a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Μεγάλο μεν , ενδιαφέρον δε το άρθρο του Τραϊανού. Το ότι ο Πούτιν δεν είναι το καλό παιδί και είναι νεοταξίτης ακούγεται και φαίνεται λογικό. Το ότι προσπαθεί να ζει σαν ένας πρίγκιψ Σαουδάραβας μη αναπτύσσοντας τεχνολογία και βιομηχανία στην χώρα του, άρα θέσεις εργασίας και ευμάρεια, είναι επίσης γεγονός, εκτός από διαστημικούς πυραύλους που δεν ενοχλεί την νέα τάξη, εφ όσον το παιγνίδι του διαστήματος ήταν και είναι και αυτό στο κόλπο αμφοτέρων των πλευρών. Το ότι, αν η Γερμανία υφίσταται σήμερα, οφείλεται στην στήριξη - ανοχή όλων των δεινοπαθούντων χωρών εξ αιτίας της και των κρυφών υποστηρικτών της τοκογλύφων, είναι επίσης γεγονός, παρ' όλη την αφελή θέση μερικών να την νομίζουν ως την χώρα "αυθεντία" ή την "εργατική" κλπ κλπ

Το ότι η αχάριστη Γερμανία επιτέθηκε στην χώρα από την οποία επαιτούσε να απελευθερωθεί για να ενωθεί σε μία, ώστε κατόπιν να παίξει τα παιγνίδια της νέας εποχής, είναι επίσης ολοφάνερο και ξεδιάντροπο εκ μέρους της. Ποτέ και κανένας λαός δεν ανέκτησε την ελευθερία του με τόσο ελεεινό τρόπο ...Ούτε μία πιστολιά δεν έχει πέσει για την ελευθερία της Γερμανίας... Κανένας Γερμανός δεν αγωνίστηκε ποτέ εναντίον κανενός Ρώσου κατακτητή. Αυτός είναι και ο λόγος που απογυμνώθηκε και απομυθοποιήθηκε η φαινομενική ισχύς της, αναγκαζόμενη να στραφεί στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ για να ζητήσει στήριξη, ενώ εκείνη να επιστρέψει στην μέχρι πρότινος "φιλική" της πολιτική με την Ρωσία, επενδύοντας προς όφελός της στο μέλλον..... Ούτε φυσικά μπορούσε να απειληθεί η Γερμανία από τους Ρώσους ολιγάρχες και ομοϊδέατες τους, Εβραίους. ...Όλοι συνένοχοι ...και μεταξύ συνενόχων υπάρχει συνεργασία ..."Άπλυτα" δεν έχει μόνον η Μέρκελ, αλλά και ο Πούτιν.

Κάθε λίγο και λιγάκι τολμάνε ( οι Γερμανοί) και "μαλώνουν" τους "τιποτένιους" της Μεσογείου. "Τιποτένιους" θεωρούν τους θεμελιωτές του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού αυτοί, οι οποίοι ανά λίγες δεκαετίες ισοπεδώνουν κάθε ίχνος αυτού του πολιτισμού στην Ευρώπη. "Τεμπέληδες" κατά την γνώμη τους είναι αυτοί, οι οποίοι έχτισαν Παρθενώνες και "νοικοκύρηδες" είναι αυτοί, οι οποίοι έφτιαξαν "ξενώνες" φιλοξενίας "πρόθυμων" εργαζομένων στο Νταχάου. "Βλάκες" είναι αυτοί, οι οποίοι "εφεύραν" τη δημοκρατία και "έξυπνοι" αυτοί που "εφεύραν" τον Ναζισμό. "Άχρηστοι" είναι αυτοί, οι οποίοι ξαναέχτισαν μόνοι τους - και όχι με αμερικανικές χορηγίες - τις πατρίδες τους, τις οποίες τις καταστρέψανε οι Γερμανοί. "Απατεώνες" είναι αυτοί, οι οποίοι έφαγαν το μεγαλύτερο "φέσι" της ιστορίας από τους απατεώνες Γερμανούς. Λαοί κατηγορούνται, ότι ζούσαν πέρα από τις δυνατότητες τους, από τους Γερμανούς, οι οποίοι και μόνον που ζουν είναι πέρα από τις δυνατότητές τους ...Δυνατότητες, τις οποίες είχαν εξαντλήσει, όταν "μπάζωναν" τα χαντάκια της Ευρώπης με πτώματα. Έτσι καταλαβαίνουν οι Ούνοι την ανταγωνιστικότητα .....(!!!)

Η όλη συνεργασία μεταξύ Γερμανίας - Ρωσίας, υποστηρίζεται εκ μέρους της Γερμανίας, όχι μόνον εξ αιτίας της ενεργειακής της εξάρτησις, αλλά την ενδιαφέρει μια ενωμένη Ουκρανία (εν αντιθέσει με τα Βαλκάνια ως γνωστόν), ως τον κόμβο των αγωγών που θα βρίσκονται κοντά στα σύνορά της. Ο Τραϊανός την παρομοιάζει σαν το "ντεπόζιτο" όπου όχι μόνον θα γίνεται εκροή, αλλά και εισροή Φ.Ε., από κράτη όπως Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία, που ενώ θα έπρεπε να ζουν πλουσιοπάροχα δεν ζουν, αφού ακόμα δεν έχουν βρει διέξοδο προς τις Ευρωπαϊκές αγορές, εξ αιτίας των διεφθαρμένων φιλοδυτικών κυβερνήσεων, τύπου Σαακασβίλι ...... Από τη στιγμή που οι Γερμανοί είχαν εξασφαλίσει τους "μοχλούς" μέσα στην Ουκρανία (τους φανατικούς μουσουλμάνους τα "γιουσουφάκια" των προτεσταντών), ήταν εύκολο να δρομολογήσουν την κατάσταση υπέρ των συμφερόντων τους. Μέσα στα πλαίσια των ιδιωτικοποιήσεων θα αναζητούσαν και θα έφερναν "επενδυτές" στην Ουκρανία. Όπως έφεραν τους Τούρκους "επενδυτές" στην Ελλάδα να αγοράσουν μαρίνες και λιμάνια, έτσι θα πήγαιναν και τους Γεωργιανούς ή τους Αζέρους στην Ουκρανία. Με ποιον στόχο; ...Να "ιδιωτικοποιήσουν" το λιμάνι της Σεβαστούπολης. Αυτό το λιμάνι ήταν το "κλειδί" του σχεδιασμού τους ...Το λιμάνι με την "είσοδο" στο ουκρανικό "ντεπόζιτο".

Η "βιομηχανία" της προπαγάνδας δούλευε διπλοβάρδιες. Έπεσαν πάνω στον Γιανουκόβιτς, για να τον εμφανίσουν ως έναν διεφθαρμένο "Τσαουσέσκου". "Με τόνους χρημάτων έφυγε" ...έλεγαν. "Σε χρυσές τουαλέτες "ενεργούνταν"" ...έλεγαν. "Βότκες, που ήταν ειδική παραγγελία, έπινε" ...έλεγαν. Όλα πήγαιναν κατ' ευχή ...Η τρίτη χιλιετία έβρισκε την Ευρώπη όπως την άφησε ο Χίτλερ.
Οι Γερμανοί ανέτρεψαν σε μια ανεξάρτητη χώρα τη δημοκρατικά εκλεγμένη ηγεσία της (αφού την παρομοίασαν με αυτήν του Τσαουσέσκου...) και κανένας στην Ευρώπη δεν διαμαρτυρήθηκε ...Ούτε μία πορεία διαμαρτυρίας δεν έγινε. Από ποιον να γίνει; ...Από τους Ιταλούς, που τους κυβερνά ο διορισμένος Ρέντσι ή από τους Έλληνες, που τους κυβέρνησε ο διορισμένος Παπαδήμος και ο διορισμένος υπουργός Οικονομικών θα πρόσθετα ;

Αν ο Πούτιν ήταν αντίθετος της νέας τάξης θα έκανε αγορές εμπορικής τεχνογνωσίας αιχμής, όπως κάνει η Γερμανία ...Θα ανταγωνιζόταν τη Γερμανία στο δικό της πεδίο……..
Γνωρίζει ο Πούτιν, όπως και οι "αντίπαλοί" του, ότι δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος ...Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πόλεμος ...Ούτε καν συμβατικός ...Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί το γνωστό προτεσταντικό σενάριο, όπου σκοτώνονται οι "άλλοι", για να "κερδίζουν" οι Προτεστάντες ...Ούτε ένας Ουκρανός δεν θα πάει με τη θέλησή του να θυσιαστεί σε μια κατάσταση, η οποία εκ των δεδομένων είναι "τελειωμένη".

Όμως το σημαντικότερο σημείο του άρθρου είναι ο μυστικός λόγος που επισκέφθηκε την επαρχία του που ακούει στο όνομα Ελλάδα, ο Γερμανός πρόεδρος προ ημερών. Ο λόγος αφορούσε την τρίτη σε μέγεθος Ελληνική μειονότητα του Ελληνισμού στην Ταυρίδα, την "Ιφιγένεια" που θυσιάστηκε για να καταφέρουν οι Έλληνες να επιτεθούν στην Τροία.....

Ο Μπένυ έσπευσε ως η φωνή της Ε.Ε ενώ δεν παρουσιάστηκε κανένας άλλος από αυτήν ανευθυνουπεύθυνος ενώ δεν είχαν σβήσει καλά-καλά οι φωτιές στην Πλατεία Μεϊντάν και ο χοντρός πήγε και κατέθεσε στεφάνι σε ένα μνημείο, στο οποίο δεν γνώριζε ποιοι ήταν τα θύματα και ποιοι οι θύτες. "Έκλαψε" θύματα της "επανάστασης", που λίγες ημέρες μετά αποδείχθηκε πως ήταν θύματα των "επαναστατών". "Εξέθεσε" τους Έλληνες στους Ρώσους και εξέθεσε και την ίδια τη χώρα στον ίδιο κίνδυνο.
Δηλαδή πήγε να επαναλάβει το ίδιο σφάλμα και τον ίδιο διχασμό που επέφερε την Μικρασιατική καταστροφή του "εθνάρχη" Λευτεράκη ...... και απομάκρυναν και γενοκτόνησαν τον Ελληνισμό αιώνων του Πόντου και της Ιωνίας. Δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο λάθος τούτη την φορά, από πλευράς των Ελλήνων. Την προστασία θα τους παρέχει ο Πούτιν ο οποίος είναι αναγκασμένος κάτω από την επιθυμία του Ρωσικού λαού, να προστατέψει τους κατοίκους της Κριμαίας, εφ όσον του ζήτησαν βοήθεια. Αν δεν το είχαν κάνει, θα σφύριζε ο Ρώσος πρόεδρος και αυτός αδιάφορα, κάνοντας επικοινωνιακά παιγνίδια.

Ήρθε η ώρα να "μιλήσει" ο ρωσικός λαός ...Πρέπει να απαιτήσει την εκ νέου εκβιομηχάνισή του ...Να στηρίξει όποια πατριωτική ηγεσία θα του υποσχεθεί απασχόληση ...Πρέπει να γκρεμίσει το σαουδαραβικού τύπου "χαλιφάτο" τού Πούτιν και των Εβραίων ολιγαρχών ...Να διώξει με τις κλωτσιές τους χαφιεδοπράκτορες τύπου Σρέντερ ...Να απαιτήσει από τη μελλοντική ηγεσία του να "επενδύσει" στην παραγωγή ...Να απαιτήσει από αυτήν την ηγεσία να εξαγοράσει τεχνογνωσία, που θα βάλει τη Ρωσία εκ νέου στην αγορά με όλα τα συντριπτικά της πλεονεκτήματα ...Τεχνογνωσία, η οποία ξεπουλιέται και σήμερα εξαγοράζεται για "ψίχουλα" από τους Γερμανούς ...Πρέπει οι Ρώσοι να "στριμώξουν" τη Γερμανία και να της αρπάξουν αυτά, τα οποία έτσι κι αλλιώς δικαιούνταν και στερήθηκαν, εξαιτίας της προδοσίας των ηγετών τους ...Να απαιτήσει ο ρωσικός λαός να γίνει και στη Ρωσία ..."της Κορέας". Η Νότιος Κορέα της οποίας η περίπτωση αποδεικνύει, ότι η οποιαδήποτε ανθρώπινη φυλή και ο οποιοσδήποτε λαός μπορεί μέσα σε ελάχιστα χρόνια - αν γίνουν οι απαραίτητες επενδύσεις - να "ανέβει" στην κορυφή της παραγωγής. Δεν είναι ούτε θέμα ειδικών ικανοτήτων ούτε θέμα "ανωτερότητας" ...Θέμα χρημάτων και Εθνικού σχεδιασμού είναι.

Όσο για την "Ιφιγένεια", την οποία πάντα σκέφτεται και αγαπά ο ελληνισμός στο σύνολό του, να μην ανησυχεί για το μέλλον, γράφει ο Τραϊανού. Δεν πρόκειται να ξαναθυσιαστεί για κανένα στρατηγικό όφελος του ελληνισμού. Θέμα χρόνου είναι τα καλά νέα από την πατρίδα. Όταν θα την "πλησιάσει" ο "Ορέστης" από την πατρίδα, θα τον αναγνωρίσει μόνη της ...και σίγουρα δεν θα είναι ο γνωστός χαβούζας, που σήμερα την "πολιορκεί".

* Τέτοια άρθρα είτε συμφωνεί στο σύνολο είτε όχι κάποιος, αξίζει να τα διαβάζει. 


Αυτούσιο το άρθρο  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/03/krisi-stin-oukrania.html
Κρίση στην Ουκρανία ............

Μεγάλο μεν , ενδιαφέρον δε το άρθρο του Τραϊανού. Το ότι ο Πούτιν δεν είναι το καλό παιδί και είναι νεοταξίτης ακούγεται και φαίνεται λογικό. Το ότι προσπαθεί να ζει σαν ένας πρίγκιψ Σαουδάραβας μη αναπτύσσοντας τεχνολογία και βιομηχανία στην χώρα του, άρα θέσεις εργασίας και ευμάρεια, είναι επίσης γεγονός, εκτός από διαστημικούς πυραύλους που δεν ενοχλεί την νέα τάξη, εφ όσον το παιγνίδι του διαστήματος ήταν και είναι και αυτό στο κόλπο αμφοτέρων των πλευρών. Το ότι, αν η Γερμανία υφίσταται σήμερα, οφείλεται στην στήριξη - ανοχή όλων των δεινοπαθούντων χωρών εξ αιτίας της και των κρυφών υποστηρικτών της τοκογλύφων, είναι επίσης γεγονός, παρ' όλη την αφελή θέση μερικών να την νομίζουν ως την χώρα "αυθεντία" ή την "εργατική" κλπ κλπ

Το ότι η αχάριστη Γερμανία επιτέθηκε στην χώρα από την οποία επαιτούσε να απελευθερωθεί για να ενωθεί σε μία, ώστε κατόπιν να παίξει τα παιγνίδια της νέας εποχής, είναι επίσης ολοφάνερο και ξεδιάντροπο εκ μέρους της. Ποτέ και κανένας λαός δεν ανέκτησε την ελευθερία του με τόσο ελεεινό τρόπο ...Ούτε μία πιστολιά δεν έχει πέσει για την ελευθερία της Γερμανίας... Κανένας Γερμανός δεν αγωνίστηκε ποτέ εναντίον κανενός Ρώσου κατακτητή. Αυτός είναι και ο λόγος που απογυμνώθηκε και απομυθοποιήθηκε η φαινομενική ισχύς της, αναγκαζόμενη να στραφεί στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ για να ζητήσει στήριξη, ενώ εκείνη να επιστρέψει στην μέχρι πρότινος "φιλική" της πολιτική με την Ρωσία, επενδύοντας προς όφελός της στο μέλλον..... Ούτε φυσικά μπορούσε να απειληθεί η Γερμανία από τους Ρώσους ολιγάρχες και ομοϊδέατες τους, Εβραίους. ...Όλοι συνένοχοι ...και μεταξύ συνενόχων υπάρχει συνεργασία ..."Άπλυτα" δεν έχει μόνον η Μέρκελ, αλλά και ο Πούτιν.

Κάθε λίγο και λιγάκι τολμάνε ( οι Γερμανοί) και "μαλώνουν" τους "τιποτένιους" της Μεσογείου. "Τιποτένιους" θεωρούν τους θεμελιωτές του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού αυτοί, οι οποίοι ανά λίγες δεκαετίες ισοπεδώνουν κάθε ίχνος αυτού του πολιτισμού στην Ευρώπη. "Τεμπέληδες" κατά την γνώμη τους είναι αυτοί, οι οποίοι έχτισαν Παρθενώνες και "νοικοκύρηδες" είναι αυτοί, οι οποίοι έφτιαξαν "ξενώνες" φιλοξενίας "πρόθυμων" εργαζομένων στο Νταχάου. "Βλάκες" είναι αυτοί, οι οποίοι "εφεύραν" τη δημοκρατία και "έξυπνοι" αυτοί που "εφεύραν" τον Ναζισμό. "Άχρηστοι" είναι αυτοί, οι οποίοι ξαναέχτισαν μόνοι τους - και όχι με αμερικανικές χορηγίες - τις πατρίδες τους, τις οποίες τις καταστρέψανε οι Γερμανοί. "Απατεώνες" είναι αυτοί, οι οποίοι έφαγαν το μεγαλύτερο "φέσι" της ιστορίας από τους απατεώνες Γερμανούς. Λαοί κατηγορούνται, ότι ζούσαν πέρα από τις δυνατότητες τους, από τους Γερμανούς, οι οποίοι και μόνον που ζουν είναι πέρα από τις δυνατότητές τους ...Δυνατότητες, τις οποίες είχαν εξαντλήσει, όταν "μπάζωναν" τα χαντάκια της Ευρώπης με πτώματα. Έτσι καταλαβαίνουν οι Ούνοι την ανταγωνιστικότητα .....(!!!)

Η όλη συνεργασία μεταξύ Γερμανίας - Ρωσίας, υποστηρίζεται εκ μέρους της Γερμανίας, όχι μόνον εξ αιτίας της ενεργειακής της εξάρτησις, αλλά την ενδιαφέρει μια ενωμένη Ουκρανία (εν αντιθέσει με τα Βαλκάνια ως γνωστόν), ως τον κόμβο των αγωγών που θα βρίσκονται κοντά στα σύνορά της. Ο Τραϊανός την παρομοιάζει σαν το "ντεπόζιτο" όπου όχι μόνον θα γίνεται εκροή, αλλά και εισροή Φ.Ε., από κράτη όπως Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία, που ενώ θα έπρεπε να ζουν πλουσιοπάροχα δεν ζουν, αφού ακόμα δεν έχουν βρει διέξοδο προς τις Ευρωπαϊκές αγορές, εξ αιτίας των διεφθαρμένων φιλοδυτικών κυβερνήσεων, τύπου Σαακασβίλι ...... Από τη στιγμή που οι Γερμανοί είχαν εξασφαλίσει τους "μοχλούς" μέσα στην Ουκρανία (τους φανατικούς μουσουλμάνους τα "γιουσουφάκια" των προτεσταντών), ήταν εύκολο να δρομολογήσουν την κατάσταση υπέρ των συμφερόντων τους. Μέσα στα πλαίσια των ιδιωτικοποιήσεων θα αναζητούσαν και θα έφερναν "επενδυτές" στην Ουκρανία. Όπως έφεραν τους Τούρκους "επενδυτές" στην Ελλάδα να αγοράσουν μαρίνες και λιμάνια, έτσι θα πήγαιναν και τους Γεωργιανούς ή τους Αζέρους στην Ουκρανία. Με ποιον στόχο; ...Να "ιδιωτικοποιήσουν" το λιμάνι της Σεβαστούπολης. Αυτό το λιμάνι ήταν το "κλειδί" του σχεδιασμού τους ...Το λιμάνι με την "είσοδο" στο ουκρανικό "ντεπόζιτο".

Η "βιομηχανία" της προπαγάνδας δούλευε διπλοβάρδιες. Έπεσαν πάνω στον Γιανουκόβιτς, για να τον εμφανίσουν ως έναν διεφθαρμένο "Τσαουσέσκου". "Με τόνους χρημάτων έφυγε" ...έλεγαν. "Σε χρυσές τουαλέτες "ενεργούνταν"" ...έλεγαν. "Βότκες, που ήταν ειδική παραγγελία, έπινε" ...έλεγαν. Όλα πήγαιναν κατ' ευχή ...Η τρίτη χιλιετία έβρισκε την Ευρώπη όπως την άφησε ο Χίτλερ.
Οι Γερμανοί ανέτρεψαν σε μια ανεξάρτητη χώρα τη δημοκρατικά εκλεγμένη ηγεσία της (αφού την παρομοίασαν με αυτήν του Τσαουσέσκου...) και κανένας στην Ευρώπη δεν διαμαρτυρήθηκε ...Ούτε μία πορεία διαμαρτυρίας δεν έγινε. Από ποιον να γίνει; ...Από τους Ιταλούς, που τους κυβερνά ο διορισμένος Ρέντσι ή από τους Έλληνες, που τους κυβέρνησε ο διορισμένος Παπαδήμος και ο διορισμένος υπουργός Οικονομικών θα πρόσθετα ;

Αν ο Πούτιν ήταν αντίθετος της νέας τάξης θα έκανε αγορές εμπορικής τεχνογνωσίας αιχμής, όπως κάνει η Γερμανία ...Θα ανταγωνιζόταν τη Γερμανία στο δικό της πεδίο……..
Γνωρίζει ο Πούτιν, όπως και οι "αντίπαλοί" του, ότι δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος ...Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πόλεμος ...Ούτε καν συμβατικός ...Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί το γνωστό προτεσταντικό σενάριο, όπου σκοτώνονται οι "άλλοι", για να "κερδίζουν" οι Προτεστάντες ...Ούτε ένας Ουκρανός δεν θα πάει με τη θέλησή του να θυσιαστεί σε μια κατάσταση, η οποία εκ των δεδομένων είναι "τελειωμένη".

Όμως το σημαντικότερο σημείο του άρθρου είναι ο μυστικός λόγος που επισκέφθηκε την επαρχία του που ακούει στο όνομα Ελλάδα, ο Γερμανός πρόεδρος προ ημερών. Ο λόγος αφορούσε την τρίτη σε μέγεθος Ελληνική μειονότητα του Ελληνισμού στην Ταυρίδα, την "Ιφιγένεια" που θυσιάστηκε για να καταφέρουν οι Έλληνες να επιτεθούν στην Τροία.....

Ο Μπένυ έσπευσε ως η φωνή της Ε.Ε ενώ δεν παρουσιάστηκε κανένας άλλος από αυτήν ανευθυνουπεύθυνος ενώ δεν είχαν σβήσει καλά-καλά οι φωτιές στην Πλατεία Μεϊντάν και ο χοντρός πήγε και κατέθεσε στεφάνι σε ένα μνημείο, στο οποίο δεν γνώριζε ποιοι ήταν τα θύματα και ποιοι οι θύτες. "Έκλαψε" θύματα της "επανάστασης", που λίγες ημέρες μετά αποδείχθηκε πως ήταν θύματα των "επαναστατών". "Εξέθεσε" τους Έλληνες στους Ρώσους και εξέθεσε και την ίδια τη χώρα στον ίδιο κίνδυνο.
Δηλαδή πήγε να επαναλάβει το ίδιο σφάλμα και τον ίδιο διχασμό που επέφερε την Μικρασιατική καταστροφή του "εθνάρχη" Λευτεράκη ...... και απομάκρυναν και γενοκτόνησαν τον Ελληνισμό αιώνων του Πόντου και της Ιωνίας. Δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο λάθος τούτη την φορά, από πλευράς των Ελλήνων. Την προστασία θα τους παρέχει ο Πούτιν ο οποίος είναι αναγκασμένος κάτω από την επιθυμία του Ρωσικού λαού, να προστατέψει τους κατοίκους της Κριμαίας, εφ όσον του ζήτησαν βοήθεια. Αν δεν το είχαν κάνει, θα σφύριζε ο Ρώσος πρόεδρος και αυτός αδιάφορα, κάνοντας επικοινωνιακά παιγνίδια.

Ήρθε η ώρα να "μιλήσει" ο ρωσικός λαός ...Πρέπει να απαιτήσει την εκ νέου εκβιομηχάνισή του ...Να στηρίξει όποια πατριωτική ηγεσία θα του υποσχεθεί απασχόληση ...Πρέπει να γκρεμίσει το σαουδαραβικού τύπου "χαλιφάτο" τού Πούτιν και των Εβραίων ολιγαρχών ...Να διώξει με τις κλωτσιές τους χαφιεδοπράκτορες τύπου Σρέντερ ...Να απαιτήσει από τη μελλοντική ηγεσία του να "επενδύσει" στην παραγωγή ...Να απαιτήσει από αυτήν την ηγεσία να εξαγοράσει τεχνογνωσία, που θα βάλει τη Ρωσία εκ νέου στην αγορά με όλα τα συντριπτικά της πλεονεκτήματα ...Τεχνογνωσία, η οποία ξεπουλιέται και σήμερα εξαγοράζεται για "ψίχουλα" από τους Γερμανούς ...Πρέπει οι Ρώσοι να "στριμώξουν" τη Γερμανία και να της αρπάξουν αυτά, τα οποία έτσι κι αλλιώς δικαιούνταν και στερήθηκαν, εξαιτίας της προδοσίας των ηγετών τους ...Να απαιτήσει ο ρωσικός λαός να γίνει και στη Ρωσία ..."της Κορέας". Η Νότιος Κορέα της οποίας η περίπτωση αποδεικνύει, ότι η οποιαδήποτε ανθρώπινη φυλή και ο οποιοσδήποτε λαός μπορεί μέσα σε ελάχιστα χρόνια - αν γίνουν οι απαραίτητες επενδύσεις - να "ανέβει" στην κορυφή της παραγωγής. Δεν είναι ούτε θέμα ειδικών ικανοτήτων ούτε θέμα "ανωτερότητας" ...Θέμα χρημάτων και Εθνικού σχεδιασμού είναι.

Όσο για την "Ιφιγένεια", την οποία πάντα σκέφτεται και αγαπά ο ελληνισμός στο σύνολό του, να μην ανησυχεί για το μέλλον, γράφει ο Τραϊανού. Δεν πρόκειται να ξαναθυσιαστεί για κανένα στρατηγικό όφελος του ελληνισμού. Θέμα χρόνου είναι τα καλά νέα από την πατρίδα. Όταν θα την "πλησιάσει" ο "Ορέστης" από την πατρίδα, θα τον αναγνωρίσει μόνη της ...και σίγουρα δεν θα είναι ο γνωστός χαβούζας, που σήμερα την "πολιορκεί".

* Τέτοια άρθρα είτε συμφωνεί στο σύνολο είτε όχι κάποιος, αξίζει να τα διαβάζει. 


Αυτούσιο το άρθρο  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/03/krisi-stin-oukrania.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου