a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Παραθέτω το τελευταίο τμήμα του όλου κειμένου που αξίζει να διαβάσετε στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/10/o-agnostos-polemos.html#more

Με τις άνευ λόγου και αιτίας ιδιωτικοποιήσεις —που επιχείρησαν παντού στον κόσμο— στη πραγματικότητα "πριόνισαν" τα "υποστυλώματα" ενός κόσμου, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να "πέσει" πάνω τους και να τους "πλακώσει". Τα κρατικά συστήματα έχασαν την "ιερότητά" τους και αντιμετωπίζονται από τους πάντες σαν ιδιωτικές επιχειρήσεις με ισολογισμούς, που, αν δεν είναι ισορροπημένοι, μπορούν να οδηγήσουν και σε "λουκέτα". Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, που μόνον διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν μέχρι τώρα να τα φανταστούν. Μερικές χιλιάδες εγκληματιών, έχοντας άγνοια κινδύνου, πήγαν και "στάθηκαν" απέναντι από έξι δισεκατομμύρια θυμάτων, νομίζοντας ότι ο κόσμος ελέγχεται, αν πληρώνουν μερικούς "Πρετεντέρηδες" να τον "δουλεύουν". Νόμιζαν ότι θα έλεγχαν ολόκληρο τον Πλανήτη, επειδή κάποιοι Κολεγιόπαιδες, που τους "διόρισαν" Πρωθυπουργούς, θα τους υπέγραφαν τους τίτλους ιδιοκτησίας του. 
 
Γιατί το έκαναν αυτό οι Προτεστάντες; ...Γιατί απλούστατα πήγαν για "μαλλί" και βγήκαν "κουρεμένοι" ...Γιατί από κουτοπονηριά πήγαν και έμπλεξαν με τους Εβραίους ...Ήταν στραβό το "κλίμα", το έφαγε κι ο "γάιδαρος" ...Ήταν που ήταν άπληστοι, τους παρέσυραν σε ακόμα μεγαλύτερη απληστία οι τοκογλύφοι. Οι Εβραίοι ήταν τραπεζίτες και ελέγχοντας το κεντρικό νομισματικό σύστημα των ΗΠΑ μπορούσαν να παίζουν με τις οικονομίες όχι μόνον των ΗΠΑ, αλλά και των υπόλοιπων Προτεσταντικών Κρατών. Τύπωναν "χαρτάκια" και έπαιζαν "Μονόπολη" με τα συστήματα των άλλων ...Δεν τους αφορούσαν τα όσα είπαμε πιο πάνω για τους εξουσιαστές. Τα συστήματα, που διέβρωναν, έτσι κι αλλιώς δεν τους ανήκαν και δεν είχαν ενδοιασμό να τα βάλουν στη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης, προκειμένου να τα "αγοράσουν" με τις "φωτοτυπίες" που τύπωναν μόνοι τους.
Δεν είχαν να χάσουν τίποτε, τη στιγμή που οι Προτεστάντες ρίσκαραν να χάσουν τα πάντα. Οι Εβραίοι όλους τους αντιμετώπισαν σαν "Ινδιάνους". Με τις πλάτες των Προτεσταντών λεηλάτησαν όλα τα κράτη και στο τέλος λεηλάτησαν και τα Προτεσταντικά Κράτη. Η παρακμή, που βιώνουν σήμερα οι ΗΠΑ, είναι η απόλυτη απόδειξη της λεηλασίας που υπέστησαν από την εβραϊκή "ακρίδα" ...Από την "ακρίδα", η οποία κατοικοεδρεύει στην ιδιωτική "FED", από την οποία ξεκίνησε ο "καρκίνος" των συστημάτων, που είναι η ιδιωτικοποίησή τους ...Η FED του Εβραίου Γκρίνσπαν, που ξεκίνησε την "επίθεση" του φτηνού χρήματος, για να φορτώσει τα κράτη με χρέη ...Η FED του Εβραίου Μπενράνκε, που διαχειρίστηκε την κρίση χρέους όπως οι τοκογλύφοι, οι οποίοι οδηγούν τα θύματά τους σε πλειστηριασμό των περιουσιών τους.
Αυτή η FED πρέπει τώρα να διαχειριστεί και την καταστροφή των ΗΠΑ ...Να διαχειριστεί το "παράσιτο" τον οικονομικό "θάνατο" του "ξενιστή" του ...Να διαχειριστεί ο "δολοφόνος" μέσα στο σπίτι του "νεκρού" τη "διαθήκη" του ...Να δικαιολογήσει στα "παιδιά" τού πρώην πλούσιου "εργοδότη" του το πώς κατέληξε η περιουσία του στον ίδιο και όχι σ' αυτά. Με χρέη πάνω από 17 τρις δολάρια οι ΗΠΑ είναι "νεκρές" χωρίς καμία πιθανότητα ανάνηψης. Θα πρέπει τώρα να εξηγήσουν οι Εβραίοι της FED στους Αμερικανούς το πώς το γιγαντιαίο κράτος των ΗΠΑ βρέθηκε να χρωστάει πάνω από 10 τρις σε ...πρώην λαθρομετανάστες, οι οποίοι έφτασαν στις ΗΠΑ μέσα σε αμπάρια πλοίων με μόνη τους περιουσία τις ψείρες στα κεφάλια τους.
Αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει η νέα διοίκηση της FED. Ποιος θα είναι ο νέος της ηγέτης; Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα είναι μια γυναίκα ...Κατά "σύμπτωση" κι αυτήν, μέλος του "περιούσιου" λαού ...Εβραία θα αναλάβει την ηγεσία της FED ...Η Τζάνετ Γέλεν ...Μια σκληροπυρηνική σιωνίστρια ...Σύζυγος του επίσης Εβραίου οικονομολόγου Άκερλοφ... ...Μιλάμε για "θεία δίκη" ...Την πάτησαν οι Προτεστάντες από τους γύφτους ...Η μεγαλύτερη συμμορία στην ιστορία των λαών έπεσε θύμα της χειρότερης σπείρας ...Οι πιο άπληστοι από τους άρπαγες έπεσαν θύματα των πιο αδίστακτων τοκογλύφων ...ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία και όλα τα άλλα τα "παιδιά" θα περιμένουν τη σειρά τους στο ίδιο "ταμείο" με την Ελλάδα και τους υπόλοιπους φτωχούς του Νότου.
Τώρα, όμως, φτάνει η "ώρα της πληρωμής" ...Φτάνει η ώρα, που θα αποδώσουν οι "επενδύσεις" όλων αυτών. Αν είχαν επενδύσει στην "καταστροφή", τότε θα δικαιωθούν για το σύνολο των επιλογών τους. Τόσο μεγάλα και μαζεμένα λάθη μόνον επίτηδες μπορούσαν να γίνουν. Γιατί να μην υποθέσουμε ότι οι Εβραίοι έριξαν το σύστημα στην "ξέρα", για να σώσουν τον κόσμο από τα "νύχια" του; "Σωτήρες" του κόσμου κινδυνεύουν να γίνουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι ανέτρεψαν κάθε έννοια στατιστικής, κάνοντας τα πάντα λάθος ...Στην τύχη να άφηναν τα πράγματα, κάτι καλύτερο θα επιτύγχαναν γι' αυτούς ..."Παπατζήδες" του δρόμου να συμβουλεύονταν, καλύτεροι θα ήταν από τους Εβραίους μυστικοσυμβούλους που είχαν ...Το χταπόδι-προφήτη να έβαζαν στη θέση του Μπους ή του Ομπάμα, καλύτερα θα τα κατάφερνε.
Οι άνθρωποι αποδείχθηκαν ανίκανοι και προπάντων βλάκες, για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα του "κυβερνήτη". Εκτελώντας "παραγγελίες" τραπεζιτών και επενδυτών, διέλυσαν ολόκληρο το σύστημα, προκειμένου να επανεκλεγούν και να συνεχίσουν να λειτουργούν σαν "ντελιβεράδες" των τοκογλύφων. Τώρα οι Αμερικανοί χάνουν τη δύναμή τους και εγκαταλείπουν τα δουλικά τους στο έλεος των θυμάτων τους ...Τα όπου Γης δουλικά τους — και άρα και αυτά στην Ελλάδα. Το Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών και οι απόφοιτοί του σύντομα θα διαπιστώσουν ότι η αμερικανική "παρακμή" θα έχει συνέπειες, τις οποίες θα τις βρουν οι ίδιοι "μπροστά" τους ...Συνέπειες μη αναστρέψιμες.
Κάποτε οι ναζιστές δωσίλογοι γονείς τους τη "γλίτωσαν", γιατί ανέβηκαν εγκαίρως στην αμερικανική "βάρκα" ...Οι φιλογερμανοί δωσίλογοι με συνοπτικές διαδικασίες έγιναν φιλοαμερικανοί και γλίτωσαν. Τα ανάλογα έκαναν και οι σταλινικοί χαφιέδες της Στάζι, οι οποίοι τη γλίτωσαν, γιατί έτσι βόλευε τους πανίσχυρους Αμερικανούς ...Από προδότες φιλοσοβιετικοί έγιναν προδότες φιλοαμερικανοί —σαν την Μέρκελ— και την γλίτωσαν επίσης. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, γιατί οι Αμερικανοί ούτε "βάρκα" διαθέτουν ούτε είναι τόσο ισχυροί όσο ήταν στο παρελθόν. Τώρα, τους όπου Γης χαφιέδες της CIA, δεν θα τους σώσει κανένας, γιατί απλούστατα οι ίδιοι οι Αμερικανοί δεν θα έχουν δυνάμεις να τους προστατεύσουν. Τα παλιά αφεντικά "ξεδοντιάζονται" και καινούργια δεν φαίνονται με νέες "βάρκες" στον ορίζοντα. Τώρα το αμερικανικό cavalry έμεινε από "σανό" και δεν πρόκειται να έρθει. Τώρα οι προδότες θα την πληρώσουν και μάλιστα σκληρά.
Η Νέα Τάξη βασίζεται σε τόσο σαθρά "υλικά", που σύντομα θα αποδειχθεί ένας σωρός από "σκουπίδια", παρά "κάστρο", το οποίο αμύνεται σε επιθέσεις και φιλοδοξεί να επιβιώσει. Καθημερινά δείχνει όχι απλά σημάδια "κόπωσης", αλλά σημάδια "σήψης". Η Νέα Τάξη δεν θα μπορέσει να επιβιώσει και να επιβληθεί όσο κι αν το επιθυμούν οι εμπνευστές της. "Σκοτεινιάζει" ο ουρανός γύρω από το Ψυχικό και αυτό έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται πολλοί. Η "απόσταση" από το Ψυχικό μέχρι τη Βασιλίσσης Σοφίας θα γίνει πολύ μεγάλη, για να τη διατρέξει κάποιος. Ό,τι εύχεται καθημερινά ο κόσμος να πάθουν οι προδότες, θα το πάθουν ...Θα το πάθουν και με το παραπάνω, γιατί αυτοί, οι οποίοι θα τους τιμωρήσουν, είναι πολύ θυμωμένοι και έχουν πολύ μεγαλύτερη φαντασία από τον μέσο όρο. Αυτοί, οι οποίοι πρέπει, έχουν γνώση όλων όσων συμβαίνουν, όπως γνωρίζουν και όλους όσους είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά.
Σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί η Νέα Τάξη να προστατεύει τους "εκλεκτούς" της. Δεν είναι δυνατόν να τους προστατεύσει. Δεν υπάρχει πιθανότητα αυτές οι μερικές χιλιάδων ανθρώπων, που είναι υπεύθυνοι για την παγκόσμια δυστυχία και πείνα, να τη "γλιτώσουν". Ολόκληρη η "συμμορία" θα ξηλωθεί από τη "ρίζα" της ...Θα ξηλωθεί από την κορυφή της μέχρι τη βάση ...Από τους ηγέτες των μεγάλων κρατών μέχρι τα δουλικά τους από τα κατά τόπους Κολέγια των προδοτών ...Από τα σκουπίδια του Skull and Βones του Yale μέχρι την "παράγκα" του Κολεγίου Αθηνών ...Από τους Greeks των Αμερικανικών Κολεγίων μέχρι τους Greeks της προδοσίας.
Ο κόσμος έχει γίνει πολύ μικρός, για να μπορέσουν ξεφύγουν. Αν κάποτε η Λατινική Αμερική αποτελούσε "εγγύηση" ασφάλειας για κοινωνικούς εγκληματίες, σήμερα αυτό δεν ισχύει ...Κάποτε φαινόταν και ήταν πολύ μακριά —για να αναζητήσει κάποιος κοινωνικούς εγκληματίες, προκειμένου να τους τιμωρήσει— και σήμερα είναι δίπλα μας. Στην εποχή του ίντερνετ και της εύκολης επικοινωνίας, πριν "φτάσει" εκεί ο εγκληματίας, θα έχει "φτάσει" το "μήνυμα" να τον περιμένουν οι ομοιοπαθείς των θυμάτων του. Τέτοιου είδους σωτήριες προσδοκίες μπορεί σήμερα να δημιουργήσει μόνον ένας άλλος Πλανήτης και τέτοιος δεν υπάρχει, για να φιλοξενήσει τους εγκληματίες ...Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και θα έχουμε εξελίξεις.
Για ένα πράγμα μπορεί ο γράφων να διαβεβαιώσει τους αναγνώστες. Πολλοί από αυτούς, στους οποίους αναφερθήκαμε στο κείμενο αυτό, θα "φύγουν" με λυγμούς από τον κόσμο αυτόν ...Θα φύγουν με κατάρες και παράπονα, σαν να μην κατάλαβαν τι έκαναν ...Πρόβλημά τους. Όπως είπαμε και σε άλλο σημείο, δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης, για να καταλάβει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ...Έχουν γνώση οι φύλακες ...Ακόμα κι αυτούς, τους οποίους ο κόσμος τους ξέχασε, αυτοί, που πρέπει, ...τους θυμούνται.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
 
Ν : μερικές σκόρπιες σκέψεις. Η αλήθεια είναι αυτή που ακούστηκε από το στόμα του οικονομολόγου Πάνου Παναγιώτου, σήμερα στην εκπομπή του Ουίλς στο ART FM, ότι το νόμισμα δεν είναι η λύση, εφ όσον είτε δραχμή είτε ευρώ και τα δυό έχουν δύο όψεις !!!

Έτσι ακριβώς όπως φαινομενικά μπορεί να φαίνεται κάτι αθώο και πραγματικό και αυτό να κρύβει δόλο…….
 Εντολή Κομισιόν νο 95/46 άρθρο 8 παράγραφος 6 : Για λόγους Εθνικού συμφέροντος πρέπει να αναγράφεται η θρησκεία στην ταυτότητα των πολιτών. Εδώ ποιανού οδηγία ακολουθήσαν οι ταγοί, το γνωρίζουμε .......
 Και μια και μιλήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση για στατικολόγους και στατιστικά νούμερα, το κόστος των Ολυμπιακών αγώνων, έφτασε στο εξωφρενικό ποσόν των .... ταταταααααα ...... 50 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.
Ξανά ..... αλληλούια αλληλούια .......
Ο Άγνωστος πόλεμος. Του Τραϊανού

Παραθέτω το τελευταίο τμήμα του όλου κειμένου που αξίζει να διαβάσετε στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/10/o-agnostos-polemos.html#more

Με τις άνευ λόγου και αιτίας ιδιωτικοποιήσεις —που επιχείρησαν παντού στον κόσμο— στη πραγματικότητα "πριόνισαν" τα "υποστυλώματα" ενός κόσμου, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να "πέσει" πάνω τους και να τους "πλακώσει". Τα κρατικά συστήματα έχασαν την "ιερότητά" τους και αντιμετωπίζονται από τους πάντες σαν ιδιωτικές επιχειρήσεις με ισολογισμούς, που, αν δεν είναι ισορροπημένοι, μπορούν να οδηγήσουν και σε "λουκέτα". Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, που μόνον διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν μέχρι τώρα να τα φανταστούν. Μερικές χιλιάδες εγκληματιών, έχοντας άγνοια κινδύνου, πήγαν και "στάθηκαν" απέναντι από έξι δισεκατομμύρια θυμάτων, νομίζοντας ότι ο κόσμος ελέγχεται, αν πληρώνουν μερικούς "Πρετεντέρηδες" να τον "δουλεύουν". Νόμιζαν ότι θα έλεγχαν ολόκληρο τον Πλανήτη, επειδή κάποιοι Κολεγιόπαιδες, που τους "διόρισαν" Πρωθυπουργούς, θα τους υπέγραφαν τους τίτλους ιδιοκτησίας του. 
 
Γιατί το έκαναν αυτό οι Προτεστάντες; ...Γιατί απλούστατα πήγαν για "μαλλί" και βγήκαν "κουρεμένοι" ...Γιατί από κουτοπονηριά πήγαν και έμπλεξαν με τους Εβραίους ...Ήταν στραβό το "κλίμα", το έφαγε κι ο "γάιδαρος" ...Ήταν που ήταν άπληστοι, τους παρέσυραν σε ακόμα μεγαλύτερη απληστία οι τοκογλύφοι. Οι Εβραίοι ήταν τραπεζίτες και ελέγχοντας το κεντρικό νομισματικό σύστημα των ΗΠΑ μπορούσαν να παίζουν με τις οικονομίες όχι μόνον των ΗΠΑ, αλλά και των υπόλοιπων Προτεσταντικών Κρατών. Τύπωναν "χαρτάκια" και έπαιζαν "Μονόπολη" με τα συστήματα των άλλων ...Δεν τους αφορούσαν τα όσα είπαμε πιο πάνω για τους εξουσιαστές. Τα συστήματα, που διέβρωναν, έτσι κι αλλιώς δεν τους ανήκαν και δεν είχαν ενδοιασμό να τα βάλουν στη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης, προκειμένου να τα "αγοράσουν" με τις "φωτοτυπίες" που τύπωναν μόνοι τους.
Δεν είχαν να χάσουν τίποτε, τη στιγμή που οι Προτεστάντες ρίσκαραν να χάσουν τα πάντα. Οι Εβραίοι όλους τους αντιμετώπισαν σαν "Ινδιάνους". Με τις πλάτες των Προτεσταντών λεηλάτησαν όλα τα κράτη και στο τέλος λεηλάτησαν και τα Προτεσταντικά Κράτη. Η παρακμή, που βιώνουν σήμερα οι ΗΠΑ, είναι η απόλυτη απόδειξη της λεηλασίας που υπέστησαν από την εβραϊκή "ακρίδα" ...Από την "ακρίδα", η οποία κατοικοεδρεύει στην ιδιωτική "FED", από την οποία ξεκίνησε ο "καρκίνος" των συστημάτων, που είναι η ιδιωτικοποίησή τους ...Η FED του Εβραίου Γκρίνσπαν, που ξεκίνησε την "επίθεση" του φτηνού χρήματος, για να φορτώσει τα κράτη με χρέη ...Η FED του Εβραίου Μπενράνκε, που διαχειρίστηκε την κρίση χρέους όπως οι τοκογλύφοι, οι οποίοι οδηγούν τα θύματά τους σε πλειστηριασμό των περιουσιών τους.
Αυτή η FED πρέπει τώρα να διαχειριστεί και την καταστροφή των ΗΠΑ ...Να διαχειριστεί το "παράσιτο" τον οικονομικό "θάνατο" του "ξενιστή" του ...Να διαχειριστεί ο "δολοφόνος" μέσα στο σπίτι του "νεκρού" τη "διαθήκη" του ...Να δικαιολογήσει στα "παιδιά" τού πρώην πλούσιου "εργοδότη" του το πώς κατέληξε η περιουσία του στον ίδιο και όχι σ' αυτά. Με χρέη πάνω από 17 τρις δολάρια οι ΗΠΑ είναι "νεκρές" χωρίς καμία πιθανότητα ανάνηψης. Θα πρέπει τώρα να εξηγήσουν οι Εβραίοι της FED στους Αμερικανούς το πώς το γιγαντιαίο κράτος των ΗΠΑ βρέθηκε να χρωστάει πάνω από 10 τρις σε ...πρώην λαθρομετανάστες, οι οποίοι έφτασαν στις ΗΠΑ μέσα σε αμπάρια πλοίων με μόνη τους περιουσία τις ψείρες στα κεφάλια τους.
Αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει η νέα διοίκηση της FED. Ποιος θα είναι ο νέος της ηγέτης; Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα είναι μια γυναίκα ...Κατά "σύμπτωση" κι αυτήν, μέλος του "περιούσιου" λαού ...Εβραία θα αναλάβει την ηγεσία της FED ...Η Τζάνετ Γέλεν ...Μια σκληροπυρηνική σιωνίστρια ...Σύζυγος του επίσης Εβραίου οικονομολόγου Άκερλοφ... ...Μιλάμε για "θεία δίκη" ...Την πάτησαν οι Προτεστάντες από τους γύφτους ...Η μεγαλύτερη συμμορία στην ιστορία των λαών έπεσε θύμα της χειρότερης σπείρας ...Οι πιο άπληστοι από τους άρπαγες έπεσαν θύματα των πιο αδίστακτων τοκογλύφων ...ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία και όλα τα άλλα τα "παιδιά" θα περιμένουν τη σειρά τους στο ίδιο "ταμείο" με την Ελλάδα και τους υπόλοιπους φτωχούς του Νότου.
Τώρα, όμως, φτάνει η "ώρα της πληρωμής" ...Φτάνει η ώρα, που θα αποδώσουν οι "επενδύσεις" όλων αυτών. Αν είχαν επενδύσει στην "καταστροφή", τότε θα δικαιωθούν για το σύνολο των επιλογών τους. Τόσο μεγάλα και μαζεμένα λάθη μόνον επίτηδες μπορούσαν να γίνουν. Γιατί να μην υποθέσουμε ότι οι Εβραίοι έριξαν το σύστημα στην "ξέρα", για να σώσουν τον κόσμο από τα "νύχια" του; "Σωτήρες" του κόσμου κινδυνεύουν να γίνουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι ανέτρεψαν κάθε έννοια στατιστικής, κάνοντας τα πάντα λάθος ...Στην τύχη να άφηναν τα πράγματα, κάτι καλύτερο θα επιτύγχαναν γι' αυτούς ..."Παπατζήδες" του δρόμου να συμβουλεύονταν, καλύτεροι θα ήταν από τους Εβραίους μυστικοσυμβούλους που είχαν ...Το χταπόδι-προφήτη να έβαζαν στη θέση του Μπους ή του Ομπάμα, καλύτερα θα τα κατάφερνε.
Οι άνθρωποι αποδείχθηκαν ανίκανοι και προπάντων βλάκες, για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα του "κυβερνήτη". Εκτελώντας "παραγγελίες" τραπεζιτών και επενδυτών, διέλυσαν ολόκληρο το σύστημα, προκειμένου να επανεκλεγούν και να συνεχίσουν να λειτουργούν σαν "ντελιβεράδες" των τοκογλύφων. Τώρα οι Αμερικανοί χάνουν τη δύναμή τους και εγκαταλείπουν τα δουλικά τους στο έλεος των θυμάτων τους ...Τα όπου Γης δουλικά τους — και άρα και αυτά στην Ελλάδα. Το Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών και οι απόφοιτοί του σύντομα θα διαπιστώσουν ότι η αμερικανική "παρακμή" θα έχει συνέπειες, τις οποίες θα τις βρουν οι ίδιοι "μπροστά" τους ...Συνέπειες μη αναστρέψιμες.
Κάποτε οι ναζιστές δωσίλογοι γονείς τους τη "γλίτωσαν", γιατί ανέβηκαν εγκαίρως στην αμερικανική "βάρκα" ...Οι φιλογερμανοί δωσίλογοι με συνοπτικές διαδικασίες έγιναν φιλοαμερικανοί και γλίτωσαν. Τα ανάλογα έκαναν και οι σταλινικοί χαφιέδες της Στάζι, οι οποίοι τη γλίτωσαν, γιατί έτσι βόλευε τους πανίσχυρους Αμερικανούς ...Από προδότες φιλοσοβιετικοί έγιναν προδότες φιλοαμερικανοί —σαν την Μέρκελ— και την γλίτωσαν επίσης. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, γιατί οι Αμερικανοί ούτε "βάρκα" διαθέτουν ούτε είναι τόσο ισχυροί όσο ήταν στο παρελθόν. Τώρα, τους όπου Γης χαφιέδες της CIA, δεν θα τους σώσει κανένας, γιατί απλούστατα οι ίδιοι οι Αμερικανοί δεν θα έχουν δυνάμεις να τους προστατεύσουν. Τα παλιά αφεντικά "ξεδοντιάζονται" και καινούργια δεν φαίνονται με νέες "βάρκες" στον ορίζοντα. Τώρα το αμερικανικό cavalry έμεινε από "σανό" και δεν πρόκειται να έρθει. Τώρα οι προδότες θα την πληρώσουν και μάλιστα σκληρά.
Η Νέα Τάξη βασίζεται σε τόσο σαθρά "υλικά", που σύντομα θα αποδειχθεί ένας σωρός από "σκουπίδια", παρά "κάστρο", το οποίο αμύνεται σε επιθέσεις και φιλοδοξεί να επιβιώσει. Καθημερινά δείχνει όχι απλά σημάδια "κόπωσης", αλλά σημάδια "σήψης". Η Νέα Τάξη δεν θα μπορέσει να επιβιώσει και να επιβληθεί όσο κι αν το επιθυμούν οι εμπνευστές της. "Σκοτεινιάζει" ο ουρανός γύρω από το Ψυχικό και αυτό έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται πολλοί. Η "απόσταση" από το Ψυχικό μέχρι τη Βασιλίσσης Σοφίας θα γίνει πολύ μεγάλη, για να τη διατρέξει κάποιος. Ό,τι εύχεται καθημερινά ο κόσμος να πάθουν οι προδότες, θα το πάθουν ...Θα το πάθουν και με το παραπάνω, γιατί αυτοί, οι οποίοι θα τους τιμωρήσουν, είναι πολύ θυμωμένοι και έχουν πολύ μεγαλύτερη φαντασία από τον μέσο όρο. Αυτοί, οι οποίοι πρέπει, έχουν γνώση όλων όσων συμβαίνουν, όπως γνωρίζουν και όλους όσους είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά.
Σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί η Νέα Τάξη να προστατεύει τους "εκλεκτούς" της. Δεν είναι δυνατόν να τους προστατεύσει. Δεν υπάρχει πιθανότητα αυτές οι μερικές χιλιάδων ανθρώπων, που είναι υπεύθυνοι για την παγκόσμια δυστυχία και πείνα, να τη "γλιτώσουν". Ολόκληρη η "συμμορία" θα ξηλωθεί από τη "ρίζα" της ...Θα ξηλωθεί από την κορυφή της μέχρι τη βάση ...Από τους ηγέτες των μεγάλων κρατών μέχρι τα δουλικά τους από τα κατά τόπους Κολέγια των προδοτών ...Από τα σκουπίδια του Skull and Βones του Yale μέχρι την "παράγκα" του Κολεγίου Αθηνών ...Από τους Greeks των Αμερικανικών Κολεγίων μέχρι τους Greeks της προδοσίας.
Ο κόσμος έχει γίνει πολύ μικρός, για να μπορέσουν ξεφύγουν. Αν κάποτε η Λατινική Αμερική αποτελούσε "εγγύηση" ασφάλειας για κοινωνικούς εγκληματίες, σήμερα αυτό δεν ισχύει ...Κάποτε φαινόταν και ήταν πολύ μακριά —για να αναζητήσει κάποιος κοινωνικούς εγκληματίες, προκειμένου να τους τιμωρήσει— και σήμερα είναι δίπλα μας. Στην εποχή του ίντερνετ και της εύκολης επικοινωνίας, πριν "φτάσει" εκεί ο εγκληματίας, θα έχει "φτάσει" το "μήνυμα" να τον περιμένουν οι ομοιοπαθείς των θυμάτων του. Τέτοιου είδους σωτήριες προσδοκίες μπορεί σήμερα να δημιουργήσει μόνον ένας άλλος Πλανήτης και τέτοιος δεν υπάρχει, για να φιλοξενήσει τους εγκληματίες ...Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και θα έχουμε εξελίξεις.
Για ένα πράγμα μπορεί ο γράφων να διαβεβαιώσει τους αναγνώστες. Πολλοί από αυτούς, στους οποίους αναφερθήκαμε στο κείμενο αυτό, θα "φύγουν" με λυγμούς από τον κόσμο αυτόν ...Θα φύγουν με κατάρες και παράπονα, σαν να μην κατάλαβαν τι έκαναν ...Πρόβλημά τους. Όπως είπαμε και σε άλλο σημείο, δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης, για να καταλάβει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ...Έχουν γνώση οι φύλακες ...Ακόμα κι αυτούς, τους οποίους ο κόσμος τους ξέχασε, αυτοί, που πρέπει, ...τους θυμούνται.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
 
Ν : μερικές σκόρπιες σκέψεις. Η αλήθεια είναι αυτή που ακούστηκε από το στόμα του οικονομολόγου Πάνου Παναγιώτου, σήμερα στην εκπομπή του Ουίλς στο ART FM, ότι το νόμισμα δεν είναι η λύση, εφ όσον είτε δραχμή είτε ευρώ και τα δυό έχουν δύο όψεις !!!

Έτσι ακριβώς όπως φαινομενικά μπορεί να φαίνεται κάτι αθώο και πραγματικό και αυτό να κρύβει δόλο…….
 Εντολή Κομισιόν νο 95/46 άρθρο 8 παράγραφος 6 : Για λόγους Εθνικού συμφέροντος πρέπει να αναγράφεται η θρησκεία στην ταυτότητα των πολιτών. Εδώ ποιανού οδηγία ακολουθήσαν οι ταγοί, το γνωρίζουμε .......
 Και μια και μιλήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση για στατικολόγους και στατιστικά νούμερα, το κόστος των Ολυμπιακών αγώνων, έφτασε στο εξωφρενικό ποσόν των .... ταταταααααα ...... 50 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.
Ξανά ..... αλληλούια αλληλούια .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου