a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Στα πλαίσια του ρεπορτάζ που έκανε ο Βρετανός ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα σχετικά με την προσφυγή που έχουμε καταθέσει στην Χάγη εναντίον των κυβερνήσεων ΓΑΠ και συνεργατών τους ( που σημαίνει ότι ούτε ο Παπαδήμος μπορεί να γλυτώσει ) ρώτησε και την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναρίτη ώστε να της δώσει την ευκαιρία, προφανώς ως εκπρόσωπο του καθεστώτος, να σχολιάσει. Πρόκειται για την γνωστή Παναρίτη η οποία τόλμησε να ισχυριστεί ότι την κορόιδεψαν σχετικά με το μνημόνιο γιατί της έδειξαν διαβεβαιώσεις περί αυτού που η ίδια δεν θεώρησε ότι θα έπρεπε να τις πάρει εγγράφως, και άλλα τέτοια φαιδρά.

Την αναφέρω στο άρθρο αυτό που μιλάμε για τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 διότι η δήλωση που έκανε στον ανταποκριτή του BBC συνοψίζει εξαιρετικά το κίνητρο που έχουν όλοι οι καθεστωτικοί περί των εκλογών και πώς προσπαθούν να τις χρησιμοποιήσουν. Είπε λοιπόν η Παναρίτη ότι όλα όσα καταγγέλλουμε στην Χάγη είναι πολιτικές κυβερνήσεων που ο Ελληνικός Λαός ψήφιζε επί δεκαετίες, υπονοώντας ότι ο Ελληνικός Λαός τις ενέκρινε και άρα φταίει ο ίδιος και όχι οι πολιτικοί για αυτές.

Αυτό είναι λοιπόν το κόλπο που προσπαθούν να εφαρμόσουν, ως τελευταία απόπειρα να πείσουν τον Ελληνικό Λαό να σταματήσει να αντιδράει και να δεχθεί πειθήνια να πληρώσει και να ανεχθεί να μετατραπεί σε ένα έθνος παρίων και ανίατα απόρων που θα είναι ευγνώμονες για το κάθε ξεροκόμματο που θα τους πετούν οι πολιτικοί από τα χρήματα που είναι του Ελληνικού Λαού αλλά τα έχουν υφαρπάξει αυθαιρέτως και με το έτσι θέλω : να στήσουν ένα εκλογικό πανηγύρι όπου με τις διάφορες αλχημείες, νοθείες και αβάσιμους ισχυρισμούς να μπορέσουν να διατυμπανίσουν ότι ο Ελληνικός Λαός τους έχει εγκρίνει να το κάνουν αυτό και άρα δεν δικαιούται πλέον να διαμαρτύρεται ή να αποπειράται να τους εγκαλέσει σε διάφορα δικαστήρια εντός και εκτός της Χώρας.

Μία απλή επισκόπηση των προεκλογικών προγραμμάτων των διαφόρων υποψηφίων κομμάτων, αλλά ιδιαιτέρως των ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και διαφόρων παραφυάδων τους μας αποκαλύπτει την υπόσχεση τους για ένα εφιαλτικό μέλλον που έχουν το θράσος να παρουσιάζουν ως παροχές !

Ο Βενιζέλος υπόσχεται απέραντα υπνωτήρια απόρων και συσσίτια, που προφανώς θα μας παρουσιάσει ως κατά πολύ ανώτερα αυτών της Κατοχής ενώ ο μελλοντικός συγκυβερνήτης του ( όπως ευελπιστούν ότι θα επιτύχουν μέσω των αλχημειών του εκλογικού νόμου και βεβαίως της απαραίτητης νοθείας ) μας υπόσχεται μία φορολογική λαίλαπα εναντίον της μεσαίας τάξης και κάτω σε όλα τα επίπεδα, από την προσωπική επιχείρηση μέχρι και την προσωπική ιδιωτική περιουσία, μαζί με ένα ηλεκτρονικό φακέλωμα και καθημερινή παρακολούθηση κάθε λεπτό στην συμπεριφορά μας άνευ προηγουμένου που θα το ζήλευε κάθε φασιστικό καθεστώς από την Β. Κορέα μέχρι το Γ΄ Ράιχ.

Μικροκόμματα όπως η Χρυσή Αυγή και διάφοροι μαϊντανοί της αριστεράς υπόσχονται τρελές καταστάσεις και /ή άκρως επικίνδυνες χωρίς καμμία μελέτη, από την καταπολέμηση του φεμινισμού και την φιλοσοφία ότι η λευκή φυλή δικαιούται αυτή την γή μέχρι την άτακτη αποχώρηση από ενώσεις και συμμαχίες χωρίς όμως να έχουν προβλεφθεί οι δικλείδες ασφαλείας για να μην γίνει η Ελλάδα στόχος σύρραξης και άλλων συμφορών.

Εν τω μεταξύ, οι εκλογές ελέγχονται από μία κυβέρνηση που μόνο υπηρεσιακή δεν είναι και έχει σαφέστατο τεράστιο διακύβευμα να εκμαιεύσει / επιβάλλει πάση θυσία ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να κάνουν επικοινωνιακό παιχνίδι ότι ο Λαός τους θέλει και τους επικυρώνει. Δεν έχουμε παρά να δούμε δύο βασικές λεπτομέρειες για να πεισθούμε :

1. η ανώτατη εφορευτική επιτροπή ( αυτή δηλαδή που εν τέλει επιβλέπει την καταμέτρηση των ψήφων και κάνει τους υπολογισμούς για την κατανομή των εδρών ) συνίσταται από αρεοπαγίτες ( με το γνωστό ιστορικό τους περί συνεργασίας – πελατειακών σχέσεων με την εκάστοτε κυβέρνηση ) και από υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου εσωτερικών που αυτή την στιγμή ελέγχεται από την κυβέρνηση Παπαδήμου που εντελώς απροκάλυπτα ουσιαστικά διέταξε τους Έλληνες να ψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα ειδ’ άλλως το ‘χάος – αποδόμηση’. Τι απειλές κατ’ ιδίαν σε στελέχη και γραμματείς θα γίνονται όταν δημοσίως βγαίνει και λέει «ή εγώ (δηλαδή το μνημονιακό μπλόκ που υπηρετώ) ή τα (οικονομικά) τάνκς» ; Ας μην ξεχνάμε τα κρούσματα τύπου υποψηφίου βουλευτού στην Βέροια που έχουν ήδη σημειωθεί για κάτι τόσο μηδαμινό όσο την άρνηση αγρότη της λαϊκής να αφήσει διαφημιστικά του βουλευτή αυτού επάνω στον πάγκο του.

2. ο ΓΑΠ κατεβαίνει βουλευτής στην Πάτρα και είναι σίγουρο ότι θα βγει ακόμα και αν μαυρισθεί από όλους ανεξαιρέτως τους Πατρινούς και δεν πάρει ούτε ένα σταυρό διότι απλούστατα ο εκλογικός νόμος του εξασφαλίζει εικονικούς σταυρούς τόσους όσα και τα ψηφοδέλτια υπέρ ΠΑΣΟΚ που θα ριφθούν σε όλες τις κάλπες της Επικρατείας. Οπότε μόνο τα κομματόσκυλα του να ψηφίσουν, χωρίς να του δώσουν καν σταυρό, αρκούν για να του εξασφαλίσουν την βουλευτική ασυλία που τόσο πολύ χρειάζεται εντός της Ελλάδος, και να έχει το θράσος να βγει και να μας πει ότι ο Ελληνικός Λαός το ψήφισε και άρα επιδοκίμασε όλες του τις κυβερνητικές πράξεις !

Ουσιαστικά δηλαδή το παιχνίδι είναι στημένο ώστε, με τις 50 έδρες bonus από την μία και τα διάφορα άλλα τερτίπια ενίσχυσης ψήφων από την άλλη, να δοθεί σε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ η δυνατότητα να ισχυρισθούν ότι εμείς φταίμε διότι εμείς τους ψηφίσαμε και εμείς τους δεχθήκαμε ακόμα και αν ψηφίσουν μόνο οι συγγενείς τους και η κλίκα τους.

Και δεν έχω αναφέρει καν το θέμα της νοθείας που το έχει προβλέψει και εναγκαλισθεί ο εκλογικός νόμος, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε δήμαρχο που εντελώς ‘τυχαία’ θα χάσει τον εκλογικό σάκο που εμπεριέχει τα αποδεικτικά στοιχεία περί της καταμέτρησης των ψήφων ( δηλαδή τις ίδιες τις ψήφους ) να δώσει αντίγραφο των πρακτικών της εφορευτικής επιτροπής που θα έχει μεν τα αποτελέσματα της καταμέτρησης αλλά κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει κατά πόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Και αυτό είναι ένα εντελώς πρώτο στάδιο όπου μπορεί να υπάρξει νοθεία, και όχι το πιο αποτελεσματικό …

Που βρισκόμαστε λοιπόν όταν βλέπουμε ότι ουσιαστικά πάνε να μας τυλίξουν για ακόμα μια φορά με την καραμελίτσα «εσύ τους ψήφισες, τώρα σκασμός», παρ’ όλο που αποδεδειγμένα καμμία ανάγκη δεν έχουν να τους ψηφίσει ο Λαός, αρκεί να πεισθεί ότι τους έχει ψηφίσει ;

Τους χτυπάμε εκεί που πονάει : στο νομικό επίπεδο που μπορεί να δείξει ότι έχουν δόλο και ότι όσες ψήφους και αν ισχυρισθούν ότι μάζεψαν να μπορούμε να αποδείξουμε ανά πάσα στιγμή ότι τις υφάρπαξαν ( από εξαπάτηση εκλογέων μέχρι εκβιασμό εκλογέων και παραβίαση του Συντάγματος ).

Το διάγγελμα Παπαδήμου με το οποίο προκήρυξε τις εκλογές είναι ότι πρέπει διότι κάνει το μέγα λάθος να μας αρνείται παράδοση έργου και άρα πληροφόρηση για την πραγματική / ακριβή κατάσταση στην Χώρα μας.

Αυτό βεβαίως το κάνει για να μπορεί ο οποιοσδήποτε από τον Σαμαρά /Βενιζέλο μέχρι τον Καμμένο μέχρι την Παπαρήγα / Τσίπρα και κάθε άλλο απόκομμα να ισχυρισθεί όπως έκανε ο ΓΑΠ με τον Καραμανλή ότι δεν είχαν γνώση της κατάστασης και είχαν προβάλει τα όποια προεκλογικά τους προγράμματα με άλλα δεδομένα από τα πραγματικά και συνεπώς δεν μπορούν και δεν θα εφαρμόσουν ό,τι δεσμεύτηκαν προεκλογικά ότι θα έκαναν.

Όμως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο για να αρνηθούμε την ανάληψη κάθε ευθύνης για την όποια εκλογική συμπεριφορά αυτοί προσπαθήσουν να μας παρουσιάσουν ότι είχαμε αφού οι εκλογείς καλούνται να ψηφίσουν χωρίς πρότερη ενημέρωση, κάτι που αντίκειται σε βασικές αρχές του κράτους Δικαίου και ουσιαστικά υπονοεί την ύπαρξη ελεγχόμενων και όχι ελεύθερων εκλογών.

Για αυτό ακριβώς τον σκοπό σήμερα εγώ και ομάδα συμΠολιτών μας επιδόσαμε εξώδικο στον Λουκά Παπαδήμο με κοινοποίηση στον ΓΑΠ και τον Κάρολο Παπούλια καλώντας τον να συμμορφωθεί με τον νόμο τόσο όσον αφορά την φύση της κυβέρνησης μέχρι τις εκλογές όσο και την ενημέρωση που αρνείται να μας δώσει εντελώς αυθαίρετα διότι έτσι αυτός το κρίνει ( υποδηλώνει δόλο ).

Ούτως ή άλλως την παροχή των στοιχείων που ζητούμε ( που βεβαίως σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να μας δώσει χωρίς να αποκαλύψει σκανδαλώδεις καταστάσεις τόσο για την δική του διακυβέρνηση όσο και αυτή του πρώην προϊσταμένου του ΓΑΠ ) θα έπρεπε να είχε απαιτηθεί από όλα τα δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα που επιζητούν κάθαρση και ανακοινώνουν τέτοια ευχολόγια χωρίς όμως να ακολουθούν την βασική μεθοδολογία για να επιτύχουν την κάθαρση αυτή σε στοιχειώδες επίπεδο.

Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε εμείς, ο Ελληνικός Λαός, να το απαιτήσουμε μόνοι μας και αυτό κάνουμε, αφού εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε τον λογαριασμό που προκύπτει από τον πειραματισμό του κάθε τυχάρπαστου τυχοδιώκτη.

Όσο περισσότεροι στείλουμε αυτή την απαίτηση, τόσο λιγότερο θα μπορούν να μας προσάψουν ότι αποδεχθήκαμε τους ισχυρισμούς του αθεστώτος, ό,τι και αν βγει στις εκλογές διότι με αυτό δηλώνουμε νομικά ότι για να αποφανθούμε ως Ελληνικός Λαός ( χωρίς το αποτέλεσμα να είναι προϊόν εκβιασμού και εντυπωσιασμού και άρα απάτης και άρα άκυρο ) πρέπει να μας δώσουν λογαριασμό τι ακριβώς έκαναν και πώς.

Εμείς το επιδώσαμε εξωδίκως με δικαστικό επιμελητή ήδη. Ο κάθε συμΠολίτης πλέον δεν χρειάζεται παρά να αποστείλει το ίδιο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή συστημένη επιστολή ( δηλαδή με τρόπο που να αποδεικνύεται ότι το έχουν λάβει και άρα έχουν υποχρέωση να απαντήσουν στον κάθε ένα εγκαίρως και να δώσουν και τον απαραίτητο χρόνο επεξεργασίας της πληροφόρησης ) στο γραφείο του Λουκά Παπαδήμου στο μέγαρο Μαξίμου.

Δεν κοστίζει τίποτα, μπορεί όμως να κερδίσει το στημένο αυτό παιχνίδι και να αναστρέψει την κατάσταση αυτή που πάνε να εγκαθιδρύσουν – νομιμοποιήσουν με υφαρπαγή της ψήφου μας και που δεν στηρίζεται ούτε στο Σύνταγμα μας ούτε και στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Δείτε το κείμενο εδώ και αν συμφωνείτε ότι θέλετε να γνωρίζετε αυτές τις πληροφορίες που ούτως ή άλλως είναι υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να μας δώσουν, επικολλήστε το σε ένα e-mail βάζοντας το δικό σας όνομα στις αντίστοιχες θέσεις ( εκεί που λέει από Πολίτη : ….. ) και στείλτε το.

Μην ξεχνάτε ότι με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί πετύχαμε την πρωτοφανή πρωτιά της Χάγης.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΕΥΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΜΙΚΑ

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Στα πλαίσια του ρεπορτάζ που έκανε ο Βρετανός ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα σχετικά με την προσφυγή που έχουμε καταθέσει στην Χάγη εναντίον των κυβερνήσεων ΓΑΠ και συνεργατών τους ( που σημαίνει ότι ούτε ο Παπαδήμος μπορεί να γλυτώσει ) ρώτησε και την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναρίτη ώστε να της δώσει την ευκαιρία, προφανώς ως εκπρόσωπο του καθεστώτος, να σχολιάσει. Πρόκειται για την γνωστή Παναρίτη η οποία τόλμησε να ισχυριστεί ότι την κορόιδεψαν σχετικά με το μνημόνιο γιατί της έδειξαν διαβεβαιώσεις περί αυτού που η ίδια δεν θεώρησε ότι θα έπρεπε να τις πάρει εγγράφως, και άλλα τέτοια φαιδρά.

Την αναφέρω στο άρθρο αυτό που μιλάμε για τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 διότι η δήλωση που έκανε στον ανταποκριτή του BBC συνοψίζει εξαιρετικά το κίνητρο που έχουν όλοι οι καθεστωτικοί περί των εκλογών και πώς προσπαθούν να τις χρησιμοποιήσουν. Είπε λοιπόν η Παναρίτη ότι όλα όσα καταγγέλλουμε στην Χάγη είναι πολιτικές κυβερνήσεων που ο Ελληνικός Λαός ψήφιζε επί δεκαετίες, υπονοώντας ότι ο Ελληνικός Λαός τις ενέκρινε και άρα φταίει ο ίδιος και όχι οι πολιτικοί για αυτές.

Αυτό είναι λοιπόν το κόλπο που προσπαθούν να εφαρμόσουν, ως τελευταία απόπειρα να πείσουν τον Ελληνικό Λαό να σταματήσει να αντιδράει και να δεχθεί πειθήνια να πληρώσει και να ανεχθεί να μετατραπεί σε ένα έθνος παρίων και ανίατα απόρων που θα είναι ευγνώμονες για το κάθε ξεροκόμματο που θα τους πετούν οι πολιτικοί από τα χρήματα που είναι του Ελληνικού Λαού αλλά τα έχουν υφαρπάξει αυθαιρέτως και με το έτσι θέλω : να στήσουν ένα εκλογικό πανηγύρι όπου με τις διάφορες αλχημείες, νοθείες και αβάσιμους ισχυρισμούς να μπορέσουν να διατυμπανίσουν ότι ο Ελληνικός Λαός τους έχει εγκρίνει να το κάνουν αυτό και άρα δεν δικαιούται πλέον να διαμαρτύρεται ή να αποπειράται να τους εγκαλέσει σε διάφορα δικαστήρια εντός και εκτός της Χώρας.

Μία απλή επισκόπηση των προεκλογικών προγραμμάτων των διαφόρων υποψηφίων κομμάτων, αλλά ιδιαιτέρως των ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και διαφόρων παραφυάδων τους μας αποκαλύπτει την υπόσχεση τους για ένα εφιαλτικό μέλλον που έχουν το θράσος να παρουσιάζουν ως παροχές !

Ο Βενιζέλος υπόσχεται απέραντα υπνωτήρια απόρων και συσσίτια, που προφανώς θα μας παρουσιάσει ως κατά πολύ ανώτερα αυτών της Κατοχής ενώ ο μελλοντικός συγκυβερνήτης του ( όπως ευελπιστούν ότι θα επιτύχουν μέσω των αλχημειών του εκλογικού νόμου και βεβαίως της απαραίτητης νοθείας ) μας υπόσχεται μία φορολογική λαίλαπα εναντίον της μεσαίας τάξης και κάτω σε όλα τα επίπεδα, από την προσωπική επιχείρηση μέχρι και την προσωπική ιδιωτική περιουσία, μαζί με ένα ηλεκτρονικό φακέλωμα και καθημερινή παρακολούθηση κάθε λεπτό στην συμπεριφορά μας άνευ προηγουμένου που θα το ζήλευε κάθε φασιστικό καθεστώς από την Β. Κορέα μέχρι το Γ΄ Ράιχ.

Μικροκόμματα όπως η Χρυσή Αυγή και διάφοροι μαϊντανοί της αριστεράς υπόσχονται τρελές καταστάσεις και /ή άκρως επικίνδυνες χωρίς καμμία μελέτη, από την καταπολέμηση του φεμινισμού και την φιλοσοφία ότι η λευκή φυλή δικαιούται αυτή την γή μέχρι την άτακτη αποχώρηση από ενώσεις και συμμαχίες χωρίς όμως να έχουν προβλεφθεί οι δικλείδες ασφαλείας για να μην γίνει η Ελλάδα στόχος σύρραξης και άλλων συμφορών.

Εν τω μεταξύ, οι εκλογές ελέγχονται από μία κυβέρνηση που μόνο υπηρεσιακή δεν είναι και έχει σαφέστατο τεράστιο διακύβευμα να εκμαιεύσει / επιβάλλει πάση θυσία ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να κάνουν επικοινωνιακό παιχνίδι ότι ο Λαός τους θέλει και τους επικυρώνει. Δεν έχουμε παρά να δούμε δύο βασικές λεπτομέρειες για να πεισθούμε :

1. η ανώτατη εφορευτική επιτροπή ( αυτή δηλαδή που εν τέλει επιβλέπει την καταμέτρηση των ψήφων και κάνει τους υπολογισμούς για την κατανομή των εδρών ) συνίσταται από αρεοπαγίτες ( με το γνωστό ιστορικό τους περί συνεργασίας – πελατειακών σχέσεων με την εκάστοτε κυβέρνηση ) και από υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου εσωτερικών που αυτή την στιγμή ελέγχεται από την κυβέρνηση Παπαδήμου που εντελώς απροκάλυπτα ουσιαστικά διέταξε τους Έλληνες να ψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα ειδ’ άλλως το ‘χάος – αποδόμηση’. Τι απειλές κατ’ ιδίαν σε στελέχη και γραμματείς θα γίνονται όταν δημοσίως βγαίνει και λέει «ή εγώ (δηλαδή το μνημονιακό μπλόκ που υπηρετώ) ή τα (οικονομικά) τάνκς» ; Ας μην ξεχνάμε τα κρούσματα τύπου υποψηφίου βουλευτού στην Βέροια που έχουν ήδη σημειωθεί για κάτι τόσο μηδαμινό όσο την άρνηση αγρότη της λαϊκής να αφήσει διαφημιστικά του βουλευτή αυτού επάνω στον πάγκο του.

2. ο ΓΑΠ κατεβαίνει βουλευτής στην Πάτρα και είναι σίγουρο ότι θα βγει ακόμα και αν μαυρισθεί από όλους ανεξαιρέτως τους Πατρινούς και δεν πάρει ούτε ένα σταυρό διότι απλούστατα ο εκλογικός νόμος του εξασφαλίζει εικονικούς σταυρούς τόσους όσα και τα ψηφοδέλτια υπέρ ΠΑΣΟΚ που θα ριφθούν σε όλες τις κάλπες της Επικρατείας. Οπότε μόνο τα κομματόσκυλα του να ψηφίσουν, χωρίς να του δώσουν καν σταυρό, αρκούν για να του εξασφαλίσουν την βουλευτική ασυλία που τόσο πολύ χρειάζεται εντός της Ελλάδος, και να έχει το θράσος να βγει και να μας πει ότι ο Ελληνικός Λαός το ψήφισε και άρα επιδοκίμασε όλες του τις κυβερνητικές πράξεις !

Ουσιαστικά δηλαδή το παιχνίδι είναι στημένο ώστε, με τις 50 έδρες bonus από την μία και τα διάφορα άλλα τερτίπια ενίσχυσης ψήφων από την άλλη, να δοθεί σε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ η δυνατότητα να ισχυρισθούν ότι εμείς φταίμε διότι εμείς τους ψηφίσαμε και εμείς τους δεχθήκαμε ακόμα και αν ψηφίσουν μόνο οι συγγενείς τους και η κλίκα τους.

Και δεν έχω αναφέρει καν το θέμα της νοθείας που το έχει προβλέψει και εναγκαλισθεί ο εκλογικός νόμος, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε δήμαρχο που εντελώς ‘τυχαία’ θα χάσει τον εκλογικό σάκο που εμπεριέχει τα αποδεικτικά στοιχεία περί της καταμέτρησης των ψήφων ( δηλαδή τις ίδιες τις ψήφους ) να δώσει αντίγραφο των πρακτικών της εφορευτικής επιτροπής που θα έχει μεν τα αποτελέσματα της καταμέτρησης αλλά κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει κατά πόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Και αυτό είναι ένα εντελώς πρώτο στάδιο όπου μπορεί να υπάρξει νοθεία, και όχι το πιο αποτελεσματικό …

Που βρισκόμαστε λοιπόν όταν βλέπουμε ότι ουσιαστικά πάνε να μας τυλίξουν για ακόμα μια φορά με την καραμελίτσα «εσύ τους ψήφισες, τώρα σκασμός», παρ’ όλο που αποδεδειγμένα καμμία ανάγκη δεν έχουν να τους ψηφίσει ο Λαός, αρκεί να πεισθεί ότι τους έχει ψηφίσει ;

Τους χτυπάμε εκεί που πονάει : στο νομικό επίπεδο που μπορεί να δείξει ότι έχουν δόλο και ότι όσες ψήφους και αν ισχυρισθούν ότι μάζεψαν να μπορούμε να αποδείξουμε ανά πάσα στιγμή ότι τις υφάρπαξαν ( από εξαπάτηση εκλογέων μέχρι εκβιασμό εκλογέων και παραβίαση του Συντάγματος ).

Το διάγγελμα Παπαδήμου με το οποίο προκήρυξε τις εκλογές είναι ότι πρέπει διότι κάνει το μέγα λάθος να μας αρνείται παράδοση έργου και άρα πληροφόρηση για την πραγματική / ακριβή κατάσταση στην Χώρα μας.

Αυτό βεβαίως το κάνει για να μπορεί ο οποιοσδήποτε από τον Σαμαρά /Βενιζέλο μέχρι τον Καμμένο μέχρι την Παπαρήγα / Τσίπρα και κάθε άλλο απόκομμα να ισχυρισθεί όπως έκανε ο ΓΑΠ με τον Καραμανλή ότι δεν είχαν γνώση της κατάστασης και είχαν προβάλει τα όποια προεκλογικά τους προγράμματα με άλλα δεδομένα από τα πραγματικά και συνεπώς δεν μπορούν και δεν θα εφαρμόσουν ό,τι δεσμεύτηκαν προεκλογικά ότι θα έκαναν.

Όμως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο για να αρνηθούμε την ανάληψη κάθε ευθύνης για την όποια εκλογική συμπεριφορά αυτοί προσπαθήσουν να μας παρουσιάσουν ότι είχαμε αφού οι εκλογείς καλούνται να ψηφίσουν χωρίς πρότερη ενημέρωση, κάτι που αντίκειται σε βασικές αρχές του κράτους Δικαίου και ουσιαστικά υπονοεί την ύπαρξη ελεγχόμενων και όχι ελεύθερων εκλογών.

Για αυτό ακριβώς τον σκοπό σήμερα εγώ και ομάδα συμΠολιτών μας επιδόσαμε εξώδικο στον Λουκά Παπαδήμο με κοινοποίηση στον ΓΑΠ και τον Κάρολο Παπούλια καλώντας τον να συμμορφωθεί με τον νόμο τόσο όσον αφορά την φύση της κυβέρνησης μέχρι τις εκλογές όσο και την ενημέρωση που αρνείται να μας δώσει εντελώς αυθαίρετα διότι έτσι αυτός το κρίνει ( υποδηλώνει δόλο ).

Ούτως ή άλλως την παροχή των στοιχείων που ζητούμε ( που βεβαίως σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να μας δώσει χωρίς να αποκαλύψει σκανδαλώδεις καταστάσεις τόσο για την δική του διακυβέρνηση όσο και αυτή του πρώην προϊσταμένου του ΓΑΠ ) θα έπρεπε να είχε απαιτηθεί από όλα τα δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα που επιζητούν κάθαρση και ανακοινώνουν τέτοια ευχολόγια χωρίς όμως να ακολουθούν την βασική μεθοδολογία για να επιτύχουν την κάθαρση αυτή σε στοιχειώδες επίπεδο.

Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε εμείς, ο Ελληνικός Λαός, να το απαιτήσουμε μόνοι μας και αυτό κάνουμε, αφού εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε τον λογαριασμό που προκύπτει από τον πειραματισμό του κάθε τυχάρπαστου τυχοδιώκτη.

Όσο περισσότεροι στείλουμε αυτή την απαίτηση, τόσο λιγότερο θα μπορούν να μας προσάψουν ότι αποδεχθήκαμε τους ισχυρισμούς του αθεστώτος, ό,τι και αν βγει στις εκλογές διότι με αυτό δηλώνουμε νομικά ότι για να αποφανθούμε ως Ελληνικός Λαός ( χωρίς το αποτέλεσμα να είναι προϊόν εκβιασμού και εντυπωσιασμού και άρα απάτης και άρα άκυρο ) πρέπει να μας δώσουν λογαριασμό τι ακριβώς έκαναν και πώς.

Εμείς το επιδώσαμε εξωδίκως με δικαστικό επιμελητή ήδη. Ο κάθε συμΠολίτης πλέον δεν χρειάζεται παρά να αποστείλει το ίδιο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή συστημένη επιστολή ( δηλαδή με τρόπο που να αποδεικνύεται ότι το έχουν λάβει και άρα έχουν υποχρέωση να απαντήσουν στον κάθε ένα εγκαίρως και να δώσουν και τον απαραίτητο χρόνο επεξεργασίας της πληροφόρησης ) στο γραφείο του Λουκά Παπαδήμου στο μέγαρο Μαξίμου.

Δεν κοστίζει τίποτα, μπορεί όμως να κερδίσει το στημένο αυτό παιχνίδι και να αναστρέψει την κατάσταση αυτή που πάνε να εγκαθιδρύσουν – νομιμοποιήσουν με υφαρπαγή της ψήφου μας και που δεν στηρίζεται ούτε στο Σύνταγμα μας ούτε και στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Δείτε το κείμενο εδώ και αν συμφωνείτε ότι θέλετε να γνωρίζετε αυτές τις πληροφορίες που ούτως ή άλλως είναι υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να μας δώσουν, επικολλήστε το σε ένα e-mail βάζοντας το δικό σας όνομα στις αντίστοιχες θέσεις ( εκεί που λέει από Πολίτη : ….. ) και στείλτε το.

Μην ξεχνάτε ότι με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί πετύχαμε την πρωτοφανή πρωτιά της Χάγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου