a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ
Οι εκλογές σαν θεσμός εκφυλίστηκαν πολύ εξ επί τούτου κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης, ενώ το καθεστώς έκανε ό,τι μπορούσε για να διδάξει ότι δημοκρατικό και νόμιμο είναι ό,τι παρουσιάζεται ως τέτοιο από τον τύπο και τα άτομα που τοποθετεί το καθεστώς σε θέσεις κλειδιά. Και τα άτομα αυτά τα περιέβαλε για πλέον των 30 χρόνων με ένα μανδύα τουλάχιστον επιπέδου του αλάθητου του πάπα με ατάκες τύπου «δεν θα κρίνουμε εμείς την δικαιοσύνη» (ακόμα και όταν εξόφθαλμα έκανε κακοδικίες και έβγαζε αντισυνταγματικές αποφάσεις) και «δεν θα ελέγξεις εσύ ο απλός πολίτης τους πολιτικούς» (λες και η ψήφος είναι η μαγική επιφοίτηση που κάνει έναν άεργο και αμαθέστατο παρασιτικό ανίκανο ξαφνικά επαΐοντα σε πράγματα που είτε δεν έχει σπουδάσει είτε δεν έχει ακούσει καν).

Επίσης καλλιέργησε επιμελώς το καθεστώς, σε πείσμα κάθε έννοιας δημοκρατικότητας και πολιτικής αγωγής, ότι ο απλός πολίτης δεν μπορεί να κρίνει και να εκτιμήσει το έργο κανενός από αυτούς που διαχειρίζονται την καθημερινότητα του με ατάκες τύπου «δεν είμαι νομικός να κρίνω», «δεν είμαι πολιτικός να ξέρω», «δεν είμαι συνταγματολόγος να εκτιμήσω», «δεν είμαι οικονομολόγος να εκφέρω γνώμη», παρ’ όλο που το Σύνταγμα είναι φτιαγμένο για να το γνωρίζουν όλοι οι Πολίτες και να κρίνουν πότε καταπατείται ώστε να δρούν ( άρθρα 120 αλλά και 25 παρ. 3 του Συντάγματος ), παρ’ όλο που άγνοια του νόμου δεν αναγνωρίζεται στους απλούς Πολίτες και τιμωρείται, παρ’ όλο που ο κάθε Πολίτης καλείται να ελέγξει και να κρίνει τους ‘οικονομολόγους’ κάθε περίπτωσης που διαχειρίζονται τα δικά του χρήματα και κατηγορείται ως υπεύθυνος εάν ψηφίσει λάθος και επωμίζεται τις ευθύνες για τα λάθη των ‘ειδικών’ που, όταν βρίσκουν αντίσταση από απλούς Πολίτες, απαιτούν τυφλή υπακοή.

Ο παραλογισμός αυτός βέβαια έχει δημιουργηθεί για να εξασφαλίζει την ατιμωρησία και την ασυδοσία σε όλους αυτούς που προσπαθούν να αναβιώσουν την εποχή των φέουδων και της κληρονομικής και ανεξέλεγκτης εξουσίας, σε πείσμα της ταμπέλας του Πολιτεύματος που διαφθείρουν, που λέει «Δημοκρατία».

Για αυτό η Μεταπολίτευση ξεκίνησε με πραξικόπημα και συνέχισε με τρομοκρατία και σειρά κοινοβουλευτικών δικτατοριών όπου ο νόμος δεν εφαρμοζόταν και είχε αντικατασταθεί από την βούληση του ‘κόμματος’, πράσινου ή μπλέ με κόκκινους κόκκους ( και ενίοτε και μαύρους – ρόζ ).

Σε αυτήν όμως τώρα την εποχή αυτό κατέρρευσε διότι ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε να πάρει το Πολίτευμα του στα χέρια του και να γίνει αυτός ο ελεγκτής με βάση τους νόμους που στηρίζονται στο Διεθνές Δίκαιο ( Ανθρώπινα Δικαιώματα ) και να μην στηριχθεί πλέον στην κλίκα των νομικών, δικαστικών και μη, που ως επί το πλείστον αποτελείται από μέλη των οικογενειών και των συμμάχων – πελατών των επίδοξων απολύτων κυριάρχων – τυράννων ενός Λαού που το περισσότερο αίμα το έχυσε στο όνομα της Ελευθερίας του και μόνο.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 γίνεται απόπειρα να επανέλθουν όλα αυτά ξεκινώντας από αυτήν την ίδια την διαδικασία της προεκλογικής περιόδου όπου κατάφωρες και ωμότατες παραβιάσεις του Συντάγματος και κάθε έννοιας ανεξαρτήτων εκλογών καταπατείται κατάφωρα. Και αυτή η καταπάτηση είτε δεν αναφέρεται καθόλου και πουθενά είτε επικοινωνείται μέσω των ΜΜΕ ως φυσιολογική.

Όμως, ο νόμος εκ φύσεως είναι φτιαγμένος για να τον καταλαβαίνουν και να τον εφαρμόζουν το σύνολο των Πολιτών, ασχέτως εκπαιδευτικού επιπέδου και επαγγέλματος, αλλιώς δεν πρόκειται για έγκυρο νόμο. Ομοίως και εμείς ως Πολίτες οφείλουμε να επιδεικνύουμε αυτή την συμπεριφορά ώστε να περάσουμε πλέον συστηματικά και συνεχώς και σε όλα τα επίπεδα το μήνυμα ότι δεν θα αφήσουμε πλέον να λάβει χώρα νομική ασυδοσία και ασέλγεια στους Θεσμούς μας. Δεν θα ανεχθούμε να παρανομούν μπροστά στα μάτια μας και θα το καταγγείλουμε διότι η σιωπή σημαίνει συναίνεση και δεν αφήσουμε να μας κάνουν συνενόχους ή να μας πιάσουν στον ύπνο.

Λέει λοιπόν ο εκλογικός νόμος αλλά και ο Ποινικός Κώδικας ότι απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση η κατατρομοκράτηση και ο εκβιασμός των εκλογέων για να εξωθηθούν να ψηφίσουν ή να μην ψηφίσουν συγκεκριμένες επιλογές. Επίσης απαγορεύεται η βία στους εκλογείς ακριβώς όπως απαγορεύεται να λες ψέματα στους εκλογείς για να τους εξαπατήσεις να σε ψηφίσουν.

Στα πλαίσια λοιπόν της προάσπισης που κάνουμε ως Έλληνες Πολίτες κατ’ επιταγή τα Συντάγματος το οποίο επαφίεται σε εμάς για κάθε νομιμότητα, κατ’ αρχάς όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει στείλαμε εξώδικη πρόσκληση στον ( υπό αμφισβήτηση και Συνταγματική παρέκκλιση ) κυβερνώντα Λουκά Παπαδήμο ώστε να κάνει απολογισμό ( που το αρνήθηκε στο διάγγελμα του προκήρυξης των εκλογών ) και να παραιτηθεί η κυβέρνηση του για να συσταθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, όπως ορίζει το Σύνταγμα, που είναι μόνο για την εγγύηση της σωστής διεξαγωγής των εκλογών, λέγοντας ευθαρσώς ότι εάν δεν το κάνει και συνεχίζει να είναι ουσιαστική κυβέρνηση με έλεγχο στα ζωτικά υπουργεία και τον Άρειο Πάγο, οι οποίοι συνθέτουν την ανώτατη εφορευτική επιτροπή, οι εκλογές που θα διεξαχθούν στις 6 Μαΐου θα καταγγελθούν ως άκυρες διότι δεν θα έχουν γίνει σε ουδέτερο και ελεύθερο περιβάλλον.

Και φτάνουμε στο θέμα των εκβιασμών στους εκλογείς, δηλαδή τους Έλληνες Πολίτες :

Πρωτοστάτες σε αυτό το γαϊτανάκι είναι άτομα όπως η Κριστίν Λανγκάρντ, ο εκπρόσωπος της τρόικας Τόμσεν, κλπ. Απειλούν θεούς και δαίμονες και ουσιαστικά ωμότατα δηλώνουν ότι θα πληρώσουν για να πετύχουν το εκλογικό αποτέλεσμα που θέλουν ( αν και ούτε και αυτό είναι καν αληθές όπως και η δήθεν βοήθεια της Γερμανίας έχει καταγγελθεί ως μη καταβληθείσα από Γερμανούς γνώστες του θέματος οι οποίοι έχουν εξηγήσει ότι δεν έχει καταβληθεί ρευστό παρά μόνο εγγυήσεις ενώ στον κορβανά της Γερμανίας μπαίνει χρήμα από την Ελλάδα ), ενώ κραδαίνουν την δαμόκλειο σπάθη μίας δήθεν στάσης πληρωμών και ακραίων φαινομένων στην Ελλάδα, άσχετα εάν επί της ουσίας η πλειοψηφία των Ελλήνων τελεί υπό στάση πληρωμών αφού δεν πληρώνονται για την εργασία τους ενώ δεν υπάρχει κάτι πιο ακραίο ως φαινόμενο από συνεχείς σχεδόν καθημερινές πολιτικές αυτοκτονίες.

Όλα λοιπόν τα λεγόμενα τους αποσκοπούν στο να στηρίξουν, όπως κατά τον 19ο αιώνα οι μεγάλες δυνάμεις ( και όχι μόνο ), τα δικά τους κολαούζα που θέλουν να τα επιβάλλουν ως δήθεν εκλεγέντα πάση θυσία.

Αυτό όμως είναι επέμβαση σε εκλογές Χώρας που ακόμα φέρει την ιδιότητα της ανεξάρτητης Δημοκρατίας, εκβιασμός και εκφοβισμός που καθιστά τις εκλογές βίαιες και ανελεύθερες και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα που θα βγάλουν δεν μπορεί αν θεωρηθεί έγκυρο από κανένα σοβαρό Πολίτη ή καμμία αρχή που δεν έχει την φήμη του μαφιόζου των κρατών.

Για αυτό τον λόγο, εγώ μαζί με συμΠολίτες μου αποστείλαμε επίσημη έκκληση και προειδοποίηση να παύσουν τις εκβιαστικές και τρομοκρατικές παρεμβάσεις τους αφού προβούν σε επανόρθωση των κατ’ ουσίαν εγκληματικών συμπεριφορών τους σε προεκλογική περίοδο Χώρας της οποίας δεν είναι καν υπήκοοι για να μην κατηγορηθούν για χειραγώγηση και εκβιασμό εκλογέων –εκλογικού σώματος.

Εμείς το αποστείλαμε συστημένο στην κομισσιόν με εντολή κοινοποίησης στους εκπρόσωπους των οργανισμών για τους οποίους δουλεύουν τα άτομα που έκαναν τις εκβιαστικές τους δηλώσεις προς το Ελληνικό εκλογικό σώμα, και μπορείτε να δείτε το κείμενο εδώ.

Μπορείτε και εσείς να καταγγείλετε αυτές τις πρακτικές και να δείξουμε για ακόμα μία φορά ότι ως Έλληνες και καταλαβαίνουμε τι προσπαθούν να κάνουν και γνωρίζουμε ότι είναι παράνομο και είμαστε διατεθειμένοι να καταγγείλουμε την παρανομία αυτή και όχι να την αποδεχθούμε σιωπηρώς. Δεν κοστίζει τίποτα να αποστείλετε με e-mail στην commission το ίδιο κείμενο με το όνομα σας διότι όλοι οι Έλληνες έχουμε φωνή, και όλοι μαζί δείχνουμε ότι και απαξιώνουμε την δουλικότητα και οσφυοκαμψία των προδοτών που έχουν γαντζωθεί στους κυβερνητικούς μας θώκους, και διαχωρίζουμε την θέση μας κάθετα από την μειοδοσία τους και ξέρουμε να απευθύνουμε τον λόγο ως Ελληνικός Λαός που δεν κυβερνάται από προδότες.

Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς και δεν δεχόμαστε να επιτρέψουμε στημένες εκλογές υπό απειλές των επίδοξων αποικιοκρατών : τους στέλνουμε εμείς την προειδοποίηση ότι θα μπλέξουν διεθνώς εάν συνεχίσουν να κάνουν τον conquistador στους ιθαγενείς. Δεν θα τους επιτρέψουμε, ενώ ουσιαστικά τους πληρώνουμε χρυσούς, να μας παρουσιάσουν ως επαίτες και ως δέσμιους μίας διεθνούς πελατειακής σχέσης που έστησαν οι ίδιοι με τα τσιράκια τους και οι ίδιοι κόπτονται να την συνεχίσουν για ευνόητους λόγους.
Ζήτω η Ελλάδα ! Ζήτω ο Ελληνικός Λαός ! Ζήτω το 120 Σ !

ΥΓ 1: e-mail αποστολής : fuat.vardar@ec.europa.eu
Fax αποστολής : Fax: (+32) 2 29 808 23
Διεύθυνση αποστολής :
European Commission
Directorate General for Economic and Financial Affairs
Communication Unit
B-1049 Brussels
Belgium

ΥΓ 2 : Δείτε το κείμενο της επιστολής προς αποστολή 

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ !

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ
Οι εκλογές σαν θεσμός εκφυλίστηκαν πολύ εξ επί τούτου κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης, ενώ το καθεστώς έκανε ό,τι μπορούσε για να διδάξει ότι δημοκρατικό και νόμιμο είναι ό,τι παρουσιάζεται ως τέτοιο από τον τύπο και τα άτομα που τοποθετεί το καθεστώς σε θέσεις κλειδιά. Και τα άτομα αυτά τα περιέβαλε για πλέον των 30 χρόνων με ένα μανδύα τουλάχιστον επιπέδου του αλάθητου του πάπα με ατάκες τύπου «δεν θα κρίνουμε εμείς την δικαιοσύνη» (ακόμα και όταν εξόφθαλμα έκανε κακοδικίες και έβγαζε αντισυνταγματικές αποφάσεις) και «δεν θα ελέγξεις εσύ ο απλός πολίτης τους πολιτικούς» (λες και η ψήφος είναι η μαγική επιφοίτηση που κάνει έναν άεργο και αμαθέστατο παρασιτικό ανίκανο ξαφνικά επαΐοντα σε πράγματα που είτε δεν έχει σπουδάσει είτε δεν έχει ακούσει καν).

Επίσης καλλιέργησε επιμελώς το καθεστώς, σε πείσμα κάθε έννοιας δημοκρατικότητας και πολιτικής αγωγής, ότι ο απλός πολίτης δεν μπορεί να κρίνει και να εκτιμήσει το έργο κανενός από αυτούς που διαχειρίζονται την καθημερινότητα του με ατάκες τύπου «δεν είμαι νομικός να κρίνω», «δεν είμαι πολιτικός να ξέρω», «δεν είμαι συνταγματολόγος να εκτιμήσω», «δεν είμαι οικονομολόγος να εκφέρω γνώμη», παρ’ όλο που το Σύνταγμα είναι φτιαγμένο για να το γνωρίζουν όλοι οι Πολίτες και να κρίνουν πότε καταπατείται ώστε να δρούν ( άρθρα 120 αλλά και 25 παρ. 3 του Συντάγματος ), παρ’ όλο που άγνοια του νόμου δεν αναγνωρίζεται στους απλούς Πολίτες και τιμωρείται, παρ’ όλο που ο κάθε Πολίτης καλείται να ελέγξει και να κρίνει τους ‘οικονομολόγους’ κάθε περίπτωσης που διαχειρίζονται τα δικά του χρήματα και κατηγορείται ως υπεύθυνος εάν ψηφίσει λάθος και επωμίζεται τις ευθύνες για τα λάθη των ‘ειδικών’ που, όταν βρίσκουν αντίσταση από απλούς Πολίτες, απαιτούν τυφλή υπακοή.

Ο παραλογισμός αυτός βέβαια έχει δημιουργηθεί για να εξασφαλίζει την ατιμωρησία και την ασυδοσία σε όλους αυτούς που προσπαθούν να αναβιώσουν την εποχή των φέουδων και της κληρονομικής και ανεξέλεγκτης εξουσίας, σε πείσμα της ταμπέλας του Πολιτεύματος που διαφθείρουν, που λέει «Δημοκρατία».

Για αυτό η Μεταπολίτευση ξεκίνησε με πραξικόπημα και συνέχισε με τρομοκρατία και σειρά κοινοβουλευτικών δικτατοριών όπου ο νόμος δεν εφαρμοζόταν και είχε αντικατασταθεί από την βούληση του ‘κόμματος’, πράσινου ή μπλέ με κόκκινους κόκκους ( και ενίοτε και μαύρους – ρόζ ).

Σε αυτήν όμως τώρα την εποχή αυτό κατέρρευσε διότι ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε να πάρει το Πολίτευμα του στα χέρια του και να γίνει αυτός ο ελεγκτής με βάση τους νόμους που στηρίζονται στο Διεθνές Δίκαιο ( Ανθρώπινα Δικαιώματα ) και να μην στηριχθεί πλέον στην κλίκα των νομικών, δικαστικών και μη, που ως επί το πλείστον αποτελείται από μέλη των οικογενειών και των συμμάχων – πελατών των επίδοξων απολύτων κυριάρχων – τυράννων ενός Λαού που το περισσότερο αίμα το έχυσε στο όνομα της Ελευθερίας του και μόνο.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 γίνεται απόπειρα να επανέλθουν όλα αυτά ξεκινώντας από αυτήν την ίδια την διαδικασία της προεκλογικής περιόδου όπου κατάφωρες και ωμότατες παραβιάσεις του Συντάγματος και κάθε έννοιας ανεξαρτήτων εκλογών καταπατείται κατάφωρα. Και αυτή η καταπάτηση είτε δεν αναφέρεται καθόλου και πουθενά είτε επικοινωνείται μέσω των ΜΜΕ ως φυσιολογική.

Όμως, ο νόμος εκ φύσεως είναι φτιαγμένος για να τον καταλαβαίνουν και να τον εφαρμόζουν το σύνολο των Πολιτών, ασχέτως εκπαιδευτικού επιπέδου και επαγγέλματος, αλλιώς δεν πρόκειται για έγκυρο νόμο. Ομοίως και εμείς ως Πολίτες οφείλουμε να επιδεικνύουμε αυτή την συμπεριφορά ώστε να περάσουμε πλέον συστηματικά και συνεχώς και σε όλα τα επίπεδα το μήνυμα ότι δεν θα αφήσουμε πλέον να λάβει χώρα νομική ασυδοσία και ασέλγεια στους Θεσμούς μας. Δεν θα ανεχθούμε να παρανομούν μπροστά στα μάτια μας και θα το καταγγείλουμε διότι η σιωπή σημαίνει συναίνεση και δεν αφήσουμε να μας κάνουν συνενόχους ή να μας πιάσουν στον ύπνο.

Λέει λοιπόν ο εκλογικός νόμος αλλά και ο Ποινικός Κώδικας ότι απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση η κατατρομοκράτηση και ο εκβιασμός των εκλογέων για να εξωθηθούν να ψηφίσουν ή να μην ψηφίσουν συγκεκριμένες επιλογές. Επίσης απαγορεύεται η βία στους εκλογείς ακριβώς όπως απαγορεύεται να λες ψέματα στους εκλογείς για να τους εξαπατήσεις να σε ψηφίσουν.

Στα πλαίσια λοιπόν της προάσπισης που κάνουμε ως Έλληνες Πολίτες κατ’ επιταγή τα Συντάγματος το οποίο επαφίεται σε εμάς για κάθε νομιμότητα, κατ’ αρχάς όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει στείλαμε εξώδικη πρόσκληση στον ( υπό αμφισβήτηση και Συνταγματική παρέκκλιση ) κυβερνώντα Λουκά Παπαδήμο ώστε να κάνει απολογισμό ( που το αρνήθηκε στο διάγγελμα του προκήρυξης των εκλογών ) και να παραιτηθεί η κυβέρνηση του για να συσταθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, όπως ορίζει το Σύνταγμα, που είναι μόνο για την εγγύηση της σωστής διεξαγωγής των εκλογών, λέγοντας ευθαρσώς ότι εάν δεν το κάνει και συνεχίζει να είναι ουσιαστική κυβέρνηση με έλεγχο στα ζωτικά υπουργεία και τον Άρειο Πάγο, οι οποίοι συνθέτουν την ανώτατη εφορευτική επιτροπή, οι εκλογές που θα διεξαχθούν στις 6 Μαΐου θα καταγγελθούν ως άκυρες διότι δεν θα έχουν γίνει σε ουδέτερο και ελεύθερο περιβάλλον.

Και φτάνουμε στο θέμα των εκβιασμών στους εκλογείς, δηλαδή τους Έλληνες Πολίτες :

Πρωτοστάτες σε αυτό το γαϊτανάκι είναι άτομα όπως η Κριστίν Λανγκάρντ, ο εκπρόσωπος της τρόικας Τόμσεν, κλπ. Απειλούν θεούς και δαίμονες και ουσιαστικά ωμότατα δηλώνουν ότι θα πληρώσουν για να πετύχουν το εκλογικό αποτέλεσμα που θέλουν ( αν και ούτε και αυτό είναι καν αληθές όπως και η δήθεν βοήθεια της Γερμανίας έχει καταγγελθεί ως μη καταβληθείσα από Γερμανούς γνώστες του θέματος οι οποίοι έχουν εξηγήσει ότι δεν έχει καταβληθεί ρευστό παρά μόνο εγγυήσεις ενώ στον κορβανά της Γερμανίας μπαίνει χρήμα από την Ελλάδα ), ενώ κραδαίνουν την δαμόκλειο σπάθη μίας δήθεν στάσης πληρωμών και ακραίων φαινομένων στην Ελλάδα, άσχετα εάν επί της ουσίας η πλειοψηφία των Ελλήνων τελεί υπό στάση πληρωμών αφού δεν πληρώνονται για την εργασία τους ενώ δεν υπάρχει κάτι πιο ακραίο ως φαινόμενο από συνεχείς σχεδόν καθημερινές πολιτικές αυτοκτονίες.

Όλα λοιπόν τα λεγόμενα τους αποσκοπούν στο να στηρίξουν, όπως κατά τον 19ο αιώνα οι μεγάλες δυνάμεις ( και όχι μόνο ), τα δικά τους κολαούζα που θέλουν να τα επιβάλλουν ως δήθεν εκλεγέντα πάση θυσία.

Αυτό όμως είναι επέμβαση σε εκλογές Χώρας που ακόμα φέρει την ιδιότητα της ανεξάρτητης Δημοκρατίας, εκβιασμός και εκφοβισμός που καθιστά τις εκλογές βίαιες και ανελεύθερες και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα που θα βγάλουν δεν μπορεί αν θεωρηθεί έγκυρο από κανένα σοβαρό Πολίτη ή καμμία αρχή που δεν έχει την φήμη του μαφιόζου των κρατών.

Για αυτό τον λόγο, εγώ μαζί με συμΠολίτες μου αποστείλαμε επίσημη έκκληση και προειδοποίηση να παύσουν τις εκβιαστικές και τρομοκρατικές παρεμβάσεις τους αφού προβούν σε επανόρθωση των κατ’ ουσίαν εγκληματικών συμπεριφορών τους σε προεκλογική περίοδο Χώρας της οποίας δεν είναι καν υπήκοοι για να μην κατηγορηθούν για χειραγώγηση και εκβιασμό εκλογέων –εκλογικού σώματος.

Εμείς το αποστείλαμε συστημένο στην κομισσιόν με εντολή κοινοποίησης στους εκπρόσωπους των οργανισμών για τους οποίους δουλεύουν τα άτομα που έκαναν τις εκβιαστικές τους δηλώσεις προς το Ελληνικό εκλογικό σώμα, και μπορείτε να δείτε το κείμενο εδώ.

Μπορείτε και εσείς να καταγγείλετε αυτές τις πρακτικές και να δείξουμε για ακόμα μία φορά ότι ως Έλληνες και καταλαβαίνουμε τι προσπαθούν να κάνουν και γνωρίζουμε ότι είναι παράνομο και είμαστε διατεθειμένοι να καταγγείλουμε την παρανομία αυτή και όχι να την αποδεχθούμε σιωπηρώς. Δεν κοστίζει τίποτα να αποστείλετε με e-mail στην commission το ίδιο κείμενο με το όνομα σας διότι όλοι οι Έλληνες έχουμε φωνή, και όλοι μαζί δείχνουμε ότι και απαξιώνουμε την δουλικότητα και οσφυοκαμψία των προδοτών που έχουν γαντζωθεί στους κυβερνητικούς μας θώκους, και διαχωρίζουμε την θέση μας κάθετα από την μειοδοσία τους και ξέρουμε να απευθύνουμε τον λόγο ως Ελληνικός Λαός που δεν κυβερνάται από προδότες.

Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς και δεν δεχόμαστε να επιτρέψουμε στημένες εκλογές υπό απειλές των επίδοξων αποικιοκρατών : τους στέλνουμε εμείς την προειδοποίηση ότι θα μπλέξουν διεθνώς εάν συνεχίσουν να κάνουν τον conquistador στους ιθαγενείς. Δεν θα τους επιτρέψουμε, ενώ ουσιαστικά τους πληρώνουμε χρυσούς, να μας παρουσιάσουν ως επαίτες και ως δέσμιους μίας διεθνούς πελατειακής σχέσης που έστησαν οι ίδιοι με τα τσιράκια τους και οι ίδιοι κόπτονται να την συνεχίσουν για ευνόητους λόγους.
Ζήτω η Ελλάδα ! Ζήτω ο Ελληνικός Λαός ! Ζήτω το 120 Σ !

ΥΓ 1: e-mail αποστολής : fuat.vardar@ec.europa.eu
Fax αποστολής : Fax: (+32) 2 29 808 23
Διεύθυνση αποστολής :
European Commission
Directorate General for Economic and Financial Affairs
Communication Unit
B-1049 Brussels
Belgium

ΥΓ 2 : Δείτε το κείμενο της επιστολής προς αποστολή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου