του. Αφορμή αυτού του σημαντικού γεωγραφικού χαρακτηριστικού, ήταν να κτιστεί πάνω στο λόφο αυτόν μια ισχυρή πόλη, πιθανόν από τον Φίλιππο τον Β΄, όταν οχύρωνε στρατηγικές θέσεις στη Μαγνησία. Το όνομα της πόλης μένει ακόμη και σήμερα άγνωστο, αν και κατά καιρούς διάφοροι μελετητές προσπάθησαν να την ταυτίσουν με την Ιωλκό, τη Νήλεια, το Ορμίνιο, τη Δημητριάδα.
Τα τείχη της πόλης κτίστηκαν πιθανότατα από τον Κάσσανδρο στα χρόνια ανάμεσα στο 316 και 298 π.κ.ε. Ο παλμός της ζωής στην πόλη αυτή σταμάτησε σύντομα και οι κάτοικοί της συνοικίστηκαν περί το 294 π.κ.ε. στην πόλη της αρχαίας Δημητριάδας, σε ένα λόφο στην απέναντι ακτή του Παγασητικού κόλπου. Έτσι η πόλη της Γορίτσας εγκαταλείφτηκε σιγά – σιγά ως το 250 π.κ.ε. και έκτοτε δεν ξανακατοικήθηκε. Ο λόφος της Γορίτσας είναι σήμερα προσφιλής στους κατοίκους του Βόλου για τους χώρους περιπάτου, αναψυχής και προσκύνησης της εκκλησίας της Ζωοδόχου πηγής.
Στα νοτιοανατολικά του λόφου, το 19ο αι. ανοίχτηκαν λατομεία, που εξυπηρετούσαν τις ανάγκες οικοδόμησης της σύγχρονης πόλης του Βόλου. Τα λατομεία αυτά μαζί με τα λατομεία της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ Ηρακλής, που εκτείνονται έξω ακριβώς από τον «μη περιφραγμένο» αρχαιολογικό χώρο της Γορίτσας, πληγώνουν το περιβάλλον και καταβάλλεται προσπάθεια αποκατάστασής και προστασίας του περιβάλλοντος χώρου.
http://www.terrapapers.com/?p=53547 

Διαβάστε επίσης http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/09/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου