a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Όνομα ..............................
Καταγγελία:
ΠΡΟΣ : Λουκά Παπαδήμο
Πρόεδρο της μεταβατικής κυβερνήσεως Παπανδρέου, Μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ, Γραφείο Πρωθυπουργού.

Κοινοποίηση : 1. Γ. Α. Παπανδρέου, Προσωπικό γραφείο στην Βουλή των Ελλήνων.

2. Κάρολο Παπούλια, Προεδρικό Μέγαρο, Γραφείο Προέδρου Δημοκρατίας

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ : 

& ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  (Αν υπάρχουν)


ημερομηνία ................2012



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ



Την 6η Μαΐου 2012 καλούμαστε όλοι οι ενήλικοι Έλληνες Πολίτες οι έχοντες πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα να αξιολογήσουμε και να εκτιμήσουμε την κατάσταση στην Χώρα μας καθώς και να αποφασίσουμε την πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί για την μεγιστοποίηση των Ελληνικών συμφερόντων και την εξασφάλιση του μέλλοντος τόσο του δικού μας προσωπικά όσο και αυτού των συμΠολιτών μας.


Σύμφωνα με το διάγγελμα σας προς τον Ελληνικό Λαό όπου προκηρύξατε τις εκλογές, «Από τις επιλογές που θα κάνουμε δεν θα κριθεί μόνο ποια κυβέρνηση θα σχηματιστεί την επομένη των εκλογών. Θα κριθεί η πορεία της Ελλάδας τις επόμενες δεκαετίες.»


Μας καλείτε δηλαδή να αποφασίσουμε το μέλλον και των παιδιών μας καθώς και το δικό μας μέχρι είτε τον θάνατο μας είτε την προχωρημένη Τρίτη ηλικία είτε, για τους νεότερους από εμάς, για το σύνολο της παραγωγικής μας ηλικίας.


Πέραν του γεγονότος ότι ένα τέτοιο διακύβευμα κατά πολύ υπερβαίνει τον χαρακτήρα οποιασδήποτε εκλογικής αναμέτρησης και αγγίζει τα όρια της αντιδημοκρατικότητας, αφού μας καλείτε να αποφασίσουμε μια για πάντα χωρίς δυνατότητα αναστροφής και /ή πειραματισμού, κάτι που οφείλατε εσείς και οι υποστηρικτές σας καθώς και οι εντολείς σας, που σε καμμία περίπτωση δεν ήταν ή είναι ο Ελληνικός Λαός αφού ουδέποτε δεν αποκτήσατε τον πρωθυπουργικό θώκο μέσω εκλογικής διαδικασίας ούτε ποτέ υπήρξατε εκλεγμένος βουλευτής κόμματος για να αναρριχηθείτε στην πρωθυπουργία λόγω παραίτησης του προηγουμένου πρωθυπουργού, να λάβετε μέτρα ώστε να μην ισχύει.


Και θα έπρεπε να μην είχατε επιτρέψει να φτάσουν τα πράγματα σε τέτοιου είδους απολυτότητες με αποφάσεις ζωής τις οποίες θα κληθούν να βιώσουν άνευ επιλογής οι επόμενες γενεές, πάντα σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα,
διότι παρουσιάζοντας δίλημμα όπου η μία επιλογή χαρακτηρίζεται ως μη βιώσιμη σταματάει να είναι δίλημμα και είναι δικτατορικού τύπου εντολή εκ μέρους σας να προσυπογράψουμε τις επιλογές που εσείς αυθαιρέτως λάβατε χωρίς Λαϊκή Εντολή και σε πείσμα και αντίθεση ικανότατου ποσοστού των Ελλήνων Πολιτών, κάτι που και εσείς στο διάγγελμα σας παραδέχεστε με ομολογουμένως σκανδαλώδη ανερυθρίαστο τρόπο για τα δεδομένα Δημοκρατικής Χώρας όπου η γνώμη του Λαού είναι αυτή που εισακούεται και όχι η γνώμη ενός ατόμου το οποίο αυθαιρέτως αυτοπαρουσιάζεται με την αυλή του και τους υποστηρικτές του εκ αλλοδαπής ως πιο σημαντικό από το σύνολο των Ελλήνων και με γνώμη βαρύτερη του συνόλου των Ελλήνων, σχετικά με ζωτικότατα θέματα της καθημερινής ζωής και επιβίωσης των Ελλήνων, τις συνέπειες και τις συνθήκες των οποίων εσείς ουδέποτε δεν θα βιώσετε και ούτε βιώνετε όπως εμείς και από τις οποίες ουδόλως δεν εξαρτάστε τουλάχιστον στο επίπεδο της καθημερινής επιβίωσης.

Επιπλέον στοιχείο που στηρίζει την εντύπωση ότι αποπειράστε να μας διατάξετε να προσυπογράψουμε και να εγκρίνουμε τις δικές σας αυθαιρεσίες και μονομερείς πρωτοβουλίες είναι η σοκαριστικά κυνική σας δήλωση ότι δεν θα παραδώσετε έργο στον Ελληνικό Λαό ούτε θα κάνετε απολογισμό, παρ’ όλο που τον καλείτε να εκτιμήσει αυτό το έργο και να το προσυπογράψει ψηφίζοντας τα κόμματα που σας στήριξαν ενώ δεν είχαν κανένα δικαίωμα να σας αποδεχθούν ως Συνταγματικά σύννομο πρωθυπουργό καθώς και να αποδεχθεί το σύνολο της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόσατε άνευ Λαϊκής Εντολής περί τούτου, παρουσιάζοντας τον δήθεν προ τετελεσμένου γεγονότος με την απειλή της εξολόθρευσης οικονομικά και φυσικά εάν τολμήσει να σας αμφισβητήσει μέσω της εκλογικής διαδικασίας (!).


Επειδή όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αδιέξοδα, μονόδρομοι και εκβιασμοί διότι αποδοχή /υποταγή σε εκβιασμούς αλλά και αποδοχή απόρριψης της Λαϊκής Βούλησης ενώπιον ολιγάριθμης ομάδας ατόμων μόνο και μόνο λόγω αμφίβολης εγκυρότητας αξιώματος των συνιστά κατάλυση της Δημοκρατίας και επιβολή Ολιγαρχίας με οποιαδήποτε δικαιολογία, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι :


1. πρόσκληση σε σύναψη συμβολαίου χωρίς πρότερη πλήρη ενημέρωση των συμβαλλομένων σχετικά με τις παραμέτρους και τις ρήτρες (στην περίπτωση των εκλογών, παράμετροι είναι οι πράξεις σας με πραγματικά δεδομένα/ αριθμούς/ στοιχεία και ρήτρες είναι οι συνέπειες που θα επωμισθείτε σε περίπτωση αποτυχίας σας να επιτύχετε τους στόχους τους οποίους ευαγγελίζεστε) καθώς και με ενημέρωση πλήρους κοστολογίου και χρονοδιαγράμματος αλλά και πλήρη λίστα απολαβών και ευεργετημάτων, δεν νοείται ούτε είναι έγκυρη οποιαδήποτε σύναψη (δηλαδή εκλογικό αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση) εφ’ όσον οι συμβαλλόμενοι ζητούν την ενημέρωση αυτή και εσείς αρνείστε να την παρέχετε, πέραν του γεγονότος ότι ούτως ή άλλως ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


2. άρνηση απολογισμού και άρνηση να αναλύσετε πλήρως το δήθεν έργο σας το οποίο κατά παράβαση κάθε Συνταγματικώς προβλεπόμενης διαδικασίας αναλάβατε συνιστά κατάχρηση εξουσίας και δυνατότητα, σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα, να εκλάβουμε ως αληθή κάθε ισχυρισμό για τον καταστροφικό χαρακτήρα του έργου σας αφού αρνείστε να παρουσιάστε στοιχεία για το αντίθετο.


3. βασικός ισχυρισμός του προκατόχου σας Γ.Α.Παπανδρέου για την κατάφωρη αθέτηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων και την εφαρμογή πολιτικής που ευθαρσώς και προδήλως ο Ελληνικός Λαός είχε απορρίψει στην εκλογική αναμέτρηση του 2009, για να δικαιολογήσει τα ψέματα με τα οποία ουσιαστικά υφάρπαξε την ψήφο του Έλληνα Πολίτη /Εκλογέα ήταν ότι ο προκάτοχος του Κ. Καραμανλής δεν είχε προβεί σε ενημέρωση και παράδοση – απολογισμό του έργου του και της κατάστασης του Κράτους και ως εκ τούτου βρέθηκε προ απρόοπτης κατάστασης.
Η δική σας λοιπόν πλήρης άρνηση να πράξετε αντίστοιχο απολογισμό και να παραδώσετε υπευθύνως έργο αυτοδικαίως και βάσει των προηγουμένων εκλογών ακυρώνει την αναμέτρηση της 6ης Μαΐου 2012 αφού ουσιαστικά επιτρέπετε, προφανώς εν γνώσει σας, στα κόμματα να παρουσιάσουν προγράμματα που πιθανώς να μην λαβαίνουν υπ’ όψη πληροφορίες που μόνον εσείς κατέχετε και που καταχρηστικά κατακρατείτε άνευ λόγου και αιτίας, θέτοντας ουσιαστικά δυνατότητα να παραμείνετε στην θέση σας χωρίς εκλογική εντολή αφού κανείς εκτός από εσάς δεν γνωρίζει την πλήρη εικόνα της κατάστασης. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

4. έχετε ήδη κατονομαστεί ως ηθικός αυτουργός σειράς αυτοχειριών ατόμων που οδηγήθηκαν στο απονενοημένο αυτό διάβημα από αποκλειστικά τις δικές σας αυθαίρετες πράξεις καθώς και εκείνες του προκατόχου και συνεργάτη σας (και πρώην προϊσταμένου σας) Γ.Α. Παπανδρέου. Αυτό συνιστά ήδη αδιαμφισβήτητο στοιχείο αποτυχίας των πολιτικών σας καθ’ ότι εσείς και ο προκάτοχος σας διαθέτετε την ιστορική πρωτιά να έχετε ηγηθεί της μόνης δολοφονικής κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης, η οποία κατάφερε να οδηγήσει Έλληνες Πολίτες στον θάνατο διότι αυτό ήταν ο μόνος τρόπος διεξόδου και /ή η έσχατη προσπάθεια να σας αναγκάσουν να τους ακούσετε (!), αφού κάθε άλλη Δημοκρατική διαδικασία που προβλέπεται στο Δημοκρατικό μας Πολίτευμα για τον σκοπό αυτό απέτυχε παταγωδώς καθότι επιλέξατε να αγνοήσετε δικτατορικά και τυραννικά την Λαϊκή κατακραυγή και να καταφύγετε σε μεθόδους καταστολής που αρμόζουν μόνο σε ακραία δικτατορικά πολιτεύματα φασίζουσας νοοτροπίας. Και μόνο αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός σε συνδυασμό με την άρνηση σας να λογοδοτήσετε στον Ελληνικό Λαό τόσο εσείς όσο και ο προκάτοχος σας θέτει το σύνολο των κυβερνήσεων σας σε αμφισβήτηση τόσο εγκυρότητας όσο και δημοκρατικού χαρακτήρα και ως εκ τούτου κάθε ενέργεια, νομοθέτημα και σύναψη συμβολαίου, συμφωνίας ή συνθήκης παντελώς άκυρες και ύποπτες προδοτικού χαρακτήρα.


5. το γεγονός ότι ο προκάτοχος σας συμμετέχει ως απλός βουλευτής επιβεβαιώνει την απόπειρα του να μην κριθεί ο ίδιος από τον Ελληνικό Λαό, να αποφύγει όμως τις όποιες συνέπειες των πράξεων του λόγω της διατήρησης τόσο της βουλευτικής ασυλίας όσο και της χρηματοδότησης του από τον Ελληνικό Λαό με την μορφή της βουλευτικής αποζημίωσης, αφού είναι γνωστό ότι λόγω της προηγούμενης ιδιότητας του ως πρωθυπουργού /αρχηγού κόμματος, ο εκλογικός νόμος του εξασφαλίζει την εκλογή αφού κάθε ψηφοδέλτιο υπέρ του κόμματος του προσμετράται ως σταυρός δικής του προτίμησης εντελώς αυθαιρέτως. Δηλαδή, ακόμα και εάν ουδείς του δώσει σταυρό προτίμησης, θα καταγραφεί ότι έλαβε τόσους όσα και τα ψηφοδέλτια του κόμματος του. Και αυτόν τον ιταμό τρόπο εξασφάλισης του παρασιτισμού του δια μέσου της εισαγωγής του στην Βουλή από την κερκόπορτα που λίγοι Έλληνες Πολίτες /εκλογείς γνωρίζουν την ύπαρξη της, δεν ντρέπεται να χρησιμοποιήσει ώστε να αποπειραθεί να διαφύγει ακόμα και αυτού του πολιτικού κόστους που υποτίθεται ότι ήταν διατεθειμένος να επωμιστεί σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις ! Η πρακτική αυτή αποδεικνύει απόπειρα του αποφυγής κάθε συνέπειας των πράξεων του και κάθε ελέγχου τόσο από τους Πολίτες όσο και από την όποια δικαιοσύνη, ουσιαστικά θέτοντας εαυτόν υπεράνω του νόμου και κυρίως του ηθικού νόμου. Εάν δε ισχυρισθεί ότι έχει λάβει την επικύρωση του Λαού θα επιβεβαιώσει περαιτέρω τόσο την συνήθη του πολιτική του να ψεύδεται ασυστόλως προς προσπορισμού ιδίου οφέλους όσο και την πλήρη εκούσια και εθελούσια υιοθέτηση παντός εγκλήματος του οποίου είναι είτε ηθικός είτε ουσιαστικός αυτουργός.
Δεδομένου ότι έχετε διοριστεί καθ’ υπόδειξη αυτού του ατόμου μπορείτε και θα θεωρηθείτε πλήρης συνεργός σε κάθε του πράξη ζημίας της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού, εκτός και αν προβαίνοντας στον απολογισμό που αρνείστε να κάνετε έχετε την δυνατότητα να αποδείξετε το αντίθετο, κάτι μάλλον απίθανο δεδομένης της αρνήσεως σας.

6. το γεγονός ότι στο διάγγελμα σας θέτετε διλήμματα εντελώς ακραία τα οποία ανατρέπουν το status quo της διεθνούς θέσεως της Ελλάδος εξ αίφνης και αποκλειστικά λόγω κυβερνητικών χειρισμών που ουδέποτε έλαβαν Λαϊκή επικύρωση ή Εντολή, όπως η θέση της Ελλάδος στην Ευρωζώνη, την Ε.Ε. και την διεθνή κοινότητα, το νόμισμα και την οικονομική βιωσιμότητα σε εντελώς ακραίες καταστάσεις (δηλαδή, επίπεδα μισθών και συντάξεων σε Ευρωπαϊκό ή μη όριο, εκτεταμένη πενία, αδυναμία επιχειρηματικής δραστηριότητας, πλήρη απώλεια περιουσιακών στοιχείων δεκαετιών όπως το κατά κεφαλήν κεφάλαιο κάθε Έλληνα Πολίτη στα ασφαλιστικά του ταμεία αλλά και δημόσια αγαθά όπως συγκοινωνίες και ορυκτός πλούτος), χωρίς να έχει υπάρξει ούτε πόλεμος ούτε καμμία βιβλική καταστροφή υποδεικνύει αφ’ ενός την πλήρη σας ανικανότητα να διατηρήσετε τις παραμέτρους και τον χαρακτήρα ενός Κράτους περίπου 200 ετών που επιβίωσε χωρίς να χάσει Επικυριαρχία και χωρίς να τεθεί θέμα συμπερίληψης του στην φυσική του κοινότητα των Δυτικών και Ευρωπαϊκών Κρατών, δύο Παγκοσμίους Πολέμους, μία από τις στυγνότερες ιστορικά Κατοχές της μοντέρνας Ιστορίας, έναν Εμφύλιο, τουλάχιστον δύο καταστροφές – γενοκτονίες σε Σμύρνη και Θράκη – Κωνσταντινούπολη, τουλάχιστον δύο επίσημες δικτατορίες, τουλάχιστον τρεις καταστροφικούς σεισμούς και τέσσερις χρεοκοπίες, και αφ’ ετέρου την πλήρη σας εμμονή να συνεχίσετε να μας επιβάλλετε την καταστροφικότητα σας προφανώς προς όφελος μη Ελληνικών παραγόντων. Αλλιώς δεν εξηγείται το εύρος τόσο της περιφρόνησης προς τον Ελληνικό Λαό και τους Θεσμούς του αλλά και την αναλγησία στις εκκλήσεις - απαιτήσεις που πλέον γίνονται και γράφονται με Ελληνικό Αίμα.


7. μέλη των κομμάτων που σας στήριξαν παρανόμως και αντισυνταγματικώς ήδη επιδίδονται σε δηλώσεις όπου απειλούν με κατάργηση μισθών και συντάξεων σε περίπτωση που δεν τους ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός, με πιο πρόσφατες τις δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη και Ευάγγελου Βενιζέλου. Αυτό όμως συνιστά απειλή βίας και ωμό εκβιασμό προς χειραγώγηση και εξαναγκασμό των εκλογέων να χρησιμοποιήσουν την ψήφο τους όχι κατά ελεύθερη βούληση αλλά κατ’ εντολή των κομματικών ταγών που σας στηρίζουν, και μέχρι σήμερον δεν έχετε προβεί σε καμμία διορθωτική κίνηση και εντολή προς αυτούς να σταματήσουν να τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό, απόδειξη ότι συναινείτε και επιδοκιμάζετε αυτή την άκρως αντιδημοκρατική πρακτική η οποία έχει θέση μόνο σε καθεστώτα τύπου στρατιωτικής δικτατορίας Β. Κορέας και τις χειρότερες φάσεις της ΕΣΣΔ ή της Προπολεμικής Γερμανίας του Γ΄ Ράιχ. Αυτή η πρακτική όμως τιμωρείται από τον νόμο της Δημοκρατικής Ελλάδας καθώς και το Διεθνές Δίκαιο, ενώ πιθανός ισχυρισμός σας ότι τέτοιες δηλώσεις είναι αληθείς καταρρίπτεται ως μη αποδεικτέος αφού αρνείστε να παρουσιάσετε τα πραγματικά στοιχεία που θα αποδείκνυαν τον ισχυρισμό σας.
Συνεπώς, τόσο εσείς όσο και οι συνεργάτες / εντολείς σας προδήλως και κατά συρροή προβαίνετε σε τακτικές κατατρομοκράτησης του εκλογικού σώματος και άρα την αποφυγή Ελευθέρων εκλογών.

8. το γεγονός ότι έχετε προκηρύξει εκλογές σημαίνει ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν δικαιούσθε πλέον να προβαίνετε σε καμμία κυβερνητική πράξη αφού από την προκήρυξη εκλογών μέχρι και την τέλεση των μόνο υπηρεσιακή κυβέρνηση μπορεί να υπάρξει και μόνο για τους σκοπούς της τέλεσης των εκλογών. Το γεγονός ότι όντας ακόμα στην κυβέρνηση έχετε δηλώσει ανοιχτά στήριξη σε συγκεκριμένα από τα υποψήφια κόμματα ενώ συνεχίζετε και εργασίες προς μία από τις κατευθύνσεις που ο Ελληνικός Λαός καλείται να επιλέξει, πριν να λάβετε οποιαδήποτε ένδειξη ότι ο Ελληνικός Λαός επικυρώνει την κατεύθυνση αυτή θέτει σε αμφισβήτηση τον χαρακτήρα των εκλογών ως Ελεύθερες ενώ τίθεται και βάσιμο θέμα νοθείας αφού η ανώτατη εφορευτική επιτροπή εμπεριέχει και μέλη του Υπουργείου Εσωτερικών που εσείς ως κυβέρνηση ελέγχετε. Δεδομένου ότι απειλείτε με μισθούς και συντάξεις, ανεργία και στελέχη της κυβερνήσεως σας έχουν κατά καιρούς ανοιχτά και ξεκάθαρα παραδεχθεί ότι επιδίδονται σε πελατειακές σχέσεις εν όψει εκλογών, δεν έχετε καμμία δυνατότητα να εγγυηθείτε την ακεραιότητα της εκλογικής διαδικασίας.


ΕΠΕΙΔΗ στο διάγγελμα σας ανακοινώνετε ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 πρόκειται να σφραγίσουν το μέλλον μας ως Ελληνικού Λαού και Ελλήνων Πολιτών


ΕΠΕΙΔΗ στο διάγγελμα σας ζητάτε να επικυρώσουμε τις ενέργειες της υπό αμφισβήτησης κυβερνήσεως σας που ουσιαστικά έδρασε με κυβερνητική εντολή του 2009 που εδόθη υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες και βάσει εντελώς διαφορετικού κυβερνητικού προγράμματος


ΕΠΕΙΔΗ στο διάγγελμα σας θέτετε διλήμματα και κινδύνους που δεν δικαιολογούνται με βάσει μόνο τα δικά σας λεγόμενα χωρίς ακριβή και λεπτομερή στοιχεία


ΕΠΕΙΔΗ στο διάγγελμα σας προεξοφλείτε την κακουχία μέρους ή συνόλου του Ελληνικού Λαού και μας καλείτε να την αποδεχτούμε επειδή εσείς κρίνετε αυθαιρέτως ότι αυτό πρέπει να γίνει ενώ είναι σαφές ότι εσείς δεν πρόκειται να λάβετε μέρος σε αυτή την κακουχία όπως δεν έλαβε και δεν λαμβάνει μέρος και ο προκάτοχος και εντολέας σας Γ.Α. Παπανδρέου


ΕΠΕΙΔΗ εκλογές με διλήμματα αλλά άρνηση ενημέρωσης απαγορεύουν στους εκλογείς να λάβουν αποφάσεις Ελεύθερα και κατά συνείδηση αλλά δημιουργούν καθεστώς τρομοκρατίας που οδηγεί σε de facto χειραγώγηση των εκλογέων αφού δεν μπορούν να έχουν επαρκή ενημέρωση και άρα άγονται και φέρονται από την φραστική βία που τους περιορίζει και την διαύγεια σκέψης και άρα την Ελεύθερη επιλογή


ΕΠΕΙΔΗ εκλογές σε καθεστώς τρόμου και άλγους και εκλογές όπου οι εκλογείς απειλούνται με απώλεια των χρηματικών τους πόρων σε περίπτωση που επιλέξουν ενάντια στις εντολές της κυβέρνησης καθώς και με πλήρη άρση του Κράτους και των υπηρεσιών του (βλέπε ισχυρισμός περί «αποδόμησης») είναι εκλογές ανελεύθερες και ελεγχόμενες και άρα άκυρες σε Δημοκρατικά Πολιτεύματα


ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο 10 του Συντάγματος αλλά και σχετικές κοινοτικές οδηγίες της Ε.Ε. και βάσει των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην αυτοδιάθεση, την πληροφόρηση και την πολιτική Ελευθερία είστε υποχρεωμένος να παρέχετε κάθε πληροφορία που είναι απαραίτητη για την λήψη απόφασης όσον αφορά την εκλογική μας συμπεριφορά


ΕΠΕΙΔΗ δεν έχετε δώσει ουδέν εχέγγυο διαφάνειας ούτε σεβασμού της Λαϊκής Βούλησης ενώ έχετε προβεί πολλάκις σε ακραία και αντιανθρωπιστική καταστολή της έκφρασης αυτής και συνεπώς οι ισχυρισμοί σας πρέπει να ελεγχθούν βάσει πραγματικών δεδομένων και στοιχείων


ΕΠΕΙΔΗ ήδη η πολιτική σας έχει προκαλέσει τον άμεσο φυσικό θάνατο συμΠολιτών μας οι οποίοι σας έχουν κατονομάσει ως ηθικό αυτουργό του θανάτου τους και άρα έχετε κίνητρο τόσο εσείς όσο και ο προκάτοχός σας να αποφύγετε με κάθε τρόπο λογοδοσία για τα πρωτοφανή αυτά γεγονότα και απώλειες


ΕΠΕΙΔΗ η ευθαρσής ρητή σας δήλωση άρνησης παράδοσης έργου και εξουσίας γεννάει τεράστιες ανησυχίες τόσο για την πραγματική κατάσταση της Ελλάδος όσο και για το ενδεχόμενο να ψεύδεστε ασύστολα με την βεβαιότητα ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα ψέματα σας αφού μας εμποδίζετε την πρόσβαση στα στοιχεία


ΕΠΕΙΔΗ η νόθευση των στοιχείων για να πετύχετε τους σκοπούς σας είναι ίδιο των κυβερνήσεων σας όπως καταμαρτύρησαν μέλη της πρώην ΕΛΣΤΑΤ και άρα ουδεμία εμπιστοσύνη έχουμε προς τα εσάς και δεν σας επιφυλάσσουμε καλή πίστη


ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταστραφούν ή γενικώς να καταστεί αδύνατη η πρόσβαση στα στοιχεία τα οποία αρνείστε να μας παρέχετε λόγω αλλαγής της κυβερνήσεως όπου όλα τα υπουργικά αρχεία αλλάζουν ή καταστρέφονται, διαφαίνεται η πρόθεση σας να εξαφανίσετε κάθε αποδεικτικό στοιχείο του έργου σας ώστε ποτέ να μην κληθείτε να λογοδοτήσετε ή να κριθείτε για αυτό και άρα υπάρχει σαφής υποψία ότι αποπειράστε να παρακωλύσετε πιθανές ενέργειες της εγχώριας και διεθνούς Δικαιοσύνης


ΖΗΤΟΥΜΕ


Όπως μας παραδώσετε πλήρη απολογισμό του έργου τόσο της δικής σας κυβέρνησης όσο και των κυβερνήσεων του προκατόχου σας Γ.Α. Παπανδρέου ο οποίος επίσης αποπειράται να αποφύγει να κάνει απολογισμό και να κριθεί για αυτόν με τα εξής στοιχεία :


1. στατιστικά στοιχεία της πλήρους οικονομικής κατάστασης της Ελλάδος τόσο σε macro όσο και σε micro επίπεδο


2. πραγματικούς αριθμούς όπου θα μας αναφέρετε αναλυτικότατα έσοδα –έξοδα του Κράτους ανά τομέα και επίπεδο


3. πραγματικούς αριθμούς για τα ποσά δανεισμού της Ελλάδος και κάθε άλλη συνδρομή σε διεθνείς οργανισμούς


4. πραγματικούς αριθμούς της απόδοσης κέρδους ή κόστους όλων των πολιτικών και νομοθετημάτων που περάσατε από την Βουλή από το 2009 μέχρι και σήμερα καθώς και per capita υπολογισμούς μεταβολής του εισοδήματος και περιουσιακής κατάστασης των Ελλήνων χωρίς υπολογισμό του ακραίου 3% της κατανομής τόσο επάνω όσο και κάτω στην φυσική κατανομή


5. πλήρη λεπτομερή στοιχεία της νόμιμης επιχειρηματικότητας που ασκείται στην Ελλάδα ανά κλάδο και κοινωνική τάξη και εθνικότητα καθώς και με ιδιαίτερη ανάλυση στον τρόπο άσκησης του επαγγέλματος (ελεύθερο επάγγελμα, εξαρτημένη εργασία, προσωπική επιχείρηση, ΕΠΕ, ΑΕ, πολυεθνική ΑΕ)


6. πλήρη λεπτομερή στοιχεία για την ύπαρξη παρανόμων μεταναστών με απολογισμό κόστους (εμμέσου και αμέσου) στο ΑΕΠ της Ελλάδας καθώς και πλήρη στοιχεία για την δυναμική του παραεμπορίου με πραγματικούς αριθμούς και την επίδραση του στην Ελληνική οικονομική δραστηριότητα


7. πλήρη στοιχεία για το ποσοστό των προσφύγων και των εχόντων πολιτικού ασύλου και της δράσεως αυτών καθώς και κατά πόσον οι αιτιολογίες για χαρακτηρισμό των ατόμων αυτών ως πρόσφυγες ή δικαιούχους πολιτικού ασύλου στηρίζεται σε στοιχεία άλλα από την προσωπική κατάθεση των ιδίων των αιτούντων. Επίσης, στοιχεία για την οικονομική δραστηριότητα αυτών των ατόμων και την per capita στήριξη – επιδότηση – κάλυψη των αναγκών των από το Ελληνικό Κράτος


8. πλήρη στοιχεία της εισαγωγής και εξαγωγής συναλλάγματος / κεφαλαίων από και προς την Ελλάδα από και σε ποιες χώρες


9. κάθε μελέτη οικονομικής και κοινωνικής φύσεως βάσει της οποίας σχεδιάσατε την οικονομική πολιτική μαζί με τα πραγματικά στοιχεία των μελετών αυτών


10. πλήρης ενημέρωση για την εξωτερική πολιτική σας τόσο στις διμερείς σχέσεις μας με τις γειτονικές μας χώρες και ιδιαιτέρως Σκόπια(FYROM), Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία όσο και τις σχέσεις μας με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε διπλωματικό και νομικό και ιδιαιτέρως στις σχέσεις μας με Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία


11. δεδομένου ότι λέγεται ότι έχετε δεσμευθεί σε εξωτερικούς εταίρους μας και διεθνείς οργανισμούς να θέσετε τον Ελληνικό Λαό και τις ανάγκες του σε υγεία, παιδεία, βασική φυσική επιβίωση (στέγη, σίτιση, ελευθερία κινήσεων, ασφάλεια), σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τις απαιτήσεις των, να παραδώσετε το πλήρες σχέδιο κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόσατε μαζί με τις προβλέψεις εξελίξεως του μαζί με νομικό σκεπτικό πώς δεν παραβαίνετε και δεν καταπατάτε το σύνολο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού.


12. να παραδώσετε την πολιτική με την οποία διασφαλίζετε την Εθνική μας Ταυτότητα και Κρατική υπόσταση όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα της Ελλάδος το οποίο ορκιστήκατε να υπακούσετε χωρίς παρεκτροπές.


13. αφού παραδώσετε το έργο σας προς κρίση στον Ελληνικό Λαό να διορίσετε υπηρεσιακή κυβέρνηση και να απέχετε κάθε κυβερνητικού καθήκοντος και ενέργειας ώστε να μην υπάρχει θέμα ακύρωσης των εκλογών λόγω αντισυνταγματικότητας και υποψιών ελέγχου /επισκόπησης του αποτελέσματος της εκλογικής διαδικασίας.


Να παραδώσετε τις ανωτέρω ζωτικές και απαραίτητες πληροφορίες άμεσα εντός τριών ημερών από την επίδοση της παρούσης λόγω του απαραίτητου χρονικού διαστήματος που απαιτείται για την μελέτη των στοιχείων αυτών αλλά και τον εύθετο χρόνο που απαιτείται μετά την δημοσίευση των στοιχείων αυτών για πλήρη ενημέρωση των εκλογέων και πιθανή απαίτηση διευκρινήσεων κατά την διάρκεια ελέγχου των στοιχείων.


Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου Δικαιώματος μας και αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλεται να επιδόσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται καθώς και να αντιγράψει το περιεχόμενο αυτής ολόκληρο στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει. 

Υπογραφή (όνομα)
 
================
Ενημερώνει λοιπόν η κα Γεριτσίδου πως το παραπάνω κείμενο συμπληρωμένο είτε μόνον από ένα άτομο ή περισσότερα,  μπορεί να σταλεί  κατόπιν αυτόβουλης επιλογής φυσικά, στην δ/νση  secretariat@primeminister.gr

είτε ταχυδρομικά :   

Μέγαρο Μαξίμου,
Γραφείο πρωθυπουργού
Ηρώδου Αττικού 19
Αθήνα, 10 674
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!

Όνομα ..............................
Καταγγελία:
ΠΡΟΣ : Λουκά Παπαδήμο
Πρόεδρο της μεταβατικής κυβερνήσεως Παπανδρέου, Μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ, Γραφείο Πρωθυπουργού.

Κοινοποίηση : 1. Γ. Α. Παπανδρέου, Προσωπικό γραφείο στην Βουλή των Ελλήνων.

2. Κάρολο Παπούλια, Προεδρικό Μέγαρο, Γραφείο Προέδρου Δημοκρατίας

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ : 

& ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  (Αν υπάρχουν)


ημερομηνία ................2012



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ



Την 6η Μαΐου 2012 καλούμαστε όλοι οι ενήλικοι Έλληνες Πολίτες οι έχοντες πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα να αξιολογήσουμε και να εκτιμήσουμε την κατάσταση στην Χώρα μας καθώς και να αποφασίσουμε την πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί για την μεγιστοποίηση των Ελληνικών συμφερόντων και την εξασφάλιση του μέλλοντος τόσο του δικού μας προσωπικά όσο και αυτού των συμΠολιτών μας.


Σύμφωνα με το διάγγελμα σας προς τον Ελληνικό Λαό όπου προκηρύξατε τις εκλογές, «Από τις επιλογές που θα κάνουμε δεν θα κριθεί μόνο ποια κυβέρνηση θα σχηματιστεί την επομένη των εκλογών. Θα κριθεί η πορεία της Ελλάδας τις επόμενες δεκαετίες.»


Μας καλείτε δηλαδή να αποφασίσουμε το μέλλον και των παιδιών μας καθώς και το δικό μας μέχρι είτε τον θάνατο μας είτε την προχωρημένη Τρίτη ηλικία είτε, για τους νεότερους από εμάς, για το σύνολο της παραγωγικής μας ηλικίας.


Πέραν του γεγονότος ότι ένα τέτοιο διακύβευμα κατά πολύ υπερβαίνει τον χαρακτήρα οποιασδήποτε εκλογικής αναμέτρησης και αγγίζει τα όρια της αντιδημοκρατικότητας, αφού μας καλείτε να αποφασίσουμε μια για πάντα χωρίς δυνατότητα αναστροφής και /ή πειραματισμού, κάτι που οφείλατε εσείς και οι υποστηρικτές σας καθώς και οι εντολείς σας, που σε καμμία περίπτωση δεν ήταν ή είναι ο Ελληνικός Λαός αφού ουδέποτε δεν αποκτήσατε τον πρωθυπουργικό θώκο μέσω εκλογικής διαδικασίας ούτε ποτέ υπήρξατε εκλεγμένος βουλευτής κόμματος για να αναρριχηθείτε στην πρωθυπουργία λόγω παραίτησης του προηγουμένου πρωθυπουργού, να λάβετε μέτρα ώστε να μην ισχύει.


Και θα έπρεπε να μην είχατε επιτρέψει να φτάσουν τα πράγματα σε τέτοιου είδους απολυτότητες με αποφάσεις ζωής τις οποίες θα κληθούν να βιώσουν άνευ επιλογής οι επόμενες γενεές, πάντα σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα,
διότι παρουσιάζοντας δίλημμα όπου η μία επιλογή χαρακτηρίζεται ως μη βιώσιμη σταματάει να είναι δίλημμα και είναι δικτατορικού τύπου εντολή εκ μέρους σας να προσυπογράψουμε τις επιλογές που εσείς αυθαιρέτως λάβατε χωρίς Λαϊκή Εντολή και σε πείσμα και αντίθεση ικανότατου ποσοστού των Ελλήνων Πολιτών, κάτι που και εσείς στο διάγγελμα σας παραδέχεστε με ομολογουμένως σκανδαλώδη ανερυθρίαστο τρόπο για τα δεδομένα Δημοκρατικής Χώρας όπου η γνώμη του Λαού είναι αυτή που εισακούεται και όχι η γνώμη ενός ατόμου το οποίο αυθαιρέτως αυτοπαρουσιάζεται με την αυλή του και τους υποστηρικτές του εκ αλλοδαπής ως πιο σημαντικό από το σύνολο των Ελλήνων και με γνώμη βαρύτερη του συνόλου των Ελλήνων, σχετικά με ζωτικότατα θέματα της καθημερινής ζωής και επιβίωσης των Ελλήνων, τις συνέπειες και τις συνθήκες των οποίων εσείς ουδέποτε δεν θα βιώσετε και ούτε βιώνετε όπως εμείς και από τις οποίες ουδόλως δεν εξαρτάστε τουλάχιστον στο επίπεδο της καθημερινής επιβίωσης.

Επιπλέον στοιχείο που στηρίζει την εντύπωση ότι αποπειράστε να μας διατάξετε να προσυπογράψουμε και να εγκρίνουμε τις δικές σας αυθαιρεσίες και μονομερείς πρωτοβουλίες είναι η σοκαριστικά κυνική σας δήλωση ότι δεν θα παραδώσετε έργο στον Ελληνικό Λαό ούτε θα κάνετε απολογισμό, παρ’ όλο που τον καλείτε να εκτιμήσει αυτό το έργο και να το προσυπογράψει ψηφίζοντας τα κόμματα που σας στήριξαν ενώ δεν είχαν κανένα δικαίωμα να σας αποδεχθούν ως Συνταγματικά σύννομο πρωθυπουργό καθώς και να αποδεχθεί το σύνολο της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόσατε άνευ Λαϊκής Εντολής περί τούτου, παρουσιάζοντας τον δήθεν προ τετελεσμένου γεγονότος με την απειλή της εξολόθρευσης οικονομικά και φυσικά εάν τολμήσει να σας αμφισβητήσει μέσω της εκλογικής διαδικασίας (!).


Επειδή όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αδιέξοδα, μονόδρομοι και εκβιασμοί διότι αποδοχή /υποταγή σε εκβιασμούς αλλά και αποδοχή απόρριψης της Λαϊκής Βούλησης ενώπιον ολιγάριθμης ομάδας ατόμων μόνο και μόνο λόγω αμφίβολης εγκυρότητας αξιώματος των συνιστά κατάλυση της Δημοκρατίας και επιβολή Ολιγαρχίας με οποιαδήποτε δικαιολογία, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι :


1. πρόσκληση σε σύναψη συμβολαίου χωρίς πρότερη πλήρη ενημέρωση των συμβαλλομένων σχετικά με τις παραμέτρους και τις ρήτρες (στην περίπτωση των εκλογών, παράμετροι είναι οι πράξεις σας με πραγματικά δεδομένα/ αριθμούς/ στοιχεία και ρήτρες είναι οι συνέπειες που θα επωμισθείτε σε περίπτωση αποτυχίας σας να επιτύχετε τους στόχους τους οποίους ευαγγελίζεστε) καθώς και με ενημέρωση πλήρους κοστολογίου και χρονοδιαγράμματος αλλά και πλήρη λίστα απολαβών και ευεργετημάτων, δεν νοείται ούτε είναι έγκυρη οποιαδήποτε σύναψη (δηλαδή εκλογικό αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση) εφ’ όσον οι συμβαλλόμενοι ζητούν την ενημέρωση αυτή και εσείς αρνείστε να την παρέχετε, πέραν του γεγονότος ότι ούτως ή άλλως ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


2. άρνηση απολογισμού και άρνηση να αναλύσετε πλήρως το δήθεν έργο σας το οποίο κατά παράβαση κάθε Συνταγματικώς προβλεπόμενης διαδικασίας αναλάβατε συνιστά κατάχρηση εξουσίας και δυνατότητα, σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα, να εκλάβουμε ως αληθή κάθε ισχυρισμό για τον καταστροφικό χαρακτήρα του έργου σας αφού αρνείστε να παρουσιάστε στοιχεία για το αντίθετο.


3. βασικός ισχυρισμός του προκατόχου σας Γ.Α.Παπανδρέου για την κατάφωρη αθέτηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων και την εφαρμογή πολιτικής που ευθαρσώς και προδήλως ο Ελληνικός Λαός είχε απορρίψει στην εκλογική αναμέτρηση του 2009, για να δικαιολογήσει τα ψέματα με τα οποία ουσιαστικά υφάρπαξε την ψήφο του Έλληνα Πολίτη /Εκλογέα ήταν ότι ο προκάτοχος του Κ. Καραμανλής δεν είχε προβεί σε ενημέρωση και παράδοση – απολογισμό του έργου του και της κατάστασης του Κράτους και ως εκ τούτου βρέθηκε προ απρόοπτης κατάστασης.
Η δική σας λοιπόν πλήρης άρνηση να πράξετε αντίστοιχο απολογισμό και να παραδώσετε υπευθύνως έργο αυτοδικαίως και βάσει των προηγουμένων εκλογών ακυρώνει την αναμέτρηση της 6ης Μαΐου 2012 αφού ουσιαστικά επιτρέπετε, προφανώς εν γνώσει σας, στα κόμματα να παρουσιάσουν προγράμματα που πιθανώς να μην λαβαίνουν υπ’ όψη πληροφορίες που μόνον εσείς κατέχετε και που καταχρηστικά κατακρατείτε άνευ λόγου και αιτίας, θέτοντας ουσιαστικά δυνατότητα να παραμείνετε στην θέση σας χωρίς εκλογική εντολή αφού κανείς εκτός από εσάς δεν γνωρίζει την πλήρη εικόνα της κατάστασης. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

4. έχετε ήδη κατονομαστεί ως ηθικός αυτουργός σειράς αυτοχειριών ατόμων που οδηγήθηκαν στο απονενοημένο αυτό διάβημα από αποκλειστικά τις δικές σας αυθαίρετες πράξεις καθώς και εκείνες του προκατόχου και συνεργάτη σας (και πρώην προϊσταμένου σας) Γ.Α. Παπανδρέου. Αυτό συνιστά ήδη αδιαμφισβήτητο στοιχείο αποτυχίας των πολιτικών σας καθ’ ότι εσείς και ο προκάτοχος σας διαθέτετε την ιστορική πρωτιά να έχετε ηγηθεί της μόνης δολοφονικής κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης, η οποία κατάφερε να οδηγήσει Έλληνες Πολίτες στον θάνατο διότι αυτό ήταν ο μόνος τρόπος διεξόδου και /ή η έσχατη προσπάθεια να σας αναγκάσουν να τους ακούσετε (!), αφού κάθε άλλη Δημοκρατική διαδικασία που προβλέπεται στο Δημοκρατικό μας Πολίτευμα για τον σκοπό αυτό απέτυχε παταγωδώς καθότι επιλέξατε να αγνοήσετε δικτατορικά και τυραννικά την Λαϊκή κατακραυγή και να καταφύγετε σε μεθόδους καταστολής που αρμόζουν μόνο σε ακραία δικτατορικά πολιτεύματα φασίζουσας νοοτροπίας. Και μόνο αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός σε συνδυασμό με την άρνηση σας να λογοδοτήσετε στον Ελληνικό Λαό τόσο εσείς όσο και ο προκάτοχος σας θέτει το σύνολο των κυβερνήσεων σας σε αμφισβήτηση τόσο εγκυρότητας όσο και δημοκρατικού χαρακτήρα και ως εκ τούτου κάθε ενέργεια, νομοθέτημα και σύναψη συμβολαίου, συμφωνίας ή συνθήκης παντελώς άκυρες και ύποπτες προδοτικού χαρακτήρα.


5. το γεγονός ότι ο προκάτοχος σας συμμετέχει ως απλός βουλευτής επιβεβαιώνει την απόπειρα του να μην κριθεί ο ίδιος από τον Ελληνικό Λαό, να αποφύγει όμως τις όποιες συνέπειες των πράξεων του λόγω της διατήρησης τόσο της βουλευτικής ασυλίας όσο και της χρηματοδότησης του από τον Ελληνικό Λαό με την μορφή της βουλευτικής αποζημίωσης, αφού είναι γνωστό ότι λόγω της προηγούμενης ιδιότητας του ως πρωθυπουργού /αρχηγού κόμματος, ο εκλογικός νόμος του εξασφαλίζει την εκλογή αφού κάθε ψηφοδέλτιο υπέρ του κόμματος του προσμετράται ως σταυρός δικής του προτίμησης εντελώς αυθαιρέτως. Δηλαδή, ακόμα και εάν ουδείς του δώσει σταυρό προτίμησης, θα καταγραφεί ότι έλαβε τόσους όσα και τα ψηφοδέλτια του κόμματος του. Και αυτόν τον ιταμό τρόπο εξασφάλισης του παρασιτισμού του δια μέσου της εισαγωγής του στην Βουλή από την κερκόπορτα που λίγοι Έλληνες Πολίτες /εκλογείς γνωρίζουν την ύπαρξη της, δεν ντρέπεται να χρησιμοποιήσει ώστε να αποπειραθεί να διαφύγει ακόμα και αυτού του πολιτικού κόστους που υποτίθεται ότι ήταν διατεθειμένος να επωμιστεί σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις ! Η πρακτική αυτή αποδεικνύει απόπειρα του αποφυγής κάθε συνέπειας των πράξεων του και κάθε ελέγχου τόσο από τους Πολίτες όσο και από την όποια δικαιοσύνη, ουσιαστικά θέτοντας εαυτόν υπεράνω του νόμου και κυρίως του ηθικού νόμου. Εάν δε ισχυρισθεί ότι έχει λάβει την επικύρωση του Λαού θα επιβεβαιώσει περαιτέρω τόσο την συνήθη του πολιτική του να ψεύδεται ασυστόλως προς προσπορισμού ιδίου οφέλους όσο και την πλήρη εκούσια και εθελούσια υιοθέτηση παντός εγκλήματος του οποίου είναι είτε ηθικός είτε ουσιαστικός αυτουργός.
Δεδομένου ότι έχετε διοριστεί καθ’ υπόδειξη αυτού του ατόμου μπορείτε και θα θεωρηθείτε πλήρης συνεργός σε κάθε του πράξη ζημίας της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού, εκτός και αν προβαίνοντας στον απολογισμό που αρνείστε να κάνετε έχετε την δυνατότητα να αποδείξετε το αντίθετο, κάτι μάλλον απίθανο δεδομένης της αρνήσεως σας.

6. το γεγονός ότι στο διάγγελμα σας θέτετε διλήμματα εντελώς ακραία τα οποία ανατρέπουν το status quo της διεθνούς θέσεως της Ελλάδος εξ αίφνης και αποκλειστικά λόγω κυβερνητικών χειρισμών που ουδέποτε έλαβαν Λαϊκή επικύρωση ή Εντολή, όπως η θέση της Ελλάδος στην Ευρωζώνη, την Ε.Ε. και την διεθνή κοινότητα, το νόμισμα και την οικονομική βιωσιμότητα σε εντελώς ακραίες καταστάσεις (δηλαδή, επίπεδα μισθών και συντάξεων σε Ευρωπαϊκό ή μη όριο, εκτεταμένη πενία, αδυναμία επιχειρηματικής δραστηριότητας, πλήρη απώλεια περιουσιακών στοιχείων δεκαετιών όπως το κατά κεφαλήν κεφάλαιο κάθε Έλληνα Πολίτη στα ασφαλιστικά του ταμεία αλλά και δημόσια αγαθά όπως συγκοινωνίες και ορυκτός πλούτος), χωρίς να έχει υπάρξει ούτε πόλεμος ούτε καμμία βιβλική καταστροφή υποδεικνύει αφ’ ενός την πλήρη σας ανικανότητα να διατηρήσετε τις παραμέτρους και τον χαρακτήρα ενός Κράτους περίπου 200 ετών που επιβίωσε χωρίς να χάσει Επικυριαρχία και χωρίς να τεθεί θέμα συμπερίληψης του στην φυσική του κοινότητα των Δυτικών και Ευρωπαϊκών Κρατών, δύο Παγκοσμίους Πολέμους, μία από τις στυγνότερες ιστορικά Κατοχές της μοντέρνας Ιστορίας, έναν Εμφύλιο, τουλάχιστον δύο καταστροφές – γενοκτονίες σε Σμύρνη και Θράκη – Κωνσταντινούπολη, τουλάχιστον δύο επίσημες δικτατορίες, τουλάχιστον τρεις καταστροφικούς σεισμούς και τέσσερις χρεοκοπίες, και αφ’ ετέρου την πλήρη σας εμμονή να συνεχίσετε να μας επιβάλλετε την καταστροφικότητα σας προφανώς προς όφελος μη Ελληνικών παραγόντων. Αλλιώς δεν εξηγείται το εύρος τόσο της περιφρόνησης προς τον Ελληνικό Λαό και τους Θεσμούς του αλλά και την αναλγησία στις εκκλήσεις - απαιτήσεις που πλέον γίνονται και γράφονται με Ελληνικό Αίμα.


7. μέλη των κομμάτων που σας στήριξαν παρανόμως και αντισυνταγματικώς ήδη επιδίδονται σε δηλώσεις όπου απειλούν με κατάργηση μισθών και συντάξεων σε περίπτωση που δεν τους ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός, με πιο πρόσφατες τις δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη και Ευάγγελου Βενιζέλου. Αυτό όμως συνιστά απειλή βίας και ωμό εκβιασμό προς χειραγώγηση και εξαναγκασμό των εκλογέων να χρησιμοποιήσουν την ψήφο τους όχι κατά ελεύθερη βούληση αλλά κατ’ εντολή των κομματικών ταγών που σας στηρίζουν, και μέχρι σήμερον δεν έχετε προβεί σε καμμία διορθωτική κίνηση και εντολή προς αυτούς να σταματήσουν να τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό, απόδειξη ότι συναινείτε και επιδοκιμάζετε αυτή την άκρως αντιδημοκρατική πρακτική η οποία έχει θέση μόνο σε καθεστώτα τύπου στρατιωτικής δικτατορίας Β. Κορέας και τις χειρότερες φάσεις της ΕΣΣΔ ή της Προπολεμικής Γερμανίας του Γ΄ Ράιχ. Αυτή η πρακτική όμως τιμωρείται από τον νόμο της Δημοκρατικής Ελλάδας καθώς και το Διεθνές Δίκαιο, ενώ πιθανός ισχυρισμός σας ότι τέτοιες δηλώσεις είναι αληθείς καταρρίπτεται ως μη αποδεικτέος αφού αρνείστε να παρουσιάσετε τα πραγματικά στοιχεία που θα αποδείκνυαν τον ισχυρισμό σας.
Συνεπώς, τόσο εσείς όσο και οι συνεργάτες / εντολείς σας προδήλως και κατά συρροή προβαίνετε σε τακτικές κατατρομοκράτησης του εκλογικού σώματος και άρα την αποφυγή Ελευθέρων εκλογών.

8. το γεγονός ότι έχετε προκηρύξει εκλογές σημαίνει ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν δικαιούσθε πλέον να προβαίνετε σε καμμία κυβερνητική πράξη αφού από την προκήρυξη εκλογών μέχρι και την τέλεση των μόνο υπηρεσιακή κυβέρνηση μπορεί να υπάρξει και μόνο για τους σκοπούς της τέλεσης των εκλογών. Το γεγονός ότι όντας ακόμα στην κυβέρνηση έχετε δηλώσει ανοιχτά στήριξη σε συγκεκριμένα από τα υποψήφια κόμματα ενώ συνεχίζετε και εργασίες προς μία από τις κατευθύνσεις που ο Ελληνικός Λαός καλείται να επιλέξει, πριν να λάβετε οποιαδήποτε ένδειξη ότι ο Ελληνικός Λαός επικυρώνει την κατεύθυνση αυτή θέτει σε αμφισβήτηση τον χαρακτήρα των εκλογών ως Ελεύθερες ενώ τίθεται και βάσιμο θέμα νοθείας αφού η ανώτατη εφορευτική επιτροπή εμπεριέχει και μέλη του Υπουργείου Εσωτερικών που εσείς ως κυβέρνηση ελέγχετε. Δεδομένου ότι απειλείτε με μισθούς και συντάξεις, ανεργία και στελέχη της κυβερνήσεως σας έχουν κατά καιρούς ανοιχτά και ξεκάθαρα παραδεχθεί ότι επιδίδονται σε πελατειακές σχέσεις εν όψει εκλογών, δεν έχετε καμμία δυνατότητα να εγγυηθείτε την ακεραιότητα της εκλογικής διαδικασίας.


ΕΠΕΙΔΗ στο διάγγελμα σας ανακοινώνετε ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 πρόκειται να σφραγίσουν το μέλλον μας ως Ελληνικού Λαού και Ελλήνων Πολιτών


ΕΠΕΙΔΗ στο διάγγελμα σας ζητάτε να επικυρώσουμε τις ενέργειες της υπό αμφισβήτησης κυβερνήσεως σας που ουσιαστικά έδρασε με κυβερνητική εντολή του 2009 που εδόθη υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες και βάσει εντελώς διαφορετικού κυβερνητικού προγράμματος


ΕΠΕΙΔΗ στο διάγγελμα σας θέτετε διλήμματα και κινδύνους που δεν δικαιολογούνται με βάσει μόνο τα δικά σας λεγόμενα χωρίς ακριβή και λεπτομερή στοιχεία


ΕΠΕΙΔΗ στο διάγγελμα σας προεξοφλείτε την κακουχία μέρους ή συνόλου του Ελληνικού Λαού και μας καλείτε να την αποδεχτούμε επειδή εσείς κρίνετε αυθαιρέτως ότι αυτό πρέπει να γίνει ενώ είναι σαφές ότι εσείς δεν πρόκειται να λάβετε μέρος σε αυτή την κακουχία όπως δεν έλαβε και δεν λαμβάνει μέρος και ο προκάτοχος και εντολέας σας Γ.Α. Παπανδρέου


ΕΠΕΙΔΗ εκλογές με διλήμματα αλλά άρνηση ενημέρωσης απαγορεύουν στους εκλογείς να λάβουν αποφάσεις Ελεύθερα και κατά συνείδηση αλλά δημιουργούν καθεστώς τρομοκρατίας που οδηγεί σε de facto χειραγώγηση των εκλογέων αφού δεν μπορούν να έχουν επαρκή ενημέρωση και άρα άγονται και φέρονται από την φραστική βία που τους περιορίζει και την διαύγεια σκέψης και άρα την Ελεύθερη επιλογή


ΕΠΕΙΔΗ εκλογές σε καθεστώς τρόμου και άλγους και εκλογές όπου οι εκλογείς απειλούνται με απώλεια των χρηματικών τους πόρων σε περίπτωση που επιλέξουν ενάντια στις εντολές της κυβέρνησης καθώς και με πλήρη άρση του Κράτους και των υπηρεσιών του (βλέπε ισχυρισμός περί «αποδόμησης») είναι εκλογές ανελεύθερες και ελεγχόμενες και άρα άκυρες σε Δημοκρατικά Πολιτεύματα


ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο 10 του Συντάγματος αλλά και σχετικές κοινοτικές οδηγίες της Ε.Ε. και βάσει των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην αυτοδιάθεση, την πληροφόρηση και την πολιτική Ελευθερία είστε υποχρεωμένος να παρέχετε κάθε πληροφορία που είναι απαραίτητη για την λήψη απόφασης όσον αφορά την εκλογική μας συμπεριφορά


ΕΠΕΙΔΗ δεν έχετε δώσει ουδέν εχέγγυο διαφάνειας ούτε σεβασμού της Λαϊκής Βούλησης ενώ έχετε προβεί πολλάκις σε ακραία και αντιανθρωπιστική καταστολή της έκφρασης αυτής και συνεπώς οι ισχυρισμοί σας πρέπει να ελεγχθούν βάσει πραγματικών δεδομένων και στοιχείων


ΕΠΕΙΔΗ ήδη η πολιτική σας έχει προκαλέσει τον άμεσο φυσικό θάνατο συμΠολιτών μας οι οποίοι σας έχουν κατονομάσει ως ηθικό αυτουργό του θανάτου τους και άρα έχετε κίνητρο τόσο εσείς όσο και ο προκάτοχός σας να αποφύγετε με κάθε τρόπο λογοδοσία για τα πρωτοφανή αυτά γεγονότα και απώλειες


ΕΠΕΙΔΗ η ευθαρσής ρητή σας δήλωση άρνησης παράδοσης έργου και εξουσίας γεννάει τεράστιες ανησυχίες τόσο για την πραγματική κατάσταση της Ελλάδος όσο και για το ενδεχόμενο να ψεύδεστε ασύστολα με την βεβαιότητα ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα ψέματα σας αφού μας εμποδίζετε την πρόσβαση στα στοιχεία


ΕΠΕΙΔΗ η νόθευση των στοιχείων για να πετύχετε τους σκοπούς σας είναι ίδιο των κυβερνήσεων σας όπως καταμαρτύρησαν μέλη της πρώην ΕΛΣΤΑΤ και άρα ουδεμία εμπιστοσύνη έχουμε προς τα εσάς και δεν σας επιφυλάσσουμε καλή πίστη


ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταστραφούν ή γενικώς να καταστεί αδύνατη η πρόσβαση στα στοιχεία τα οποία αρνείστε να μας παρέχετε λόγω αλλαγής της κυβερνήσεως όπου όλα τα υπουργικά αρχεία αλλάζουν ή καταστρέφονται, διαφαίνεται η πρόθεση σας να εξαφανίσετε κάθε αποδεικτικό στοιχείο του έργου σας ώστε ποτέ να μην κληθείτε να λογοδοτήσετε ή να κριθείτε για αυτό και άρα υπάρχει σαφής υποψία ότι αποπειράστε να παρακωλύσετε πιθανές ενέργειες της εγχώριας και διεθνούς Δικαιοσύνης


ΖΗΤΟΥΜΕ


Όπως μας παραδώσετε πλήρη απολογισμό του έργου τόσο της δικής σας κυβέρνησης όσο και των κυβερνήσεων του προκατόχου σας Γ.Α. Παπανδρέου ο οποίος επίσης αποπειράται να αποφύγει να κάνει απολογισμό και να κριθεί για αυτόν με τα εξής στοιχεία :


1. στατιστικά στοιχεία της πλήρους οικονομικής κατάστασης της Ελλάδος τόσο σε macro όσο και σε micro επίπεδο


2. πραγματικούς αριθμούς όπου θα μας αναφέρετε αναλυτικότατα έσοδα –έξοδα του Κράτους ανά τομέα και επίπεδο


3. πραγματικούς αριθμούς για τα ποσά δανεισμού της Ελλάδος και κάθε άλλη συνδρομή σε διεθνείς οργανισμούς


4. πραγματικούς αριθμούς της απόδοσης κέρδους ή κόστους όλων των πολιτικών και νομοθετημάτων που περάσατε από την Βουλή από το 2009 μέχρι και σήμερα καθώς και per capita υπολογισμούς μεταβολής του εισοδήματος και περιουσιακής κατάστασης των Ελλήνων χωρίς υπολογισμό του ακραίου 3% της κατανομής τόσο επάνω όσο και κάτω στην φυσική κατανομή


5. πλήρη λεπτομερή στοιχεία της νόμιμης επιχειρηματικότητας που ασκείται στην Ελλάδα ανά κλάδο και κοινωνική τάξη και εθνικότητα καθώς και με ιδιαίτερη ανάλυση στον τρόπο άσκησης του επαγγέλματος (ελεύθερο επάγγελμα, εξαρτημένη εργασία, προσωπική επιχείρηση, ΕΠΕ, ΑΕ, πολυεθνική ΑΕ)


6. πλήρη λεπτομερή στοιχεία για την ύπαρξη παρανόμων μεταναστών με απολογισμό κόστους (εμμέσου και αμέσου) στο ΑΕΠ της Ελλάδας καθώς και πλήρη στοιχεία για την δυναμική του παραεμπορίου με πραγματικούς αριθμούς και την επίδραση του στην Ελληνική οικονομική δραστηριότητα


7. πλήρη στοιχεία για το ποσοστό των προσφύγων και των εχόντων πολιτικού ασύλου και της δράσεως αυτών καθώς και κατά πόσον οι αιτιολογίες για χαρακτηρισμό των ατόμων αυτών ως πρόσφυγες ή δικαιούχους πολιτικού ασύλου στηρίζεται σε στοιχεία άλλα από την προσωπική κατάθεση των ιδίων των αιτούντων. Επίσης, στοιχεία για την οικονομική δραστηριότητα αυτών των ατόμων και την per capita στήριξη – επιδότηση – κάλυψη των αναγκών των από το Ελληνικό Κράτος


8. πλήρη στοιχεία της εισαγωγής και εξαγωγής συναλλάγματος / κεφαλαίων από και προς την Ελλάδα από και σε ποιες χώρες


9. κάθε μελέτη οικονομικής και κοινωνικής φύσεως βάσει της οποίας σχεδιάσατε την οικονομική πολιτική μαζί με τα πραγματικά στοιχεία των μελετών αυτών


10. πλήρης ενημέρωση για την εξωτερική πολιτική σας τόσο στις διμερείς σχέσεις μας με τις γειτονικές μας χώρες και ιδιαιτέρως Σκόπια(FYROM), Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία όσο και τις σχέσεις μας με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε διπλωματικό και νομικό και ιδιαιτέρως στις σχέσεις μας με Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία


11. δεδομένου ότι λέγεται ότι έχετε δεσμευθεί σε εξωτερικούς εταίρους μας και διεθνείς οργανισμούς να θέσετε τον Ελληνικό Λαό και τις ανάγκες του σε υγεία, παιδεία, βασική φυσική επιβίωση (στέγη, σίτιση, ελευθερία κινήσεων, ασφάλεια), σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τις απαιτήσεις των, να παραδώσετε το πλήρες σχέδιο κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόσατε μαζί με τις προβλέψεις εξελίξεως του μαζί με νομικό σκεπτικό πώς δεν παραβαίνετε και δεν καταπατάτε το σύνολο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού.


12. να παραδώσετε την πολιτική με την οποία διασφαλίζετε την Εθνική μας Ταυτότητα και Κρατική υπόσταση όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα της Ελλάδος το οποίο ορκιστήκατε να υπακούσετε χωρίς παρεκτροπές.


13. αφού παραδώσετε το έργο σας προς κρίση στον Ελληνικό Λαό να διορίσετε υπηρεσιακή κυβέρνηση και να απέχετε κάθε κυβερνητικού καθήκοντος και ενέργειας ώστε να μην υπάρχει θέμα ακύρωσης των εκλογών λόγω αντισυνταγματικότητας και υποψιών ελέγχου /επισκόπησης του αποτελέσματος της εκλογικής διαδικασίας.


Να παραδώσετε τις ανωτέρω ζωτικές και απαραίτητες πληροφορίες άμεσα εντός τριών ημερών από την επίδοση της παρούσης λόγω του απαραίτητου χρονικού διαστήματος που απαιτείται για την μελέτη των στοιχείων αυτών αλλά και τον εύθετο χρόνο που απαιτείται μετά την δημοσίευση των στοιχείων αυτών για πλήρη ενημέρωση των εκλογέων και πιθανή απαίτηση διευκρινήσεων κατά την διάρκεια ελέγχου των στοιχείων.


Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου Δικαιώματος μας και αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλεται να επιδόσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται καθώς και να αντιγράψει το περιεχόμενο αυτής ολόκληρο στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει. 

Υπογραφή (όνομα)
 
================
Ενημερώνει λοιπόν η κα Γεριτσίδου πως το παραπάνω κείμενο συμπληρωμένο είτε μόνον από ένα άτομο ή περισσότερα,  μπορεί να σταλεί  κατόπιν αυτόβουλης επιλογής φυσικά, στην δ/νση  secretariat@primeminister.gr

είτε ταχυδρομικά :   

Μέγαρο Μαξίμου,
Γραφείο πρωθυπουργού
Ηρώδου Αττικού 19
Αθήνα, 10 674

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου